|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4771 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Starania, problemy i pierwsze objawy ciąży- porozmawiajmy!:)
Cytat:
![]() My sobie nie odbieramy telefonów bo jakoś nie ma potrzeby, a jak jest to zaden z tym problem. I u mnie tez jest tak ze TŻ mi ufa najbardziej na świecie, i pod tym wzgledem ze nie bede go sprawdzać i pod tym że nic złego nie robie dlatego to wszystko mnie tak zaskoczyło. Teraz w smsach podpisuje sie "Twój głupeczek" bo sam nie wie czemu tak zareagował, a później nie wiedział jak to naprawić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4772 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4773 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No więc zakupy zakończone sukcesem- kiecka jest i w dodatku cena bardzo przyzwoita (kumpela mi poleciła sklep z ładnymi i tanimi sukienkami i faktycznie tak było) ![]() Oczywiście po ślubie znajomej wrzucę fotkę do klubu ![]() Dzisiaj jedziemy na działkę więc nie wiem czy jeszcze tutaj zajrzę a więc miłego weekendu kobitki ![]()
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... ![]() ![]() 17.05.2014- Nasz Dzień ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4774 |
Wtajemniczenie
|
Hej!
Troche mnie nie bylo, w pracy zastepuje szefa i nie wiem, w co rece wlozyc najpierw. Tyle napisalyscie, ze nie wiem, kiedy was przelece ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4775 |
Zadomowienie
|
Hejka hejka! A co tu taka cisza? Myślałam, że będzie co nadrabiać a tu nikogo?
Wczoraj byliśmy na Pyromagic, niezłe pokazy. Dziewczyny ze Szczecina! Byłyście? U mnie bez zmian, 27dc. Jutro się spodziewam @. Mam nadzieję, że przyjdzie w terminie, żebym nie jechała na urlop z podpaskami... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4776 |
Zadomowienie
|
hej kobity,
ale mnie wczoraj spotkała niespodzianka! Zbliżają się moje urodziny ale ponieważ nie ma połówka to postanowiłam żadnej imprezy nie robić. Okazało się, że mój małż (przebywający akuratnie w usa) wespół z moją siostrą i przyjaciółką ZA MOIMI plecami zorganizowali mi imprezę. TŻ załatwił żarcie (całą kupę żarcia!) u kolegi, który ma knajpę, moja siostra to wszystko odebrała, kupiła alkohol, soki, TORT ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i wszystko inne... było super! Mam wspaniałą rodzinkę i przyjaciół. Dziękuję wam kochani! Gdyby tego było mało mój połówek miał wracać dopiero pod koniec sierpnia ale będzie już na moje urodziny tj w przyszłym tyg! a w piątek jedziemy na tydzień do mojej ukochanej Italii! Kocham go strasznie mocno! mam nadzieję, że macie taki dobry humor jak ja ![]() buziaki
żona od 02-12-2000 mój największy skarb 02-03-2001 moja kolejna wielka miłość 05-01-2015 „Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!” S.I. Witkiewicz Edytowane przez kwitka13 Czas edycji: 2012-08-12 o 11:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#4777 |
Rozeznanie
|
hejka, u mnie 24 dc, @ może przyjść lada moment, w przedziale od 15 do 18 sierpnia... Oczywiście już nie wytrzymałam i test poszedł w ruch. I tak jak się spodziewałam dupa blada- ale nawet jeśli to i tak za wcześnie robiony był test.
Pogoda beznadziejna się zrobiła. Mieliśmy na weekend pojechać na wypoczynek bo mielibyśmy za free (bo moi rodzice są w jakimś ośrodku i chcięli nas przygarnąć) ale sensu w tym nie widziałam. Za zimno, a mi to się marzyłą kąpiel w jeziorku. Eh... trudno, może w przyszłym roku. Ja to nigdzie na urlopie nie byłam od 5 lat (3 lata temu tylko na 3 dni w górach świętokrzyskich ale pogoda średnia była) Marzy mi się urlop na teneryfie albo w toskani ![]()
![]() |
#4778 | ||
Zakorzenienie
|
Hej
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
W taką pogode rzeczywiście nie ma sensu jechać.Co do urlopu to ja nie byłam nigdzie od 8 lat ![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4779 |
Zadomowienie
|
z tego wszystkiego napisałam alkohol prz CH
![]() ![]() ![]() ![]() brawa dla mła ![]() ps. już poprawiłam ![]()
#4780 |
Wtajemniczenie
|
Dzień Dobry
![]() My właśnie z działki wróciliśmy... ale jestem padnięta... No i jutro poniedziałek,i do pracy na 7... ![]() ![]() Wczoraj Tż mnie zbałamucił w krzakach ![]() ![]() ![]() Kwitka- super niespodzianka! ![]()
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... ![]() ![]() 17.05.2014- Nasz Dzień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4781 |
Raczkowanie
|
hej...ja caly czas leze by sie oszczedzac i daleko mi do kompa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4782 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4783 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4784 |
Wtajemniczenie
|
Lepiej nie ryzykować... ,tak jak kocurek radzi pojechałabym do szpitala.
![]() ![]() |
![]() |
#4785 |
Zakorzenienie
|
Jedna podstawowa zasada..ufac intuicji...;-) Wiem po sobie...
Edytowane przez kooocur Czas edycji: 2012-08-12 o 19:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#4786 |
Raczkowanie
|
był stosunek?
dźwignęlaś coś? zmęczyłaś się? jeśli nic z tych rzeczy nie miał miejsca,jedź na izbę,zrobią usg,spojrzą za pomocą wziernika i jeśli nie będzie nic groźnego puszczą do domu. Ja miałam krwawienie dość obfite przy tym moim ognisku endometriozy i przepisali mi na IP cyclonamine. Edytowane przez anna2007 Czas edycji: 2012-08-12 o 20:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#4787 | ||
Zakorzenienie
|
Nie oficjalnie mieszkam, bo po pracy bierze prysznic w swoim domu a pozniej juz do rana jest u mnie
![]() Ale za jakies 2 tyg wprowadzamy się już do wynajętego mieszkania ![]() Cytat:
![]() ![]() Masz super TŻ i przyjaciół!!! ![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4788 |
Zakorzenienie
|
Hej laleczki moje kochane powróciłam do Was
![]() W sobote byliśmy na weselu i było super oboje z Tż nogi poobcierane że aż wczoraj chodzić nie mogliśmy ale ja takie wesle lubię ![]() U nas dziś pierwsza rocznica ślubu eh kiedy to zleciało ![]() Plany żeby to uczcić mamy na weekend bo Tż pracuje do późna ale lepiej późno niż wcale Kwitka no to miałaś kochana super niespodziankę aż chciałabym zobaczyć Twoją minę na pewno była bezcenna ![]() Kejthx wracaj do nas jak najszybciej tęsknimy ![]() Lady_malgo wróciłaś dawno Cię nie było a i mimo jednej krechy trzymam kciuki bo test był robiony za wcześnie ![]() Mnie jakaś choroba bierze chyba po tym weselu gardlo boli katar już jest no i głowa pęka a ja miałam zaplanowane wielkie sprzątanie teraz |
![]() ![]() |
![]() |
#4789 |
Raczkowanie
|
A u nas dziś 7 rocznica ślubu
![]() ![]() Nie pisałam, ale cały czas Was intensywnie podczytuję i mocno trzymam kciuki za wszystkie. Skoro był lipcowy wysyp zaciążonych, to może już czas na kolejną, sierpniową kumulację? My mamy ten cykl chyba stracony. Mam cykle 32-34 dniowe, więc owu powinna się u mnie pojawiać ok 18-20 dnia cyklu. Testuję zawsze od 12-go dnia i tak też było w tym miesiącu, zwłaszcza, że sluz zaczął się robić lekko owulacyjny. 14-go dnia jedna kreska i cień drugiej, 15-go dnia jedna mocna i druga jeszcze jaśniejsza od pierwszej i pomyślałam, że akurat do tego 18-go dnia będą dwie mocne krechy i intensywne staranka połączone z rocznicą ślubu, a tu dupa. 16-go dnia na teście drugiej kreski już prawie nie było i śluz zmienił się na gęsty i biały ![]() Edytowane przez zaraz_a Czas edycji: 2012-08-13 o 08:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#4790 |
Zakorzenienie
|
Wszystkiego dobrego
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4791 |
Rozeznanie
|
hej mordeczki
![]() Kasiaczek89 pojechać na IP to nic strasznego, a może uratować wasze życia ![]() A mój M. znowu pojechał do łodzi w delegację, nawet nie wiem czy na środę wróci, bo może będzie musiał pracować, a dostanie wolne w piątek. Lipa... bo ja na 2 zmianę mam ten tydzień i w piątek od 11 do 19 siędzę w salonie ![]() Czasami mam wrażenie, że już dłużej nie dam rady, że rzucę to w cholerę i będzie spokój. Nie nadaję się do bycia podwładnym. @ zbliża się wielkimi krokami i brzuch zaczął pobolewać ![]()
#4792 | |||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() oczywiscie pochwalisz sie zakupem ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() [QUOTE=Kasiaczek89;3585173 0]hej...ja caly czas leze by sie oszczedzac i daleko mi do kompa ![]() oj lepiej to skontrolowac... uwazam tak jak dziewczyny Cytat:
![]() i niue choruj ![]() ![]() Cytat:
![]() u mnie podobnie jak u Ciebie, z tym, ze niew robilam testow owul. a mierzylam tempke. skok nastapil w 39dc.... ![]() tesciochowalam dzis. jedna krecha.. ale ten test to hcyba niepotrzebjnie byl robiony bo ten cykl to zwariowany jest tym razem... ---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ---------- Cytat:
![]() ![]() trzymaj sie, szkoda, ze TZ nie wroci na srode... a moze sie uda? nie martw sie na zapas :tuli: a co do okresu to dziewcvzyny radzily magnez brac...to moze zacznij juz sobie brac? moze akurat pomoze? |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4793 |
Rozeznanie
|
Magnezik łykam
![]()
#4794 | ||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ---------- Ja miałam wczoraj 14 dzień dzień cyklu i rano przy podcieraniu miałam troszke krwi ![]() ![]() ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#4795 | ||||||
Zadomowienie
|
No rzęsy są czarne, ale nie jak wytuszowane. Wszystko zależy od tego jak gęste i długie masz swoje rzęsy. Ja chciałam zrobić na urlop, bo nie będzie mi się chciało latać z tuszem po górach. A swoje to ja mam takie mocno wypłowiałe, aczkolwiek dość długie, więc w miarę ok to wygląda.
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wszystkim obchodzącym rocznice ślubu życzę kolejnych wielu lat szczęścia oraz spełnienia marzeń, szczególnie TEGO jednego. Wszystkie wiedzą o co chodzi. ![]() ![]() U mnie jak się spodziewałam @ przyszła dziś. Także niniejszym zaczynamy 4 cykl starań. Postanowiłam, że ten będzie na luzie. Bez liczenia i obserwacji. Jedziemy na urlop, w tym czasie wypadną dni płodne. Postaram się odciąć od wszystkiego i zobaczymy. Może klimat górski nam będzie sprzyjał. ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4796 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() No bo w sumie mieszkamy razem cały czas, TŻ u siebie w domu jest 15-20 minut nigdy dłużej. Tylko nie chciało nam się przeniosić rzeczy itp do mnie skoro i tak chcieliśmy się przeprowadzić. A klucze mamy już 2 tyg tylko narazie szorujemy i upiększamy mieszkanie, bo ja też nie moge wszystkiego naraz wyszorować, a taka jestem że musze mieć na błysk jak mam tam zamieszkać ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja dwa razy miałam takie. W tej ciąży w 15 dc ![]() Cytat:
![]() ta niedobra @ ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4797 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4798 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Prędzej wydaje mi się że mogło być okołoowulacyjne,choć kto wie ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4799 |
Zakorzenienie
|
Ja was dziewczyny ciągle podglądam i kibicuje
![]() ![]() Puki co 26dc i czekam na @ puki co żadnych objawów ani na @ ani na ciąże więc spokojnie sobie czekam co ma być to będzie ![]()
#4800 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() a jaaaa? Też chcę zobaczyć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:10.