Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 72 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-12, 19:28   #2131
horo_2
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Żabulku,
a gdzie Ty się podziewałaś ???
My też całujemy ... całą "gromadką"

Dziewczynki,
wszystkim Wam gorące

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-12, 20:11   #2132
Olivkaa200
Zakorzenienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
Olivko! to nie moje to zdjęcie katalogowe

o masz to zabłysłam ale majteczki piekne

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-12, 20:22   #2133
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez horo_2 Pokaż wiadomość
Żabulku,
a gdzie Ty się podziewałaś ???
My też całujemy ... całą "gromadką"

Dziewczynki,
wszystkim Wam gorące
Ja jak widac na avaterku plazuje Pogode mamy piekna, goscia na wakacje, ktoremu trzeba czas urozmaicic i mimo, iz pracuje czuje sie jak na wczasach
A Ty pisz jak sie czujesz na tych ostatnich nogach Jejku zaraz bedziemy "ciociami cycolinami" Twojego malenstwa
Stary 2012-08-12, 20:44   #2134
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
Ja jak widac na avaterku plazuje Pogode mamy piekna, goscia na wakacje, ktoremu trzeba czas urozmaicic i mimo, iz pracuje czuje sie jak na wczasach
A Ty pisz jak sie czujesz na tych ostatnich nogach Jejku zaraz bedziemy "ciociami cycolinami" Twojego malenstwa
Fizycznie jakoś daję radę, gorzej psychicznie, bo mam juz wszystkiego dosyć
Z niecierpliwością czekam na rozwiązanie ... żadna ciąża tak bardzo mi się nie dłużyła

A Tobie zazdroszczę... ja za rok odbiję sobie plażowanie. I już się nie mogę doczekać kiedy włożę w końcu moje jeansy w rozmiarze 26... o ile wogóle włożę

Stary 2012-08-12, 20:58   #2135
madziullasz
Raczkowanie

Dziewczyny a ja mam kryzys!!!!! Ale nie cyckowy tylko nie treningowy......gdy piersiątka bolały to łatwiej było znieść nawet o treningu nie pomyślałam....... a dziś czuję się jak flak, aż mnie mięśnie grzeją tak bardzo bym poćwiczyła.....dopiero 3 i pół tyg, czyli jeszcze około miesiąca mam wytrzymać a ja już kombinuję jak tu poćwiczyć by cycków nie uszkodzić
Czuję się taka sflaczała zeszła mi opuchizna z brzucha ale przez nią poluzowała się skóra na nim, po ciążach byle gówn... i już się luzuje..... też tak macie? Wiem, że gdy ktos na mnie patrzy to myśli, że jakaś trzepnięta jestem ale jednak skóra na brzuchu jest już inna, na dodatek schudłam po zabiegu, przed było 53, 600 z teraz jest 53, 200 i trzeba odjąć 600g żelków, które doszły i tu też niby niewiele ale przy mojej budowie robię się chuda. Potrzebuję DOBREGO TRENINGU!!!!!!!!!!!!
Stary 2012-08-12, 21:22   #2136
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Z niecierpliwością czekam na rozwiązanie ... żadna ciąża tak bardzo mi się nie dłużyła

A Tobie zazdroszczę... ja za rok odbiję sobie plażowanie. I już się nie mogę doczekać kiedy włożę w końcu moje jeansy w rozmiarze 26... o ile wogóle włożę
Kobiety z taka figurka jak Ty , pozostaja na zawsze piekne, mlode i zgrabne Ani sie nie obejrzysz, a wbijesz swoje jeansy No koncowka zawsze sie ciagnie, ale to juz tuz tuz Dasz rade Chyba piewrszy raz doceniam uroki tej wyspy, bo chce ja komus pokazac z najlepszej strony i sama czuje sie jak na wakacjach

---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ----------

Cytat:
Napisane przez madziullasz Pokaż wiadomość
Dziewczyny a ja mam kryzys!!!!! Ale nie cyckowy tylko nie treningowy......gdy piersiątka bolały to łatwiej było znieść nawet o treningu nie pomyślałam....... a dziś czuję się jak flak, aż mnie mięśnie grzeją tak bardzo bym poćwiczyła.....dopiero 3 i pół tyg, czyli jeszcze około miesiąca mam wytrzymać a ja już kombinuję jak tu poćwiczyć by cycków nie uszkodzić
Czuję się taka sflaczała zeszła mi opuchizna z brzucha ale przez nią poluzowała się skóra na nim, po ciążach byle gówn... i już się luzuje..... też tak macie? Wiem, że gdy ktos na mnie patrzy to myśli, że jakaś trzepnięta jestem ale jednak skóra na brzuchu jest już inna, na dodatek schudłam po zabiegu, przed było 53, 600 z teraz jest 53, 200 i trzeba odjąć 600g żelków, które doszły i tu też niby niewiele ale przy mojej budowie robię się chuda. Potrzebuję DOBREGO TRENINGU!!!!!!!!!!!!
Ej no co Ty tutaj teraz sie dolujesz Jak chcesz pocwiczyc to cwicz Przeciez mozesz porobic jakies przysiady ,wykroki, polazic na stepperze itd Ja to juz robilam 2 tygodnie po operacji Fakt, ze trzymalam sie za cycki zamiast za biodra np

Edytowane przez zabulek1
Czas edycji: 2012-08-12 o 21:32
zabulek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-12, 21:31   #2137
zabulek1
Wtajemniczenie

A tu fotki, bo dawno nic nie wrzucalam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1040596.jpg (34,5 KB, 72 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1040638.jpg (38,6 KB, 71 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1040892.jpg (70,3 KB, 69 załadowań)
Stary 2012-08-12, 22:02   #2138
klaudeczka2010
Zadomowienie

hejka dziewczynkija tak od razu fotę zapodałamale dostałam wczoraj prezent ,trochę ''różowy''trochę za mały,ale pomyślałam ze wam pokażę

MADZIULLASZ to jeju znam to..znammmm!!ja 1 raz w życiu mam cellulit na brzuchu i tez inną skórę,jakby kilka miesięcy po porodzie,ja dużo na brzuch ćwiczę zawsze a teraz się opierniczałam ,jak to po operacji..tzn już od miesiąca działam,ale jak nie wakacje,jak nie coś tam i brzuchy trochę poszły w odstawkęale od jutra działam,i też mam taką schizę że mam ochotę mega się spocić,mega poćwiczyć...pobiegać..w przyszłą środę jadę do wrocka na kontrolę więc zapytam co i jak dokładnie!!!i będę BIEGAĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆ:jup i:
bez ruchu życie jest do dupy

LITTALEYA dziękia ja jak pisałam,jade do wrocka więc jak będziesz to możesz podejrzeć mnie,zrobię sobie wycieczkę tez przy okazji więc cały dzień tam spędzę

JOASIK jak miło ze wpadłaś do mojego akbumikutęsknę:cmok :

a ja po ostrej bibce urodzinowejbyłyśmy w klubie..no mega było!!!ja tu,mój tż gdzieś indziej starzy się bawili!!a dzieci w domu z babcią!!ale dziś już powrót do rzeczywistości,dzieci,obi ad,kolacja i teraz luz..a kaca mamże ho ho...
co do ciuchów..miałyście rację że na tyłek powinnam mieć coś innego,ale poszłam tak...nie było najgorzej,aczkolwiek moglo być lepiejja na pewno muszę odświeżyć swoją garderobą..zdecydowanie:c ool:
ale na okoliczność imprezy WRZUCIŁAM zdjęcie oczywista do albumuja to jak żaba kiedyś...
żabko dzięki tez za dobre słowo
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P8120634.jpg (78,0 KB, 78 załadowań)

Edytowane przez klaudeczka2010
Czas edycji: 2012-08-12 o 22:18
klaudeczka2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-12, 22:17   #2139
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
A tu fotki, bo dawno nic nie wrzucalam
hi hi a ja właśnie napisałam że ja to jak żaba z tymi zdjęciamibyło okres co często dawałaś oko nacieszyć..a teraz nas olewaszto ja nadrabiam!!!
piękna TY piękne widoki..i jakie ty masz długie nogi..daj mi trochę..

GWEN majtasy superrr..a randka się wydarzy i to pewnie szybko,także nie chowaj głęboko!!
oliwko dałaś zdjęcia..idę pooglądać..i poznałyście się z MAYĄ..superr...
niedługo wszystkie się poznamy!!
Stary 2012-08-12, 22:38   #2140
madziullasz
Raczkowanie

Wcale się nie dołuje po prostu tęsknię za tą energią, którą daje trening.....po pierwszym porodzie zaczęłam szybko ćwiczyć brzuch bo nie mogłam się doczekać powrotu do formy i wylazłam mi przepuklina pępkowa,bo mięśnie jeszcze nie zdążyły się zejść. Gdy Ro miała 18 miesięcy zoperowałam ją, a 3 dni po zabiegu pomagałam mamie przy kryciu i znów mi wylazła( no i jeszcze zleciałam ze schodów). Od tej pory obiecałam sobie, że będę przestrzegać zaleceń.

---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ----------

Gwen majtusie naprawdę gorące................... ......
Stary 2012-08-12, 23:04   #2141
Olivkaa200
Zakorzenienie

Dziewczynki z okazji miesiaca moich panienek zdjecia w albumie zapraszam zainteresowanych

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2012-08-13, 08:38   #2142
anika75
Zadomowienie

Witam

Cytat:
Mayu mam dla ciebie newsa Nowa kobieta rutkowskiego....
Ale że co? Mya w Rutku się podkochuje?

Cytat:

Horo, buziaczki . A w spodnie wleziesz szybciutko, przy takiej gromadce nadmiar ciałka błyskawicznie zleci, oby jeansy za duże nie były

Żabciu, jesteś . Ale widoczki, fiu fiu . A kamienie w tyłki nie kłują?

Klaudeczko, Ty błyszczysz wśród koleżanek
Stary 2012-08-13, 09:09   #2143
horo_2
Zadomowienie

Żabko,
ślicznie się prezentujesz ... cycusie w pomarańczu; główka w blondzie

Klaudeczko,
aż miło popatrzeć... jaka piękna, uśmiechnięta laseczka

Olivko,
cycusie wypiękniały niesamowicie... takie okrąglutkie się zrobiły i powoli wybijają się do przodu ... nie ma to jak młode, jędrne ciałko

---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ----------

Aniko,
w spodnie sprzed ciąży to szybko chciałabym wskoczyć ... ale staniczki mogłyby mi zostać te aktualne

Stary 2012-08-13, 09:47   #2144
Olivkaa200
Zakorzenienie

Dziewczyny dziekuje bardzo za mile slowa nie wiecie jak mi bardzo milo slyszec to ze piersi sie zmieniaja ja mam je codziennie wiec dla mnie za duzo sie nie zmieniaja.

Anika fajny pomysl z tym zszyciem bo wydaje mi sie ze moje piersi na boki chca isc, tylko czy im to nie zaszkodzi

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2012-08-13, 10:20   #2145
anika75
Zadomowienie

Olivko, nie wiem . Ja tylko napisałam co radziła mi moja dr, może Mya Ci poradzi, czy zszywać, czy nie

Dziewczyny, a ja dziś koszmar przeżyłam . Kupiłam sobie bluzkę, wcześniej jej nie wkładałam ze względu na ograniczone ruchy. No ale dziś nie wytrzymałam. Udało mi się jakimś cudem ją włożyć, ale zatrzymała się na cyckach i nie mogłam jej w żaden sposób zdjąć . Już nożyczki trzymałam w ręce, żeby ciąć, ale żałowałam, bo ponad 100 zł mnie kosztowała. Męża nie było, więc sama z tą bluzką walczyłam, o rany, z pół godziny mi to zdejmowanie zajęło. Przy okazji zrobiłam przegląd szafy i właściwie wszystkich ubrań muszę się pozbyć, bo do tej pory nosiłam raczej opięte rzeczy, ale teraz muszę w pracy cycki ukrywać

---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ----------

A oto sprawczyni:
http://allegro.pl/hm-bluzka-wiazanie...403444767.html
Stary 2012-08-13, 10:26   #2146
Alex0912
Raczkowanie

GG do Alex0912

Dzien dobry

Majirel 22.08 - 9
Lenkii 06.09 - 24
Alex0912 12.11. - 91

---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ----------

Aniko bluzeczka swietna ale ładnie sie musiałas nagimnastykowac bo dosc obcisła jest w pasie tymbardziej

Olivko chyba zyczen wczoraj nie skladalam wiec wszystkiego naj z okazji 1-szego miesiaca bycia cycolinką
Stary 2012-08-13, 10:27   #2147
kasikkk87
Zadomowienie

dziewczyny powiedzcie mi mialyscie moze cos takiego???chodzi mi o to ze od dobrych paru dni niv mnie nie boli,w piersiach nie szczypie az tu nagle wczoraj taki mega bol w prawym cycku mialam takie jakby impulsy,skurcze chyba z 10 takich to nerwy sie odbudowuja czy co???

jeszcze inna sprawa wiadomo dr zalecila mi basen ale jeszcze nie pozniej troche i tu jest maly problem bo ja plywac nie umiem dr powiedziala zebym chociaz z deska jezdzila no tak tyle ze ja wody sie boje hehe no i co teraz?
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-13, 10:29   #2148
Alex0912
Raczkowanie

GG do Alex0912

Horo jeszcze troszke, juz ostatnie podrygi jak to sie mowi trzymam kciuki za Ciebie kochana

---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ----------

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
dziewczyny powiedzcie mi mialyscie moze cos takiego???chodzi mi o to ze od dobrych paru dni niv mnie nie boli,w piersiach nie szczypie az tu nagle wczoraj taki mega bol w prawym cycku mialam takie jakby impulsy,skurcze chyba z 10 takich to nerwy sie odbudowuja czy co???

jeszcze inna sprawa wiadomo dr zalecila mi basen ale jeszcze nie pozniej troche i tu jest maly problem bo ja plywac nie umiem dr powiedziala zebym chociaz z deska jezdzila no tak tyle ze ja wody sie boje hehe no i co teraz?

To właź tam gdzie masz grunt i sie poloz na wodzie i smigaj nozkami z deska napewno nic Ci sie nie stanie
Stary 2012-08-13, 10:39   #2149
kasikkk87
Zadomowienie

anik no tak to jest z tymi bluzkami obcislymi ja na razie takich nie nosze bo mnie podrazniaja hehe)ale bluzka fajna szkoda ciac by bylo)od razu mi przypomnialas jak kiedys z imprezy wrocilam lekko pijana heh i probowalam pol godz odpiac guzik zapinany z tylu na szyi przez chwile myslalaam ze w bluzce sie poloze bo z nozyczkami wolalabym wtedy nie wojowac pewnie zle by sie skonczylo eheh
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-13, 10:53   #2150
anika75
Zadomowienie

Hehehe, tak to jest z kupowaniem "na oko", ale nie mam innego wyjścia, do większych sklepów mam daleko . Ta bluzka wydawała mi się szeroka, a tu masz babo placek - za ciasna

Kasik, a Ty na basenie zatrzepocz rzęsami i poproś jakiegoś przystojnego ratownika, żeby Cię nauczył pływać .
A tak poważnie - to z mężem może chodź na basen, pewniej będziesz się czuła, bo innego wyjścia raczej nie masz. Dr nie pozwala ćwiczyć "na sucho".
Stary 2012-08-13, 11:01   #2151
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
Olivko, nie wiem . Ja tylko napisałam co radziła mi moja dr, może Mya Ci poradzi, czy zszywać, czy nie

Dziewczyny, a ja dziś koszmar przeżyłam . Kupiłam sobie bluzkę, wcześniej jej nie wkładałam ze względu na ograniczone ruchy. No ale dziś nie wytrzymałam. Udało mi się jakimś cudem ją włożyć, ale zatrzymała się na cyckach i nie mogłam jej w żaden sposób zdjąć . Już nożyczki trzymałam w ręce, żeby ciąć, ale żałowałam, bo ponad 100 zł mnie kosztowała. Męża nie było, więc sama z tą bluzką walczyłam, o rany, z pół godziny mi to zdejmowanie zajęło. Przy okazji zrobiłam przegląd szafy i właściwie wszystkich ubrań muszę się pozbyć, bo do tej pory nosiłam raczej opięte rzeczy, ale teraz muszę w pracy cycki ukrywać

---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ----------

A oto sprawczyni:
http://allegro.pl/hm-bluzka-wiazanie...403444767.html
hi hi..tez tak kiedyś zrobiłambluzka super
ANIKA A O CO my się założyłyśmy??ja wygrałam to mi się coś należy..może buzihi...
i powiedz no jak tam>dalej czujesz że za duże???nie wyglądają na takie na zdjęciach aż wielkie,ale pewnie spore są bo oprócz ml,to wymiary implantu były imponujące..ja też z nimi miałabym duuużyy cyc

HORO kochanie...już końcówka dasz radęwiadomo!!ale jestem dla mnie mega..3dzieci,4 w brzuchu ,życzę Ci żebyś miała dużżżo odpoczynku!!!masz możliwości,ma kto się dziecmi zaopiekować żebyś mogła dychnąć??ojj aż mi się ciężko zrobiło jak sobie pomyślałam o Tobie!!!dużoo siły życzę

OLIVKO o zszywanie pytaj swojego lekarza..a cycusie coraz piękniejsze sąi jak już się wybiły,a jeszcze długa droga przed nimi..mierzyłaś się??bo ciekawe ile śmigną do przodu jeszcze

a ja w przyszłą środę jadę na kontrolęwezmę staniki by pokazać czy ok,wypytam co trzeba i moja koleżanka ta blondynka co była ze mną na imprezce(w albumiku)jest zdecydowana na operację,w moim wieku,nie rodziła ale ma cycunie jak..tzn prawie nie majest wysoka,śliczna +ten biust to będzie wymiatać,ciekawa jestem co dr jej powie bo ona nie rodziła,ale nie planuje szybko więc chyba nie ma przeszkódi ciekawe ile jej zaproponuje..st awiam że nie więcej niż 300..ale wysoka to może więcej...no ciekawea chciałaby mieć rozm taki jak ja
Stary 2012-08-13, 11:15   #2152
anika75
Zadomowienie

No fajna ta bluzka, ale za ciasna . Może jak cycki będą bardziej plastyczne to jeszcze raz spróbuję ją włożyć, tym razem przy asekuracji męża
Klaudek, buziak leci . Ja tam jednak wolę konkretniejsze zakłady, np. o dobre winko .
A cyce mam kurczę duże, w opiętych bluzkach mocno się odznaczają, zwłaszcza, że wcześniej nic tam nie było . A jeśli jeszcze mają się wybić, to ja się chyba pochlastam . W obwodzie wpierw było 88, potem 87 a dziś 89, więc rosną skubańce . Na golaska to już w ogóle bimbały. Niedługo zdjęcia porobię, to same ocenicie, bo może ja mam jakieś zaburzone spostrzeganie tych moich cycków .
Stary 2012-08-13, 11:29   #2153
horo_2
Zadomowienie

Olivko,
myślę, ze zszycie staniczka nie powinno zaszkodzić, aczkolwiek większość lekarzychce, aby piersi były jednak oddzielnie, czyli każda w swojej misce i staniczek dotykający ciałka pomiędzy piersiami... ale zapytać warto

Alex,
dziękuję za kciuki... już bliziutko, choć przeraża mnie czas już po

Klaudeczko,
niestety będę zdana raczej tylko na siebie
TZ w pracy, choć muszę przyznać, ze on nigdy nie garnął się do opieki i zajmowania dziećmi ... bardziej mogę liczyć na mojego najstarszego syna, tylko nie bardzo chcę go angażować... niech się uczy (II klasa gimnazjum) i realizuje ... kiedyś będzie zajmował się swoimi dziećmi, więc nie będę go obarczać.
Na szczęście mam blisko przedszkole, więc przy odpowiedniej organizacji dam sobie radę.
A od następnego roku, od września już mam załatwiony żłobek

---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ----------

Aniko,
ciesz się ... w końcu po to je robiłaś, żeby były
U mnie nie było nic i... wszyscy, którzy mnie znali zauważyli, że teraz są ... Ci bardziej bezpośredni głośno o tym powiedzieli, a ja nie chcąc robić głupka z nikogo (kto zauważył zmianę), ani tym bardziej z siebie, nie zaprzeczałam
Niektórzy pogadali trochę za plecami i dali spokój... życie

Stary 2012-08-13, 11:30   #2154
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Olivko,
myślę, ze zszycie staniczka nie powinno zaszkodzić, aczkolwiek większość lekarzychce, aby piersi były jednak oddzielnie, czyli każda w swojej misce i staniczek dotykający ciałka pomiędzy piersiami... ale zapytać warto

Alex,
dziękuję za kciuki... już bliziutko, choć przeraża mnie czas już po

Klaudeczko,
niestety będę zdana raczej tylko na siebie
TZ w pracy, choć muszę przyznać, ze on nigdy nie garnął się do opieki i zajmowania dziećmi ... bardziej mogę liczyć na mojego najstarszego syna, tylko nie bardzo chcę go angażować... niech się uczy (II klasa gimnazjum) i realizuje ... kiedyś będzie zajmował się swoimi dziećmi, więc nie będę go obarczać.
Na szczęście mam blisko przedszkole, więc przy odpowiedniej organizacji dam sobie radę.
A od następnego roku, od września już mam załatwiony żłobek
to super,organizacja czasu z taką gromadką jest najważniejsza,pewnie dojdziesz do wprawy!!!i świetnie że masz takiego cudownego syna..który ma mądrą mamusięmasz rację ,niech się realizuje a od czasu do czasu pewnie i tak mamusi pomożea tż troszkę jakoś trzeba zagonić,może teraz przy maleństwie bardziej się poczuje do obowiązku!!ja trzymam kciuki !!!na pewno będziesz miała wesoło
Stary 2012-08-13, 11:45   #2155
anika75
Zadomowienie

Horo cieszę się i to bardzo . Gdybym pracowała gdzie indziej to miałabym głęboko w d... co myślą inni, ale w obecnej sytuacji naprawdę nie chcę, żeby ktoś wiedział . Dlatego od tej pory moim życiowym priorytetem będzie ukrywanie cycków .
Przeglądam sklepy internetowe w poszukiwaniu szerszych bluzek, myślę, że takie kimonkowe - z szerokimi rękawami są w stanie zakamuflować to i owo. Jeśli znajdziecie jakąś taką bluzeczkę to wklejajcie linki, ok? Będę wdzięczna bardzo

Szkoda, że Twój mężuś nie garnie się do opieki nad dzieciaczkami. Kurdę, te chłopy . Nawet jeśli odciążyłby Cię ze dwa/trzy razy w tygodniu na godzinkę, mogłabyś sobie odpocząć i nabrać sił. Sama pamiętam jak było ciężko przy dwójce, mi bardzo dużo pomagała moja kochana babcia. Gdybym bliżej mieszkała zabierałabym Twoją gromadkę na spacerki , uwielbiam dzieci .

---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ----------

Klaudeczko, tak sobie przejrzałam tabelkę mentora i nasze implanty mają taką samą wysokość i szerokość, tylko moje mają o 9 mm większą projekcję, więc mam nadzieję, że nie będą takie wielkie jak mi się wydaje, cooo?
Stary 2012-08-13, 11:48   #2156
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
Szkoda, że Twój mężuś nie garnie się do opieki nad dzieciaczkami. Kurdę, te chłopy . Nawet jeśli odciążyłby Cię ze dwa/trzy razy w tygodniu na godzinkę, mogłabyś sobie odpocząć i nabrać sił. Sama pamiętam jak było ciężko przy dwójce, mi bardzo dużo pomagała moja kochana babcia. Gdybym bliżej mieszkała zabierałabym Twoją gromadkę na spacerki , uwielbiam dzieci .
No niestety, taki typ
A moja babcia już zadeklarowała chęć pomocy ... tylko w wieku 83,5 jakoś czarno to widzę

Stary 2012-08-13, 12:29   #2157
Alex0912
Raczkowanie

GG do Alex0912

Ehhh.... ale dolina i chyba mi przyjdzie odłozyc operacje na później..... aż wyc mi sie chce..... nie dam rady uzbierac całej sumy, a nie wiem czy pozyczke dostane z uwagi na to ze mam umowe tylko z agencja pracy a nie kontrakt złoże papiery na pożyczke ale marnie to widzę ehhh...
Stary 2012-08-13, 12:39   #2158
gwendolinka
Zadomowienie

Klaudeczka super bluzka- mega sexy!
Anika super bluzka , szkoda ze taka mało poręczna
A co do Rutkowskiego- to taak troche się podkochuje nasza forumowa koleżanka .
Horo - podziwiam organizację. I nie świruj - ja noszę 27 i nigdy nie mogę sie wcisnać w te 26 :P

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-13, 12:53   #2159
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Alex0912 Pokaż wiadomość
Ehhh.... ale dolina i chyba mi przyjdzie odłozyc operacje na później..... aż wyc mi sie chce..... nie dam rady uzbierac całej sumy, a nie wiem czy pozyczke dostane z uwagi na to ze mam umowe tylko z agencja pracy a nie kontrakt złoże papiery na pożyczke ale marnie to widzę ehhh...
Alex,
trzymam kciuki... banki chętnie pożyczają , więc bądź dobrej myśli

Cytat:
Klaudeczka super bluzka- mega sexy!
Anika super bluzka , szkoda ze taka mało poręczna
A co do Rutkowskiego- to taak troche się podkochuje nasza forumowa koleżanka .
Horo - podziwiam organizację. I nie świruj - ja noszę 27 i nigdy nie mogę sie wcisnać w te 26 :P
Gwen,
aż sprawdziłam i udokumentowałam
i to były ostatnie kupione przeze mnie spodnie
(sorry za jak zwykle nie zmienioną datę)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SSA58012.jpg (98,0 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SSA58013.jpg (112,4 KB, 24 załadowań)

Stary 2012-08-13, 13:54   #2160
grazia781
Raczkowanie

Witajcie kochane
Zrobilam sobie rachunek sumienia i z wielkim placzem mowie sobie ze nie chce c=byc moim TZ nie ma sensu tego dalej ciągnąć. Przepisuje sobie kredyt na siebie i mam nadzieje ze zycie mi sie lepiej ulozy

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości