|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2131 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Żabulku,
a gdzie Ty się podziewałaś ??? My też całujemy ![]() Dziewczynki, wszystkim Wam gorące
|
|
#2132 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
o masz to zabłysłam ale majteczki piekne
|
#2133 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A Ty pisz jak sie czujesz na tych ostatnich nogach ![]()
|
|
#2134 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Z niecierpliwością czekam na rozwiązanie ... żadna ciąża tak bardzo mi się nie dłużyła A Tobie zazdroszczę... ja za rok odbiję sobie plażowanie. I już się nie mogę doczekać kiedy włożę w końcu moje jeansy w rozmiarze 26... o ile wogóle włożę
|
|
|
#2135 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny a ja mam kryzys!!!!! Ale nie cyckowy tylko nie treningowy......gdy piersiątka bolały to łatwiej było znieść nawet o treningu nie pomyślałam....... a dziś czuję się jak flak, aż mnie mięśnie grzeją tak bardzo bym poćwiczyła.....dopiero 3 i pół tyg, czyli jeszcze około miesiąca mam wytrzymać a ja już kombinuję jak tu poćwiczyć by cycków nie uszkodzić
![]() Czuję się taka sflaczała zeszła mi opuchizna z brzucha ale przez nią poluzowała się skóra na nim, po ciążach byle gówn... i już się luzuje..... też tak macie? Wiem, że gdy ktos na mnie patrzy to myśli, że jakaś trzepnięta jestem ale jednak skóra na brzuchu jest już inna, na dodatek schudłam po zabiegu, przed było 53, 600 z teraz jest 53, 200 i trzeba odjąć 600g żelków, które doszły i tu też niby niewiele ale przy mojej budowie robię się chuda. Potrzebuję DOBREGO TRENINGU!!!!!!!!!!!!
|
#2136 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- Cytat:
Jak chcesz pocwiczyc to cwicz
02.08.2011 Edytowane przez zabulek1 Czas edycji: 2012-08-12 o 21:32 |
||
|
|
|
#2137 |
|
Wtajemniczenie
|
A tu fotki, bo dawno nic nie wrzucalam
|
#2138 |
|
Zadomowienie
|
hejka dziewczynki
ale dostałam wczoraj prezent ,trochę ''różowy''trochę za mały,ale pomyślałam ze wam pokażę![]() MADZIULLASZ to jeju znam to..znammmm!!ja 1 raz w życiu mam cellulit na brzuchu i tez inną skórę,jakby kilka miesięcy po porodzie,ja dużo na brzuch ćwiczę zawsze a teraz się opierniczałam ,jak to po operacji..tzn już od miesiąca działam,ale jak nie wakacje,jak nie coś tam i brzuchy trochę poszły w odstawkę bez ruchu życie jest do dupy LITTALEYA dzięki ![]() JOASIK jak miło ze wpadłaś do mojego akbumiku a ja po ostrej bibce urodzinowej byłyśmy w klubie..no mega było!!! starzy się bawili!!a dzieci w domu z babcią!!ale dziś już powrót do rzeczywistości,dzieci,obi ad,kolacja i teraz luz..a kaca mam że ho ho...![]() co do ciuchów..miałyście rację że na tyłek powinnam mieć coś innego,ale poszłam tak...nie było najgorzej,aczkolwiek moglo być lepiej ja na pewno muszę odświeżyć swoją garderobą..zdecydowanie:c ool:ale na okoliczność imprezy WRZUCIŁAM zdjęcie oczywista do albumu ja to jak żaba kiedyś...![]() żabko dzięki tez za dobre słowo
dr.M.W. Wrocław!!! 04.06.2012r.. .cpg322MENTOR330cc..:jupi :Edytowane przez klaudeczka2010 Czas edycji: 2012-08-12 o 22:18 |
|
|
|
#2139 |
|
Zadomowienie
|
hi hi a ja właśnie napisałam że ja to jak żaba z tymi zdjęciami
![]() piękna TY piękne widoki..i jakie ty masz długie nogi..daj mi trochę ..GWEN majtasy superrr..a randka się wydarzy i to pewnie szybko,także nie chowaj głęboko!! ![]() oliwko dałaś zdjęcia..idę pooglądać..i poznałyście się z MAYĄ..superr... niedługo wszystkie się poznamy!!
|
#2140 |
|
Raczkowanie
|
Wcale się nie dołuje po prostu tęsknię za tą energią, którą daje trening.....po pierwszym porodzie zaczęłam szybko ćwiczyć brzuch bo nie mogłam się doczekać powrotu do formy i wylazłam mi przepuklina pępkowa,bo mięśnie jeszcze nie zdążyły się zejść. Gdy Ro miała 18 miesięcy zoperowałam ją, a 3 dni po zabiegu pomagałam mamie przy kryciu i znów mi wylazła( no i jeszcze zleciałam ze schodów). Od tej pory obiecałam sobie, że będę przestrzegać zaleceń.
---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- Gwen majtusie naprawdę gorące................... ......
|
#2141 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki z okazji miesiaca moich panienek zdjecia w albumie zapraszam zainteresowanych
|
#2142 | |
|
Zadomowienie
|
Witam
Ale że co? Mya w Rutku się podkochuje? Cytat:
![]() Żabciu, jesteś . A kamienie w tyłki nie kłują?Klaudeczko, Ty błyszczysz wśród koleżanek
|
|
#2143 |
|
Zadomowienie
|
Żabko,
ślicznie się prezentujesz ... cycusie w pomarańczu; główka w blondzie Klaudeczko, aż miło popatrzeć... jaka piękna, uśmiechnięta laseczka Olivko, cycusie wypiękniały niesamowicie... takie okrąglutkie się zrobiły i powoli wybijają się do przodu ... nie ma to jak młode, jędrne ciałko ![]() ---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ---------- Aniko, w spodnie sprzed ciąży to szybko chciałabym wskoczyć ![]()
|
|
#2144 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dziekuje bardzo za mile slowa
nie wiecie jak mi bardzo milo slyszec to ze piersi sie zmieniaja ja mam je codziennie wiec dla mnie za duzo sie nie zmieniaja.Anika fajny pomysl z tym zszyciem bo wydaje mi sie ze moje piersi na boki chca isc, tylko czy im to nie zaszkodzi
|
#2145 |
|
Zadomowienie
|
Olivko, nie wiem
. Ja tylko napisałam co radziła mi moja dr, może Mya Ci poradzi, czy zszywać, czy nie Dziewczyny, a ja dziś koszmar przeżyłam . Kupiłam sobie bluzkę, wcześniej jej nie wkładałam ze względu na ograniczone ruchy. No ale dziś nie wytrzymałam. Udało mi się jakimś cudem ją włożyć, ale zatrzymała się na cyckach i nie mogłam jej w żaden sposób zdjąć ![]() ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- A oto sprawczyni: http://allegro.pl/hm-bluzka-wiazanie...403444767.html
|
#2146 |
|
Raczkowanie
|
Dzien dobry
Majirel 22.08 - 9![]() Lenkii 06.09 - 24![]() Alex0912 12.11. - 91![]() ---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ---------- Aniko bluzeczka swietna Olivko chyba zyczen wczoraj nie skladalam wiec wszystkiego naj z okazji 1-szego miesiaca bycia cycolinką
|
#2147 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny powiedzcie mi mialyscie moze cos takiego???chodzi mi o to ze od dobrych paru dni niv mnie nie boli,w piersiach nie szczypie az tu nagle wczoraj taki mega bol w prawym cycku mialam takie jakby impulsy,skurcze chyba z 10 takich to nerwy sie odbudowuja czy co???
jeszcze inna sprawa wiadomo dr zalecila mi basen ale jeszcze nie pozniej troche i tu jest maly problem bo ja plywac nie umiem dr powiedziala zebym chociaz z deska jezdzila no tak tyle ze ja wody sie boje hehe no i co teraz?
|
|
|
|
#2148 | |
|
Raczkowanie
|
Horo jeszcze troszke, juz ostatnie podrygi jak to sie mowi trzymam kciuki za Ciebie kochana
---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- Cytat:
To właź tam gdzie masz grunt i sie poloz na wodzie i smigaj nozkami z deska napewno nic Ci sie nie stanie
|
|
#2149 |
|
Zadomowienie
|
anik no tak to jest z tymi bluzkami obcislymi ja na razie takich nie nosze bo mnie podrazniaja hehe
)ale bluzka fajna szkoda ciac by bylo )od razu mi przypomnialas jak kiedys z imprezy wrocilam lekko pijana heh i probowalam pol godz odpiac guzik zapinany z tylu na szyi przez chwile myslalaam ze w bluzce sie poloze ![]() bo z nozyczkami wolalabym wtedy nie wojowac pewnie zle by sie skonczylo eheh![]()
|
|
|
|
#2150 |
|
Zadomowienie
|
Hehehe, tak to jest z kupowaniem "na oko", ale nie mam innego wyjścia, do większych sklepów mam daleko
![]() Kasik, a Ty na basenie zatrzepocz rzęsami i poproś jakiegoś przystojnego ratownika, żeby Cię nauczył pływać A tak poważnie - to z mężem może chodź na basen, pewniej będziesz się czuła, bo innego wyjścia raczej nie masz. Dr nie pozwala ćwiczyć "na sucho".
|
#2151 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bluzka super![]() ANIKA A O CO my się założyłyśmy??ja wygrałam to mi się coś należy..może buzi hi...i powiedz no jak tam>dalej czujesz że za duże???nie wyglądają na takie na zdjęciach aż wielkie,ale pewnie spore są bo oprócz ml,to wymiary implantu były imponujące..ja też z nimi miałabym duuużyy cyc HORO kochanie...już końcówka dasz radę OLIVKO o zszywanie pytaj swojego lekarza..a cycusie coraz piękniejsze są i jak już się wybiły,a jeszcze długa droga przed nimi..mierzyłaś się??bo ciekawe ile śmigną do przodu jeszcze![]() a ja w przyszłą środę jadę na kontrolę i ciekawe ile jej zaproponuje.. st awiam że nie więcej niż 300..ale wysoka to może więcej...no ciekawe a chciałaby mieć rozm taki jak ja
|
|
#2152 |
|
Zadomowienie
|
No fajna ta bluzka, ale za ciasna
![]() Klaudek, buziak leci . A cyce mam kurczę duże, w opiętych bluzkach mocno się odznaczają, zwłaszcza, że wcześniej nic tam nie było . A jeśli jeszcze mają się wybić, to ja się chyba pochlastam . Na golaska to już w ogóle bimbały. Niedługo zdjęcia porobię, to same ocenicie, bo może ja mam jakieś zaburzone spostrzeganie tych moich cycków .
|
#2153 |
|
Zadomowienie
|
Olivko,
myślę, ze zszycie staniczka nie powinno zaszkodzić, aczkolwiek większość lekarzychce, aby piersi były jednak oddzielnie, czyli każda w swojej misce i staniczek dotykający ciałka pomiędzy piersiami... ale zapytać warto Alex, dziękuję za kciuki... już bliziutko, choć przeraża mnie czas już po ![]() Klaudeczko, niestety będę zdana raczej tylko na siebie TZ w pracy, choć muszę przyznać, ze on nigdy nie garnął się do opieki i zajmowania dziećmi ... bardziej mogę liczyć na mojego najstarszego syna, tylko nie bardzo chcę go angażować... niech się uczy (II klasa gimnazjum) i realizuje Na szczęście mam blisko przedszkole, więc przy odpowiedniej organizacji dam sobie radę. A od następnego roku, od września już mam załatwiony żłobek ![]() ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- Aniko, ciesz się ![]() ![]() U mnie nie było nic i... wszyscy, którzy mnie znali zauważyli, że teraz są Niektórzy pogadali trochę za plecami i dali spokój... życie
|
|
#2154 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2155 |
|
Zadomowienie
|
Horo cieszę się i to bardzo
Przeglądam sklepy internetowe w poszukiwaniu szerszych bluzek, myślę, że takie kimonkowe - z szerokimi rękawami są w stanie zakamuflować to i owo. Jeśli znajdziecie jakąś taką bluzeczkę to wklejajcie linki, ok? Będę wdzięczna bardzo Szkoda, że Twój mężuś nie garnie się do opieki nad dzieciaczkami. Kurdę, te chłopy . Nawet jeśli odciążyłby Cię ze dwa/trzy razy w tygodniu na godzinkę, mogłabyś sobie odpocząć i nabrać sił. Sama pamiętam jak było ciężko przy dwójce, mi bardzo dużo pomagała moja kochana babcia. Gdybym bliżej mieszkała zabierałabym Twoją gromadkę na spacerki , uwielbiam dzieci ---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- Klaudeczko, tak sobie przejrzałam tabelkę mentora i nasze implanty mają taką samą wysokość i szerokość, tylko moje mają o 9 mm większą projekcję, więc mam nadzieję, że nie będą takie wielkie jak mi się wydaje, cooo?
|
#2156 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A moja babcia już zadeklarowała chęć pomocy
|
|
|
#2157 |
|
Raczkowanie
|
Ehhh.... ale dolina
i chyba mi przyjdzie odłozyc operacje na później..... aż wyc mi sie chce..... nie dam rady uzbierac całej sumy, a nie wiem czy pozyczke dostane z uwagi na to ze mam umowe tylko z agencja pracy a nie kontrakt złoże papiery na pożyczke ale marnie to widzę ehhh...
|
#2158 |
|
Zadomowienie
|
Klaudeczka super bluzka- mega sexy!
Anika super bluzka , szkoda ze taka mało poręczna A co do Rutkowskiego- to taak troche się podkochuje nasza forumowa koleżanka Horo - podziwiam organizację. I nie świruj - ja noszę 27 i nigdy nie mogę sie wcisnać w te 26 :P
|
#2159 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
trzymam kciuki... banki chętnie pożyczają , więc bądź dobrej myśli Cytat:
aż sprawdziłam ![]() i udokumentowałam i to były ostatnie kupione przeze mnie spodnie (sorry za jak zwykle nie zmienioną datę)
|
|
|
#2160 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie kochane
Zrobilam sobie rachunek sumienia i z wielkim placzem mowie sobie ze nie chce c=byc moim TZ nie ma sensu tego dalej ciągnąć. Przepisuje sobie kredyt na siebie i mam nadzieje ze zycie mi sie lepiej ulozy
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:37.

to zdjęcie katalogowe
... żadna ciąża tak bardzo mi się nie dłużyła
Jak chcesz pocwiczyc to cwicz

starzy się bawili!!a dzieci w domu z babcią!!ale dziś już powrót do rzeczywistości,dzieci,obi ad,kolacja i teraz luz..a kaca mam
ja na pewno muszę odświeżyć swoją garderobą..zdecydowanie:c ool:

... nie ma to jak młode, jędrne ciałko
nie wiecie jak mi bardzo milo slyszec to ze piersi sie zmieniaja

Majirel 22.08 - 9
dr powiedziala zebym chociaz z deska jezdzila no tak tyle ze ja wody sie boje hehe no i co teraz?