|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4801 |
Raczkowanie
|
Dot.: Starania, problemy i pierwsze objawy ciąży- porozmawiajmy!:)
No własnie nic nie robilam...leze od piatku i tyle co do lazienki albo po jedzenie do kuchni pojde...nawet sie z mojego pokoju na pietrze przenioslam na parter....nic nie mam swieżej krwii tylko taka brunatna..niby za tydz mam wizyte i nie wiem czy zapisac sie na dzis...ale chyba tak zrobie bo wiem ze w razie czego na 17.30 moge byc u lekarza
|
![]() ![]() |
![]() |
#4802 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4803 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
I koniecznie daj znać, ja wrócisz. Czekamy na dobre wieści ![]() ---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- Cytat:
![]() ![]() I powiedzcie, bo stracilam rachubę, kto się w najbliższych dniach testuje (czyli za kogo zaciskać kciuki)? Edytowane przez zaraz_a Czas edycji: 2012-08-13 o 12:16 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4804 |
Raczkowanie
|
No pojde....lepiej dmuchac na zimne;/ ale to dopiero wieczorkiem dam wam znac co i jak.....jezu juz bym chciala miec to za soba i dowiedziec sie ze krwiak mi sie zmiejsza i to przez to;/
|
![]() ![]() |
![]() |
#4805 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4806 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
trzymamy kciuuuki aby okazalo sioie ze sie zmniejsza |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4807 |
Zakorzenienie
|
Bry!
Ja Was czytam, ale jakoś nie mam weny by napisać coś więcej ![]() Ale dziś melduję, że idę sprawdzić po pracy czy zniosłam jakieś jajka po Clo ![]() Jak dobrze pójdzie to wolny dzień w środę się przyda ![]()
#4808 |
Zakorzenienie
|
ja mialam testowac, ale niestety nie ma juz potrzeby
![]() ![]() ![]() kasiaczek 3mam kciuki za Was!! bedzie dobrze!!!! ![]() rocznicowym skladam zyczenia;* oby jeszcze wiecej takich szczesliwych lat;* |
![]() ![]() |
![]() |
#4809 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4810 | |
Zakorzenienie
|
Hejjoo,
ja dziś latałam po urzedach, odberałam nowy dowód, zmieniłam dante firmy, banki, urzedy, biuro rachunkowe... Jeszcze jutro ide złożyc paszport- jak tylko go odbiore to Fruuuuu ![]() Byłam tez u ginekolog na NFZ i bardzo fajana kobitka i co najważniejsze na USG w gabinecie...już chyba przy niej zostane. Nie bede płacic 150 zł za wizyte ![]() Rocznocowym dziewczynka sładam najlepsze życzenia i duzo miłości i wytrwałosci ![]() Ja ide sobie zrobic kawke.... ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4811 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Moni wszystkiego dobrego dla Was ![]() ![]() [QUOTE=magbes;35858819]kocuurku bylas na fajerwerkach?? ![]() oczywiscie pochwalisz sie zakupem ![]() ![]() Isiaaa udanego odpoczynku odpoczywaj i kumuluj sily na caly rok a taka henna to duzo daje? nie trzeba slipiow malowac pozniej tuszem? ![]() my plana mielismy w niedziele pojechac ... ale na planie sie skonczylo. jednak nie dotarlismy ..... za to ogladalismy spadajace gwiazdy ![]() wooooo....jak fajnie ![]() ![]() hihi.... nie ma to jak na łonie natury ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Hej ![]() Dzień jako tako minął...głowa mnie bolała w pracy ale jakoś dałam radę. @ mi się pomału kończy więc jeszcze trochę i działamy... tylko jak pomyślę o tej nieszczęsnej prolaktynie to mnie szlag trafia... W przyszłym tygodniu powtórzę badanie i zobaczymy co z tego wyjdzie... Tymczasem idę jeść obiaaad ![]()
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... ![]() ![]() 17.05.2014- Nasz Dzień ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4812 |
Zakorzenienie
|
![]() Pani z banku zadzwoniła, że obniżają mi marżę ![]() ![]() Tylko muszę zamówić kartę zwykłą i kredytową. No ale to parę zł/m ![]()
#4813 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Maru-może od ginki też będziesz miala dobre wieści ![]()
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... ![]() ![]() 17.05.2014- Nasz Dzień ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4814 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A z tymi bankami to wiesz ![]() Do mnie mbank wydzwaniał ciągle, że chcą mi dać kartę kredytową. I chyba 2 albo 3 razy dałam się skusić, ale koniec końcem okazywało się, że jednak nie chcą mi jej dać ![]() Pokręcone to. A jeszcze niech stopy polecą w dóóół ![]() ![]()
![]() |
#4815 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A z tą marżą, to miła niespodzianka ![]()
![]() |
#4816 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tamtym razem miałam plamienie 3 dni przed @ wiec tez za bardzo to nie grało... Niby gin tak mowila masz racje, ale nigdy po cytologi plamienia nie miałam i to dziwne ze mialam akurat wtedy i takie samo jak wczesniej, no i w koncu ciąża jest ![]() Czy to implantacyjne czy z owulacji to i tak Iza nie powinna się martwić że coś jest nie tak ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() wtedy to chyba się nie zdazył poprostu zastanowić, ale dalej jest mu głupio z tego powodu także wie przynajmniej o co mi chodziło ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4817 |
Raczkowanie
|
Byłam z dzieckiem wszystko dobrze..serducho bije to najwazniejsze a, że sa plamienia krwią no to szpital...tym razem juz nie miejscowy tylko do drugiego miasta;/ ale coz jak mus to mus
|
![]() ![]() |
![]() |
#4818 |
Raczkowanie
|
Witam dziewczyny, pozwolicie że dołączę.. Mam na imię Anka. Moja historia jest baaardzo skomplikowana. Mimo młodego wieku, dwa (3?!) lata temu dowiedziałam się, że nigdy nie urodzę dziecka. Ciągłe kłopoty z miesiączką, a raczej jej brakiem dowodziły że moje jajniki są na wyczerpaniu.... (..) Koniec końców zmęczona szpitalami, lekami i ciągłym wmawianiu sobie że będzie dobrze, pół roku temu na stale odstawiłam leki dzięki którym pojawiał mi się okres. Jakież było moje zdziwienie gdy zaczęłam dostawać miesiączkę bez leków
![]() ![]() obecnie jestem na etapie stymulacji owulacji.. jednak ten cykl jest dla mnie stracony gdyż nie wyhodowałam żadnych pęcherzyków ![]() Dziś byłam u gina i powiedział że we wrześniu przerwa, zapisał mi tabletki antykoncepcyjne, bo podobno po takiej miesięcznej kuracji mają być lepsze szanse ![]() ![]() ależ się rozpisałam, wybaczcie ![]()
#4819 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Tu większość z Nas ma jakieś problemy dot.zajścia w ciąże także nie jesteś sama ale jak widać po kilku osobach u Nas na wątku,że wszystko się może zdarzyć także nie ma co się za szybko poddawać ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#4820 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
a ja bylam jednak u mojej pani gin. i dobrze, uspokoila mnie. torbielki nie ma ![]() ![]() ![]() ![]() uf,,wazne ze nie ma torbielki ![]() Edytowane przez magbes Czas edycji: 2012-08-13 o 20:24 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4821 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
No tak na jutro mam skierowanie do szpitala....mam nadzieje, ze jednak wszystko juz bedzie dobrze i bede mogla wrocic z dzidziusiem do domku |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4822 |
Zadomowienie
|
zatem trzymam kciuki aby tak bylo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4823 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4824 |
Zakorzenienie
|
Ło no nadrobiłam wszystko co napisałyście a było tego sporo.
Wczoraj tylko z ranka zajrzałam do Was i później się wzięłam za wielkie sprzątanie mycie okien pranie firan zmiana pościeli no generalne porządki. Dziś została już sama kosmetyka że tak powiem ![]() Tyle tego było do czytania że nie wiem co komu napisac bo nie pamiętam ale dziękuję Wam wszystkim za życzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4825 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() Kasiaczek89 trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze. Współczuję szpitala bo przyjemnym miejscem to on nie jest, ale dla dobra dziecka jak mus to mus. Trzymaj się tam dzielnie ![]() Caprie- witaj wśród nas. Domyślam się co musiałaś przeżyć gdy usłyszałaś, że nie będziesz mogła mieć dzieci. Ja niestety też za ciekawej sytuacji nie mam, bo walczę z endo... a przy niej ciężko jest z zajściem (przynajmniej u mnie i z tego co wiem u Maru) Ważne, żeby się nie poddawać. Jeszcze dziś praca a jutro już wolne!!! Mąż jednak dziś wraca i środę będzie w domu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W pracy coraz częściej się wkur.wiam... Jedna z praktykantek mnie do szału doprowadza, bo ona wszystko wie przecież najlepiej i wmawia mi nieprawdę. Jak ostatnio coś z pęcherzem miała i narzekała, że po furaginie jej nic nie przechodzi to spytałam ile tego bierze. Pow , że 2 razy dziennie po 2 tabl. To mówię jej, żeby przeczytała ulotkę, bo jest tam napisane, że najpierw bierze się 4 razy po 2 tabl. Usłysząłam na to, że chyba jakaś głupia jestem bo ona wie lepiej i że nie będzie się truła taką ilością prochów... Postanowiłam, że od tej chwili nie będę jej ic mówiła nawet gdy będzie brała jakiś lek nie adekwatny do jej choroby... i staram sie unikać prywatnych rozmów. Najgorsze, że podważa moje umiejętności fryzjerskie. Za to to już darować jej nie mogę. W dodatku ta szefowa nie daje mi ostatnio nakładać koloru. Tak czuję w środku, ze z jakiegoś powodu ona mnie nie lubi choć uśmiecha się do mnie i rozmawia miło. Dobrze, że dziś juz miła połowa tych praktyk, bo czuję, że więcej już z nich nie wyciągnę nauki. Dziś mój 26 dc i nie widać @. Brzuszek trochę pobolewa, cyc nie, śluzu krwawego brak.
#4826 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4827 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- U mnie jak na razie z plamieniami spokój.Tak sie zastanawiam czy to plamienie w 14 dc cyklu to mogła być owulka ![]()
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4828 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dzien doberek, bo ja sie chyba nie przywitalam. Dziewczyny mam faze na serek wiejski z truskawkami. codziennie jem go w pracy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4829 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Kasiaczek - trzymam kciuki, żeby wszystko było ok ![]() Caprie - witaj Czekam na jakieś testowania ![]() A co u mnie? A nico. Gin mnie olał wczoraj i muszę dziś szukać na gwałt usg prywatnie ... a jeszcze mam inne sprawy dziś po pracy załatwiać. No więc 100 co najmniej nie moja ;( Trudno, czasem trzeba.
#4830 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:39.