|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1951 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 :) cz. III
Badzia? Ty w ogole w ciazy jestes? :-D szczeka mi opadla moja droga
![]() Ja pisalam juz wczesniej, moja mama i rodzice meza w ogole sie nie wtracali - na 2 tygodnie przed ngle sie obudzili, czemujest tak a nie inaczej, ze powinnobyc tak, ze WSZYSCY tak robia no ale bylo za pozno juz na jakiekolwiek zmiany wiec i tak wyszlo po naszemu
|
#1952 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
byłoby pewnie i za darmo, napewno lepiej jest kogoś nająć do dzidziusia niż elektroniczną nianię kupić dekoracje cudowne, nigdy bym nie pomyślała, że czarn dodatki mogą tak pięknie wyglądać ![]() Cytat:
jakie Wy dziewczynki szczuplutkie jesteście, w nic Wam nie idzie tylko w maleńki brzuszek super
|
||
|
|
|
#1953 |
|
Zadomowienie
|
hope01 - Faciorek pisiorek?
|
#1954 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Kochane
6 stron do nadrobienia ale jak nie bede codziennie was nadrabiac z poprzedniego dnia to potem zwyczajnie nie dam rady Ja sie ucze i ucze i ucze ale Dzidziolek pomaga mamusi w nauce, wczoraj tak mnie skopał jak leżałam wieczorkiem i czytałam że szok. Normalnie czułam go pod ręką przyłożona do brzucha. FANTASTIKO uczucie ![]() u mnie, u nas wporządku. Wczoraj zaczęłam 20 tydzień jejciu jak ten czas pędzi... Zabieram sie za czytanie |
|
|
|
#1955 | |
|
Zadomowienie
|
Witajcie kobitki, póki co szerszeni nie widać, ale całą noc mi się śniły.
Cytat:
Mi też lekarz na początku zabronił sexu, potem powiedział, że już mogę próbować, ale ostrożnie. A mój mąż, że absolutnie, że damy sobie radę, że on nie chce mi i dzidzi krzywdy zrobić, że on się boi, że maleństwo w głowe puknie Właśnie się dowiedziałam, że ma zapalenie oskrzeli i do domu może wróci... |
|
|
|
|
#1956 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie dziadkowie będą tak rozanieleni naszym maluchem, że będą się kłócić, którzy teraz dyżurują - moi czy TŻa, tzn rodzice.
Ale ludzie to są wkurzający jednak. Wszyscy chcą, żebym im robiła za darmo makijaże, sesje zdjęciowe z pełną obróbką itp itd. Zrobiłam ostatnio kuzynce sesję zdjęciową za darmo, nie mam nic przeciwko, w końcu to rodzina, w dodatku prezent dla jej męża, tak więc to nie problem... Ale następnego dnia znajoma do mnie pisze, czy jej foty zrobię, oczywiście za darmo, bo nie ma pieniędzy - taka byle znajoma, co się nigdy do mnie nie odzywa. Ludzie to tak zawsze, byle tylko kogoś wykorzystać. Za darmo to mogę robić rodzinie i przyjaciołom.
|
|
|
|
#1957 |
|
Przyczajenie
|
Właśnie zjadłam płateczki na śniadanko, ogarnę się i idę szukać grzybków na tą moją zalewajkę dzisiejszą
od 3 rano o niej myślę, bo jak zwykle spać nie mogę...mój skarbeczek tak mnie skopał wczoraj wieczorem jak mój TŻ przyłożył rękę wogóle to zaczął regularnie i mocno kopać odkąd mój TZ postanowił do niego przemówić, wcześniej cisza była a tu po przemowie seria kopów i tak już zostało fajnie i teraz kopniaczki coraz częściej i silniejsze ... jutro mija tydzień od początku mocniejszych kopniaczków zaczynamy 20 tydz. też dziś rano ok 6-7 też seria była, ale to cudne jest no muszę się ogarnąć i ruszam w miasto
|
|
|
|
#1958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wkurza mnie to strasznie ale ostatnio Cejrowski powiedział coś mądrego: należy się cenić i siebie i swoje umiejętności i swój czas jeśli jesteś lekarzem i np na imprezie kogoś poznajesz i on od razu zasypuje Cię swoimi dolegliwościami, podaj mu wizytówkę, powiedz,że możemy się umówić na wizytę i dla znajomych zrobi super cenę ![]() prawda,że prawda?
|
|
|
|
|
#1959 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ostatnio też się nad tym zastanawiałam, ale na usg całkiem duży dzidziuś machał do mnie rączkami ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1960 |
|
Zakorzenienie
|
no, to ogłaszam Wam, że mamy kolejnego siusiaka w gronie
|
|
|
|
#1961 |
|
Zakorzenienie
|
Zgadlam :-D
---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- Dziewczyny, moja kota usiadla mi na brzuchu i dzidzia kopnela
|
#1962 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1963 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja strzelam, że DZIEWCZYNKA Cytat:
Chyba minęły już czasy kiedy ludzie robią weselę z cyklu "zastawa się a postaw się", My mieszkamy na wsi i kiedy rok temu przygotowywaliśmy wesele wszystko było tak jak sobie ustaliliśmy, niezależnie od sugestii czy chwilowego niezadowolenia innych. Fakt ludzi było sporo (około 120) ale to w zasadzie sama najbliższa rodzina i trochę znajomych, TŻ ma po prostu liczną najbliższą rodzinę, ale żadnych siódmych wód po kisielu nie było, nie było niektórych tradycji których sobie nie życzyliśmy i już i było dobrze, na koniec i tak wszyscy byli zadowoleni. A nawet jeśli nie to i tak wszystkim się nie da dogodzić. Nie trzeba dać sie zwariować. ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- No to widzę, że się trochę spóźniłam z tym strzelaniem co tam u Hope w brzuszku fika, a strzał i tak był nie trafny ![]() Gratuluje chłopca
|
|
#1964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny, Wy to jesteście źle przeczytałam ilość stron. Mam do nadrobienia nie 6 a 13!!! Dziekuje Wam bardzo, Wy gaduły jedne!!!
|
|
|
|
|
#1965 |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluję!!
Black, nie daj się wykorzystywać, kosmetyki i czas są bardzo drogie, najwyżej powiedz im że zrobisz im po promocyjnej cenie, od razu przestaną cię nagabywać ![]() Muszę posortować ciuszki dla dziecia, bo nie wiem ile czego mam i co trzeba dokupić. Chyba sobie na kartce pozapisuje
|
|
|
|
#1966 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Gratuluję!!!!!!!11 klask i:
|
|
|
|
|
#1967 |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluję siusiaka
badziabadzia, jaki malutki brzuszek Też jestem w 17 tc ale ja to mam większy bebech. A ile masz wzrostu?Mojej znajomej też dopiero brzuch wyszedł chyba w 6 czy 7 mc, także to różnie bywa u każdej. W załączniku mój bebeszek w 17 tc
|
|
|
|
#1968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hope gratuluje chłopczyka
|
|
|
|
|
#1970 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
|
|
|
|
#1971 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1972 |
|
Zadomowienie
|
Ha zgadłam
|
#1973 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Gratuluje małego mężczyzny ![]() Cytat:
|
|
#1974 |
|
Zakorzenienie
|
Od wczoraj mam fazę na świństwo - "szynkę" konserwową taką z pudełeczek albo puszek
|
#1975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1976 |
|
Zakorzenienie
|
ja w niedzielę śledzie namiętnie wcinałam
|
|
|
|
#1977 | |
|
Zakorzenienie
|
Tak myślałam ;D ale fajnie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- Cytat:
Ulala... to ja się przyznam, ze wczoraj jadłam kanapke z ... paprykarzem szczecińskim ![]()
|
|
|
#1978 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dla mnie byłby to szczyt bezczelności.Cytat:
![]() Ooo, nie zgadłam brawo |
||
|
|
|
#1979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A aparat tez sie eksploatuje. Wkurza mnie takie podejscie ludzi do makijazystow fotografow grafikow.... Mysla sobie ze to takie pyk pyk i juz ze nauczylismy sie tego w minute po to zeby znajomym robic za darmoszke wrrr Hope! Gratulacje ! To jakie imie????
|
|
#1980 |
|
Zakorzenienie
|
a no nie wiem, na razie się kłócę z Tżtem
![]() Filip, Oskar, Kacper, Mariusz, Nikodem o innych on nie chce słyszeć ![]() a powiesz nam co Tobie powiedziała?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:15.

A jutro święto, TŻ chyba będzie miał wolne.
Moim się tylko nie do końca podoba to, że chcę salę przystroić na biało + niewielkie, czarne dodatki + mniejsze, srebrne. To wygląda przepięknie! A moja mama, że jak na stypie. No błagam.
O, nawet Wam dodam przykładowe zdjęcie, które mam na dysku - chcę na pewno takie same krzesła. 
ale jak nie bede codziennie was nadrabiac z poprzedniego dnia to potem zwyczajnie nie dam rady
ale Dzidziolek pomaga mamusi w nauce, wczoraj tak mnie skopał jak leżałam wieczorkiem i czytałam że szok. Normalnie czułam go pod ręką przyłożona do brzucha. FANTASTIKO uczucie
Ludzie to tak zawsze, byle tylko kogoś wykorzystać. Za darmo to mogę robić rodzinie i przyjaciołom.

i na 99% wiem, kto tam sobie mieszka
źle przeczytałam ilość stron. Mam do nadrobienia nie 6 a 13!!!
klask i:
coś okropnego a zamierzałam tam rodzić...
Dla mnie byłby to szczyt bezczelności.