|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2311 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
super jest![]() u mnie spadek na wadze dzisiaj rano 60,8! nie jest to mega dużo ale u mnie wolniej spada, niestety... W udzie mam juz 53 pół cm... Zostało mi jeszcze prawie 2 tygodnie do dociągnięcia do 69, może się uda. Mam taką nadzieję.na śnidanie: łódeczka bułki alpejskiej zapiekana z jajkiem i 3 plasterkami kiełbasy... wygląda naprawde pysznie, niczym z programu Magdy Gessler
|
|
#2312 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
Gratulacje spadku Smaka mi narobiłaś
|
|
#2313 |
|
Wtajemniczenie
|
było pyszzzne
dzieki dzięki
|
#2314 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale smaka robisz z samego rańca ![]() Marsz coś zjeść ![]() Aaa, no i jeszcze nie byłabym sobą gdybym nie wspomniała o pos.ranej pogodzie i jeszcze ten durny wiatrzysko
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#2315 |
|
Wtajemniczenie
|
heroine to musisz sobie taki kombinezon kupic
hehehe wtedy na pewno nie zmokniesz....
|
#2316 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kawyyyyyy ![]() Cytat:
by wszystko się zagoiło
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
|
|
|
#2317 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Mielnus no na NFZ ponoc cytologię robią od 25 roku życia, dlatego musiałam iść zrobić prywatnie. A Ty kochana jak nie wyjedziesz to lepiej idź się przebadać ![]() ---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- Heroine dziękuję
|
#2318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2319 |
|
Zadomowienie
|
mielnus, gratuluję spadku
alenie zrozumialam jednego "dociągnąć do 69" w czym to 69? ![]() Heroine, u mnie tez us.rana pogoda
|
|
#2320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze nas znajomi zaprosili na grilla jutro już ja widzę tego grilla ![]() Będziesz róóóóżowa landrynka
|
|
|
|
|
#2321 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja też weekend zawaliłam i wczoraj zamiast obiadu i kolacji były chipsy i żelki To prawda,ze jak raz się spróbuje zgrzeszyć to potem ciężko się opanować.---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- [QUOTE=mielnus;35880838]hahahhaha zapamiętam sobie to hasełko super jest![]() u mnie spadek na wadze dzisiaj rano 60,8! nie jest to mega dużo ale u mnie wolniej spada, niestety... W udzie mam juz 53 pół cm... Zostało mi jeszcze prawie 2 tygodnie do dociągnięcia do 69, może się uda. Mam taką nadzieję. gratulacje-tak trzymaj!
|
|
|
#2322 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ojjjj to prawda... ciężko wrócić do dietkowego jedzenia... no ale trzeba
|
|
|
|
|
#2323 |
|
Zadomowienie
|
Szukam przepisów na lekkostrawną dietę,bo TŻ nie dość,ze po tych 6 tyg. L4 przytył 6kg.!
to jeszcze ma bardzo złe wyniki z wątroby ALAT norma jest do 41,a on ma 158!!! Martwię się,teraz poszedł do lekarza-ciekawe co mu powie.
|
|
#2324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aż tyle ponad normę? a wcześniej miał w normie? może coś lekarz zaradzi
|
|
|
|
|
#2325 |
|
Wtajemniczenie
|
je... je... je... .. 59
<lol> hahahhaa Skoro ta cytologia taka tania jest to ja sobie za to zapłace. za rok mam 25 lat....
|
#2326 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- No to moze lekki rys na to co przez ost tydzien robilam. Wyjechalismy w piatek popoludniu oi rano w Chorwacji juz zajete. Wszyscy zmeczeni wscieski spiacy. a ja spalona-w 1 godzine-mialam bluzke na ramiaczkach i zero filtra. I abarotno poszukiwania. Ja psozlam do chlopcow do samochodu i podjezdza do nas kobieta na skuterze i pyta czy szukamyu mieszkania. Tzn cos zrozumialam ze pyta. Ona tylko po chorwacku. Angielskiego zero, niemeicki cos tam kaleczyla ale znowu my nie za bardzo. Ale wsiedlismy w samochod i pojechalismy za nia. No i udalo sie Mialam nosa, ot co Hehehe.. No to na razie tyle moich opowiesci, wieczorkiem jak znajde czas bedzie kolejna porcja informacji. Aaaa.. bylismy na Istrii w miescie Rovinij ![]() Hahaha.. A na koneic anegdota. Wyjezdzamyi pytam kobiete czy nie ma maila albo tel. do kogos kto po angielsku gada zeby na przyszly rok moze sie ugadac albo cos. A ta sie smieje i mowi. A po co ci angielki przeciez Ty po chorwacku mowisz. Hahahahah ale sie wszyscy usmiali!! powiem wam ze bardzo podobny do polskiego. A co nie dogadalam to dopokazywalam i dopisalam (liczebniki np pisalam daty tez ) i jakos sie dogadalismy ![]()
Edytowane przez czbasia Czas edycji: 2012-08-14 o 11:53 |
|
|
|
|
#2327 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no to ma przewalone.Lekarka podejrzewa WZW !!!!!!!!!!!!! I prawdopodobnie uszkodzenie wątroby. Dała mu skierowanie do szpitala na badania,ale mój macho nie chce iść do szpitala,to prywatnie musi zrobić badania i Usg.Ryczeć mi się chce...
|
|
|
#2328 |
|
Zadomowienie
|
czołem
![]() ![]() Uwaga Uwaga Żeleczka zaczyna dłuuugi urlop ![]() Misska Monia nie dość że Bozia z urodą Ci dała szczęście to i na dekoratorkę się nadajesz fajne firanki masz gust i ogólnie widzę że kuchnie masz ładną ale czekam na więcej zdjęć ![]() Czbasia kurde Chorwacja ! a Wy tak w ciemno z mieszkaniem jechaliście ? ![]() Heroine ciołku matołku ja tęskniłam ![]() :brzyda l: Draniu TYY |
|
|
|
#2329 | ||||
|
Zakorzenienie
|
hej kruszynki moje
![]() Ja zdycham bo taki upał, że nie wyrabiam...... do tego wypiłam kawe i leje się ze mnie.... ponad 30 stopni jest a jutro i po jutrze ma być jeszcze gorzej...... Normalnie SAHARA Mój KOLINEK ma dzisiaj 3 urodziny !!!! jak mąż wróci z pracy będzie mała imprezka kupiliśmy wczoraj tort, ale taki mały bo dużego nikt by nie zjadł, świeczki na torcik, balony i szampana Weźmiemy też Kolina do takiego dużego sklepu z zabawkami żeby sobie wybrał coś jako prezent Także dzień zapowiada się super Muszę tylko ogarnąć mieszkanie i pranie zrobić póki mąż w pracy dlatego muszę zaraz uciekać. Po odpisuję Wam szybko i lecę szykować wszystko Cytat:
tutaj jak na Karaibach upał że zdechnąć można ale lepsze to niż deszcz i wiatrzysko Musisz sobie deszczak kupić a nie parasolkę worek na głowę i nie zmokniesz wtedy nic a nic ![]() ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- Cytat:
Mi cytologię robili zawsze co rok odkąd zaczęłam chodzić do gina czyli w wieku 17 lat. Oczywiście na NFZ. No chyba że teraz się coś zmieniło? ale za "moich czasów" nie było problemów z cytologią.---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- Cytat:
o kurde przykro mi koniecznie nakrzycz na niego żeby szedł do szpitala! Co to w ogóle ma znaczyć że on " nie chce" iść? Przecież zdrowie najważniejsze! No jak dzieciak normalnie! Mój mąz jakby nie chciał iść do szpitala to takiego kopa by dostał że poleciał by w podskokach! Zdrowia życzę a Tobie mniej nerwów ![]() ---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- Cytat:
bardzoooo to pomaga Też właśnie firanki powiesiłam bo sąsiedzi wszystko widzieli co u nas w mieszkaniu sie dzieje. Teraz mogę latac na golasa i nie zobaczą mnie Chętnie bym Ci pomogła ale za daleko mieszkam :/ także pozostało mi powodzenia życzyć! ![]() ---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- No skoro tak mówisz to zostawię Dziękuję za radę
|
|
#2330 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny!
Można dołączyć?Odchudzam się już od dłuższego czasu, ale zawsze odpuszczam i waga wraca, więc potrzebuję kopa w tyłek Ważę aktualnie 51,5 kg, celem jest 48/49 kg przy wzroście 159. Moja zguba to słodycze, sama się czasami dziwię, że mogę ich tyle zmieścić Przygarniecie?
|
|
|
|
#2331 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie dośc że teraz musisz te globulki kupić i stosować to jeszcze ten kwas będziesz musiała kupić. A jak się nie zagoi to dalej będzie Cie faszerować lekami i wymyslać cuda i wianki.... a Ty będziesz się męczyć. Baby ginekolodzy to sadyści dlatego ja chodzę tylko do facetów Zdrówka kochana Ci życzę i aby się szybko wygoiło wszystko Naładuję baterie do aparatu to fotki porobię, telefonem w ogóle nie wychodzą bo słońce za mocno świeci. Zaraz podłączę ładowarkę z bateriami ![]() ---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- Cytat:
Miałam wtedy 17 lat. Ja bym chyba nerwowo nie wyrobiła jakbym miała tyle czasu się męczyć z nadżerką co Madzia się męczy. To jest nie normalne! Pamiętam, że gdy miałam nadżerkę to nawet seks był nieprzyjemny bo bolało mnie to dziadostwo. Po wypaleniu i odczekaniu 2 tygodni nic mnie już nie bolało i było super. A Madzia już tyleee czasu ma tą nadżerkę że szok i ta ginekolog albo jej karze czekać albo faszeruje ją lekami..... Ciekawe czy ta Pani ginekolog chciałaby tyle czasu męczyć się z nadżerką !!! Co za babsztyl wredny..... Madzia idz do faceta ginekologa i powiedz że natychmiast chcesz się pozbyć nadżerki!! 5 minut i będzie po sprawie Margot ja tez lubię oglądać mieszkania w necie często podglądam i wymyślam wtedy co zrobić w naszym mieszkaniu Już mam pomysł na łazienkę nawet jeszcze nie wiem co z sypialnią i z przedpokojem ale pewnie coś wymyślę.---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- Cytat:
Co zamierzasz robić? hehehe dzięki Mój mąz mówi mi dokładnie to samo ale gdzie ja tam dekoratorka :P większość z internetu papuguje Naładuję aparat i porobię więcej fotek
|
|
#2332 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ehhh no widzisz jak to jest.... my mamy swoje własne mieszkanko w Polsce a nie robimy w nim remontu tylko w tym wynajętym tu w Niemczech.... No ale przynajmniej jak te wyremontujemy to długo nie będę chciała się stąd wyprowadzić W przyszłości planujemy wynająć tutaj gdzieś domek lub chociaż pół domku ale to za kilka lat dopiero. Marzy mi się ogródek i żeby było gdzie grilla robić No firaneczkę zostawię już taką mężowi tez się taka podoba ![]() ---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- Cytat:
jezuuuu ja to miałam 2 miesiące wcześniej pierwszą przymiarkę.... To którego masz ten ślub dokładnie???? Ale fajnie.... zazdroszczę Ci też bym chciała jeszcze raz swój ślub przeżyć Bobaska??????? Planujecie już?? tzn. "robicie" ? hihihi tego też Ci zazdroszczę ja chyba po trzydziestce też sobie strzelę z mężem 3 dziecko a co tam! Co do oczyszczania twarzy!! Jak byłam u dermatologa leczyć swoje krosty to dostałam od niego taką zj.ebkę za to że oczyszczałam twarz u kosmetyczki że masakra!!!! Zabronił mi KATEGORYCZNIE oczyszczania twarzy u kosmetyczek !!!! Powiedział że kosmetyczki to tylko więcej syfu na twarzy narobią i "rozbabrają" wszystko. Poza tym krost się nie wyciska tak jak robią to kosmetyczki !!! Są specjalne maści które przepisuje dermatolog i krosty po prostu same znikają i nie pozostają przy tym żadne blizny, nie roznoszą się bakterie po twarzy i nie powstają nowe krosty. Najgorsze w tym wszystkim jest to że ON ma rację bo przeciez ja na oczyszczaniu byłam w marcu a potem pod koniec kwietnia jak mnie wysypało to wszyscy ludzie się mnie pytali co mi się z twarzą stało Także ja nigdy nie pójdę na oczyszczanie twarzy..... to jest tylko naruszenie skóry po którym robią się stany zapalne tak jak u mnie to było. I kosmetyczka bierze za to jeszcze kupe kasy!! Lepiej iśc do dermatologa który przepisze leki i krosty znikną na zawsze!
|
|
#2333 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziewczyny też tutaj pisały. A ja w końcu mogę się pochwalić że u mnie upał ponad 30 stopni w cieniu Zawsze to u mnie i Mureczki było najzimniej jak mieszkałam w Polsce a teraz mam tropiki na dwór nie wychodzę bo czekam na męża i będziemy świętować synka urodziny Co do Twoich wakacji to faktycznie super Wam się udało!! Ta babka na skuterze to chyba z nieba Wam spadła! No i jaki lokal super! Ceny faktycznie super, tu w Niemczech z zwykłym hotelu nocka kosztuje 30 euro a w Chorwacji nad samym morzem jak daliście 210 euro za 8 dni to po prostu jak za darmo A to chorwacki taki do Polskiego jest podobny????????? nigdy nie słyszałam jak mówią w Chorwacji. Na prawdę Chorwaci rozumieją coś po Polsku??? No i nie długo jechaliście! My do Polski stąd jedziemy ok. 13 godziny Czekam na dalsze opowieści i na fotki !!! ![]() ---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- Cytat:
no hej malutko masz do zgubienia 2 tygodnie idealnej dietki i ujrzysz 48. Napisz coś więcej o sobie co na co dzień porabiasz? ile masz lat? Ze słodyczami nie wiem jak walczyć bo nie przepadam za nimi ale dziewczyny na pewno Ci coś doradzą
|
|
#2334 |
|
Zakorzenienie
|
czbasia Ty to wariat jesteś!!!
jechać w ciemno, nie widząc gdzie się będzie mieszkać ale super, że taka obrotna jesteś i wszystko się udało no i bardziej szczegółową relację ![]() Żelka, ja też goooopku tęskniłam! oprócz opiekowania się Kutrenogą? ![]() Sweet witaj! Monia, sto lat, sto lat dla synka!!!!! no to dziś Mówisz, że upał u Ciebie? To ja jadę! Już wolę się smażyć niż trząść się z zimna, tak jak teraz
|
|
|
|
#2335 | |
|
Raczkowanie
|
Cześć
ja dzisiaj dietetycznie źle bo mało, ale od rana czasu nie mam :/ na śniadanie 3 małe kromeczki chlebka pełnoziarnistego z wędzonym łososiem i pomidorkiem do tego czerwona herbata później... później morderczy trening dzisiaj miałam swój pierwszy raz z Mel B i aż się boję jutra bo wszystkie mięśnie mi drżą ![]() - rozgrzewka 5 min - ramiona 10 min - pośladki 10 min - brzuch 10 min - nogi 10 min - rozluźniające 5 min i padłam, zgon na miejscu, mokra jak szczur i nie mogłam wstać z podłogi przez 15 minut a co będzie jutro? jak tu ćwiczyć z takimi zakwasami, a już wiem że będą TAAAAAKIIEEEEEE O! A więc pytanie, po jakim czasie ćwiczenia z Mel B przestały być dla Was trudne o ile były :P teraz wcinam płatki z mlekiem i wkrojonym bananem na podwieczorek wafle ryżowe z dżemem niskosłodzonym kolacja wędzony filet z łososia + caprese ![]() Cytat:
|
|
#2336 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2337 |
|
Raczkowanie
|
MONIA wszystkiego najlepszego dla synusia
|
#2338 |
|
Zakorzenienie
|
Monia lekarka mi powiedziała, że teraz już nie robi się tak często wypalanek jak kiedyś, że teraz są mniej inwazyjne metody od wypalanki. A w dodatku ja jestem nieródka, także tym bardziej nie chce mi kaleczyć macicy, bo niby po wypalance traci ona na elastyczności.
Wolę tym płynem posmarować mówiła, że zazwyczaj jeden taki zabieg wystarcza. Coś Ty ja do chłopa w życiu nie pójdę!!! Chyba ze wstydu bym umarła raz chłop robił mi zabieg na pierś i to tylko dlatego, że moja lekarka była na wolnym, a ja nawet nie wiedziałam, że chłop będzie ją zastępował tak to bym nie poszła Sto latek dla Twojego Synusia
|
#2339 |
|
Zakorzenienie
|
Like_a_women skoro taki oporny ten Twój chłop to weź Go za fraki i sama zaprowadź do szpitala
![]() to poważna sprawa, nie wolno tego lekceważyć z chłopami to czasem jak z dziećmi... ![]() sweet__chocolate brawo za ćwiczenia! szalejesz ![]() Ja dzisiaj zaliczyłam godzinkę na rowerku (22,1 km) zawsze coś właśnie idę wziąć kąpiel, bo leje się ze mnie niemiłosiernie
|
|
|
|
#2340 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wszystkiego najlepszego dla Kolinka!!! ucałuj go ![]() ---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ---------- Cytat:
26 lat, 166 cm, cel 58 kg 75 kg lipciec 2015 r (7 miesięcy od porodu) Jest 65,8kg Skalpel 60x Turbo wyzwanie 57,5x Killer 14,5x Model look 4x, Detocell, Secret 2x 6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:44.

super jest

i jeszcze ten durny wiatrzysko

by wszystko się zagoiło

jeszcze nas znajomi zaprosili na grilla jutro 

no i do pracy
oczywiście jestem śpiąca 
To prawda,ze jak raz się spróbuje zgrzeszyć to potem ciężko się opanować.

to jeszcze ma bardzo złe wyniki z wątroby ALAT norma jest do 41,a on ma 158!!!
a wcześniej miał w normie?
może coś lekarz zaradzi
no to ma przewalone.Lekarka podejrzewa WZW !!!!!!!!!!!!! I prawdopodobnie uszkodzenie wątroby. Dała mu skierowanie do szpitala na badania,ale mój macho nie chce iść do szpitala,to prywatnie musi zrobić badania i Usg.Ryczeć mi się chce...
jak mąż wróci z pracy będzie mała imprezka 
ale gdzie ja tam dekoratorka :P większość z internetu papuguje
jak widać efekty włożonej pracy