Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-13, 14:44   #2161
madziullasz
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Graziu to najważniejsze aby być szczerym z samym sobą. Moi rodzice są przykładem ludzi, którzy nigdy nie powinni nawet się spotkać a co dopiero być razem. Byle dalej do przodu. Inaczej można zatruć życie sobie i innym, najgorzej gdy przerzuca się swoje problemy na dzieci.

Horo życzę Ci wszystkiego najlepszego.....a teraz łap każdą chwilę i zbieraj siły na później.

Alex do twojej operacji zostało jeszcze trochę czasu, może się uda i kaska się znajdzie? Głowa do góry!!!!!
Stary 2012-08-13, 15:13   #2162
klaudeczka2010
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

SZANOWNA REDAKCJO WIZAŻ-u...BARDZO SERDECZNIE DZIĘKUJĘ ZA ŻYCZENIA:cmok :ależ mi miło!!!nie wiem gdzie odpisać więc robię to tutaj!!!

ANIKA tylko 9mm??mi sie wydawało że prawie cały cm projekcia w twoich jest większa..czy mi się coś potyrpało???

ALEX nie smuć się..ja też miałam pod górkę,ale po 1,5roku mi się udało,uda się i tobie,trzymam kciuki

GRAZIA dasz radę!!!

A I JA CHCIAŁAM POWIEDZIEĆ ZE GWEN JEST CHUDZINĄ!!!!iwysoką do tego....bo zapomniałam powiedzieć ...jak się odchudza to tak trochę dla picu...nie noo wiem o co komon,tak jak ja +2kg i wszyscy mówią że jestem walnięta jak chcę je zrzucać,a ja czuję się jak parówa w ciuchach....ale gwen ma swietną figurę i nie zaprzeczaj proszę
Stary 2012-08-13, 16:01   #2163
anika75
Zadomowienie

Madziulka, dzięki za komentarz . Ja w takim razie mam wypaczony obraz własnych cycków . Za 3 dni miesiąc im stuknie, porobię zdjęcia na golaska i w ubraniach, może na zdjęciu inaczej wyglądają . Mówisz, że nietoperze odpadają? Kurdę, jakiego kroju w takim razie mam szukać

Klaudeczka, STO LAT, STO LAT

No a projekcja w moich prawie cały centymetr większa - 9 mm .
Piłaś coś?

Alex, dasz radę, jak nie teraz to za parę miesięcy . Co się odwlecze, to nie uciecze

Edytowane przez anika75
Czas edycji: 2012-08-13 o 16:08
anika75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-13, 17:08   #2164
kasikkk87
Zadomowienie

[QUOTE=anika75;35867565][B]porobię zdjęcia na golaska i w ubraniach, może na zdjęciu inaczej wyglądają . Mówisz, że nietoperze odpadają? Kurdę, jakiego kroju w takim razie mam szukać

no porob zdjecia w ubraniach one wtedy inaczej wypadaja ja tam chodze teraz wlasnie wtakich nietoperzach,obszernych tunikach i nic mi tam nie widac no czasem poza stojacymi sutkami
a poza tym jaka wygoda dla sutkowno i anik z rozebraniem sie nie ma problemu

klaudek sto lat laska
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-13, 17:45   #2165
Olivkaa200
Zakorzenienie

Dziewczyny jeszcze raz bardzo serdecznie dziekuje za mile slowa jest mi bardzo bardzo milo

Klaudeczko wszystkiego naj cycuchy masz wiec chyba szczescie osiaggnelas teraz oby bylo jeszczr lepiej

A ja dzis bylam na zakupach i kupilam topik do spania i spodnie fajne uczucie miec co wlozyc w stanik

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-13, 18:26   #2166
malinkac
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez horo_2 Pokaż wiadomość
No niestety, taki typ
A moja babcia już zadeklarowała chęć pomocy ... tylko w wieku 83,5 jakoś czarno to widzę
ojej jaka dobra babcia liczą się chcęci ale faktycznie w takim wieku przy dzieciaczkach pełnych energii może być ciężko

pogłaskaj ode mnie dzidziusia
Stary 2012-08-14, 06:37   #2167
martkka sz
Raczkowanie

o kurcze dziewczyny!!!!!!!!!!!

ile wy piszecie??? chyba nigdy nie nadrobie zaleglosci!!! nawet sie spokojnie przeprowadzic nie mozna no nic!! ide czytac!!!i oczywiscie nowe zdjecia ogladac!!!
Stary 2012-08-14, 07:00   #2168
anika75
Zadomowienie

Hej Martko .
Daaaawno Cię tu chyba nie było, co? Bo ten fajny avatarek nie rzucał się w oczy. Już po przeprowadzce?
Stary 2012-08-14, 07:39   #2169
martkka sz
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
Hej Martko .
Daaaawno Cię tu chyba nie było, co? Bo ten fajny avatarek nie rzucał się w oczy. Już po przeprowadzce?
hej!!hej Anika!!! tak, juz po !! cale szczescie, bo dluzej to bym chyba nie wytrzymala ! a co u Was dziewczynki???jak cycuchy spedzaja wakacje??no juz opowiadac!
Stary 2012-08-14, 08:18   #2170
anika75
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez martkka sz Pokaż wiadomość
hej!!hej Anika!!! tak, juz po !! cale szczescie, bo dluzej to bym chyba nie wytrzymala ! a co u Was dziewczynki???jak cycuchy spedzaja wakacje??no juz opowiadac!
Oj, przeprowadzka - wiem co to za ból. A najdziwniejsze jest to, gdy nagle się okazuje, że człowiek ma tysiąc pięćset sto dziewięćset kartonów do przewiezienia i zastanawia się, jakim cudem aż tyle się tego nagromadziło
Moje cycuchy w tym roku bez wakacji, ale dziewczynki się wczasują, a jakże , Gwen to nawet z jakiejś torpedy się wystrzeliła
Stary 2012-08-14, 09:13   #2171
martkka sz
Raczkowanie

Cytat:
Oj, przeprowadzka - wiem co to za ból. A najdziwniejsze jest to, gdy nagle się okazuje, że człowiek ma tysiąc pięćset sto dziewięćset kartonów do przewiezienia i zastanawia się, jakim cudem aż tyle się tego nagromadziło
Moje cycuchy w tym roku bez wakacji, ale dziewczynki się wczasują, a jakże , Gwen to nawet z jakiejś torpedy się wystrzeliła
no tak,na torby,kartony i kartoniki to juz patrzec nie moge!niby wszystko juz jest rozpakowane w nowym domu a ja nadal czegos szukam!

ja tez nigdzie konkretnie sie nie wczasuje w tym roku, tylko wypady tu i tam, bo goraczka jest niesamowita.

a tak sie tylko chcialam zapytac, czy bylyscie ostatnio w hm?? bo mi sie tutaj "obila o oczy" promocja - wszystkie bikini i stroje za 1 euro. wiem, ze jakosc nie jest najlepsza, ale moze mozna cos wyszukac! zerknijcie moze w PL tez jest opcja

Gwen ??? wystrzelilas sie z torpedy ???
Stary 2012-08-14, 10:30   #2172
Alex0912
Raczkowanie

GG do Alex0912

Dzien dobry laseczki

Majirel 22.08 - 8
Lenkii 06.09 - 23
Alex0912 12.11. - 90

Kochane Horo, Madziullasz, Anika, Klaudeczka dziekuje wam za wsparcie i mile słowa tu jest normalnie jak w rodzinie jedna za wszystkie, wszystkie za jedną
No ale niestety potwierdziła sie moja teza.... bank nie da mi pożyczki z uwagi na to iż nie posiadam kontraktu bezposrednio z firmą wiec albo jakis cud sie stanie ze uda mi sie uzbierac albo niestety bede musiala przesunąc operacje o kilka miesięcy buuuu
Stary 2012-08-14, 11:14   #2173
Darling15
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

Jeju to ja jeszcze pamiętam jak się od rodziców wyprowadzałam, to w myślałam, że wyprowadzka się nigdy nie skończy. Tych wszystkich kartonów to chyba miliony były. A już najwięcej to było ciuchów, a nigdy oczywiście nie ma w czym chodzić .
Darling15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 11:23   #2174
Isabe11e
Przyczajenie

Czesc wszystkim!

Od kilku lat marzy mi sie nowy biuscik, a poniewaz ostatnio w moim zyciu prv wszysko sie posypalo (szykuje sie do rozwodu) to postanowilam sobie ze jak sie wszystko juz skonczy to jako rekompensate za ten stres zrobie sobie cycuszki!

Szukam jakiegos dobrego dr w Warszawie - mozecie polecic na prv? Bo przyznam, ze ciezko mi idzie rozszyfrowywanie tych inicjalow

I mam jeszcze pytanko do Was - mam tendencje do bliznowcow - czy na cieciu pod piersia tez sie one zdazaja??
Mozna im jakos zapobiec?
Isabe11e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 12:14   #2175
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dziunia777 Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny, 4 albo 5 raz pisze wiadomosc na tym forum bo bardzo chce do Was dolaczyc ale jak narazie od 4 dni czekam i zaden w moich wpisow sie nie pojawil Jako nowa i jeszcze nie tak doswiadczona jak Wy mam prosbe o pomoc. 28 sierpnia mam konsultacje u dr Sz. w Warszawie i nie mam pojecia nadal jaki powinnam miec rozmiar piersi po operacji. Wiem ze to lekarz jest od pomocy ale ja tez musze miec na ten temat swoje zdanie. Wy wiele biustow widzicie i widzialyscie wiec na pewno moge liczyc na jakies porady Mam 155 wzrostu, waga 42 kg, miseczka b, pod biustem 70 - jest to pelne b bo wszystkie staniki mam porzadnie wypchane, przed okresem az za bardzo wypchane Jaki rozmiar biustu byscie dla mnie widzialy? Moze ktoras z Dziewczyn ma podobne wymiary i wzrost i napisze jaki osiagnela rozmiar i jak sie z nim czuje. Jestem po 1 ciazy, w ciazy piersi urosly mi o jeden rozmiar ale nie byly to do mojej postury zadne balony tylko normalne piersi. Czy miseczka d to nie bedzie za duzo?? Nie wiem czy takimi powinnam operowac wielkosciami ale mam nadzieje ze cos mi pomozecie bo wizyta tuz tuz. W poniedzialek dodam zdjeica swojej "wyjsciowki" jak to nazywacie a po otzrymaniu kilku odpowiedzi i " aprobacie" mojej nowej osoby tutaj zaczne wysylac do Was zaproszenia bo mysle ze zagoszcze tu na dluzej. Bardzo podoba mi sie atmosfera jaka tu panuje i to ze sie wspieracie nie tylko w kwestiach biustow ale tez wszystkich innych!
Cieszę się że w końcu się udało mam nadzieje że teraz będziesz mogła już pisać bez problemu
Co do wymiarów- to chyba najczęściej spotykane u nas zestawienie Miseczka D po operacji to średni biuścik- więc nie ma co się bać literek. Naturalny biust D jest dużym, rozbujanym biustem. Nasze D to takie średniaki. Mniej nawet nie chcij
Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
bylam ogladac ten staniczek z triumpha co belseno... bo mi sie marzyl komplecik...ale w koncu wziełam tylko majtki za zlodziejską kwotę 109 zł po przecenie ( z 180zł ) .Staniki tylko do 75c W sumie z moją wyplatą i tak mnie na nic nie stać to sobie chociaż "odrobinę luksusu" zafunduję... Szkoda szkoda ...
Nawet żadna randka mi się nie szykuje ...wsadziłam do szafy, do kostiumów z serri "kiedyś załozę"
o kurcze, ale Gwen podniosłaś temperaturę

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Dzien doborek

anika zakupilam sobie triumph trophy N super staniczek doktor powiedzial ze mam poczekac az srtupek sie zrobi i odpadnie i ze powinno byc okzobacze jak to bedzie

Mya zakupy bardzo udane i w takim swietnym towarzystwie nareszcie nic mnie nie uciskaciesze sie bardzo ze sie spotkalysmya droga do domu byla w miare dobra tylko deszcz nas zlapal i przy koncu byl ogromny korek ale to norma
Oj tak- było bardzo miło ale następnym razem musisz przyjechać na cały dzień- bo inaczej znowu nie obgadamy wszystkiego

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 12:31   #2176
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Mayu mam dla ciebie newsa Nowa kobieta rutkowskiego....

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
DZIENDOBEREK: cmok:

Ostatnio nie mam czasu na forum Mamy goscia na miesiac na wakacje i musze organizowac czas w plenerze Praca i wakacje w jednym
Bylam w albumikach madziulasz i klaudyneczki Rewelacyjne cycuchy macie dziewczyny

Buziam wszystkie cycolinki:cmo k:
Horo Ciebie podwujnie : cmok:
Jeszcze chwilka Ci zostala i bedzie dzidzia sliczna
O jak dobrze że się pokazałaś bo już Cię miałyśmy szukać Ale zazdroszczę takiego wypoczynku i pracy w jednym. A panienki pięknie się na tych fociach prezentują

Cytat:
o kurcze dziewczyny!!!!!!!!!!!

ile wy piszecie??? chyba nigdy nie nadrobie zaleglosci!!! nawet sie spokojnie przeprowadzic nie mozna no nic!! ide czytac!!!i oczywiscie nowe zdjecia ogladac!!!
Ależ dawno Cię nie było miło Cię widzieć

Cytat:
Napisane przez Alex0912 Pokaż wiadomość
Ehhh.... ale dolina i chyba mi przyjdzie odłozyc operacje na później..... aż wyc mi sie chce..... nie dam rady uzbierac całej sumy, a nie wiem czy pozyczke dostane z uwagi na to ze mam umowe tylko z agencja pracy a nie kontrakt złoże papiery na pożyczke ale marnie to widzę ehhh...
No to nie wesoło będziemy trzymać kciuki za ten kredycik trzeba wierzyć, że się uda

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2012-08-14, 13:10   #2177
korinka
BAN stały

Cytat:
Ja mialam mala asymetrie w wysokosci brodawek przed operacja i tka mi zostało. ale nie rzuca sie jakoś w oczy. Co do asymetrii powinno sie jeszcze wyrównać ja miałam cycki krzywe bardzo długo wiec daj sobie czas. Do tej pory mam ale nie az tak bardzo na codzien nie zauwazam. Na fotkach zawsze wszystko wyjdzie...Nie wiem czy sie tym powinnaś przejmować, ważne jak wygląda na żywca

---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ----------

Nie pytaj! Zbyt mało ambitne zajęcie głównie opierające się na "organozowaniu promotorek" zapraszajacych do klubu... Nie jestem alfons żeby łazić po ulicy (zimno!) i je pilnować. Jeszcze one tak promują że miałam ochotę powiedzieć jej "K.... daj tą ulotkę ! sama to zrobię" Oj szkoda gadać . a jako że ich brakuje, to mnie chcieli w to wmanewrowac ze ja mam też "wyjątkowo" dziś im pomóc. O nie! Wczoraj powiedziałam ze nie ma takiej opcji. Na dziś mnie ugłaskali ale nie idę. Nie po to sie przez 5 lat uczyłam żeby ludzi na ulicach zaczepiać a ni ch...!
Kochana pewnie !! nie ma co łapać pierwszej lepszej pracy i żeby to było roznoszenie ulotek!!!

Ja niedawno miałam przeprowadzkę i za jakieś 1,5-2 miesiąca kolejna mnie czeka ale już na swoje!!!!! strasznie się cieszę, ale jak pomyślę o ilości kartonów, pakunków, toreb, torebeczek....i aż mi się słabo robi!!!!!!
Horo - to już niedługo się pozbędziesz ciężaru spod serca tak?super! mam nadzieję, że wszystko pójdzie szybko i bezboleśnie!!!
Grazia - gratuluję podjętych kroków. Trzeba w takim razie dbać o swój interes skoro o wspólny nie idzie !!!
korinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 13:40   #2178
Alex0912
Raczkowanie

GG do Alex0912

No to nie wesoło będziemy trzymać kciuki za ten kredycik trzeba wierzyć, że się uda[/QUOTE]

Dzieki Kochana no ale juz wiem ze nie dostane wiec chyba przyjdzie mi przelozyc operacje na maj bo wczesniej raczej urlopu nie dostane no coz nie zawsze jest tak jak bysmy tego chcialy.
Stary 2012-08-14, 17:36   #2179
klaudeczka2010
Zadomowienie

hejka laseczki!DZIĘKUJĘ ZA ŻYCZENIA:cmok :

ANIKAno tia..pić nie piłam ale kaca się ciągnąłno dokładnie 9mm jak w pysk!!!ja mam 5,1cm a ty 6 więc 9 więcej

ja dostałam trochę kaski urodzinowej i dziś z tż spadam na zakupy

MARTKA HEJKA
i dziękuję za komentarze w albumie i cieszę się ze wam się podobają moje piersi!!!ech....mi też się podobają!!!bez ściemy!moje wymarzone
całuję bo lecimy
Stary 2012-08-14, 18:45   #2180
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Isabe11e Pokaż wiadomość
Czesc wszystkim!

Od kilku lat marzy mi sie nowy biuscik, a poniewaz ostatnio w moim zyciu prv wszysko sie posypalo (szykuje sie do rozwodu) to postanowilam sobie ze jak sie wszystko juz skonczy to jako rekompensate za ten stres zrobie sobie cycuszki!

Szukam jakiegos dobrego dr w Warszawie - mozecie polecic na prv? Bo przyznam, ze ciezko mi idzie rozszyfrowywanie tych inicjalow

I mam jeszcze pytanko do Was - mam tendencje do bliznowcow - czy na cieciu pod piersia tez sie one zdazaja??
Mozna im jakos zapobiec?
Witam.
Jeśli masz tendencje do bliznowców- może być mały problem. Nie chodzi tylko o blizny jakie Ci zostaną po tym zabiegu ale też o powikłanie nazywane stwardnieniem torebki łącznotkankowej otaczającej implant (cc). Musisz porozmawiać z lekarzem i razem podejmiecie decyzje czy warto ryzykować (zależy to od tego, w jakim stopniu masz tendencje do bliznowców).

Stary 2012-08-14, 19:16   #2181
Isabe11e
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Witam.
Jeśli masz tendencje do bliznowców- może być mały problem. Nie chodzi tylko o blizny jakie Ci zostaną po tym zabiegu ale też o powikłanie nazywane stwardnieniem torebki łącznotkankowej otaczającej implant (cc). Musisz porozmawiać z lekarzem i razem podejmiecie decyzje czy warto ryzykować (zależy to od tego, w jakim stopniu masz tendencje do bliznowców).
No to mnie zalamalas
w jakim stopniu to nie wiem, ale ostatnio wycinalam sobie dosc malego pieprzyka (pewnie ok 4mm) i mam po tym okropnego bliznowca.
Jak ma mi cos takiego zostac po zrobieniu piersi to zalamka.
A ktoras z dziewczyn na forum miala bliznowca? Przejrzalam watek, ale jakos nie rzucilo mi sie w oczy

A jesli juz robi sie to cc to co wtedy? Ponowna operacja??
Isabe11e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 21:14   #2182
gwendolinka
Zadomowienie

Cytat:

Gwen ??? wystrzelilas sie z torpedy ???
Nie z torpety tylko z Katapulty
Mam juz inną na oku

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 22:13   #2183
magdalena_81
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to magdalena_81

Hej dziewczyny - muszę się dzisiaj do Was odezwać - mam na dzisiejszy wieczór pożyczonego neta (z żółwim tempem - ale jest) ale pozostanę bez internetu nawet i może do listopada ( (nie mam neta nawet w komórce - co ze mnie za dziwak w tych czasach go nie mieć hihi)

U mnie ogólnie jest ok - moje ostatnie problemy cyckowe się nie rozwiązały - byłam na kontroli w lipcu - na koniec lipca minęło mi 5.07 pół roku - ale ten czas leci....

byłam starsznie ciekawa co u Was ile się zmieniło widzę że już tylko dziewczyny których nie poznałam czekają w wyliczance - więc gratuluję Wszystkim dziewczynkom cycuszków

U mnie zmian sporo - osobistych - po kryzysie z TŻ to także w pracy spore zmiany - od września zaczynam poważny krok w przód ... nowa praca i wszyyystko nowe ufff

zaraz skorzystam że jestem on-line pobiegnę porobić kilka fotek i dodam je - mam kilka pięknych staniczków a wracając do kontroli to mój lekarz powiedział że mięsień mi tak narósł i gdybym chciała to mógłby poprawiać ale nie jest pewien czy będzie lepiej - żebym po prostu masowała - moją fałdkę... więc masuję może kiedyś wymienię na większe

lecę porobić fotki jak tylko pooglądam Wasze albumiki - buziolki ściskam Was mocno i mam nadzieje że poczekacie na mnie nawet do listopada
Stary 2012-08-14, 22:15   #2184
madziullasz
Raczkowanie

Hej kiedyś słyszałam prawdę o facetach, chodziło o to, że każdy facet patrzy na swojego penisa z góry, więc każdy twierdzi, że ma za małego...........
PYTANIE: czy z piersiami też tak jest?
Stary 2012-08-14, 23:05   #2185
magdalena_81
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to magdalena_81

Jakiś czas temu po nocach dziewczyny przesiadywały a teraz cisza widzę ...

zapraszam do albumiku i mam nadzieję na szybki powrót buziaki Wszystkim
Stary 2012-08-14, 23:41   #2186
tasha2
Raczkowanie

Nie łam sie !!!!Ja tez łapie doła przez tą opuchlizne pod piersiami, normalnie podwojne piersi i takie małe ok 3 cm hot dogi pod piersiami ale skoro dr mowi ze sie ułoży i polepszy to ja wierze że sie ułoży mimo ze teraz wyglada niefajnie. Zawsze jak mnie łapie deprecha to myśle sobie i gadam do nich: 'Dziewczynki przeszłyście wiele, trzymajcie sie dzielnie i układajcie jak należy, na wszystko czasu potrzeba'. Jak to moj maz stwierdził (bo mu marudze o te hot dogi kazdego dnia: 'Cycki wyszły fajneMoże nie sa teraz idealne ale sa 'Twoje' wiec nie marudz' Powodzenia.

Cytat:
Hej dziewczyny
Wiecie co? Ja załapałam straszliwego doła przez te moje cycki. Wczoraj w łóżku aż się poryczałam . Są duże, krzywe i ciągle bolą, chociaż niedługo miesiąc im stuknie . W dodatku ta ręka wciąż dokucza . Gdy tak czytam jak sobie śmigacie po operacji to mnie zazdrość bierze. Całe szczęscie, że nie zrobiłam tej operacji w ferie zimowe, bo nie dałabym rady pracować. Nie wyobrażam sobie, jakbym w tej chwili miała wsiąść do samochodu i jechać do pracy, tam kilka godzin z dzieciakami + dyżury na korytarzu . O rany, mam nadzieję, że to w końcu minie, wczoraj już sobie myślałam, że pojadę te implanty wyciągać . Mężowi nic nie mówię, bo już słyszę ten głos: "A nie mówiłem?" W dodatku tyle kaski na to poszło
Buuuuuu, minie mi to

---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ----------

Kasik, mi dr kazała smarować piersi oliwką, ale omijać blizny

Edytowane przez tasha2
Czas edycji: 2012-08-15 o 00:01
tasha2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 23:45   #2187
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdalena_81 Pokaż wiadomość
Jakiś czas temu po nocach dziewczyny przesiadywały a teraz cisza widzę ...

zapraszam do albumiku i mam nadzieję na szybki powrót buziaki Wszystkim
A Ty to powinnaś lanie dostać
Jak zaczęłaś organizować komunię syna- tak Cię wcięło
No ale usprawiedliwienie przyjęte A Ty ciągnij neta kablem- bo następnym razem będzie kara
W albumiku już byłam- ależ super kolorki maja te staniczki Ale dekoldzik w samej koszulce , bez staniczka też fajnie wygląda. Pędzę jeszcze raz- może mi się uda coś dopisać

Stary 2012-08-15, 11:18   #2188
Alex0912
Raczkowanie

GG do Alex0912

dzien dobry

Majirel 22.08 - 7
Lenkii 06.09 - 22
Alex0912 12.11. - 89

---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ----------

hm.... jest jednak mała szansa,że jednak dojdzie do tej mojej operacji, ale nie wiem czy wypali, bede dobrej myśli trzymajcie kciuki Kochane
Stary 2012-08-15, 11:19   #2189
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tasha2 Pokaż wiadomość
Nie łam sie !!!!Ja tez łapie doła przez tą opuchlizne pod piersiami, normalnie podwojne piersi i takie małe ok 3 cm hot dogi pod piersiami ale skoro dr mowi ze sie ułoży i polepszy to ja wierze że sie ułoży mimo ze teraz wyglada niefajnie. Zawsze jak mnie łapie deprecha to myśle sobie i gadam do nich: 'Dziewczynki przeszłyście wiele, trzymajcie sie dzielnie i układajcie jak należy, na wszystko czasu potrzeba'. Jak to moj maz stwierdził (bo mu marudze o te hot dogi kazdego dnia: 'Cycki wyszły fajneMoże nie sa teraz idealne ale sa 'Twoje' wiec nie marudz' Powodzenia.
hheh rozmawiasz widzisz ja o tym nie pomyslalam tez zaczne do swoich gadachehhe
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-15, 16:27   #2190
Fuksja132
Raczkowanie

Cześć kobietki
Troszkę mnie tu nie było, ale nie miałam neta :/ Teraz nadrabiam zaległości
Klaudeczko, Toniu, Agatau i wszystkim innym dziękuję za przyjęcie do przyjacół

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości