kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini! - Strona 65 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-12, 13:18   #1921
agniesikk
Zakorzenienie

Dot.: kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini!

A Bania, nie odp. na Twoje pytanie o lakierze i TZ Nie, nie byl zly, mi sie rzadko zdarzaja takie akcje Zakrylismy wszystko sprytnie, wrocilismy ze zmywaczem i wacikami po kilku godzinach i szorowalismy, dzieki bogu szybko poszlo
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-12, 13:39   #1922
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
Monia, to jest mieszkanie dość spore, 3 pokoje, na ładnym osiedlu, blisko centrum i rzut kamieniem od szkoły Będą mieszkać w nim 3 osoby, te dwie już pracują, no ale już trudno :P Mam nadzieję, że są w porządku, zawsze mogę iść do kogoś na imprezę Nie znam żadnego z nich, w sumie nie chciałam iść z kimś znajomym na stancję. TŻ jeszcze chyba zostanie do stycznia w Krakowie, potem się przeprowadzi do Poznania, nawet ma blisko wydział, to pewnie zamieszka gdzieś w pobliżu Przez myśl przeszedł nam pomysł, żeby zamieszkać razem, ale dzięki Bogu szybko sobie to wybiliśmy z głowy

Ewelka, płacę 640 zł, ale muszę mieć własny net. Wezmę od TŻ mobilny z Play i sprawdzę czy mi pasuje, czy dobry zasięg, jak nie, to mamy kable z Inei i najwyżej wezmę studencki internet na 6 miesięcy Może ktoś ze współlokatorów też będzie chciał, zawsze to mniejsze koszta Powiem Ci, że do 700zł spokojnie znajdziesz w Poznaniu jedynkę, ale niektóre pokoje to w ogóle nie warte swojej ceny. Ja będę mieszkać na Ogrodach, także lokalizacja spoko.

Monia, co tam Księżniczce ugotujesz?

Ja na śniadanie zjadłam bułkę ciemną z ziarnami, z masłem, serem i pomidorem (chyba TŻ mi skroił z 3/4 pomidora:P).
Obiad: będzie duszone mięso kurczaka, ziemniaki, surówka.
Potem pewnie wpadnie jakiś kawałek ciasta, bo idziemy z TŻ do jego dziadków.
Aga, super, mam nadzieję, że i do siostry masz niedaleko w ogóle planujesz się do niej odzywać jak będziesz w Poznaniu? czy od razu ucinasz kontakt?
TZ zrobił Ci śniadanko?! ale słodziak
Cytat:
Napisane przez agnesuk Pokaż wiadomość
hej

nie,nie spokojnie. Nie znikam pozbywam się tkanki tłuszczowej z ud.
taaak, tż się cieszy codziennie do pracy bierze coś do jedzenia i się chwali kolegom haha

czasami mi pomaga, ale czasami mu sie nie chcę i mówi,że woli się zająć Oli niż zdrapywać ciasto z blatu
heh ja też najbardziej nie lubię sprzątania po gotowaniu :P Super Aga, powoli robi się z Ciebie perfekcyjna Pani Domu co dzisiaj gotujesz
Cytat:
A Bania, nie odp. na Twoje pytanie o lakierze i TZ Nie, nie byl zly, mi sie rzadko zdarzaja takie akcje Zakrylismy wszystko sprytnie, wrocilismy ze zmywaczem i wacikami po kilku godzinach i szorowalismy, dzieki bogu szybko poszlo
mi własnie często, dlatego pytam :P super, że wspólnie poskromiliście tą nieprzyjemną sytuację

a ja dostałam telefoniczną instrukcję od TZa, ze mam myć włosy, wskakiwać w kieckę pończochy i szpilki i czekać na niego za godzinę. ciekawe co wymyslił

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-12, 13:50   #1923
agniesikk
Zakorzenienie

Bania, w sumie to dosc niedaleko, ale moja siostra jest oburzona faktem, ze ide studiowac "do jej miasta", takze sie do niej nie odzywam Monopol sobie na Poznan wykupila, czy co? Ona mieszka przy samym Rynku, Ewelka na pewno by wiedziala gdzie

O w morde, co sie szykuje? Moze zabiera Cie do restauracji albo na jakis romantyczny wypad

Bania, no Obiad tez mi zrobi Slodziak
Stary 2012-08-12, 13:54   #1924
karola_plm
Rozeznanie

Poczytuję Was dalej ale ciągle nie mam czasu poodpisywać i wrzucić fot... Postaram się wieczorkiem może. A jutro do pracyyyyyyyy ;(

Angiesik!!!!! Poznanianko Ty nowa, służę pomocą w razie czego gdybyś miała jakieś problemy. A co do komunikacji to od wczoraj jest tragedia, totalna rewolucja na półtorej roku bo jest remont najważniejszego ronda w centrum. Wszyscy zginiemy

I Ewelka - Ty też wracaj! Te dwa lata temu (bo to chyba tak było ?) się nie spotkałyśmy, to może teraz się uda

Failure is only an option if you make it one.

Edytowane przez karola_plm
Czas edycji: 2012-08-12 o 14:07
karola_plm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-12, 14:04   #1925
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Bania, w sumie to dosc niedaleko, ale moja siostra jest oburzona faktem, ze ide studiowac "do jej miasta", takze sie do niej nie odzywam Monopol sobie na Poznan wykupila, czy co? Ona mieszka przy samym Rynku, Ewelka na pewno by wiedziala gdzie

O w morde, co sie szykuje? Moze zabiera Cie do restauracji albo na jakis romantyczny wypad

Bania, no Obiad tez mi zrobi Slodziak
yyyy.... acha do JEJ miasta? spoko to świetnie Cię wita w SWOIM mieście :P jeszcze będzie żałowała swojego zachowania )

nie mam własnie pojęcia co się szykuje :P w sumie nie dawał żadnych znaków swoim zachowaniem, ze coś się szykuje. bo ostatnio się domyślałam, że coś kombinuje. spoko, fajnie, że spędzimy niedziele w jakiś elegancki sposób, dobrze, że nie jestem na kacu włosy mi się taaaak prześlicznie ułożyły kocham moją suszarkę, włosy po niej są super lśniące, sypkie,

nie dość że słodziak, to jeszcze jaki zaradny!
Cytat:
Napisane przez karola_plm Pokaż wiadomość
Poczytuję Was dalej ale ciągle nie mam czasu poodpisywać i wrzucić fot... Postaram się wieczorkiem może. A jutro do pracyyyyyyyy ;(

Angiesik!!!!! Poznanianko Ty nowa, służę pomocą w razie czego gdybyś miała jakieś problemy. A co do komunikacji to od wczoraj jest tragedia, totalna rewolucja na półtorej roku bo jest remont najważniejszego ronda w centrum. Wszyscy zginiemy

I Ewelka - ty też wracaj! Te dwa lata temu (bo to chyba tak było ?) się nie spotkałyśmy, to może teraz się uda
ooo nieee, szkoda, ze wracasz do pracy, ale grunt, ze sobie odpoczelas i odświeżyłaś uczucie do TZa, mimo ze w sumie w waszym przypadku nie bylo to niezbedne hehe )

jezuu jestem juz mega glodna

Stary 2012-08-12, 14:08   #1926
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość
yyyy.... acha do JEJ miasta? spoko to świetnie Cię wita w SWOIM mieście :P jeszcze będzie żałowała swojego zachowania )

nie mam własnie pojęcia co się szykuje :P w sumie nie dawał żadnych znaków swoim zachowaniem, ze coś się szykuje. bo ostatnio się domyślałam, że coś kombinuje. spoko, fajnie, że spędzimy niedziele w jakiś elegancki sposób, dobrze, że nie jestem na kacu włosy mi się taaaak prześlicznie ułożyły kocham moją suszarkę, włosy po niej są super lśniące, sypkie,

nie dość że słodziak, to jeszcze jaki zaradny!

ooo nieee, szkoda, ze wracasz do pracy, ale grunt, ze sobie odpoczelas i odświeżyłaś uczucie do TZa, mimo ze w sumie w waszym przypadku nie bylo to niezbedne hehe )

jezuu jestem juz mega glodna
Co masz za suszarkę?

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-12, 14:16   #1927
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
a ja dostałam telefoniczną instrukcję od TZa, ze mam myć włosy, wskakiwać w kieckę pończochy i szpilki i czekać na niego za godzinę. ciekawe co wymyslił
Baniaaaaaaa mega zazdrocha!!!
az sama jestem ciekawa
Cytat:
Ona mieszka przy samym Rynku, Ewelka na pewno by wiedziala gdzie
pewnie tak! choc rynek znalam glownie noca zawsze uliczki mi sie mylily
Cytat:
I Ewelka - Ty też wracaj! Te dwa lata temu (bo to chyba tak było ?) się nie spotkałyśmy, to może teraz się uda
ale by było , karola i agniesik obok
Cytat:
Napisane przez winyl Pokaż wiadomość
Co masz za suszarkę?
no wlasnie jaka to???????

winyl
suszysz naturalnie wlosy?
Stary 2012-08-12, 14:19   #1928
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Co masz za suszarkę?
http://remington24.pl/sklep/suszarki...on-ac5011.html

remington pearl, to jest model ac5011.
muszę jeszcze dokupić lokówkę z tej serii, bo uważam, że jest prze, przezayebista

jednak jest jeden wielki mankament, zaplaciłam za nią ponad 2 stówy, zależało mi na tym, żeby miała dyfuzor, a okazało się, ze on się beznadziejnie trzyma.... nie można go stabilnie wkręcić, i trzeba mocno uważać, zeby nie wypadał podczas suszenia wg mnie to zrobili po dziadowsku, bo to, ze ten dyfuzor nie wypada, to powinno być oczywiste

ale już mnie to nie denerwuje i jaram się tą suszarką co 2 dni, gdy suszę włosy

Stary 2012-08-12, 14:51   #1929
agniesikk
Zakorzenienie

Suszarkę dodałam do ulubionych

Karola, dzięki! Jakby co, to na pewno się odezwę. Właśnie, właśnie, nawet autobusy jeżdżą w zastępstwie za tramwaje Także spostrzeżenia mam trafne W Poznaniu powinno być więcej biletomatów, trochę mi tego brakuje Przez pół pobytu jeździłam bez biletu, bo nocą kioski pozamykane, albo puszczą jakiś tramwaj wysokopodłogowy i weź człowieku uświadcz tam automatu.

Czeka mnie teraz dużo wydatków, chcę kupić taki wieszak zewnętrzny zamiast szafy, jakąś lampkę, mały stolik (najlepiej szklany ;D), ogólnie muszę trochę urządzić pokój po swojemu. Ale fotel mam

Edytowane przez agniesikk
Czas edycji: 2012-08-12 o 14:52
Stary 2012-08-12, 15:09   #1930
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość
Baniaaaaaaa mega zazdrocha!!!
az sama jestem ciekawa

pewnie tak! choc rynek znalam glownie noca zawsze uliczki mi sie mylily

ale by było , karola i agniesik obok

no wlasnie jaka to???????

winyl
suszysz naturalnie wlosy?
Tak, ale to trwa w gorący, słoneczny dzień 6-8 godzin, więc w końcu pewnie wymięknę. Dzisiaj jest deszczowo, więc pewnie nie wyschną nigdy
Cytat:
http://remington24.pl/sklep/suszarki...on-ac5011.html

remington pearl, to jest model ac5011.
muszę jeszcze dokupić lokówkę z tej serii, bo uważam, że jest prze, przezayebista

jednak jest jeden wielki mankament, zaplaciłam za nią ponad 2 stówy, zależało mi na tym, żeby miała dyfuzor, a okazało się, ze on się beznadziejnie trzyma.... nie można go stabilnie wkręcić, i trzeba mocno uważać, zeby nie wypadał podczas suszenia wg mnie to zrobili po dziadowsku, bo to, ze ten dyfuzor nie wypada, to powinno być oczywiste

ale już mnie to nie denerwuje i jaram się tą suszarką co 2 dni, gdy suszę włosy
Też ją miałam, ale wypadła z moich winylowych rączek i się rozpadła . Ale nie byłam z niej zadowolona, tzn. nie różniła się niczym od innych suszarek moim zdaniem. A lokówka jest fajna, czasem prostuję nią grzywkę (tak, prostuję lokówką) albo dokręcam nieznośne pasemka . Aczkolwiek postanowilam ją porzucić, bo szkoda mi włosów! Także staram się jej nie ruszać . Poza tym moje włosy zawsze i tak wracają do swojego naturalnego stanu, czasem ładnego kręconego (w sensie - zakręcę lokówką a dwie godziny później patrzę w lustro, a tu to tamo pasemko i owszem, zakręcone, ale zupełnie w inny sposób, inną stronę i w ogóle inaczej ), a czasem do napuszonej, rozprostowanej, oklapniętej kupy. Bad hair day is a bad hair day no matter what. I nic nie zrobisz :/.

XOXO
Stary 2012-08-12, 15:20   #1931
aniabaniaa
Zakorzenienie

Winyl, mi ta suszarka baaardzo służy zupelnie lepiej niż poprzednie, czy te, których miałam okazję używać u jakiś koleżanek. a może sobie wkręcam ;D

masz też tą lokowkę?! a którą? bo jesdna jest z jednym, a druga z dwoma bolcami (?), jest też chyba jeszcze jakaś trzecia, która różni się od poprzednich jakimś detalem

muszę mieć lokówkę, żeby robić sobie seksowne fale na końcach, mam plan być polską kim kardashian
xD

dobra, pi.dole glupoty, lece juz, pieknie wyglądam

muaa. kocham Was, nie pijcie za duuzo ;D

Stary 2012-08-12, 17:02   #1932
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
Winyl, mi ta suszarka baaardzo służy zupelnie lepiej niż poprzednie, czy te, których miałam okazję używać u jakiś koleżanek. a może sobie wkręcam ;D

masz też tą lokowkę?! a którą? bo jesdna jest z jednym, a druga z dwoma bolcami (?), jest też chyba jeszcze jakaś trzecia, która różni się od poprzednich jakimś detalem

muszę mieć lokówkę, żeby robić sobie seksowne fale na końcach, mam plan być polską kim kardashian
xD

dobra, pi.dole glupoty, lece juz, pieknie wyglądam

Ja w ogóle nie lubię suszarek. To chyba dlatego, że mam cienkie włosy i zawsze te przy głowie i wierzchnia warstwa po suszarce są właśnie płaskie, rozprostowane i oklapnięte (tak, suszę z dyfuzorem, z głową w dół). Oglądałam nawet różne tutoriale (że może źle suszę), ale robię tak jak te laski, a moje włosy są beznadziejne.

Wiesz co, wydaje mi się, że jak kupowałam to była tylko jedna ta lokówka . Mam taką zwykłą, pojedynczą, coś takiego http://4.bp.blogspot.com/-sxf6PKIUlA...s1600/wand.jpg . Ta część, która się nagrzewa jest brokatowa .

XOXO
Stary 2012-08-12, 20:11   #1933
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Monia, to jest mieszkanie dość spore, 3 pokoje, na ładnym osiedlu, blisko centrum i rzut kamieniem od szkoły Będą mieszkać w nim 3 osoby, te dwie już pracują, no ale już trudno :P Mam nadzieję, że są w porządku, zawsze mogę iść do kogoś na imprezę Nie znam żadnego z nich, w sumie nie chciałam iść z kimś znajomym na stancję. TŻ jeszcze chyba zostanie do stycznia w Krakowie, potem się przeprowadzi do Poznania, nawet ma blisko wydział, to pewnie zamieszka gdzieś w pobliżu Przez myśl przeszedł nam pomysł, żeby zamieszkać razem, ale dzięki Bogu szybko sobie to wybiliśmy z głowy

Ewelka, płacę 640 zł, ale muszę mieć własny net. Wezmę od TŻ mobilny z Play i sprawdzę czy mi pasuje, czy dobry zasięg, jak nie, to mamy kable z Inei i najwyżej wezmę studencki internet na 6 miesięcy Może ktoś ze współlokatorów też będzie chciał, zawsze to mniejsze koszta Powiem Ci, że do 700zł spokojnie znajdziesz w Poznaniu jedynkę, ale niektóre pokoje to w ogóle nie warte swojej ceny. Ja będę mieszkać na Ogrodach, także lokalizacja spoko.

Monia, co tam Księżniczce ugotujesz?
O jaa to jak na moje miastowe ceny to sporo :P Tż za pokój z Internetem, 5min od centrum płacił 450zł. Niezłe te ceny w Poznaniu A dlaczego nie chcecie za jakiś czas zamieszkać z tż razem? Życie byłoby tańsze a tak serio to może byłaby to dobra próba dla związku, można z kimś być qpę lat,a po zamieszkaniu okazuje się że albo człowiek jest ideałem albo chodzącą katastrofą :P Ale z drugiej strony jesteś młoda, gdzie Ci się ma śpieszyć, korzystaj z życia

Księżna dostała część obiadu :P Ma u nas swoje miseczki ale wiecie, nie głupia jest, wwala się na łóżko dopiero po rozłożeniu,wygodna, po Pańci

Cytat:
Czeka mnie teraz dużo wydatków, chcę kupić taki wieszak zewnętrzny zamiast szafy, jakąś lampkę, mały stolik (najlepiej szklany ;D), ogólnie muszę trochę urządzić pokój po swojemu. Ale fotel mam
A masz dostęp do Ikei?
Tż miał taką składaną szafę (zapinana na zamek,fajny design), lampkę i stolik z Ikei,wszystko za grosze. Stolik kosztował 20zł., chcemy jeszcze dwa takie,ale jak siostra tż miała nam kupić to były tylko czerwone,a my mamy czarne. Ja w ogóle zrobiłam się wielka fanką Ikei, mają super meeega dużą pościel, wszystko dużo tańsze. W moim mieście nie ma sklepów z takimi fajnymi dodatkami,a jak już to zdzieraja kasę.
Aaa lampki poszukaj też w Pepco jeśli masz,czasami bywają fajne I chwal się zakupami jak już się urządzisz
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-12, 20:53   #1934
agnesuk
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do agnesuk

bania, baw się dobrze i zdradź nam jak najprędzej gdzie byłaś
oj uwierz mi,że daleko mi jeszcze do Perfekcyjnej Pani domu haha
dzisiaj nie gotowałam nic. Pochłonęły mnie zakupy artykułów szkolnych robię dla siostry Scrapbooking i potrzebuje dużo pierdółek

w sobotę jedziemy całą familią bo ma urodziny, dlatego się muszę postarać do tego robię jej pijane misie - żelki

karola - z niecierpliwością czekamy na zdjecia wracaj już do Nas!

agnesuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-12, 22:30   #1935
agniesikk
Zakorzenienie

Monia, wiesz, na początku poważnie o tym myśleliśmy, ale w sumie ja mam dopiero 19 lat, jeszcze mam czas na mieszkanie z facetem. Poza tym moj TZ chce po studiach inzynierskich isc do pracy, a wiadomo, ze w miescie duzym pracy po swoich studiach nie dostanie, wiec pewnie sie wyprowadzi z Poznania, a ja bym znowu musiala sie przeniesc do pokoju dla jednej osoby Ogolnie najpierw ustalilismy tak, ze nie rzucamy sie na gleboka wode, ze mozemy zamieszkac na 2 -3 roku, ale na pewno nie na moim pierwszym. Najpierw chcemy pomieszkac troche osobno, tym bardziej, ze tak naprawde poki co, to nie mielismy okazji sprawdzic jak to jest mieszkac osobno w jednym miescie. W Krk mieszkalismy razem przeciez... I tak to ogolnie wyszlo Zreszta nie chce sie teraz stresowac, bo ja tresuje TZ ze sprzataniem. On jest nauczony ukladania rzeczy, zeby bylo ogolne wrazenie porzadku, ale nie jest nauczony czystosci. Jak dla mnie, to rzeczy moga nie byc pod linijke, ale kurzu nie zniose.

Bede wlasnie patrzec za mebelkami w Ikei I zajrze do Pepco, dzieki Na pewno w mojej ukochanej Biedronce też będą rzucać coś do domu

Czas edycji: 2012-08-12 o 22:33
Stary 2012-08-12, 22:45   #1936
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
Monia, wiesz, na początku poważnie o tym myśleliśmy, ale w sumie ja mam dopiero 19 lat, jeszcze mam czas na mieszkanie z facetem.
powiem Ci, ze jak na swoj wiek, jestes bardzo ułozona, i ogarnieta emocjonalnie. Jestes bardzo inteligentna, lubie czytac Twoje posty. Az czasem sie dziwie że masz dopiero 19 lat... Jestem starsza od Ciebie o 5 lat, a nie raz zyciowo mnie zaginasz

---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ----------

Cytat:
Tak, ale to trwa w gorący, słoneczny dzień 6-8 godzin, więc w końcu pewnie wymięknę.
no co Ty
Cytat:
u mnie jedno wpadlo

Edytowane przez _Ewelka___
Czas edycji: 2012-08-12 o 22:46
_Ewelka___ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-12, 22:58   #1937
agniesikk
Zakorzenienie

Hehe, Ewelka, milo sie to czyta... Ale mam tez cale mnostwo wad, ktore uprzykrzaja zycie moim bliskim Mysle, ze przy dluzszym kontakcie takie rzeczy byscie same zauwazyly I byscie stwierdzily, ze jak kazdy, bywam emocjonalnym popaprancem

Ja dzisiaj ladnie dietuje, nawet nic slodkiego mi nie wpadlo. Widze, ze chudne Opona sie zmniejsza i spodnie robia sie za luzne

Wiecie co, lapie dola, tak sobie mysle, ze w Polsce jest niewiele kierunkow studiow, po ktorych mozna szybko dostac prace Juz sama nie wiem, jakie wybrac studia, ktore mi zapewna godziwe zycie i beda odpowiadac moim zainteresowaniom.

Czas edycji: 2012-08-12 o 23:00
Stary 2012-08-13, 11:37   #1938
alexis77
Zadomowienie

nie odzywałam się ostatnio bo przeżyłam szok kiedy weszłam na wagę , pokazała 57,7 dobrze Monia mówiłaś żebym przestała jeść bo przybędzie ale aż ponad 2 kg? wzięłam się za siebie i w tydz straciłam 2 kg. co za ulga bałam się że tak już zostanie. Próbuję od rana nadrobić zaległości ale jak już odpisze na wiadomości i idę na kolejną str to widzę że dyskusja się skończyła i wszystko kasuje.

Psyhe gratulację , idziesz jak burza z dietką Czemu nie pokazałaś loczków? już się całkowicie rozkręciły? może masz chociaż jedno zdj z komórki? strasznie ciekawa jestem
alexis77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-13, 12:43   #1939
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
Ja dzisiaj ladnie dietuje, nawet nic slodkiego mi nie wpadlo. Widze, ze chudne Opona sie zmniejsza i spodnie robia sie za luzne
to musi byc super uczucie

a co do studiow, ostatnio miałam taka sytuacje, siedziałam ze znajomymi, akurat tak się złozylo że sami faceci, no i rozmawiamy coś o pracy i jeden palnał "Zobacz Ewela, Ty jako jedyna z nas masz wyzsze wykształcenie a zarabiasz najmniej "

glupio mi sie zrobiło, chyba najbardziej przykro. Fakt że pracuja fizycznie albo maja typowo meskie zajęcia, ale to prawda.
Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość
nie odzywałam się ostatnio bo przeżyłam szok kiedy weszłam na wagę , pokazała 57,7 dobrze Monia mówiłaś żebym przestała jeść bo przybędzie ale aż ponad 2 kg? wzięłam się za siebie i w tydz straciłam 2 kg. co za ulga bałam się że tak już zostanie. Próbuję od rana nadrobić zaległości ale jak już odpisze na wiadomości i idę na kolejną str to widzę że dyskusja się skończyła i wszystko kasuje.
hej
szybko przybralas to szybko zleciały te 2 kg
a robilas cos konkretnego zeby to zrzucic? chetnie sie dowiem

a psyhe sie na nas wypiela, nie chce pokazać włosow a ciekawość zżera
Stary 2012-08-13, 13:24   #1940
psyhe666
Zakorzenienie

Dziewczyny, nie mam już loków troche z tyłu zostało, ale to podprostowuję i jest ok... Nie wiem co to za trwała była, ale chyba już nawet nie mam tego płynu we włosach, bo znowu się zrobiły miękkie i proste (tzn. takie jak były przed trwałą)...
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-13, 14:36   #1941
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, nie mam już loków troche z tyłu zostało, ale to podprostowuję i jest ok... Nie wiem co to za trwała była, ale chyba już nawet nie mam tego płynu we włosach, bo znowu się zrobiły miękkie i proste (tzn. takie jak były przed trwałą)...
ile to kosztowało??
moze to i lepiej, skoro według Ciebie wyglądały źle, ale lipa bo zapłaciłaś za to i co teraz
Stary 2012-08-13, 15:10   #1942
psyhe666
Zakorzenienie

Ewelka nie do końca na marne teraz nawet jak wyprostuję to się trzymają dopóki nie umyję włosów
so trójka maybe.

Stary 2012-08-13, 19:31   #1943
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Bede wlasnie patrzec za mebelkami w Ikei I zajrze do Pepco, dzieki Na pewno w mojej ukochanej Biedronce też będą rzucać coś do domu
Dobrze rozumujesz Aby tylko współlokatorzy byli spoko

Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość
Szok jest najlepszą motywacją
Nas nie da się nadrobić szczególnie klubu

Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość
a co do studiow, ostatnio miałam taka sytuacje, siedziałam ze znajomymi, akurat tak się złozylo że sami faceci, no i rozmawiamy coś o pracy i jeden palnał "Zobacz Ewela, Ty jako jedyna z nas masz wyzsze wykształcenie a zarabiasz najmniej "
ale i przykre :P Ale za to masz fajny zawód,a jak załapiesz się do porządnego salonu to zmiażdżysz kasowo resztę
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-13, 20:08   #1944
agniesikk
Zakorzenienie

Ano wlasnie, Ewelka, jedni zarabiaja mniej, ale inni maja lzejsza prace Dzieki temu, ze masz wyzsze wyksztalcenie, to masz mozliwosc pracowac tez w innych miejscach niz np. na kasie w sklepie, gdzie niektorzy zapieprzaja pol zycia za marne pieniadze. Kobietom jest ciezko Facet zostanie kierowca tira i ma 3,5k na reke.

U mnie dzisiaj wpadl kawalek babki, bo bylismy u TZta babci. Powiem Wam, ze byla jego siostra z dwojka dzieci- jedna 3 latka, druga pol roku. Jak mnie ta starsza obskoczyla, a TZ musial mloda nosic na rekach, to juz wiemy, czemu planujemy dziecki za 10 lat Koszmar! Dzieci sa spoko na pol godziny. Do macierzynstwa trzeba dorosnac No chyba, ze sie wpadnie, to juz trudno.

Czas edycji: 2012-08-13 o 20:10
Stary 2012-08-13, 22:01   #1945
psyhe666
Zakorzenienie

Agniesikk jak dla mnie to nawet 30min. to za dużo

Od jutra znowu zaczynam biegać
so trójka maybe.

Stary 2012-08-13, 22:07   #1946
agniesikk
Zakorzenienie

Dla mnie to zależy jakie dziecko Jak grzeczne, albo umiarkowanie grzeczne to zniosę, ale nie lubię niegrzecznych dzieci, które trzeba pilnować na każdym kroku... Mojej kuzynki syn jest właśnie taki, nikt go w rodzinie nie lubi. Co z nim nie przyjadą, to zawsze jest pogrom na chacie. Ale to wszystko wina wychowania, dzieciak nawet się już nie boi klapsa. Nie jestem jakąś zwolenniczką bicia dzieci, ale czasem jak dzieciak nie dostanie w dupę, to się nie uspokoi, tak samo np. 2-latek nie zrozumie, że nie wolno dotykać gorącego czajnika dopóki się nie poparzy, albo dopóki nie dostanie klapsa jako straszaka.

Ja dziś zjadłam Twixa No już trudno Od jednego Twixa się nie tyje (ale i nie chudnie ).

Czas edycji: 2012-08-13 o 22:09
Stary 2012-08-13, 23:21   #1947
karola_plm
Rozeznanie

Wrzucam Wam fotuuuu!!! ))) Taki kompletny mix moich ulubionych, będę wrzucać na bieżąco na blogu to zobaczycie więcej. Takie piękne wspomnienia, a tu poniedziałek w pracy, fuj.

Zrobiłam dzisiaj TF, wracam tam gdzie skończyłam - czyli od 4 tygodnia. Planuję dociągnąc do 20-ego, zobaczymy jak mi pójdzie

Edytowane przez karola_plm
Czas edycji: 2012-08-13 o 23:23
Stary 2012-08-14, 09:56   #1948
agniesikk
Zakorzenienie

Karola, super te zdjęcia, naprawdę... Na twarzy masz pełen chill

Hehe, w Pytaniu na Śniadanie omawiali wczoraj temat jak bezboleśnie wrócić do pracy po urlopie, coś dla Ciebie ;D

A Wy z TŻ sami organizujecie sobie takie wyprawy?

Kupiłam wczoraj w Biedronce lakier bell miętowy i szary Grzechem by było nie skorzystać z promocji.
Stary 2012-08-15, 09:58   #1949
karola_plm
Rozeznanie

A Was gdzie wywiało? : > Lece do pracy

Stary 2012-08-15, 11:28   #1950
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
Kupiłam wczoraj w Biedronce lakier bell miętowy i szary Grzechem by było nie skorzystać z promocji.
nigdy nie mialam miętowego, wstyd
Cytat:
A Was gdzie wywiało? : > Lece do pracy
o kurcze w świeto pracujesz! Pogoda jest, to pewnie wszystkie gdzies sie smażą. Ja mam opcje jechac nad wode, ale sama nie wiem.

Dzieci są fajne, w sumie zależy jakie. Ja dopiero "polubilam" dzieci, jak siostra urodzila a w sumie tylko jedno dziecko to taki mały promyczek szczęścia, poprawia każdy, nawet najgorszy dzień swoim uśmiechem. Cieszy się z prostych rzeczy. Malutka ma 20 miesiecy, wczoraj na skypie krzyczala "ciocia chooooooooooooodz tu, do niuni!"

Edytowane przez _Ewelka___
Czas edycji: 2012-08-15 o 11:29
_Ewelka___ jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości