|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1951 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini!
![]() Jestem sponiewieranym, cuchnącym wódką chlorem biorę się za nadrabianie :P
|
#1952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale zeby tak od niedzieli???????
|
|
#1953 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już ją wpisałam na listę rzeczy które chcę dostać od św. Mikolaja, wkrótce zostanie wręczona TŻowi ;D Cytat:
a co to? jak to sie robi? ![]() Wszystkiego najlepszego dla siostry, oby była szczęśliwa w życiu myślisz, że jest szczęśliwa? Cytat:
Cytat:
jak udało Ci się zrzucić te 2 kg? głodówka?i jak tam, biegałaś? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Widać, że wyjazd się udal, a Twoj TZ jest przystojnym ( ) słodziakiem, że jest kompanem tak świetnych podróży Trzymam kciuki za TF, po takiej przerwie pewnie będzie Ci cięzko znów się wkręcić ![]() Cytat:
ja kupilam ten brudny miętowy, tak samo nie mogłam przejść obojętnie obok tej promocji :PJak pokryłam pierwszą warstwą paznokcie, to bylam wściekła na samą siebie, ze kupiłam taki bubel ;/ ALE stwierdziłam, że spróbuję jeszcze nałożyć drugą warstwę, nooo i jestem zachwycona Aktualnie jest to jeden z moich ulubionych lakierów a zazwyczaj zmywam lakier już po 1 dniu, bo jest starty na końcówkach możecie polecić jakiś dobry top coat? teraz mam z essence i jest nawet ok, ale lubie testowac nowe :Paa w ogóle, wyżuliłam od tza te spodnie :P kupił mi je Cytat:
hehe ja marzę o tym, żeby w rodzinie pojawiło się dziecko, które tak na mnie podziała... bo na razie aż mi dziwnie z tym, jak bardzo negatywny stosunek mam do dzieci
|
|
#1954 |
|
Zakorzenienie
|
już było dobrze, ale wczoraj w nocy niepotrzebnie wychodziłam z domu ;/ yhhh boliiii wszystko (( a teraz idę nadrabiać klub, az się boję co nabroilyscie ;d
|
#1955 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
szkoda bo niepotrzebnie niszczyłaś włosy bo słyszałam że się strasznie niszczą ale lada chwila odrosną i znów zetniesz ![]() Cytat:
aż się boje tam wchodzić a co dopiero nadrabiać ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ooo batona dawno nie jadłam, jak już coś to jakieś wafelki ![]() Cytat:
ale myślę że tym słodkim podkręcam sobie metabolizm |
|||||
|
|
|
#1956 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i ... ja pracowałam tam rok temu przez ok. rok czasu. Zachodzę teraz,a tam te same twarze. Szkoda dziewczyn Cytat:
![]() Gdzie się tak sponiewierałaś? :P |
||
|
|
|
#1957 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1958 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() coooooooooooo Ty, tak rzadko chodzisz do wc?! zartujesz! kurcze, ja jak nie pojde rano, to caly dzien jestem wsciekla i czuje sie jak bula, ja codziennie chodze :P fajnie, ze Ci sie udalo! Cytat:
u nas cieplo! na weekend ma byc 30 stopni ;D Aa, w ogole, odebralam wyniki, nigdy nie byly tak dobre a ze spaniem nadal mam problemy ![]() mam jeszcze isc do ginekologa, bo moze miec to scisly zwiazek z cyklem.
|
|
#1959 |
|
Zakorzenienie
|
chciałam Was ponadrabiać, ale przyszła banna i połowę tego co chciałam napisać napisała ona, więc pff
![]() karola, piękne masz te zdjęcia |
|
|
|
#1960 | |
|
Zakorzenienie
|
Noo ostatnio padało dzień-noc-dzień-noc, dzisiaj przestało
![]() W sobotę z desperacji poszliśmy z tż na solarium Cytat:
ale Wy wiecie,że za to w kwestii chrupek jestem ekspertem Też muszę rano iść do wc A nie mówiłam, że ciąża Byłam u rodziców, wzięłam olej migdałowy i miałam nałożyć na włosy, w ramach Waszych ostatnich rozmów Ale przychodzą znajomi, więc muszę w ekspresowym tempie ogarnąć włosy, nie będzie dnia dobroci Ale ale ... migdałek mi się kończy i tak myślę jaki teraz kupić
|
|
|
|
|
#1961 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z deszczu pod rynnę! Cytat:
![]() Na wizażu była kiedyś taka 3-dniowa dieta oczyszczająca, jednego dnia jadło się chyba kapustę, drugiego sok z jabłek, trzeciego gotowane warzywa, kojarzycie? Potrzebuję takiego oczyszczenia jelit, a nie mogę jej teraz nigdzie znaleźć ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1962 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
te czerwone Nie kojarzę tej diety ale może google pomogą :PDobra to kokos na liście co jeszcze proponujecie ![]() ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ---------- Śmietanka, może to ta ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=282402 |
|
|
|
|
#1963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja uwielbiam cebulowe |
|
|
|
|
#1964 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Karola, jeszcze zapomnialam Ci napisać, że na jednym ze zdjęci masz nogi jak marzenie ! łydki masz taaaaaaaakie piękne! ja mam nogi jak facet ;( Cytat:
nieeeee! o nie! nie! ja chcę jechac na bezstresowe wakacje, bez Baniaczka w brzuszku :P Dostalam @, więc dzieciora nie bedzie ale nadal nie wiem co jest ;/ Cytat:
Cytat:
za 150 g a ja żydzę i ide do biedry i mamk je za 2,99 ![]() tez chce ta diete! przez ostatnie tzowe niespodzianki mam milosc w baniaczkowych oczkach, serduszku i głowce, ale nie wiem ile ta milosc warzy, ze az tak przytylam
|
|
#1965 |
|
Zakorzenienie
|
Boże, Bania znasz X.???????????????
Bo mu napisałam dokładnie takiego smsa
|
|
#1966 |
|
Zakorzenienie
|
ja bym uderzyla w olejki z helfy.pl dlatego że wiele z nich dodatkowo ma wyciagi roślinne i w ogole jakos wierze ze dzialaja
tak jasne bania yhym napewno
|
#1967 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co????? SB mi nie służy....
Dużo ćwiczę i bez węgli kręci mi się w głowie i mi się robi ciemno przed oczami..... Jednak wracam do normalnej diety MŻ i z biegiem dnia coraz mniej węgli. No i przede wszystkim tęsknię za owocami i owsianką na śniadanie
|
|
#1968 |
|
Zakorzenienie
|
nie dziwie sie, ta dieta nie nadaje sie dla osob ktore maja wysilek fizyczny. Pamietam ze mi na niej bylo slabo bez ćwiczenia!
|
#1969 |
|
Zakorzenienie
|
Ewelka,
Sesa jest na braku. Długo się tam czeka zanim znowu będzie w sprzedaży? Na razie z dostępnych mam na oku: http://helfy.pl/amla-olejek-do-wlosow http://helfy.pl/olejek-na-wypadanie-wlosow-amla ![]() Kokosa się boję skoro jednym służy,a drugim nie :P Psyche, Gratuluję braku bejbika i Bani też
|
|
|
|
#1970 |
|
Zakorzenienie
|
Bania, pałko
Ja jeszcze nie probowalam tych lakierow, bo myslalam, ze nie wzielam zmywacza do TZ, a zapomnialam, ze przeciez kupilam, bo musielismy zmywac lakier z podlogi i boazerii ![]() ---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- Monia, nie no, ja wiem, ale konczac studia zwiekszasz sobie szanse na dostanie fajnej pracy :P jak nie masz wyksztalcenie, to tylko kasa w realu (nie uogolniajac, wiadomo, roznie bywa) ---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- Ej,cena Pringles w Polsce to bandyctwo! 7zl za taka paczuszke! Wole z biedronki Psyhe, wiedzialam, ze dlugo nie pociagniesz na tej diecie... Nie wiem jak ludzie moga sie katowac czyms co ma malo wegli Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-08-15 o 19:51 |
|
|
|
#1971 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem ironiczna i złośliwa i siostra się do mnie nie odzywa
![]() Odpowiedziałam jej, że ironia to cecha ludzi inteligentnych, a że przebywa z taką znajomą z jaką przebywa to jest niezwyczajna.
|
|
#1972 | |||||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
W Mariborze akurat zwierdziłam tylko Maca, bo byliśmy tak zdygani i głodni, że na więcej nie było siły Więc akurat tam nie pomogę. Cytat:
![]() No niestety... nuda dzisiaj była straszna. A ja chcę się opaaaalać bo już mi wszystko schodzi ![]() Cytat:
Na leżąco zawsze lepiej Ale ja już w ogóle nie narzekam! A co do TŻa masz rację w 100%! Z TF właśnie nie jest ciężko, właśnie nie mogłam się doczekać. Tzn mi nie jest ciężko, ale moim plecom tak Znów bolą... myślałam że przerwa coś da, ale średnio..Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A co do nóg... to ehhhh, nigdy Was nie przekonam. Ale kochane jesteście wszystkie, może to ja mam krzywe zwierciadło... Cytat:
Wracam do dłubania w moim filmie, wczoraj siedziałam do 2.30 i jestem jakoś w połowie Będzie pięknyyyy!
|
|
|
#1973 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() hihihhi! słusznie Psyholuniu, owsianka na śniadanko musi być, i owocki tez trzeba jeść! Cytat:
dziekuje uprzejmie za mile gratulacje ![]() Cytat:
napisz jakim mam nie rzucac ![]() Pringelsy to czipsy snobow Cytat:
![]() Cytat:
ja mam od 12 r.ż. mam tez hashimoto. jutro ide do endokrynologa tsh mam najlepsze od dobrych 4 lat :P przewazni mialam ponad 10/15 jak mialam rumien to mialam 27. a teraz mam niecale 1 :P i w ogole arczyce mam okropna. cala w guzkach, zawsze lekarze mowia uuuu brzydka hehe filmik pewnie moglby zacheca ludzi do wkupienia wczasow w biurze podrozy, pomysl nad tym, zeby go sprzedac jako reklame
|
|
#1974 |
|
Zakorzenienie
|
Bania, to byl lakier MySecret. Co za dziadostwo. Moze dlatego tak sie roztrzaskal, bo polecial prosto na plytki z lozka pietrowego? Nie wiem
Kupilam 3 szmatki muslinowe na allegro, ale nie te oryginalne, dziewczyny na KWC w recenzjach pisaly, ze te "podrabiane" tez sa skuteczne. Juz mialam kupic nowa szmineczke Revlona, ale mysle sobie "Agniesiu, nie nakladaj mejkapa, tylko sie pielegnuj, zdrowa dieta, Ewa Chodakowska, sciereczki muslinowe, maseczki i olejki na włosy, to żaden mejkap ci nie będzie potrzebny" Juz mialam sie pochwalic TZ przez telefon, ale za szybko sie rozlaczyl Pewnie, ze Pringles rujnuja domowy budzet ;/ Nie mozna sobie pozwalac na takie szalenstwa, ceny ida w gore, pensje stoja w miejscu, a Twoja siostra tak nie szanuje pieniadza! Bardzo dobrze robisz, umoralniajac ja w sklepie Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-08-15 o 23:04 |
|
|
|
#1975 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ciekawe czy moj by wiedzial co to peseta Cytat:
mowie O MAJ GAT! dziewucho Ty czy nie moglas zastapic platkow fitnes produktem tesco ![]()
|
|
#1976 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pomaga nie kojarzę, ale moja miłość do czipsów musi zostać unicestwiona zanim się rozwinie, bo chcę różowe rurki, a w rozmiarze 3t6721873 kiepsko wyglądają Cytat:
![]() Cytat:
i bardzo dobrze! to najważniejsze już chcę zobaczyć filmik Cytat:
![]() ej, używacie zalotki?
|
||||
|
|
|
#1977 |
|
Zakorzenienie
|
Znalazłam podkład idealny, brawa dla mnie
![]() Śmietana, ja zalotki nie używam, bo moje rzęsy same w sobie są długie i zakręcone. Szkoda mi kasy! Wolę kupić sobie 8578379 lakier do paznokci
|
#1978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Łeee, mi faza na lakiery minęła, w ogóle ostatnio odnajduję się najlepiej w odcieniach nude (staję się eteryczną blondynką, chuy z tym, że w rozmiarze XL ), a ile można ich mieć Ale nie wiem czy zalotka faktycznie daje super efekt
|
|
|
|
|
#1979 |
|
Zakorzenienie
|
Ja używam, a jak mam tusz z podkręcaną szczoteczką, to nie. Jak maluję się zwykłą szczoteczką i nie użyję zalotki, to mam takie długie i płaskie rzęsy.
Dzisiaj premierę w moim domowym SPA miał żel hialuronowy, jutro obudzę się piękniejsza ![]() Śmietanka, właśnie mnie też ostatnio kręcą lakiery nude, ale póki lato, to szaleję z kolorami Pewnie na jesień mnie weźmie na nude, szary, czerwienie itp.
Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-08-16 o 00:03 |
|
|
|
#1980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja obecnie mam na zmianę nude - pastelowy niebieski. W essence są świetne nudziaki!
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:33.

biorę się za nadrabianie :P

. Mam taką zwykłą, pojedynczą, coś takiego
.
Jestem starsza od Ciebie o 5 lat, a nie raz zyciowo mnie zaginasz
wzięłam się za siebie i w tydz straciłam 2 kg. co za ulga bałam się że tak już zostanie.
Od jednego Twixa się nie tyje (ale i nie chudnie
))) Taki kompletny mix moich ulubionych, będę wrzucać na bieżąco na blogu to zobaczycie więcej. Takie piękne wspomnienia, a tu poniedziałek w pracy, fuj.
a w sumie tylko jedno dziecko
szkoda bo niepotrzebnie niszczyłaś włosy bo słyszałam że się strasznie niszczą ale lada chwila odrosną i znów zetniesz 

z deszczu pod rynnę! 

Dużo ćwiczę i bez węgli kręci mi się w głowie i mi się robi ciemno przed oczami.....
Ja jeszcze nie probowalam tych lakierow, bo myslalam, ze nie wzielam zmywacza do TZ, a zapomnialam, ze przeciez kupilam, bo musielismy zmywac lakier z podlogi i boazerii 
Piekarnik Laury
), a ile można ich mieć