|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1981 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini!
Cytat:
Lisa Eldrige zawsze używa, a ona jest moją guru Lato to idealna pora na kolory ![]() Cytat:
Teraz to tylko BB Mam dwa nudziaki z essence, polecam
|
||
|
|
|
#1982 |
|
Zakorzenienie
|
Używasz tego prawdziwego BB?
|
|
|
|
#1983 |
|
Zakorzenienie
|
Prawdziwego w sensie?
że nie Garnier itd?Używam Skin79 Orange i jest super |
|
|
|
#1984 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hahahaha kocham Was
. Loriette, piąteeeczka! Też mam długie i zakręcone i nie muszę używać zalotki . Lakierów mam sporo, a wszystkie podobne . Miętowy posiadam, ale kompletnie mi nie pasuje, trzymam się moich czerwieni .---------- Dopisano o 00:23 ---------- Poprzedni post napisano o 00:22 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:24 ---------- Poprzedni post napisano o 00:23 ---------- Cytat:
|
|
#1985 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Taaaaaaaaaaaaa. Musieliby mi wybulić z milion dolarsów żebym im dała to cudo ![]() ![]() ![]() Mężczyźni Od razu mi się przypomina rozmowa przytoczona przez moją przyjaciółkę.<ona - zrobiła brwi henną, on - siedzi w domu od kilku godzin i kmini> On: coś.... coś... coś jest inaczej : > Ona: no... ![]() On: kurde ale nie wiem, coś z włosami? Jakoś inaczej wyglądasz. Ona: zrobiłam sobie brwi henną. On: <przerażenie w oczach>... Ale.... ale co zrobiłaś z tamtymi? Cytat:
Cytat:
Ja szaleję ostatnio z pomarańczowym neonem Ale generalnie wszystko na zmianę ![]() Cytat:
SKOŃCZYŁAM FIIIIIIIIIILM! Teraz tylko się musi skonwertować i potem muszę go wrzucić Ale jutro powinien być, jestem z siebie mega zadowolona, chyba najlepszy do tej pory ))
|
|
|
#1986 |
|
Zakorzenienie
|
Śmietanka, prawdziwy=ten z Azji :P Właśnie nie garnier itp.
Winyl, dla mnie on nie śmierdzi... Praktycznie rzecz biorąc zapach jest niewyczuwalny
|
|
|
|
#1987 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nie słyszałam chyba żadnej pozytywnej opinii o tym z Garniera, to właściwie nie BB, ale krem tonujący tak nazwany dla dobrego PRu... Prawdziwe BB mają masę odżywczych substancji i w ogóle są och i ach ![]() i daj potem linkacza do filmiku! ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1988 |
|
Zakorzenienie
|
A powiesz w duzym skrocie skad warto zamawiac itp.? Watek na wizazu jest przeogromny i przerazajacy... Tzn. konkretnie chodzi mi o to gdzie pewnie i tanio ;D
|
|
|
|
#1989 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ten sa użytkownik sprzedaje na ebay Ja niedługo będe robiła zamówienie, wcześniej kupiłam na alledrogria.pl bo była fajna promocja i wzięłam jeszcze kilka rzeczy, ale na cosmetics.love wychodzi 20 złotych taniej już z przesyłką... Ale co do odcienia to polecam kupić kilka próbek (nawet na all) i przede wszystkim opierać się na opinii winyla i ewelki
|
|
|
|
|
#1990 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ideał na dobranoc ) Gapię się w tą fotę NON STOP.
|
|
|
#1991 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Śmietanka
|
|
|
|
#1992 |
|
Zakorzenienie
|
Karola, też uważałam, że podkład to maska. Okazuje się, że dobrze dobrany jest dodatkiem do mojej buzi
Jestem na tak! ) No i czekam na filmik. Z ciekawości sprawdziłam na vimeo swoje - wszędzie jest ex Dobranoc
|
#1993 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. ja nie i jakiś puder do rzęs z essense który robi z nimi cuda ;> widziałam na jakimś vlogu. a jak będę miała kiedyś pieniążki , to kupię sobie porządny tusz i nie będę kombinowała :PFanki collosal z maybelline ! czy Wy też uważacie, że ostatnio ten tusz jest beznadziejny? ;/ kupuję ten tusz mega długo, właściwie to mój pewniak, w między czasie lubię testować różne inne, ale maybelline jest w mojej kosmetyczce zawsze. od 2? 3? lat? zawsze go chwaliłam, a ostatnio, 3 opakowania wyschły mi w drastycznie szybkim tempie ![]() mam jeszcze jakiś awaryjny, tani z rossmana, kupiłam pod wpływem pozytywnej recenzji na którymś vlogu, i okazuje się, że jest lepszy niz collosal ;/ chociaż tz jest szczęśliwy, bo mam krótsze i mniej podkreślone rzęsy :P a ja lubię mieć dłuuuuuugie i grube Cytat:
co do rozmiaru xl , kurde, ja nadal ciągle tyje, wiecie?;/ ja wiem, że nie będziecie mi wierzyły itp;napiszecie, że dobrze wyglądam, ale ta niemoc jest straszna, wcale dużo nie jem, nie aż tak żeby tyć nagminnie dawno nie ważyłam 60 kg Cytat:
hmmmm będę czekała z niecierpliwością na Twoją recenzję, nie zapomnij napisać! Bo chodzi o to, że ja też miałam podkład catrice i był zayebisty i do smietnika, a połowa podkładu została w środku!do niego dokupiłam sobie korektor, używałam go meeeeeeeeeeega mało, a wystarczył mi dosłownie na 4 dni!!!!!!!!!!!!! dla mnei skandal, jestem oburzona tą wydajnością ;/ i wale tanie korektory, teraz chce swietny, bo mam wory pod oczami od tego chlania :P 2. czyli trzeba zrobic napad na essence ;d Cytat:
ja baaardzo źle znoszę tę chorobę, nikomu nie życzę czegoś takiego a jaką mogę mieć nad tym kontrolę oprócz tabletek? ech Cytat:
podkład to maska chociaż pani kwaśniewska w lekcji stylu powiedziała, że nie wypada nie malować się do pracy O_O
|
|
#1994 |
|
Zakorzenienie
|
Ej a jak tak już gadamy o kosmetykach, to używacie zelowych rozy do policzkow (tzn. czesto to jest taki multikosmetyk, do ust itp.)? Podobno te z Essence są dobre (szkoda, ze limitowanka). Wklejam o co mi chodzi:
Azjatycki cukier zachwalała jakieś właśnie z Azji, a jakaś laska napisała komenta, że kupiła za 99 groszy w promocji z Essence i jest super zaskoczona. https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...lu.html&next=1 Ja chce rozświetlający korektor pod oczy, dają naprawdę piękny efekt Za dużo oglądam kanałów urodowych na youtube
Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-08-16 o 09:35 |
|
|
|
#1995 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też uwielbiam nudziaki i właśnie w tej chwili jestem 'eteryczną blondynką' Pazury nude na łapkach i nogach, nawet w tym roku się za bardzo nie opaliłam i taka naturalnie piękna z rana Bania, Kwaśniewska nie wzięła pod uwagę, że niektóre kobiety pracuję przy taśmie produkcyjnej np. w ubojni i tam nie do pomyślenia jest pełen makijaż i pomalowane pazury ![]() Co do X. to nie opowiadam, bo w sumie to nie ma co Odzywamy się i jest normalnie
|
|
#1996 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak wróci z obozu to Ci napiszę o jej wrażeniach. ma ładną, zdrową cerę i wg mnie ten róż jej wystarcza, używa jeszcze garnierowskiego "BB", służy jej ja używam bronzera revlon, ale tęsknię do ukochanej galenici dawno nie używałam różu ![]() też chcę super korektor Cytat:
2. ona w ogole nie brala pod uwage, tego, ze ktos zyje w innych warunkach niz ona
|
|
#1997 |
|
Zakorzenienie
|
Bania może ona w ogóle nie brała pod uwagę, że takie pospólstwo będzie oglądać jej program
Ja też już po śniadanku Dopijam kawę, wyłączam lapka i idę się uczyć. Chociaż ze 2-3 godziny
|
|
#1998 |
|
Zakorzenienie
|
Też mam wrażenie, że Kwaśniewska żyje w innym świecie
W pewnych zawodach, nawet jak to nie jest ubojnia, po prostu nie można np. malować paznokci, chociażby w służbie zdrowia. No ale jak się siedzi przed kamerą, to łatwo teoretyzować.Hehe, ja też siedzę w piżamie pod kołdrą, właśnie obejrzałam film "Wciąż ją kocham" |
|
|
|
#1999 |
|
Zakorzenienie
|
Czy ktoś jeszcze siedzi w piżdamie i mnie wspiera?
Chyba się rozchorowałam. Też chcę róż w żelu! Niecierpię kosmetyków w pudrze i jak już doszłam do takiego wniosku to zaczęłam używać różu w kremie . Ale ostatnio nie używam różu wcale.
|
#2000 |
|
Zakorzenienie
|
co za obiboki
Psyhe, no, ona chyba myśli, że takie kobiety nie mają tvn style i ograniczaja się do mjm :P w ogóle politycy, czy celebryci czasami jak coś powiedzą, to masakra teraz w napięciu śledzę sprawę młodego Tuska i reakcje tatusia.................. ech :| Aga, smutny ten film? dzisiaj siedzę sama wieczorem, może sobie zarzucę coś płaczliwego. Winyl, a na wakacjach normalnie używasz swojego BB, czy stosujesz jakiś zamiennik apropo pielęgnacji ![]() a ja wróciłam od lekarza :| zmieniłam endokrynologa. 10 lat minęło od kiedy leczę się u tego typu specjalisty, myslałam że znam swoj przypadek, a tu zonk . najbardziej zaskoczyło mnie, gdy powiedziałam o tym swoim przemęczeniu, a on mówi, hmmm, przy takiej dawce leku, to dziwne, uważam ze to wczesna depresja , czaicie? tylko się uśmiechnęłam i powiedziałam, że nie czuję się nieszczęśliwa, tylko chce mi się spać :P na to on dalej swoje, mówi że nie trzeba bać się słowa: antydepresanty ![]() oczywiście olałam to podejrzenie depresji :P mam zrobić biopsję, powiedział też, ze u mnie na pierwszy rzut oka widać niedokrwistość i anemię mam caaaaaaaaaaaaaałą listę badań do wykonania, bo wg niego choruję na jeszcze jakąś chorobę immunologiczną... straszył mnie też bielactwem :| za każdym razem mówił, że niekoniecznie musi mi to grozić, ale on musi mi o tym powiedzieć żeby mnie uspokoić :Pa, no i powiedzialam, że waga rośnie ;/;/ a on powiedział, że dopóki to nie jest waga wskazująca nadwagę, to nie będzie interweniował żadną specjalną kuracją. aa no i powiedział, ze możliwe, że jest to konsekwencja po tych sterydach, nieważne że tak późno. no i powiedział że generalnie mam chorowity organizm:P ostatnio co miesiąc zostawiam 250 zl u lekarza
|
#2001 |
|
Zakorzenienie
|
Bania, film generalnie ma szczęśliwe zakończenie, ale sam w sobie jest smutny. Ja w nim widziałam siebie- są pokazane wszystkie niedogodności związku na odległość, łzy, tęsknota, wątpliwości itp.
Bania, nie słuchaj lekarza z tą depresją, chyba facet nie wie jak wygląda początkowa depresja- na pewno to nie jest ciągła chęć snu. Biednaś Ty
Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-08-16 o 17:52 |
|
|
|
#2002 |
|
Zakorzenienie
|
Załapałam mega turbo końcowookresowego doła bez powodu.
|
|
#2003 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co Ty, nie słucham go rodzice pytali jak było u lekarza (przejmują się bardzo tą moją chorobą) no i opowiedziałam im o tym, a oni teraz mają rozkminę, bo to już nie pierwsze "podejrzenie" depresji u mnie ![]() nie wiedzialam ze tak latwo dostac antydepresanty myslalam ze o takie rzeczy trzeba sie wrecz starac , prosic lekarza ![]() no co Ty co jest! z jakiej okazji ten dol?:Pa jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa za to byłam z tatuniem na wycieczce rowerowej, i przejechaliśmy UWAGA 15 km! dla mnie to mega wyczyn
|
|
#2004 |
|
Zakorzenienie
|
Baniaaaaaa też ryczę na serialach i na reklamach
Taaaaaaaaaak! Jestem chora psychicznie A doła mam......... bo tak
|
|
#2005 |
|
Zakorzenienie
|
to piona
ja nwet beczałam raz na reklamie jacobs kronung ![]() spoko Psyhe, ja też jestem chora psychicznie ![]() a teraz zrobie sobie stópki
|
#2006 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
moze to jakis spadek formy ja tez jestem sciaca i od kilku dni boli mnie glowa. Zaraz sie chyba poloze spac!A w ogole widze temat o BB, zamowilam kiedys z 7 probek, ale nie takie saszetki tylko odlewki po kilka - kilkanascie ml. No i paczke w koncu dostalam po kilku miesiacach bo na wizazu dlugo sie czeka na rozbiorke i potem gdzie w domu mi paczka zaginela, nie wiem nagle znalazla sie u babci 120 km dalej w piwnicy. Ale grunt ze jest
|
|
#2007 |
|
Zakorzenienie
|
Bania, nie, właśnie wbrew pozorom, antydepresanty dostaje się dość szybko. W sumie to się nie dziwię, bo lepiej zacząć brać takie leki jak są pierwsze objawy depresji, niż jak już człowiek jest w takim stanie, że nie wstaje z łóżka i dosłownie robi pod siebie.
Ewelka, jaka historia |
|
|
|
#2008 |
|
Zakorzenienie
|
nie bo znalazla je siostra i powedrowaly dalej
Ale jestem cholernie ciekawa ich bo juz mi sie wszystkie pokonczyly.
|
#2009 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Pewnie już przeterminowane Bania i depresja, yyy no jasne . Zmieniasz lekarza?
|
|
#2010 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. buhaha a jak one sie tam znalazly?!;d Cytat:
pewnie, ze warto je przepisywac ludziom chorym na depresje, ale nie warto od tak przepisywac zdrowym ludziom, moglabym skorzystac , wykupic i brac niepotrzebnie ![]() Cytat:
zrobie te badania ktore mi zlecil, dla swietgo spokoju, no i co, chyba bede musiala zmienic :P bo jeszcze jaralam sie, ze mam super fajne wyniki, a on mi powiedzial, ze one wcale nie sa fajne, tylko sa tak niskie bo przedawkowalam leki
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:11.

Pewnie na jesień mnie weźmie na nude, szary, czerwienie itp.

że nie Garnier itd?
tsh mam najlepsze od dobrych 4 lat :P przewazni mialam ponad 10/15
jak mialam rumien to mialam 27. a teraz mam niecale 1 :P 

Piekarnik Laury
pomaga 
), a ile można ich mieć
dawno nie ważyłam 60 kg

i potem gdzie w domu mi paczka zaginela, nie wiem nagle znalazla sie u babci 120 km dalej w piwnicy. Ale grunt ze jest