kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini! - Strona 66 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-15, 11:32   #1951
aniabaniaa
Zakorzenienie

Dot.: kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini!

Jestem sponiewieranym, cuchnącym wódką chlorem biorę się za nadrabianie :P

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-15, 11:44   #1952
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość

skad ja to wiedzialam
ale zeby tak od niedzieli???????
Stary 2012-08-15, 11:58   #1953
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez winyl Pokaż wiadomość
Wiesz co, wydaje mi się, że jak kupowałam to była tylko jedna ta lokówka . Mam taką zwykłą, pojedynczą, coś takiego http://4.bp.blogspot.com/-sxf6PKIUlA...s1600/wand.jpg . Ta część, która się nagrzewa jest brokatowa .
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
już ją wpisałam na listę rzeczy które chcę dostać od św. Mikolaja, wkrótce zostanie wręczona TŻowi ;D
Cytat:
Napisane przez agnesuk Pokaż wiadomość
w sobotę jedziemy całą familią bo ma urodziny, dlatego się muszę postarać do tego robię jej pijane misie - żelki

a co to? jak to sie robi?
Wszystkiego najlepszego dla siostry, oby była szczęśliwa w życiu
myślisz, że jest szczęśliwa?
Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość
powiem Ci, ze jak na swoj wiek, jestes bardzo ułozona, i ogarnieta emocjonalnie. Jestes bardzo inteligentna, lubie czytac Twoje posty. Az czasem sie dziwie że masz dopiero 19 lat... Jestem starsza od Ciebie o 5 lat, a nie raz zyciowo mnie zaginasz
no ja mam to samo w stosunku do Agi :P
Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość
nie odzywałam się ostatnio bo przeżyłam szok kiedy weszłam na wagę , pokazała 57,7 dobrze Monia mówiłaś żebym przestała jeść bo przybędzie ale aż ponad 2 kg? wzięłam się za siebie i w tydz straciłam 2 kg. co za ulga bałam się że tak już zostanie.
ja też przeżyłam szok jak udało Ci się zrzucić te 2 kg? głodówka?
Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Od jutra znowu zaczynam biegać
i jak tam, biegałaś?
Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
Ja dziś zjadłam Twixa No już trudno Od jednego Twixa się nie tyje (ale i nie chudnie ).
od miesiąca codziennie jem rano jakiegos batona
Cytat:
Napisane przez karola_plm Pokaż wiadomość
Wrzucam Wam fotuuuu!!! ))) Taki kompletny mix moich ulubionych, będę wrzucać na bieżąco na blogu to zobaczycie więcej. Takie piękne wspomnienia, a tu poniedziałek w pracy, fuj.

Zrobiłam dzisiaj TF, wracam tam gdzie skończyłam - czyli od 4 tygodnia. Planuję dociągnąc do 20-ego, zobaczymy jak mi pójdzie
zdjęcia mega. Na pierwszym jestes takim chudzielcem, ze powinnas dostac baty za narzekanie !
Widać, że wyjazd się udal, a Twoj TZ jest przystojnym () słodziakiem, że jest kompanem tak świetnych podróży

Trzymam kciuki za TF, po takiej przerwie pewnie będzie Ci cięzko znów się wkręcić
Cytat:

Kupiłam wczoraj w Biedronce lakier bell miętowy i szary Grzechem by było nie skorzystać z promocji.
ejj i jak wrażenia ? ja kupilam ten brudny miętowy, tak samo nie mogłam przejść obojętnie obok tej promocji :P

Jak pokryłam pierwszą warstwą paznokcie, to bylam wściekła na samą siebie, ze kupiłam taki bubel ;/ ALE stwierdziłam, że spróbuję jeszcze nałożyć drugą warstwę, nooo i jestem zachwycona Aktualnie jest to jeden z moich ulubionych lakierów daje świetny efekt i powiem wam, że utrzymuje się na paznokciach o wiele dłużej niż moje pozostałe lakiery. 3 dni a zazwyczaj zmywam lakier już po 1 dniu, bo jest starty na końcówkach możecie polecić jakiś dobry top coat? teraz mam z essence i jest nawet ok, ale lubie testowac nowe :P

aa w ogóle, wyżuliłam od tza te spodnie :P kupił mi je i do nich też dostałam 2 lakiery, sygnowane znakiem LEE, też są zaj.ebiste, lakier mam na paznokciach już 3 dzień
Cytat:
Dzieci są fajne, w sumie zależy jakie. Ja dopiero "polubilam" dzieci, jak siostra urodzila a w sumie tylko jedno dziecko to taki mały promyczek szczęścia, poprawia każdy, nawet najgorszy dzień swoim uśmiechem. Cieszy się z prostych rzeczy. Malutka ma 20 miesiecy, wczoraj na skypie krzyczala "ciocia chooooooooooooodz tu, do niuni!"
ale słodka hehe ja marzę o tym, żeby w rodzinie pojawiło się dziecko, które tak na mnie podziała... bo na razie aż mi dziwnie z tym, jak bardzo negatywny stosunek mam do dzieci

Stary 2012-08-15, 12:00   #1954
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
skad ja to wiedzialam
ale zeby tak od niedzieli???????
już było dobrze, ale wczoraj w nocy niepotrzebnie wychodziłam z domu ;/ yhhh boliiii wszystko ((

a teraz idę nadrabiać klub, az się boję co nabroilyscie ;d

Stary 2012-08-15, 12:53   #1955
alexis77
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny, nie mam już loków troche z tyłu zostało, ale to podprostowuję i jest ok... Nie wiem co to za trwała była, ale chyba już nawet nie mam tego płynu we włosach, bo znowu się zrobiły miękkie i proste (tzn. takie jak były przed trwałą)...
kurcze dziwna sprawa z tą trwałą szkoda bo niepotrzebnie niszczyłaś włosy bo słyszałam że się strasznie niszczą ale lada chwila odrosną i znów zetniesz
Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Szok jest najlepszą motywacją
Nas nie da się nadrobić szczególnie klubu
zgadzam się w 100 %
aż się boje tam wchodzić a co dopiero nadrabiać

Cytat:
Ja dziś zjadłam Twixa No już trudno Od jednego Twixa się nie tyje (ale i nie chudnie ).
dobrze że na 1 się skończyło
Cytat:
n
Dzieci są fajne, w sumie zależy jakie. Ja dopiero "polubilam" dzieci, jak siostra urodzila a w sumie tylko jedno dziecko to taki mały promyczek szczęścia, poprawia każdy, nawet najgorszy dzień swoim uśmiechem. Cieszy się z prostych rzeczy. Malutka ma 20 miesiecy, wczoraj na skypie krzyczala "ciocia chooooooooooooodz tu, do niuni!"
ja od zawsze kocham dzieci, ale obce chociaż jakby nie robiły tyle qpki , nie płakały i nie jadły co chwilę to bym chciała
Cytat:

od miesiąca codziennie jem rano jakiegos batona
ooo batona dawno nie jadłam, jak już coś to jakieś wafelki zapomniałam już jak smakuje 3-bit, może pora sobie przypomnieć?

Cytat:

szybko przybralas to szybko zleciały te 2 kg
a robilas cos konkretnego zeby to zrzucic? chetnie sie dowiem
Cytat:
ja też przeżyłam szok jak udało Ci się zrzucić te 2 kg? głodówka?
właśnie nic nadzwyczajnego nie robiłam żadnej głodówki ! standardowo 4-5 posiłków, czasami zamiast podwieczorku coś słodkiego wpadało, ba codziennie jem przynajmniej 1 loda ale ani razu się nie rzuciłam na słodkie, maluteńkie porcje i tyle, wczoraj tylko 6 takich żelko pianek ale myślę że tym słodkim podkręcam sobie metabolizm zawsze chodziłam do wc 1-2 na tydz a teraz co 2 dni. I chudnę i czerpie przyjemność z jedzenia codziennie , czego chcieć więcej
alexis77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-15, 13:07   #1956
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ano wlasnie, Ewelka, jedni zarabiaja mniej, ale inni maja lzejsza prace Dzieki temu, ze masz wyzsze wyksztalcenie, to masz mozliwosc pracowac tez w innych miejscach niz np. na kasie w sklepie, gdzie niektorzy zapieprzaja pol zycia za marne pieniadze. Kobietom jest ciezko Facet zostanie kierowca tira i ma 3,5k na reke.
Agniesik, zdziwiłabyś się ile moich koleżanek w Realu było po studiach i ... ja pracowałam tam rok temu przez ok. rok czasu. Zachodzę teraz,a tam te same twarze. Szkoda dziewczyn

Cytat:

o kurcze w świeto pracujesz! Pogoda jest, to pewnie wszystkie gdzies sie smażą. Ja mam opcje jechac nad wode, ale sama nie wiem.
Jaka pogoda, u mnie cały tydzień leje i jest tak zimno,że wyciągnęłam jesienny płaszcz

Cytat:
Gdzie się tak sponiewierałaś? :P
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-15, 13:47   #1957
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
Jaka pogoda, u mnie cały tydzień leje i jest tak zimno,że wyciągnęłam jesienny płaszcz
no wlasnie widzialam na prognozie pogody co sie u Ciebie wyprawia
Stary 2012-08-15, 14:15   #1958
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:

ooo batona dawno nie jadłam, jak już coś to jakieś wafelki zapomniałam już jak smakuje 3-bit, może pora sobie przypomnieć?

właśnie nic nadzwyczajnego nie robiłam żadnej głodówki ! standardowo 4-5 posiłków, czasami zamiast podwieczorku coś słodkiego wpadało, ba codziennie jem przynajmniej 1 loda ale ani razu się nie rzuciłam na słodkie, maluteńkie porcje i tyle, wczoraj tylko 6 takich żelko pianek ale myślę że tym słodkim podkręcam sobie metabolizm zawsze chodziłam do wc 1-2 na tydz a teraz co 2 dni. I chudnę i czerpie przyjemność z jedzenia codziennie , czego chcieć więcej
podobno jest nowy 3bit tofi czaję sie na niego

coooooooooooo Ty, tak rzadko chodzisz do wc?! zartujesz! kurcze, ja jak nie pojde rano, to caly dzien jestem wsciekla i czuje sie jak bula, ja codziennie chodze :P
fajnie, ze Ci sie udalo!
Cytat:

Gdzie się tak sponiewierałaś? :P
brrrrrrrrrrrrr!
u nas cieplo!
na weekend ma byc 30 stopni ;D

Aa, w ogole, odebralam wyniki, nigdy nie byly tak dobre a ze spaniem nadal mam problemy
mam jeszcze isc do ginekologa, bo moze miec to scisly zwiazek z cyklem.

Stary 2012-08-15, 15:22   #1959
bita smietana
Zakorzenienie

chciałam Was ponadrabiać, ale przyszła banna i połowę tego co chciałam napisać napisała ona, więc pff

karola, piękne masz te zdjęcia i nie wiem z czego Ty chcesz chudnąć!
Stary 2012-08-15, 15:33   #1960
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
no wlasnie widzialam na prognozie pogody co sie u Ciebie wyprawia
Noo ostatnio padało dzień-noc-dzień-noc, dzisiaj przestało
W sobotę z desperacji poszliśmy z tż na solarium

Cytat:
podobno jest nowy 3bit tofi czaję sie na niego

coooooooooooo Ty, tak rzadko chodzisz do wc?! zartujesz! kurcze, ja jak nie pojde rano, to caly dzien jestem wsciekla i czuje sie jak bula, ja codziennie chodze :P

Aa, w ogole, odebralam wyniki, nigdy nie byly tak dobre a ze spaniem nadal mam problemy
Ja bym mogła w ogóle nie jeść batonów, co najwyżej wafelki, jakiegoś Grześka czy coś ale Wy wiecie,że za to w kwestii chrupek jestem ekspertem

Też muszę rano iść do wc inaczej dzień do bani Ale u mnie jak u Karoli-kolejny posiłek popycha poprzedni

A nie mówiłam, że ciąża będzie mały Baniaczek

Byłam u rodziców, wzięłam olej migdałowy i miałam nałożyć na włosy, w ramach Waszych ostatnich rozmów Ale przychodzą znajomi, więc muszę w ekspresowym tempie ogarnąć włosy, nie będzie dnia dobroci

Ale ale ... migdałek mi się kończy i tak myślę jaki teraz kupić
Stary 2012-08-15, 15:39   #1961
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
Ja bym mogła w ogóle nie jeść batonów, co najwyżej wafelki, jakiegoś Grześka czy coś ale Wy wiecie,że za to w kwestii chrupek jestem ekspertem
właśnie, ostatnio w ogóle nie ciągnie mnie do słodkiego ale odkryłam nową słabość: Pringelsy z deszczu pod rynnę!

Cytat:
Też muszę rano iść do wc inaczej dzień do bani Ale u mnie jak u Karoli-kolejny posiłek popycha poprzedni
ja mam blokadę, nie byłam w toalecie 4 dni, moje jelita cierpią

Na wizażu była kiedyś taka 3-dniowa dieta oczyszczająca, jednego dnia jadło się chyba kapustę, drugiego sok z jabłek, trzeciego gotowane warzywa, kojarzycie? Potrzebuję takiego oczyszczenia jelit, a nie mogę jej teraz nigdzie znaleźć

Cytat:
ja kocham kokosa
Stary 2012-08-15, 15:48   #1962
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość
właśnie, ostatnio w ogóle nie ciągnie mnie do słodkiego ale odkryłam nową słabość: Pringelsy z deszczu pod rynnę!

Na wizażu była kiedyś taka 3-dniowa dieta oczyszczająca, jednego dnia jadło się chyba kapustę, drugiego sok z jabłek, trzeciego gotowane warzywa, kojarzycie? Potrzebuję takiego oczyszczenia jelit, a nie mogę jej teraz nigdzie znaleźć

ja kocham kokosa
Ooo Pringelsy ... ale mi smaka narobiłaś te czerwone

Nie kojarzę tej diety ale może google pomogą :P

Dobra to kokos na liście co jeszcze proponujecie

---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ----------

Śmietanka, może to ta

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=282402
Stary 2012-08-15, 15:51   #1963
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
Ooo Pringelsy ... ale mi smaka narobiłaś te czerwone

Nie kojarzę tej diety ale może google pomogą :P

Dobra to kokos na liście co jeszcze proponujecie

---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ----------

Śmietanka, może to ta

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=282402
taaak dziękuję dziękuję zaraz sobie o niej poczytam

ja uwielbiam cebulowe
Stary 2012-08-15, 16:06   #1964
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
chciałam Was ponadrabiać, ale przyszła banna i połowę tego co chciałam napisać napisała ona, więc pff

Karola, jeszcze zapomnialam Ci napisać, że na jednym ze zdjęci masz nogi jak marzenie ! łydki masz taaaaaaaakie piękne! ja mam nogi jak facet ;(
Cytat:

A nie mówiłam, że ciąża będzie mały Baniaczek
no jak nie pójdę rano, to tragedia, ciągle myślę o tym, ze mam wielki brzuch i że się beznadziejnie czuje :P

nieeeee! o nie! nie! ja chcę jechac na bezstresowe wakacje, bez Baniaczka w brzuszku :P Dostalam @, więc dzieciora nie bedzie
ale nadal nie wiem co jest ;/
Cytat:
ja jestem zakochana w jasminowym, kokosa wrecz nie cierpie :P i mam jeszcze olejek keo karpil, z helfy.pl, producent zapewnia, czy wspomaga porost - ja to potwierdzam :P ale mam tez amle, wiec nie wiem ktory podzialal na to, ze wlosy mi rosna jak szalone
Cytat:

aaa pringelsy one sa super, bo nigdy sie nie gniota. ja uwielbiam ostatnio crunchips tugeza. kojarzycie? z jednej strony karbowane, a z drugiej gladkie. tz kupuje je za 5,50 za 150 ga ja żydzę i ide do biedry i mamk je za 2,99

tez chce ta diete! przez ostatnie tzowe niespodzianki mam milosc w baniaczkowych oczkach, serduszku i głowce, ale nie wiem ile ta milosc warzy, ze az tak przytylam

Stary 2012-08-15, 16:52   #1965
psyhe666
Zakorzenienie

Boże, Bania znasz X.???????????????
Bo mu napisałam dokładnie takiego smsa Dostałam okres, nici z dzieciora!
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-15, 17:09   #1966
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
ja bym uderzyla w olejki z helfy.pl dlatego że wiele z nich dodatkowo ma wyciagi roślinne i w ogole jakos wierze ze dzialaja ja mam olejek "sesa" i naprawde swietnie dziala na włosy
Cytat:
ja mam nogi jak facet ;(
tak jasne bania yhym napewno
Stary 2012-08-15, 17:31   #1967
psyhe666
Zakorzenienie

Wiecie co????? SB mi nie służy.... Dużo ćwiczę i bez węgli kręci mi się w głowie i mi się robi ciemno przed oczami..... Jednak wracam do normalnej diety MŻ i z biegiem dnia coraz mniej węgli. No i przede wszystkim tęsknię za owocami i owsianką na śniadanie
so trójka maybe.

Stary 2012-08-15, 17:36   #1968
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
Wiecie co????? SB mi nie służy.... Dużo ćwiczę i bez węgli kręci mi się w głowie i mi się robi ciemno przed oczami..... Jednak wracam do normalnej diety MŻ i z biegiem dnia coraz mniej węgli. No i przede wszystkim tęsknię za owocami i owsianką na śniadanie
nie dziwie sie, ta dieta nie nadaje sie dla osob ktore maja wysilek fizyczny. Pamietam ze mi na niej bylo slabo bez ćwiczenia!
Stary 2012-08-15, 18:03   #1969
moooniaaaa
Zakorzenienie

Ewelka,
Sesa jest na braku. Długo się tam czeka zanim znowu będzie w sprzedaży?
Na razie z dostępnych mam na oku:
http://helfy.pl/amla-olejek-do-wlosow
http://helfy.pl/olejek-na-wypadanie-wlosow-amla

Kokosa się boję skoro jednym służy,a drugim nie :P

Psyche,
Gratuluję braku bejbika i Bani też
Stary 2012-08-15, 19:50   #1970
agniesikk
Zakorzenienie

Bania, pałko Ja jeszcze nie probowalam tych lakierow, bo myslalam, ze nie wzielam zmywacza do TZ, a zapomnialam, ze przeciez kupilam, bo musielismy zmywac lakier z podlogi i boazerii

---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ----------

Monia, nie no, ja wiem, ale konczac studia zwiekszasz sobie szanse na dostanie fajnej pracy :P jak nie masz wyksztalcenie, to tylko kasa w realu (nie uogolniajac, wiadomo, roznie bywa)

---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ----------

Ej,cena Pringles w Polsce to bandyctwo! 7zl za taka paczuszke! Wole z biedronki W Niemczech tez drogie- 2,5 euro

Psyhe, wiedzialam, ze dlugo nie pociagniesz na tej diecie... Nie wiem jak ludzie moga sie katowac czyms co ma malo wegli Ja bez wegli nie umiem funkcjonowac, raz chcialam przejsc na Dukana, ale kilometra nie moglam przejsc... Darlam sie na TZ jak poyebana ;D I dobrze, ze mi wywialo z glowy ten glupi pomysl, bo ja mam problemy z nerkami

Edytowane przez agniesikk
Czas edycji: 2012-08-15 o 19:51
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-15, 20:56   #1971
psyhe666
Zakorzenienie

Jestem ironiczna i złośliwa i siostra się do mnie nie odzywa
Odpowiedziałam jej, że ironia to cecha ludzi inteligentnych, a że przebywa z taką znajomą z jaką przebywa to jest niezwyczajna.
so trójka maybe.

Stary 2012-08-15, 21:11   #1972
karola_plm
Rozeznanie

Cytat:
fantastycznie! pomęczę Cię potem o szczegóły, ok? Bo na Słowenii będę robiła właśnie takie bałkańskie tripy zwiedziłaś Maribor? podobał Ci się?
Zapomniałam Ci odpowiedzieć! Jasne, przekażę wszystko co wiem W Mariborze akurat zwierdziłam tylko Maca, bo byliśmy tak zdygani i głodni, że na więcej nie było siły Więc akurat tam nie pomogę.

Cytat:
nigdy nie mialam miętowego, wstyd

o kurcze w świeto pracujesz! Pogoda jest, to pewnie wszystkie gdzies sie smażą. Ja mam opcje jechac nad wode, ale sama nie wiem.
No wstyd jak smok! Ja mam chyba z 7 odcieni

No niestety... nuda dzisiaj była straszna. A ja chcę się opaaaalać bo już mi wszystko schodzi

Cytat:
zdjęcia mega. Na pierwszym jestes takim chudzielcem, ze powinnas dostac baty za narzekanie !
Widać, że wyjazd się udal, a Twoj TZ jest przystojnym () słodziakiem, że jest kompanem tak świetnych podróży

Trzymam kciuki za TF, po takiej przerwie pewnie będzie Ci cięzko znów się wkręcić
Na pierwszym tak wyglądam, bo leżę Na leżąco zawsze lepiej Ale ja już w ogóle nie narzekam! A co do TŻa masz rację w 100%!

Z TF właśnie nie jest ciężko, właśnie nie mogłam się doczekać. Tzn mi nie jest ciężko, ale moim plecom tak Znów bolą... myślałam że przerwa coś da, ale średnio..

Cytat:
właśnie nic nadzwyczajnego nie robiłam żadnej głodówki ! standardowo 4-5 posiłków, czasami zamiast podwieczorku coś słodkiego wpadało, ba codziennie jem przynajmniej 1 loda ale ani razu się nie rzuciłam na słodkie, maluteńkie porcje i tyle, wczoraj tylko 6 takich żelko pianek ale myślę że tym słodkim podkręcam sobie metabolizm, zawsze chodziłam do wc 1-2 na tydz a teraz co 2 dni. I chudnę i czerpie przyjemność z jedzenia codziennie , czego chcieć więcej
No i to właśnie jest najważniejsze! Niby to banalne. Ale często, mało, pozwalać sobie czasem na jakąś przyjemność żeby nie chodzić zdołowaną. I proszę, działa!

Cytat:
Eeeeeej u mnie to samo!

Cytat:
A tarczycę miałaś badaną? Ja mam wrażenie że problemy ze snem mam od razu jak kilka dni zapomnę tabletek na tarczycę. Tzn nie że nie mogę zasnąć, ale śpię 9h i jestem niewyspana. Chociaż trudno mi coś doradzić, bo ja śpię jak suseł bez względu na okoliczności

Cytat:
A ja już nie chcę chudnąć! Ja się będę rzeźbić... o! Waga może zostać taka sama, aj dont care, tylko ja chcę się czuć ze sobą coraz lepiej!

Cytat:

Karola, jeszcze zapomnialam Ci napisać, że na jednym ze zdjęci masz nogi jak marzenie ! łydki masz taaaaaaaakie piękne! ja mam nogi jak facet ;(

no jak nie pójdę rano, to tragedia, ciągle myślę o tym, ze mam wielki brzuch i że się beznadziejnie czuje :P
Mam to samo!!!!

A co do nóg... to ehhhh, nigdy Was nie przekonam. Ale kochane jesteście wszystkie, może to ja mam krzywe zwierciadło...

Cytat:
I bardzo mądrze. Ja kompletnie nie jestem zwolenniczką tych diet, chyba że u osób które naprawdę mają NADWAGĘ. Biegasz, więc musisz mieć siłę i koniec! Nie może tak być, żebyś była słaba, bo to do niczego dobrego nie prowadzi.

Wracam do dłubania w moim filmie, wczoraj siedziałam do 2.30 i jestem jakoś w połowie Będzie pięknyyyy!

Failure is only an option if you make it one.
karola_plm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-15, 22:26   #1973
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Boże, Bania znasz X.???????????????
Bo mu napisałam dokładnie takiego smsa Dostałam okres, nici z dzieciora!
ahaaha i dlatego kontakt Wam się urwał? bo ostatnio o nim nie opowiadasz !
Cytat:
ja bym uderzyla w olejki z helfy.pl dlatego że wiele z nich dodatkowo ma wyciagi roślinne i w ogole jakos wierze ze dzialaja ja mam olejek "sesa" i naprawde swietnie dziala na włos
ja też zamawiam z helfy!kocham tą stronę
Cytat:
czyli jednak ciąża
hihihhi! słusznie Psyholuniu, owsianka na śniadanko musi być, i owocki tez trzeba jeść!
Cytat:
Ewelka,
Sesa jest na braku. Długo się tam czeka zanim znowu będzie w sprzedaży?
Na razie z dostępnych mam na oku:
http://helfy.pl/amla-olejek-do-wlosow
http://helfy.pl/olejek-na-wypadanie-wlosow-amla

Kokosa się boję skoro jednym służy,a drugim nie :P

Psyche,
Gratuluję braku bejbika i Bani też
amla super, bedziesz kochala. ja mam ta zwykla

dziekuje uprzejmie za mile gratulacje
Cytat:
Bania, pałko Ja jeszcze nie probowalam tych lakierow, bo myslalam, ze nie wzielam zmywacza do TZ, a zapomnialam, ze przeciez kupilam, bo musielismy zmywac lakier z podlogi i boazerii

---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ----------

Ej,cena Pringles w Polsce to bandyctwo! 7zl za taka paczuszke! Wole z biedronki W Niemczech tez drogie- 2,5 euro
a mialam pytac, co to byl za lakier, ze tak sie bezczelie stlukl? moja buteleczki wiele znosza. jedynie rzucania nie przezyla odzywka firmy lovely. a tak, lakiery zawsze mi spadaja i nic napisz jakim mam nie rzucac

Pringelsy to czipsy snobow moja siostra zawsze je kupuje i jej robie awanture w sklepie ze jej czipsy kosztuja tyle co moje sniadanie na tydzien i ze przez nia cierpi domowy budzet ludzie tak sie wtedy na mnie patrza: O_o O_o wtf
Cytat:
Odpowiedziałam jej, że ironia to cecha ludzi inteligentnych, a że przebywa z taką znajomą z jaką przebywa to jest niezwyczajna.
ładne ladnie jej powiedzialas, powinna poglaskac Cie po glowce za to, ze jestes tak inteligentna
Cytat:
A tarczycę miałaś badaną? Ja mam wrażenie że problemy ze snem mam od razu jak kilka dni zapomnę tabletek na tarczycę. Tzn nie że nie mogę zasnąć, ale śpię 9h i jestem niewyspana. Chociaż trudno mi coś doradzić, bo ja śpię jak suseł bez względu na okoliczności

Wracam do dłubania w moim filmie, wczoraj siedziałam do 2.30 i jestem jakoś w połowie Będzie pięknyyyy!
masz klopoty z tarczyca?
ja mam od 12 r.ż. mam tez hashimoto. jutro ide do endokrynologa tsh mam najlepsze od dobrych 4 lat :P przewazni mialam ponad 10/15 jak mialam rumien to mialam 27. a teraz mam niecale 1 :P
i w ogole arczyce mam okropna. cala w guzkach, zawsze lekarze mowia uuuu brzydka :P

hehe filmik pewnie moglby zacheca ludzi do wkupienia wczasow w biurze podrozy, pomysl nad tym, zeby go sprzedac jako reklame

Stary 2012-08-15, 23:02   #1974
agniesikk
Zakorzenienie

Bania, to byl lakier MySecret. Co za dziadostwo. Moze dlatego tak sie roztrzaskal, bo polecial prosto na plytki z lozka pietrowego? Nie wiem No ale jestesmy na siebie obrazeni.

Kupilam 3 szmatki muslinowe na allegro, ale nie te oryginalne, dziewczyny na KWC w recenzjach pisaly, ze te "podrabiane" tez sa skuteczne. Juz mialam kupic nowa szmineczke Revlona, ale mysle sobie "Agniesiu, nie nakladaj mejkapa, tylko sie pielegnuj, zdrowa dieta, Ewa Chodakowska, sciereczki muslinowe, maseczki i olejki na włosy, to żaden mejkap ci nie będzie potrzebny" Juz mialam sie pochwalic TZ przez telefon, ale za szybko sie rozlaczyl Jutro mu powiem z samego rana! Dzisiaj mowie do TZ "podaj pesete", a ten mi przyniosl zalotke

Pewnie, ze Pringles rujnuja domowy budzet ;/ Nie mozna sobie pozwalac na takie szalenstwa, ceny ida w gore, pensje stoja w miejscu, a Twoja siostra tak nie szanuje pieniadza! Bardzo dobrze robisz, umoralniajac ja w sklepie

Czas edycji: 2012-08-15 o 23:04
Stary 2012-08-15, 23:27   #1975
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Bania, to byl lakier MySecret. Co za dziadostwo. Moze dlatego tak sie roztrzaskal, bo polecial prosto na plytki z lozka pietrowego? Nie wiem No ale jestesmy na siebie obrazeni.
uuuu będę się wystrzegała. moja siostra lubi MySecret, bo one maja napisane: pachnę podczas wysychania.
Cytat:
Kupilam 3 szmatki muslinowe na allegro, ale nie te oryginalne, dziewczyny na KWC w recenzjach pisaly, ze te "podrabiane" tez sa skuteczne. Juz mialam kupic nowa szmineczke Revlona, ale mysle sobie "Agniesiu, nie nakladaj mejkapa, tylko sie pielegnuj, zdrowa dieta, Ewa Chodakowska, sciereczki muslinowe, maseczki i olejki na włosy, to żaden mejkap ci nie będzie potrzebny" Juz mialam sie pochwalic TZ przez telefon, ale za szybko sie rozlaczyl Jutro mu powiem z samego rana! Dzisiaj mowie do TZ "podaj pesete", a ten mi przyniosl zalotke
padłam! haha xD ja niestety mysle, ze w moim przypadku mejkap jest niezbędny i nawet Ewa chodakowska w muślinowym stroju supermena tu nie pomoze :P

ciekawe czy moj by wiedzial co to peseta
Cytat:
Pewnie, ze Pringles rujnuja domowy budzet ;/ Nie mozna sobie pozwalac na takie szalenstwa, ceny ida w gore, pensje stoja w miejscu, a Twoja siostra tak nie szanuje pieniadza! Bardzo dobrze robisz, umoralniajac ja w sklepie
dokladnie to samo jej mowie, gdy wykladam zakupy na tasme.
mowie O MAJ GAT! dziewucho Ty czy nie moglas zastapic platkow fitnes produktem tesco
karcę ją za każdym razem, a kiedy jechala na oboz, zamiast wszelkich lakoci,zaproponowalam jej uprzejmie bułki i kiełbasę, o wiele taniej by wyszło. a do termosu możnaby nalać ciepłej herbaty, do butelki po kubusiu - jakiś kompocik. ona bezczelnie mnie zignorowała i wzięła same drogie produkty

Stary 2012-08-15, 23:39   #1976
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:

aaa pringelsy one sa super, bo nigdy sie nie gniota. ja uwielbiam ostatnio crunchips tugeza. kojarzycie? z jednej strony karbowane, a z drugiej gladkie. tz kupuje je za 5,50 za 150 ga ja żydzę i ide do biedry i mamk je za 2,99
bo jak się ma nogi jak facet to się je depiluje pomaga

nie kojarzę, ale moja miłość do czipsów musi zostać unicestwiona zanim się rozwinie, bo chcę różowe rurki, a w rozmiarze 3t6721873 kiepsko wyglądają

Cytat:
kto z kim przestaje takim się staje

Cytat:
Zapomniałam Ci odpowiedzieć! Jasne, przekażę wszystko co wiem W Mariborze akurat zwierdziłam tylko Maca, bo byliśmy tak zdygani i głodni, że na więcej nie było siły Więc akurat tam nie pomogę.

A ja już nie chcę chudnąć! Ja się będę rzeźbić... o! Waga może zostać taka sama, aj dont care, tylko ja chcę się czuć ze sobą coraz lepiej!

Ale i tak zmęczę Cię potem o więcej szczegółów wyprawy, ok?

i bardzo dobrze! to najważniejsze

już chcę zobaczyć filmik

Cytat:
dobry tekst

ej, używacie zalotki?
Stary 2012-08-15, 23:44   #1977
Loriette
Zakorzenienie

Znalazłam podkład idealny, brawa dla mnie

Śmietana, ja zalotki nie używam, bo moje rzęsy same w sobie są długie i zakręcone. Szkoda mi kasy! Wolę kupić sobie 8578379 lakier do paznokci

Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni.
Loriette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 00:00   #1978
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Loriette Pokaż wiadomość
Znalazłam podkład idealny, brawa dla mnie

Śmietana, ja zalotki nie używam, bo moje rzęsy same w sobie są długie i zakręcone. Szkoda mi kasy! Wolę kupić sobie 8578379 lakier do paznokci
jaki?

Łeee, mi faza na lakiery minęła, w ogóle ostatnio odnajduję się najlepiej w odcieniach nude (staję się eteryczną blondynką, chuy z tym, że w rozmiarze XL ), a ile można ich mieć

Ale nie wiem czy zalotka faktycznie daje super efekt
Stary 2012-08-16, 00:02   #1979
agniesikk
Zakorzenienie

Ja używam, a jak mam tusz z podkręcaną szczoteczką, to nie. Jak maluję się zwykłą szczoteczką i nie użyję zalotki, to mam takie długie i płaskie rzęsy.

Dzisiaj premierę w moim domowym SPA miał żel hialuronowy, jutro obudzę się piękniejsza

Śmietanka, właśnie mnie też ostatnio kręcą lakiery nude, ale póki lato, to szaleję z kolorami Pewnie na jesień mnie weźmie na nude, szary, czerwienie itp.

Czas edycji: 2012-08-16 o 00:03
Stary 2012-08-16, 00:04   #1980
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
jaki?

Łeee, mi faza na lakiery minęła, w ogóle ostatnio odnajduję się najlepiej w odcieniach nude (staję się eteryczną blondynką, chuy z tym, że w rozmiarze XL ), a ile można ich mieć

Ale nie wiem czy zalotka faktycznie daje super efekt
Catrice, Photo Finish Liquid Foundation. Jeszcze nigdy nie miałam podkładu na buzi przez CAŁY DZIEŃ. Do tego faktycznie mam cerę a'la photoshop - taka przypudrowana bez pudru

Ja obecnie mam na zmianę nude - pastelowy niebieski. W essence są świetne nudziaki!

Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni.
Loriette jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości