Czasem się przewrócą robiąc pierwsze kroczki-wakacyjne dzieci właśnie kończą roczki - Strona 117 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Wybieramy kolejny tytuł
Roczki już za nami, zaraz jesień witamy. 1 1,72%
Rok już za nami, teraz na bunt dwulatka czekamy. 2 3,45%
Choc tak długo sie juz znamy- Z krzaków wyganiamy podczytujace mamy! 1 1,72%
Kosi Kosi łapki-Jestem taaaki duży ze zjadać kanapki 0 0%
Póki to lato nie minie każdy maluch na tym wątku nie jedno wywinie 0 0%
Minął roczek, czas tak leci - mamy i ich wakacyjne dzieci 8 13,79%
wspólny roczek już za nami i za dziećmi wciąż biegamy 2 3,45%
pierwszy roczek naszych dzieci, jak len czas szybciutko leci 5 8,62%
roczek mam ,zęby mam i na nerwach mamie gram 14 24,14%
wizaż nadal funkcjonuje, z nami dzieci wychowuje 2 3,45%
Dzieciaczki sztukę chodzenia szlifują, a mamuśki na zlot się szykują.... 1 1,72%
Czas zakończyć letnie plażowanie ale nie wizażowanie. Mamuśki lipcowo-sierpniowe 2011 1 1,72%
Roczki wyprawione, dumne mamy i ich dzieci zadowolone. Mamusie lipcowo-sierpniowe 2011 0 0%
Niemowlęctwo juz za nami, drugi roczek zaczynamy! Letnie dzieci 2011 i ich rozgadane mamy. 17 29,31%
Roczek minął - nie do wiary, cieszą sie lipcowe i sierpniowe mamy 4 6,90%
Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-16, 12:00   #3481
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Dot.: Czasem się przewrócą robiąc pierwsze kroczki-wakacyjne dzieci właśnie kończą ro

Cytat:
Napisane przez marzena_S Pokaż wiadomość
Aaaa, Patik my mamy Nikona D3000.
O, ja też mam
Udanego spotkania.
Cytat:
Napisane przez patik87 Pokaż wiadomość
Ależ się wkurzyłam. Promotorka jest bezczelna. Dzwoni do mnie z ryjem że do całości pracy (przez pomyłkę) wklejam jej rozdział który kiedyś poprawiała a ja jej wkleiłam tą wersję bez poprawek. I ona siedzi i to drugi raz poprawia bez potrzeby, że czas traci ble bel I tylko po to zadzwoniła! żeby mnie z☠☠☠ać!

Znowu ten babsztyl.....
Cytat:
Napisane przez Lili 83 Pokaż wiadomość
Mamy dzisiaj 4 rocznicę ślubu [COLOR="Silver"]
Najlepszego
Cytat:
Napisane przez agulaaabar Pokaż wiadomość

Lili nie wiem czemu ale jakoś po moim wczorajszym poście czułam, że coś takiego przeczytam Wiem, ze to nie tylko święto dla Polski ale ogólnie dla ludzi wierzących gdziekolwiek by byli. Z tym, że tutaj nie ma nawet mszy w tyg, żeby tak po prostu iść dla siebie samego.. a polskiego Kościoła, w którym zapewne była msza niestety w naszej okolicy (nawet tej dalszej) nie ma - sprawdzałam.. Tż musiał iść do pracy bo tutaj to normalny dzień był, więc no sorki ale nie będę spędzać całego dnia przed tv i "świętować".
Poza tym zgadzam się z niektórymi dziewczynami, dla mnie też przy dziecku nie ma święta. Skoro mała raczkuje i bawi się na podłodze to musze ją codziennie poodkurzać i zmyć, tym bardziej że w mieszkaniu mamy linoleum i codziennie wszystko na nim osiada ;/
Ogarnięcie domu, żeby móc sobie wieczorem usiąść spokojnie z tż i wtedy poświętować nie uważam za nie wiadomo jak ciężką pracę, mycie podłogi to nie remont z wiertarami Wiem, że święto należy szanować ale tak samo musiałabym nie gotować obiadu czy zmywać po nim bo święto

Z tego wszystkiego zapomniałam się przywitać

Lila śpi, ja konczę kawę i lecę do pralni
Cytat:
Beata ja wiem ze będzie ciężko, biorąc pod uwagę lublin. Ale może coś po znajomości da radę. Mamy znajomego, jest kierownikiem administracji osiedla. praca od 7-15 i w piątki do 13, wekendy wolne. Wiem, ze mają stanowiska od spraw zieleni itp - zgodnie z moim kierunkiem studiów. Łukasz ma z nim gadać.
Ja nie jestem świeżo po studiach. mam trochę doświadczenia, w bankowości(call center), pół roku w urzędzie, w biurze podróży 3 mce stażu, miesiąc w żaglu ( dokumentacja kredytowa), mały epizod w punkcie plusa,( tego nawet nie piszę), szkolenie 3 mczne na pracownika biura podróży.
Nie ciśnie nas jakoś tragicznie że kasa potrzebna z drugiej pensji. I będe szukać aż coś sensownego znajdę. A co czas przyniesie to nie wiem. Bo chciałabym coś swojego- jakiś ciuchland np
Ja podobnie- niedziela, nie niedziela jak mam prasowanie, czy jakieś sprzątanie toi to robię i już. Dziecko daje taki przywilej.

Ciasto zamówione, teraz czekamy na P.

"...w małych rączkach mieści się cała miłość …''

Juleńka
Mateuszek
Oliweczka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 12:05   #3482
dziubek79
Zakorzenienie

Dot.: Czasem się przewrócą robiąc pierwsze kroczki-wakacyjne dzieci właśnie kończą ro

Lili gratki z okazji rocznicy !!!!
dziubek79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 12:06   #3483
agulaaabar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość
No dokładnie, dziewczyny, Tymek już sięga paluszkami do tej płyty, a że mamy elektryczną, to duża powierzchnia się nagrzewa i już się może oparzyć. A za miesiąc-dwa to już całą łapką penie będzie dotykał

No i tak jak Agula mam otwartą kuchnię, razem z salonem, więc nie da się jej zamknąć.

Nie mówiąc o tym, ze od kilku dni ukochaną zabawką są te pokrętła

A pytam, bo widziałam kilka rodzajów i zastanawaim się która kupić. Ale tylko ta, którą wkleiłam, ma jakieś opinie, więc choć nie jest za piękna, to chyba kupię. Była kiedyś w Ikei taka (ładniejsza), ale chyba wycofali...
Ojj tak, tym bardziej świecace obok pokręteł światełka

Ładne to może i nie jest, ale wole to niz poparzone ręce czy coś..

Brumku ja się zastanawiałam na tym..:
http://www.baby-walz.de/Wohnen-Schla...a6fe1348ff8b3a

Tylko teraz nie wiem czy faktycznie nie lepiej odgrodzić kuchni bo Lilka zaczyna dostawać do szuflady i wczoraj np "po omacku" wyciągnęła sobie wałek do ciasta.. może i jestem panikara, ale jak następny ma byc nóż to już wolę ten płot w domu
Cytat:
Napisane przez dziubek79 Pokaż wiadomość
ja właśnie też myślę czy nie wstawić bramki lub drzwi do kuchni bo przeklinam otwartą kuchnię ale kasy nie ma głównie chciałam ze względu na bezpieczeństwo bo mały już sięga do garów
Dołączam do przeklinających... zawsze mi się podobaly a teraz narzekam.. nie da się zamknąć drzwi, zapachy się rozchodzą, odłosy też, do tego nic nie można zrobić spokojnie bo każdy na ręce patrzy :/

Czas na zmiany !
25:0
30:12
Zakończone: 2
agulaaabar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 12:35   #3484
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Napisane przez jacieeeee Pokaż wiadomość
Jak ja zrobię TŻtowi tort na urodziny z wieeeelką świnią na środku to się nie pozbiera.

To mu powiedziałam, że jak tylko 1ego wpłyną wypłaty, to niech od razu przelewa na oszczędności, a my będziemy żyć energią z kosmosu, a Dominik na bank wyżebra coś u dziadków
zrób zrób - ciekawa jestem jego miny

chyba zbyt dosłownie podszedł do Twoich słów

Cytat:

To może oddaj wiertarkę, kup sukienkę, ubierz ją w dniu jego urodzin i powiedz, że wyglądasz tak zaje**ście jak wiertarka, którą miał dostać.
p adłam
Cytat:
Ależ się wkurzyłam. Promotorka jest bezczelna. Dzwoni do mnie z ryjem że do całości pracy (przez pomyłkę) wklejam jej rozdział który kiedyś poprawiała a ja jej wkleiłam tą wersję bez poprawek. I ona siedzi i to drugi raz poprawia bez potrzeby, że czas traci ble bel I tylko po to zadzwoniła! żeby mnie z☠☠☠ać!

co za baba.. zero klasy..

Cytat:

Mamy dzisiaj 4 rocznicę ślubu
my 1 sierpnia mieliśmy 3 rocznicę

Cytat:
Ja nie jestem świeżo po studiach. mam trochę doświadczenia, w bankowości(call center), pół roku w urzędzie, w biurze podróży 3 mce stażu, miesiąc w żaglu ( dokumentacja kredytowa), mały epizod w punkcie plusa,( tego nawet nie piszę), szkolenie 3 mczne na pracownika biura podróży.
wiem wiem. Fajnie że masz już doświadczenie, ale pewnie w tej zieleni cudów nie zarobisz. ale dla własnego zdrowia psychicznego powinnaś szybko znaleść prace - zobaczysz jak wtedy odżyjesz ja sama po sobie widze jak mi lżej - wbrew pozorom.

Dwa serca po raz drugi :heart:
beata_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 13:04   #3485
Lili 83
Zakorzenienie

Isia tu są fajne i raczej pewne przepisy

http://www.mojewypieki.com/kategoria/bulki
Lili 83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 13:11   #3486
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Dołączam do przeklinających... zawsze mi się podobaly a teraz narzekam.. nie da się zamknąć drzwi, zapachy się rozchodzą, odłosy też, do tego nic nie można zrobić spokojnie bo każdy na ręce patrzy :/
o widzisz to zniechęciłaś mnie do otwartej kuchni .. i masz rację z tymi argumentami

Dwa serca po raz drugi :heart:
beata_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 13:13   #3487
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
Brumku ja się zastanawiałam na tym..:
http://www.baby-walz.de/Wohnen-Schla...a6fe1348ff8b3a
Agula, też na nią patrzyłam, ale w opiniach gdzieś znalazłam, że ona się kiepsko trzyma na tych przyssawkach. Poza tym tak sobie myślę, że w te szparki, to da się paluszki włożyć

Cytat:
nie mam ,ile Brumeczku kosztuje to cudo ?? tylko nie wiem jak z wymiarami i czy zmieszczę bo mam krótszy blat z przodu niż na zdjęciu
125-130 zł - zależy od sklepu. I ona ma regulowaną szerokość.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-08-16, 13:25   #3488
patik87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez beata_1988 Pokaż wiadomość

wiem wiem. Fajnie że masz już doświadczenie, ale pewnie w tej zieleni cudów nie zarobisz. ale dla własnego zdrowia psychicznego powinnaś szybko znaleść prace - zobaczysz jak wtedy odżyjesz ja sama po sobie widze jak mi lżej - wbrew pozorom.
albo się jeszcze bardziej wykończe - zapraszam o klubu.
Dla własnego zdrowia to najlepiej jakbyśmy tu nie mieszkali, tego mi najbardziej potrzeba
Stary 2012-08-16, 13:36   #3489
mamad1
Zadomowienie

Co prawda próbuję nadrobić, ale mam niewiele czasu, bo Mały śpi, a tż już z pracy wraca i do komputera później już się nie dostanę.
Widzę, że nie tylko ja w nastroju "bez kija nie podchodź"

Lilina rocznicę! (My dopiero drugą świętowaliśmy, ale wczoraj oboje stwierdziliśmy, że już się nie dziwimy, dlaczego ludzie się rozwodzą...)

Wiem, że każde dziecko jest cudowne i niepowtarzalne. Lubię czytać o Waszych dzieciach. O Patrykowi ostatnio mało wspominam, ale dziś się pochwalę, co on wczoraj wymyślił. Oczywiście nadal jest wielkim mlekopijem Dotąd przychodził do mnie i zaczynał się przytulać, ciągnąć za bluzkę, a wczoraj przyszedł i powiedział "cycy" Dzisiaj też już się sam upominał Ale zrobił coś jeszcze: popołudniu była małą poprawka z koopy, ale ja nie wiedziałam i nie czułam. Nagle patrzę, a on leży na łóżku jak do przewijania, z pudełkiem w ręce (daję mu w czasie przewijania, żeby się chwilę zajął) i czeka To się zdziwiłam

Edytowane przez mamad1
Czas edycji: 2012-08-16 o 13:38
mamad1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 13:47   #3490
dziubek79
Zakorzenienie

Brumek dziękuję za info cena wysoka
jednak będę musiała coś sama wykombinować, to dla nas kwota nie do przeskoczenia niestety (tyle to my na życie nawet nie mamy...)

Edytowane przez dziubek79
Czas edycji: 2012-08-16 o 13:52
dziubek79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 13:50   #3491
mamad1
Zadomowienie

Kajool u nas jedna górna czwórka wyszła przed dolnymi dwójkami, a tego się nie spodziewałam...

za kolejne piękne torty!

Klocki - u nas bez szału, prawie w ogóle go nie interesują. Natomiast wczoraj mieszał w wiaderku łyżką i nas "częstował"

Ja też pozwalam mężowi dosypiać (choć tak ogólnie to jestem niedobrą żoną), chociaż raz mnie wkurzył, gdy powiedział, "że on ma weekend" (a ja nie mam?) - Brumek właśnie doczytałąm, że nie tylko ja to słyszę

Natka aż miło poczytać o Waszym wyjeździe A Dominik naprawdę szybko się rozwija

Brumek dla Tymka za przespana noc poza domem. Może już mu tak zostanie
mamad1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-08-16, 14:31   #3492
Marina1
Zakorzenienie

dziewczynki Igor .ię pu.cił i prze.zedł pół pokoju
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
Marina1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 14:36   #3493
agulaaabar
Zakorzenienie

Cytat:
Agula, też na nią patrzyłam, ale w opiniach gdzieś znalazłam, że ona się kiepsko trzyma na tych przyssawkach. Poza tym tak sobie myślę, że w te szparki, to da się paluszki włożyć

125-130 zł - zależy od sklepu. I ona ma regulowaną szerokość.
O widzisz, dobrze wiedzieć

Cytat:
Napisane przez mamad1 Pokaż wiadomość
Wiem, że każde dziecko jest cudowne i niepowtarzalne. Lubię czytać o Waszych dzieciach. O Patrykowi ostatnio mało wspominam, ale dziś się pochwalę, co on wczoraj wymyślił. Oczywiście nadal jest wielkim mlekopijem Dotąd przychodził do mnie i zaczynał się przytulać, ciągnąć za bluzkę, a wczoraj przyszedł i powiedział "cycy" Dzisiaj też już się sam upominał Ale zrobił coś jeszcze: popołudniu była małą poprawka z koopy, ale ja nie wiedziałam i nie czułam. Nagle patrzę, a on leży na łóżku jak do przewijania, z pudełkiem w ręce (daję mu w czasie przewijania, żeby się chwilę zajął) i czeka To się zdziwiłam

Dziewczyny nasze dzieciaki dorastaja nie ma co...

Marinka gratulacje dla Igorka zuch chłopak!!

Tornister wystawiony, idziemy na spacer chociaż upał jeszcze nieziemski;/

Czas na zmiany !
25:0
30:12
Zakończone: 2
agulaaabar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 14:44   #3494
Lili 83
Zakorzenienie

Cytat:
Lilina rocznicę! (My dopiero drugą świętowaliśmy, ale wczoraj oboje stwierdziliśmy, że już się nie dziwimy, dlaczego ludzie się rozwodzą...)

dla zdolnego Patryczka

Cytat:
Napisane przez Marina1 Pokaż wiadomość
widzisz! Przyszła kolej i na niego
Lili 83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 15:00   #3495
iustyna1
Wtajemniczenie

Marina szyfrem piszesz ? brawa dla IGUSIA!!!!! :brawo:
- Szukam szczęścia.
- W lodówce???
- Gdzieś kur*a musi być!!

iustyna1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 15:16   #3496
Marina1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iustyna1 Pokaż wiadomość
Marina szyfrem piszesz ? brawa dla IGUSIA!!!!! :brawo:
he he noo ale co. chyba za łatwo roz.zyfrować o co chodzi . Mu.icie poczekać cierpliwie na naprawioną literę .
dzięki, my.lałam, że on nigdy nie ru.zy z miej.ca
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
Stary 2012-08-16, 15:28   #3497
CrazyMachine
Zadomowienie

Cytat:
crazy u nas był spokój ze skazą pół roku i modlę się,żeby to jednak nie był nawrót
To chyba dziwne by było, żeby tak po pół roku spokoju wróciło.

Igor
No to ja też przyznam się, że od kilku dni Ida dużo chodzi. Jeszcze ostrożnie, jeszcze powoli i nadal raczkowanie uważa za szybszy i pewniejszy sposób przemieszczania się, ale potrafi całe mieszkanie sama przejść - jak chce.

Uff widzę, że nie tylko ja uważam otwartą kuchnię za kiepski wynalazek. Mi najbardziej przeszkadzało to, że hałasy z kuchni niosły się do salonu, a zaraz potem to, że gdy ktoś nas naszedł niespodziewanie to mógł cały bałagan od gotowania zobaczyc
CrazyMachine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 15:39   #3498
iustyna1
Wtajemniczenie

A ja lubię otwartą kuchnię, bo mogę spokojnie gotować i widzę gady w salonie. Minusem jest syf po gotowaniu....
- Szukam szczęścia.
- W lodówce???
- Gdzieś kur*a musi być!!

iustyna1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 16:14   #3499
marzena_S
Zadomowienie

Cytat:
Minusem jest syf po gotowaniu....
A masz namiary na takie samosprzątające się kuchnie?

Marina, Crazy, brawa dla małych chodziarzy!

My już po spotkaniu, czas minął nam przyjemnie i za szybko. Mam wrażenie, że dzieciaki coraz bardziej się sobą interesowały. Bruno się wyciągnął, ale nadal trzyma linie przez co Hania przy nim wyglądała jak pyzolda.
Piwnooka, daj znać jaki dzień by Tobie pasował w przyszłym tygodniu.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-08-16, 16:18   #3500
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

]puuteq3378799077777777777 7777777777777777777777777 7777777777777777777777777 777777777777
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 16:21   #3501
marzena_S
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość
]puuteq3378799077777777777 7777777777777777777777777 7777777777777777777777777 777777777777
Ha, ha, czyżby to Bruno opisał swoje wrażenia po spotkaniu?
Stary 2012-08-16, 16:23   #3502
Marina1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość
Co tam Bruno?
Stary 2012-08-16, 16:23   #3503
Madziulka_17
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Stronczek27 Pokaż wiadomość

jestem, zyjemy....wiecej pozniej bo mi dziecko na nodze wisi

Stronczku powiedź mi jakimi liniami leciałaś? Brałaś może wózek?

Cytat:
Mamy dzisiaj 4 rocznicę ślubu
Wszystkiego najlepszego!

Cytat:
Rozumiem, że nikt nie ma takiej osłony na kuchnię?
Ja

Cytat:

Cytat:

' Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym '

http://suwaczki.maluchy.pl/li-54402.png

http://kociewianka.w.interia.pl/mamy/dzieci2011.html
Madziulka_17 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-08-16, 16:42   #3504
jacieeeee
Wtajemniczenie

Cytat:
A jak Ci zostały barwniki, to zafarbuj mężowi ziemniaki do obiadu - to sie zdziwi
świetny pomysł

Cytat:

To może oddaj wiertarkę, kup sukienkę, ubierz ją w dniu jego urodzin i powiedz, że wyglądasz tak zaje**ście jak wiertarka, którą miał dostać.
i to jest myśl

Cytat:
Napisane przez beata_1988 Pokaż wiadomość
co Wam lekarz przepisał? u nas było lekie i lekarka kazała Aphtinem smarować i dentinoxem bo on tez działa antyseptycznie przeciwzapalnie i sicągająco i zeszło - ale i nas było tylko na śluzówce w okolicach ust od środka i trochę od środka policzków takie ranki małe jakby, i nie bolało J. to świństwo.
To Domek póki co (odpukać) ma dokładnia tak samo jak Julka. Mamy hasco sept i i nystatyne.

Lili za rocznicę.
Mamad sprytnego masz synka
Marinka dla Igorzastego.

Dominik był u fryzjera

Dominik 29.07.2011r
jacieeeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 16:49   #3505
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Cytat:
Ha, ha, czyżby to Bruno opisał swoje wrażenia po spotkaniu?
Cytat:
Co tam Bruno?
laski to duży napisał

Marzenko napisałam do Ciebie małą prośbę na Fb

Marina brawa dla Igiego

Dziubku
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 16:56   #3506
marzena_S
Zadomowienie

Lili, najlepszego z okazji rocznicy!

Jacieee, o nieeee jak mogłaś ściąć loczki?! Pokazuj zdjęcie wyrodna matko.

Stroczku
, witaj w polskiej ziemi.
Stary 2012-08-16, 17:00   #3507
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
A ja lubię otwartą kuchnię, bo mogę spokojnie gotować i widzę gady w salonie. Minusem jest syf po gotowaniu....
Ja też lubię, mimo tego, że mi Tymuś wszędzie wlezie I nie żałuję

Cytat:
Brumek dziękuję za info cena wysoka
jednak będę musiała coś sama wykombinować, to dla nas kwota nie do przeskoczenia niestety (tyle to my na życie nawet nie mamy...)
Cytat:
Ja też pozwalam mężowi dosypiać (choć tak ogólnie to jestem niedobrą żoną), chociaż raz mnie wkurzył, gdy powiedział, "że on ma weekend" (a ja nie mam?) - Brumek właśnie doczytałąm, że nie tylko ja to słyszę
Faceci to zdecydowanie inny gatunek

Cytat:

Cytat:
Napisane przez jacieeeee Pokaż wiadomość
1. To Domek póki co (odpukać) ma dokładnia tak samo jak Julka. Mamy hasco sept i i nystatyne.
2. Dominik był u fryzjera
1. A bardzo go boli? Marudzi?

2. Poka Czy to znaczy że już nie jest Matthew McConaughey?

---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ----------

Cytat:
O Patrykowi ostatnio mało wspominam, ale dziś się pochwalę, co on wczoraj wymyślił. Oczywiście nadal jest wielkim mlekopijem Dotąd przychodził do mnie i zaczynał się przytulać, ciągnąć za bluzkę, a wczoraj przyszedł i powiedział "cycy" Dzisiaj też już się sam upominał Ale zrobił coś jeszcze: popołudniu była małą poprawka z koopy, ale ja nie wiedziałam i nie czułam. Nagle patrzę, a on leży na łóżku jak do przewijania, z pudełkiem w ręce (daję mu w czasie przewijania, żeby się chwilę zajął) i czeka To się zdziwiłam
Mamad, nie do wiary! To musiało wyglądać bosko pewnie aż Cię wcisnęło w podłogę

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-08-16, 17:29   #3508
jacieeeee
Wtajemniczenie

Marzena, Brumek zdjęcia będą w K.

Brumku no marudzi, łapki pcha do buzi bo go pewnie szczypie, ale na szczęście nie jest tragicznie. Mam nadzieję, że będzie tylko lepiej, zainfekowane ma usta, dziąsła i część języka. Dalej chyba czysto. A Matthew już nie jest, ale dalej jest nieziemsko przystojny

Dominik 29.07.2011r
jacieeeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 18:28   #3509
telik
Wtajemniczenie

GG do telik

Cytat:
Telik, Twoje posty są zawsze małym wyzwaniem- jakbym rebus rozwiązywała.
Dzień mieliście pełen wrażeń a te barwniki do czego jeszcze używasz? (zostało mi ich kilka i zastanawiałam się co z Nimi mogę zrobić)
Barwnik można użyć do zabarwienia lukru, lub zmierzać z roztopiona biała czekolada i będzie ładna polewa. Kiedyś zafarbowalam biszkopt w trochę na różowo. Aha i Jeszce masa taka np z maskarpone to ozdobienia muffinów

Cytat:
Telik nie odpisałas mi jaki macie aparat nadrabianie po łebkach?
Sorki ze mnie
Mamy fanom 60D
Znajomy ma troszkę tańszy 600 d i tez bardzo ładne fotki wychodzą, choć mój Tz często Jeszce w Photoshop je odrabia.
Cytat:

Uwielbiam Twoje poczucie humoru

Cytat:
klask i:

Mój JasieK dziś był meeeeeeeega marudny
Padł o 19
Idę sie wyciszyć przy sprzątaniu
Stary 2012-08-16, 18:45   #3510
patik87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez telik Pokaż wiadomość

Sorki ze mnie
Mamy fanom 60D
Znajomy ma troszkę tańszy 600 d i tez bardzo ładne fotki wychodzą, choć mój Tz często Jeszce w Photoshop je odrabia.

Mój JasieK dziś był meeeeeeeega marudny
Padł o 19
Idę sie wyciszyć przy sprzątaniu
i wszystko jasne dzięki.

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości