Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 75 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-15, 22:37   #2221
kasikkk87
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez horo_2 Pokaż wiadomość
Ale za mnie blondynka
Śliczne masz te piersi i tak wizualnie C
A moje to naprawdę wizualne D
nie szkodzi tez jestem blondynka wiec rozumiem heheh
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-15, 22:42   #2222
anika75
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Klaudeczko, Calzedonia nie ma chyba sklepu on-line, przynajmniej ja nie znalazłam. Na allegro są, owszem, ale niewielki wybór, szkoda . Mówisz, że rozmiar 4? Mi też taki by pasował? Może coś na allegro wpadnie w oko, tylko najlepiej jednak zmierzyć .
Ech, tak to jest, jak się na zadupiu mieszka
A Ty kochana masz takie ciałko, że ta Calzedonia powinna Ci płacić

Kasik, w październiku do pracy, ale Ci fajnie

Horo, wypada, wypada
Stary 2012-08-15, 23:03   #2223
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość

nie ma calzedonii w necie to znaczy typowej strony online bo kiedys szukalaam dawno temu ale na necie czy alegro gdzies pewnie saklaudek z ciekawosci 50 procent taniej to ile kosztowaly???
30 zł majtki,góra jedna 30zł a druga 45,taką cenę rozumiem,a za dwa wcześniej w sezonie kupione zapłaciłam prawie 300zł,powaliło mnie!!!

---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ----------

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
Klaudeczko, Calzedonia nie ma chyba sklepu on-line, przynajmniej ja nie znalazłam. Na allegro są, owszem, ale niewielki wybór, szkoda . Mówisz, że rozmiar 4? Mi też taki by pasował? Może coś na allegro wpadnie w oko, tylko najlepiej jednak zmierzyć .
Ech, tak to jest, jak się na zadupiu mieszka
A Ty kochana masz takie ciałko, że ta Calzedonia powinna Ci płacić

Kasik, w październiku do pracy, ale Ci fajnie

Horo, wypada, wypada
mówicie że nie mato do dupy
ależ..anika...miła jesteśale prrroszę CIĘĘĘty lepiej dawaj teraz zdjęcia..bo ja już przekraczam wszystkie granice częstotliwości dodawania zdjęc ostatnio..następne będą po wakacjach

HORO weź...już widzę jak za parę miesięcy będziesz wyglądała tak jak przed...a teraz 40tka to co to jest???dam za przykład J.Lopezi różne takie...teraz koło 80 można powiedzieć że jesteśmy starejaka ja mądra,a dalej z szoku nie mogę wyjść że 30przeszlama dodam że ty jesteś taka chudziutka że nie ma opcji że 4 ciąża Ci zaszkodzi
Stary 2012-08-15, 23:41   #2224
gwendolinka
Zadomowienie

Hej super te kostiumiki!!!! Figurę masz świetną wiem wiem widziałam na żywo!
A ja mam jutro "spotkanie" z pewnym Panem, już sobie obmyśliłam strój ale myślę, ze chleba z tej mąki nie będzie. Chociaż ciągnie mnie bo przypomina mi mojego pierwszego faceta Chyba charaktery podobne... ale to akurat nie dobrze tzn dobrze tylko na początek... No ale ja akurat nie szukam męża -sam się znajdzie.

Klaudeczka jak jest z tymi tymczasowymi paszportami?

---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ----------

Doczytalam że nie przysługuje mi paszport tymczasowy.

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 07:58   #2225
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
30 zł majtki,góra jedna 30zł a druga 45,taką cenę rozumiem,a za dwa wcześniej w sezonie kupione zapłaciłam prawie 300zł,powaliło mnie!!!

---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ----------

mówicie że nie mato do dupy
ależ..anika...miła jesteśale prrroszę CIĘĘĘty lepiej dawaj teraz zdjęcia..bo ja już przekraczam wszystkie granice częstotliwości dodawania zdjęc ostatnio..następne będą po wakacjach

HORO weź...już widzę jak za parę miesięcy będziesz wyglądała tak jak przed...a teraz 40tka to co to jest???dam za przykład J.Lopezi różne takie...teraz koło 80 można powiedzieć że jesteśmy starejaka ja mądra,a dalej z szoku nie mogę wyjść że 30przeszlama dodam że ty jesteś taka chudziutka że nie ma opcji że 4 ciąża Ci zaszkodzi
Klauduś,
żeby Twoje słowa okazały się prorocze
chociaż mam obawy co do tego... wczoraj przyjechała z W-wy siostra, z którą już 1,5 m-ca się nie widziałam i była zaskoczona, że jestem taaaaka wieeeelka jak nigdy (a ona kruszynką nie jest)...
rzeczywiście w żadnej ciąży tyle nie przytyłam

dziewczynki,
zostało mi 12 dni ...

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń

Edytowane przez horo_2
Czas edycji: 2012-08-16 o 08:02
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 13:56   #2226
patrycjaw1989
Raczkowanie

O kurde ale tu pusto ja juz wrocilam i wszystko u mnie ok dzis jade na sciagniecie szwow to moze wrzuce fotki wieczorem a dla was wszystkich dziewczyny :-*
Stary 2012-08-16, 14:02   #2227
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
dziewczynki,
zostało mi 12 dni ...
ale to przeleciało

normalnie powinnyśmy Cię do odliczanki wrzucić
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 15:15   #2228
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
ANDZIKUS PO URLOPIKU JUŻ,jak i ja,ale mnie czeka jeszcze we wrześniu...także mam to szczęście że pooplam cycorki w tym roku jeszcze
Oooo, co to to nie. Ja wciaz jeszcze na urlopiku! Pogoda co prawda troche sie popsula, przez kilka dni bylo zmimno jak w psiarni ale i tak jest pieknie. Mialam pochodzic sobie na basenik ale oczywiscie zlapalam zapalenie pecherza i dupsko blade, nic z tego narazie jestem swiezo po antybiotyku i musze jeszcze z tydzien zaczekac z plywankiem tak, ze zaczne dopiero po powrocie do domeczku A narazie wysypiam sie do 9-10 i w ogole jest mi baaaardzo doooobrze.... Cycunie spisuja sie nie nagannie, zaraz po powrocie, jak sie tylko troszke ogarne to je obfoce i pokaze Wam swoje kochane 4-miesieczniaczki
Przy okazji zwiedzam troszke sklepy z bielizna i nawet zakupilam sobie 2 piekne atlasowe staniczki Panache [COLOR="Silver"]

---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ----------

Oliveczko, widzialam foteczki nowego staniczka, widac, ze super wygodnie Ci w nim

Gwen, swietne te Twoje majtasy. Ja takie uwielbiam i uwazam, ze przy zgrabnej pupci i plaskim brzuszku sa calkiem sexi, niestety moj TZ nie podziela mojego zdania, twierdzi, ze sa be, za bardzo zabudowane, babciowe i w ogole.... no i tak tu pogodzic kobiece i meskie gusta????

---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ----------

Cytat:
Napisane przez madziullasz Pokaż wiadomość
Ale zmalała wyliczanka..........
Wyliczanka zmalala ale dzieki temu ile nowych i szczesliwych Cycolinek przybylo!

---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ----------

Cytat:
hejka dziewczynkija tak od razu fotę zapodałamale dostałam wczoraj prezent ,trochę ''różowy''trochę za mały,ale pomyślałam ze wam pokażę
wow, Klaudus, oczy w slup i tak juz zostaly Moze i rozowy, moze i za maly ale efekt zaje....fajny

---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ----------

Cytat:
Dziewczyny, a ja dziś koszmar przeżyłam . Kupiłam sobie bluzkę, wcześniej jej nie wkładałam ze względu na ograniczone ruchy. No ale dziś nie wytrzymałam. Udało mi się jakimś cudem ją włożyć, ale zatrzymała się na cyckach i nie mogłam jej w żaden sposób zdjąć . Już nożyczki trzymałam w ręce, żeby ciąć, ale żałowałam, bo ponad 100 zł mnie kosztowała. Męża nie było, więc sama z tą bluzką walczyłam, o rany, z pół godziny mi to zdejmowanie zajęło.
Heeee, jeszcze pamiuetam jak sama tez tak za pierwszym razem z bluzka wkladana przez glowe walczylam Przez nastepny miesiac chyba nawet na wkladana przez glowe spojrzec nie chcialam!

Cytat:
okazji zrobiłam przegląd szafy i właściwie wszystkich ubrań muszę się pozbyć, bo do tej pory nosiłam raczej opięte rzeczy, ale teraz muszę w pracy cycki ukrywać
No chyba zwariowalas! Przysiegam Ci, ze NIKT nawet nie zauwazy zmiany! Nie widzieli Cie 2 miesiace i nikt nie pamieta jakie mialas cycki Obcisle ciuchy wyrzucac... tez mi cos Ja biegam po sklepach i szukam takich ktore by podkreslaly to co mam!

---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ----------

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
dr powiedziala zebym chociaz z deska jezdzila no tak tyle ze ja wody sie boje hehe no i co teraz?
No i klopot! Zapytaj Dr czy mozesz sobie choc masaze ciepla woda z prysznica na cycuszki robic. Tez rozluzniaja

---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ----------

Cytat:
w przyszłą środę jadę na kontrolęwezmę staniki by pokazać czy ok
Klaudeczko, tak przy okazji mi sie skojarzylo, Ty juz tak bez staniczka czesto smigasz? Mnie jeszcze nie wolno zeby tak na zewnatrz i na dluzej...
A ja doczekac sie nie moge zeby z golaskami tylko w bluzeczce sie po ulicy przeleciec

---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ----------

Cytat:
Napisane przez Alex0912 Pokaż wiadomość
jest jednak mała szansa,że jednak dojdzie do tej mojej operacji, ale nie wiem czy wypali, bede dobrej myśli trzymajcie kciuki Kochane
To ja juz zaczynam trzymac

Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png

Edytowane przez Andzikus
Czas edycji: 2012-08-16 o 14:49
Andzikus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 15:45   #2229
madziullasz
Raczkowanie

Hej wczoraj wyczułam w bliźnie coś kującego, okazało,ż lekko rozszedł się szew. Złapałam pincetkę i leciutko pociągnęłam i wyciągnęłam nić czy co to tam jest długości ok 3 cm. Tak jakby ciało samo chciało to wydalić. Tez tak miałyście?

Zastanawiam się też czy nosić pas, bo owszem zbiera mi biust do środka ale nie wiem czy mi się to podoba. mam szeroki rozstaw piersi i teraz gdy implat przesuwa się do środka to wygląda dziwnie, jakby ścięło mi pół piersi od zewnątrz.

Mam też nowy staniczek....czarny świetnie trzyma, później wrzucę fotki.

---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ----------

Cytat:
Napisane przez tonia87 Pokaż wiadomość
ale to przeleciało

normalnie powinnyśmy Cię do odliczanki wrzucić
Zgadzam się. Alexa wrzuć nam Horo do wyliczanki. Zobaczymy czy trafi
Stary 2012-08-16, 16:22   #2230
Darling15
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

madziullasz a dzwoniłaś z tym to lekarza? Tak na wszelki wypadek.

Andzikus szczęściara z Ciebie z tym urlopem
Darling15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 16:41   #2231
Littaleya
Raczkowanie

Cytat:
hejka dziewczynkija tak od razu fotę zapodałamale dostałam wczoraj prezent ,trochę ''różowy''trochę za mały,ale pomyślałam ze wam pokażę

MADZIULLASZ to jeju znam to..znammmm!!ja 1 raz w życiu mam cellulit na brzuchu i tez inną skórę,jakby kilka miesięcy po porodzie,ja dużo na brzuch ćwiczę zawsze a teraz się opierniczałam ,jak to po operacji..tzn już od miesiąca działam,ale jak nie wakacje,jak nie coś tam i brzuchy trochę poszły w odstawkęale od jutra działam,i też mam taką schizę że mam ochotę mega się spocić,mega poćwiczyć...pobiegać..w przyszłą środę jadę do wrocka na kontrolę więc zapytam co i jak dokładnie!!!i będę BIEGAĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆ:jup i:
bez ruchu życie jest do dupy

LITTALEYA dziękia ja jak pisałam,jade do wrocka więc jak będziesz to możesz podejrzeć mnie,zrobię sobie wycieczkę tez przy okazji więc cały dzień tam spędzę

JOASIK jak miło ze wpadłaś do mojego akbumikutęsknę:cmok :

a ja po ostrej bibce urodzinowejbyłyśmy w klubie..no mega było!!!ja tu,mój tż gdzieś indziej starzy się bawili!!a dzieci w domu z babcią!!ale dziś już powrót do rzeczywistości,dzieci,obi ad,kolacja i teraz luz..a kaca mamże ho ho...
co do ciuchów..miałyście rację że na tyłek powinnam mieć coś innego,ale poszłam tak...nie było najgorzej,aczkolwiek moglo być lepiejja na pewno muszę odświeżyć swoją garderobą..zdecydowanie:c ool:
ale na okoliczność imprezy WRZUCIŁAM zdjęcie oczywista do albumuja to jak żaba kiedyś...
żabko dzięki tez za dobre słowo

HEYKA DZIEWCZYNY
Ja tak tylko na chwile , podczytuje wszystko na bieżąco w wolnej chwili , ale moj Tż mnie ściga ze nawet na urlopie nie potrafię sie opanować z tym Wizażem , a niech spada

KLAUDEK ale TY dziewczyno powalasz tymi zdjęciami
Krótko powiem .... Cudowne ciało !!!!!
No widzisz kochana będziesz we Wrocławiu a ja sie akurat urlopuję nad morzem , i plan jest taki żeby na następny tydzień w drodze powrotnej zostać jeszcze nad jeziorkiem w Lubieniu czy jakoś tak nie pamietam dokładnie tej miejscowości . Więc bardzo żałuje Klaudek ze sie nie spotkamy No chyba że pogody nie będzie to może sie uda

Miłego dnia kobietki
Littaleya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 16:58   #2232
Alex0912
Raczkowanie

GG do Alex0912

hejka

Majirel 22.08 - 6
Dzidzia Horo 28.08 - 12
Lenkii 06.09 - 21
Alex0912 12.11. - 88

Andzikus dziekuje bardzo urlopuj sie tam i wypoczywaj
Stary 2012-08-16, 17:29   #2233
horo_2
Zadomowienie

Cytat:

Zastanawiam się też czy nosić pas, bo owszem zbiera mi biust do środka ale nie wiem czy mi się to podoba. mam szeroki rozstaw piersi i teraz gdy implat przesuwa się do środka to wygląda dziwnie, jakby ścięło mi pół piersi od zewnątrz.

Mam też nowy staniczek....czarny świetnie trzyma, później wrzucę fotki.

---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ----------

Zgadzam się. Alexa wrzuć nam Horo do wyliczanki. Zobaczymy czy trafi
jeśli dr zalecił, to noś pas... delikatnie unieś go pod paszkami wyżej, to wtedy nie będzie tak dziwnie zniekształcał piersi

a z terminem trafię ... mam już umówioną cesarkę, więc

Cytat:
hejka

Majirel 22.08 - 6
Dzidzia Horo 28.08 - 12
Lenkii 06.09 - 21
Alex0912 12.11. - 88

Andzikus dziekuje bardzo urlopuj sie tam i wypoczywaj
jak to fajnie wygląda

Stary 2012-08-16, 17:46   #2234
Olivkaa200
Zakorzenienie

Czesc dziewczynki

ostatnio mało sie udzielam ale brak czasu teraz szykuje sie na imprezke ktora odbedzie sie jutro tzn ja ja robie wiec musze naszykowac wsio

Czytam Was i widze byla duskuja o "wizualnym" wygladzie piersi wiem ze któras nowa dziewczyna pisala ze ma 80cm pod biustem dobrze pamietam? jezeli tak to chyba D z tym implancikiem ktory ma miec nie wyjdzie, ja mam pod 82cm implant 485cc a kupuje staniczki 80C (jak narazie bo mam nadzieje ze to sie zmieni)

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 18:19   #2235
anika75
Zadomowienie

Cytat:

Dzidzia Horo 28.08 - 12
Bossskie to jest

Ja mimo wszystko życzę Dzidzi Horo, by nigdy nie musiała się znaleźć w takiej odliczance. Niech ma pięęęękne, jędrne i duże cycuszki

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczynki

ostatnio mało sie udzielam ale brak czasu teraz szykuje sie na imprezke ktora odbedzie sie jutro tzn ja ja robie wiec musze naszykowac wsio
Olivko, a co pysznego szykujesz? Ja też mam jutro imprezkę i brakuje mi pomysłu na jakąś sałatkę, która powali teściową na łopatki .

Edytowane przez anika75
Czas edycji: 2012-08-16 o 18:23
anika75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 18:50   #2236
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Bossskie to jest

Ja mimo wszystko życzę Dzidzi Horo, by nigdy nie musiała się znaleźć w takiej odliczance. Niech ma pięęęękne, jędrne i duże cycuszki
oj, jak pójdzie po mamusi, to będzie musiała... niestety
ale dostanie prezent na 21 urodzinki

Stary 2012-08-16, 19:50   #2237
Pachinko
Przyczajenie

GG do Pachinko

Horo jak sie zaczna skurcze to zetną wcześniej.Powodzenia bo to już tuż tuż
Pachinko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 20:21   #2238
kasikkk87
Zadomowienie

pachinkoa co Z Twoja operacja???

---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ----------

dziewczynyz nacie moze ten stanik??nadaje sie dla nas czy nie bardzo???bo mam je w sklepie stacjonarnym

http://bielizna-centrum.pl/biustonos...karmienia-020-
Stary 2012-08-16, 20:34   #2239
reginafalangi
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Czytam Was i widze byla duskuja o "wizualnym" wygladzie piersi wiem ze któras nowa dziewczyna pisala ze ma 80cm pod biustem dobrze pamietam? jezeli tak to chyba D z tym implancikiem ktory ma miec nie wyjdzie, ja mam pod 82cm implant 485cc a kupuje staniczki 80C (jak narazie bo mam nadzieje ze to sie zmieni)

To ja pisałam, że mam 80B obecnie (w sumie takie naciągane B) i dr zaproponował 290 i 315 cc twierdząc, że wyjdzie C. Liczę na coś pomiędzy C a D ale z tego co piszecie to maksymalnie wyjdzie C, tak? I tak będzie postęp.... Przygotowuję się już psychicznie na wtorek. Szkoda, że tabletki anty musiałam odstawić. A jak to jest z lakierem na paznokciach? Bo piszą, że nie wolno a ja mam żel i co teraz mam zrobić?
reginafalangi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 20:58   #2240
madziullasz
Raczkowanie

Jutro zadzwonię i dopytam się o ten pas, a w miejscu skąd wyciągnęłam tą nitkę nie ma już żadnego śladu, wszystko się ładnie zasklepiło.

Pochwalę się Wam , że mój mąż dziś wrócił (czyli moje cycunie kończą dziś 4 tyg).
Cały czas chodzi on z lekkim uśmieszkiem na twarzy i ciągle mi się przygląda. Odpuściłam sobie dziś pas podczas wyjść z domu i ubrałam obcisłą bluzkę - uśmiechnięty był jak kotek nad miska mleka.
Stary 2012-08-16, 21:07   #2241
anika75
Zadomowienie

Cytat:
oj, jak pójdzie po mamusi, to będzie musiała... niestety
ale dostanie prezent na 21 urodzinki
Hihihi, z tym dziedziczeniem to pewnie na chybił - trafił . Kobiety w rodzinie mojej mamy mają ogromne piersi, a taty płaściutkie deseczki. Ja odziedziczyłam swój mikrobiust po tacie .
Natomiast kobiety w rodzinie mojego męża również mają bardzo duże piersi, a moja córka odziedziczyła mikrusy po mnie. A miałam wielką nadzieję, że skoro ja po tacie, to córunia również po swoim tatusiu odziedziczy, a tu dupa . Już swojemu staremu powiedziałam, że czas zacząć zbierać na cycki dla córki, to za głowę biedak się złapał

Kasik, a nie ma u Ciebie Trophy? Powiem Ci, że jest dużo wygodniejszy od tego mojego Mamabela . Nie wiem jak z tym, który zalinkowałaś, ale krój ma bardzo podobny do mojego Mamabel .

Reginafalangi, najlepiej zadzwoń do swojego doktora i zapytaj, bo różnie do tego podchodzą . Ze mną była operowana dziewczyna, która miała paznokcie wymalowane na czerwono i ani dr, ani anestezjolog nie mieli nic przeciwko

---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ----------

Hehehehe, Madziulka, mój teraz łap ze stanika nie wyciąga, a tak mu niby moje krzywulce się podobały
Stary 2012-08-16, 21:37   #2242
kasikkk87
Zadomowienie

anik te z trumpha na pewno sa czekam na najblizsza konsultacaje zobacze co powie dr na temat stanika tak tylko orientacyjnie sie rozgladalam
Stary 2012-08-16, 21:41   #2243
anika75
Zadomowienie

Kasik, to Ty nadal w Gatcie śmigasz? Ja musiałam zmienić na Trophy
3 - 4 sierpnia, czyli pod koniec trzeciego tygodnia od operacji
Stary 2012-08-16, 21:45   #2244
kasikkk87
Zadomowienie

no niestety nadal wrrr wiem tylko ze od 1 sierpnia mam spac bez ale co na dzien to nie wiem

---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ----------

wrzesnia mialam na mysli)
Stary 2012-08-16, 21:53   #2245
anika75
Zadomowienie

Ooooo, bez staniczka? Ale fajnie . Ja mam spać w gatcie, a na dzień właśnie trophy . No widzisz, niby ta sama dr, a zupełnie inne zalecenia . A kiedy masz wizytę kontrolną?
Stary 2012-08-16, 22:21   #2246
Olivkaa200
Zakorzenienie

aniczko ja nie robie nic specjalnego to bedzie mala impreka wiec mysle ze duzo nie trzeba wiec chyba nie pomoge z ta tesciowa wydaje mi sie ze jestescie w bardzo "zaprzyjaznionych" relacjach ?

reginafalangi moze wstaw swoja wyjscioweczke?chociaz decyzja juz podjeta to chyba nie ma co myslec tylko trzymac kciuki zeby wszystko sie udalo

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2012-08-16, 22:34   #2247
anika75
Zadomowienie

Olivko, niby dobrze ze sobą żyjemy, ale ona wciąż uważa, że jej synuś bidulek niedożywiony chodzi
Stary 2012-08-16, 22:42   #2248
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Olivko, niby dobrze ze sobą żyjemy, ale ona wciąż uważa, że jej synuś bidulek niedożywiony chodzi

łoo jenyte mamusie.. im nigdy nie przechodzi chyba ta milosc do synkow

a kiedy nowe foteczki beda?dzis miesiac mija

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2012-08-16, 23:22   #2249
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez reginafalangi Pokaż wiadomość
To ja pisałam, że mam 80B obecnie (w sumie takie naciągane B) i dr zaproponował 290 i 315 cc twierdząc, że wyjdzie C. Liczę na coś pomiędzy C a D ale z tego co piszecie to maksymalnie wyjdzie C, tak? I tak będzie postęp.... Przygotowuję się już psychicznie na wtorek. Szkoda, że tabletki anty musiałam odstawić. A jak to jest z lakierem na paznokciach? Bo piszą, że nie wolno a ja mam żel i co teraz mam zrobić?
Witam.
Hmmm- tabsy musiałaś odstawić? to w związku z operacją? No to teraz jak będzie wpadka Pana dr na chrzestnego bierz Co do lakieru to lepiej zmyć- albo bezbarwnym pomalować. No i jeszcze jeśli chodzi o rozmiar - operację masz we wtorek ? u Ciebie nie będzie z tego C Mówiąc szczerze jak dla osoby z Twoją wyjściówką to jest mikry implant. Ja bym radziła - mimo że czasu masz mało- żebyś poważnie to przemyślała, a nawet przesunęła operację jeśli będzie taka potrzeba. Lepiej teraz podjąć trafną decyzję niż potem lać łzy Zresztą mam nadzieję że inne dziewczynki napiszą co myślą biorąc pod uwagę własne doświadczenia -Olivka która ma podobne wymiary już napisała co myśli. Nie sądzę byś znalazła osobę mającą pod biustem 7o (a nie 80!!)- i mającą implant 290 która napisze , że dziś by nie wzięła więcej bo wyszło jej mało! No a co wyjdzie u Ciebie Dziewczyno Ty działaj bo masz jeszcze czas do wtorku. Teraz jeszcze nie jest za późno-za późno będzie w środęLiczysz na C/D- u Ciebie trzeba brać pod uwagę implant od 400cc .

Cytat:
Jutro zadzwonię i dopytam się o ten pas, a w miejscu skąd wyciągnęłam tą nitkę nie ma już żadnego śladu, wszystko się ładnie zasklepiło.

Pochwalę się Wam , że mój mąż dziś wrócił (czyli moje cycunie kończą dziś 4 tyg).
Cały czas chodzi on z lekkim uśmieszkiem na twarzy i ciągle mi się przygląda. Odpuściłam sobie dziś pas podczas wyjść z domu i ubrałam obcisłą bluzkę - uśmiechnięty był jak kotek nad miska mleka.
Dobrze , że nitkę wyciągnęłaś- teraz już ranka będzie mogła spokojnie się zagoić.
Hihi- jak kotek nad miską mleka

---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ----------

Cytat:
Dziekuje Klaudeczko moj luby sie zdeklarował ze jednak mi pomoze wiec zyje nadzieja ze jednak sie uda uzbierac

oooo bikini pokazuj co tam masz ładnego
o proszę jakie dobre wiadomości. Uda, się uda

Cytat:
Napisane przez Świniaczek Pokaż wiadomość
A ja się tylko wpadłam pochwalić, że jak dobrze pójdzie, to w przyszłym roku będą cycki
Niestety wiąże się to z niezbyt fajnymi faktami - małżonka mi wywieje do Szwajcarii... :| No i zgodził się, że jakby jechał, to ewentualnie mogę mu (w sumie to nam, bo będzie zarabiał na domek ) te "trochę" kasy podebrać Biorąc pod uwagę, że prawdopodobnie w listopadzie wyjedzie , przynajmniej już tam potwierdził i jak będzie miejsce, to niestety ucieka, to na początku przyszłego roku mogłabym mieć cycuchy Zrobiłabym jeszcze w takim terminie, żeby po przyjeździe (dwa razy do roku mają miesięczny urlop) mógł się nimi nacieszyć
No proszę i kolejna dobra nowina Bardzo się cieszę

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 23:54   #2250
gwendolinka
Zadomowienie

ja mam 71-72 pod biustem - implant mam okragły 325 i to jest chyba minimum . Mam lekki niedosyt bez stanika szalu nie ma, pod ubraniem się gubi oj gubi. Ogólnie rozmiar dobry ale nie robi "wrażenia". Ja jestem zadowolona "w miarę".

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości