|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2221 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
|
|
|
|
#2222 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Klaudeczko, Calzedonia nie ma chyba sklepu on-line, przynajmniej ja nie znalazłam. Na allegro są, owszem, ale niewielki wybór, szkoda
.Ech, tak to jest, jak się na zadupiu mieszka ![]() A Ty kochana masz takie ciałko, że ta Calzedonia powinna Ci płacić Kasik, w październiku do pracy, ale Ci fajnie Horo, wypada, wypada
|
#2223 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- Cytat:
to do dupy![]() ależ..anika...miła jesteś ![]() ty lepiej dawaj teraz zdjęcia ..bo ja już przekraczam wszystkie granice częstotliwości dodawania zdjęc ostatnio..następne będą po wakacjach![]() HORO weź...już widzę jak za parę miesięcy będziesz wyglądała tak jak przed...a teraz 40tka to co to jest???dam za przykład J.Lopez i różne takie...teraz koło 80 można powiedzieć że jesteśmy stare a dodam że ty jesteś taka chudziutka że nie ma opcji że 4 ciąża Ci zaszkodzi
|
|
#2224 |
|
Zadomowienie
|
Hej super te kostiumiki!!!! Figurę masz świetną
wiem wiem widziałam na żywo!A ja mam jutro "spotkanie" z pewnym Panem, już sobie obmyśliłam strój ale myślę, ze chleba z tej mąki nie będzie. Chociaż ciągnie mnie bo przypomina mi mojego pierwszego faceta Chyba charaktery podobne... ale to akurat nie dobrze Klaudeczka jak jest z tymi tymczasowymi paszportami? ---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ---------- Doczytalam że nie przysługuje mi paszport tymczasowy.
|
#2225 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
żeby Twoje słowa okazały się prorocze ![]() ![]() chociaż mam obawy co do tego... wczoraj przyjechała z W-wy siostra, z którą już 1,5 m-ca się nie widziałam i była zaskoczona, że jestem taaaaka wieeeelka jak nigdy rzeczywiście w żadnej ciąży tyle nie przytyłam dziewczynki, zostało mi 12 dni ...
Edytowane przez horo_2 Czas edycji: 2012-08-16 o 08:02 |
|
|
|
|
#2226 |
|
Raczkowanie
|
O kurde ale tu pusto ja juz wrocilam i wszystko u mnie ok dzis jade na sciagniecie szwow to moze wrzuce fotki wieczorem a dla was wszystkich dziewczyny :-*
|
|
#2227 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2228 | |||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
narazie jestem swiezo po antybiotyku i musze jeszcze z tydzien zaczekac z plywankiem tak, ze zaczne dopiero po powrocie do domeczku A narazie wysypiam sie do 9-10 i w ogole jest mi baaaardzo doooobrze.... Cycunie spisuja sie nie nagannie, zaraz po powrocie, jak sie tylko troszke ogarne to je obfoce i pokaze Wam swoje kochane 4-miesieczniaczki Przy okazji zwiedzam troszke sklepy z bielizna i nawet zakupilam sobie 2 piekne atlasowe staniczki Panache ---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- Oliveczko, widzialam foteczki nowego staniczka, widac, ze super wygodnie Ci w nim Gwen, swietne te Twoje majtasy. Ja takie uwielbiam i uwazam, ze przy zgrabnej pupci i plaskim brzuszku sa calkiem sexi, niestety moj TZ nie podziela mojego zdania, twierdzi, ze sa be, za bardzo zabudowane, babciowe i w ogole.... no i tak tu pogodzic kobiece i meskie gusta???? ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- Wyliczanka zmalala ale dzieki temu ile nowych i szczesliwych Cycolinek przybylo! ![]() ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ---------- Cytat:
Cytat:
Obcisle ciuchy wyrzucac... tez mi cos Ja biegam po sklepach i szukam takich ktore by podkreslaly to co mam! ---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- Cytat:
Zapytaj Dr czy mozesz sobie choc masaze ciepla woda z prysznica na cycuszki robic. Tez rozluzniaja ![]() ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- Cytat:
![]() A ja doczekac sie nie moge zeby z golaskami tylko w bluzeczce sie po ulicy przeleciec ![]() ---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- Cytat:
Niczego nie żałuję!!! Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png Edytowane przez Andzikus Czas edycji: 2012-08-16 o 14:49 |
|||||||
|
|
|
#2229 |
|
Raczkowanie
|
Hej wczoraj wyczułam w bliźnie coś kującego, okazało,ż lekko rozszedł się szew. Złapałam pincetkę i leciutko pociągnęłam i wyciągnęłam nić czy co to tam jest długości ok 3 cm. Tak jakby ciało samo chciało to wydalić. Tez tak miałyście?
Zastanawiam się też czy nosić pas, bo owszem zbiera mi biust do środka ale nie wiem czy mi się to podoba. mam szeroki rozstaw piersi i teraz gdy implat przesuwa się do środka to wygląda dziwnie, jakby ścięło mi pół piersi od zewnątrz. Mam też nowy staniczek....czarny świetnie trzyma, później wrzucę fotki. ---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- Zgadzam się. Alexa wrzuć nam Horo do wyliczanki. Zobaczymy czy trafi
|
#2230 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
madziullasz a dzwoniłaś z tym to lekarza? Tak na wszelki wypadek.
Andzikus szczęściara z Ciebie z tym urlopem
|
|
|
|
#2231 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
HEYKA DZIEWCZYNY Ja tak tylko na chwile , podczytuje wszystko na bieżąco w wolnej chwili , ale moj Tż mnie ściga ze nawet na urlopie nie potrafię sie opanować z tym Wizażem , a niech spada ![]() KLAUDEK ale TY dziewczyno powalasz tymi zdjęciami Krótko powiem .... Cudowne ciało !!!!! No widzisz kochana będziesz we Wrocławiu a ja sie akurat urlopuję nad morzem , i plan jest taki żeby na następny tydzień w drodze powrotnej zostać jeszcze nad jeziorkiem w Lubieniu czy jakoś tak nie pamietam dokładnie tej miejscowości . Więc bardzo żałuje Klaudek ze sie nie spotkamy Miłego dnia kobietki |
|
|
|
|
#2232 |
|
Raczkowanie
|
hejka
Majirel 22.08 - 6![]() Dzidzia Horo 28.08 - 12 Lenkii 06.09 - 21![]() Alex0912 12.11. - 88![]() Andzikus dziekuje bardzo ![]()
|
#2233 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a z terminem trafię ... mam już umówioną cesarkę, więc ![]() ![]() Cytat:
|
|
|
#2234 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczynki
![]() ostatnio mało sie udzielam ale brak czasu ![]() teraz szykuje sie na imprezke ktora odbedzie sie jutro tzn ja ja robie wiec musze naszykowac wsio![]() Czytam Was i widze byla duskuja o "wizualnym" wygladzie piersi wiem ze któras nowa dziewczyna pisala ze ma 80cm pod biustem dobrze pamietam? jezeli tak to chyba D z tym implancikiem ktory ma miec nie wyjdzie, ja mam pod 82cm implant 485cc a kupuje staniczki 80C (jak narazie bo mam nadzieje ze to sie zmieni )
|
#2235 | |
|
Zadomowienie
|
Ja mimo wszystko życzę Dzidzi Horo, by nigdy nie musiała się znaleźć w takiej odliczance. Niech ma pięęęękne, jędrne i duże cycuszki Cytat:
Ja też mam jutro imprezkę i brakuje mi pomysłu na jakąś sałatkę, która powali teściową na łopatki
Szamanka Edytowane przez anika75 Czas edycji: 2012-08-16 o 18:23 |
|
|
|
|
#2236 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale dostanie prezent na 21 urodzinki ![]()
|
|
|
#2237 |
|
Przyczajenie
|
Horo jak sie zaczna skurcze to zetną wcześniej.Powodzenia bo to już tuż tuż
|
|
|
|
#2238 |
|
Zadomowienie
|
pachinkoa co Z Twoja operacja???
![]() ---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- dziewczynyz nacie moze ten stanik??nadaje sie dla nas czy nie bardzo???bo mam je w sklepie stacjonarnym ![]() http://bielizna-centrum.pl/biustonos...karmienia-020- |
|
|
|
#2239 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
To ja pisałam, że mam 80B obecnie (w sumie takie naciągane B) i dr zaproponował 290 i 315 cc twierdząc, że wyjdzie C. Liczę na coś pomiędzy C a D ale z tego co piszecie to maksymalnie wyjdzie C, tak? I tak będzie postęp.... Przygotowuję się już psychicznie na wtorek. Szkoda, że tabletki anty musiałam odstawić. A jak to jest z lakierem na paznokciach? Bo piszą, że nie wolno a ja mam żel i co teraz mam zrobić?
|
|
|
|
|
#2240 |
|
Raczkowanie
|
Jutro zadzwonię i dopytam się o ten pas, a w miejscu skąd wyciągnęłam tą nitkę nie ma już żadnego śladu, wszystko się ładnie zasklepiło.
Pochwalę się Wam , że mój mąż dziś wrócił (czyli moje cycunie kończą dziś 4 tyg). Cały czas chodzi on z lekkim uśmieszkiem na twarzy i ciągle mi się przygląda. Odpuściłam sobie dziś pas podczas wyjść z domu i ubrałam obcisłą bluzkę - uśmiechnięty był jak kotek nad miska mleka.
|
#2241 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Natomiast kobiety w rodzinie mojego męża również mają bardzo duże piersi, a moja córka odziedziczyła mikrusy po mnie . Już swojemu staremu powiedziałam, że czas zacząć zbierać na cycki dla córki, to za głowę biedak się złapał Kasik, a nie ma u Ciebie Trophy? Powiem Ci, że jest dużo wygodniejszy od tego mojego Mamabela Reginafalangi, najlepiej zadzwoń do swojego doktora i zapytaj, bo różnie do tego podchodzą ![]() ---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- Hehehehe, Madziulka, mój teraz łap ze stanika nie wyciąga, a tak mu niby moje krzywulce się podobały
|
|
#2242 |
|
Zadomowienie
|
anik te z trumpha na pewno sa czekam na najblizsza konsultacaje zobacze co powie dr na temat stanika tak tylko orientacyjnie sie rozgladalam
![]()
|
|
|
|
#2243 |
|
Zadomowienie
|
Kasik, to Ty nadal w Gatcie śmigasz? Ja musiałam zmienić na Trophy
3 - 4 sierpnia, czyli pod koniec trzeciego tygodnia od operacji
|
#2244 |
|
Zadomowienie
|
no niestety nadal wrrr wiem tylko ze od 1 sierpnia mam spac bez ale co na dzien to nie wiem
![]() ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- wrzesnia mialam na mysli )
|
|
|
|
#2245 |
|
Zadomowienie
|
Ooooo, bez staniczka? Ale fajnie
. Ja mam spać w gatcie, a na dzień właśnie trophy . A kiedy masz wizytę kontrolną?
|
#2246 |
|
Zakorzenienie
|
aniczko ja nie robie nic specjalnego
to bedzie mala impreka wiec mysle ze duzo nie trzeba wiec chyba nie pomoge z ta tesciowa wydaje mi sie ze jestescie w bardzo "zaprzyjaznionych" relacjach ?reginafalangi moze wstaw swoja wyjscioweczke?chociaz decyzja juz podjeta to chyba nie ma co myslec tylko trzymac kciuki zeby wszystko sie udalo ![]()
|
#2247 |
|
Zadomowienie
|
Olivko, niby dobrze ze sobą żyjemy, ale ona wciąż uważa, że jej synuś bidulek niedożywiony chodzi
|
#2248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
łoo jeny te mamusie.. im nigdy nie przechodzi chyba ta milosc do synkow ![]() a kiedy nowe foteczki beda?dzis miesiac mija
|
|
#2249 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hmmm- tabsy musiałaś odstawić? to w związku z operacją? No to teraz jak będzie wpadka Pana dr na chrzestnego bierz Co do lakieru to lepiej zmyć- albo bezbarwnym pomalować. No i jeszcze jeśli chodzi o rozmiar - operację masz we wtorek ? u Ciebie nie będzie z tego C Zresztą mam nadzieję że inne dziewczynki napiszą co myślą biorąc pod uwagę własne doświadczenia -Olivka która ma podobne wymiary już napisała co myśli Liczysz na C/D- u Ciebie trzeba brać pod uwagę implant od 400cc .Cytat:
Hihi- jak kotek nad miską mleka ![]() ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- Cytat:
Cytat:
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
||||
|
|
|
#2250 |
|
Zadomowienie
|
ja mam 71-72 pod biustem - implant mam okragły 325 i to jest chyba minimum . Mam lekki niedosyt bez stanika szalu nie ma, pod ubraniem się gubi oj gubi. Ogólnie rozmiar dobry ale nie robi "wrażenia". Ja jestem zadowolona "w miarę".
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:58.

tez jestem blondynka wiec rozumiem heheh
.
ale na necie czy alegro gdzies pewnie sa
to do dupy
..bo ja już przekraczam wszystkie granice częstotliwości dodawania zdjęc ostatnio..następne będą po wakacjach

narazie jestem swiezo po antybiotyku i musze jeszcze z tydzien zaczekac z plywankiem tak, ze zaczne dopiero po powrocie do domeczku 

Majirel 22.08 - 6