|
|
#2791 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Ślubujące w 2012 - część II
Cytat:
postanowiliśmy ich odkreślić grubą kreską, bo tu nie chodzi tylko o to że nie mają kasy albo chorzy tylko po prostu nie mają ochoty przyjść
|
|
#2792 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na obecną chwilę Panie z salonu szyją mi bolerko 3/4 rękaw z materiału z jakiego jest sukienka, dość cienki. Sukienkę będę miała gotową na 8 września i ewentualnie wtedy będę decydowała co będę miała na sobie. Czy to będzie sweterek Kate ( bardzo mi się podobał ) czy bolerko czy cokolwiek innego. Na razie się tym nie przejmuje. ![]() Badania zrobiłam. Na rtg nic nie wyszło, więc chyba jakieś zapalenie mnie dopadło. Od wczoraj jestem na tabletkach, wieczorem czułam się lepiej. Ale dziś rano zmów ból, rozchodziłam się i jest coraz lepiej. A jutro kolejne spotkanie z Panią od pierwszego tańca,. Wyobraźcie sobie, że pojechaliśmy do księdza z dokumentami i umówić się na protokół, ksiądz siedzi szuka czegoś szuka i mówi że nie ma naszego protokołu, a on na to to w jakim celu się pojawiliśmy, a ja na to, że mamy kilka pytań a poza tym chcieliśmy papier żeby dać na zapowiedzi, a on na to że to dopiero po protokole, ale się zdziwiłam ![]() Myślałam, że protokół spisuje się na samym końcu już po zapowiedziach. I w sumie to nie wiele załatwiliśmy ![]() Ponadto jutro kurs I tańca, po południu kolejne osoby z rodziny TŻ, i w niedziele wyprawa do krakowa do kolejnej rodziny. Zbliżamy się ku końcowi... jupi Muszę wam powiedzieć, że ja niektóre osoby z rodziny Tż widzę pierwszy raz. I do tej pory wszyscy byli mili, uprzejmi, zainteresowani. Ale zaskoczyła mnie jedna osoba, pojechaliśmy do niej z zaproszeniem, oczywiście uprzedziliśmy ją że przyjedziemy, zrobiła herbatę postawiła ciasto i włączyła na dvd zdjęcia rodziny TŻ i jej... W ogóle do mnie nic nie mówiła, a jak się odezwałam to popatrzyła na mnie, uśmiechnęła się do mnie i nic. Byłam tak zmęczona tą wizytą, że szok... A co najlepsze pogłoski o tej cioci w rodzinie TŻ chodzą takie,że to kompetentna mądra i zaradna osoba, ja natomiast odebrałam ją zupełnie inaczej... Eh jak widać nie zawsze zapraszanie może być miłe i nie męczące ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- Cytat:
Zastanawiam się tylko , czy do mnie ktoś będzie dzwonił z potwierdzeniem z mojej strony. Rodzina TŻ nam od razu przy zaproaszaniu potwierdza. A u mnie nikt nic słowem nie mówi. Ciekawe czy stwierdzą, ze są tak bliską rodziną, że nie muszą potwierdzać czy po prostu mają jeszcze czas.
|
|
#2793 |
|
Raczkowanie
|
Kochane wróciłam
jako najszczęsliwsza ŻONKA swojego mężusia Powiem narazie w skrócie to był najszczęsliwszy dzień w moim życiu !!!! |
|
|
|
#2794 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() jak masz jakieś zdjęcia to wrzuc i najważniejsze- czekamy na relację
|
|
#2795 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i jeszcze raz wszystkiego naj ale tego skrótu to nie darujemy i domagamy się dłuuugiej relacji i miliona zdjęć
|
|
#2796 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jaka miotełka? nie słyszałam o czymś takim ---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- Justyna- dobrze, że na RTG nic nie wyszło, zapalenie da się wyleczyć a jakby nie daj co jakiś dysk Ci wypadł... Co do zaproszonej cioci- dziwna osoba... ![]() ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- Cytat:
no witamy ponownie czekamy na relację i zdjęcia!!!!!!! super, że jesteś szczęśliwa
|
|
|
#2797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czekamy na relacje szczegółową i zdjęcia.
|
|
#2798 |
|
Rozeznanie
|
miotełka do zamiatania rozbitych kieliszków
|
#2799 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2800 |
|
Zakorzenienie
|
coś tu strasznie cicho...
Ja mam w końcu urlop... Staram się wypoczywać. Ale Tż wpadł na pomysł że odświeżymy łazienkę, mama podłapała zakupiła farbę no i musiałam po malowaniu trochę ogarnąć bałagan jaki został w łazience. Natomiast w poniedziałek montujemy nową kuchenkę, zmywarkę, zlew i też malowanie. Także coś się dzieje ![]() Muszę się pochwalić plecy coraz mniej mi dokuczają. Idę szukać jakiegoś makijażu ślubnego bo nadal nie mam koncepcji.\
|
#2801 | |
|
Zakorzenienie
|
o to nie znałam tego ![]() ---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ---------- Cytat:
no to masz nową łazienke- super i zmiany w kuchni się szykują ![]() Super że plecki już mniej bolą. Jaki chcesz makijaż- masz jakiś konkretny typ- kolor? styl?
|
|
|
#2802 |
|
Zakorzenienie
|
kolor hmm... Może coś z fioletem, brak mi pomysłu
wiem że chciałabym by makijaż podkreślił mi oczy, zawsze mi się podobało mocne ciemne oko ![]() ponadto nie mam jakiś wielkich wymagań. szukam szukam i nie mogę znaleźć.
|
#2803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to prosze - trochę inspiracji
|
|
|
#2804 |
|
Rozeznanie
|
JJJustynAAA super, ze rtg nie wykazało żadnego zwyrodnienia ani przesunięcia kręgu
Szkoda, że nie udało Wam się załatwić księdza... Cieszę się, że zapraszanie dobiega końca ciocia TŻta dość "wyjątkowa" no i fajnie, że w mieszkanku zmiany chyba sporo PMek ma makijaż ślubny w kolorach różowo-fioletowych. ja nigdy nie myślałam, że te kolory mogą mi pasować - rude włosy, pomarańczowe dodatki, nieco zieleni w biżuterii, ale okazało się, że to było TO Katie ja też mam wrażenie, że te 2,5 tys. to dużo jak za dekorację, ale to pewnie zależy od tego jakie kwiaty wybraliście. myślę jednak, ze warto jeszcze z babeczką ponegocjować a ja wczoraj dłuuugo nie mogłam zasnąć, bo przyroda postanowiła mi chyba wynagrodzić samotne noce bez Męża i przysłała zielonego stwora dla towarzystwa wystawiłam głowę spod kołdry i okazało się, że na komodzie jak gdyby nigdy nic zaparkował sobie cudnie zielony, długonogi i długowąsy konik polny. jak on doskoczył do 11. piętra jakiś olimpijczyk chyba
|
#2805 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki podoba mi się 2 i 3, tak sobie pomyślałam, że chciałabym mieć zrobioną do tego profesjonalną kreskę, tylko czy nie będzie tego wszystkiego za dużo? W sumie to chyba 2 + kreska taki makijaż by mi odpowiadał, tylko czy to nie przesada!
|
#2806 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Yyy siostra? Taka rodzona? A mogę zapytać dlaczego nie zamierza przyjść? Cytat:
Cytat:
A tak w temacie trochę dekoracji poszłam dziś do pasmanterii po wstążki na kokardy do samochodu. Niestety zakupów nie zrobiłam bo na drzwiach była kartka uwaga cytuję: " UWAGA !!! Zamknięte i nieczynne z powodu bo urlop"
|
|||
|
|
|
#2807 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a co do ogłoszenia w pasmanterii ---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- Cytat:
|
|
#2808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym się chyba ze strachu.... Nie lubię jak mnie takie stworki straszą, dobrze że tata był pod ręką. A jak konik znalazł sie na 11 piętrze W mieszkaniu takie zmiany, że do tej pory mieliśmy w łazience stonowaną delikatną zieleń, a teraz mama wybrała rzekomo delikatny seledynek. Kolor na ścianie wygląda jak piękna zielona trawka brakuje tylko słońca i biedronki
|
|
#2809 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My kartkę na zapowiedzi dostaliśmy przy spisywaniu protokołu a nie mogliście go od razu spisać? W USC udała Wam się pozałatwiać? Niektórzy ludzie są dziwni. Ja większość odwiedzin miło wspominam ale też nie wszystkie a co do tego czy będą dzwonić to właśnie u mnie uznali ze są tak bliska rodziną że nie muszą a potem wychodzą takie kwiatki że tych pewniaków nie ma ![]() Cytat:
![]() Żadnych skrótów nie przyjmujemy !!! Żądamy pełnej i szczegółowej fotorelacji :P Jakie ładne te makijaże Cytat:
|
|||
|
|
|
#2810 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak jej zapytałam czy czytała taką i taką książkę, odpowiedz: ja nie czytam książek bo to nudne, ![]() Pasmanteria i jej wiadomość bomba ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ---------- Cytat:
Planuję być w soczewkach, tylko muszę się wybrać do okulisty w sprawie doboru odpowiednich, bo te z tamtego roku są za słabe
|
|
#2811 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
chyba pokochałabym ściany Waszej łazienki - uwielbiam taką trawową zieleń też myślą, że Małż mógł maczać w tym paluszki Cytat:
a masz jeszcze możliwość zrobienia makijażu próbnego?
|
|
#2812 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W USC okazało się, że opłata 84 zł powinna być zapłacona w USC w miejscu brania ślubu, więc w innym niż my byliśmy. Szybko kombinowaliśmy numer konta bankowego USC szybki przelew bo byliśmy przed 15 a USC do 15.30 ale udało nam się wszystko załatwić. A u księdza nie dało się spisać protokołu, bo ksiądz starszawy, musi się przygotować do protokołu więc mamy koło 1 września być. Nic się nie dzieje bo do księdza mamy raptem 5 km. Z sympatii do niego możemy przyjechać ponownie. ![]()
|
|
#2813 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 15 września moja makijażystka będzie mnie malowała i czesała na ślub kuzyna TŻ, więc nie mogę tego czesania i makijażu potarkować chyba jako próbnego bo tam będzie połowa rodziny która będzie również na naszym weselu. Więc planuje się umówić z nią np na 8 września wtedy mam ostatnią przymiarkę. Pani z salonu zaproponowała żeby rano się umówiła na próbne czesanie, makijaż i już będę widziała się w całości na przymiarce... w sumie stwierdziłam że nizeły pomysł
|
|
#2815 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas jeden z kuzynów zwinął się około 22 do pokoju (po tym jak się już dobrze najadł) a przed ślubem pytał czy jest w hotelu wifi ---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- Cytat:
moim zdaniem za dużo będzie- ew możesz pociągnąć kreskę na 1/3 oka do zewnętrznego kącika- aby "wyciągnąć" spojrzenie ale to też bardzo cieniutką ---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- Cytat:
ha ha ale zwierz Cię nawiedził ---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- Cytat:
ja mam taką zieloną kuchnię taka soczysta zieleń i do tego ciemnobrązowe szafki i trochę chromu itp- ![]() ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- Cytat:
bardzo dobry pomysł- będziesz wdziała jak wszystko razem wygląda i ew wprowadzisz jakieś poprawki
Edytowane przez magnusia Czas edycji: 2012-08-17 o 20:41 |
|||||
|
|
|
#2816 |
|
Zakorzenienie
|
Zmykam...
Musimy z Tż poćwiczyć tańce na dzień jutrzejszy i z książką do łóżka. Tym dziewczynom które dziś się bawią życzę udanej zabawy, tym co spędzają wieczór z Tż bądź z mężami uroczych i miłych chwil a tym co muszą dziś zasypiać same puszystych pluszaków do poprzytulania. ale się rozpisałam miłego wieczorku
|
#2817 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tylko jak on się bidula zmieści w windzie Cytat:
dobry pomysł z tą przymiarką w pełnej krasie ja chcę do Twojej kuchni!!
|
|
#2818 | |
|
Zakorzenienie
|
tańcz nie żałuj podłogi, tańcz niech niosą Cię nogi.... he he ![]() ---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- Cytat:
ufff dobrze że nie mamuta ![]()
|
|
|
#2819 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
co czytasz? owocnego poszukiwania garnituru jutro
|
|
#2820 |
|
Zakorzenienie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:23.

postanowiliśmy ich odkreślić grubą kreską, bo tu nie chodzi tylko o to że nie mają kasy albo chorzy tylko po prostu nie mają ochoty przyjść
a ja tak bardzo nie chce typowego bolerka 

jakiś olimpijczyk chyba