|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2251 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Cytat:
A teraz poraz kolejny się przekonałam, że nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło. Jakbym cycuchy zrobiła w lipcu to remont bym musiała sobie z głowi wybić, teraz ledwo co wyrabiam, łapi mi odpadają od ciągłego machania nimi (zrywanie tapet, podkład, malowanie), do tego noszenie mebli, zakup materiałów w sklepie...oj ciężko bym widziała pakowanie paneli na auto czy gipsu 25kg;/ a mąż w tym czasie co sklepy czynne jest w pracy.Co do grudnia to chyba będę miała pewność dopiero jak ustalę sobie termin a stu procentową jak już się na stole położe;D Póki co jestem taka zabiegana, że nawet nie mam czzasu o tym myśleć czy się przejmować. A tu jakby na to nie patrzeć do przypuszczalnego terminu operacji już 3,5 miesiąca;D ;DBuziaki dla Was dziewczynki i miłego dnia
|
|
#2252 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Cytat:
Cytat:
ja to samo powiedziałam,że zaraz jak nazbieramy na moje to zaczynamy na dziewczyny.U mnie 2 Chciałabym je tak uszczęśliwić gdyby była taka potrzeba.U mnie w rodzinie też z biustami różnie. Mama i starsza sis duże.A młodsza(13l) zaraz będzie mieć większe ode mnie nie wiem czy śmiać się czy płakać
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
||
|
|
|
#2253 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2254 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Chcę tylko się pochwalić, że mój stary cycek pięknie się już rozkłada na implancie. Mam wrażenie, że to dzięki temu stanikowi Trophy. Wieczorem, gdy go zdejmę cycuszki są już prawie równiutkie (prócz sutków), po nocy niestety wracają do swojego kształtu, czyli stara pierś oddziela się od implantu. Ale widzę, że jest znacznie lepiej i to mnie strrrrasznie cieszy Kiciu, macie już swój domek Katarzynka, dwie córeczki, no to kaski trochę pójdzie . Ale miejmy nadzieję, że obie będą miały piękne naturalne piersiaczki Kasik, ja jeszcze nie miałam kontrolnej wizyty, pierwszą mam 30 sierpnia i pewnie dr wyznaczy kolejny termin. Wydaje mi się, że te trzy miesiące liczą się od ostatniej wizyty
|
|
#2255 |
|
Raczkowanie
|
Hej kobietki obiecałam fotki ale po zdjęciu szwów mój ukochany zabrał mnie na zakupy, po rewelacjach Klaudeczki o 50% wyprzedaży w calzedoni postanowiłam zaopatrzeć się na następny sezon
kupiłam 3 bikini wrzucę fotki jak naładuję aparat, w tym roku już w nich nie pośmigam ale za rok na wakacje będą jak znalazł a nowe kolekcje wtedy będą straaaasznie drogie, 300zł za bikini to dla mnie sporo za 200 kupiłam sobie 3 pary, jedne z baaardzo wyciętymi majteczkami mam nadzieje że przez ten rok pochodzę na siłownie i się odważę je założyć ![]() Jeszcze co do rozmiarów to ja mam 77cm pod biustem implant 330 i jestem bardzo zadowolona mam takie właśnie takie C/D z tym że mam najwyższy profil, ale to chyba zależy od indywidualnych upodobań jakieś 380 przy 80cm pod biustem w takim razie może też by dało C/D, ale zgodzę się na 100% że 290 przy 80cm to stanowczo za mało ja bym stawiała na coś powyżej 350, a 380 wydaje mi się właśnie że byłoby fajne duże C, miłego dnia
|
|
#2256 | |
|
Zadomowienie
|
hej!!
ANDZIK aaa to ty na urlopie jeszcze,to ja widzisz jak dokładnie przeczytałam a co do śmigania bez staniora to nieeee!!!ja raz byłam tylko na imprezce w tym żółtym topie z solara i powiem szczerze że trochę za długo,po kilku godz jak nikt nie widział to trzymałam je sobie bo miałam wrażenie że chcą odpocząć,a na plaży w kostiumiku starałam się tym bardziej trzymającym,wiązanym na szyi chodzić,..jeszcze za wcześnie na takie śmiganie,mój dr powiedział że po 3 miesiącach mogę,ale zapytam go w środęLITTALEYA noo szkoda..ja w środę jadę na pewno OLIVKO udanej imprezki JOASIK cieszę się ze chociaz podglądasz ja to mam z tymi snami ![]() MAYU DZIEWCZYNY ja też mam córcię i mam nadzieję że piersi odziedziczy po połowie..moja teściowa ma piersi nie mega tylko giga ![]() a ja jak się tak zaczęłam ograniczać z jedzeniem,ale bez żadnej diety,to waga leci..aż pomyślalam że chora jestem czy co ![]() ja to tyrpnięta jestem...tak źle tak nie dobrze ale pomierzyłam się wczoraj i pod biustem mam 69..nie pamiętam kiedy tak miałam a w biuście tak luźno mierząc 89...eee..ja jak się mierzę to wszędzie ciasno a w biuscie luźno..dobra jestem---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- Cytat:
..ciekawa jestem jakie kupiłaś,..a te majty to niby takie wycięte a nie wygląda to wulgarnie jak stringi np mam rację???![]() i tak ...50%w caldedonii to się opłaca
|
|
#2257 |
|
Raczkowanie
|
Hej dzwoniłam dziś w sprawie nitki i pasa.Dobrze, że wyciągnęłam a pas mam luźniej zapinać.
Ja mam dwie córki. Jeśli po mojej stronie odziedziczą to lipa, bo tu decha ale po mężu też nie za dobrze bo tam cycuchy większe niż głowa mają........ ;( Gdy moja Ro zobaczyła moje zdjęcie po zabiegu to spytała się męża czy jak będzie duża i będzie sobie robiła cycuszki to czy ją też będzie bolało. ( ma 5 lat). Zaczynam chorować na brazylijskie bikini ale czy jest sens aby kupować? Mya przyjmiesz zaproszenie?
|
#2258 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczynki,
możecie zmienić mi termin na 24.08.2012
|
|
#2259 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=klaudeczka2010;3594 6521]hej!!
ANDZIK aaa to ty na urlopie jeszcze,to ja widzisz jak dokładnie Edytowane przez Littaleya Czas edycji: 2012-08-17 o 13:18 |
|
|
|
#2260 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Dzis tylko na chwile udanego dnia wszystkim ja lece sprzatac i szykowac imprezke ciekawe czy ktos sie domysli ze powiekszalam cycunie :rolleye s:ale chyba nie moje push upy byly ogromne ![]()
|
#2261 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
madziullasz dobrze że zadzwoniłaś
. A co do cycuchów to zastanawiam się dlaczego ja byłam taka płaska, skoro u mnie w rodzinie same cycate babeczki, jakoś miałam pecha .
|
|
|
|
#2262 |
|
Raczkowanie
|
Zapraszam do mojego albumiku obiecane bikini i 2 tygodniowe golaski
Miłego dnia dziewczynki ja też już dzisiaj wracam do pracy po 2 tygodniach lenistwa, mam nadzieje że wszystko będzie ok
|
|
#2263 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
A jak chce sie mna przed znajomymi chwalic! ---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- Cytat:
Juz jest spoko. Mnie sie to czasami zdarza. Dlatego mam zawsze przy sobie Monural, to taki antybiotyk dzialajacy w ciagu 2-3 godzin. Jedna dawka i po strachu. Tylko po organizmie troche siecze bo czuje sie potem jak przepuszczona przez wyzymaczke. Cytat:
|
|
#2264 | |
|
Raczkowanie
|
Witam was moje drogie
OLIVKO jak ktoś na ciebie zwracał uwagę to na pewno zauważy. Ja miałam ostatnio mianowanie w pracy. Dziewczyny, które mnie nie widziały dość długo i zobaczyły mnie z tym dekoltem matko i córko gapiły się jak cholera aż w końcu jedna nie wytrzymała i zapytała się mnie czy robiłam sobie cycki ![]() ---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ---------- dodam jeszcze,że tak was czytam o waszych TŻ mój też na początku był oczarowany tylko że mi nie pomagał niestety za dużo ale dałam jakoś radę. Teraz stwierdza,że drugi raz by mi nie pozwolił zrobić cycków. Nie rozumiem go![]() ---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ---------- Cytat:
noi bikini też superanckie---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ---------- No kochaniutka jeszcze troszkę i będziemy ciociami jupi
|
|
#2265 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
HEYKA DZIEWCZYNY GRAZIA No i powiedz jak tam sytuacja z Twoim Tż ? Edytowane przez Littaleya Czas edycji: 2012-08-17 o 16:51 |
|
|
|
|
#2266 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2267 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak działaj dalej tak jak zaplanowalaś. A co będzie dalej to czas pokaże jak bardzo mu zależy . Wiesz juz wiele razy mnie to zastanawiało z tymi cyckami , wiele razy juz słyszałam ze jak kobieta powiększyła sobie piersi , to w zwiazku zaczęło sie sypać . Gdzieś nawet czytałam o tym na jakimś forum . I osobiście znam taki przypadek ze wszystko było ok , żona znajomego zrobiła cycki i jakoś zaczęło sie psuć aż do rozwodu . Cos w tym chyba jednak jest
|
|
|
|
|
#2268 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie mam pojęcia co mu siedzi w tej głowie on myśli chyba,że ja gdzieś pójdę i nie wiadomo co zrobię nawalić mu w łeb normalnie tyle złych słów usłyszałam od niego,że naprawdę nie wiem jak to bedzie
|
|
#2269 |
|
Raczkowanie
|
hej
Majirel 22.08 - 5![]() Dzidzia Horo 24.08 - 7 Lenkii 06.09 - 20![]() Alex0912 12.11. - 87![]()
|
#2270 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2271 |
|
Raczkowanie
|
Hej ja tez wrzuciłam zdjęcia nowego staniczka i nareszcie wybrałam się tez do lekarza z moim durnym żołądkiem, pomacała: jakąś gulkę wyczuła i skierowała mnie na badania, mam nadzieję, że nareszcie ktoś wyleczy te moje
---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- bóle i kucia i wzdęcia i w końcu będę mogła normalnie jeść, bo już mam dosyć, każde zjedzenie, nawet rosół powoduje skurcze.
|
#2272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podpytaj od razu czy lekarz to planuje- i jeśli tak zrób sobie za jednym podejściem pod znieczuleniem ogólnym. Grazia- to pochwal się nam zdjęciami z tej uroczystej uroczystości z pewnością wyglądałaś zabójczo A co do Tż mam nadzieję, że nie dałaś się przekonać i nie zostałaś ![]()
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#2273 |
|
Zakorzenienie
|
Littaleya,dziękuję za przyjęte zaproszenie
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#2274 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny przez jaki czas minimum polecany jest basen???
|
|
|
|
#2275 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2276 | |
|
Raczkowanie
|
klaudeczka2010 - w tę środę do doktorka jedziesz? Szkoda, myślałam, że może się jakoś spotkamy u niego ale ja chyba dopiero we wrześniu się zbiorę do niego.
Pamiętam, że Mya kiedyś pisała, że 4 miesiące to miniumum. Ja się po 3 poddałam, lenistwo wygrało... Cytat:
|
|
|
|
|
#2277 | |
|
Zakorzenienie
|
Czekamy ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2278 |
|
Raczkowanie
|
Cześć kobietki
![]() Z tym dziedziczeniem cycków to jest przekichane, istna loteria Ale u mnie w rodzinie wszystkie kobiety mają duże piersi-zarówno od str mamy jak i od taty. I chyba ja jestem tylko taka "wybrakowana" ![]() Alex trzymam kciuki za zbieranie kasy Przynajmniej u Ciebie z tym w miarę dobrze i możesz liczyć na kogoś wsparcie-nie to co u mnie
|
#2279 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczynki,
witam się w tę piękną sobotę i powoli zabieram za prasowanie
|
|
#2280 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:39.

A teraz poraz kolejny się przekonałam, że nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło. Jakbym cycuchy zrobiła w lipcu to remont bym musiała sobie z głowi wybić, teraz ledwo co wyrabiam, łapi mi odpadają od ciągłego machania nimi (zrywanie tapet, podkład, malowanie), do tego noszenie mebli, zakup materiałów w sklepie...oj ciężko bym widziała pakowanie paneli na auto czy gipsu 25kg;/ a mąż w tym czasie co sklepy czynne jest w pracy.
;D

.
ja to samo powiedziałam,że zaraz jak nazbieramy na moje to zaczynamy na dziewczyny.U mnie 2
Chciałabym je tak uszczęśliwić gdyby była taka potrzeba.
nie wiem czy śmiać się czy płakać
te mamusie.. im nigdy nie przechodzi chyba ta milosc do synkow 

a w biuście tak luźno mierząc 89...eee..ja jak się mierzę to wszędzie ciasno a w biuscie luźno..dobra jestem

udanego dnia wszystkim

Majirel 22.08 - 5
Podpytaj od razu czy lekarz to planuje- i jeśli tak zrób sobie za jednym podejściem pod znieczuleniem ogólnym.