|
|
#211 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ja i piosenki...
Cytat:
|
|
|
#212 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lepiej weź się za ćwiczenie pisania zamiast dumać nad nickami na wizażu. Bo póki co to wrzucasz na forum prywatne wiadomości i doszukujesz się złośliwości w szczerych i konstruktywnych opiniach. Żyj sobie dalej w swoim bezludnym świecie jednorożców i infantylnych smsków ze starym dziadygą. Powodzenia!
|
|
|
#213 |
|
BAN stały
|
Czy ja byłam w którymś momencie niemiła? Naprawdę nie potraficie miło romawiać, przedstawiać uwagi w normalnej, kulturalnej formie?
Darkoz - rozumiem, ja też lubię wchodzić na wątki, gdzie kilka osób występuje przeciwko jednej. I też mnie to bawi. To chyba normalne. Ps. z priv Co do języka - zwłaszcza we fragmentach kursywą pokazałaś, że potrafisz fajnie, naprawdę bardzo fajnie pisać.
Edytowane przez Ale ze mnie romantyczka Czas edycji: 2012-08-18 o 20:10 |
|
|
|
|
#214 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- Cytat:
Oczywiście prośba ta jest żartem, nie interesi mnie Twoja prywatna korespondencja. |
||
|
|
|
|
#215 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedy pojawia się jakaś krytyka, reagujesz w ten sposób:Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Żadna ze mnie pisarka, ale mam dla Ciebie dwie rady: 1. Czytaj to, co piszesz. ,,Praca tymczasowa ma różne opinie''?! Jeśli planujesz rozwijać się w tym kierunku, zarabiać na tym, nie możesz pozwalać sobie na takie kwiatki. 2. Walcz ze swoim przewrażliwieniem. Nie każdy musi Ci słodzić. A jeśli dalej będziesz umieszczać swoje teksty na forach, przygotuj się na wiele kopów w dupę. Jeśli nie wyciągniesz z nich wniosków i będziesz się tylko cieszyć jedną pozytywną opinią na milion negatywnych - lepiej nie publikuj swojej twórczości w Internecie.
|
|
|
#216 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#218 |
|
BAN stały
|
Ja niemiło się odezwałam tylko do jednej osoby - Mother Hedgehog, która potraktowała mnie bardzo personalnie i od początku nie przedstawiła ani jednej kontruktywnej krytyki. Nie dostałam od niej żadnej rady. W odróżnieniu do innych wizazanek, którym jestem wdzięczna. Poza tym chyba normalne, że próbuję być swoim własnym coachem i pokazać sama dla siebie, że nie tylko mam złe opinie. Są złe opinie i są dobre. Muszę pamietać o tych dobrych, aby się nie załamać. Skoro ktoś jest słaby psychicznie musi pamietać o dobrych opiniach, bo są dla niego napędem. Inaczej pomyślałby, że do końca jest zły i wszystko porzucił.
Chodzi o to, że ja próbuję się miło odzywać, a w odpowiedzi są wyzwiska, wyrazy na ch i tak dalej. Ja nie chcę się przecież kłócić. Edytowane przez Ale ze mnie romantyczka Czas edycji: 2012-08-18 o 20:42 |
|
|
|
|
#219 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dalej - przecież tutaj też nikt nie ma nic przeciwko twojemu wklejaniu sobie tekstów, to wolne forum i można sobie pisać a że nie wszystkim się to podoba to inna sprawa zacznij czytać regulaminy jak się gdzieś rejestrujesz - wiedziałabyś wtedy o betach na mirriel i podobnie wiedziałabyś, że wklejanie pw na forum jest zabronione bo nie po to ktoś pisze ci PRYWATNĄ korespondencję żebyś ja sobie po świecie rozklejała od zmiany nicka nie odrodzisz się na nowo - jasne, możesz sobie tak zrobić ale to strasznie niedojrzałe od nowego nicku nie staniesz się lepszym człowiekiem, po co udawać ? żeby mieć piękne konto na którym nie będziesz miała wątków z negatywami ? będziesz tak tworzyć konta aż nie uda ci się tak że nikt nie napisze słowa krytyki ? Cytat:
ja myślę, że to wcale nie tak przecież jej absolutnie nie przeszkadza krytyka, puszcza ją mimo uszu... nawet jakby ktoś ja zjechał od góry do dołu to by powiedziała że to tak miało być i z góry tak to zaplanowała, że Coelho też nie lubimy tak jak jej a on odniósł sukces albo sobie weźmie nowe konto założy i będzie liczyć na sukces... jej krytyka nie rusza bo do niej nie dociera
|
|
|
|
#220 |
|
BAN stały
|
Ja myślę, że jest inaczej. Krytyka mnie rusza i właśnie dlatego przytaczam opinie innych, bo identyfikuję się z krytyką. Mimo pozytywnych opinii zawsze bardziej przejmuję się krytyką. Zresztą ja nie mam nic przeciwko krytyce w tym wątku. Mówiłam o czymś zupełnie innym, o niekulturalnej formie.
Edytowane przez Ale ze mnie romantyczka Czas edycji: 2012-08-18 o 20:51 |
|
|
|
|
#221 |
|
Zakorzenienie
|
Fajnie. Zacytuj mi post na Wizażu, w którym ktoś Cię wyzwał.
|
|
#222 |
|
BAN stały
|
Np. ja próbuję miło się odzywać, prorozmawiać i sprowadzić dyskusje na kulturalny ton.
[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/WACICI%7E1/USTAWI%7E1/Temp/moz-screenshot-17.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/WACICI%7E1/USTAWI%7E1/Temp/moz-screenshot-18.jpg[/IMG] Durne podejście. Bierzesz zlecenie, więc zgadzasz się na cenę. Ty nie odwalasz chały, Ty po prostu lepiej nie potrafisz - dlatego dostajesz 5 - 10 zł za 1000 znaków. Z kimś, kto pisze za piątaka na takim poziomie nie ma dyskusji. Praca jest warta tyle, ile sobie za nią zażyczysz, a ktoś zgodzi się na te warunki. Tutaj choćbyś się napięła jak guma od kaleson to więcej niż dychę nie wyciągniesz. Bo masz **ujowe podejście do pracy. O, dokładnie. Autorka chce, żeby oceniać jakość tekstu za piątaka, ale "nie spodziewajcie się cudów, bo to za piątaka". Jak się pisze za piątaka, to albo się umie lepiej, ale nie warto, albo się nie umie i z dumą to prezentuje dodając "to tylko za piątkę, ale za dwa tysie to bym Wam piosenkę bitelsów ukleciła". To po co ona się tutaj chwali tym tekstem jako przykład artykułu dla poważnego portalu? Dla prestiżu? Bo myślała, że to dobre a gdy napisałyśmy, że shit to zaczęła się głupio tłumaczyć wysokością pensji? A gdy ktoś jej wytknął, że odwala chałę to ona na tę osobę się obraża i wymyśla, że w takim razie ta osoba nie zna się na danym rynku i nie powinna się wypowiadać. Czy nie mozna tego kulturalniej powiedzieć? |
|
|
|
|
#223 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Jak na razie to Ty w niegrzeczny sposób wytykasz komuś, że jego opinia się nie liczy, że się nie zna i najlepiej by zamilkł na wieki i nie odezwałaś się tak tylko do mnie ale do wielu mądrzejszych ode mnie wizażanek. ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#224 |
|
Zakorzenienie
|
Jako że dwa z trzech cytatów należą do mnie - odpowiem: nie, nie można. Taki mam styl pisania. Może czytelnik niewprawiony delikatnej muzyki mych słów nie wychwytuje. Cóż, nie każdy ma tę cudną wrażliwość, nie do każdego dotrę
.A dodam od siebie, bom w pisaniu biegła: nic tak nie dynamizuje tekstu jak mały uj bądź zgrabnie wpleciona k*rwa:P
Edytowane przez mpt Czas edycji: 2012-08-18 o 21:04 |
|
|
|
|
#225 |
|
Zakorzenienie
|
My wciąż czekamy na cytaty z wyzwiskami.
|
|
#226 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#227 |
|
biegam dla Zabawy
|
|
|
|
|
|
#228 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#229 |
|
biegam dla Zabawy
|
|
|
|
|
|
#230 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#231 |
|
BAN stały
|
A swoją drogą to słodki ten piesek
Edytowane przez Ale ze mnie romantyczka Czas edycji: 2012-08-18 o 21:42 |
|
|
|
|
#232 |
|
Zakorzenienie
|
![]() No gdzie te wyzwiska?
|
|
#234 |
|
Raczkowanie
|
A ja, czytając ostatnio ten wątek byłam zaskoczona tym, jak wszyscy chętnie pomagają Autorce. Serio, byłam zaskoczona
.Tak z ciekawości: Autorko, ile masz lat? |
|
|
|
|
#235 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
O, też mnie to ciekawiło, ale nie chciałam, zeby mi ktos wytknął mój własny wiek
|
|
|
|
|
|
#236 |
|
BAN stały
|
Demi93Nie wiem jak i dlaczego ale większość twojego tekstu to ukryty odnośnik do bloga. Kak?
|
|
|
|
|
#237 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Oł, łejt... <kojarzenie faktów mode on>... czy ta singielka nie jest przypadkiem jakąś koleżanka autorki (albo i samą autorką), skoro ona z takim uporem maniaka dba o to, żeby link był widoczny?
|
|
|
|
|
|
#238 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#239 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Autorka ma 26-27 lat.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:00.

Lepiej weź się za ćwiczenie pisania zamiast dumać nad nickami na wizażu. Bo póki co to wrzucasz na forum prywatne wiadomości i doszukujesz się złośliwości w szczerych i konstruktywnych opiniach. Żyj sobie dalej w swoim bezludnym świecie jednorożców i infantylnych smsków ze starym dziadygą. Powodzenia!
Kiedy pojawia się jakaś krytyka, reagujesz w ten sposób:

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)