Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż! cz. 12 - Strona 148 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-19, 09:25   #4411
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż! cz

Bao spakuj, spakuj Pamiętam jak ja się z tym zbierałam

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-19, 09:42   #4412
Ana***
Zakorzenienie

Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż! cz

Cytat:
Napisane przez strongwomen Pokaż wiadomość

Ana, nie wiem z czego możesz mieć te plamy ale współczuję
Chyba do leków... może jakieś uczulenie
eh

Pisałam do lekarza i wysłałam mu foto i kazał mi odrzucić leki... nic więcej nie napisał... Napisałam jeszcze raz i czekam na kolejną odp. Mam nadzieję, ze odrzucenie nie spowoduje konieczności ponawiania kuracji, bo w takim razie wolałabym dotrwac, ale bałam się ryzykować, bo w ogóle nie najlepiej się czuję.
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-19, 09:57   #4413
xmonikax27
Raczkowanie

hej

przepraszam że tak mało zagladam, ale mam problemy w domu, kłótnie, poprostu masakra

do tego latamy kupujemy płytki, panele i odliczam dni do wyprowadzki!!

a z biologii to dziś 34 dc, okresu nie ma, dzwoniłam do gina to mówi że mam wziąź luteinę, ale ja zaczekam, bo 29 września idziemy na wesele i chce być jeszcze przed testem bo u mnie zawsze w każdej ciąży ok 32 - 40 dc plamie, i nie chce ryzykować.

także prosze o wpisanie na listę na planowaną @ na 1 pażdziernika
xmonikax27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-19, 10:05   #4414
gochaa_p
Zakorzenienie

helloł laseczki, u nas pogoda powróciła więc znó nic tylko z dzieckiem na dworze siedze :/ już mam tego pomalu dość :/

po południu pojadę (może) do babci na wieś na jabłuszka

Miłej niedzieli
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-19, 10:07   #4415
xmonikax27
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
helloł laseczki, u nas pogoda powróciła więc znó nic tylko z dzieckiem na dworze siedze :/ już mam tego pomalu dość :/

Miłej niedzieli
hej u nas też pogoda super! dziś grilujemy karkóweczka już się marynuje
Stary 2012-08-19, 10:14   #4416
stokrotka24
Zakorzenienie

dzień dobry
Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
cześć♥
u mnie rosół już nastawiony - wstałam sama nastawić siostra wpadła po kasę bo pojechali do ikei takze dzisiaj będę miała mój trofast z pudłami dla małej jupppi
No i może dzisiaj się zabiorę za pakowanie torby do szpitala
super, że będą kolejne zakupki dla małej, co do trby to pakuj cieszę się, że mała jeszcze w brzuszku u ciebie i że jest dobrze

Cytat:
Napisane przez xmonikax27 Pokaż wiadomość
hej

przepraszam że tak mało zagladam, ale mam problemy w domu, kłótnie, poprostu masakra

do tego latamy kupujemy płytki, panele i odliczam dni do wyprowadzki!!

a z biologii to dziś 34 dc, okresu nie ma, dzwoniłam do gina to mówi że mam wziąź luteinę, ale ja zaczekam, bo 29 września idziemy na wesele i chce być jeszcze przed testem bo u mnie zawsze w każdej ciąży ok 32 - 40 dc plamie, i nie chce ryzykować.

hej, ja nie bardzo zrozumiałam, czyli okresu nie masz i czekasz z testowaniem tak? a czemu planowana na 1 październik? takie długie mas cykle?

ja dzisiaj wstałam zrobiłam śledzie w śmietanie a zaraz będę robić wafle- andruty, jakoś dzisiaj chęci do roboty mam może dlatego, ze się miło zaczął dzień

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-19, 12:04   #4417
metkaa
Zakorzenienie

czesc

Ana*** no ciekawe od czego Ci sie tak zrobilo,

Cytat:

Miłej niedzieli
tak? a ja uwielbiam na dworze spedzac czas z mlodym bo mi jakos milej mija a w domu to cigale trzeba cos wymyslac
rowniez milej niedzieli

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
ja dzisiaj wstałam zrobiłam śledzie w śmietanie a zaraz będę robić wafle- andruty, jakoś dzisiaj chęci do roboty mam może dlatego, ze się miło zaczął dzień
oo takie wafelki to bym zjadla, z reszta sledzie tez lubie

ja zrobilam na obiad piersi z kurczaka z przepisu butter, wygladaja apetycznie, zobaczymy jak beda smakowac

aha xmonikax27 tez wogole nie rozumiem Twoich wyliczen

Edytowane przez metkaa
Czas edycji: 2012-08-19 o 12:13
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-19, 14:30   #4418
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek

Biki nie ma to i cisza na forum

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-19, 15:05   #4419
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d
Konto usunięte

W weekend jak zwykle odpoczywałam od forum, więc teraz nadrabiam
Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
No to Mrowinka na takie wieści czekałyśmy
To teraz wiesz..... alkoholizacja, od tyłu, i sukces gwarantowany
Dziękuję za przepis, ale chyba nie skorzystam
Trochę się podłamałam tą wizytą u lekarza: i tym przerośniętym pęcherzykiem (bo możliwe, że wcale nie pęknie i cykl stracony), i opinią lekarki, że raczej te zrosty nie były przyczyną niepowodzeń
Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Mrowinko, to trzymamy kciukasy!!!
Nooo...i Biczka ma dla Ciebie przepis na udane poczęcie!!!!
Cytat:
MROWINKO - powodzenia!
Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Mrowinko trzymam za Was kciuki! Oby pękł ten pecherzyk!
Cytat:
oby pęcherzyk pękł, super, że możecie się starać
Dziękuję Wam wszystkim za kciuki. W tym cyklu i tak pewnie nie poszalejemy, czekam na lepsze samopoczucie
Cytat:
ja już po wizycie. Wyniki męża super, moje tak jak na wypisie pcos. Ginka mówiła, że teraz mam owulkę ale za miesiąc mogę jej nie mieć nawet przez pół roku chociaż jej się wydaje, że bardziej mam zaburzenia pękania jajeczka ale nie jest pewna Pęcherzyk jest i owulka powinna być tak za 6-7 dni (czyli zgodnie z moimi wyliczeniami). Po owulce mam duphaston brać i jak się nie uda to do niej zadzwonić i zrobimy drożność jajowodów.
Stokrotko, oby badanie drożności nie było potrzebne
Cytat:
Napisane przez tomalinka Pokaż wiadomość
Mrowinko dziwnie z tym pęcherzykiem ale najważniejsze, że możecie się już starać Powodzenia
Tomalinko, czemu dziwnie? Czasem pęcherzyki nie chcą pękać. Najwyżej będzie cykl bezowulacyjny

---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ----------

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
No i miałam dzisiaj pierwsze spotkanie z kibelkiem
Tak mi było źle od rana i chyba zaszkodził mi banan...pół biedy, że zdążyłam dolecieć Ale normalnie siedziałam i ryczałam...tak mnie to wszystko rozwaliło Teraz mi się lżej zrobiło...ale muszę coś zjeść...tylko nie chce mi się nic... A do tego mi głowę rozsadza
Maleństwo, mam nadzieję, że już lepiej się czujesz

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość
Dziewczyny myślimy nad imionami i mamy takie typy:

Natasza Inga Lena Gabrysia (tylko o ile zdrobnienia Gabrysia i Gabi są ładne, to Gabriela niekoniecznie)
Ładne imiona, tylko Natasza niezbyt mi się podoba

Cytat:
Napisane przez mabi84 Pokaż wiadomość
co do mnie to chyba trzeba zmienić 1 stronę...na moją niekorzyść
mieliśmy zaraz po ślubie się starać ale zdaje się że czeka nas kosmiczny kredyt do spłacenia...więc póki co nie odstawiam piksów jeszcze
Mabi, mam Cię przenieść na listę na przyszły rok czy do niezdecydowanych?

Cytat:
czuję się dobrze, tzn., nie mam skurczy - a to dla mnie najważniejsze
To super, że skurczy nie ma
Cytat:
Napisane przez Emilusiaaaa Pokaż wiadomość
Witam wszystkie Panie! Szybko o mnie, mam na imię Emila, lat 20 . Ostatnio często z narzeczonym rozmawiamy o dziecku, jednak jestem w trakcie przyjmowania anty. Wiem, że on już by chciał w końcu ma 27 lat. Mieszkamy razem we własnym gniazdku, on pracuje, dobrze zarabia, ślub 17 maja 2014 jedyną rzeczą jaka nie daje mi spokoju jest jednak jak poradzę sobie z ciążą a później z dziedziusiem na studiach (zaczynam IIrok dziennych) Może wy mi coś podpowiecie? Pozdrawiam!!
Ty też powinnaś czuć, że chcesz Nikt Ci tu niestety nie powie, czy dasz sobie radę z dzieckiem na studiach.
A nie chcesz poczekać do ślubu? Ja tam wole tradycyjną kolejność

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
objawow ciazy raczej nie mam zadnych chyba ze ten bolacy cholernie jajnik, cykl zakladajac ze po duopashonie powinien byc regularny to @ powinna byc dzis (jutro) na razie jej nie ma jak nie przyjdzie to test zrobie w srode
Trzymam kciuki za test

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
a w ogóle to Wam nie pisałam, ale wyskoczyło mi coś na dłoniach, takie plamy czerwone, jakby poparzone... a dokładnie na palcach wskazujących u obu rąk, wczoraj- smarowałam pantenolem i nadal jest... do tego dziwne uczucie piecze, szczypie, boli- tak jak poparzenie pokrzywą, albo odmrożenie ogólnie skórę na całym ciele mam b. wrażliwą.
Pisałam do lekarza i kazał mi odstawić leki doustne...
Oj, kiepsko... ale nie zostałaś całkiem bez leków? Oby to nie przeszkodziło w kuracji.

Cytat:
Napisane przez xmonikax27 Pokaż wiadomość
a z biologii to dziś 34 dc, okresu nie ma, dzwoniłam do gina to mówi że mam wziąć luteinę, ale ja zaczekam, bo 29 września idziemy na wesele i chce być jeszcze przed testem bo u mnie zawsze w każdej ciąży ok 32 - 40 dc plamie, i nie chce ryzykować.
Moniko, jak lekarz każe brać luteinę, to ja bym brała, zamiast robić coś na własną rękę.
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-19, 15:28   #4420
ButterBear
Zakorzenienie

Cześć

Madziu, niemowlakiem się jest do 28 dnia życia

Meetka, daj znać jak koperty z kurczaka Ci smakowały

Monika, ja tak jak mrowinka, uważam, że nie powinnaś robić nic na własną rękę! Jeśli lekarz zaleca żebyś coś wzięła, to powinnaś wziąć...

Wczoraj byliśmy w zoo, spędziliśmy tam pół dnia - nogi już wchodziły mi do tyłka....

A dziś pranie, prasowanie, dojadanie resztek z lodówki.
Wyobraźcie sobie, że mój teść postanowił mnie 'uszczęśliwić' na 2 dni przed wyjazdem i przytargać mi 2 kartony sliwek na powidła...powiedział TŻ i nie pozwolił mi nic powiedzieć, bo to ma być 'niespodzianka'... no serio, świetna niespodzianka

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-19, 15:49   #4421
Baobabek
Zakorzenienie

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;35985209]W weekend jak zwykle odpoczywałam od forum, więc teraz nadrabiam

Dziękuję za przepis, ale chyba nie skorzystam
Trochę się podłamałam tą wizytą u lekarza: i tym przerośniętym pęcherzykiem (bo możliwe, że wcale nie pęknie i cykl stracony), i opinią lekarki, że raczej te zrosty nie były przyczyną niepowodzeń

Dziękuję Wam wszystkim za kciuki. W tym cyklu i tak pewnie nie poszalejemy, czekam na lepsze samopoczucie

Stokrotko, oby badanie drożności nie było potrzebne

Tomalinko, czemu dziwnie? Czasem pęcherzyki nie chcą pękać. Najwyżej będzie cykl bezowulacyjny

---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ----------

Maleństwo, mam nadzieję, że już lepiej się czujesz

Ładne imiona, tylko Natasza niezbyt mi się podoba

Mabi, mam Cię przenieść na listę na przyszły rok czy do niezdecydowanych?

To super, że skurczy nie ma

Ty też powinnaś czuć, że chcesz Nikt Ci tu niestety nie powie, czy dasz sobie radę z dzieckiem na studiach.
A nie chcesz poczekać do ślubu? Ja tam wole tradycyjną kolejność

Trzymam kciuki za test

Oj, kiepsko... ale nie zostałaś całkiem bez leków? Oby to nie przeszkodziło w kuracji.

Moniko, jak lekarz każe brać luteinę, to ja bym brała, zamiast robić coś na własną rękę.[/QUOTE]
ja się kompletnie nie znam na tych pęcherzykach, pękaniach, cyklach owu i bez owu ale trzymam mocno kciuki za Ciebie i chyba posikam się ze szczęscia jak nam pokażesz II - chyba każda z nas najbardziej na nie czeka (ze starej ekipy na pewno). Teraz już masz "przetartą drogę" więc oby szybko się udało
A ja spakowałam torbę...2 paki podkładów poporodowych, podkłady na łóżko, paczka pieluch, paczka chusteczek dla małej, ręcznik papierowy, 3 koszule, szlafrok cienki, klapki pod prysznic i 2 ręczniki duży i mały i TYLE...więcej nie wcisnękosmetyki pójdą do kuferka mojego, ale nie wiem gdzie pierdety typu laktator, sztućce, talerz, kubek, wodaz kubim zmieściłam się w walichę a tu do tego szpitala ma być torba i to jednachyba sobie naszykuję i jak już będę na sali i powyciagam te podkłady itd to dam torbę tż i mi włoży resztę co???Dla małej naszykowałam zestaw na wyjście w 2 rozmiarach w 56: body białe z długim cienkie i pajacyk bawełniany z niedrapkami i skarpetki, a na 62 też body białe z długim, bluzeczka kopertowa i półśpiochy na to mam na wierzch kombinezon z polarku cienki i czapeczkę taka akurat na jesień jak otworzyłam szafę i poczułam zapach tych upranych ciuszków mmmmmm takim dzidziulkiem małym zapachniało niech ten czas leci szybciej bo już nie mogę się doczekać mojej córeczki jednocześnie paraliżuje mnie myśl, że nie będę Kubusia widziała przez kilka dni
Siostra mi przywiozła trofasta - tż pojechał do teściów, jak wróci będzie składał wzięłam jednak 2 kolory pudełek: duże różowe i małe zielone i regał sosnowy nie biały jak już wsio będzie to cyknę fotki i wam pokażę

Stary 2012-08-19, 15:55   #4422
Konto usunięte

Cytat:
ja się kompletnie nie znam na tych pęcherzykach, pękaniach, cyklach owu i bez owu ale trzymam mocno kciuki za Ciebie i chyba posikam się ze szczęscia jak nam pokażesz II - chyba każda z nas najbardziej na nie czeka (ze starej ekipy na pewno). Teraz już masz "przetartą drogę" więc oby szybko się udało
Wiesz co, i tego właśnie zazdroszczę Tobie i innym dziewczynom, które starają się na spokojnie, udaje im się i nie muszą się na tym wszystkim znać Ja od jakiegoś czasu co rusz czytam, dokształcam się, szukam co by tu jeszcze można zbadać, czego spróbować... chwilami mam naprawdę dosyć. Najbardziej denerwuje mnie to, że po tak długim czasie nadal nie mam konkretnej diagnozy, ciągle nie wiem, co jest nie tak.
Jakoś nie liczę na to, że teraz się uda. Lepiej na nic nie liczyć, bo jak sobie narobię nadziei, to rozczarowanie będzie bardziej bolało
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-19, 16:02   #4423
kaska87
Zakorzenienie

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;35985854]
Jakoś nie liczę na to, że teraz się uda. Lepiej na nic nie liczyć, bo jak sobie narobię nadziei, to rozczarowanie będzie bardziej bolało [/QUOTE]
ja wierzę, że w końcu i Ty się doczekasz II kreseczek, bo ja tak jak Bao strasznie Ci "kibicuję"

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-19, 16:03   #4424
xmonikax27
Raczkowanie

test robiłam wczoraj i jedna kreska, a ja mam policystyczne jajniki czyli brak owulacji bez leków

a żeby dostać okres muszę wziąz luteinę, a chce zaczekać jeszcze tydzień, bo 29 września idziemy na wesele, a ja na początku ciąży plamie prznajmniej zawsze tak było, i boję się że jak wezmę luteinę teraz i udało by nam się zaciążyć w tym cyklu to na weselu kuzynki byłabym w najcięższym okresie ok 5 -6 tyg a w każdej ciąży tak plamiłam, a nie chciałabym mówić wszystki dlaczego nie idę na wesele,

a gin mówił że jak wezmę za tydzień to nic się nie stanie poprostu będe miała dłuższy ten cykl,

mam nadzieje że napisałam zrozumiale bo czasami sama siebie nie rozumiem
Stary 2012-08-19, 16:07   #4425
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
ja wierzę, że w końcu i Ty się doczekasz II kreseczek, bo ja tak jak Bao strasznie Ci "kibicuję"
Dziękuję Wiem, że trzymacie za mnie kciuki i naprawdę to doceniam
Stary 2012-08-19, 16:11   #4426
Baobabek
Zakorzenienie

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;35985854]Wiesz co, i tego właśnie zazdroszczę Tobie i innym dziewczynom, które starają się na spokojnie, udaje im się i nie muszą się na tym wszystkim znać Ja od jakiegoś czasu co rusz czytam, dokształcam się, szukam co by tu jeszcze można zbadać, czego spróbować... chwilami mam naprawdę dosyć. Najbardziej denerwuje mnie to, że po tak długim czasie nadal nie mam konkretnej diagnozy, ciągle nie wiem, co jest nie tak.
Jakoś nie liczę na to, że teraz się uda. Lepiej na nic nie liczyć, bo jak sobie narobię nadziei, to rozczarowanie będzie bardziej bolało [/QUOTE]ja nawet nie wiem jak mogłabym Cię wesprzeć/pocieszyć/dodać nadziei nie wiem jakimi słowami miałam to szczęście, że 2 razy mi się udało w pierwszym cyklu, za to mam przeboje z donoszeniem i zazdroszczę np. Bice czy Madzi, że tak świetnie przechodzą ciąże, że się nią cieszą, dla mnie każdy dzień to męka, strach o dziecko, liczę każdy tydzień, ba dzień...wiem jak cenny jest dla małej czas spędzony jak najdłużej w moim brzuchu...do tego czuję się strasznie niedołężna i uzależniona od innych - to mnie wykańcza...Jedne kobiety mają problem z zajściem a jak się uda to całą 9 mcy jest git, a inne zajdą od razu i potem ledwo doczłapują do porodu...sa i te co zajdą od razu i 9 mcy to dla nich bajka - to już szczy szczęscia ehhhh ciężki mamy los my kobiety Przykro mi strasznie jak dziewczyny takie jak Ty - mądre, wykształcone, rozsądne robią wszystko, by mieć to swoje upragnione maleństwo a ten choerny los jest taki złośliwy.... a inne rach ciach i wpadki zaliczają bez wiedzy, pracy, stabilnego życia wrrrrr

Stary 2012-08-19, 16:15   #4427
Konto usunięte

Cytat:
miałam to szczęście, że 2 razy mi się udało w pierwszym cyklu, za to mam przeboje z donoszeniem i zazdroszczę np. Bice czy Madzi, że tak świetnie przechodzą ciąże, że się nią cieszą, dla mnie każdy dzień to męka, strach o dziecko, liczę każdy tydzień, ba dzień...wiem jak cenny jest dla małej czas spędzony jak najdłużej w moim brzuchu...do tego czuję się strasznie niedołężna i uzależniona od innych - to mnie wykańcza...
Baobabku, najważniejsze, że urodziłaś zdrowe dzieciątko, a za chwilę będziesz miała przy sobie drugie. Mam nadzieję, że o złym samopoczuciu w ciąży szybko zapomnisz
Stary 2012-08-19, 16:32   #4428
kaska87
Zakorzenienie

Bao już bliżej jak dalej i niedługo córcia będzie z Tobą

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-19, 16:42   #4429
Baobabek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Bao już bliżej jak dalej i niedługo córcia będzie z Tobą
wiem, ale ten czas się taaaaak wleeeecze

Stary 2012-08-19, 17:32   #4430
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Stokrotko mrr andruty

Bao ja miałam 2 torby (dla siebie i dla małej) i wzięłam je od razu na porodówkę.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-19, 17:36   #4431
mabi84
Zakorzenienie

GG do mabi84

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;35985209]Mabi, mam Cię przenieść na listę na przyszły rok czy do niezdecydowanych? [/QUOTE]
na przyszły rok- od lipca
Stary 2012-08-19, 18:22   #4432
Malensstfo
Zakorzenienie

Hej dziewczynki

My byliśmy dzisiaj ze znajomymi nad wodą! Powiem Wam, że było bardzo fajnie posiedzieć, wiaterek malutki wiał, cieplutko było...mmm...potem poszłyśmy z koleżanką i jej dzidziolkiem do cienia, gdzie było jeszcze fajniej Nie kąpałam się, ani nie opalałam tak normalnie, ale ramionka mam troszkę przypieczone
W każdym razie bardzo przyjemna niedziela

I o dziwo, obawiałam się o moje samopoczucie...ale...było prawie idealnie! Naprawdę nie wiem, czy to taki dzień akurat...ale prawie wcale mnie nie mdliło I strasznie bym się cieszyła, jakby to był początek końca mdłości ...
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-19, 20:23   #4433
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość

Kotek miłego weekendu i spóźnione życzenia z okazji rocznicy
dzieki slonko
Dziewczyny myślimy nad imionami i mamy takie typy:

Natasza - moja znajoma ma coreczke o tym imieniu i powiem Ci ogien nie dziewczynka
Inga - znam jedna i bardzo fajna dziewczyna ale ze zdrobnieniem...chyba problem
Lena - sliczne imie i jak dla mnie to chyba to bym wybrala
Gabrysia (tylko o ile zdrobnienia Gabrysia i Gabi są ładne, to Gabriela niekoniecznie)
ad Gabrysi mam podobne odczucia.....Gabi, Gabrysia nawet Rysia ( jak wola moj Tz na coreczke kolegi) bardzo mi sie podobaja to Gabriela.....hmmm niebardzo

a Natasze moi znajomi zdrabniaja Natka najczesciej

wlasnie niedawno wrocilismy ze wsi
Maja wykonczyla wszystko co sie ruszalo kury, kaczki, psy, koty, ciocie i babcie i nas oczywiscie

a zaraz kladziemu Szoguna i lecimy do znajomych zaprosic ich na moje urodziny bo jutro wylatuja na 2 tygodnie na wczasy

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-19, 20:36   #4434
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

chciałabym zajrzeć ale jakoś nie ogarniam...

wszystko u nas ok.
Stary 2012-08-19, 20:40   #4435
Natala84
Zakorzenienie

hejo

u nas grillowy weekend ależ było pięknie, słonko, kiełbaska, pierś z kurczaka, grzaneczki z masłem czosnkowym i... Bavaria żyć nie umierać

widziałam, ze pisałyście o wózkach tako. ja z MArysią właśnie miałam tako, ale jakis starszy model i krowa straszna, ważył chyba z pół tony się bydlaka szybko pozbyłam i stwierdziłam tako never again a tu proszę...

http://allegro.pl/3w1-wozek-tako-bab...549326599.html

waga jak marzenie czyli... nigdy nie mów nigdy

Bao, trzymaj się , już niedługo malutka będzie z Wami

Strong, a coś się dzieje?
Natala84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-19, 20:44   #4436
Ana***
Zakorzenienie

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;35985209]

Moniko, jak lekarz każe brać luteinę, to ja bym brała, zamiast robić coś na własną rękę.[/QUOTE]

Właściwie zostałam, bo mam brać jedynie takie tabletki ale niedoustne i w sumie na infekcje... ale brałam troszkę ponad 7 dni (czyli 7 dni i 1 tabletka ) a wyczytałam, że leczy się od 7 do 10 dni... mam więc nadzieję, ze się uda... bo jak nie to się pochlastam
Mrowinko zrób też to badanie
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-19, 20:55   #4437
xmonikax27
Raczkowanie

właśnie dostałam okres
Stary 2012-08-19, 21:22   #4438
(t)asia
Zadomowienie

TŻ wyjechał więc nadrabiam zaległości na wątku =) A jest ich trochę...

blonde_hair mój narzeczony nie tylko widział suknię, i mnie w niej,ale nawet sam ją wybrał =) bo ja sie w iej zakochałam dopiero jak przymierzyłam, a on przy oglądaniu katalogu mówił że to ta! W salonie przymierzałam z jasnymi dodatkami i nawet nie widziałam że wybraliśmy tę samą suknię =) On po kryjomu poprosił Panią o danie mi jej do przymiarki. Ale u nas wszystko jest na odwrót niż normalnie powinno być =)
strongwomen suknia jest z salonu Agnes. Model 10819
aaby Pani w salonie też zwróciła mi uwagę że suknia trzyma się właśnie na tych częściach ciała a nie na biuście. A że mam szerokie biodra i duże wcięcie w talii więc trzyma się jak ulał =)

Oj zrobił mi się slubny post =)

Wszystkie do Ustki się wybieracie? =) Ja mieszkam w Kołobrzegu. Obiektywnie patrząc- nie polecam na wakacje. Drogo, tłoczno. Jest od zatrzęsienie mniejszych miejscowości w okolicach w których można spędzić miło czas bez obrywania co chwilę piaskiem po oczach w czasie opalania
TŻ powiedział że znajomi zaproponowali wyjazd do Hiszpanii zaraz po naszym ślubie. Ich wakacje nasza podróż poślubna. Zobaczymy co z moim urlopem
(t)asia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-19, 21:23   #4439
metkaa
Zakorzenienie

Baobabku dobrze ze torba juz spakowana,
ja sie jakos w jedna zmiescilam

ButterBear
kieszonki ogolnie super, tz bardzo smakowalo a mnie troche zmulilo ale w koncu to kawal miesa

Malensstfo
super ze niedziela udana,

my tez bylismy nad woda ale tylko troche bo skwar za duzy
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-19, 21:28   #4440
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez (t)asia Pokaż wiadomość
strongwomen suknia jest z salonu Agnes. Model 10819
Wszystkie do Ustki się wybieracie? =) Ja mieszkam w Kołobrzegu. Obiektywnie patrząc- nie polecam na wakacje. Drogo, tłoczno. Jest od zatrzęsienie mniejszych miejscowości w okolicach w których można spędzić miło czas bez obrywania co chwilę piaskiem po oczach w czasie opalania
Tasiu, jesteś z Kołobrzegu? To my z jednego regionu jesteśmy Też miałam suknię Agnes Kupowałaś w Świdwinie?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości