Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. X - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-20, 10:59   #181
Ma_majka
Zakorzenienie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. X

Cytat:
Napisane przez aerien83 Pokaż wiadomość
Ma_Majka 6. Ale to taki synuś mamusi, ponadto nie miał gdzie się wybrać bo jedni dziadkowie na miejscu, a babcia 800 km wgłąb Niemiec. No nic zobaczymy, ja się zgadzam, ale jestem ciekawa jego reakcji jak będziemy z mężem odjeżdżać, czy spanikuje i wróci z nami czy dalej będzie chojraka zgrywał (bo póki co wielce chce jechać na wakacje ).

Tak tak, najeść się na weselu

No tak, my mieszkaliśmy z moją mamą więc bez problemu z Nią pojechał Myślę że da sobie radę A jak będzie ciężko to zawsze możecie po Kubusia wrócić na następny dzień
Ma_majka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-20, 11:00   #182
mad85
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez halwaya Pokaż wiadomość
No jeszcze nie wiem czy rok, ale na pewno 9-10 miesięcy.
Mąż strażakiem wow
A propos strażaków, taki jeden to byla moja wielka miłość no i wyobrazcie sobie jak poznałam mojego Tż dostałam jeszcze od niego smsa kocham cie ale wtedy odpisałam mu tylko ze ma sobie dac spokoj. No i teraz on ma dziecko, zone, ja drugie w drodze i tak ostatnio ide moja ulice a tam akcja i strażacy cos gasili. W kazdym badz razie byl tam, nasze spojrzenia sie spotkaly zawsze na jego widok serce troche mocniej mi zabiło chociaz wiem jakim jest łobuzem. A tu pare dni temu dostałam od niego wiadomosc ze jest ciekawy czy go jeszcze pamietam bla, bla i ze mnie przeprasza czy nie jestem na niego zla no i co u mnie slychac. Odpisałam mu ze w listopadzie bede miala coreczke i takie tam a on nalega na spotkanie przy kawie. Nie wiem co mam zrobic w pierwszej chwili poczułam sie jak głupia nastolatka i sie zgodziłam ale teraz przemyslałam wszystko i stwierdziłam ze to nie bedzie w porzadku do mojego tż-ta i dzieci. poradzcie mi dziewczyny co mam mu teraz napisac?
mad85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-20, 11:01   #183
hania207
Zakorzenienie

gratuluje rozpoczętych tygodni

Cytat:
Napisane przez Lonia89 Pokaż wiadomość
☠☠☠☠a, szkło mi sie w stope wbiło bo oczywiscie moj madry maz , rozbił w sobote kufel inie sprzatnał wszystkich szkieł i weszłam w nie;/ ale wyjełam odrazu i krew poleciała;/ mam nadzieje ze nic tam nie zostalo po szkle wyglada ze nic a na stopie nie widze bo nie moge sobie stop zobaczyc, ale juz nie kuje to chyba nic nie zostało w kazdym razie wymoczylam stope i zalałam spirytem i zalepiłam, mam nadzieje ze bedzie dobrze.

Cytat:
Napisane przez emylka86 Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny! udało mi się was nadrobic : DDDD

u nas dziś upał, dlatego zaraz zbieram się do miasta by później już nie wychodzić... a już jest 30 stopni!

tylko nie wiem co na obiad, w taką pogode to coś lekkiego by się zdało : )

a i gratuluję kolejnych tygodni... niektóre z nas już 30. to dopiero poważnie brzmi...
u nas też cieplutko

my dzisiaj mamy ziemniaczki, jajeczko i fasolke szparagową

hania207 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-20, 11:03   #184
natallkaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aerien83 Pokaż wiadomość
Zazdroszczę Wam tych wesel, u nas nikt się póki co nie hajta
kurczę u nas też, już nie pamiętam kiedy byłam u kogoś na weselu, a chętnie bym poszła
natallkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-20, 11:04   #185
kaaamila1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mad85 Pokaż wiadomość
A propos strażaków, taki jeden to byla moja wielka miłość no i wyobrazcie sobie jak poznałam mojego Tż dostałam jeszcze od niego smsa kocham cie ale wtedy odpisałam mu tylko ze ma sobie dac spokoj. No i teraz on ma dziecko, zone, ja drugie w drodze i tak ostatnio ide moja ulice a tam akcja i strażacy cos gasili. W kazdym badz razie byl tam, nasze spojrzenia sie spotkaly zawsze na jego widok serce troche mocniej mi zabiło chociaz wiem jakim jest łobuzem. A tu pare dni temu dostałam od niego wiadomosc ze jest ciekawy czy go jeszcze pamietam bla, bla i ze mnie przeprasza czy nie jestem na niego zla no i co u mnie slychac. Odpisałam mu ze w listopadzie bede miala coreczke i takie tam a on nalega na spotkanie przy kawie. Nie wiem co mam zrobic w pierwszej chwili poczułam sie jak głupia nastolatka i sie zgodziłam ale teraz przemyslałam wszystko i stwierdziłam ze to nie bedzie w porzadku do mojego tż-ta i dzieci. poradzcie mi dziewczyny co mam mu teraz napisac?
hehe Powiem Ci Kochana, że strażacy to straszne lowelasy Oczywiście są wyjątki np. mój maż (on jest taki bardziej zamknięty w sobie i wstydliwy względem kobiet). No, ale reszta moich kolegów strażaków to straszne czorty Połowa jest po rozwodzie, mają po 3-4 dzieci, pięć kochanek po bokach..jeden prowadził podwójne życie.. ajj..dużo by opowiadać..

Ja na Twoim miejscu bym go spławiła..

21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja
kaaamila1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-20, 11:06   #186
Ma_majka
Zakorzenienie

Cytat:
Jeśli to tylko spotkanie na kawce to ja bym poszła No chyba że obawiasz się że mogą powrócić stare czasy to lepiej unikać takich sytuacji Sama szczerze musisz sobie najpierw odpowiedzieć na pytanie czy na pewno już nic do niego nie czujesz, bo jeśli tak, to nie ma sensu prowokować dziwnych sytuacji

A jeśli to tylko znajomy, to mężowi możesz powiedzieć że idziesz na soczek, pogadać

---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ----------

Cytat:
Napisane przez kaaamila1 Pokaż wiadomość
hehe Powiem Ci Kochana, że strażacy to straszne lowelasy Oczywiście są wyjątki np. mój maż (on jest taki bardziej zamknięty w sobie i wstydliwy względem kobiet). No, ale reszta moich kolegów strażaków to straszne czorty Połowa jest po rozwodzie, mają po 3-4 dzieci, pięć kochanek po bokach..jeden prowadził podwójne życie.. ajj..dużo by opowiadać..

he he za mundurem panny sznurem

Edytowane przez Ma_majka
Czas edycji: 2012-08-20 o 11:06
Stary 2012-08-20, 11:07   #187
mad85
Raczkowanie

Cytat:

Czorty to mało powiedziane
Stary 2012-08-20, 11:09   #188
ImmortalWoman
Zakorzenienie

heey kochane witam sie w nowym wątku
ImmortalWoman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-20, 11:14   #189
mad85
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ma_majka Pokaż wiadomość
Jeśli to tylko spotkanie na kawce to ja bym poszła No chyba że obawiasz się że mogą powrócić stare czasy to lepiej unikać takich sytuacji Sama szczerze musisz sobie najpierw odpowiedzieć na pytanie czy na pewno już nic do niego nie czujesz, bo jeśli tak, to nie ma sensu prowokować dziwnych sytuacji

A jeśli to tylko znajomy, to mężowi możesz powiedzieć że idziesz na soczek, pogadać

---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ----------

he he za mundurem panny sznurem
Zobaczymy, w koncu ja kocham mojego meza i tak zostanie, nie w głowie mi zdrady i jakies romanse na boku, ale zżera mnie czysta ciekawosc o co mu chodzi? Bo raczej nie o uwiedzenie ciężarnej
Stary 2012-08-20, 11:17   #190
kaaamila1
Zakorzenienie

Cytat:
Zobaczymy, w koncu ja kocham mojego meza i tak zostanie, nie w głowie mi zdrady i jakies romanse na boku, ale zżera mnie czysta ciekawosc o co mu chodzi? Bo raczej nie o uwiedzenie ciężarnej
Kochana ludzie maja różne zboczenia

Kiedyś mój mąż mi mówił, że zawsze podobały mu się kobiety z brzuszkiem W sensie, ze ładnie to wygląda kiedy idzie taka fajna zadbana przyszła mama..wtedy sobie pomyślałam- jakiś dziwak czy co ?

21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja
kaaamila1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-20, 11:22   #191
ImmortalWoman
Zakorzenienie

Ja tylko na chwlkę kochane, bo mój wspaniały mężuś będzie miał teraz tydzień na L4- złamał palec i ma rękę w gipsię.. ehh jeszcze gdyby to sie stało w pracy to bym nie była taka zła, ale stało się to gdy wysiadał z auta po imprezie z kumlami i jak się żegnał jeden z nich przywalił mu drzwiami od samochodu najlepsze jest to że wczoraj na izbie przyjęć spędziliśmy ponad 5 godzin ehh... tak więc będę wpadać i podczytywać ale życzę wam też miłego i słonecznego tygodnia oby nie upalnego buziaki

---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ----------

Cytat:
Kochana ludzie maja różne zboczenia

Kiedyś mój mąż mi mówił, że zawsze podobały mu się kobiety z brzuszkiem W sensie, ze ładnie to wygląda kiedy idzie taka fajna zadbana przyszła mama..wtedy sobie pomyślałam- jakiś dziwak czy co ?
ani mi nie mów!! bo stare oblechy się na mnie patrzą i dziwnie uśmiechają aż czuje obrzydzenie!!!! Na prawdę niektórzy ludzie mają zjechane haha więc ja bym tam nie mówiła, że nikt nie uwiedzie ciężarnej przecież my takie piękne

A mój Nikuś tak fika od rana że aż czasem zaboli jak kopniaczka zasadzi
ImmortalWoman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-20, 11:23   #192
Sola1
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:

Ja zrobiłabym tak jak pisze kaaamila1. Gościu pewnie szuka urozmaicenia, a Ty z jakiegoś powodu się z nim rozstałaś. Jak byłaś w nim zakochana to po co robić sobie zamęt w głowie. To są specyficzne zawody i pełno tam gości z takim podejściem.
Sola1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-20, 11:27   #193
mad85
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Sola1 Pokaż wiadomość
Ja zrobiłabym tak jak pisze kaaamila1. Gościu pewnie szuka urozmaicenia, a Ty z jakiegoś powodu się z nim rozstałaś. Jak byłaś w nim zakochana to po co robić sobie zamęt w głowie. To są specyficzne zawody i pełno tam gości z takim podejściem.
Kurcze nie no bede musiała cos wymyslec, napisze mu jednak ze nie chce sobie robic zamętu w glowie, przeciez był czas ze na drodze nie mowilismy sobie nawet czesc a teraz mamy sie spotkac jak gdyby nigdy nic? macie racje dziołszki zostawie to jak jest
Stary 2012-08-20, 11:34   #194
natallkaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Kurcze nie no bede musiała cos wymyslec, napisze mu jednak ze nie chce sobie robic zamętu w glowie, przeciez był czas ze na drodze nie mowilismy sobie nawet czesc a teraz mamy sie spotkac jak gdyby nigdy nic? macie racje dziołszki zostawie to jak jest
myślę, że to dobra decyzja napisz mu coś neutralnie - wykręć się jakoś i tyle
Stary 2012-08-20, 11:47   #195
Gabi2
Zakorzenienie

GG do Gabi2

wrzuciłam kilka fotek z wakacji do albumu
plaża i ja w 24 tyg

Blog z recenzjami książek dla dzieci, zabawek, przepisy oraz pomysły na pokój Malucha
Gabi2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-20, 11:54   #196
justa86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gk7 Pokaż wiadomość
Zrobię Ci fotki jutro, bo wróciłam dopiero do domku. Pewnie wieczorkiem je wrzucę.
Dzieki i czekam na fotki, ale jak mowisz ze dluga to ja napewno wezme Mke i i tak bede musiala skracac bo ja malutka

Witam się dziś Maly juz przestal mame straszyc i dzis sie wierci tak ze jak wypnie coś ( hmm nie wiem czy plecki , czy glowka czy dupka to az mi sie takie uczucie goraca oblewa.....Ale niech kopie ile chce

---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ----------

Gabi super fotki zazdroszcze morza Izunia ma piekny domek
justa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-20, 11:55   #197
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emylka86 Pokaż wiadomość

Micia widzę, że opuściłaś mnie z mamuś na 15. grudnia ; p ... mi mój lekarz nie zmienia daty, ciągle mam wg om liczone... mówi, że takie zmiany nie mają sensu bo dzidzia i tak może przyjść na świat z 2 tygodnie przed czy po terminie...
ja patrzę ciągle wg OM, ostatnio tyle niby ważył że 10 grudzień się pokazał

Cytat:
Napisane przez Mystiquee Pokaż wiadomość
My również zaczynamy 27 tydzień
Ależ ten czas leci!

Cytat:
Napisane przez justa86 Pokaż wiadomość

Dziś zaczynamy 30 tydzień łiiii!!!!

Cytat:
Napisane przez Dojotka1987 Pokaż wiadomość
dzien dobry gaduly
ale mnie rozlozylo na lopatki ... znowu sie rozchorowalam... masakra jakas;/ nigdy nie chorowalam a tu w ciagu ostatniego miesiaca 2 raz mnie wzielo;/ masakra jaks
zdrowiej szybko
Cytat:
Napisane przez Lonia89 Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny melduję sie w kolejnej czesci, wczoraj i dzis nie miałam jak do was zajrzec, komp mi padł i dopiero teraz wziełam sie za formata bo cąły dzisiejszy dzien spedziłam na zakupach, wyciągnełam meza do gelrii handlowej i upolowałam kilka fajnych ubranek dla mojeje niuni ,

Cytat:
Napisane przez Kasia_11_83 Pokaż wiadomość
U mnie OK. Pisałam do Madzius90 (pewnie wam przekazała), że byłam na wizycie - dokładnie tydzień temu.
Nela ważyła już 1350 gram, wg USG jest o tydzień starsza i termin przesunął mi się na 28 października. Wszystkie narządy i serduszko OK, tylko mam wskazania do kontroli prawej nerki (Neli oczywiście), bo ma powiększony układ kielichowy-miednicowy (ma 0,59mm, norma jest do 10, ale mają mi to zmierzyć jeszcze na następnym USG). Na razie staram się nie stresować i myśleć pozytywnie
Poza tym jest bardzo podobna do męża. Mam zdjęcie - niestety jedno, bo miała ułożenie miednicowe, czyli nóżkami zakrywała głowę i jeszcze cały czas trzymała rączki na twarzy. Jak wrócę z pracy to wstawię

Na wizycie byłam w prywatnej klinice, gdzie odbywają się też porody i powiem wam, że chcę tam rodzić Koszt to 1500zł za sn i 2000zł za cc + 4 tygodniowa opieka nad maleństwem. Jeżeli pewne sprawy ułożą się po naszej myśli to może niedługo czeka nas przeprowadzka, zamieszkamy na rok w domu rodziców (mieszka tam moja siostra, a rodzice są za granicą), a w następne wakacje już we własnym domku Jeżeli te plany dojdą do skutku to umawiam się na cesarkę (bo mam tam taką możliwość) i będę rodziła jak księżniczka w marmurach A tak serio to standard jest bardzo wysoki, opieka perfekt, więc chyba podaruję sobie taki komfort psychiczny, bez wkurzonych położnych i znudzonych lekarzy.. Mam nadzieje, że to wypali

Na koniec napiszę tylko, że tęskniłam za wami, mam nadzieje, że u was wszystko w porządku, że maluszki siedzą grzecznie w brzuszkach i czekają na swoje terminy
Ja z Nelcią zaczynam dziś 30 tydzień ciąży

Cytat:
Napisane przez gk7 Pokaż wiadomość
Witam się z rana i pochwalę się , że zaczynamy dziś 23 tydzień
Ja zaraz zmykam do pracy i zajrzę dopiero wieczorkiem, bo masę roboty dzisiaj sobie zaplanowałam.

Cytat:
Napisane przez aniamotylek Pokaż wiadomość
Czesc dziewxczynki, witam sie z wami w nowym watku, wlasnie wrocilismy z 2 tygodniowego urlopu w Polsce bylo, super, tylko na pogode nie trafilismy. Bylam u lekarza, malutka wazyla 820gram w 25 tyg i 2 dniu, rosnie i rozwija sie prawidlowo tylko byla ulozona posladkowo i glowka do mojego kregoslupa i tylko wydalam kase na 4d, bo nic nie bvylo widac, ale ciesze sie ze zdrowiutka jest,

Cytat:
Napisane przez natallkaa Pokaż wiadomość

Ja też się witam w 29tyg
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-20, 11:57   #198
Dojotka1987
Zakorzenienie

dzien dobry nie nadrobie Was... czuje sie tragicznie... dalej jestem przeziebiona i to chyba bardziej niz wczoraj 30 stopni ciepla a mi zimno jak mi do jutra nie przejdzie to ide do lekarza
Stary 2012-08-20, 11:59   #199
T'ai
Zakorzenienie

witam się również w nowym wątku
w piątek imprezowaliśmy z okazji moich urodzin, całkiem sympatycznie było chociaż towarzystwo dość mieszane
a weekend cały nad jeziorem rodzinnie spędziliśmy bo siostra w czwartek przyjechała na kilka dni z chłopakiem
ostatni raz na Wielkanoc była
Stary 2012-08-20, 12:03   #200
Ma_majka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gabi2 Pokaż wiadomość
wrzuciłam kilka fotek z wakacji do albumu
plaża i ja w 24 tyg

Aleś Ty śliczna

---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ----------

Cytat:
dzien dobry nie nadrobie Was... czuje sie tragicznie... dalej jestem przeziebiona i to chyba bardziej niz wczoraj 30 stopni ciepla a mi zimno jak mi do jutra nie przejdzie to ide do lekarza

Biedactwo Może idź dzisiaj do lekarza Na pewno coś Ci zapisze, a tak to się będziesz męczyć
Stary 2012-08-20, 12:10   #201
Dojotka1987
Zakorzenienie

Cytat:

Biedactwo Może idź dzisiaj do lekarza Na pewno coś Ci zapisze, a tak to się będziesz męczyć
bylam w aptece i dala mi taki syrop dla kobiet w ciazy... moze pomoze.. a co do lekarza to wlasnie jestem zapisana tylko tam gdzie mieszkalam wczesniej.. a tutaj sie nie zapisalam... musialabym dzownic do mamy zeby mnie zarejestrowala i pojechac tam
Stary 2012-08-20, 12:12   #202
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Cytat:
Było dokładnie tak jak napisałeś Jasiu! Stek bzdur! Że niby dzieci po sn są mądrzejsze i w ogóle naj naj Jakieś badania na myszach zrobili, nie do końca sprawdzone jeszcze a tu już pierdoły opowiadają
Mój syn jest po cc, i jest jednym z najlepszych uczniów w klasie i to w dodatku bez żadnego wysiłku, czytał sam książki jak miał 3,5 roku! Ciekawe kto im kazał takie bzdury wygadywać
HA! Wiedziałam, ze tak będzie Badania na myszach????

Cytat:
Myślę że na ten temat, tak na prawdę, mogłyby się wypowiedzieć kobiety które rodziły sn i przez cc
Zgadzam się w 100 %

Ja już wróciłam z miasta, upał nie do zniesienia
Kupiłam dla małego troszkę rzeczy: chusteczki nawilżane, śliniaki, pałeczki do uszu i mleczko do ciała i płyn do kąpieli niby nic a zapłaciłam 70 zł

P

Szymonek
Pani_Jasiowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-20, 12:13   #203
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
bylam w aptece i dala mi taki syrop dla kobiet w ciazy... moze pomoze.. a co do lekarza to wlasnie jestem zapisana tylko tam gdzie mieszkalam wczesniej.. a tutaj sie nie zapisalam... musialabym dzownic do mamy zeby mnie zarejestrowala i pojechac tam
ja co prawda nie byłam mocno chora ale katar, kaszel i ból gardła był
i ten syrop Prenalen szybko postawił mnie na nogi

w ogóle Mały coraz mocniej kopie
mąż już bez problemu wyczuwa jak zawołam
nawet siostra się w sobotę załapała na kopniaka
Stary 2012-08-20, 12:16   #204
dyltharra
Raczkowanie

Tak siedze w robocie i na niczym sie skupic nie moge. Przeraza mnie to wszystko - czasem mam takie swoje 'chwile'... 28tydzien... Przeciez to jeszcze jakies 8 czy 10 tygodni... Czy, jak szczescie dopisze, chwila dluzej... Przeraza mnie wyjazd mojego M. w pazdzierniku - niby tylko dwa tygodnie i mi tez strasznie zalezy na tym, zeby pojechal do tej Japonii - w koncu to jego marzenie... Boje sie, ze jak zostane tu bez Niego, to zaczne wariowac. Juz wariuje. Ech, mowie Wam... Nie lubie poniedzialkow
21.11.12 22:40 52cm 3,09kg 10pkt
dyltharra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-20, 12:17   #205
natallkaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Pani_Jasiowa Pokaż wiadomość
Kupiłam dla małego troszkę rzeczy: chusteczki nawilżane, śliniaki, pałeczki do uszu i mleczko do ciała i płyn do kąpieli niby nic a zapłaciłam 70 zł
no to jest właśnie masakra
a tak w ogóle to jakie śliniaki kupujecie - na rzep czy wiązane? ja póki co mam 2 na rzepy - podobno wygodniejsze
Stary 2012-08-20, 12:19   #206
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Cytat:
a tak w ogóle to jakie śliniaki kupujecie - na rzep czy wiązane? ja póki co mam 2 na rzepy - podobno wygodniejsze
Ja mam wiązane

P

Szymonek
Stary 2012-08-20, 12:19   #207
MoOoNiA
Raczkowanie

Hej kochane
Ja po weselnym weekendzie
Umieram, nogi mnie tak bolą, że szok. Pobawiłam się z TŻ i na początku z małą i na weselu trochę chyba przesadziłam. Jak poszłam o 3 do pokoju to mnie tak brzuch rozbolał, że myslałam że zrobię bratu prezent weselny i urodzę. Na poprawinach już tylko dreptałamz nogi na nogę, żeby nie rpzesadzić
Moja córa była chyba wiekszą gwiazdą wieczoru niż młodzi. Jak na początku wyszła na środek sali i odstawiła taniec w kieunku młodych to ludzie płakali ze śmiechu. Nie mam pojęcia skąd sobie to wymyśliła, ale wyglądało jakby miała ułożony układ W kościele na przysiędze zaczęła tak śpiewać, że nie było słychać co mówią młodzi. Musiałam ja wziąśc pod pachę i uciekać z kościoła, bo próba uciszenia jej wprawiała ją w rozbawienie i jeszcze głoścniej spiewała Tym sposobem nie widziałm przysiegi mojego brata ( mój TŻ był świadkiem więc zostałam sama na placu boju)..
Wszyscy z rodzimy młodej przychodzili i mówili, że mi małą zabiorą, a wujek zapytał, czy z nim nie chciałabym dziecka skoro takie fajne wychodzą Oczywiście byłam najdumniejszą osobą na sali.
Raz jak był pociąg(z gości weselnych) to mała prowadziła, wyprowadziła wsyztkich na dwór, na plac zabaw z okrzykiem " a teraz wszyscy idziemy zjeżdzac".

Nadrabiałam Was od rana, a teraz lecę na spacer z małą co by torchę energii upuściła na placu zabaw

Majeczka
04.12.2012 r

MoOoNiA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-20, 12:23   #208
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MoOoNiA Pokaż wiadomość
Hej kochane
Umieram, nogi mnie tak bolą, że szok. Pobawiłam się z TŻ i na początku z małą i na weselu trochę chyba przesadziłam. Jak poszłam o 3 do pokoju to mnie tak brzuch rozbolał, że myslałam że zrobię bratu prezent weselny i urodzę. Na poprawinach już tylko dreptałamz nogi na nogę, żeby nie rpzesadzić
Moja córa była chyba wiekszą gwiazdą wieczoru niż młodzi. Jak na początku wyszła na środek sali i odstawiła taniec w kieunku młodych to ludzie płakali ze śmiechu. Nie mam pojęcia skąd sobie to wymyśliła, ale wyglądało jakby miała ułożony układ W kościele na przysiędze zaczęła tak śpiewać, że nie było słychać co mówią młodzi. Musiałam ja wziąśc pod pachę i uciekać z kościoła, bo próba uciszenia jej wprawiała ją w rozbawienie i jeszcze głoścniej spiewała Tym sposobem nie widziałm przysiegi mojego brata ( mój TŻ był świadkiem więc zostałam sama na placu boju)..
Wszyscy z rodzimy młodej przychodzili i mówili, że mi małą zabiorą, a wujek zapytał, czy z nim nie chciałabym dziecka skoro takie fajne wychodzą Oczywiście byłam najdumniejszą osobą na sali.
Raz jak był pociąg(z gości weselnych) to mała prowadziła, wyprowadziła wsyztkich na dwór, na plac zabaw z okrzykiem " a teraz wszyscy idziemy zjeżdzac".

Nadrabiałam Was od rana, a teraz lecę na spacer z małą co by torchę energii upuściła na placu zabaw

Cudowną masz córeczkę, normalnie królowa imprezy A najlepsze to z tym zjeżdzaniem

P

Szymonek
Stary 2012-08-20, 12:23   #209
natallkaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MoOoNiA Pokaż wiadomość
Hej kochane

hehehe ale słodka jest, mały wodzirej Ci rośnie
Stary 2012-08-20, 12:23   #210
hania207
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam na razie 1 wiązany
Cytat:
Napisane przez dyltharra Pokaż wiadomość
Tak siedze w robocie i na niczym sie skupic nie moge. Przeraza mnie to wszystko - czasem mam takie swoje 'chwile'... 28tydzien... Przeciez to jeszcze jakies 8 czy 10 tygodni... Czy, jak szczescie dopisze, chwila dluzej... Przeraza mnie wyjazd mojego M. w pazdzierniku - niby tylko dwa tygodnie i mi tez strasznie zalezy na tym, zeby pojechal do tej Japonii - w koncu to jego marzenie... Boje sie, ze jak zostane tu bez Niego, to zaczne wariowac. Juz wariuje. Ech, mowie Wam... Nie lubie poniedzialkow
wróci zanim sie obejrzysz

hania207 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości