Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIII - Strona 157 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-21, 09:49   #4681
BERBIE
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIII

amilcia bez kawy to ja sobie nie poradzę, poza tym 1000 kcal to chyba dla mnie za mało...
Stary 2012-08-21, 09:57   #4682
Maga83
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIII

Amilcia podziwiam Cię za to dietę, ja bym nie dała rady.

Berbie jak kiedyś piłam 4-5 kaw, takich bardzo mocnych, też myślałam, że muszę, a później zaczęłam ograniczać, na początku bolała mnie głowa, ale zeszłam do 2 filiżanek bardzo słabej. A teraz to już w ogóle piję słabą z ekspresu, najczęściej bezkofeinową
Może znajdziesz jakąś dietę dla siebie

Maga83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-21, 10:07   #4683
BERBIE
Zakorzenienie

Madziu to nie tak że ja szukam diety dla siebie. ja wiem, że dla mnie najlepsza dieta to mż, ale lubie sobie poczytać o różnych dietach i efektach
a tak poza tym w ramach akcji dbam o siebie zamowiłam plastry wybielajace na zęby.
Stary 2012-08-21, 10:22   #4684
Maga83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BERBIE Pokaż wiadomość
a tak poza tym w ramach akcji dbam o siebie zamowiłam plastry wybielajace na zęby.
No proszę, kiedyś też sobie kupiłam takie plastry. Ale dziwny smak miały i mnie zęby bolały i nie dotrwałam do końca kuracji. Ale kuzynka robiła i bardzo zadowolona była
Ja znowu u siebie bym miała problem z dietą, bo jadłam góra 2 posiłki dziennie i pewnie na tym polega problem, bo jak coś więcej zjadłam, to od razu waga w górę, bo organizm się przyzwyczaił

Stary 2012-08-21, 10:39   #4685
eseska
Zakorzenienie

Dzien doberek !!!!!!!!!!!!!!!! Wyspane?
Cytat:
Napisane przez zebrawpaski Pokaż wiadomość
od września równocześnie zaczęłam na pół etatu pracę w szkole (czyli do końca roku nie było 6 miesięcy) a 13-tkę dostałam (oczywiście część)
ZEBERKA! własnie nie wiem czy to w szkole tak nie jest ze daja niezaleznie ile przepracowałas ale oczywiscie proporcjonalnie. Mi sie tez cos takiego kojarzyło ale nie byłam pewna.

Cytat:
Napisane przez Nita6 Pokaż wiadomość
melduje sie z moją sylwusią
NITUS! ale ona duza!!!!!!!!!!!!!!1 I oczywiście kopia Twoja!!!!!!!!

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
a ja wpadam w jakąś depresję, bardzo martwię się o maleństwo, czy wszystko w porządku..
MONICZKA! Ten strach jest normalny u kazdej AM!!!!!! Za ile ta wizyta z usg? Pamietaj ze Twój stres tez sie na dzieciątku odbija!

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;36015721]Cześć i miłego dnia [/QUOTE]
MIłego PERSE! Niech Ci praca lekka bedzie!!!
Cytat:
Napisane przez Tesiek83 Pokaż wiadomość
Witam Wszystkich

Mój brak aktywności w minionych dniach wynikł z niebytności w domu(żeby nie było,że znowu zamilkłam )
Na szczęście jutro już mamy wizytę u lekarza i pewnie się czegoś dowiemy

Muszę się pochwalić,że Tż postanowił mnie w sobotę zabrać do Ustronia-pójdziemy sobie do groty solnej i basenu solankowego
TESIEK! tak włąśnie myslałam ze znowu hgdzies przepadłas, ale jestes uspawiedliwiona. Oczywiście mocno zaciskam za wizytę!!!! I super pomysła ma Tz
Cytat:
Napisane przez amilcia Pokaż wiadomość
Hej.
- dzisiaj o 15ej
to czekamy na efekty!!!!

ZOSIA
eseska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-21, 10:59   #4686
Maga83
Zakorzenienie

Esia a Ty jak się czujesz? Kiedy wizyta? Zakupy już dla małej jakieś masz?

Gotuje pierwszą w życiu fasolkę po bretońsku ciekawe co mi wyjdzie

Stary 2012-08-21, 11:06   #4687
eseska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maga83 Pokaż wiadomość
Esia a Ty jak się czujesz? Kiedy wizyta? Zakupy już dla małej jakieś masz?

Gotuje pierwszą w życiu fasolkę po bretońsku ciekawe co mi wyjdzie
MAGA! a wczoraj cos mnie brzuch bolał ale podejżewam ze mnie poprostu zatkało wziełam na noc no-spe. Mała szalała wiec sie uspokiłam. Wizyta za 2 tygodnie. a z zakupów to na razie lumpka odwiedzam i do tych 2 marnych pajacow i jednego body dokupiłam ostatnio śpiworek ale taki większy na 6-12. I tyle mam. Musze zacząc sie rozglądaz za wózkiem - jaki chcemy a potem na allegro polowac. A Wy Magus jak sie czujecie? Wiesz juz co chcecie dla Bąbelka?
A fasolka napewno wyjdzie!!!!

Ciekawe co u FIO?

ZOSIA
Stary 2012-08-21, 11:14   #4688
kunegunda.bis
Wtajemniczenie

Cytat:
kundzia- moja sytuacja była taka:
od stycznia do połowy grudnia miałam ciągłe zatrudnienie w firmie prywatnej, w której nie przyznawano 13-tek
od września równocześnie zaczęłam na pół etatu pracę w szkole (czyli do końca roku nie było 6 miesięcy) a 13-tkę dostałam (oczywiście część)
nie wiem czy to nie zależy od zakładu pracy bo nie sądzę, że miało na to wpływ to, że pracowałam cały czas w innym miejscu
najlepiej zadzwoń do kadr i dopytaj[COLOR="Silver"]
ja pracuje w uczelni wyzszej a odnosnie 13stki jest tylko odnosnik do rozporzadzenia bodajze z 1997roku, gdzie tylko jest wspomnaine o przepracowaniu 6 miesiecy ale nie ma jak jest w sytuacji zwolnienia lekarskiego 100%, no nic we wrzesniu zadzwonie do kadr i sie zapytam...

Cytat:
Napisane przez maksikola Pokaż wiadomość
Zamówiłam panele: http://www.konkret.bialystok.pl/inde...ados-wp-v-fuga
ale ile jeszcze jest dodatkowych kosztów do paneli: folia, mata wyciszająca, listwy wykończeniowe, narożniki
ladnie, ja sie zastanaiwma jakie listqwy przypodlogowe dac, biale czy w kolorze desek, takie bede miec: http://www.parkietstudio.pl/deski_kr..._ii,p374042046 parkiet bede miec olejowany nie lakierowany...

aa juz jestem po podwojnmym cukrze, powiem Wam ze nie bylo takie straszne moge to porownac do slodkosci coca coli pani w gabinecie mi rozrobila glukoze, czekalam godzine ale po 15 min slabo mi sie zrobilo ale potem juz oki bylo... jutro wyniki... jakie sa prawidlowe normy??

Dziewczyny powiedcie mi czy warto kupowac lozeczko rosnace z dzieckiem czy lozeczko z kratkami a potem zwykly tapczanik?! tak samo sie zastanawiam czy kupic uzywany wozek z gondola xlandera a fotelik do samochodu cybex (ma dobra ocene tesow wypadkowych), nie wiem czy wrazie czego bedzie pasowal do stelaza wozkowego?!

Dzis w Pytaniu na sniadanie, byly dwie kobietki ktore urodzily w 25tc i 29tc, i zyja co prawda pierwszej dziecko jest juz 5 miesiac w szpitalu...kruszynki wazyly mniej niz 1kg

u mnie znow rozkreca sie upal, a bylo tak fajnie rano o 7

Tosielka
ok. 120cm
ok. 20,5kg

...cel osiągnięty 64,5kg

Edytowane przez kunegunda.bis
Czas edycji: 2012-08-21 o 11:18
kunegunda.bis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-21, 11:17   #4689
Maga83
Zakorzenienie

Esia ja ogólnie czuję się dobrze, staram się nie denerwować, ale po nocach śni mi się moja poprzednia gin, jak mówi, że dziecko nie żyje, a nagle się okazuję, że jednak żyje i się pomyliła.
Bąbelek na razie został nazwany przez gina mały Marianek i TŻ też tak mówi do niego, ale tak na pewno nie będzie miał na imię. W ogóle o tym na razie nie rozmawiamy. Za dużo w nas strachu żeby podejmować jakiekolwiek decyzje teraz. I o żadnych ubrankach na razie też nawet nie myślę

No właśnie wczoraj już patrzyłam kiedy Fiol się ostatnie meldowała, bo coś się nie odzywa

Stary 2012-08-21, 11:18   #4690
pani22ka
Zakorzenienie

Luna, super, ze wszystko dobrze!

Cytat:

dokładnie, mój Tz-et też dostał 13-tkę mimo, że zwolnił się 5 miesięcy wcześniej z zakładu pracy
ja dostalam czesc 13ki, gdy pracowalam w budzetowce. proporcjonalna do czasu zatrudnienia.

Cytat:
Napisane przez Nita6 Pokaż wiadomość
ze nie zapomniałyście o mnie
ale tekst... Nitka, kochana, tule mocnooo

Cytat:
a ja wpadam w jakąś depresję, bardzo martwię się o maleństwo, czy wszystko w porządku..
hehe podajmy sobie rece... moja paranoja jest ggggigantyczna chyba taki nasz los...

Cytat:
Napisane przez amilcia Pokaż wiadomość
20 kg to jest do zrobienia, moja siostra schudła 17 kg w 1, 5 roku. Ja chudnę szybciej niż ona bo w 5 tygodni 5 kg ale ja strasznie poważnie podeszłam do tej diety
moj brat w dwa miesiace schdl 14 kg. z 67 kg na 53. ale chce 55... teraz mase miesnowa buduje... zdycham z tego mojego kurczaczka.
moja mam statrtowala z 84 kg, teraz 73. tez w dwa miechy. ale teraz u nas jest i nie wiem jakim cudem to zrobila... ona mowi, ze slodycze jej nie gubia gdy przestrzega 5 posilkow zbilansowanych

Cytat:
Napisane przez agatkaa1 Pokaż wiadomość
a ja wczoraj znów pijaństwo "uprawiałam" i znów wódka z sokiem jabłkowym :P
pij na zdrowie i na relaksing

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-21, 11:24   #4691
Maga83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kunegunda.bis Pokaż wiadomość
ladnie, ja sie zastanaiwma jakie listqwy przypodlogowe dac, biale czy w kolorze desek
My daliśmy takie listwy drewniane, jak panele. Były droższe, ale mi się wydaje, że fajnie to wygląda. Chyba lepsze są w kolorze paneli, bo białe do czego Ci będą pasować?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg panel.jpg (55,9 KB, 17 załadowań)

Stary 2012-08-21, 11:33   #4692
ewel28
Rozeznanie

witam
Luna, Kundzia super, że dzieciaczki rosną i jest ok
ewel28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-21, 11:39   #4693
kunegunda.bis
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Maga83 Pokaż wiadomość
My daliśmy takie listwy drewniane, jak panele. Były droższe, ale mi się wydaje, że fajnie to wygląda. Chyba lepsze są w kolorze paneli, bo białe do czego Ci będą pasować?
3/4 scian bedzie bialych, w duzym pokoju biale sciany plus jedna duza fototapeta czernobiala, w naszej sypialni tylko jedna sciana niebieska reszta biala, w przedpokoju moze wanilia ale napewno jasne sciany, drzwi wew prawdopodobnie biale...

---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ----------

Cytat:
Napisane przez ewel28 Pokaż wiadomość
witam
Luna, Kundzia super, że dzieciaczki rosną i jest ok
Ewel ja dzis po usg polowkowym troche oddetchne mam nadzieje ze wszystko jest i bedzie oki, i ze maluch nabiera wagi i rosnie...ale jeszcze musze poczekac te 6h

Tosielka
ok. 120cm
ok. 20,5kg

...cel osiągnięty 64,5kg
Stary 2012-08-21, 11:41   #4694
ewel28
Rozeznanie

Kundzia będzie dobrze
Stary 2012-08-21, 11:42   #4695
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
3/4 scian bedzie bialych, w duzym pokoju biale sciany plus jedna duza fototapeta czernobiala, w naszej sypialni tylko jedna sciana niebieska reszta biala, w przedpokoju moze wanilia ale napewno jasne sciany, drzwi wew prawdopodobnie biale...

---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ----------

Ewel ja dzis po usg polowkowym troche oddetchne mam nadzieje ze wszystko jest i bedzie oki, i ze maluch nabiera wagi i rosnie...ale jeszcze musze poczekac te 6h
mimo wszystko dałabym w kolorze parkietu!! a co jak będziesz chciała przemalować ściany na jakiś kolor?? ładniej wyglądać będzie w kolorze deski niż białe! Ale każdy robi według swojego gustu i upodobań....
Ja jednak nie wyobrażam sobie białych.....

---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ----------

Ewel co u Ciebie??jak samopoczucie??

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
agatkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-21, 11:42   #4696
Maga83
Zakorzenienie

Cytat:
No tak, ale jak Wam się odmieni i będziecie kiedyś chcieli inny kolor ścian kiedyś? Ściany się częściej maluje, a podłoga najczęściej na długo zostaje. A przy białych listwach waniliowa ściana może wyglądać ja przybrudzona

Stary 2012-08-21, 11:45   #4697
kunegunda.bis
Wtajemniczenie

Cytat:
mimo wszystko dałabym w kolorze parkietu!! a co jak będziesz chciała przemalować ściany na jakiś kolor?? ładniej wyglądać będzie w kolorze deski niż białe! Ale każdy robi według swojego gustu i upodobań....
Ja jednak nie wyobrażam sobie białych.....[COLOR="Silver"]
calkiem fajnie to wyglada http://www.parkietstudio.pl/files/63..._533_small.jpg
http://www.parkietstudio.pl/files/63..._533_small.jpg
http://www.parkietstudio.pl/files/63..._800_small.jpg

Tosielka
ok. 120cm
ok. 20,5kg

...cel osiągnięty 64,5kg
Stary 2012-08-21, 11:50   #4698
ewel28
Rozeznanie

Agatko jestem trochę zrezygnowana zastanawiam czy trochę nie odpocząć od wizażu, bo jak tak czytam o dzieciaczkach i ciążach to za bardzo się nakręcam, a później rozczarowuję. Oczywiście lubię czytać co u Was, ale chyba potrzebuję przerwy W czwartek idę do gina i zobaczę co mi powie

---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ----------

Kundzia jeżeli nie planujecie malować ścian na kolor, to białe listwy będą ok
Stary 2012-08-21, 11:56   #4699
Maga83
Zakorzenienie

Kundzia uważam, że to będzie fajnie wyglądać pod warunkiem, że ściany będą białe

---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ----------

Ewelcia

Stary 2012-08-21, 11:59   #4700
eseska
Zakorzenienie

KUNDZIA! będize dobrza na usg połowkowym. zaciskam kciuki!!! Ciekawe czy sie ujawni kogo w brzuszku nosisz?

EWEL!

ZOSIA
Stary 2012-08-21, 12:07   #4701
maksikola
Wtajemniczenie

Cytat:

Panele śliczne podobaja mi się bardzo
dzięki
Cytat:
Napisane przez BERBIE Pokaż wiadomość
Madziu to nie tak że ja szukam diety dla siebie. ja wiem, że dla mnie najlepsza dieta to mż, ale lubie sobie poczytać o różnych dietach i efektach
gdzie je zamówiłaś? drogie?
Cytat:
ja sie zastanaiwma jakie listqwy przypodlogowe dac, biale czy w kolorze desek, takie bede miec: http://www.parkietstudio.pl/deski_kr..._ii,p374042046 parkiet bede miec olejowany nie lakierowany...
ja listwy wykończeniowe wzięłam nie w kolorze paneli tylko w kolorze drzwi czyli wenge. Tak się powinno robić... mnie się to podoba.
Jeśli będziesz miała białe drzwi to będą Ci pasowały białe listwy. Na zdjęciach ładnie to wygląda.
maksikola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-21, 12:18   #4702
agatkaa1
Zakorzenienie

owszem przy białych ścianach super to wygląda....ale przy kolorowych to nie wiem jakoś tak dziwnei będzie chyba....
Ale jak Wam sie tak podoba

Cytat:
Agatko jestem trochę zrezygnowana zastanawiam czy trochę nie odpocząć od wizażu, bo jak tak czytam o dzieciaczkach i ciążach to za bardzo się nakręcam, a później rozczarowuję. Oczywiście lubię czytać co u Was, ale chyba potrzebuję przerwy W czwartek idę do gina i zobaczę co mi powie
ohh jak ja Cie rozumiem...też miałam taki etap....
jeśli uważasz że musisz odpocząć to jasne rób przerwę My rozumiemy
ale zobaczysz że i tak wrócisz tutaj szybko :P
A dasz znać jak po wizycie??

Cytat:
dzięki

ja listwy wykończeniowe wzięłam nie w kolorze paneli tylko w kolorze drzwi czyli wenge. Tak się powinno robić... mnie się to podoba.
Jeśli będziesz miała białe drzwi to będą Ci pasowały białe listwy. Na zdjęciach ładnie to wygląda.
Nie ma za co

W sumie teraz buduje i robi się inaczej i nowocześniej....każdemu podoba się co innego co chwile sa nowe wytyczne co, gdzie i jak się robi....hihi jak ktos jest na etapie budowania, urządzania to w tym siedzi i czyta i wie jak się robi....także wybór nalezy i tak do osób które się urządzają i jak im się podoba

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2012-08-21, 12:28   #4703
ewel28
Rozeznanie

Agatko dam znać w czwartek wieczorem co i jak
Stary 2012-08-21, 12:32   #4704
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
Napisane przez eseska Pokaż wiadomość
MONICZKA! Ten strach jest normalny u kazdej AM!!!!!! Za ile ta wizyta z usg? Pamietaj ze Twój stres tez sie na dzieciątku odbija!
wizyta za tydzień, mam nadzieję, że USG też, chociaż mój lekarz jakiś mało chętny do robienia USG, albo takie mam tylko wrażenie. najwyżej się uprę i bez USG nie wyjdę. miesiąc bez możliwości zobaczenia maleństwa i upewnienia się, że wszystko z nim ok to chyba już wystarczająco długi czas... będę wtedy równo w 11tc, może od razu zrobi te wszystkie pomiary, tzn mam na myśli to obowiązkowe usg tzw genetyczne między 11 a 14tc. a jak nie to niech chociaż pokaże, że dziecko żyje i jest dobrze, a na genetyczne poczekam.

wczoraj prawie cały wieczór przeryczałam siedzę całymi dniami sama w domu i mam zdecydowanie za dużo czasu na myślenie. za sprzątanie się nie wezmę bo za duży wysiłek, mąż nie ma na to czasu i kicha. poza tym nie mam z kim pogadać dopiero co radziłam Agatce, żeby poszukała jakiegoś księdza, z którym będzie mogła na spokojnie porozmawiać, a jak przychodzi co do czego to sama jestem dupa i kiszę się we własnych negatywnych emocjach zamiast..... eeeeh.......
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-21, 12:34   #4705
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
Agatko dam znać w czwartek wieczorem co i jak
to będe czekać

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2012-08-21, 12:44   #4706
Tesiek83
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez eseska Pokaż wiadomość
TESIEK! tak włąśnie myslałam ze znowu hgdzies przepadłas, ale jestes uspawiedliwiona. Oczywiście mocno zaciskam za wizytę!!!! I super pomysła ma Tz
Witaj esesko

No ładnie,ładnie... no ja wiedziałam,że zostanę posądzona o chwilową dezercjęale co to, to nie nie mam zamiaru nigdzie przepadać bo bardzo dobrze mi na tym forum a i wszystkie dziewczyny są super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!

Pewnie pomyślicie,że jestem okropną chwalipiętą,ale znowu się pochwalę (wkrótce mi to wejdzie w nawyk ): zarejestrowałam się na tej stronce www.skarbmamy.pl. Niestety po raz kolejny okazało się,że ciemnota jestem bo nie wiem jak tam dodawać koleżanki Znalazłam naszą agatkę i tyle czy ktoś mógłby mi udzielić takiej bardzo ale to bardzo uproszczonej instrukcji???
Bardzo Ci esesko dziękuję za oklaski i uznanie dla mojego Tż -czasami mu się zdarzają takie przebłyski Oczywiście okazane uznanie zachowam dla siebie bo nadmiar komplementów może mu zaszkodzić

Hmm...Nie wiem czy po tej jutrzejszej wizycie nie spodziewam się cudów...no trudno, jutro się przekonam

+ 02.06.2011

Najbardziej gorzka w naszym dzisiejszym smutku jest pamięć o wczorajszej radości...
Tesiek83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-21, 12:53   #4707
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tesiek83 Pokaż wiadomość
Witaj esesko

No ładnie,ładnie... no ja wiedziałam,że zostanę posądzona o chwilową dezercjęale co to, to nie nie mam zamiaru nigdzie przepadać bo bardzo dobrze mi na tym forum a i wszystkie dziewczyny są super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!

Pewnie pomyślicie,że jestem okropną chwalipiętą,ale znowu się pochwalę (wkrótce mi to wejdzie w nawyk ): zarejestrowałam się na tej stronce www.skarbmamy.pl. Niestety po raz kolejny okazało się,że ciemnota jestem bo nie wiem jak tam dodawać koleżanki Znalazłam naszą agatkę i tyle czy ktoś mógłby mi udzielić takiej bardzo ale to bardzo uproszczonej instrukcji???
Bardzo Ci esesko dziękuję za oklaski i uznanie dla mojego Tż -czasami mu się zdarzają takie przebłyski Oczywiście okazane uznanie zachowam dla siebie bo nadmiar komplementów może mu zaszkodzić

Hmm...Nie wiem czy po tej jutrzejszej wizycie nie spodziewam się cudów...no trudno, jutro się przekonam
Tesiek odpisałam CI na SM

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2012-08-21, 12:57   #4708
aganieszkab
Raczkowanie

Cytat:
listwy wykończeniowe wzięłam nie w kolorze paneli tylko w kolorze drzwi czyli wenge. Tak się powinno robić... mnie się to podoba.
Niekoniecznie - jak kładziesz kafle na podłodze to do kompletu dokupuje się cokoliki z tych samych kafli a nie listwy w kolorze drzwi, (wyobraź sobie marmur na podłodze i listwy w kolorze np. olcha bo drzwi są olchowe a do tego ściany na jakiś karmazyn ), dla mnie to samo tyczy się podłogi drewnianej i paneli.
U mnie w domku w 90% podłóg na parterze mam kafle, ale nie kupowaliśmy cokołów, bo nie było, kupiliśmy za to listwy identyczne z kaflami i wyglądają jak cokoły

---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ----------

Cytat:
wczoraj prawie cały wieczór przeryczałam siedzę całymi dniami sama w domu i mam zdecydowanie za dużo czasu na myślenie. za sprzątanie się nie wezmę bo za duży wysiłek, mąż nie ma na to czasu i kicha. poza tym nie mam z kim pogadać dopiero co radziłam Agatce, żeby poszukała jakiegoś księdza, z którym będzie mogła na spokojnie porozmawiać, a jak przychodzi co do czego to sama jestem dupa i kiszę się we własnych negatywnych emocjach zamiast..... eeeeh.......
aganieszkab jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-21, 12:59   #4709
Maga83
Zakorzenienie

Kundzia przyszły mi te papierki lakmusowe. Teraz będę z nimi kombinować jakby coś mnie niepokoiło

Stary 2012-08-21, 13:01   #4710
maksikola
Wtajemniczenie

monika nie możesz się zadręczać i popadać w depresję, jesteś w cudownym błogosławionym stanie, dzidziuś czuję Twoje złe nastroje. Dbaj o siebie o sprzątanie się nie martw
maksikola jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości