|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2851 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Nie jest to lek,a roll-on Ziaja-Bloker,ale u Nas jest dostępny tylko w aptece.
|
|
#2852 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Losing
Jaaaaka masz kolekcje kosmetyków mega:P!---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- Tak tak, doszłam już do tego postu Odpisywałam na bieżąco no i nie patrzyłam co było niżej![]() ---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- Monia Na dluższą metę takie temperatury są wykańczające człowieka/ Dobrze że macie ten basen w miare blisko i możecie chodzić codziennie ![]() Super, że z mężem się układa, bardzo się cieszę z tego powodu! Niejeden związek by tak chciałCo do Twojego zdrowia...kochana, nie ma co czekać idź się przebadać, to dla Twojego dobra
|
#2853 |
|
Zakorzenienie
|
Na śniadanko zjadłam musli z otrębami z jogurtem naturalnym i kawką.
Upiekłam cebularzo-pieczarkarze xD Tyle o nich Dżaga mówiła, że mnie naszło. Zjadlam 1 po śniadaniu, także niedużo ![]() Na cieście francuskim rozsmarowałam przecier i posypałam go przyprawami, a na to położyłam przesmażoną cebule z pieczarkami i do piekarnika Tż zjadł prawie wszystkie ![]() Na obiad planuję ryż z pieczarkami albo zupę groszkową...jeszcze sama nie wiem Wkleję wam zdjęcie tych "ciasteczek". Wykrajałam je szklanką
|
#2854 |
|
Zadomowienie
|
Heroine mieszkam na małej wiosce- wiesz- Bednarek był gwiazdą wieczoru... Ogólnie jak dla nas był strasznie nudny, ale jak kto woli
Działa w naszej okolicy grupka ludzi- Las Melinas (włączcie sobie i posłuchajcie- warto) i grają o wiele lepszą muzykę i potrafią naprawdę każdy tłum rozkręcić- tacy chłopcy na luzie Cindy trzeba po prostu wyjść z domu Ja też siedziałam, siedziałam, teraz byli u mnie goście i mam trochę kopa. Przez 3dni prawie w domu mnie nie było, zaraz trochę posprzątam i potem chyba znowu wychodzę Po prostu trzeba znaleźć jakiś punkt zaczepienia. Pogadaj ze znajomymi- może wyskoczycie gdzies na jeden dzień Nawet takie wyjazdy są dobre :PDziewczynki nie mam czasu dalej nic czytać Muszę posprzątać, zadzwonić do mamusi czy samochód mi da na dziś a potem i tak po nią pojechać i jeszcze na pocztę :P Od soboty wchodzilam na chwile do pokoju i wychodziłam- syf się zrobił W ogóle z gośćmi to żadna dieta Ale wczoraj byliśmy w górach to trochę się poruszałam :P I opaliłam Wróciliśmy dość późno a jeszcze coś zjeść i w ogóle :P Ale już ich pożegnałam. W niedziele średnio chciałam siedzieć długo, bo wczoraj musiałam wcześnie wstać. Ale przyjechała 4kolegów w koncu i dobrze się bawiliśmy Oni też w pon do pracy, więc ok. 23 sie zwineliśmy :P Jeden to już całkowicie poszalał hahahah Muszę też to wszystko odespać- matko jaka ja jestem niewyspana- mama mnie dziś o 8 obudziła, żebym zaczęła śniadanie robić dla gości, bo jej ani taty nie było. Ale chrzestny to chrzestny :P ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- Zooska ale pysznie wyglądają! Chyba już wiem co teraz zrobić
Edytowane przez Ladywithweapon Czas edycji: 2012-08-21 o 12:05 |
|
|
|
#2855 |
|
Zakorzenienie
|
Lady Robisz je 10minut, a 10minut piekarnik piecze
Szybkie II śniadanko![]() ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- Ach, w ogóle muszę się "pochwalić". trzymałam dietki od kiedy wróciłam ze wsi, czyli dokładnie od 15.08 i spadło mi do dzisiaj 2 kg...uff...ta woda zeszła, mniej już opuchnięta jestem, nie mam już problemów z wc, także złogi zeszły i waga momentalnie poszła w dół. Ważyłam się wczoraj u koleżanki ok godz 20, po całym dniu jedzenia, w ciuchach itd i waga pokazała 60,5 kg. Także nie jest źle, bo na czczo byłoby trochę mniej ![]() Także myślę, że do 13.09 wrócę do 58 kg akurat na wyjazd wakacyjny
|
#2856 |
|
Zakorzenienie
|
siemanko
![]() całą noc dziś nie spałam.... jezuuu jak gorąco było nogi to aż mnie paliły także chodzę pół przytomna i leci ze mnie pot :/ zaraz wskoczę do wanny się ochłodzić trochę. Na basen nie chce mi się iść... po tej nocy ledwo żyję. Poczekam aż mąż wróci z pracy bo dziś ma szybciej skończyć i pojedziemy wszyscy razem. Dziś trochę chłodniej bo 34 stopnie póki co...... no ale o 14stej pewnie do 38 dobije. Zapowiadali burze u nas na noc i wiecie co? nawet kropelka deszczu nie spadła! nawet się nie błysnęło! no nic! ZERO.... a miałam taką nadzieję z mężem, że troszeczkę się ochłodzi jak popada a tu dupa dzisiaj na dzień też burze zapowiadali a póki co niebo błękitne bez żadnej chmurki te ich prognozy to niech sobie w tyłek wsadzą, w ogóle się nie sprawdzają, temperatury też zaniżają bo mówią że będzie 36 stopni a w rzeczywistości przekracza 40. Buraki i tyle. Nie którzy sobie pewnie myślą "ale fajnie, że tak gorąco" no ale uwierzcie mi że na dłuższą metę wykończyć się można.... tu od miesiąca takie temperatury są i w ogóle deszcze nie padają. Jak ktoś nie przyzwyczajony do takiego żaru (np. jak ja) to przerąbane :/
|
#2857 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wrzucę Wam fotki z soboty. Całą niedzielę i cały poniedziałek siedziałam nad wodą więc teraz jestem jeszcze czarniejsza ale fotek nie mam chwilowo żadnych. Postaram się zrobić coś w tym tygodniu. na basenie.jpg basen.jpg
|
|
#2859 |
|
Wtajemniczenie
|
zooska do jogurtu była łyżka dżemiku... a na obiad mam troche inaczej
sałatka (kartofle ogórek por czosnek i majonez) + pierś. NIe wiem ile kcal moze miec ta sałatka ale chyba dużo. Nie zjem jakiejś ogromnej porcji tylko myśl o garści
|
#2860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ostatnio się zastanawialiśmy z mężem co by było gdyby nie było tu żadnego jeziora i basenu? strach pomyśleć normalnie....... Właśnie w nocy najgorzej.... nie idzie spać bo tak gorąco. Mąz chciał klimatyzator kupić taki do domu ale stwierdziliśmy że już się nie opłaca bo to koniec lata. Na następny rok kupimy.
|
|
#2861 |
|
Wtajemniczenie
|
monia jakaś ty czarna!!!!!!!!!!!!!!!!!ja k murzyn
|
#2862 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jest Misska i Słodziak Kolin z bratem ![]() ![]() Piękny , Piękny ) !!
|
|
|
|
|
#2863 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak są takie temperatury to nic już nie pomoże na to żeby się nie pocić :/ No musiałam dać Wam znak że żyję żebyście się nie martwiły że gdzieś tu na zawał padłam hehe Widziałam ostatnio w telewizji jakieś tabletki żeby się nie pocić i jest też taki preparat pod pachy Etiaxil http://www.etiaxilpromocje.pl/ ponoć skuteczny bo moja siostra kiedyś to używała. Zapytaj w aptece. ---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- Cytat:
jak kiedyś pójdę do pracy to też skończą się wycieczki na basen Strasznie krótko u Was ten basen jest czyny tutaj jest czynny do 20. A jakies jeziorko macie tam?
|
|
#2864 |
|
Zakorzenienie
|
Heroine zdjęcia robiła nam koleżanka nad rzeką
jak mi prześle to wstawię Monia współczuję upałów
|
#2865 | |
|
Zakorzenienie
|
trochę Was teraz nadrobię póki siedzę w domu
Zosia jak po ognisku z TŻ? czytałam, że było kiepsko ale na drugi dzień gadaliście ze sobą więc aż tak źle chyba nie było co? Zrobiłas kompot z jabłek? Cytat:
nie będę ukrywać, że w naszym związku bardzo pomogły nam dzieci - to dzięki nim stworzyliśmy prawdziwą rodzinę, to dla nich walczyliśmy o ten związek i była to najlepsza decyzja. ![]() Margot i jak z teściową? Zła że nie pojechaliście na pogrzeb? W ogóle co za kobieta.... ja pierdziele..... brak słów :/ Heroine ja kiełbasy w ogóle jeśc nie mogę bo później umieram, mój żołądek też jej nie toleruje także witaj w klubie Juno123 jezuuu to co napisałaś o swojej mamie to jakbym czytała o swojej..... ona też wie zawsze wszystko najlepiej, zawsze robi wszystko najlepiej, jest najmądrzejsza i całe życie mnie krytykowała. Mój mąż też się jej nie podoba i w sumie nadal nie podoba - wręcz go nie lubi. Ale ja mam to gdzieś, zawsze robiłam wszystko to co chciałam, nie interesowało mnie to co ona sobie myśli. Teraz mieszkam 1200 km od niej i mam święty spokój nie sprawdza mi czy mam czysto w mieszkaniu, czy mam zrobiony obiad, czy mam zrobione pranie, czy byłam na spacerze z dziećmi - ona dosłownie ciągle mnie sprawdzała. Najgorsze było że mieszkała blok obok i wyobraź sobie potrafiła dzwonić do mnie i pytać gdzie ja jestem ( z mężem i dziećmi) bo naszego samochodu pod blokiem nie widzi A co ją to kur... obchodzi?? no mówie Ci masakra..... Teraz jest spokój Ty też się nie dawaj! Nie pozwól aby kierowała Twoim życiem. Daj jej do zrozumienia że sobie nie życzysz. A jak się obrazi to jej problem. A to gdzie mieszkałaś od 15 roku życia? Basia białe auta są śliczne jak są czyste to zawsze wyglądają jak nowe Mój mąż też ma świra na punkcie czystego auta jak go umyje to potem 3 dni chodzi i podziwia że taki czysty i tak się błyszczy potem znowu go myje i tak w kółko Co do dzidziusia to do 35 roku życia spokojnie można mieć dziecko, dopiero później jest większa szansa że może być coś nie tak. Także spokojnie - uda Wam się na pewno Tylko musicie się codziennie bzykać haha Co do badań to jeśli w ciągu pół roku nie uda Wam się zrobić bobasa to powinnaś badania zrobić u kogo jest problem. Będzie można zacząć leczenie i dzidziuś na pewno się wtedy trafi Cindy ja czytam wszystko co piszecie ale nie zawsze mam czas odpisywać, dwoje dzieci mam na głowie Faktycznie życie dało Ci popalić trochę ale jak to mówią " co nas nie zabije to nas wzmocni" także głowa do góry! na pewno się wszystko ułoży znajdziesz nową pracę i nowego faceta będzie jak w bajce Ladywithweapon alez ty szczuplutka byłas na tym starym zdjęciu! Super wyglądałaś! To ile teraz Ci kilo przybyło od tamtej pory? Zosia jakaś Ty śliczna Jaka piękna cera!! zazdroszczę!! Mielnuś ja też nigdy nie prasuję ciuchów wrzucam je do szafek a przed założeniem prasuję Coctail wybraliście już jakieś mieszkanie?? Patiuszka witaj co Ty nam tak uciekasz z forum co chwilę? czym taka zajęta jesteś? A dziękuję widzę że nie tylko miłośc do kotów mamy wspólną hehe urządzenia mieszkania też uwielbiamy No i trzymam kciuki aby udało CI się w ciąże zajść nie długo to tu połowa naszego forum będzie w ciąży hehe Milena i tak trzymaj!!! Teściów trzeba krótko!! Dobrze, że już na zapas jestes tak bojowo nastawiona! nie pozwól sobie życia nikomu układać!
|
|
#2866 | |||
|
Zakorzenienie
|
Lake a Women jezuu straszne to co przytrafiło się Twojemu mężowi
współczuję mu i Tobie również.... Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze, że wyjdzie z tego i żadnych blizn nie będzie miał. Życzę mu tego z całego serca. Ten szpital w którym leży to jakaś paranoja..... raz w tygodniu na godzinę można tylko przyjść??? Żona do męża???? ja bym nie wytrzymała..... wykłóciłabym się z dyrektorem szpitala że chcę męża widzieć częściej i tyle.... W głowie mi się nie mieści to nawet że tam taki przesadny rygor mają. Rozumiem jakby gdzieś na zakaźnym leżał i np. mógłby Cie czymś zarazić ale w takiej sytuacji to troche nienormalne. A jak on się teraz czuje???? Wiadomo już coś o jego stanie zdrowia i skóry? Będzie musiał mieć jakieś operacje? Cytat:
Co do słodkiego no to dobrze, że tak mało Ci trzeba ja w ogóle nie mam ochoty. Przedwczoraj ledwo wcisnęłam truskawkowego loda w siebie bo mąz mi kupił. A udało mi się go zjeść bo był lekko kwaskowaty i mało słodki - jak to truskawka A jak zdrowie? lepiej już? czy dalej przeziębiona? Cytat:
Cytat:
Chwilowo jest lepiej. Przestało lecieć i brzuch mniej boli, cycki tylko napierdzielają. Zobaczę jak będzie przy następnym opakowaniu, jak się powtórzy to pójdę do gina.
|
|
#2867 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale się uśmiałam Widzę, że bardzo lubisz sprzatać w przeciwieństwie do mnie ahh no widzisz a ja mam na odwrót - sosy lubię, fast foody lubię a słodkiego nie ale powiem Ci że dopiero jak w ciąze zaszłam to mi się tak poprzestawiało wcześniej też słodkie lubiłam Cytat:
no bo jesteś ładna to mówili prawdę Polacy nigdy nie doceniają swoich pięknych kobiet polki jedynie za granicą są doceniane. Cytat:
tylko, że ja z dwa razy w roku go piję tylko bo właśnie jest za słodki Do lekarza pójdę za miesiąc jak znowu zacznie boleć. Póki co jest lepiej. Byłam u gina w czerwcu przecież i badał mnie, wszystko było ok. Więc albo to przez tabletki albo w ciąży jestem
|
|
#2868 |
|
Wtajemniczenie
|
zelka popieram monie co do Etiaxlilu tylko w Wielkiej Brytanii on ma handlowa nazwę Perspirex i jest o 3/4 tańszy niż w Polsce
skuteczność pierwsza klasa- 3 lata używam i zero problemu .coctail jak chcecie net bezprzewodowy na początek to polecam darmowy aero2, wklep w google i się dowiesz wszystkiego. Trzeba mieć modem ( 8 bądź wyższej generacji-najtańsze za 120zł można dostać) i karte odbierasz w punkcie w Wawie albo wysyłkowo ( 20 zł kaucji zwrotnej plus koszt wysyłki) i do końca 2014 roku albo dłużej masz neta za free poszukaj w google bo się boje, że linka jak reklamę potraktuje A z płatnych polecam play (o ile masz tam zasięg-ale to łatwo na ich stronie sprawdzić) dają najwięcej na najmniejsza cenę ceny gorsze ale jakoś naprawdę ok. Jeżeli chcesz się dokładnie coś dowiedzieć to pisz .
|
#2869 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja już się cieszyłam, że ciocią zostanę Cytat:
a nie cały miesiąc........ :/ Cytat:
Widziałam zdjęcie na fejsie z Waszego zlotu super!! i ile jedzonka widać że fajni ludzie tam byli
|
|
#2870 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=monika01011986;3602 3752]Lake a Women jezuu straszne to co przytrafiło się Twojemu mężowi
współczuję mu i Tobie również.... Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze, że wyjdzie z tego i żadnych blizn nie będzie miał. Życzę mu tego z całego serca. Ten szpital w którym leży to jakaś paranoja..... raz w tygodniu na godzinę można tylko przyjść??? Żona do męża???? ja bym nie wytrzymała..... wykłóciłabym się z dyrektorem szpitala że chcę męża widzieć częściej i tyle.... W głowie mi się nie mieści to nawet że tam taki przesadny rygor mają. Rozumiem jakby gdzieś na zakaźnym leżał i np. mógłby Cie czymś zarazić ale w takiej sytuacji to troche nienormalne. A jak on się teraz czuje???? Wiadomo już coś o jego stanie zdrowia i skóry? Będzie musiał mieć jakieś operacje? Dzięki,kochana jesteś
|
|
#2871 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Monia jest tylko zdycha z gorąca i nie chcę zalać klawiatury potem który kapie mi z czoła a jak nie przed lodówką to w basenie i dlatego nie piszę do Was ale dzisiaj zrobiłam wyjątek dla Was bo się stęskniłam Cytat:
Cytat:
super co do internetu bezprzewodowego to w PLAY jest najlepszy i najtańszy mnóstwo moich znajomych ma i sobie bardzooo chwali. Koleżanka miała w Plusie to tak się mulił że masakra.... zlikwidowała i przeszła do Playa i jest zachwycona. Cytat:
Też się ciesze że w końcu nam się układa w ogóle inne życie jest kiedy wszystko jest ok i nie ma konfliktów U Ciebie widze też lepiej jakieś spacerki się pojawiły wspólne obiadki na mieście super!! Pójdę do gina jak się znowu powtórzy ból i krwawienie. Na razie jest ok, przeszło
|
|
#2872 |
|
Wtajemniczenie
|
ale sie najadłam... fiu fiu.... ta sałatka musi byc bardzo kaloryczna... z 200 kcal albo 300;/ do tego kawalątka piersi
![]() aż dziwne.. podliczyłam bilans kcal na dzisiaj wyszło mniej wiecej 1000kcal, a myślałam że przez tą sałątkę bedzie duuuuuużo więcej
CEL - 56kg Edytowane przez mielnus Czas edycji: 2012-08-21 o 15:01 |
|
|
|
#2873 | |||
|
Zakorzenienie
|
ee gdzie tam :P na tych zdjęciach to ja jeszcze blada byłam
przez te ostatnie 2 dni się dopiero opaliłam Cytat:
We Francji też masakra jest a w Hiszpanii jest 45 stopni w cieniu! Boże to w ogóle śmierć na miejscu.... Dowaliło wszystkim lato na sam koniec Dziękujemy z Kolinkiem Cytat:
też zapowiadali ale nawet kropla nie spadła :/ no! wiedziałam że tak będzie moment wrócisz do swojej wagi super! ![]() Cytat:
|
|
#2874 |
|
Wtajemniczenie
|
monia to teraz macie swój mały raj. Ja myslalam kiedys ze moze jednak da sie dogadac z rodzicami i życ z nimi jakos tak razem, ale chyba jednak nie. Wiele osób mi powtarza zeby jak najdalej mieszkac z teścimi i rodzicami bo później same konflikty jakies spiski itd. Ty jesteś tego przykładem. Mówiłaś że keidyś było więcej spięc między wami... troche samodzielności i już jeest milion razy lepiej.
CEL - 56kg Edytowane przez mielnus Czas edycji: 2012-08-21 o 15:56 |
|
|
|
#2875 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ten regulamin to chyba jakiś egoista pisał który kompletnie nie rozumie że obecność bliskich w takich momentach jest bardzo ważna.... brak słów normalnie! ---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- Cytat:
Mieszkanie z rodzicami czy teściami to najgorsze co może być. Nawet mieszkanie obok nich to już samobójstwo. Mogą być niby fajni i się niby nie wtrącać ale w końcu przyjdzie taki moment że dorzucą swoje "3 grosze" i zrobią zamęt w Twoim życiu. Poza tym mieszkanie z teściową czy mamą doprowadzi do tego że Ty jako kobieta nigdy nie poczujesz się jako prawdziwa Pani domu - zawsze będziesz tą "mniej ważną" która ma mniej do gadania. To jest straszne..... bycie ciągle kontrolowaną i "poprawianą". Nawet seksu uprawiać nie można normalnie bo "rodzice słuchają" . Porażka..... Z dala od rodziny!!! wtedy życie staje się przepiękne! ![]() ---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ---------- a się napisałam! nadrobiłam Was od strony 88 Idę obiad robić zaraz mąż wróci to pojedziemy na basen się ochłodzić. Zajrzę jutro do Was albo dziś w nocy buziole
|
|
#2876 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I tak nigdy bym tego nie zrobiła :P Na tamtym zdjęciu miałam ok. 8kg mniej ;p nie wiem jak tak się teraz zapusciłam- choć rok temu też tak zakończyłam wakacje, a potem schudłam (choć poniżej 60 nie schodziłam). Teraz odchudzanie- jak zacznie się szkoła będzie mi prościej I liczę na mobilizacje hahahah A tutaj zdjęcia z wczoraj- no niestety nie pokaże wam moich pięknych różowych okularków, bo są ukryte pod przeciwsłonecznymi :P Jak widać przybrałam u góry- może to też wina stroju- miało być wygodnie do chodzenia :P A moje inne fajne spodenki mi się rozwaliły ;( muszę wymienić zamek... I zawsze sobie powtarzam, że dekolt w szpic jest dla mnie lepszy, ale kupuje jak idzie :P Więc jestem przerośnięta u góry Ale piersi i tak nie oddam
|
|
|
|
|
#2877 |
|
Zakorzenienie
|
Monia no ludzie naprawdę byli super
znaliśmy się tylko przez forum, a na żywo czuliśmy się jak byśmy znali się od dawna Niom szkoda, że nie mieszkam obok, to byśmy razem śmigały na basen
|
#2878 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Kalorii przy tym mnóstwo spalisz
to to jedno mam z głowy![]() Cytat:
![]() Cytat:
) Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Jak byłam we Francji ponad 3 miesiące kiedyś to tez mimo tabletek miałam takie ekstra krwawienia i lekarz mój (przez tel) zapytał, czy one takiego koloru jak krew miesiączkowa normalnie-czyli ciemna czy właśnie jasna taka jak z tętnicy i jak jest taka jasna to trzeba panikować a jak normalna ciemna to bez paniki bo to kwestia właśnie klimatu, upałów i dopiero jak wróciłam do Polski to poszłam na wizytę i było ok więc jeżeli nic Cie nie boli już i nie była to taka dotleniona krew to spoko. Mam nadzieje, że w miarę jasno wyjaśniłam o co mi chodziło. Cytat:
a do teściów niestety tylko 160km i to jak dla mnie za mało Teściowa niby nie obrażona tylko ona nauczycielka jest a teraz ma wolne i się nudzi i robi z byle sprawy mega sprawę i dzwoni po 100 razy choć jednym tel da się pewne rzeczy załatwić. We wrześniu jej sie poprawi jak zawszeCytat:
Będzie 55kg na 160cm Edytowane przez Margot85 Czas edycji: 2012-08-21 o 16:49 |
|||||||
|
|
|
#2879 |
|
Zadomowienie
|
Chyba się przełamie i pójdę pobiegać- jakbym mieszkała w ogóle z boku to bym się tak nie przejmowała
Ale dupa z okropnymi, wścibskimi ludzmi! Zaczynamy odchudzanie!
|
|
|
|
#2880 |
|
Zakorzenienie
|
Margot wszyscy z psiakami
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:49.

Jaaaaka masz kolekcje kosmetyków
mega:P!
Odpisywałam na bieżąco no i nie patrzyłam co było niżej
Niejeden związek by tak chciał
Tż zjadł prawie wszystkie 
nogi to aż mnie paliły
Ale ostatnio się powstrzymuje i kończe co mam 

masakra jakie temperatury
Tak to już też przewalone... Ale pewnie wyglądasz jak murzyn, wklej jakieś fotki

czym taka zajęta jesteś?
dbaj o siebie
a ja już się cieszyłam, że ciocią zostanę
do tego ciasta, serniczek, 3bit, jabłecznik itp jadłam dosłownie na okrągło