Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. X - Strona 22 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-21, 14:51   #631
kaaamila1
Zakorzenienie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. X

Cytat:
Napisane przez czarnamadonna1982 Pokaż wiadomość

a powiedzcie mi podanie o macierzyncki gdzie trzeba zgloisic i kiedy?to jakos od razu po porodzie tak?

ojej cos ty!!
Mój mąż przywiezie ze szpitala zaświadczenie do naszej księgowej w pracy a ona powiedziała, że już się wszystkim zajmie !

No okazało się, że jakaś bakteria się wyhodowała w pępuszku.. czasami się zastanawiam czy te stare sposoby spirytusowe nie były lepsze..

21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja
kaaamila1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-21, 14:52   #632
marti86
Zakorzenienie

uffffffffffffffff przebnelam przez 10 stron chyba pewnie mi poucinalo wiec jak kogos pomine to przepraszam

Cytat:
Napisane przez kaaamila1 Pokaż wiadomość

Dzisiaj czuje się cała napuchnięta.. nogi jak balony.. pierwszy raz mam coś takiego.. nachodziłam się i tyle.. ja już chce jesień !!!
Pokaz brzuszek!!

Cytat:
Napisane przez justa86 Pokaż wiadomość
marti wydaje mi sie ze to byl ten
http://allegro.pl/philips-avent-elek...546363593.html
nie wiem jakie dokladnie Cie funkcje interesuja i jaka kwota, ale ten mi polecano
poczytam jeszcze opinie.a chce kupic do 400zl

Cytat:
Napisane przez weronika23 Pokaż wiadomość
hej
martiiii gdzie foty ja sobie nadrobilam i id espac bo przed 8 mam byc na budowie a pozniej obiad gotowac wiec milego wieczoru wszytskim
wlasnie zrzucilam napisze posta zmniejsze i pokaze-o ile cos sie nadaje wogole

Cytat:
Napisane przez gk7 Pokaż wiadomość
Myślę, że bez problemu będzie dobry i po ciąży. Krój jest taki prosty i wiązanie nie jest na kopertę tylko pod cyckamiMateriał jest bardzo fajny, taka grubsza bawełna. Myślę, że na sezon grzewczy w szpitalu będzie w sam raz, bo takie misiowe to za ciepłe by były.

Ja też, ale moja jest dobra, bo ja ją zaparzam razem z torebką mięty

Laseczki ja mam dzisiaj usg 3/4d na 18:10. Robię jednak to połówkowe drugi raz, ale u innego lekarza, bo mój na urlopie, a chcę być spokojna, co z tymi przepływami. Gorzej jak w sobotę na wizycie u mojego zaleci mi zrobić znowu usg. Najwyżej mu powiem, że jak był na urlopie to brzuch mi twardniał i chciałam skontrolować malucha i pokarzę mu wyniki badania. Może się nie obrazi.

Dziewczyny mogę powysyłać Wam zaproszenia, bo chciałabym pooglądać Wasze brzuszki?

Cytat:
Napisane przez aerien83 Pokaż wiadomość
Weronika ja Cię sunę, kiedy Ty to wszystko robisz i skąd czerpiesz energię . jesteś bezbłędna
tez ja podziwiam i chyle czola!!

Cytat:
Napisane przez kaaamila1 Pokaż wiadomość
Magda- gratuluje decyzji ! Ja również już wyobraziłam sobie pokoik i będzie piękny

Weronika- super te kocyki ! Dodałam już do obserwowanych i kupię go na 100 %
......................... ......

Słabo się dzisiaj czuje.. nie wiem co jest..
moze juz jestes zmeczona praca kochana??kiedy idziesz na zwolnienie??

Cytat:
Napisane przez perelka_np Pokaż wiadomość

A teraz NEWS- Wychodze za mąż
super pikena kiecka!! ja bym jednak ja zrobila delikatnie przed kolanko bylaby taka bardziej sexi

Cytat:
patrzac na moja 2 latke puzle odpadaja

---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ----------

martiii widze cie nie mialas wczoraj dac nam fotek coo
no juz juz

Cytat:
http://allegro.pl/wyprawka-2czesci-k...569569821.html

bardzo ladny
ja dostalam rożek od przyjaciolki i mam jeden gruby koc ale chce jeszcze jeden kupic kocyk moze na ten się zdecyduje bo widze ze fajniutki i moze byc rożkiem ale zobacze jak z kasa bo narzie du..pa a wydatkow tyle ze szok, no niesttey ide na latwizne , jakos ze nie moge liczyc na pomoc kupuje co najtansze np poscieli wogole narazie nie kupie, kupie jak juz bedzie potrzebne

po ilu miesiacach dziecko potrzebuje pościeli?

wkłądki widzialam babydream w rossmanie sa za 6,50 bodajze nie pamietam ile sztuk ale czytalam opinie i podobno dobre wiec chyba je kupie i tyle.najlepsze są ponoć chicco ale tez najdroższe.moja psiapsiolka maila z aventu wielorazowe bawełniane i tez sobie chwalila no ale to drogie juz jest

zdecydowalam ze chyba od początku dziecku kupie dada z biedronki lub babydream pieluszki zeby je przyzwyczaic .bo jak przyzwyczaje do cholernie drogich pampersow to nie ujade

---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ----------

ja na poczatku ciazy jak powiedzialam matce ze zaszlam to stwierdzila ze jestem nienormalna i jak loicze na pomoc to sie przeliucze bo teraz niech michal sie zajmuje skoro zrobil mi dziecko to juz zadnej pomocy...ryczalam wtedy chyba z tydzien teraz mam to juz w nosie ale wtedy przeżyłam usłyszlaam jeszcze ze czemu tak szybko (mam 30 lat), za to moja siostra jest idealna, urodzila jak maila 20 lat ale jej mama nigdy nei krytykuje za to ciagle mi gada ze ja jej nei dorastam do piet i takie tam echhh duzo by gadac nie ma co sie przejmowac neidlugo bedziemy mialy małe sliczne bobaski i mam zamiar byc najlepsza mamą jaką tylko się da)

ja mam ostatnio sny o porodzie, jakies bzdury straszne boje sie coraz mocniejboje sie ze akurat michala nie bedzie, ze cos tam cos tam wiecie jak to jest
Strasznie Wam wspolczuje tych przezyc
Arien Tobie rownez
Przykro to czytac
Ja z moja mama tez ciagle dre koty ale u nas podlozem jest inny sposob prowadzenia domu i podejrzewam ze gdybysmy nie mieszkaly razem to byloby wszytsko ok-bo i by sie nie wtracala.ale jakby nie bylo zawsze mozna na nia liczyc.

Cytat:
dziewczyny ktore juz rodziły- a po porodzie to jakie majtki mialyscie jakies specjalne? wielor4azowe, jednorazowe czy zwykle swoje?bo nei wiem jak to jest

czy ozecie polecic jakiegos sprze3dawce na all co ma wszytsko tzn smoczki, jakies rzeczy kosmetyczne dla malenstwa itd bo bym chcaila zroic juz takie konketniejsze zakupy (wlasnie dostalem kasez zusu hurra)

a reczniki mialyscie z okryciem czy zwykly recznik moze byc?
Kochana po samym porodzie te siateczkowe a potem najlepsze bokserki bo jak jestescieta to nie zawadzaja o szewja moge Ci podac linka do sprzedawcy u ktorego ja wszytsko kupowalam.porownywlam 3 w tabelce i wychodzily groszowe roznice-bo u jednego to tansze co u innego drozsze etc ale ten mial wiekszy wybor i pozamawialam juz na pozniej kilka rzeczy no i te wielopaki chusteczek pampersa w super cenie(takiej jak zwykle bo wychodzi 4,5)
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=20864633

Peperonik gratuluje slubowania

Kasiu a co z nereczkami Nelki??mam nadzieje ze nic powaznego!!

Magdaef

Cecilia super ze wakacje udane!!

Nielegalna zagladaj czesciej!!

DeKajkazaraz 30 wspolczuje swedzenia-powiedz koniecznie lekarzowi!!

Madzius, Pokrzywka piekne brzuszki!!!!!!!!!!!!!!

LAndi marze o paczku chyba sie skusze..... wogole marze o najedzeniu sie tak do syta...ale juz blizej jak dalej

Lece ze zdjeciami porzadek zrobic!!

marti86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-21, 14:53   #633
DeKajka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pani_Jasiowa Pokaż wiadomość
a wogóle powiedziałam mamie ze zastanawiam sie nad cc na zyczenie i o dziwo nie skrytykowała mnie, tylko powiedziała ze musze najpierw z lekarzem pogadac co on na to. W szoku jestem
Ja na poczatku chcialam cesarke , powiedzialam o tym mamie a ta mnie tylko skrytykowala ze to normalna operacja a nie zwykle wyciagniecie dziecka z brzucha , postraszyla jakas kolezanka ktora po cc miala usuwaną macice i ogolnie troche mnie nastraszyla ..

Cytat:
dekajka mnie kiedys ciagle swedziala skora , latalam po lekarzach nie wiedzieli co jest bo bylo ok wszytsko az sie okazalo ze to z nerwów nie wiem czemu bo jakos specjalnei sie nie denerwowałam choc zawsze faktycznei bylam nerwusek niby moj organizm tak wtredy reagowal na stres .nie wiem ja nie jestem lekarz u mnie bynajmniej tak bylo
Tyle ze mnie to swedzi tylko na dloniach i stopach , nigdzie wiecej ..

Cytat:
Napisane przez aerien83 Pokaż wiadomość

DeKajka gratki 29 tyg, ja 30 zaczynam już jutro . Ale dla nas to każdy tydzień jest magiczny, prawda? Tylko ta 3 z przodu taka ekscytująca...
I taka juz na powaznie .. 30 tydzien to juz nie przelewki

Cytat:
Napisane przez agasobo Pokaż wiadomość
tak o 13:10, ale znając go to pewnie wejdę koło 14
Ja na 15 ide a znajac zycie wejde przed 17 ..

Cytat:
dziewczyny ktore juz rodziły- a po porodzie to jakie majtki mialyscie jakies specjalne? wielor4azowe, jednorazowe czy zwykle swoje?bo nei wiem jak to jest
Ja kupilam sobie te jednorazowe , takie z siateczki .. a potem gdzies po 2 dniach jak sie tam zagoi wszystko to przejde na swoje .. normalne .

Na pamiątkę ...
''Pod moim sercem, inne serce bije...
Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane..''

12 _ 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 _ Adasiowe szczęście !
DeKajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-21, 14:54   #634
marti86
Zakorzenienie

ja do pepuszka kupilam wlasnie to
http://allegro.pl/gaziki-wlokninowe-...554211635.html

Stary 2012-08-21, 14:57   #635
DeKajka
Zakorzenienie

Mnie siostra poradzila zeby zwyklymi gazikami i octeniseptem przemywac pepek .. i tak bede robic ..

Na pamiątkę ...

Stary 2012-08-21, 15:02   #636
marti86
Zakorzenienie

Przylapana na goracym uczynku przedwczoraj na slynnych ostrodzkich swidrach ja i osa na moim lodzie
28 tydzien +4kg
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC02365.jpg (93,9 KB, 77 załadowań)

Stary 2012-08-21, 15:10   #637
weronika23
Zakorzenienie

Anielko slonce ja ci moge jedynie powiedziec jak ja bede robic na pewno kazda mama sie z emna nie zgodzi ale coozzz

nioooo wiec ja mialam majty poporodowe ale zle sie w nich czulamm jak bede miec sn to pizama i zwykle majty bawelniane wygodne jzu zaczynam skupowac do tego te wilekie podpachy belli ze skrzydelkami rzadnych podkladow poporodowych nie kupuje zuzylam 2 doslownie

reczniki te dla dzieci 2 sztuki ale najwiekszy rozmiar wttedy dlugo ci posluza

pempuszek u nas po tym octanisepcie czy jak sie pisze nie goil sie wzielam fiolet 3 razy uzylam posmrowalam patyczkiem do uszu i odpadl szybciutko wlasnie po fiolecie teraz tez zaopatrze sie we fiolet na pewno

boze martiii jak mozna 4kg przytyc cudnie wygladasz
weronika23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-21, 15:11   #638
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

marti dzieki kochana
dobrze ze zrtobilam liste wyprawkowa to dzis wieczorem kupie wszystko co trzeba i juz , zostana mi rzeczy typu karuzela na lozeczko, przescieradlo, reczniczek i jakis kocyk jeszcze bo mam jeden narazie i rożek mam ...jeszcze nie wiem co z wana bo dostanę nową tyle ze nie mam gdzie postawic i chyba stelaż kupie tez ..

a niania u ciebie martuś na pewno się przyda jak taki spory dom !!!ja sama nie wiem co mam zrobic na początku bo mam dwa pokoje ale tak mysle zeby na poczatku lozeczko bylo u nas bo po co mam latac miedzy pokojami ale z drugiej str u nas malo miejsca nie wiem a mam lęki ze dziecka nie uslysze albo się zadlawi w lozeczku albo cos wiecie jak jest
czarnamadonna1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-21, 15:11   #639
agasobo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez marti86 Pokaż wiadomość
Przylapana na goracym uczynku przedwczoraj na slynnych ostrodzkich swidrach ja i osa na moim lodzie
28 tydzien +4kg

chudzielaszku

Antek 18.11.2012
agasobo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-21, 15:14   #640
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Cytat:
Anielko slonce ja ci moge jedynie powiedziec jak ja bede robic na pewno kazda mama sie z emna nie zgodzi ale coozzz

nioooo wiec ja mialam majty poporodowe ale zle sie w nich czulamm jak bede miec sn to pizama i zwykle majty bawelniane wygodne jzu zaczynam skupowac do tego te wilekie podpachy belli ze skrzydelkami rzadnych podkladow poporodowych nie kupuje zuzylam 2 doslownie

pempuszek u nas po tym octanisepcie czy jak sie pisze nie goil sie wzielam fiolet 3 razy uzylam posmrowalam patyczkiem do uszu i odpadl szybciutko wlasnie po fiolecie teraz tez zaopatrze sie we fiolet na pewno

a ten fiolet to co to to w aptece moge powiedziec poprosze fiolet to ten nadmanganian czy cos?

martuś ale ty cudnie wyglądasz zreszta weroniczka ty tez juz ja wczoraj widzialam na facebooku jaka lacha

az mnie mały zaczal kopac teraz

---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ----------

Cytat:
28 tydzien +4kg
wogole to przytylas mniej niz ja ja przytylam od poczatku 8 kilo ale wszytsko poszlo glownie w moje wielkie cyce chyba i troche w brzuch
Stary 2012-08-21, 15:15   #641
weronika23
Zakorzenienie

kurcze nadmanganian potasu kupuje dla siebie a ten fiolet bede miec od mamy ze szpitala bo on jest z alkoholem a nadman chyba bez
Stary 2012-08-21, 15:18   #642
marti86
Zakorzenienie

Cytat:

ja fioletu nie chce bo zalatwilam nim dywanwazne zeby alkohol byl bo to on wysusza dlatego te gaziki kupilam one nasaczone alkoholem sa

Cytat:
marti dzieki kochana
dobrze ze zrtobilam liste wyprawkowa to dzis wieczorem kupie wszystko co trzeba i juz , zostana mi rzeczy typu karuzela na lozeczko, przescieradlo, reczniczek i jakis kocyk jeszcze bo mam jeden narazie i rożek mam ...jeszcze nie wiem co z wana bo dostanę nową tyle ze nie mam gdzie postawic i chyba stelaż kupie tez ..

a niania u ciebie martuś na pewno się przyda jak taki spory dom !!!ja sama nie wiem co mam zrobic na początku bo mam dwa pokoje ale tak mysle zeby na poczatku lozeczko bylo u nas bo po co mam latac miedzy pokojami ale z drugiej str u nas malo miejsca nie wiem a mam lęki ze dziecka nie uslysze albo się zadlawi w lozeczku albo cos wiecie jak jest
Kochana przescieradelko tez kupowalam u tego sprzedawcy recznikow szkoda ze nie mial.tez chce kupic dwa jak Weronika i tez te wieksze bo sa rozne rozmiary

Cytat:
Napisane przez agasobo Pokaż wiadomość
chudzielaszku
zawsze taka bylamnawet lezenie mnie nie pogrubia

a moja mama mi mowi ze jak na ten etap ciazy mam wielki brzuch wydaje mi sie ze jest taki w sam raz pokusilabym sie ze niezbyt wielki

a moj tz mowi na mnie "moja kaczuszko"

---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ----------

a cyce mam 2 rozm wieksze.wydaje mi sie ze mi nogi troche schudly bo ja po zimie zawsze mialam na plusie kilka kg.zawsze wazylam kolo 52-53 a startowalam z 55,5

Weronika ja tez nie moglam sie na Cie napatrzec!!mi nawet nie ma kto zdjec porobic bo mij tz to totalne fotograficzne beztalencie i jak na zlosc zaden fotograf mi nie odpisuje

Edytowane przez marti86
Czas edycji: 2012-08-21 o 15:19
Stary 2012-08-21, 15:21   #643
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
czy ozecie polecic jakiegos sprze3dawce na all co ma wszytsko tzn smoczki, jakies rzeczy kosmetyczne dla malenstwa itd bo bym chcaila zroic juz takie konketniejsze zakupy (wlasnie dostalem kasez zusu hurra)

a reczniki mialyscie z okryciem czy zwykly recznik moze byc?
ja sporo kupię od tego
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=4222926

Cytat:
28 tydzien +4kg
co za fugura
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-21, 15:24   #644
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Cytat:
ja fioletu nie chce bo zalatwilam nim dywanwazne zeby alkohol byl bo to on wysusza dlatego te gaziki kupilam one nasaczone alkoholem sa

Kochana przescieradelko tez kupowalam u tego sprzedawcy recznikow szkoda ze nie mial.tez chce kupic dwa jak Weronika i tez te wieksze bo sa rozne rozmiary

zawsze taka bylamnawet lezenie mnie nie pogrubia

a moja mama mi mowi ze jak na ten etap ciazy mam wielki brzuch wydaje mi sie ze jest taki w sam raz pokusilabym sie ze niezbyt wielki

a moj tz mowi na mnie "moja kaczuszko"

---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ----------

a cyce mam 2 rozm wieksze.wydaje mi sie ze mi nogi troche schudly bo ja po zimie zawsze mialam na plusie kilka kg.zawsze wazylam kolo 52-53 a startowalam z 55,5

Weronika ja tez nie moglam sie na Cie napatrzec!!mi nawet nie ma kto zdjec porobic bo mij tz to totalne fotograficzne beztalencie i jak na zlosc zaden fotograf mi nie odpisuje
ja juz nei chce zeby mi piersi rosly bo nei wyrabiam z plecami ..przy mojej chudosci mam teraz 80 D nie powiem jestem zadowolona ale juz są za duze juz stop bo pozniej mi flaki sie zrobią i dopiero bedzie świetnie....ostatnio mi psiapsiolka sprezentowala stanik do karmienia 80 D i tylko w nim chodze ostatnio bo jedyny co mi pasuje a jak jest w praniu to chodze bezprzed ciązą mailam 75a lub B

laska jestes ze hej hej a brzuszek masz bardzo ładny, w sam raz

---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ----------

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
ja sporo kupię od tego
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=4222926

co za fugura
no wlasnie przed chwilą na niego weszlam bo wrzesniowki go maują wsrod polecanych na pierwszej stronie i chyba od niego wezme sporo ma tego
Stary 2012-08-21, 15:26   #645
marti86
Zakorzenienie

Tai tez patrzylam na tego sprzedawce ale jakos nie mam zaufania do sprzedawcow z taka iloscia negatywnych/neutralnych komenatzy i szukam takich bez skaz nawet jesli mam kilkanascie zl wiecej lacznie zaplacic ale chociaz mam spokoj ducha i nie musze ise uzerac pozniej-juz kiedys mialam akcje i dziekuje:/

Anielko jak zaczniesz karrmic to sie jeszcze troszke powieksza...a pokaz swoj brzszek nam co??

Stary 2012-08-21, 15:28   #646
weronika23
Zakorzenienie

jezzzuuuu jak mnie boskuje szoooook bo zebrach martus ty masz 1,60 czy wiecej kochana co ty mowisz ze startowalas z 55 ja bym powiedziala ze ty z 48 kg maks wazylas boze ja mam prawie 3 razy tyle co ty na plusie
Stary 2012-08-21, 15:31   #647
kaaamila1
Zakorzenienie

Marti wyglądasz pięknie

Ja brzuszek pokazywałam na koniec ostatniego wątku !

....................

Dziewczyny kończe pracę i uciekam z forum !!!

Może uda mi się jeszcze dzisiaj wpaść ! Buziaki

21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja
kaaamila1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-21, 15:33   #648
marti86
Zakorzenienie

Cytat:
jezzzuuuu jak mnie boskuje szoooook bo zebrach martus ty masz 1,60 czy wiecej kochana co ty mowisz ze startowalas z 55 ja bym powiedziala ze ty z 48 kg maks wazylas boze ja mam prawie 3 razy tyle co ty na plusie
161 ale start wyzszy niz Ty i pewnie teraz mamy tyle samo

Stary 2012-08-21, 15:34   #649
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

a ktos tu pisal wczesniej o praniu ciuszkow to ja mam zamiar to zrobic na poczatku pazdziernika ,wtedy popiore wszytsko w pare dni, poprasuje i bedzie wczesniej nie ma co a wtedy juz bede meic chyba wyprawke skompletowaną
Stary 2012-08-21, 15:35   #650
dorcia2120
Zadomowienie

GG do dorcia2120

witam. Co tam u was? mi dopiero nie dawno włączyli prąd po wczorajszej burzy. Jak się czujecie? u mnie weekend miną okropnie. wczoraj też było nie za ciekawie. Narobiłam strachu sobie a jeszcze bardziej dla koleżanki jak straciłam równowagę i znalazłam się na trawniku. Na dodatek rano były mdłości, a jak wrócimy to nie było prądu... masakra.
dorcia2120 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-21, 15:35   #651
marti86
Zakorzenienie

Anielko ja Ci radze wybrac kilku sprzedawcow zaznaczyc co potrezebujesz w tablece w exelu zapisac co u ktorego ile kosztuje i wtedy Ci wyjdzie z kosztem wysylki laczna kwota do zaplaty i bedziesz wiedziala u kogo kupic.bo tak jak mowilam oni maja tak ze jedne rzeczy maja droze ktore u innych sa tansze i w sumie na jedno wychodzi jakby zsumowal ich oferty do kupy.zalezy co potrzebujesz

Stary 2012-08-21, 15:36   #652
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Tai tez patrzylam na tego sprzedawce ale jakos nie mam zaufania do sprzedawcow z taka iloscia negatywnych/neutralnych komenatzy i szukam takich bez skaz nawet jesli mam kilkanascie zl wiecej lacznie zaplacic ale chociaz mam spokoj ducha i nie musze ise uzerac pozniej-juz kiedys mialam akcje i dziekuje:/
zgadzam się że ma trochę negatywów ale zobacz ile pozytywów
ponad 420 tys!!!
poza tym moja koleżanka robiła u niego wyprawkę i była bardzo zadowolona
przekonała mnie
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-21, 15:39   #653
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Cytat:

Anielko jak zaczniesz karrmic to sie jeszcze troszke powieksza...a pokaz swoj brzszek nam co??
hmm teraz mi dalas do myslenia to ja jeszcze popatrze po tych sprzedawcach bo tez juz sie naużeralam

brzuszek pokaze tyle ze kurde nie moge skonfigurowac mojego beznadziejnego telefonuy z kompem i nie moge wgrac zdjec juz ostatnio probowalam...sprobuje dzis jeszcze moze sie uda

---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ----------

Cytat:
Anielko ja Ci radze wybrac kilku sprzedawcow zaznaczyc co potrezebujesz w tablece w exelu zapisac co u ktorego ile kosztuje i wtedy Ci wyjdzie z kosztem wysylki laczna kwota do zaplaty i bedziesz wiedziala u kogo kupic.bo tak jak mowilam oni maja tak ze jedne rzeczy maja droze ktore u innych sa tansze i w sumie na jedno wychodzi jakby zsumowal ich oferty do kupy.zalezy co potrzebujesz
no walsnie chyba tak sobie to zrobie
Stary 2012-08-21, 15:50   #654
weronika23
Zakorzenienie

Anielka ja zamierzam w tym tyg troche poprac ale u mojej mam o ile jutro posegreguje ciuszki a tego jest duzo wiec nie wiem czy mi sie uda chcialabym przynajmniej te na 56
Stary 2012-08-21, 15:59   #655
Gabi2
Zakorzenienie

GG do Gabi2

Cytat:
a ktos tu pisal wczesniej o praniu ciuszkow to ja mam zamiar to zrobic na poczatku pazdziernika ,wtedy popiore wszytsko w pare dni, poprasuje i bedzie wczesniej nie ma co a wtedy juz bede meic chyba wyprawke skompletowaną
Ja rodze w środku grudnia więc myśle ze pod koniec października będę prala
Cytat:
28 tydzien +4kg
śliczna pileczka, figura
Cytat:
landi

a co kupilyscie/kupujecie do mycia dzidzi tzn do kąpieli, do wloskow?
Ja kupuje oilatum i na poczatku będę rownież tym mylą włoski, przynajmniej tak na razie sama ze sobą ustalilam
Cytat:
Napisane przez Pokrzywka19 Pokaż wiadomość
Ładny brzucho

Oczywiscie wszystkie nasze brzuszki są ładne

Mam dość tej temperatury, prawie padlam dzisiaj robiąc obiad...

Ile kupujecie przescieradel do lozeczka i jakie? Myślałam o 2 frotte chociaz sama nie lubie ale czytalam ze sa najlepsze. A moze 3...kurcze to jest jednak zima i pranie tez schnie słabo a niech bedzie jakaś duza kupa raz po raz...to nie wiem czy to wyleci czy nie z tego pampersa, no brakuje tu doświadczenia

Blog z recenzjami książek dla dzieci, zabawek, przepisy oraz pomysły na pokój Malucha
Gabi2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-21, 16:11   #656
marti86
Zakorzenienie

Gabi dziekuje

Ja kupilam 2 przescieradelkamam nadzieje ze wystarcza:P

Ale jaja okazalo sie ze stelarza nie dolaczyli do lozka.paczki byly ponumerowane i przy odbiorze sie wszytsko zgadzalo.tylko w ktorejs zabraklo stelarza

Stary 2012-08-21, 16:11   #657
DeKajka
Zakorzenienie

Marti kochana bardzo ładnie przybierasz na wadze .. w sumie rosnie Ci z tego co widze tylko brzuszek i pupa .. tez bym tak chciala

Cytat:
Ja prac bede gdzies w pazdzierniku i tylko te ktore są na sam poczatek do 3 miesiaca .. Gdybym chciala poprac wszystko to bym musiala z 10 pralek puscic a tak bede sobie spokojnie potem prac na biezaco ..

Cytat:
Napisane przez Gabi2 Pokaż wiadomość
Ile kupujecie przescieradel do lozeczka i jakie? Myślałam o 2 frotte chociaz sama nie lubie ale czytalam ze sa najlepsze. A moze 3...kurcze to jest jednak zima i pranie tez schnie słabo a niech bedzie jakaś duza kupa raz po raz...to nie wiem czy to wyleci czy nie z tego pampersa, no brakuje tu doświadczenia
Ja mam zwykle forotte i jak narazie jedno ale mysle ze kupie jeszcze dodatakowe ..takie ''na wypadek kupy ''

Na pamiątkę ...

Stary 2012-08-21, 16:13   #658
marti86
Zakorzenienie

DeKajka tylek mi jeszcze spadl bo ja zawsze mialam taki sterczacy.i fakt chyba wszytsko idzie w brzuszek.

ja czekam az mi zamontuja wszytsko uporam sie z balaganem i zaczne prac i prasowac i ukladac juz w komodzie

Stary 2012-08-21, 16:22   #659
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Cytat:
landi

a co kupilyscie/kupujecie do mycia dzidzi tzn do kąpieli, do wloskow?
Ja kupiłam z hippa płyn do kąpieli i mleczko po. Chcialam z nivea ale nie było nic co od 1 dnia zycia możan uzywac.

Cytat:
28 tydzien +4kg
jaka jesteś laska!!!!!!!!!!!!!!

P

Szymonek
Pani_Jasiowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-21, 16:26   #660
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pokrzywka19 Pokaż wiadomość
cóż za metamorfoza super!!
Cytat:
28 tydzien +4kg
jeeejku padłam

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości