|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#631 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. X
Cytat:
No okazało się, że jakaś bakteria się wyhodowała w pępuszku.. czasami się zastanawiam czy te stare sposoby spirytusowe nie były lepsze..
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja |
|
|
|
|
#632 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
uffffffffffffffff przebnelam przez 10 stron chyba
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
napisze posta zmniejsze i pokaze-o ile cos sie nadaje wogole![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
super ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Arien Tobie rownez ![]() Przykro to czytac ![]() Ja z moja mama tez ciagle dre koty ale u nas podlozem jest inny sposob prowadzenia domu i podejrzewam ze gdybysmy nie mieszkaly razem to byloby wszytsko ok-bo i by sie nie wtracala.ale jakby nie bylo zawsze mozna na nia liczyc. Cytat:
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=20864633 Peperonik gratuluje slubowania Kasiu a co z nereczkami Nelki??mam nadzieje ze nic powaznego!! Magdaef ![]() Cecilia super ze wakacje udane!! Nielegalna zagladaj czesciej!! DeKajka zaraz 30 wspolczuje swedzenia-powiedz koniecznie lekarzowi!!Madzius, Pokrzywka piekne brzuszki!!!!!!!!!!!!!! LAndi marze o paczku chyba sie skusze..... wogole marze o najedzeniu sie tak do syta...ale juz blizej jak dalej![]() Lece ze zdjeciami porzadek zrobic!! |
|||||||||
|
|
|
#633 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ja na 15 ide a znajac zycie wejde przed 17 .. ![]() Cytat:
|
|
#634 |
|
Zakorzenienie
|
ja do pepuszka kupilam wlasnie to
http://allegro.pl/gaziki-wlokninowe-...554211635.html |
|
|
|
#635 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie siostra poradzila zeby zwyklymi gazikami i octeniseptem przemywac pepek .. i tak bede robic ..
|
#636 |
|
Zakorzenienie
|
Przylapana na goracym uczynku przedwczoraj na slynnych ostrodzkich swidrach
ja i osa na moim lodzie![]() 28 tydzien +4kg |
|
|
|
#637 |
|
Zakorzenienie
|
Anielko slonce ja ci moge jedynie powiedziec jak ja bede robic na pewno kazda mama sie z emna nie zgodzi ale coozzz
nioooo wiec ja mialam majty poporodowe ale zle sie w nich czulamm jak bede miec sn to pizama i zwykle majty bawelniane wygodne jzu zaczynam skupowac do tego te wilekie podpachy belli ze skrzydelkami rzadnych podkladow poporodowych nie kupuje zuzylam 2 doslownie reczniki te dla dzieci 2 sztuki ale najwiekszy rozmiar wttedy dlugo ci posluza pempuszek u nas po tym octanisepcie czy jak sie pisze nie goil sie wzielam fiolet 3 razy uzylam posmrowalam patyczkiem do uszu i odpadl szybciutko wlasnie po fiolecie teraz tez zaopatrze sie we fiolet na pewno boze martiii jak mozna 4kg przytyc cudnie wygladasz |
|
|
|
#638 |
|
Zakorzenienie
|
marti dzieki kochana
dobrze ze zrtobilam liste wyprawkowa to dzis wieczorem kupie wszystko co trzeba i juz , zostana mi rzeczy typu karuzela na lozeczko, przescieradlo, reczniczek i jakis kocyk jeszcze bo mam jeden narazie i rożek mam ...jeszcze nie wiem co z wana bo dostanę nową tyle ze nie mam gdzie postawic i chyba stelaż kupie tez .. a niania u ciebie martuś na pewno się przyda jak taki spory dom !!!ja sama nie wiem co mam zrobic na początku bo mam dwa pokoje ale tak mysle zeby na poczatku lozeczko bylo u nas bo po co mam latac miedzy pokojami ale z drugiej str u nas malo miejsca nie wiem a mam lęki ze dziecka nie uslysze albo się zadlawi w lozeczku albo cos wiecie jak jest
|
|
|
|
#639 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#640 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to ten nadmanganian czy cos?martuś ale ty cudnie wyglądasz zreszta weroniczka ty tez juz ja wczoraj widzialam na facebooku jaka lacha az mnie mały zaczal kopac teraz ![]() ---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- Cytat:
ja przytylam od poczatku 8 kilo ale wszytsko poszlo glownie w moje wielkie cyce chyba i troche w brzuch
|
||
|
|
|
#641 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze nadmanganian potasu kupuje dla siebie a ten fiolet bede miec od mamy ze szpitala bo on jest z alkoholem a nadman chyba bez
|
|
|
|
#642 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wazne zeby alkohol byl bo to on wysusza dlatego te gaziki kupilam one nasaczone alkoholem saCytat:
![]() a moja mama mi mowi ze jak na ten etap ciazy mam wielki brzuch wydaje mi sie ze jest taki w sam raz pokusilabym sie ze niezbyt wielki ![]() a moj tz mowi na mnie "moja kaczuszko" ![]() ---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- a cyce mam 2 rozm wieksze.wydaje mi sie ze mi nogi troche schudly bo ja po zimie zawsze mialam na plusie kilka kg.zawsze wazylam kolo 52-53 a startowalam z 55,5 Weronika ja tez nie moglam sie na Cie napatrzec!!mi nawet nie ma kto zdjec porobic bo mij tz to totalne fotograficzne beztalencie Edytowane przez marti86 Czas edycji: 2012-08-21 o 15:19 |
||
|
|
|
#643 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=4222926 Cytat:
|
||
|
|
|
#644 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo pozniej mi flaki sie zrobią i dopiero bedzie świetnie....ostatnio mi psiapsiolka sprezentowala stanik do karmienia 80 D i tylko w nim chodze ostatnio bo jedyny co mi pasuje a jak jest w praniu to chodze bez przed ciązą mailam 75a lub B laska jestes ze hej hej a brzuszek masz bardzo ładny, w sam raz ![]() ---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- Cytat:
i chyba od niego wezme sporo ma tego
|
||
|
|
|
#645 |
|
Zakorzenienie
|
Tai tez patrzylam na tego sprzedawce ale jakos nie mam zaufania do sprzedawcow z taka iloscia negatywnych/neutralnych komenatzy i szukam takich bez skaz nawet jesli mam kilkanascie zl wiecej lacznie zaplacic ale chociaz mam spokoj ducha i nie musze ise uzerac pozniej-juz kiedys mialam akcje i dziekuje:/
Anielko jak zaczniesz karrmic to sie jeszcze troszke powieksza...a pokaz swoj brzszek nam co?? |
|
|
|
#646 |
|
Zakorzenienie
|
jezzzuuuu jak mnie boskuje szoooook bo zebrach martus ty masz 1,60 czy wiecej kochana co ty mowisz ze startowalas z 55 ja bym powiedziala ze ty z 48 kg maks wazylas boze ja mam prawie 3 razy tyle co ty na plusie
|
|
|
|
#647 |
|
Zakorzenienie
|
Marti wyglądasz pięknie
![]() Ja brzuszek pokazywałam na koniec ostatniego wątku ! .................... Dziewczyny kończe pracę i uciekam z forum !!! Może uda mi się jeszcze dzisiaj wpaść ! Buziaki
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja |
|
|
|
#648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#649 |
|
Zakorzenienie
|
a ktos tu pisal wczesniej o praniu ciuszkow to ja mam zamiar to zrobic na poczatku pazdziernika ,wtedy popiore wszytsko w pare dni, poprasuje i bedzie wczesniej nie ma co a wtedy juz bede meic chyba wyprawke skompletowaną
|
|
|
|
#650 |
|
Zadomowienie
|
witam. Co tam u was? mi dopiero nie dawno włączyli prąd po wczorajszej burzy. Jak się czujecie? u mnie weekend miną okropnie. wczoraj też było nie za ciekawie. Narobiłam strachu sobie a jeszcze bardziej dla koleżanki jak straciłam równowagę i znalazłam się na trawniku. Na dodatek rano były mdłości, a jak wrócimy to nie było prądu... masakra.
|
|
|
|
#651 |
|
Zakorzenienie
|
Anielko ja Ci radze wybrac kilku sprzedawcow zaznaczyc co potrezebujesz w tablece w exelu zapisac co u ktorego ile kosztuje i wtedy Ci wyjdzie z kosztem wysylki laczna kwota do zaplaty i bedziesz wiedziala u kogo kupic.bo tak jak mowilam oni maja tak ze jedne rzeczy maja droze ktore u innych sa tansze i w sumie na jedno wychodzi jakby zsumowal ich oferty do kupy.zalezy co potrzebujesz
|
|
|
|
#652 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ponad 420 tys!!! poza tym moja koleżanka robiła u niego wyprawkę i była bardzo zadowolona ![]() przekonała mnie |
|
|
|
|
#653 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
brzuszek pokaze tyle ze kurde nie moge skonfigurowac mojego beznadziejnego telefonuy z kompem i nie moge wgrac zdjec juz ostatnio probowalam...sprobuje dzis jeszcze moze sie uda![]() ---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#654 |
|
Zakorzenienie
|
Anielka ja zamierzam w tym tyg troche poprac ale u mojej mam o ile jutro posegreguje ciuszki a tego jest duzo wiec nie wiem czy mi sie uda chcialabym przynajmniej te na 56
|
|
|
|
#655 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ładny brzucho Oczywiscie wszystkie nasze brzuszki są ładne Mam dość tej temperatury, prawie padlam dzisiaj robiąc obiad... Ile kupujecie przescieradel do lozeczka i jakie? Myślałam o 2 frotte chociaz sama nie lubie ale czytalam ze sa najlepsze. A moze 3...kurcze to jest jednak zima i pranie tez schnie słabo a niech bedzie jakaś duza kupa raz po raz...to nie wiem czy to wyleci czy nie z tego pampersa, no brakuje tu doświadczenia
|
|
|
#656 |
|
Zakorzenienie
|
Gabi dziekuje
![]() Ja kupilam 2 przescieradelka Ale jaja |
|
|
|
#657 | ||
|
Zakorzenienie
|
Marti kochana bardzo ładnie przybierasz na wadze
![]() Cytat:
a tak bede sobie spokojnie potem prac na biezaco .. Cytat:
|
|
#658 |
|
Zakorzenienie
|
DeKajka tylek mi jeszcze spadl bo ja zawsze mialam taki sterczacy.i fakt chyba wszytsko idzie w brzuszek.
ja czekam az mi zamontuja wszytsko uporam sie z balaganem i zaczne prac i prasowac i ukladac juz w komodzie
|
|
|
|
#659 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() jaka jesteś laska!!!!!!!!!!!!!! ![]()
|
|
#660 | |
|
Zakorzenienie
|
cóż za metamorfoza
super!!Cytat:
padłam
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:51.

napisze posta zmniejsze i pokaze-o ile cos sie nadaje wogole
Ja również już wyobraziłam sobie pokoik i będzie piękny 
ale zobacze jak z kasa bo narzie du..pa a wydatkow tyle ze szok, no niesttey ide na latwizne , jakos ze nie moge liczyc na pomoc kupuje co najtansze np poscieli wogole narazie nie kupie, kupie jak juz bedzie potrzebne

wydaje mi sie ze jest taki w sam raz pokusilabym sie ze niezbyt wielki 

Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)