|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#661 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. X
http://esentia.pl/Ziaja_ziajka_Masc_...iom_p26483.htm
Slysząłyście o tym??? Ma dobre recenzje na kwc
|
#662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak Wam się podoba sukieneczka na wesele, musiałam lekko odpruć zakładki które kiedyś mi teściowa zrobiła bo była za duża, a teraz sukienka jest w sam raz. Zastanawiam się tylko ile czasu w obcasach wytrzymam ![]() ps. nie miałam stanika więc troche "tam" płasko
|
|
|
#663 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziewczyny a cos takiego kupujecie??http://allegro.pl/jednorazowe-wkladk...575246789.html bo mi tesciowa ostatnio gadala ze blabla osczednosc i wogole ale ja nei wiem czy to nie odparza pupci ---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- Cytat:
a co do butow wez na zmiane balerinki loub sandalki pozneij i tak nikt nie zauwazy
|
||
|
|
|
#664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a Twoje nnogi zazdroszcze!!!!O tak, balerinki to jest to ja to bym chyba nawet do kościoła założyła. u mnie na weselu po kościele każda kobietka przebierała buty ;P
|
|
|
#665 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ---------- Cytat:
|
|
#666 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje Wam
![]() Pani Jasiowa ale to ślub musiałby odbyć sie w innym kraju bo w Pl to nie przejdzie hehWłaśnie wciagnelam jagodzianke, która dostalam od męża ![]() Jutro chyba wybiore te przescieradla, wezmę 2 frotte, a jak cos w awaryjnego sytuacji to widziałam w niezłej w miarę cenie w auchanie, chciałabym tez w końcu zamówić ochraniacz do lozeczka, bo lozeczko to na ostatnia chwile...
Edytowane przez Gabi2 Czas edycji: 2012-08-21 o 16:49 |
|
|
|
#667 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
kombinezon przepiekny ![]() Cytat:
a o co chodzi z pokrzywa? na co to? Cytat:
gratuluje decyzjizazdroszcze ci,bo chetnie bym tez poszla pokoik nam koniecznie pokaz jak skonczycie, bo brzmi swietnie Cytat:
Cytat:
a jaka masz infekcje? czy masz pimafucin krem? a kazal ci jakis probiotyk brac? (100 pytan do ... )trzymam tez mam infekcje i ledwo chodze z bolu biore juz 4 raz globulki w ciagu 1,5 miesiaca, tym razem Macmiror complex i wlasnie Pimafucin krem, a do tego LaciBios Femina łykam i jakos poprawy nie widac pocieszam sie,ze musi chwila minac,bo dopiero co mi leki zmienili,ale po poprzednich(GynoPevaryl) nie bylo nic lepiejmiesiac temu ralam nystatyne-zero poprawy i macmiror,po ktorym przeszlo na jakis czas Cytat:
my jestesmy umowieni w urzedzie na piatek na ustalanie daty,ale u nas podobno najwczesniej jest listopad,a tez chcialam w pazdzierniku (bo moi rodzice tak brali) robicie potem jakis obiad lub przyjecie? z sukienka tez mam problem,ale poszukam po sklepach przed samym slubem,zeby sie zmiescic a jaka bys chciala sukienke? ogromnie sie ciesze,ze jest nas dwie kciuki za wizyte jutrzejsza czesc dziewczynki u mnie bez wiekszych zmian niestety wzielam na noc ten nowy lek i nie czuje zbytniej poprawy wczoraj mowie do kolezanki,ze mam zaprawe przed porodem, juz sie uodparniam na to co mnie czeka po,a ona na to, ze dobrze porod wspomina, szybko do formy wrocila i wcale jakiegos okroplnego bolu nie czula,wiec nie mam co sie tak zle nastawiac. Pocieszyla mnie ide was nadrabiac dalej
Edytowane przez peperonik Czas edycji: 2012-08-21 o 16:53 |
||||||
|
|
|
#668 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja od wczoraj trafie sytuacje w robocie - nie dosc, ze nocy nie przespalam, to w dzien tez zupelnie nie do zycia jestem, a przy okazji pozarlam sie z mama - ostatnio ciagle na siebie wrzeszczymy. Ogarnelam swoja szafe - jestem zalamana iloscia ciuchow, ktore musialam odlozyc "glebiej", bo juz sie w nie nie mieszcze Jakos nie moge sie z tym rosnacym brzucholem pogodzic...I w ogole, mogloby zaczac padac
21.11.12 22:40 52cm 3,09kg 10pkt |
|
|
|
|
#669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poszukam czegoś o lepszym składzie chyba |
|
|
|
|
#670 |
|
Zakorzenienie
|
a mi pierwszy raz wystaje dupsko jak u lopez
|
|
|
|
#672 |
|
Zakorzenienie
|
To sie ciesz bo ostatnio pokazywali w tv specjalne gacie z wkladkami zeby mieć taki tyłek
|
|
#673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z moją infekcją to jest tak że ja w ogóle nie czuje że ją mam. Jak miałam jakiś czas temu to czułam pieczenie podczas stosunku...a teraz nic a on mi tu dziś mówi po badaniu że jest stan zapalny...Mam nadzieję że już teraz będzie ok... |
|
|
|
|
#675 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny znalazłam krawcową
juz z nią rozmawiałam i sukienka tzn. uszycie+ materiały wyjdzie mi okolo 150zł |
|
|
|
#676 |
|
Zakorzenienie
|
Hahaha ja też
![]() A jeszcze go wspieram prince polo xxl i marsem 2 packiem ![]() |
|
|
|
#677 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#678 |
|
Zakorzenienie
|
Jasiu co to za zwyczaje, żeby ciężarna się miała dzielić jedzeniem
|
|
|
|
#679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() jestes boska
|
|
#680 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#681 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Ale mam ochotę na nową torebkę, a się zdecydować nie mogę |
|
|
|
#683 |
|
Zakorzenienie
|
Nie katujcie tymi slodkosciami ..
![]() Ja dzisiaj otwieram zamrazarke a tam 2 lody wodne i zamrozony placek - duński .. z migdalami .. uwielbiam .. pozarlysmy z mama i siostra od razu
Na pamiątkę ... ''Pod moim sercem, inne serce bije... Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane..'' 12 _ 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 _ Adasiowe szczęście ! Edytowane przez DeKajka Czas edycji: 2012-08-21 o 17:45 |
|
|
|
#684 | |||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, mnie też przechodzą ciarki - więcej ciarki giganty, olbrzymy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() klask i: Ogromne gratulacje a sukienka prześliczna ![]() Cytat:
Tylko uważaj i nie przesadź. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Gratulu ję tuż, tuz magiczna 30-stkaCytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ucięło mi oczywiście parę cytatów... Aerien - bidulko |
|||||||||
|
|
|
#685 |
|
Zakorzenienie
|
No tego właśnie nie wiem
![]() Jakąś dużą, chyba koloru karmelowego, bo botki sobie zamówiłam karmelowe
|
|
|
|
#686 | |
|
Zakorzenienie
|
Wypiłam kawkę, zjadłam pare ciastek, teraz to by sie spacerek przydał
![]() Idę trochę na podwórko laseczki ---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ---------- Cytat:
dobra lece
|
|
#687 |
|
Zakorzenienie
|
patrzę przez okno i mnie ściska bo w domu naprzeciwko mają basen i się pluska cała rodzina
chyba sie przyłączę Byłam oblukać miasto i taaaaaaaaaaaaaak sie nachodziłam, że szok. Teraz lenię się przed TV bo nie mam już na nic siły. Chyba zagonie M żeby mi nogi pomasował jak wróci z pracy hehehe
|
|
#688 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja chyba postawię jednak na hipp ![]() a jak podrośnie i problemów nie będzie to na babydream się przerzucę ja w sobotę będę szukała bo dostałam na ten cel pieniążki
|
||
|
|
|
#689 |
|
Rozeznanie
|
Hey dziewczynki. Te upały są nie do zniesienia.. Źle je znoszę, jest mi ciężko i jakaś nie do życia jestem.. A końca nie widać.
Nie cytuję bo za dużo postów i pewnie większość by ucięło Mąż poszedł z kumplem na piwko, a ja zjadłam kolację, idę się wykąpać i chyba będę leżała.. Widzę, że wyprawka na tapecie. Ja też muszę wziąć się w garść, zrobić listę potrzebnych rzeczy i kupić je teraz na początku września. Na październik zostawiam tylko wózek i fotelik Co do moich planów porodowych to nadal jestem w czarnej dziurze.. Dziś kolejny raz rozmawiałam z mężem i chyba (bez względu na przeprowadzkę) będę rodziła w tej klinice. Jutro tam zadzwonię i umówię się na kolejną wizytę, powiem też, że chciałabym tam rodzić I tu mam do was pytanie. Szczególnie do dziewczyn w 30 t.c. - nadal macie wizyty co 4 tygodnie (oczywiście jeżeli wszystko jest OK) ?? Bo nie wiem na kiedy się umówić Tam pracuje dużo ginków, dodzwonić mogę się jedynie na recepcję, więc nie mam szans na rozmowę z lekarzem. Chyba zrobię normalną 4 tyg przerwę, bo nic niepokojącego się nie dzieje ![]() Marti pytałaś o nerki mojej córeczki. Na ostatnim USG gin powiedział, że ma powiększony układ kilichowo-miednicowy prawej nerki. Wynik to 5,9mm, a norma jest do 10mm. Na razie kazał kontrolować przy następnym USG czy się powiększa, czy to np. chwilowy "incydent". Boję się i modlę o to, żeby Nelusia była zdrowa ![]() ![]() A figurkę masz boską Gabi Ty też świetnie wyglądasz. Ja również idę na wesele, a nawet dwa. Pierwsze już w ten piątek, a drugie za tydzień w sobotę. Sukienkę mam jedną, ma szczęście wesela na dwóch różnych końcach Polskich i w zupełnie różnych towarzystwach ![]() Wstawiam fotki- pierwsze to oczywiście moja ukochana córunia (bardzo podobna do męża), dwa następne z wczoraj (słabo widać) i zdjęcie sukienki - robione miesiąc temu, na szczęście sukienka to tak zwany worek i śmiało w nią wchodzę, chociaż to S-ka.
|
#690 |
|
Rozeznanie
|
I jeszcze dla porównania- mój kilku miesięczny mąż (zabiłby mnie za to
)
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:04.

zazdroszcze!!!!
Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)
heh

)
tez mam infekcje i ledwo chodze z bolu 

klask i: Ogromne gratulacje a sukienka prześliczna