|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: Wybieramy kolejny tytuł
|
|||
| Roczki już za nami, zaraz jesień witamy. |
|
1 | 1,72% |
| Rok już za nami, teraz na bunt dwulatka czekamy. |
|
2 | 3,45% |
| Choc tak długo sie juz znamy- Z krzaków wyganiamy podczytujace mamy! |
|
1 | 1,72% |
| Kosi Kosi łapki-Jestem taaaki duży ze zjadać kanapki |
|
0 | 0% |
| Póki to lato nie minie każdy maluch na tym wątku nie jedno wywinie |
|
0 | 0% |
| Minął roczek, czas tak leci - mamy i ich wakacyjne dzieci |
|
8 | 13,79% |
| wspólny roczek już za nami i za dziećmi wciąż biegamy |
|
2 | 3,45% |
| pierwszy roczek naszych dzieci, jak len czas szybciutko leci |
|
5 | 8,62% |
| roczek mam ,zęby mam i na nerwach mamie gram |
|
14 | 24,14% |
| wizaż nadal funkcjonuje, z nami dzieci wychowuje |
|
2 | 3,45% |
| Dzieciaczki sztukę chodzenia szlifują, a mamuśki na zlot się szykują.... |
|
1 | 1,72% |
| Czas zakończyć letnie plażowanie ale nie wizażowanie. Mamuśki lipcowo-sierpniowe 2011 |
|
1 | 1,72% |
| Roczki wyprawione, dumne mamy i ich dzieci zadowolone. Mamusie lipcowo-sierpniowe 2011 |
|
0 | 0% |
| Niemowlęctwo juz za nami, drugi roczek zaczynamy! Letnie dzieci 2011 i ich rozgadane mamy. |
|
17 | 29,31% |
| Roczek minął - nie do wiary, cieszą sie lipcowe i sierpniowe mamy |
|
4 | 6,90% |
| Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4021 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czasem się przewrócą robiąc pierwsze kroczki-wakacyjne dzieci właśnie kończą ro
Marinko ok
juz się nie moge doczekać .... napisz do Beatki smska może przyjedzie z Juleczką
|
|
|
|
#4022 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Czasem się przewrócą robiąc pierwsze kroczki-wakacyjne dzieci właśnie kończą ro
Zaneta inhalator moja koleżanka poleca ten:
http://allegro.pl/inhalator-philips-...545595529.html |
|
|
|
#4023 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
|
|
|
|
|
#4024 |
|
Wtajemniczenie
|
Żanetko ja mam taki inhalator, na szybko w aptece kupiony. zadowolona jestem. trochę głośny, ale mi nie przeszkadza. mała nie jest astmatyczka i nie wymaga codziennej inhalacji, tylko jak jej coś dolega. więc uważam, że jak na takie potrzeby nasze jest ok.
http://www.sklepmedyczny.net/towar/1...by-zestaw.html |
|
|
|
#4025 |
|
Zadomowienie
|
Tymciu Nasz kochany roczniaku- spełnienia dziecięcych marzeń i wystrzałowej imprezki urodzinowej życzy ciotka z Haniołkiem.
Blaneczko, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. Brumku, ta czerwona kiecka jest świetna! Natko, Brumku, zdjęcia naprawdę wyszły mi fatalne. Aania, udanego wypoczynku! ![]() Jaciee, WOW. Może zobaczył wiertarkę w szafie? ![]() Wszystkiego najlepszego dla tż. Dziewczyny, w Super-Pharm promocja na zielone pampersy (z kartą kosztują 29,99)- wychodzą naprawdę tanio. |
|
|
|
#4026 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Serio.. Ja w ciąży przytyłam tylko 6 kg. Jakieś 2 tygodnie po porodzie ważyłam 4 kg mniej niż przed ciążą. A później wskoczyło ponad 10 kg po przeprowadzce do Anglii i suma sumarum ważę więcej niż na koniec ciąży.. W październiku będę w PL to pobadam się trochę, może coś z hormonami..
Widać, że urodzinki udane, a Ty Oliweczko poprostu kwitniesz! Cytat:
Cytat:
Cytat:
Aniu udanego wypoczynku!
|
|
#4027 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() życzenia dla solenizanta ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() zabierz mnie ze sobą ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Tymek, Blanka STO LAT ŁOBUZIAKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Natka Domki super ![]() więcej nie pamiętam a cytaty wcięło ![]() u nas pogoda sie psuje, wiatr straszny więc siedzimy w domku |
|||||
|
|
|
#4028 | |||
|
Zakorzenienie
|
Tymciu i Blanka sto lat Cytat:
przegadaj z tżtem i pogadamy wieczorem na FB, ok? Cytat:
W domu tylko cały czas smaruję bephantenem. Cytat:
![]() Ja właśnie wróciłam ze szczepienia z Lilą, odra , świnka różyczka, Szczepiliśmy Priorixem. Nastawiłam się na mega płacz a ona nawet nie jęknęła nic a nic się nawet nie wzruszyła, mój mały zuch ![]() Myślałam że dziś też będzie pneumo, nawet wzięłam kasę, ale dopiero w październiku mamy się stawić na ostatnią dawkę, potem w listopadzie błonnica i to finito będzie
|
|
#4029 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4030 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakie cwiczenia wykonujesz?Juz po szczepieniu. Lilka spi, troche plakala, bala sie ![]() Za 4 tyg znowu
|
|
|
|
|
#4031 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Poza tym napisałam mu smsa, że może dziś spełni się jedno z jego życzeń, a on się pyta czy w ciąży jestem Zamurowało mnie, jakiś dziwny sie zrobił
|
|
#4032 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4033 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4034 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tymek i Blanka sto lat nasze roczniaki Oliweczka wyglądasz ślicznie, w tej różowej spódniczce że hoho. Brumek i mi się podoba ta czerwona- Jacie pokaż sukienkę z wesela- najlepiej na sobie. ![]() Domki Natki super. Domek mały kombinator, świetne filmiki. Aniaa jak ja zazraszczam Soliny , bawcie sie dobrze. Dziubek pogoda nie dopisuej u Was? kurcze u nas parno, gorąco za gorąco! You przez Ciebie nabrałam ochotę na dziarę tż nie ma nic przeciwko, szczególnie jak słyszy że jego imię też bym wydziergała ( jak to potem usunąć ? w razie w?)Stronczek czego Cie tak mało? Polska cie pochłania? Jaciee tsh na początek wystarczy, ew. ft4. Dopiero jak wyjdzie tfu tfu coś nie tak to przeciwciała i ft3. A u mnie noce to koszmar, Sara jęczała od 1- 3. spałam ( spaniem tego nazwać nie można) u niej w pokoju pod kocem przy włączonej lampce nad głową, (jak wyłączałam był ryk.), podnosiłam sie do niej sto razy, jeść, pić, ponieść, przytulić... Noc w noc jest to samo. Naprawę niewyspanie to tortuta
|
|
#4035 |
|
Wtajemniczenie
|
Może się uda po 1 września, bo będzie kolejny ślub. Teraz robili kuzyni, ale pewnie mi nie prześlą
|
#4036 |
|
Zakorzenienie
|
Czeeeeeść
|
#4037 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki, to ja Bartessa, pisze z konta siostry bo w sumie i tak nie mam jak inaczej bo mnie zbanują. Poprosilam ją zeby udostępnila mi swoje konto na rozmowy z wami i sie zgodzila, choc przed jej wyjazedem za granice nie dalo rady, chyba po takiej rozlące docenila to kim jest siostra
Tęsknie za wami i smutno mi ze nie moge z wami normalnie pisac. Nie patrzcie na podpisy, watki w nich nie są moje.Karolek dzielnie stawia kroczki, juz od 2 tyg, ma 8 zabków i straszną chrype od kilku dni. |
|
|
|
#4038 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Przepięknie wszystkim dziękuję za życzenia dla Tymusia-Roczniaka
Dlatego grupowo, ale myśląc o każdej z Was: DZIĘKUJEMY! Cytat:
![]() A wyjazd Wam się należy - super, że udało się zorganizować. Ja tez uwielbiam Solinę ![]() Cytat:
) Cytat:
![]() Cytat:
Myślisz? Jeszcze nie miałam czasu ich poprzymierzać, więc nie zdecydowałam. Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4039 | |
|
Zakorzenienie
|
super zdjęcie- porównanie !!!!!!! Cytat:
z chrypa niech idzie w cholerę |
|
|
|
|
#4040 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4041 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4042 |
|
Wtajemniczenie
|
nie mam weny ani humoru ehhh szkoda gadac... u mnie źle, nawet bardzo źle. Pozarlam sie z Tz, bardzo powaznie. Padlo wiele przykrych slow. Moja wina, ale on za ostro zareagowal. Jego przyjazd do PL po nas stoi pod znakiem zapytania. Chyba bedziemy musialy samolotem wracac, nie wiem kiedy...Nie odzywa sie do mnie, tylko w sprawach koniecznych. Dzis wyslal mi rano tylko Sms " co tam u WIKI?" przykro mi strasznie.... ![]() Tymciu wszystkiego najlepszego z okazji pierwszych urodzinek
Blanka i dla Ciebie tez najlepsze zyczonka nie wiem co bedzie z urodzinkami Wiki. Nic jeszcze nie zaplanowalam, nie mam sily... jestem kompletnie rozbita... Poprosze tez o wysylanie mi propozycji na tytul nowego watku, juz ponad 4000 mamy. ide, nie smece, jakby co to w krzakach siedze (Shira odpusc mi bartessa witaj ( a nie mozesz zalozyc sobie nowego konta na inny adres email? ) Edytowane przez Stronczek27 Czas edycji: 2012-08-22 o 12:58 |
|
|
|
#4043 |
|
Zakorzenienie
|
Ula i dziewczyny szczepiące Priorixem - płaciłyście za niego, czy był refundowany?
|
#4044 |
|
Zakorzenienie
|
Brumciu ja też priorix- za free
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
|
|
|
|
#4045 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Buziaki dla Karola A do Adminów pisałaś w tej sprawie? Wiedziałam, że zauważycie ![]() Mój mąż jest od niego uzależniony ![]() Cytat:
Stronczku, a nie można tego załagodzić. Powiedzieć "sorki, za dużo powiedziałam"?
|
|
#4046 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
ale mi się porobiło zaległości przez pół dnia ![]() Sto latek dla Tymonka i Blanki Byłam wczoraj na tej rozmowie, wrażenia takie sobie, chyba raczej średnio mi poszło Oczywiście przemyślałam sobie mniej więcej co im powiedzieć, a jak przyszło co do czego to języka w gębie zapomniałam I słów mi brakowało (rozmowa była po angielsku) - matko, cofam się w rozwoju Oczywiscie pytali czy mogę pracowac w nadgodzinach i wyjeżdzać w delegacje Mają się odezwać niedługo![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziękuję bardzo Cytat:
Makabra Nie chcę sobie wyobrażać, jak go traktuje w domu Cytat:
Idę podjąć próbę uśpienia Amelki, zobaczymy co z tego wyjdzie...
|
|
|
#4047 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co się stało ???????!!!!!! Cytat:
|
||
|
|
|
#4048 |
|
Wtajemniczenie
|
Brumku super porównanie
a elmex też mi się w oczy rzucił ![]() u nas priorix też jest za free Kasia witaj stronczku smutne to
|
|
|
|
#4049 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cudo Cytat:
|
|
#4050 |
|
Zakorzenienie
|
Brumek świetne porównanie, i mi też elmex się rzucił w oczy od razu
![]() A czy Ty obcięłaś włosy dziewczyno? ![]() Ale z datą to nam ściemniasz, bo rok temu 22 to chyba w domowej łazience nie siedziałaś z Tymkiem , co najwyżej szpitalnej ![]() Stronczek myślę że sie pogodzicie i mu przejdzie.
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:34.

proszę o kciuki....

Zakończone: 2

Mają się odezwać niedługo
nie wiedziałam normalnie czy coś powiedzieć,czy cokolwiek zrobić.Ręce mi opadły, widziałam już nie jednego klapsa,ale żeby uderzyć tak w twarz dziecko które miało może z 7 lat...okropność....MAŁO TEGO! wracając tatusiek sobie wziął młodego na barana a starszy szedł z opuszczoną miną przed nimi...makabra jakaś...aż w aucie stanęły mi łzy w oczach...i ojciec sobie z tym nic nie zrobił, totalnie nic...ach...