Czasem się przewrócą robiąc pierwsze kroczki-wakacyjne dzieci właśnie kończą roczki - Strona 135 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Wybieramy kolejny tytuł
Roczki już za nami, zaraz jesień witamy. 1 1,72%
Rok już za nami, teraz na bunt dwulatka czekamy. 2 3,45%
Choc tak długo sie juz znamy- Z krzaków wyganiamy podczytujace mamy! 1 1,72%
Kosi Kosi łapki-Jestem taaaki duży ze zjadać kanapki 0 0%
Póki to lato nie minie każdy maluch na tym wątku nie jedno wywinie 0 0%
Minął roczek, czas tak leci - mamy i ich wakacyjne dzieci 8 13,79%
wspólny roczek już za nami i za dziećmi wciąż biegamy 2 3,45%
pierwszy roczek naszych dzieci, jak len czas szybciutko leci 5 8,62%
roczek mam ,zęby mam i na nerwach mamie gram 14 24,14%
wizaż nadal funkcjonuje, z nami dzieci wychowuje 2 3,45%
Dzieciaczki sztukę chodzenia szlifują, a mamuśki na zlot się szykują.... 1 1,72%
Czas zakończyć letnie plażowanie ale nie wizażowanie. Mamuśki lipcowo-sierpniowe 2011 1 1,72%
Roczki wyprawione, dumne mamy i ich dzieci zadowolone. Mamusie lipcowo-sierpniowe 2011 0 0%
Niemowlęctwo juz za nami, drugi roczek zaczynamy! Letnie dzieci 2011 i ich rozgadane mamy. 17 29,31%
Roczek minął - nie do wiary, cieszą sie lipcowe i sierpniowe mamy 4 6,90%
Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-22, 10:55   #4021
Sloneczko555xxx
Zakorzenienie

Dot.: Czasem się przewrócą robiąc pierwsze kroczki-wakacyjne dzieci właśnie kończą ro

Marinko ok juz się nie moge doczekać .... napisz do Beatki smska może przyjedzie z Juleczką

Sloneczko555xxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 10:57   #4022
ellika
Rozeznanie

Dot.: Czasem się przewrócą robiąc pierwsze kroczki-wakacyjne dzieci właśnie kończą ro

Zaneta inhalator moja koleżanka poleca ten:
http://allegro.pl/inhalator-philips-...545595529.html
ellika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 11:00   #4023
Marina1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sloneczko555xxx Pokaż wiadomość
Marinko ok juz się nie moge doczekać .... napisz do Beatki smska może przyjedzie z Juleczką
ja też! napiszę zaraz, może uda jej się przyjechać, chociaż u niej tam ostatnio jest niewesoło
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
Marina1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 11:08   #4024
pieleszka
Wtajemniczenie

Żanetko ja mam taki inhalator, na szybko w aptece kupiony. zadowolona jestem. trochę głośny, ale mi nie przeszkadza. mała nie jest astmatyczka i nie wymaga codziennej inhalacji, tylko jak jej coś dolega. więc uważam, że jak na takie potrzeby nasze jest ok.
http://www.sklepmedyczny.net/towar/1...by-zestaw.html

Kobiety nigdy nie zrozumiesz. Nawet jeśli jesteś kobietą! (A.J.Cronin)
pieleszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 11:22   #4025
marzena_S
Zadomowienie

Tymciu Nasz kochany roczniaku- spełnienia dziecięcych marzeń i wystrzałowej imprezki urodzinowej życzy ciotka z Haniołkiem.

Blaneczko, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin.
(kopnij mamusię w zadek, żeby Nam wreszcie Ciebie pokazała)

Brumku, ta czerwona kiecka jest świetna!
Natko, Brumku, zdjęcia naprawdę wyszły mi fatalne. Piwnooka też robiła, może jej będą lepsze. Jak się zgodzi to wstawię kilka, ale dziewczyny były ruchliwe i ciężko było je uchwycić.

Aania
, udanego wypoczynku!

Jaciee, WOW. Może zobaczył wiertarkę w szafie?
Wszystkiego najlepszego dla tż.

Dziewczyny, w Super-Pharm promocja na zielone pampersy (z kartą kosztują 29,99)- wychodzą naprawdę tanio. Niestety promocja obowiązuje od wczoraj do dzisiaj. Ja lecę robić zapasy.
Stary 2012-08-22, 11:36   #4026
Madziulka_17
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dziubek79 Pokaż wiadomość
serio ? tak podskoczyło ? dziwne kurcze
Serio.. Ja w ciąży przytyłam tylko 6 kg. Jakieś 2 tygodnie po porodzie ważyłam 4 kg mniej niż przed ciążą. A później wskoczyło ponad 10 kg po przeprowadzce do Anglii i suma sumarum ważę więcej niż na koniec ciąży.. W październiku będę w PL to pobadam się trochę, może coś z hormonami..

Cytat:
Napisane przez Oliweczka1985 Pokaż wiadomość
Zrobiłam kolaż ze zdjęć urodzinowych Julci, to Wam wkleję
Widać, że urodzinki udane, a Ty Oliweczko poprostu kwitniesz!

Cytat:
Napisane przez agni82 Pokaż wiadomość
ja też nie. zaczynam po 20:00

Cytat:
Napisane przez Lili 83 Pokaż wiadomość
1,64

Wiecie co? Jak stoję przed lustrem to widzę, że mam nadwagę ale jeszcze nie jest tak źle. Gorzej jak zobaczę siebie na zdjęciach, tragedia.
Ja 1,6. Wiesz, że ja mam tak samo? Niby jak stoję przed lustrem to no jestem grubsza, ale nie ma tragedii.. Ale jak zobaczę siebie na zdjęciu

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość
Świetny!

Cytat:
Napisane przez aania_20 Pokaż wiadomość

Tymuś, przystojniaku czarujący, wszystkiego najlepszego z okazji awansu do grona małych dzieci

Blanko, także wszystkiego najlepszego ślicznotko!!

Julcia, Hania, i dla Was buziaki miesięcznicowe

Podpinam się pod piękne życzenia

Aniu udanego wypoczynku!

' Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym '

http://suwaczki.maluchy.pl/li-54402.png

http://kociewianka.w.interia.pl/mamy/dzieci2011.html
Madziulka_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 11:53   #4027
dziubek79
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jacieeeee Pokaż wiadomość
Witam.

Julka, Hania za miesięcznicę.
Blanka, Tymek zdrówka, uśmiechu i samych kolorowych zabawek w te pierwsze urodzinki

Mój TŻ ma dziś trzydziestkę. W pracy był na noc. Ja się rano budzę, a tu przygotowane śniadanie, rogaliki z bitą śmietaną i lampka szampana,
W takim wypadku to o codziennie może urodziny obchodzić
uuuu to się małżonek postarał pożyczysz go na trochę
życzenia dla solenizanta

Cytat:
Napisane przez agulaaabar Pokaż wiadomość
Dzień dobry!
Stresa mam, idziemy z Lilką do szczepienia proszę o kciuki....
Kurcze jak byla mniejsza to nic mi to nie robiło a teraz? Jak tak szuka ratunku z przerażeniem w oczach... eh aż mnie żołądek boli...

Cytat:

to u nas inaczej, wyrywa szczoteczkę i sam myje, inaczej nie przejdzie. Ja mogę co najwyżej poprawić

A druga rzecz - w piątek jedziemy na kilka dni nad Solinę Ale się cieszę Co prawda nie na długo, ale dobre i kilka dni, bo już mam dość wszystkiego, brak czasu kompletny, lato zleciało a ja ani dnia nie miałam zupełnie na luzie. A poza tym byłam tam raz i już zakochałam się w tym miejscu
też aparat z tego Adasia
zabierz mnie ze sobą

Cytat:
Jaciee tylko pozazdrościc

Uwielbiam moje dziecko... przez ostatnie dni po zmianie pampka bralam ją za rękę, Lilka brała pampka i szłysmy wyrzucić do kosza... radocha z tego ogromna
siedzę przed wizazem i słyszę że coś się strasznie męczy to moje dziecko, idę, patrzę a ona raczkuje z sypialni z pampersem z nocy i z oburzeniem swoje "dadadadadada!"
Poszłyśmy go razem wyrzucić i już była zadowolona
super jest !!!!

Cytat:
Napisane przez pieleszka Pokaż wiadomość

dziubek w mojej mieścinie też rynku brak, nad czym ubolewam..mamy niby bulwar nad Wartą, ale to nie to samo
musimy sie przeprowadzić

Tymek, Blanka STO LAT ŁOBUZIAKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Natka Domki super

więcej nie pamiętam a cytaty wcięło

u nas pogoda sie psuje, wiatr straszny więc siedzimy w domku
dziubek79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 11:54   #4028
youyou
Zakorzenienie

Tymciu i Blanka sto lat

Cytat:
Napisane przez iustyna1 Pokaż wiadomość
Ula no właśnie nie da rady :/. Tż ma teraz 2 tygodnie wolne, od 27 sierpnia do 9 września. Później 16 września ma jakiś "ważny" trening. Chyba będziemy musieli spotkanie przełożyć na "kiedyś" .
kurcze a może wcześniej byście wpadli?
przegadaj z tżtem i pogadamy wieczorem na FB, ok?

Cytat:
Napisane przez Natka_ Pokaż wiadomość

Ile masz foliować? Ja nosiłam tylko 3 doby. Oba tatuaże zagoiły mi się w 1,5 tygodnia
Foliować mi kazał przez parę dni ale już dziś byłam na szczepieniu z Lilą i założyłam tylko japonki, już w ogóle nie widać że świeżo robiony tatuaż.
W domu tylko cały czas smaruję bephantenem.

Cytat:

Dzień dobry!
Stresa mam, idziemy z Lilką do szczepienia proszę o kciuki....
Kurcze jak byla mniejsza to nic mi to nie robiło a teraz? Jak tak szuka ratunku z przerażeniem w oczach... eh aż mnie żołądek boli...
i jak było?

Ja właśnie wróciłam ze szczepienia z Lilą, odra , świnka różyczka, Szczepiliśmy Priorixem.
Nastawiłam się na mega płacz a ona nawet nie jęknęła nic a nic się nawet nie wzruszyła, mój mały zuch

Myślałam że dziś też będzie pneumo, nawet wzięłam kasę, ale dopiero w październiku mamy się stawić na ostatnią dawkę, potem w listopadzie błonnica i to finito będzie
youyou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 11:57   #4029
dziubek79
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madziulka_17 Pokaż wiadomość
Serio.. Ja w ciąży przytyłam tylko 6 kg. Jakieś 2 tygodnie po porodzie ważyłam 4 kg mniej niż przed ciążą. A później wskoczyło ponad 10 kg po przeprowadzce do Anglii i suma sumarum ważę więcej niż na koniec ciąży.. W październiku będę w PL to pobadam się trochę, może coś z hormonami..
może poporodowe zapalenie tarczycy ?? jest opcja,że przeszło w niedoczynnośc i waga rośnie u mnie dzięki tabletkom waha się niedużo ale nie idzie w góre drastycznie , endo ostatnio po wynikach powiedziała że leczniczej potrzeby jedzenia eutorhyxu nie ma ale jak odstawie mogę zaczac tyć , więc jem dalej

---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ----------

Cytat:
Napisane przez youyou Pokaż wiadomość

Ja właśnie wróciłam ze szczepienia z Lilą, odra , świnka różyczka, Szczepiliśmy Priorixem.
Nastawiłam się na mega płacz a ona nawet nie jęknęła nic a nic się nawet nie wzruszyła, mój mały zuch
my do 2 tygodni idziemy, i tez własnie priorix mają u nas refundowany. Czytałam , pytałam i wiekszość specjalistów poleca własnie tą szczepionkę (a nie MMR2), podobno bezpieczniejsza
Stary 2012-08-22, 11:58   #4030
agulaaabar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Natka_ Pokaż wiadomość

Muszę się pochwalić- moja waga pokazała 1,5kg mniej Chyba ćwiczenia zaczynają działać
zazdroszcze jakie cwiczenia wykonujesz?

Juz po szczepieniu. Lilka spi, troche plakala, bala sie
Za 4 tyg znowu

Czas na zmiany !
25:0
30:12
Zakończone: 2
agulaaabar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 12:01   #4031
jacieeeee
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez marzena_S Pokaż wiadomość
Jaciee, WOW. Może zobaczył wiertarkę w szafie?
Wszystkiego najlepszego dla tż.
Raczej nie, bo ją w pracy trzymam
Poza tym napisałam mu smsa, że może dziś spełni się jedno z jego życzeń, a on się pyta czy w ciąży jestem Zamurowało mnie, jakiś dziwny sie zrobił

Dominik 29.07.2011r
jacieeeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 12:07   #4032
83monia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madziulka_17 Pokaż wiadomość
powiem ci że na mnie żarcie angielskie tak działao ze po 3 miesiacach przytyłam 10 kg i nie mialam pół roku @...

---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ----------

Cytat:
Poza tym napisałam mu smsa, że może dziś spełni się jedno z jego życzeń, a on się pyta czy w ciąży jestem Zamurowało mnie, jakiś dziwny sie zrobił

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 12:11   #4033
zapałeczka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Sloneczko555xxx Pokaż wiadomość
Zapałeczka obok basenu ... przyjdź z Natanem
Agawoo a Ty dasz radę przyjść ?
No to mam nadzieję, że wpadniemy z młodym
Stary 2012-08-22, 12:12   #4034
patik87
Zakorzenienie

Cytat:

Tymek i Blanka sto lat nasze roczniaki

Oliweczka wyglądasz ślicznie, w tej różowej spódniczce że hoho.

Brume
k i mi się podoba ta czerwona- - baskinka cały jej urok.

Jacie pokaż sukienkę z wesela- najlepiej na sobie.

Domki Natki super. Domek mały kombinator, świetne filmiki.

Aniaa jak ja zazraszczam Soliny , bawcie sie dobrze.

Dziubek
pogoda nie dopisuej u Was? kurcze u nas parno, gorąco za gorąco!

You
przez Ciebie nabrałam ochotę na dziarę tż nie ma nic przeciwko, szczególnie jak słyszy że jego imię też bym wydziergała ( jak to potem usunąć? w razie w?)

Stronczek
czego Cie tak mało? Polska cie pochłania?

Jaciee tsh na początek wystarczy, ew. ft4. Dopiero jak wyjdzie tfu tfu coś nie tak to przeciwciała i ft3.

A u mnie noce to koszmar, Sara jęczała od 1- 3. spałam ( spaniem tego nazwać nie można) u niej w pokoju pod kocem przy włączonej lampce nad głową, (jak wyłączałam był ryk.), podnosiłam sie do niej sto razy, jeść, pić, ponieść, przytulić...
Noc w noc jest to samo. Naprawę niewyspanie to tortuta
Stary 2012-08-22, 12:23   #4035
jacieeeee
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez patik87 Pokaż wiadomość
Jacie pokaż sukienkę z wesela- najlepiej na sobie.
Może się uda po 1 września, bo będzie kolejny ślub. Teraz robili kuzyni, ale pewnie mi nie prześlą

Dominik 29.07.2011r
jacieeeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 12:37   #4036
brumek
Zakorzenienie

Czeeeeeść
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg roczek z mamą 2.jpg (58,7 KB, 97 załadowań)
Stary 2012-08-22, 12:44   #4037
Gomra
Zakorzenienie

GG do Gomra

hej dziewczynki, to ja Bartessa, pisze z konta siostry bo w sumie i tak nie mam jak inaczej bo mnie zbanują. Poprosilam ją zeby udostępnila mi swoje konto na rozmowy z wami i sie zgodzila, choc przed jej wyjazedem za granice nie dalo rady, chyba po takiej rozlące docenila to kim jest siostra Tęsknie za wami i smutno mi ze nie moge z wami normalnie pisac. Nie patrzcie na podpisy, watki w nich nie są moje.

Karolek dzielnie stawia kroczki, juz od 2 tyg, ma 8 zabków i straszną chrype od kilku dni.
Gomra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 12:44   #4038
brumek
Zakorzenienie

Przepięknie wszystkim dziękuję za życzenia dla Tymusia-Roczniaka Zaznaczyłam sobie, żeby podziękować każdej z osobna, ale tyle tego wyszło, że dwa posty miałabym na same Dlatego grupowo, ale myśląc o każdej z Was: DZIĘKUJEMY!

Cytat:
A nie mówiłam Wam dwóch rzeczy jeszcze.
W poniedziałek byliśmy po południu w poradni patologii noworodka, bo pani dr kazała nam przyjść na ostatnią wizytę jakieś 3 tyg po tym jak mały zacznie chodzić. Stwierdziła że chodzi bardzo ładnie, w ogóle rozwój super, na koniec mówi "no to tyle, zapraszam z drugim
A Adaś na wizycie super, chciał panią na stołku przesuwać, jak się nie udało to się wkurzał, do pani dr się śmiał ale dotknąć nie pozwolił - wyrywał słuchawki, gadał po swojemu,
natomiast jak go postawiła na golaska to złapał za siusiaka i zaczął gmerać coś do niej mówiąc, jakby się chciał pochwalić Natomiast inna pani stwierdziła że on chyba wcześnie zaczął chodzić skoro tak już biega

A druga rzecz - w piątek jedziemy na kilka dni nad Solinę Ale się cieszę Co prawda nie na długo, ale dobre i kilka dni, bo już mam dość wszystkiego, brak czasu kompletny, lato zleciało a ja ani dnia nie miałam zupełnie na luzie. A poza tym byłam tam raz i już zakochałam się w tym miejscu
Adaś jak zwykle robi swoje popisowe numerki, które działają na kobiety
A wyjazd Wam się należy - super, że udało się zorganizować. Ja tez uwielbiam Solinę Mam stamtąd piękne wspomnienia

Cytat:
Mój TŻ ma dziś trzydziestkę. W pracy był na noc. Ja się rano budzę, a tu przygotowane śniadanie, rogaliki z bitą śmietaną i lampka szampana,
W takim wypadku to o codziennie może urodziny obchodzić
Buziak dla niego (jeśli pozwolisz )

Cytat:
Uwielbiam moje dziecko... przez ostatnie dni po zmianie pampka bralam ją za rękę, Lilka brała pampka i szłysmy wyrzucić do kosza... radocha z tego ogromna
siedzę przed wizazem i słyszę że coś się strasznie męczy to moje dziecko, idę, patrzę a ona raczkuje z sypialni z pampersem z nocy i z oburzeniem swoje "dadadadadada!"
Poszłyśmy go razem wyrzucić i już była zadowolona
Też chcę Tymcia tego nauczyć, jak zacznie chodzić

Cytat:
Napisane przez telik Pokaż wiadomość
Brumiątko moje słodkie
o hipnotycznym spojrzeniu
i zniewalającym uśmiechu
z okazji Twoich pierwszych urodzin życzę Ci
dużo słońca i uśmiechu
zdobytych szczytów
najlepszych babek z piasku
cudowności i słodkości
Ach, ale mnie dopieściłaś

Cytat:
Napisane przez marzena_S Pokaż wiadomość
Brumku, ta czerwona kiecka jest świetna!
Myślisz? Jeszcze nie miałam czasu ich poprzymierzać, więc nie zdecydowałam.

Cytat:
Napisane przez youyou Pokaż wiadomość

Cytat:
Juz po szczepieniu. Lilka spi, troche plakala, bala sie
Za 4 tyg znowu
Biedactwo
Stary 2012-08-22, 12:47   #4039
dziubek79
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość
Czeeeeeść

super zdjęcie- porównanie !!!!!!!

Cytat:
Napisane przez Gomra Pokaż wiadomość
hej dziewczynki, to ja Bartessa, pisze z konta siostry bo w sumie i tak nie mam jak inaczej bo mnie zbanują. Poprosilam ją zeby udostępnila mi swoje konto na rozmowy z wami i sie zgodzila, choc przed jej wyjazedem za granice nie dalo rady, chyba po takiej rozlące docenila to kim jest siostra Tęsknie za wami i smutno mi ze nie moge z wami normalnie pisac. Nie patrzcie na podpisy, watki w nich nie są moje.

Karolek dzielnie stawia kroczki, juz od 2 tyg, ma 8 zabków i straszną chrype od kilku dni.
super ,że jestes !!!!!!!! brawa dla KArolka z chrypa niech idzie w cholerę
Stary 2012-08-22, 12:49   #4040
Gomra
Zakorzenienie

GG do Gomra

Cytat:
super zdjęcie- porównanie !!!!!!!

super ,że jestes !!!!!!!! brawa dla KArolka z chrypa niech idzie w cholerę
no chrypka straszna jest, pewnie zęby mu idą, albo jest jeszcze taka opcja zemigdaly dawaja o sobie znac.
Gomra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 12:51   #4041
83monia
Zakorzenienie

Cytat:
Czeeeeeść
tylkoo elmex ten sam

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 12:54   #4042
Stronczek27
Wtajemniczenie

GG do Stronczek27

Cytat:
Napisane przez patik87 Pokaż wiadomość

Stronczek
czego Cie tak mało? Polska cie pochłania?

nie mam weny ani humoru ehhh szkoda gadac... u mnie źle, nawet bardzo źle. Pozarlam sie z Tz, bardzo powaznie. Padlo wiele przykrych slow. Moja wina, ale on za ostro zareagowal. Jego przyjazd do PL po nas stoi pod znakiem zapytania. Chyba bedziemy musialy samolotem wracac, nie wiem kiedy...Nie odzywa sie do mnie, tylko w sprawach koniecznych. Dzis wyslal mi rano tylko Sms " co tam u WIKI?" przykro mi strasznie....

Tymciu wszystkiego najlepszego z okazji pierwszych urodzinek

Blanka i dla Ciebie tez najlepsze zyczonka

nie wiem co bedzie z urodzinkami Wiki. Nic jeszcze nie zaplanowalam, nie mam sily... jestem kompletnie rozbita...

Poprosze tez o wysylanie mi propozycji na tytul nowego watku, juz ponad 4000 mamy.

ide, nie smece, jakby co to w krzakach siedze (Shira odpusc mi )

bartessa witaj ( a nie mozesz zalozyc sobie nowego konta na inny adres email? )

Edytowane przez Stronczek27
Czas edycji: 2012-08-22 o 12:58
Stronczek27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 13:06   #4043
brumek
Zakorzenienie

Ula i dziewczyny szczepiące Priorixem - płaciłyście za niego, czy był refundowany?
Stary 2012-08-22, 13:08   #4044
Marina1
Zakorzenienie

Cytat:
Ula i dziewczyny szczepiące Priorixem - płaciłyście za niego, czy był refundowany?
Brumciu ja też priorix- za free
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
Marina1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 13:09   #4045
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gomra Pokaż wiadomość

Heeeej
Buziaki dla Karola
A do Adminów pisałaś w tej sprawie?

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
tylkoo elmex ten sam
Wiedziałam, że zauważycie
Mój mąż jest od niego uzależniony

Cytat:
Napisane przez Stronczek27 Pokaż wiadomość
nie mam weny ani humoru ehhh szkoda gadac... u mnie źle, nawet bardzo źle. Pozarlam sie z Tz, bardzo powaznie. Padlo wiele przykrych slow. Moja wina, ale on za ostro zareagowal. Jego przyjazd do PL po nas stoi pod znakiem zapytania. Chyba bedziemy musialy samolotem wracac, nie wiem kiedy...Nie odzywa sie do mnie, tylko w sprawach koniecznych. Dzis wyslal mi rano tylko Sms " co tam u WIKI?" przykro mi strasznie....

dziękuję

Stronczku, a nie można tego załagodzić. Powiedzieć "sorki, za dużo powiedziałam"?
Stary 2012-08-22, 13:16   #4046
agawoo
Zakorzenienie

Dzień dobry
ale mi się porobiło zaległości przez pół dnia

Sto latek dla Tymonka i Blanki

Byłam wczoraj na tej rozmowie, wrażenia takie sobie, chyba raczej średnio mi poszło Oczywiście przemyślałam sobie mniej więcej co im powiedzieć, a jak przyszło co do czego to języka w gębie zapomniałam I słów mi brakowało (rozmowa była po angielsku) - matko, cofam się w rozwoju
Oczywiscie pytali czy mogę pracowac w nadgodzinach i wyjeżdzać w delegacje Mają się odezwać niedługo

Nateczko, oba D(d)omki fantastyczne
Cytat:
Napisane przez Marina1 Pokaż wiadomość
paticzku dziękuję...
Buty mojej mamy- kupiła je chyba na bazarze, u na jest taki stadion i tam są i buty i ciuchy. Ale ładne s ą skubane, jakby takie plecione peep toe z platformą. Bardzo wysokie bo 13 cm.
Marinka, no nie mów, że u nas na stadionie są takie fajne buty ... Muszę się tam wybrać chyba, tyle że te 13 cm to chyba nie dla mnie
Cytat:
Napisane przez Lili 83 Pokaż wiadomość

Marina, Agawoo gratulacje z okazji rocznic
Dziękuję bardzo
Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość
Wiecie co mnie dzisiaj spotkało?
Nie wiedziałam normalnie jak mam się zachować
Stałam w kolejce z damą na rękach, przed Nami była rodzina z niemiec (ona i on + dwójka chłopaków) dzieciaki bawili się takimi koszykami które się ciągnie, w pewnym momencie mama im powiedziała, że mają je odstawić - jeden z nich (starszy) tak zrobił,a ten drugi (młodszy) nadal się tym bawił. I ten starszy mówi młodszemu, że ma go odstawić i zabiera mu koszyk, młodszy zaczął ryczeć, krzyczeć na cały sklep... w pewnym momencie podchodzi ojciec i mówi im że mają ciszej się zachowywać... a ten starszy że mają odstawić koszyk i nadal zabiera go młodszemu i wiecie co ojciec zrobił? ( oczywiście w tej całej ich rozmowie młodszego wiecznie płakało) walną w twarz tego starszego...zaniemówiłam nie wiedziałam normalnie czy coś powiedzieć,czy cokolwiek zrobić.Ręce mi opadły, widziałam już nie jednego klapsa,ale żeby uderzyć tak w twarz dziecko które miało może z 7 lat...okropność....MAŁO TEGO! wracając tatusiek sobie wziął młodego na barana a starszy szedł z opuszczoną miną przed nimi...makabra jakaś...aż w aucie stanęły mi łzy w oczach...i ojciec sobie z tym nic nie zrobił, totalnie nic...ach...
Makabra Nie chcę sobie wyobrażać, jak go traktuje w domu
Cytat:
Napisane przez Kajool Pokaż wiadomość
przytlaczaja mnie pewne sprawy. Niby mialo byc dobrze, mialam jechac do tz. a nadal doopa i konca nie widac tej naszej rozlaki. Poza tym nie moge sie u rodzicow jakos odnalezc ostatnio.
Kajolku

Idę podjąć próbę uśpienia Amelki, zobaczymy co z tego wyjdzie...

tylko po to, żeby w niej wszystko było
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 13:19   #4047
dziubek79
Zakorzenienie

Cytat:

Blanka i dla Ciebie tez najlepsze zyczonka

nie wiem co bedzie z urodzinkami Wiki. Nic jeszcze nie zaplanowalam, nie mam sily... jestem kompletnie rozbita...

Poprosze tez o wysylanie mi propozycji na tytul nowego watku, juz ponad 4000 mamy.

ide, nie smece, jakby co to w krzakach siedze (Shira odpusc mi )

bartessa witaj ( a nie mozesz zalozyc sobie nowego konta na inny adres email? )

co się stało ???????!!!!!!

Cytat:
for free
Stary 2012-08-22, 13:29   #4048
pieleszka
Wtajemniczenie

Brumku super porównanie a elmex też mi się w oczy rzucił
u nas priorix też jest za free

Kasia witaj

stronczku smutne to

Kobiety nigdy nie zrozumiesz. Nawet jeśli jesteś kobietą! (A.J.Cronin)
pieleszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 13:32   #4049
Madziulka_17
Wtajemniczenie

Cytat:
może poporodowe zapalenie tarczycy ?? jest opcja,że przeszło w niedoczynnośc i waga rośnie u mnie dzięki tabletkom waha się niedużo ale nie idzie w góre drastycznie , endo ostatnio po wynikach powiedziała że leczniczej potrzeby jedzenia eutorhyxu nie ma ale jak odstawie mogę zaczac tyć , więc jem dalej
No właśnie nie wiem, czy tarczyca, czy coś innego, czy angielskie jedzenie

Cytat:
Czeeeeeść
Cudo

Cytat:

A o co poszło? Jeśli nie chcesz to nie mów Tulę mocno

' Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym '

http://suwaczki.maluchy.pl/li-54402.png

http://kociewianka.w.interia.pl/mamy/dzieci2011.html
Madziulka_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 13:35   #4050
patik87
Zakorzenienie

Brumek świetne porównanie, i mi też elmex się rzucił w oczy od razu
A czy Ty obcięłaś włosy dziewczyno?
Ale z datą to nam ściemniasz, bo rok temu 22 to chyba w domowej łazience nie siedziałaś z Tymkiem , co najwyżej szpitalnej

Stronczek myślę że sie pogodzicie i mu przejdzie. trzymaj się. A o co poszło/ (sorki że pytam, nie chcesz nie pisz)

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości