Czasem się przewrócą robiąc pierwsze kroczki-wakacyjne dzieci właśnie kończą roczki - Strona 136 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Wybieramy kolejny tytuł
Roczki już za nami, zaraz jesień witamy. 1 1,72%
Rok już za nami, teraz na bunt dwulatka czekamy. 2 3,45%
Choc tak długo sie juz znamy- Z krzaków wyganiamy podczytujace mamy! 1 1,72%
Kosi Kosi łapki-Jestem taaaki duży ze zjadać kanapki 0 0%
Póki to lato nie minie każdy maluch na tym wątku nie jedno wywinie 0 0%
Minął roczek, czas tak leci - mamy i ich wakacyjne dzieci 8 13,79%
wspólny roczek już za nami i za dziećmi wciąż biegamy 2 3,45%
pierwszy roczek naszych dzieci, jak len czas szybciutko leci 5 8,62%
roczek mam ,zęby mam i na nerwach mamie gram 14 24,14%
wizaż nadal funkcjonuje, z nami dzieci wychowuje 2 3,45%
Dzieciaczki sztukę chodzenia szlifują, a mamuśki na zlot się szykują.... 1 1,72%
Czas zakończyć letnie plażowanie ale nie wizażowanie. Mamuśki lipcowo-sierpniowe 2011 1 1,72%
Roczki wyprawione, dumne mamy i ich dzieci zadowolone. Mamusie lipcowo-sierpniowe 2011 0 0%
Niemowlęctwo juz za nami, drugi roczek zaczynamy! Letnie dzieci 2011 i ich rozgadane mamy. 17 29,31%
Roczek minął - nie do wiary, cieszą sie lipcowe i sierpniowe mamy 4 6,90%
Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-22, 13:36   #4051
Gomra
Zakorzenienie

GG do Gomra
Dot.: Czasem się przewrócą robiąc pierwsze kroczki-wakacyjne dzieci właśnie kończą ro

Brumek, pisałam do zlosliwca kilka razy, zero odpowiedzi.

Stronczek, moge zalozyc, ale zbanują mnie od reki, juz jak raz zbanowali to system automatycznie po ip internetu, czy komputera wlapuje takie konta jako klony.
My z tż tez na sciezce wojennej, ale z mojej winy, spi w pokoju obok, tyle dobrze ze rozmawia ze mna normalnie.
jutro mamy rocznice slubu, moze mu przejdzie jak zrobie jakąs kolacje niespodzanke...

Edytowane przez Gomra
Czas edycji: 2012-08-22 o 13:41
Gomra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 13:42   #4052
pieleszka
Wtajemniczenie

Dot.: Czasem się przewrócą robiąc pierwsze kroczki-wakacyjne dzieci właśnie kończą ro

Cytat:
Napisane przez patik87 Pokaż wiadomość
Brumek
Ale z datą to nam ściemniasz, bo rok temu 22 to chyba w domowej łazience nie siedziałaś z Tymkiem , co najwyżej szpitalnej
to samo pomyślałam

Kobiety nigdy nie zrozumiesz. Nawet jeśli jesteś kobietą! (A.J.Cronin)
pieleszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 13:42   #4053
Stronczek27
Wtajemniczenie

GG do Stronczek27

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość

Stronczku, a nie można tego załagodzić. Powiedzieć "sorki, za dużo powiedziałam"?
to nie ja za duzo powiedzialam....

Cytat:
Napisane przez dziubek79 Pokaż wiadomość
co się stało ???????!!!!!!
Dzieki dziewczyny za mile slowa. Nie chce pisac na ogolnym... za duzo nie znajomych osob to czyta... (krotko mowiac poszlo o kase )

Mam nadzieje ze w koncu mu przejdzie, ale czy dalej bedzie tak jak kiedys? watpie...
Stronczek27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 13:44   #4054
Gomra
Zakorzenienie

GG do Gomra

a czy któras z mamus zaszła w ciaze? ;>
Stary 2012-08-22, 13:45   #4055
Stronczek27
Wtajemniczenie

GG do Stronczek27

Cytat:
Napisane przez Gomra Pokaż wiadomość
Stronczek, moge zalozyc, ale zbanują mnie od reki, juz jak raz zbanowali to system automatycznie po ip internetu, czy komputera wlapuje takie konta jako klony.
.
teraz piszesz z komputera siostry, tak?
za co Cie zablokowali jesli to nie tajemnica?
Stary 2012-08-22, 13:46   #4056
dziubek79
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pieleszka Pokaż wiadomość
to samo pomyślałam
ja też

Cytat:
Napisane przez Stronczek27 Pokaż wiadomość

Dzieki dziewczyny za mile slowa. Nie chce pisac na ogolnym... za duzo nie znajomych osob to czyta... (krotko mowiac poszlo o kase )

Mam nadzieje ze w koncu mu przejdzie, ale czy dalej bedzie tak jak kiedys? watpie...
umknęło mi to co pisałaś jasną czcionką, mam nadzieję,że to chwilowy kryzys i się dogadacie
dziubek79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 13:48   #4057
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alibany Pokaż wiadomość
Byłyśmy u lekarza, oczywiście szczepienia nie było. Na początku lekarka podejrzewała alergiczny katar, co nie byłoby przeszkodą, ale jak zajrzała w gardło to wszystko jasne. Mamy zapalenie gardła (ja też)
łączy ten doruch wymiotny własnie z ta infekcja. Albo ma jakąś kluchę w gardle, albo te glutki ją zatykają. Na razie bez antybiotyku w czwartek do kontroli. A szczepienie najwczesniej za miesiąc, bo organizm jest za bardzo osłabiony ( w ostatnich 2mcach i zapalenie ucha - antybiotyki, ostatnio biegunka, teraz to....) Także będziemy szczepić w prawie 15tym mcu
Ojej, zdrówka dla Was
My też mamy jedno szczepienie zaległe - bo najpierw były straszne upały, a potem wyszła nam ta bakteria ..

Aha - zapomniałam Wam napisać - na tym drugim badaniu wyszło, że bakterii nie ma Więc dzisiaj zaniosłyśmy siuśki trzeci raz - do kolejnego labka. Zobaczymy, co teraz wyjdzie ... Oby się jednak okazało, że nic nie ma Wynik ma być albo jutro, albo w piątek dopiero ...
Cytat:
Napisane przez Zmalowana Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny,
podczytuje Was, ale jakoś nie mam weny. Brak pracy i kasy...

Poza tym kończe mgr i szykuje się powoli do obrony
Przytulam mocno i trzymam kciuki za pracę i obronę
Cytat:
Napisane przez Oliweczka1985 Pokaż wiadomość
Witam
Byliśmy dzisiaj na imprezie u rodziców-jakoś tak nie mogę sobie miejsca znaleźć jak Oni są, bo wiem że zaraz odjadą( już w piątek)ale cóż, życie...no i jakąś zawiechę złapałam....

Zrobiłam kolaż ze zdjęć urodzinowych Julci, to Wam wkleję

Fajowe zdjęcia, super wyglądacie
Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość
Natka mam pytanie daleko z nowego domu jest szkoła?
Domek rośnie jak na drożdzach jeszcze trochę i przeprowadzka
u Nas działki 30 km od Poznania 0d 150zł w centrum ok 2000zł.Znajomi sprzedali mieszkanie 60-70 m z działką za milion złotych
Za ileee??? O matko, kosmiczne pieniądze
Cytat:
Dziś był ostatni dzień, kiedy mój Tymus był niemowlakiem... Od jutra będzie małym dzieckiem. Łezka mi się kręci
Wieczorkiem pojechaliśmy na Starówkę, łaziliśmy, jedliśmy gofry, oglądaliśmy koniki i ulicznych grajków Tymcio poderwał 20-letnią Brytyjkę A na koniec przejechaliśmy się rikszą Ale było miło
[...]
Znalazłam jeszcze drugą z tych kiecek:
Brumku, super dzień spędziliście
A kiecki rewelacyjne
Cytat:
Napisane przez youyou Pokaż wiadomość
Dziewczyny dzwoniła dziś do mnie moja dyrektor z pytaniem czy jest szansa że wróciłabym do pracy wcześniej (zamiast 1 października), np w połowie września, choćby na pół etatu..
Czekają na mnie niecierpliwie bo jest teraz full roboty..
Zgodziłam się ofc bo kasa potrzebna i nawet mi to na rękę.

Najpierw ustaliłyśmy że wrzesień byłby na pół etatu ale teraz doszliśmy z tżtem do wniosku że to bez sensu , bo i tak na wyjazdy będę tracić czas, więc wracam od razu na cały etat.. już 17 września
Youyou, super To tylko trochę wcześniej niż planowałaś, a kaska dodatkowa będzie
Cytat:
Napisane przez iustyna1 Pokaż wiadomość
Dziewczyny Nutka będzie jutro! Dostaliśmy dodatkowe zdjęcia- ale słodka pokraka
Iustyna, o co chodzi z Nutką? Bo chyba nie doczytałam Kto to Nutka?

tylko po to, żeby w niej wszystko było
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 13:53   #4058
Stronczek27
Wtajemniczenie

GG do Stronczek27

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość

Iustyna, o co chodzi z Nutką? Bo chyba nie doczytałam Kto to Nutka?
Nutka to psinka, Iustyna ma dobre serduszko i ja przygarnia do siebie. Pokaz nam ta pokrake
Stary 2012-08-22, 13:56   #4059
bella7
Zakorzenienie

GG do bella7

Cytat:
Czeeeeeść
super!!!

Cytat:
Napisane przez jacieeeee Pokaż wiadomość
Raczej nie, bo ją w pracy trzymam
Poza tym napisałam mu smsa, że może dziś spełni się jedno z jego życzeń, a on się pyta czy w ciąży jestem Zamurowało mnie, jakiś dziwny sie zrobił

Cytat:
hej dziewczynki, to ja Bartessa, pisze z konta siostry bo w sumie i tak nie mam jak inaczej bo mnie zbanują. Poprosilam ją zeby udostępnila mi swoje konto na rozmowy z wami i sie zgodzila, choc przed jej wyjazedem za granice nie dalo rady, chyba po takiej rozlące docenila to kim jest siostra Tęsknie za wami i smutno mi ze nie moge z wami normalnie pisac. Nie patrzcie na podpisy, watki w nich nie są moje.

Karolek dzielnie stawia kroczki, juz od 2 tyg, ma 8 zabków i straszną chrype od kilku dni.
Cytat:
Niby
My z tż tez na sciezce wojennej, ale z mojej winy, spi w pokoju obok, tyle dobrze ze rozmawia ze mna normalnie.
jutro mamy rocznice slubu, moze mu przejdzie jak zrobie jakąs kolacje niespodzanke...
Może dotra kiedys te wiadomości do Złosia...
Stary 2012-08-22, 13:58   #4060
ellika
Rozeznanie

Tymku i Blaneczko wszystkiego najlepszego!

Teliku zaległe zyczenia imieninowe

Bartessa to jutro razem obchodzimy rocznicę ślubu czwarta?
ellika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 14:00   #4061
Gomra
Zakorzenienie

GG do Gomra

Cytat:
teraz piszesz z komputera siostry, tak?
za co Cie zablokowali jesli to nie tajemnica?
TAK , tzn teraz pisze ze swojego, ale internet mamy jeden. a zbanowali mnie za to ze jestem jej klonem, tak w skrócie mówiąc, glupota totalna ale tak jest. nawet proponowalam wklejenie skanu dowodów osobistych, zeby uwierzyli ze są dwie mlode kobierty w jednym domu ale

Cytat:
Napisane przez ellika Pokaż wiadomość
Tymku i Blaneczko wszystkiego najlepszego!

Teliku zaległe zyczenia imieninowe

Bartessa to jutro razem obchodzimy rocznicę ślubu czwarta?
tak dokladnie, czwarta

Edytowane przez Gomra
Czas edycji: 2012-08-22 o 14:01
Stary 2012-08-22, 14:04   #4062
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iustyna1 Pokaż wiadomość
tak natko
carmela nam też się podoba jej imię i raczej zostanie nutka/nutella mam nadzieję że się dogadamy
Aha, juz wiem, kto to Nutka Ale super imię
Cytat:
Napisane przez aania_20 Pokaż wiadomość

A nie mówiłam Wam dwóch rzeczy jeszcze.
W poniedziałek byliśmy po południu w poradni patologii noworodka, bo pani dr kazała nam przyjść na ostatnią wizytę jakieś 3 tyg po tym jak mały zacznie chodzić. Stwierdziła że chodzi bardzo ładnie, w ogóle rozwój super, na koniec mówi "no to tyle, zapraszam z drugim
A Adaś na wizycie super, chciał panią na stołku przesuwać, jak się nie udało to się wkurzał, do pani dr się śmiał ale dotknąć nie pozwolił - wyrywał słuchawki, gadał po swojemu,
natomiast jak go postawiła na golaska to złapał za siusiaka i zaczął gmerać coś do niej mówiąc, jakby się chciał pochwalić Natomiast inna pani stwierdziła że on chyba wcześnie zaczął chodzić skoro tak już biega

A druga rzecz - w piątek jedziemy na kilka dni nad Solinę Ale się cieszę Co prawda nie na długo, ale dobre i kilka dni, bo już mam dość wszystkiego, brak czasu kompletny, lato zleciało a ja ani dnia nie miałam zupełnie na luzie. A poza tym byłam tam raz i już zakochałam się w tym miejscu

Dobrze, że w poradni wszystko ok
I super, że uda się wyjechać Nawet na te kilka dni to już coś
Cytat:
Mój TŻ ma dziś trzydziestkę. W pracy był na noc. Ja się rano budzę, a tu przygotowane śniadanie, rogaliki z bitą śmietaną i lampka szampana,
W takim wypadku to o codziennie może urodziny obchodzić
Wszystkiego najlepszego dla Tzta
I za śniadanko
Cytat:
Napisane przez agulaaabar Pokaż wiadomość
Uwielbiam moje dziecko... przez ostatnie dni po zmianie pampka bralam ją za rękę, Lilka brała pampka i szłysmy wyrzucić do kosza... radocha z tego ogromna
siedzę przed wizazem i słyszę że coś się strasznie męczy to moje dziecko, idę, patrzę a ona raczkuje z sypialni z pampersem z nocy i z oburzeniem swoje "dadadadadada!"
Poszłyśmy go razem wyrzucić i już była zadowolona

Cytat:
Napisane przez Lili 83 Pokaż wiadomość
Musiałam jeszcze raz przeczytać kto ma urodziny skoro Ty śniadanie gotowe masz
Ja tez dwa razy czytałam, bo nie wiedziałamczy coś nie pomieszałam
Cytat:
Napisane przez Sloneczko555xxx Pokaż wiadomość
Natka pisałam już kiedyś że mały ma kamień na ząbkach i poprzednia dentystka nie zrobiła z tym nic, powiedziała żeby przyjść jak wszystkie mleczaki wyjdą, więc idę do innej ... nie wiem co mi powie, przez telefon mówiła że jak najbardziej da się coś z tym zrobić, ale mój syn nie współpracuje w przypadku zębów więc nie wiem czy coś zrobi ( a skąd kamień na zębach u tak małego dziecka ..... nie mam pojęcia, bardzo dbam o ząbki Maksa i o to co je i pije też więc tym bardziej odbieram to jako moją porażkę)
Słoneczko - tak z ciekawości - do jakiego dentysty idziecie?
Cytat:
Dziewczyny jakie badania na tarczycę warto zrobić przed ciążą? Bo szwagierka się pytała? TSH, t3 i t4? Czy coś pomieszałam?
TSH, FT3, FT4
Cytat:
Napisane przez Sloneczko555xxx Pokaż wiadomość
Agawoo a Ty dasz radę przyjść ?
Tak Przyjdziemy z Amelką

Stary 2012-08-22, 14:10   #4063
patik87
Zakorzenienie

Bartessa. Zaszła A bo jedna A ten ban to nie miał być za jakieś wymianki> coś nie tak z przestrzeganiem regulaminu?

Kurcze popsuła mi się patelnia, oberwała się rączka, i to w trakcie smażenia. Dobrze że nie podnosiłam patelni w tym momencie bo bym była poparzona olejem.
Stary 2012-08-22, 14:13   #4064
Gomra
Zakorzenienie

GG do Gomra

Cytat:
Bartessa. Zaszła A bo jedna A ten ban to nie miał być za jakieś wymianki> coś nie tak z przestrzeganiem regulaminu?

Kurcze popsuła mi się patelnia, oberwała się rączka, i to w trakcie smażenia. Dobrze że nie podnosiłam patelni w tym momencie bo bym była poparzona olejem.
to które to?
Stary 2012-08-22, 14:26   #4065
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marzena_S Pokaż wiadomość
Dziewczyny, w Super-Pharm promocja na zielone pampersy (z kartą kosztują 29,99)- wychodzą naprawdę tanio. Niestety promocja obowiązuje od wczoraj do dzisiaj. Ja lecę robić zapasy.
Ja zrobiłam zapasy, jak u nas w Mielcu byla promocja na kupony z gazety, ale mam ostatnia paczkę wlaśnie A Super-Pharmu u nas niet Buuuu ...
Cytat:
Napisane przez Madziulka_17 Pokaż wiadomość
Ja 1,6. Wiesz, że ja mam tak samo? Niby jak stoję przed lustrem to no jestem grubsza, ale nie ma tragedii.. Ale jak zobaczę siebie na zdjęciu
Mam to samo :/
Cytat:
może poporodowe zapalenie tarczycy ?? jest opcja,że przeszło w niedoczynnośc i waga rośnie u mnie dzięki tabletkom waha się niedużo ale nie idzie w góre drastycznie , endo ostatnio po wynikach powiedziała że leczniczej potrzeby jedzenia eutorhyxu nie ma ale jak odstawie mogę zaczac tyć , więc jem dalej
O, widzę, że tu więcej tarczycowców ...
Ja od porodu nie biorę Euthyroxu .. Na początku wyniki miałam w normie, a teraz dawno nie robiłam badań .. Aż zrobię z ciekawości, bo też coś ostatnio tyję - i teraz pytanie na co by tu zwalić .... na tarczycę, na rzadsze karmienie piersią?? Bo przecież na pewno nie od tego, że wpierniczam wszystko, co się nie rusza...
Cytat:
Poza tym napisałam mu smsa, że może dziś spełni się jedno z jego życzeń, a on się pyta czy w ciąży jestem Zamurowało mnie, jakiś dziwny sie zrobił
No to już wiesz, jakie ma życzenie
Cytat:
Czeeeeeść
Wow, ale fajne porównanieAle czy to pierwsze zdjęcie aby na pewno z 22.08?
Cytat:

nie mam weny ani humoru ehhh szkoda gadac... u mnie źle, nawet bardzo źle. Pozarlam sie z Tz, bardzo powaznie. Padlo wiele przykrych slow. Moja wina, ale on za ostro zareagowal. Jego przyjazd do PL po nas stoi pod znakiem zapytania. Chyba bedziemy musialy samolotem wracac, nie wiem kiedy...Nie odzywa sie do mnie, tylko w sprawach koniecznych. Dzis wyslal mi rano tylko Sms " co tam u WIKI?" przykro mi strasznie....

Stronczek Może się pogodzicie i Tz jednak przyleci?

---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ----------

Cytat:
TAK , tzn teraz pisze ze swojego, ale internet mamy jeden. a zbanowali mnie za to ze jestem jej klonem, tak w skrócie mówiąc, glupota totalna ale tak jest. nawet proponowalam wklejenie skanu dowodów osobistych, zeby uwierzyli ze są dwie mlode kobierty w jednym domu ale

tak dokladnie, czwarta
Czekaj, zbanowali Cię za to, że logowałyście się z siostrą z jednego komputera? Czy tam z jednego IP? To znaczy, że jak dwie osoby w domu chcą pisać na wizażu to obowiązuje zasada "kto pierwszy ten lepszy"? Albo mają z jednego konta korzystać?
Cytat:
Dobrze, że nic się nie stało

Mnie się tak kiedyś oberwała rączka od garnka przy odcedzaniu makaronu ... Nie oparzyłam się na szczęście, ale makaron był w zlewie i na połowie kuchni ...

---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ----------

Cytat:
Nutka to psinka, Iustyna ma dobre serduszko i ja przygarnia do siebie. Pokaz nam ta pokrake
Już doczytałam Stronczku, dziękuję

Iustynka, tak, pokaż nam Nutkę

Stary 2012-08-22, 14:33   #4066
JustPi
Rozeznanie

wszytskiego najlepszego dla Tymka i Blanki rośnijcie zdrowo i przynoście rodzicom same radości

Beatka wszystkiego najlepszego dla Julki i bardzo współczuję ostatnich wydarzeń

dziękujemy za życzenia miesięcznicowe

Natka szybko Wam domek roście
youyou tatuaże super
Marina wyglądałaś jak milion dolarów
Stronczek ahhhh ci faceci... mam nadzieję, że szybko się dogadacie i tż po Was przyjedzie

oczywiście coś jeszcze miałam pisać, ale ostatnio moja pamięć szwankuje

3 września wracam do pracy i chyba zaczynam się trochę tym denerwować

zaległe zdjęcia z roczku Hani w k.

Edytowane przez JustPi
Czas edycji: 2012-08-22 o 14:36
JustPi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 14:35   #4067
Gomra
Zakorzenienie

GG do Gomra

Cytat:
..

---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ----------

Czekaj, zbanowali Cię za to, że logowałyście się z siostrą z jednego komputera? Czy tam z jednego IP? To znaczy, że jak dwie osoby w domu chcą pisać na wizażu to obowiązuje zasada "kto pierwszy ten lepszy"? Albo mają z jednego konta korzystać?
dokladnie tak jak piszesz
Stary 2012-08-22, 14:40   #4068
Lili 83
Zakorzenienie

Cytat:
O, widzę, że tu więcej tarczycowców ...
Ja od porodu nie biorę Euthyroxu .. Na początku wyniki miałam w normie, a teraz dawno nie robiłam badań .. Aż zrobię z ciekawości, bo też coś ostatnio tyję - i teraz pytanie na co by tu zwalić .... na tarczycę, na rzadsze karmienie piersią?? Bo przecież na pewno nie od tego, że wpierniczam wszystko, co się nie rusza...

Ciotka mi powiedziała, że jak się przestaje karmić piersią to wtedy można schudnąć

Stronczku bardzo mi przykro Mam nadzieję, że niedługo się pogodzicie i będzie jak dawniej, może nawet lepiej
Smutne to.... Przesadził i jeszcze jest obrażony?

Zmalowana trzymam kciuki z obronę i poprawę Waszej sytuacji

Chcę kupić Radkowi piżamkę, taką dwuczęściową.
Któraś ma może do sprzedania? Rozmiar 80-86

Bartessa mamy trzy ciężarówki
Ale niech się same chwalą
Lili 83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 14:45   #4069
Stronczek27
Wtajemniczenie

GG do Stronczek27

Cytat:

1.Stronczku bardzo mi przykro Mam nadzieję, że niedługo się pogodzicie i będzie jak dawniej, może nawet lepiej
Smutne to.... Przesadził i jeszcze jest obrażony?

2. Bartessa mamy trzy ciężarówki
1. Tak jak pisalam to moja wina, mial prawo sie obrazic i przy okazji powiedzial co o mnie mysli...

2. Trzy? ja wiem o dwoch chyba ze ta trzecia na ogolnym nie pisala...
Stary 2012-08-22, 14:56   #4070
83monia
Zakorzenienie

Cytat:

Ciotka mi powiedziała, że jak się przestaje karmić piersią to wtedy można schudnąć
ja schudłam W CYCKACH

stronczek - masz racje, jedna sie tajniaczy w K.

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 15:04   #4071
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
Buu Mam nadzieję, że jakoś się dogadacie z mężem
Cytat:
Aha, przepraszam, źle w takim razie zrozumiałam. To co mu się na łeb rzuciło?
Cytat:
Aha - zapomniałam Wam napisać - na tym drugim badaniu wyszło, że bakterii nie ma Więc dzisiaj zaniosłyśmy siuśki trzeci raz - do kolejnego labka. Zobaczymy, co teraz wyjdzie ... Oby się jednak okazało, że nic nie ma Wynik ma być albo jutro, albo w piątek dopiero ...
Oby znowu dobrze wyszło: kciuki:
Cytat:
Dzień dobry Byłam wczoraj na tej rozmowie, wrażenia takie sobie, chyba raczej średnio mi poszło Oczywiście przemyślałam sobie mniej więcej co im powiedzieć, a jak przyszło co do czego to języka w gębie zapomniałam I słów mi brakowało (rozmowa była po angielsku) - matko, cofam się w rozwoju Oczywiscie pytali czy mogę pracowac w nadgodzinach i wyjeżdzać w delegacje Mają się odezwać niedługo
Pytanie o te delegacje i nadgodziny niezbyt fajne, biorąc pod uwagę, że masz maleńkie dziecko
Cytat:
for free
Fajnie. Bo niektórzy rodzice wiem, że za to płacą. Więc jakaś paranoja, że skoro jest refundowana, to niektóre przychodnie mówią żeby kupować.
Cytat:
A czy Ty obcięłaś włosy dziewczyno?
Ale z datą to nam ściemniasz, bo rok temu 22 to chyba w domowej łazience nie siedziałaś z Tymkiem , co najwyżej szpitalnej
Kurczę, masz rację! Z rozpędu tak wpisałam, a to było 26.08. A włosów nie ścięłam, wręcz przeciwni są już koszmarnie długie... Tyle że spięta
Cytat:
Wow, ale fajne porównanieAle czy to pierwsze zdjęcie aby na pewno z 22.08?
Następna z bystrym okiem Masz rację, moja pomyłka
Stary 2012-08-22, 15:11   #4072
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
ja schudłam W CYCKACH

stronczek - masz racje, jedna sie tajniaczy w K.
No własnie tez myslałam, że cos przegapiłam, a tu jedna się maskuje
No nic, pozostaje czekać, aż się ujawni

---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ----------

Cytat:
[...] Oby znowu dobrze wyszło: kciuki: Pytanie o te delegacje i nadgodziny niezbyt fajne, biorąc pod uwagę, że masz maleńkie dziecko [...]

Kurczę, masz rację! Z rozpędu tak wpisałam, a to było 26.08. A włosów nie ścięłam, wręcz przeciwni są już koszmarnie długie... Tyle że spięta Następna z bystrym okiem Masz rację, moja pomyłka
Dziekuję

No, niezbyt Ale i tak na starym stanowisku siedziałabym w nadgodzinach i tak, szef też mnie o to pytał jak byłam u niego z wnioskiem urlopowym ...
A delegacje ... hm.... to na pewno nie od razu, pewnie dopiero za jakiś czas ...

Brumeczku, to zróbcie sobie takie zdjęcie 26-go

Stary 2012-08-22, 15:20   #4073
aania_20
Zakorzenienie

Cytat:
Natka no jak tak ładnie się zachował, to dostanie tą wiertarkę Tym bardziej, że sukienkę i tak w końcu kupiłam

Cytat:
Napisane przez Madziulka_17 Pokaż wiadomość
Aniu udanego wypoczynku!

pozaznaczałam każdą która mi tego życzyła, i nie mam tych postów..buuuuu

Cytat:
też aparat z tego Adasia
zabierz mnie ze sobą

chętnie, przyjeżdżaj

Cytat:

Cytat:
Czeeeeeść

świetne!!!

Cytat:

ja też pisałam, w innych sprawach odpisuje, w tej cisza....

a w ogóle witaj!!

Cytat:
Ciotka mi powiediała, że jak się przestaje karmić piersią to wtedy można schudnąć

no ciekawe....pożyjemy, zobaczymy...

Cytat:

2. Trzy? ja wiem o dwoch chyba ze ta trzecia na ogolnym nie pisala...

to zmykaj do klubu, jak będzie chciała to na ogólnym się ujawni

A ja się przyznaję, jako jedna z trzech

aania_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 15:31   #4074
Gomra
Zakorzenienie

GG do Gomra

Cytat:

Bartessa mamy trzy ciężarówki

no powiedzcie mi bo umieram z ciekawosci chyba nie bedą przecież zle
Stary 2012-08-22, 15:36   #4075
83monia
Zakorzenienie

info w klubie stosownie Gomry!!!! jak ktos spoza to pisac do mnie na PW!

Stary 2012-08-22, 15:37   #4076
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
Niby na odwrót - zawsze się mówi, że to karmienie pozwala szybko zrzucić kg, ale też mam znajomą, która karmiąc przytyła z 10 kg, a teraz ładnie szczupleje. Wcale się nie odchudzając specjalnie. I też liczę na taki cud

Ale za mnie gaapa
Blaneczko - sto lat nasza piękna rówieśnico

Cytat:
Napisane przez JustPi Pokaż wiadomość
3 września wracam do pracy i chyba zaczynam się trochę tym denerwować
za życzenia.

A stresu współczuję

Cytat:
no powiedzcie mi bo umieram z ciekawosci chyba nie bedą przecież zle
Oliweczka i Aania (co sama przed chwilą napisała ). I więcej nie można powiedzieć,
Stary 2012-08-22, 15:39   #4077
83monia
Zakorzenienie

Cytat:
Niby na odwrót - zawsze się mówi, że to karmienie pozwala szybko zrzucić kg, ale też mam znajomą, która karmiąc przytyła z 10 kg, a teraz ładnie szczupleje. Wcale się nie odchudzając specjalnie. I też liczę na taki cud
niby karmienie to wysilek dla organizmu ale wg mnie to chudniecie z powodu karmienia to raczej wynika ogolnie z przekonania, ze wiekszosc mam karmi po urodzenia. a po urodzeniu wiadomo ze sie jednak chudnie, chocby troche

Stary 2012-08-22, 15:42   #4078
Stronczek27
Wtajemniczenie

GG do Stronczek27

Cytat:
Napisane przez aania_20 Pokaż wiadomość

to zmykaj do klubu, jak będzie chciała to na ogólnym się ujawni

A ja się przyznaję, jako jedna z trzech
nie ma mnie w klubie, i az taka ciekawska nie jestem ... bedzie chciala to powie
Stary 2012-08-22, 15:49   #4079
Marina1
Zakorzenienie

dziewczynki a powiedzcie mi, co na Wasze dzieci działa najlepiej przeciwbólowo? Nurofen czy co innego. Musze co kupić, nurofen się kończył, może co innego jet lepsze?

Tymonku kochany nasz!
Rosnij zdrowo i dalej bądź tak kochany jak do tej pory!
I tak na marginesie to masz wspaniałą mamę ( nawet ja Ci jej zazdroszczę )!
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
Marina1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 15:58   #4080
83monia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Marina1 Pokaż wiadomość
dziewczynki a powiedzcie mi, co na Wasze dzieci działa najlepiej przeciwbólowo? Nurofen czy co innego. Musze co kupić, nurofen się kończył, może co innego jet lepsze?
chyba nurofen najlepszy, chociaz czopki z paracetamolem tez dzialaly, ale aplikacja z płaczem zawsze

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości