|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: Wybieramy kolejny tytuł
|
|||
| Roczki już za nami, zaraz jesień witamy. |
|
1 | 1,72% |
| Rok już za nami, teraz na bunt dwulatka czekamy. |
|
2 | 3,45% |
| Choc tak długo sie juz znamy- Z krzaków wyganiamy podczytujace mamy! |
|
1 | 1,72% |
| Kosi Kosi łapki-Jestem taaaki duży ze zjadać kanapki |
|
0 | 0% |
| Póki to lato nie minie każdy maluch na tym wątku nie jedno wywinie |
|
0 | 0% |
| Minął roczek, czas tak leci - mamy i ich wakacyjne dzieci |
|
8 | 13,79% |
| wspólny roczek już za nami i za dziećmi wciąż biegamy |
|
2 | 3,45% |
| pierwszy roczek naszych dzieci, jak len czas szybciutko leci |
|
5 | 8,62% |
| roczek mam ,zęby mam i na nerwach mamie gram |
|
14 | 24,14% |
| wizaż nadal funkcjonuje, z nami dzieci wychowuje |
|
2 | 3,45% |
| Dzieciaczki sztukę chodzenia szlifują, a mamuśki na zlot się szykują.... |
|
1 | 1,72% |
| Czas zakończyć letnie plażowanie ale nie wizażowanie. Mamuśki lipcowo-sierpniowe 2011 |
|
1 | 1,72% |
| Roczki wyprawione, dumne mamy i ich dzieci zadowolone. Mamusie lipcowo-sierpniowe 2011 |
|
0 | 0% |
| Niemowlęctwo juz za nami, drugi roczek zaczynamy! Letnie dzieci 2011 i ich rozgadane mamy. |
|
17 | 29,31% |
| Roczek minął - nie do wiary, cieszą sie lipcowe i sierpniowe mamy |
|
4 | 6,90% |
| Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4051 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czasem się przewrócą robiąc pierwsze kroczki-wakacyjne dzieci właśnie kończą ro
Brumek, pisałam do zlosliwca kilka razy, zero odpowiedzi.
Stronczek, moge zalozyc, ale zbanują mnie od reki, juz jak raz zbanowali to system automatycznie po ip internetu, czy komputera wlapuje takie konta jako klony. My z tż tez na sciezce wojennej, ale z mojej winy, spi w pokoju obok, tyle dobrze ze rozmawia ze mna normalnie. jutro mamy rocznice slubu, moze mu przejdzie jak zrobie jakąs kolacje niespodzanke... Edytowane przez Gomra Czas edycji: 2012-08-22 o 13:41 |
|
|
|
#4052 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czasem się przewrócą robiąc pierwsze kroczki-wakacyjne dzieci właśnie kończą ro
Cytat:
|
|
|
|
|
#4053 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dzieki dziewczyny za mile slowa. Nie chce pisac na ogolnym... za duzo nie znajomych osob to czyta... (krotko mowiac poszlo o kase ) Mam nadzieje ze w koncu mu przejdzie, ale czy dalej bedzie tak jak kiedys? watpie... |
|
|
|
|
#4054 |
|
Zakorzenienie
|
a czy któras z mamus zaszła w ciaze? ;>
|
|
|
|
#4055 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
za co Cie zablokowali jesli to nie tajemnica? |
|
|
|
|
#4056 | |
|
Zakorzenienie
|
ja też
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4057 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My też mamy jedno szczepienie zaległe - bo najpierw były straszne upały, a potem wyszła nam ta bakteria .. Aha - zapomniałam Wam napisać - na tym drugim badaniu wyszło, że bakterii nie ma Więc dzisiaj zaniosłyśmy siuśki trzeci raz - do kolejnego labka. Zobaczymy, co teraz wyjdzie ... Oby się jednak okazało, że nic nie ma Wynik ma być albo jutro, albo w piątek dopiero ... Cytat:
Cytat:
![]() Fajowe zdjęcia, super wyglądacie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() A kiecki rewelacyjne Cytat:
To tylko trochę wcześniej niż planowałaś, a kaska dodatkowa będzie Cytat:
Kto to Nutka?
|
|
|
#4058 |
|
Wtajemniczenie
|
Nutka to psinka, Iustyna ma dobre serduszko i ja przygarnia do siebie. Pokaz nam ta pokrake
|
|
|
|
#4059 | |||
|
Zakorzenienie
|
super!!!
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#4060 |
|
Rozeznanie
|
Tymku i Blaneczko wszystkiego najlepszego!
Teliku zaległe zyczenia imieninowe ![]() Bartessa to jutro razem obchodzimy rocznicę ślubu czwarta?
|
|
|
|
#4061 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez Gomra Czas edycji: 2012-08-22 o 14:01 |
||
|
|
|
#4062 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() I super, że uda się wyjechać Cytat:
![]() I za śniadankoCytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Tak
|
|
|
#4063 |
|
Zakorzenienie
|
Bartessa. Zaszła
Kurcze popsuła mi się patelnia, oberwała się rączka, i to w trakcie smażenia. Dobrze że nie podnosiłam patelni w tym momencie bo bym była poparzona olejem.
|
#4064 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4065 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Super-Pharmu u nas niet Buuuu ... Cytat:
Cytat:
Ja od porodu nie biorę Euthyroxu .. Na początku wyniki miałam w normie, a teraz dawno nie robiłam badań .. Aż zrobię z ciekawości, bo też coś ostatnio tyję - i teraz pytanie na co by tu zwalić .... na tarczycę, na rzadsze karmienie piersią?? Bo przecież na pewno nie od tego, że wpierniczam wszystko, co się nie rusza... ![]() Cytat:
![]() Wow, ale fajne porównanie Ale czy to pierwsze zdjęcie aby na pewno z 22.08? Cytat:
Może się pogodzicie i Tz jednak przyleci?---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Mnie się tak kiedyś oberwała rączka od garnka przy odcedzaniu makaronu ... Nie oparzyłam się na szczęście, ale makaron był w zlewie i na połowie kuchni ... ---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ---------- Cytat:
Iustynka, tak, pokaż nam Nutkę
|
|
|
#4066 |
|
Rozeznanie
|
wszytskiego najlepszego dla Tymka i Blanki
Beatka wszystkiego najlepszego dla Julki ![]() dziękujemy za życzenia miesięcznicowe Natka szybko Wam domek roście youyou tatuaże super Marina wyglądałaś jak milion dolarów Stronczek ahhhh ci faceci... mam nadzieję, że szybko się dogadacie i tż po Was przyjedzieoczywiście coś jeszcze miałam pisać, ale ostatnio moja pamięć szwankuje 3 września wracam do pracy i chyba zaczynam się trochę tym denerwować zaległe zdjęcia z roczku Hani w k. Edytowane przez JustPi Czas edycji: 2012-08-22 o 14:36 |
|
|
|
#4067 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4068 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciotka mi powiedziała, że jak się przestaje karmić piersią to wtedy można schudnąć ![]() Stronczku bardzo mi przykro Mam nadzieję, że niedługo się pogodzicie i będzie jak dawniej, może nawet lepiej Smutne to.... Przesadził i jeszcze jest obrażony? Zmalowana trzymam kciuki z obronę i poprawę Waszej sytuacji ![]() Chcę kupić Radkowi piżamkę, taką dwuczęściową. Któraś ma może do sprzedania? Rozmiar 80-86 ![]() Bartessa mamy trzy ciężarówki ![]() Ale niech się same chwalą
|
|
|
|
|
#4069 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
2. Trzy? ja wiem o dwoch chyba ze ta trzecia na ogolnym nie pisala...
|
|
|
|
|
#4070 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() stronczek - masz racje, jedna sie tajniaczy w K. |
|
|
|
|
#4071 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Buu
Mam nadzieję, że jakoś się dogadacie z mężem Aha, przepraszam, źle w takim razie zrozumiałam. To co mu się na łeb rzuciło? Cytat:
Cytat:
Cytat:
A włosów nie ścięłam, wręcz przeciwni są już koszmarnie długie... Tyle że spięta Cytat:
Masz rację, moja pomyłka
|
|
#4072 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No nic, pozostaje czekać, aż się ujawni ![]() ---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- Cytat:
No, niezbyt Ale i tak na starym stanowisku siedziałabym w nadgodzinach i tak, szef też mnie o to pytał jak byłam u niego z wnioskiem urlopowym ... A delegacje ... hm.... to na pewno nie od razu, pewnie dopiero za jakiś czas ... Brumeczku, to zróbcie sobie takie zdjęcie 26-go
|
|
|
#4073 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() pozaznaczałam każdą która mi tego życzyła, i nie mam tych postów..buuuuu chętnie, przyjeżdżaj Cytat:
świetne!!! ja też pisałam, w innych sprawach odpisuje, w tej cisza.... a w ogóle witaj!! Cytat:
no ciekawe....pożyjemy, zobaczymy... Cytat:
to zmykaj do klubu, jak będzie chciała to na ogólnym się ujawni A ja się przyznaję, jako jedna z trzech
|
|
|
#4074 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4075 |
|
Zakorzenienie
|
info w klubie stosownie Gomry!!!! jak ktos spoza to pisac do mnie na PW!
|
|
|
|
#4076 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale za mnie gaapa ![]() Blaneczko - sto lat nasza piękna rówieśnico A stresu współczuję Oliweczka i Aania (co sama przed chwilą napisała ). I więcej nie można powiedzieć,
|
|
#4077 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4078 |
|
Wtajemniczenie
|
nie ma mnie w klubie, i az taka ciekawska nie jestem ... bedzie chciala to powie
|
|
|
|
#4079 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczynki a powiedzcie mi, co na Wasze dzieci działa najlepiej przeciwbólowo? Nurofen czy co innego. Musze co kupić, nurofen się kończył, może co innego jet lepsze?
Tymonku kochany nasz! Rosnij zdrowo i dalej bądź tak kochany jak do tej pory! I tak na marginesie to masz wspaniałą mamę ( nawet ja Ci jej zazdroszczę )!
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
|
|
|
|
#4080 |
|
Zakorzenienie
|
chyba nurofen najlepszy, chociaz czopki z paracetamolem tez dzialaly, ale aplikacja z płaczem zawsze
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:18.

, co najwyżej szpitalnej 

Więc dzisiaj zaniosłyśmy siuśki trzeci raz - do kolejnego labka. Zobaczymy, co teraz wyjdzie ... Oby się jednak okazało, że nic nie ma
)ale cóż, życie...no i jakąś zawiechę złapałam....

Zamurowało mnie, jakiś dziwny sie zrobił 

A Super-Pharmu u nas niet