Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część IX - Strona 66 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-21, 19:13   #1951
zywieczdroj
Zakorzenienie

Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część IX

Cytat:
Napisane przez ksiezniczkaa87 Pokaż wiadomość
Flowerparty dla mnie są bardzo przyjemne, fajne przy upałach, dziewczęce, takie powiedziałabym rześko-słodkie, mocno owocowe (raczej Juiceparty niż Flowerparty), delikatne, bliskoskórne, odświeżające. Lubiłam je, ale nie napalam się teraz na kolejny flakon, mam trochę innych zapachów w podobnym stylu.
Evidence jest dla mnie takim dziennym, bezpiecznym, kwiatowo-szyprowym zapachem typowo służbowym np. do pracy czy jakieś oficjalne spotkanie. Naturelle dla mnie jest nijaki, przesadnie delikatny, jak płyn do płukania tkanin a nie zapach dla kobiety Ale to moje zdanie tylko po testach w perfumerii, bo nie mam swojego flakonu ani nawet odlewki.

Jesli przetłuszcza się teraz bardziej to moim zdaniem to dobry znak, wariuje Ci sebum, więc jest szansa że po fazie oczyszczania się właśnie ustabilizuje. Krost nie wyciskaj nałóż jakiś preparat punktowy albo krem nocny DLA grubszą warstwą w te miejsca.

Jakbyś była w H&M to będę wdzięczna za wiadomość czy ta maseczka jest jeszcze w sprzedaży.

Jeśli 10 lakierów to dużo dla Ciebie, to dobrze radzę ... uciekaj stąd
Żartuję oczywiście Tylko my to w większości mamy duuuuużo więcej. Ja mam np. ok setki, a nie jestem jakąś lakieromaniaczką

Mój też swego czasu patrzył na mnie jakby mnie uderzyć chciał

---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ----------

Moja babcia jest w szpitalu Dziś rano miała cytologię i u gina dostała takiego krwotoku, że odwieźli ją karetką do szpitala, od razu miała jakiś zabieg. Najgorsze to, że chyba jej się całkiem w głowie poprzekręcało, bo nie wyraziła zgody żeby informować rodzinę o jej stanie zdrowia i nawet nie wiadomo co jej jest i co jej robili Mama wariuje z nerwów, ale najbardziej boję się o dziadka, bo jest chory na serce i strasznie to wszystko przeżywa. Właśnie wróciłam ze szpitala i mam doła
Bardzo lubię owocowo-słodkie zapachy
Evidence fakt, eleganckie A Naturelle na sobie nie czuję, ale moja mama i TŻ twierdzą, że ładnie na mnie pachną. Podobno są "imitacją" Light Blue D&G, ale nie sądzę, że to jest prawda

Dzisiaj próbowałam grubszą warstwę kremu nocnego i zobaczymy czy podziała Dzięki za otuchę, bo już myślałam, że to klasyczny objaw zapychania. A przez kwasy miałam ostatnio suchą cerę, więc może i masz rację. Niech to się już unormuje, to "już" 4 dzień Chcę wyjść do znajomych, a tu mam blokadę przez tą masakrę na twarzy, ale jak ma zdziałać cuda to czekam

Ok, będę o Tobie pamiętać
Jakiś czas temu w mojej Naturze widziałam Twoje ukochane paletki Purple Garden Sama ją mam, ale nigdy nie używałam. Masz gdzieś jakieś makijaże nimi wykonane? W ogóle nie mam pojęcia jak się tymi cieniami malować.
Kurczę ta limitowanka jest stara i u mnie w DN paletki z niej są, a po mojej kochanej Essence Creamylicious ślad zaginął

Co do Twojej babci to współczuję. Lekarze muszą dotrzymać tajemnicy, ale kurczę mogliby zrobić wyjątek jak się tak martwicie. Sama bym pewnie zwariowała. Tulę mocno
zywieczdroj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-21, 19:20   #1952
ganimedea
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LeejdiNaati Pokaż wiadomość
Wysłałam Wam linka
Zaraz zaczną się kolejne masowe zakupy na wątku

Kusicie mnie coraz bardziej tymi kremami DLA . Rzuci ktoś namiarem na ich stronkę? Rabaty są nadal aktualne?

al333 - witaj

Księżniczko - ściskam mocno Trzymam kciukasy za jak najkrótszy okres niepewności i pomyślną diagnozę

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
ganimedea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-21, 19:50   #1953
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny Ja rozumiem lekarzy, taki ich zawód, że są pewne zasady i nikt z nas nie oczekuje, ze coś powiedzą. Problem jest z samą babcią i zupełnie nie rozumiem jej postępowania, tym bardziej że zna charakter dziadka i jego problemy ze zdrowiem - zupełnie nie wiem po co mu funduje takie nerwy. Babcia nie jest typem: "dzieci nie martwcie się o mnie, ja sobie poradzę, a nie jesteście przypadkiem głodni?" tylko raczej: "nie odwiedzacie mnie, już o mnie zapomnieliście, a trzeba mi było w zeszłym tygodniu podać szklankę wody a was nie było ". Generalnie na co dzień nie mamy z nią wszyscy łatwego życia, bo zachowuje się jakby była pępkiem świata. Teraz nawet uniemożliwia nam pomoc, a potem pójdzie do sasiadów albo naopowiada dalszej rodzinie jak to się nią nikt nie zajmuje Szkoda mi w tym wszystkim dziadka. Ech, to się wyżaliłam.

---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ----------

Gani kosmetyki DLA są tutaj:
http://www.kosmetykidla.pl/

Edytowane przez ksiezniczkaa87
Czas edycji: 2012-08-21 o 19:44
ksiezniczkaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-21, 20:01   #1954
ganimedea
Zakorzenienie

Cytat:
Gani kosmetyki DLA są tutaj:
http://www.kosmetykidla.pl/
Dziękuję , już kliknęłam

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
Stary 2012-08-21, 20:02   #1955
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ganimedea Pokaż wiadomość
Dziękuję , już kliknęłam
Szybka decyzja
Stary 2012-08-21, 20:06   #1956
ganimedea
Zakorzenienie

Cytat:
Szybka decyzja
Tej decyzji pomógł kolejny wulkan na policzku . Od kwietnia zawiesiłam wizyty u dermatologa, kończy mi się Skinoren (duszę już ogryzek tubki), który kosztuje straszne pieniądze, to co mi szkodzi spróbować, skoro pierwsze "króliczki doświadczalne" () są zadowolone i polecają .

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
Stary 2012-08-21, 20:41   #1957
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

o jaaa, napisałam takiego długiego posta i mi wcięło wszytsko

z tego co pamiętam:

Hosenko: Ty nie rozumiesz szału na YR ani mojego szału na TBS... Ty taka niewyrozumiała jesteś po prostu
Koniku: skandynawistyka jest spoko, moja kumpela skonczyla filologie dunska na UAM w Poznaniu (dzienne mgr) pracuje jako tlumacz i trzepie taką kasę, że szkoda gadać
cuciola: ten olejek z Alterry już jest wycofany, ale jest absolutnie rewelacyjny do włosów Malinka mi go poleciła bo jej bardzo służył, i ja też polecam rewelacja, szkoda, że nie kupiłam na zapas i radical w mgielce na skore glowy tez jest super na porost, próbowałam różnych specyfików ale radical dziala najlepiej jak na mnie.

zużyłam balsam Borghese 200ml, żel pod prysznic TBS malinowy 250ml i masełko do ciała pat&rub 20ml. I wyrzucilam jeden stary lakier do paznokci, ale tego nie licze

teraz będzie opis mojego 2-tyg urlopu, będzie nudno i długo, nie musicie czytać
wyjechaliśmy 9 sierpnia. Rozbiliśmy się na polu namiotowym tuż przy PN Gór Stołowych. Pierwszego dnia (pt) zwiedzaliśmy twierdzę w Srebrnej Górze, zjedliśmy całkiem dobry obiad w restauracji w schronisku u stóp twierdzy, po czym wróciliśmy na pole, rozpaliliśmy grilla i wypiliśmy flaszkę W sobotę zwiedzaliśmy Kłodzko. Podziemna trasa turystyczna (porażka), labirynty pod twierdzą (super), twierdza (OK) i inscenizacja bitwy o twierdzę akurat była, rewelacja. Wieczorem grill i grzane wino podgrzewane na grillu, bo coś się czułam podziębiona Niedziela - podziemne miasto Osówka, szał normalnie super tajemnicze miejsce. Po południu poszliśmy nad pobliski zalewik złapać trochę słońca. Poniedziałek - Czechy - drogerie byliśmy w Nachodzie, najbliżej jak się dąło. Wracając zahaczyliśmy o Kaplicę Czaszek, ale niestety w poniedziałki jest zamknięta a potem wjechaliśmy na Błędne Skały, rewelacja. Wtorek zwiedziliśmy kopalnię złota w Złotym Stoku, po czym mieliśmy małe starcie między sobą i wylądowaliśmy na campingu nad jeziorem Mietkowskim (całkiem nieplanowanie), GDZIE BANDA %% DRESÓW URZĄDZIŁA SOBIE o 3 w nocy rajd samochodem między namiotami ze śpiącymi ludźmi. Myślałam, że zejdę na zawał. Z samego rana się zwinęliśmy, pogoda była marna, byliśmy wkurzeni. Więc wpisałam w google na komrce "camping nad jeziorem czechy" i wyskoczył mi autocamping Rozkos. Wklepałam w nawigację... I to było najlepsze moje posunięcie podczas całegu urlopu było genialnie i wszytskim ten camping polecam. Przez resztę urlopu zwiedzaliśmy Czechy, kąpaliśmy się, opalaliśmy, paliliśmy grilla i ogólnie było RE_WE_LA_CYJ_NIE. (byliśmy nawet na kinie letnim, które jest na terenie campingu. że nie wspomnę o zagrodzie z kozami, piekarni, pizzerii - rewelacyjna mniam, darmowych zjeżdżalniach do wody i masy innych rzeczy)

Kupiłam oliwkę porzeczkową alvedre do włosów, odżywkę balea kokosową, peeling cytrynowy balea (pachnie wafelkami cytrynowymi )

co do perfumerii to ja kupuję w 99% w internetowych sklepach lub na allegro u sprawdzonych na wizazu sprzedajacych i jak na razie, odpukac, sie nie nacielam. Slyszalam, ze zarowno w SP, Rossach jak i Douglasach czy Sephorach sa w 100% oryginaly, bo to sa sieciowki i gdyby ktos udowodnil ze sprzedaja podroby to placiliby milionowe kary. Jedyne w czym jest problem - zapachy w w/w perfumeriach bywaja stare lub zle przechowywane, co moze powodowac zmiane zapachu
Stary 2012-08-21, 20:43   #1958
aktogimka
Zakorzenienie

Hejo. Skorzystałam z dłuższego weekendu, w pracy ustawiłam grafik pod siebie i byłam teraz kilka dni na wsi. Ale ciężko jest wrócić z takiego mini urlopu do pracy, nie mogę dojść do siebie.

Zaraz chyba jednak kliknę pryszczowe kremy DLA. Strasznie kusicie, a na buzi znów mam armagedon. Jedynie wizja wielkiego wysypu mnie powstrzymuje od kupna.

aktogimka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-21, 21:08   #1959
ganimedea
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aktogimka Pokaż wiadomość
Zaraz chyba jednak kliknę pryszczowe kremy DLA. Strasznie kusicie, a na buzi znów mam armagedon. Jedynie wizja wielkiego wysypu mnie powstrzymuje od kupna.
Mnie też powstrzymywała ta wizja, ale raz kozie śmierć . Najwyżej nie zacznę stosować od razu, tylko poczekam np. do połowy września, kiedy zaczyna słabnąć frekwencja w księgarni, co by połowy miasta nie przestraszyć

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
Stary 2012-08-21, 21:24   #1960
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

al333: witaj!
Stary 2012-08-21, 21:35   #1961
Lynn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez al333 Pokaż wiadomość
Jeśli pozwolicie to ja również przyłączę się do grona zakupoholiczek kosmetycznych. Moje półki już pękają w szwach od lakierów do paznokci, balsamów, dezodorantów czy żeli pod prysznic. Już nawet mój chłopak ze mnie żartuje, że mogłabym otworzyć własną drogerię ^^
Witaj Każdy ma jakiegoś bzika tutaj
Cytat:
Napisane przez Nusia7 Pokaż wiadomość
Nie znam tych zapachów, ale według Fragrantiki prawie wszystkie są w moim guście
To nie była wymianka Księżniczka rozebrała dla mnie Amor Amor
A to fajnie i miło ze strony Księżniczki
Cytat:

Moja babcia jest w szpitalu Dziś rano miała cytologię i u gina dostała takiego krwotoku, że odwieźli ją karetką do szpitala, od razu miała jakiś zabieg. Najgorsze to, że chyba jej się całkiem w głowie poprzekręcało, bo nie wyraziła zgody żeby informować rodzinę o jej stanie zdrowia i nawet nie wiadomo co jej jest i co jej robili Mama wariuje z nerwów, ale najbardziej boję się o dziadka, bo jest chory na serce i strasznie to wszystko przeżywa. Właśnie wróciłam ze szpitala i mam doła
Współczuję Trzymaj się

agniesia zazdroszczę udanych wakacji

Zużyłam piankę do golenia isana.

Zrobiłam listę rzeczy do zrobienia w tym tygodniu i doba mogłaby trwać dłużej!
Lynn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-21, 21:42   #1962
Aniusia1408
Zadomowienie

Cytat:
A można wiedzieć jakie te kremy?
2 z Avonu, jeden jakiś "zwykły", cztery pory roku i z biedronki be beauty

BLOG

Aniusia1408 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-21, 22:11   #1963
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Nusiu właśnie mówię o bilansach Nie wpisywałam nic do bilansów i kolekcja mi się strasznie rozrosła. Wtedy mnie ktoś popędził z tego wątku (chyba Koshatka ), żebym wpisywała i dopiero zauważyłam, że znaczna część moich bilansów powinna być perfumowa, a wcześniej myślałam, że to osobna sprawa W tym miesiącu zużyłam 30 ml Flowerparty i mam ogromną satysfakcję wpisując ją do bilansu. W zeszłym miesiącu też ubyły mi 3 zapachy Także to działa w dwie strony.
Rozumiem Twoje podejście, ale ja wpisuję do bilansu jedynie rzeczy, z których się odwykuję. Flakonów mam zaledwie kilka + kilka fiolek. Jeśli poczuję, że zaczynam przesadzać, to zacznę odwyk, ale na 99% do tego nie dojdzie.

Cytat:
Napisane przez al333 Pokaż wiadomość
Moim problemem są przede wszystkim kremy do twarzy ( chwilowo mam ich 7 ) i lakiery do paznokci ( w ilości 10 ). W moim studenckim pokoju mam zapełnioną metrową półkę, nie licząc tego, że mam jeszcze kosmetyki w łazience ;O Mały koszmar.
Teraz chwilowo staram się wykorzystywać to co już mam, ale jakoś kiepsko mi to idzie
7 kremów to rzeczywiście za dużo, ja mam 6 + jedną miniaturkę Za to 10 lakierów, to jest nic - sama mam 32

Cytat:
Napisane przez zywieczdroj Pokaż wiadomość
Kiedy namiętnie bawiłam się w konkursy i próbki któregoś dnia nasz listonosz powiedział do mojego taty" Ta Wasza córka mnie wykończy..."

Cytat:
A u mnie to moja mama się wkurza już, bo zazwyczaj przyjeżdża jak jestem w piżamie, to nie pójdę mu tak otworzyć no i idzie mama Wczoraj jeden list, dzisiaj 2 Ale teraz już jak pyta co mi to przyszło to jej mówię "A zgadnij" i już wie, że kosmetyki
U mnie to nawet tata pyta "wymianka?", jak przyjdzie coś do mnie

Cytat:
Przykro mi strasznie Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Ale czemu nie wyraziła zgody? Doczytałam dalej, jaka jest Twoja babcia, czemu tak? Przecież krzywdy jej żadnej nie robicie...

Cytat:
Napisane przez Agniesia666 Pokaż wiadomość
teraz będzie opis mojego 2-tyg urlopu, będzie nudno i długo, nie musicie czytać
Widzę, że się super bawiłaś, cieszę się Aż sobie zapiszę Twoje posta, może kiedyś z niego zrobię użytek

Cytat:
Napisane przez Lynn Pokaż wiadomość
Zrobiłam listę rzeczy do zrobienia w tym tygodniu i doba mogłaby trwać dłużej!
To co Ty masz takiego do zrobienia?

Byłam dziś w SP przed 16:00 i od razu stamtąd wyszłam. Takiej kolejki to ja w życiu nie widziałam Przyszłam po angielskim po 20:00 i już było spoko, tylko oczywiście duże braki... Wzięłam kilka rzeczy dla mamy, a dla siebie wodę termalną Avene i jeszcze micela AA, bo z kartą był za 5,99 zł. Jutro koło 13:00 jeszcze pojadę zobaczyć, czy jest dostawa.

Edytowane przez Nusia7
Czas edycji: 2012-08-21 o 22:13
Nusia7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-21, 22:30   #1964
aktogimka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ganimedea Pokaż wiadomość
Mnie też powstrzymywała ta wizja, ale raz kozie śmierć . Najwyżej nie zacznę stosować od razu, tylko poczekam np. do połowy września, kiedy zaczyna słabnąć frekwencja w księgarni, co by połowy miasta nie przestraszyć
Jeśli kupię, to też poczekam ze stosowaniem do jesieni. I chyba jednak kupię, ajjj...
Cytat:
Byłam dziś w SP przed 16:00 i od razu stamtąd wyszłam. Takiej kolejki to ja w życiu nie widziałam Przyszłam po angielskim po 20:00 i już było spoko, tylko oczywiście duże braki... Wzięłam kilka rzeczy dla mamy, a dla siebie wodę termalną Avene i jeszcze micela AA, bo z kartą był za 5,99 zł. Jutro koło 13:00 jeszcze pojadę zobaczyć, czy jest dostawa.
W CH, gdzie pracuję, przed 9 pod SP były wielkie kolejki, jak podnosiłam rolety w moim lokalu to się przeraziłam jak ten tłum czekający na otwarcie pod SP zobaczyłam. Później ciągle były kolejki i ludzie wychodzili obładowani pampersami i reklamówkami z innymi rzeczami. Ja zapomniałam karty, więc dopiero jutro będę próbowała coś kupić. Może rano o 9 półki będą uzupełnione, to wyskoczę na samo otwarcie.

Edytowane przez aktogimka
Czas edycji: 2012-08-21 o 22:33
aktogimka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-21, 22:49   #1965
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Hej
Dziś byłam na spotkaniu blogerek w Toruniu (Księżniczko, nie widziałaś na FB? ) i wróciłam z kremem do rąk - kupionym, tuszem do rzęs i dezodorantem Alterry - dostanymi
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 09:08   #1966
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Wzięłam kilka rzeczy dla mamy, a dla siebie wodę termalną Avene i jeszcze micela AA, bo z kartą był za 5,99 zł.
Skąd miałaś taką ofertę? Na ulotce nie widzę tego.
Stary 2012-08-22, 09:16   #1967
porzeczka2602
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
Nusia wstawiała ofertę, http://www.klublifestyle.pl/upload/t..._Lifestyle.pdf dostała ją @.

Ja wczoraj wieczorem posmarowałam się kremem dla niszcz pryszcz na noc pierwszy raz, wysypu niby się boje (ale przed obecnym okresem tak mnie wypryszczyło gulowato że już gorzej to chyba nie będzie), miałam wstrzymać się do połowy września bo chyba mam wesele 15 ale teraz mam taki sajgon na twarzy że jest mi obojętne

Poproszę o codzienny głos
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 09:20   #1968
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez porzeczka2602 Pokaż wiadomość
Nusia wstawiała ofertę, http://www.klublifestyle.pl/upload/t..._Lifestyle.pdf dostała ją @.
A widzisz tam micel AA? Bo ja nie i dlatego pytam.
Stary 2012-08-22, 09:53   #1969
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Agniesia witaj spowrotem, ciesze sie ze dobrze sie bawilas na wakacjach.
Olejku Alterra chyba uzyje do skory, bo jeszcze nie doczytalam zbytnio o co chodzi w olejowaniu, a czasem dalej uzywam szamponow z sylikonami a to chyba nie mozna?
A mam teraz tak wypazurkowane wlosy ze chyba bym musiala spac w warkoczu zeby zaczely sie krecic.

cuciola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 10:26   #1970
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Ja używam 2 dzień DLA, wyskoczyły mi 2 małe pryszcze na policzku, ale zastanawiam się czy nie zaprzestać chwilowo, bo mam w niedzielę chrzciny (będę chrzestną) i jeszcze przedtem 2 imprezy... no i jak ja będę wyglądać...
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 11:39   #1971
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aktogimka Pokaż wiadomość
W CH, gdzie pracuję, przed 9 pod SP były wielkie kolejki, jak podnosiłam rolety w moim lokalu to się przeraziłam jak ten tłum czekający na otwarcie pod SP zobaczyłam. Później ciągle były kolejki i ludzie wychodzili obładowani pampersami i reklamówkami z innymi rzeczami. Ja zapomniałam karty, więc dopiero jutro będę próbowała coś kupić. Może rano o 9 półki będą uzupełnione, to wyskoczę na samo otwarcie.
Masakra Wiedziałam, że będzie duże zainteresowanie, ale kurde... nie AŻ takie. Szczęka mi opadła.

Cytat:
Była w sklepie normalnie. Też się zdziwiłam, bo jej nie było na ulotce. Nawet przejrzałam teraz ich normalką gazetkę i też nie ma. Więc nie wiem
Stary 2012-08-22, 12:00   #1972
Koshatka
Zakorzenienie

Ja się dziwę temu napadowi na SP. Jak dla mnie nic tam ciekawego nie ma poza Gold Omega 3 a to jest często u nich w promocji.
Stary 2012-08-22, 20:51   #1973
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Ja się dziwę temu napadowi na SP. Jak dla mnie nic tam ciekawego nie ma poza Gold Omega 3 a to jest często u nich w promocji.
Kilka rzeczy było fajnych Ale nie na tyle, że stać w kolejce godzinę... Dziś byłam jeszcze na chwilę z mamą w SP, wzięła lekarstwa dla siebie i dziadków. Ja chciałam Listerine, ale nie było Nie znalazłam też żadnej maseczki do stóp w tubce, więc wzięłam saszetkę Daxa. Poza tym nowy mus Daxa z zieloną herbatą. Przyszedł też Avon (kredka do oczu z nowej serii) i Ori (krem do ciała Enigma i 2w1 baza + top coat).

W H&M kupiłam sobie piękną czarną sukienkę
Stary 2012-08-22, 20:56   #1974
Konto usunięte

Cytat:
Kilka rzeczy było fajnych Ale nie na tyle, że stać w kolejce godzinę... Dziś byłam jeszcze na chwilę z mamą w SP, wzięła lekarstwa dla siebie i dziadków. Ja chciałam Listerine, ale nie było Nie znalazłam też żadnej maseczki do stóp w tubce, więc wzięłam saszetkę Daxa. Poza tym nowy mus Daxa z zieloną herbatą. Przyszedł też Avon (kredka do oczu z nowej serii) i Ori (krem do ciała Enigma i 2w1 baza + top coat).

Co to za mus Daxa?
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 21:02   #1975
Nusia7
Zakorzenienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36055271]Co to za mus Daxa?[/QUOTE]

http://www.dax.com.pl/s/katalog/produkt/1219

W sumie są 3 rodzaje musów i 3 rodzaje peelingów solnych (tu są: http://www.dax.com.pl/s/katalog/seria/74 - trochę poniżej połowy strony).
Stary 2012-08-22, 21:02   #1976
Koshatka
Zakorzenienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36055271]Co to za mus Daxa?[/QUOTE]

Nowość http://www.sklep.dax.com.pl/kategori...egnacja-ciala/
Stary 2012-08-22, 21:04   #1977
Nusia7
Zakorzenienie

Na stronie YR darmowa wysyłka niezależnie od wartości zamówienia...
Stary 2012-08-22, 21:14   #1978
Lynn
Zakorzenienie

Cytat:

Piękna chyba się przejdę przymierzyć
Cytat:
Na stronie YR darmowa wysyłka niezależnie od wartości zamówienia...
Kusi mnie zamówienie żelu za 7,90 żeby dostać kosmetyczkę
Lynn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 21:20   #1979
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lynn Pokaż wiadomość
Piękna chyba się przejdę przymierzyć

Kusi mnie zamówienie żelu za 7,90 żeby dostać kosmetyczkę
Idź koniecznie, kosztuje tylko 40 zł
Ja właśnie kliknęłam żel pod prysznic malwa z nowej serii Bio i wzięłam miniaturki jako gratis
Stary 2012-08-22, 21:20   #1980
Konto usunięte

Cytat:
http://www.dax.com.pl/s/katalog/produkt/1219

W sumie są 3 rodzaje musów i 3 rodzaje peelingów solnych (tu są: http://www.dax.com.pl/s/katalog/seria/74 - trochę poniżej połowy strony).
Ach te
Mam peeling z tej serii
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości