Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 81 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-22, 21:27   #2401
anika75
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
jak ja nie miałabym co na siebie wcisnąć też bym wpadła w dół... ja w sumie niewielu rzeczy musiałam się pozbyć i w zasadzie chodze w tym co przed op. tylko teraz fajnie jest uwypuklona pierś....hahaaa.....no to pięknie wykombinowałaś, w opiętej bluzce na cyckach ale jak coś to zawsze możesz największej plotkarze w pracy szepnąc niechcący, że przytyłas tu i ówdzie ale chyba nie jesteś w ciąży.... reszte dopowie sobie i innym sama. A co do pływania to mi dr powiedział, że mogę dopiero jak blizny będą wygojone czyli wszystko musiało poodpadać

---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ----------

strasznie oszczędni w informowaniu są w tej mojej klinice, dostałam info że mam przycisnąć zgrubienie palcem i masować kolistymi ruchami i tyle wiec z tego wynika że żaden poślizg nie jest mi potrzebny taki ucisk to mogę i na suchą skóre, w zasadzie to i przez stanik moge to robić...a szczypać to ja za bardzo nie mam jak bo to pod skórą na otoczce.

A z dziwnych rzeczy odkryłam wczoraj, że umiem poruszać cyckami jakoś tak napiełam mieśnie, że mi się podniosły do góry potem poluzowałam i one opadły i odkryłam, że da się to kontrolować wiec moge je podnosić oba na raz i każdy pojedyńczo, raz jeden raz drugi albo tylko jeden ahahaaa.... umiecie tak?:haha ha:
Ta koszula w guzikach mi się ciutkę rozłaziła, ale i tak wyglądałam w niej najlepiej, ponieważ ma kieszenie akurat na sutkach, a nie chciałam, żeby mi sterczały, bo to dopiero by mnie zdradziło . Bluzki mam w rozmiarze XS/S, no i niestety w nich widać, że coś tam przyrosło

A cyckami też umiem ruszać, hihihi, dopiero sprawdziłam, ale dziwne uczucie
Stary 2012-08-22, 22:29   #2402
kasikkk87
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

[QUOTE=rodzynki;36051207]Puk puk witam i całuje wszystkie cycolinki i gratuluję nowym[COLOR="Silver"]

---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ----------
Jeśli chodzi o basen to na śmierć juz nie pamiętam jak to było,czy miałam jeszcze strupki,ale może jeszcze poczekaj,bo woda chlorowana nie jest dobra[COLOR="Silver"]

---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ----------

anik co do strupkow to wiem ze tasha jakies male jeszcze miala ale dr mimo to powiedziala ze juz moze zaczac chodzic na basen tylko ma dobrze wyplukac chlor po basenie w okolicach blizn

---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ----------

Cytat:
to jest problem, ja umiejąc doskonale pływać jak pierwszy raz po zabiegu spróbowałam to miałam poważny problem ale faktem jest, że jak już poćwiczyłam to zakres ruchu zwiększył mi się niesamowicie a pływałam tylko przez tydzień ale za to codziennie po kilka razy. Mam 2 pomysły dla Ciebie 1. to motylki na ręce takie dmuchane dla dzieci 2. są takie długie hmmm... jak to nazwać pręty? takie coś długie z pianki o średnicy ok 6cm, kobitki z tym ćwiczą w wodzie, można się na tym położyć tak jakby owinąć pod pachami i to utrzymuje Cię na wodzie a ręce masz swobodne i możesz nimi poruszać bo deska to nie wiem czy coś da bo jak się będziesz trzymała deski to jak masz ćwiczyć te mięśnie przy rękach?
dr proponowalam mi deske mam tylko zmieniac rece plywac raz jedna raz dluga ciekwae jak ja sie wody boje))dzieki za radymusze cos wykabinowac bo stroj kupilam jednoczesciowy hehhe
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 22:36   #2403
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
A cyckami też umiem ruszać, hihihi, dopiero sprawdziłam, ale dziwne uczucie
dziwne, dziwne.. hihii, wcześniej tak się nie dało przynajmniej z moimi flaczkami i wiem to na 100% bo chodziłam na taniec brzucha i tam instruktorka cuuuda robiła z cyckami i nam tłumaczyła, że mamy tam mięśnie tylko musimy się ich nauczyć używać no to się nauczyłam

Anika a może jakieś ciuchy swojego męża potestuj? Koszule, t-shirty i takie tam...

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-08-22 o 22:38
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 22:44   #2404
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
dr proponowalam mi deske mam tylko zmieniac rece plywac raz jedna raz dluga ciekwae jak ja sie wody boje))dzieki za radymusze cos wykabinowac bo stroj kupilam jednoczesciowy hehhe
z deską może być Ci ciężko ale z tym prętem z pianki dasz rade....

oo znalazłam to się nazywa makaron do pływania
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg makaron.jpg (28,2 KB, 15 załadowań)

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-08-22 o 22:45
Stary 2012-08-22, 23:01   #2405
kasikkk87
Zadomowienie

aaa makaron to ja lubie ale jesc no chyba lepiej z tym sprobuje
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 01:21   #2406
Sif
Raczkowanie

Cześć dziewczynki Wpadłam na chwilę, bo teraz rzadziej zaglądam, mam urwanie głowy Chciałam tylko wrzucić linka do jesiennej ramówki TVN Style, bo dziś zobaczyłam zapowiedź w tivi i sprawdziłam na ich stronce:
http://www.tvnstyle.pl/program/sekrety-chirurgii

Muszę znaleźć więcej czasu by pochodzić po albumach i popodziwiać

horo kochana Ty już prawie na wylocie I jak fajnie w odliczance wyglądasz Trzymaj się i wracaj szybko z piękną córcią!

Edytowane przez Sif
Czas edycji: 2012-08-23 o 01:22
Sif jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 07:05   #2407
Pachinko
Przyczajenie

GG do Pachinko

horo powodzenia dziś!!!
Szybko wracajcie
Pachinko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 07:49   #2408
anika75
Zadomowienie

Witam

Kasik, a Ty już nie masz strupków? Czemu te moje tak długo się trzymają.
A może Ty na stojąco takie ruchy żabkowe wykonuj w wodzie, co? Wejdź po szyję i w wodzie rękami machaj jak przy pływaniu

Pachinko, Horo jutro ma cesarkę

Horo, już nie zaglądasz, pewnie ciężko Ci bidulko

Belseno, w chłopa koszulach mówisz? Hm, w sumie zobaczę jak by to wyglądało, ale on dużo większy ode mnie . A może Twoja instruktorka też miała piersi zrobione i mądrzyła się, jakie to ona cuda potrafi z cyckami wyprawiać

Moja córcia się skapnęła, że matka ma cycki powiększone . Moja tajemnica powoli wychodzi na jaw . Oby nie dotarło do pracy, resztę przeżyję

Edytowane przez anika75
Czas edycji: 2012-08-23 o 07:54
anika75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 09:01   #2409
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tonia87 Pokaż wiadomość
chodzi o kliniki.... czytaj ze zrozumieniem
Toniu, nie mam klopotow z czytaniem ze zrozumieniem i dlatego napisalam, ze "zaleca sie nie podawanie stron www firm i lekarzy w obawie przed reklama" Mysle, ze skoro nie wolno reklamowac lekarzy i klinik to takie wybiorcze reklamowanie firm posrednio powiazanych z tematem watku tez moze wygladac na reklame i nie za ladnie sie kojarzyc w kontekscie powyzszego zarzadzenia Wyczuwam w tym jakas niespojnosc i dlatego zglosilam temat do przemyslenia. W koncu w dzisiejszych czasach, kiedy kazdy potrafi wpisac w google nazwe staniczka i wyguglowac sobie strone sklepu handlujacego online, nie ma potrzeby reklamowania w tym watku takiego czy innego sklepu. Jesli zachodzi podejrzenie, ze ktos moze miec klopoty ze znalezieniem sklepu to zamiast podawania linku do sklepu mozna podac instrukcje wyszukiwania i sprawa bedzie wygladala na czysta i nie budzila zadnych skojarzen. No ale jak uwazacie, ja tu tylko sobie pisze

Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png

Edytowane przez Andzikus
Czas edycji: 2012-08-23 o 09:09
Andzikus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 09:06   #2410
horo_2
Zadomowienie

Hej dziewczynki
Oj, nie bardzo miałam czas do Was zaglądać... co się zalogowałam, to zawsze coś... ostatnie przygotowania ... i jakoś tak wyszło.
Dzisiaj jeszcze chcę sobie mieszkanko sprzątnąć, poszykować wszystko, żeby mieć z głowy na powrót, załatwić opiekę na weekend do dzieci i takie tam
Jeszcze deska do prasowania czeka na ostatnie wykorzystanie przed szpitalem
Więc przede mną ostatni pracowity dzień gospodarczy ... później odpocznę . ... cokolwiek miałoby to oznaczać

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 09:28   #2411
Darling15
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

horo_2 no to wytrwałości dzisiaj. Ale już prasowanie mogłabyś sobie dzisiaj darować i poleżeć chwile.
Darling15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 09:32   #2412
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Darling15 Pokaż wiadomość
horo_2 no to wytrwałości dzisiaj. Ale już prasowanie mogłabyś sobie dzisiaj darować i poleżeć chwile.
jutro poleżę... najpierw na oddziale, potem na sali operacyjnej, na sali pooperacyjnej i znowu na oddziale... aż się boję, ze odleżyn dostanę

Stary 2012-08-23, 09:51   #2413
katarzynka00
Zakorzenienie

Cytat:

Moja córcia się skapnęła, że matka ma cycki powiększone . Moja tajemnica powoli wychodzi na jaw . Oby nie dotarło do pracy, resztę przeżyję
a ile ma lat?
moja ma 3 i myślę że też się domyśli

Cytat:
Napisane przez horo_2 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki
Oj, nie bardzo miałam czas do Was zaglądać... co się zalogowałam, to zawsze coś... ostatnie przygotowania ... i jakoś tak wyszło.
Dzisiaj jeszcze chcę sobie mieszkanko sprzątnąć, poszykować wszystko, żeby mieć z głowy na powrót, załatwić opiekę na weekend do dzieci i takie tam
Więc przede mną ostatni pracowity dzień gospodarczy ... później odpocznę . ... cokolwiek miałoby to oznaczać
trzymajcie się dziewczynki jeszcze troszkę i córeczka będzie po drugie stronie brzuszka

Idę do klubu.zajrzyjcie za chwilę
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny

katarzynka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 10:08   #2414
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Hej dziewczynki
HORO trzymam kciukaski za Was Ucaluj dzidzie ode mnie
Kiedy dokladnie bedzie na swiecie??? Jejku juz nie moge sie doczekac kiedy ja zobacze, taka mala slicznotke ach.......:ju pi:
Stary 2012-08-23, 10:15   #2415
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
HORO trzymam kciukaski za Was Ucaluj dzidzie ode mnie
Kiedy dokladnie bedzie na swiecie??? Jejku juz nie moge sie doczekac kiedy ja zobacze, taka mala slicznotke ach.......:ju pi:
Hej Żabulku,
myślę, ze jutro ok. 15-16
moja cesarka jest 3 z kolei, więc trochę jeszcze poczekam od rana
Ja też już się nie mogę doczekać... ciężko, coraz ciężej... a brzuchol mam przeogromny

Stary 2012-08-23, 10:18   #2416
Fuksja132
Raczkowanie

Cytat:
jak ja nie miałabym co na siebie wcisnąć też bym wpadła w dół... ja w sumie niewielu rzeczy musiałam się pozbyć i w zasadzie chodze w tym co przed op. tylko teraz fajnie jest uwypuklona pierś....hahaaa.....no to pięknie wykombinowałaś, w opiętej bluzce na cyckach ale jak coś to zawsze możesz największej plotkarze w pracy szepnąc niechcący, że przytyłas tu i ówdzie ale chyba nie jesteś w ciąży.... reszte dopowie sobie i innym sama. A co do pływania to mi dr powiedział, że mogę dopiero jak blizny będą wygojone czyli wszystko musiało poodpadać

---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ----------

strasznie oszczędni w informowaniu są w tej mojej klinice, dostałam info że mam przycisnąć zgrubienie palcem i masować kolistymi ruchami i tyle wiec z tego wynika że żaden poślizg nie jest mi potrzebny taki ucisk to mogę i na suchą skóre, w zasadzie to i przez stanik moge to robić...a szczypać to ja za bardzo nie mam jak bo to pod skórą na otoczce.

A z dziwnych rzeczy odkryłam wczoraj, że umiem poruszać cyckami jakoś tak napiełam mieśnie, że mi się podniosły do góry potem poluzowałam i one opadły i odkryłam, że da się to kontrolować wiec moge je podnosić oba na raz i każdy pojedyńczo, raz jeden raz drugi albo tylko jeden ahahaaa.... umiecie tak?:haha ha:
Też tak umiem Z tym, że ja jeszcze nie mam czym ruszać

Ciekawe co z Majirel?
Za Horo oczywiście trzymam kciuki
Miłego dnia
Stary 2012-08-23, 11:15   #2417
Alex0912
Raczkowanie

GG do Alex0912

dzien dobry kobitki

Dzidzia Horo 24.08 - Juz jutro kochana powodzenia i czekamy na malą kruszynke
Lenkii 06.09 - 14
Alex0912 12.11. - 81

Ciekawe co z Majirel hm...
Stary 2012-08-23, 11:25   #2418
Andzikus
Raczkowanie

Horo, widze Cie A skoro juz Cie widze to przyjmij ode mnie Powodzenia!

Stary 2012-08-23, 11:28   #2419
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Andzikus Pokaż wiadomość
Horo, widze Cie A skoro juz Cie widze to przyjmij ode mnie Powodzenia!
Dzięki Andzik
zaglądam sobie dzisiaj tutaj ... siedzę w domku, więc laptopik włączony i trochę go wykorzystuję

Stary 2012-08-23, 11:41   #2420
gwendolinka
Zadomowienie

Cytat:
Toniu, nie mam klopotow z czytaniem ze zrozumieniem i dlatego napisalam, ze "zaleca sie nie podawanie stron www firm i lekarzy w obawie przed reklama" Mysle, ze skoro nie wolno reklamowac lekarzy i klinik to takie wybiorcze reklamowanie firm posrednio powiazanych z tematem watku tez moze wygladac na reklame i nie za ladnie sie kojarzyc w kontekscie powyzszego zarzadzenia Wyczuwam w tym jakas niespojnosc i dlatego zglosilam temat do przemyslenia. W koncu w dzisiejszych czasach, kiedy kazdy potrafi wpisac w google nazwe staniczka i wyguglowac sobie strone sklepu handlujacego online, nie ma potrzeby reklamowania w tym watku takiego czy innego sklepu. Jesli zachodzi podejrzenie, ze ktos moze miec klopoty ze znalezieniem sklepu to zamiast podawania linku do sklepu mozna podac instrukcje wyszukiwania i sprawa bedzie wygladala na czysta i nie budzila zadnych skojarzen. No ale jak uwazacie, ja tu tylko sobie pisze

Wiecie co ja myslę, że nie powinnyśmy podawać nazwy leków i specyfików medycznych również, bo to może powodować podejrzenia czy na pewno nie jesteśmy związani z jakaś firmą farmacentyczną.
Myślę, że lepiej byłoby operować łacińskimi nazwami związków chemicznych.

---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ----------

horo lekkiego rozwiazania

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 12:33   #2421
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość

Wiecie co ja myslę, że nie powinnyśmy podawać nazwy leków i specyfików medycznych również, bo to może powodować podejrzenia czy na pewno nie jesteśmy związani z jakaś firmą farmacentyczną.
Myślę, że lepiej byłoby operować łacińskimi nazwami związków chemicznych.
Gwen, wyczuwam w tonie Twojego postu zlosliwosc. No coz, trudno, robta co chceta.... Na swiecie zdarzaja sie tacy co mysla, ze sa nieomylni Jestem tu juz od jakiegos czasu i zdarzylam sie przekonac, ze kto chce tu byc musi miec twarda d... Ja taka posiadam wiec spoko

Zmieniajac temat, szukam dosc wycietego modelu staniczka z niskim mostkiem i gleboka paszka zapinanego z przodu, oczywiscie bez push-upa. Czy ktoras z Was natrafila gdzies na takie cos w rozmiarze 65E lub 70D?

Edytowane przez Andzikus
Czas edycji: 2012-08-23 o 12:37
Stary 2012-08-23, 13:13   #2422
anika75
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez katarzynka00 Pokaż wiadomość
a ile ma lat?
moja ma 3 i myślę że też się domyśli

Idę do klubu.zajrzyjcie za chwilę
Moja to już nastolatka, skończyła 16 lat

Andzik, ja naprawdę nie widzę nic złego we wklejaniu linków sklepów. Tyle jest podróbek, że warto wiedzieć, gdzie kupi się oryginalny, dobry stanik, a nie jego marną imitację. Zwłaszcza, że ja na przykład kupuję wyłącznie drogą internetową i wolę znać sprawdzone sklepy, niż szukać po omacku licząc na to, że trafię na oryginalny produkt, czy na uczciwy, sprawdzony sklep . Może to i reklama, ale nikt tu żadnego sklepu "nie obraża", a tego przecież chciałyśmy uniknąć. Sama kilka razy wklejałam linki sklepów czy allegro i zdecydowana większość dziewczyn również .
Ale jak to się ma do regulaminu wizaz.pl to nie wiem, nie lubię czytać regulaminów .

A jakiś stanik z niskim mostkiem miała Joasi, zajrzyj do Niej
Stary 2012-08-23, 13:18   #2423
gwendolinka
Zadomowienie

Andzikus, to chyba oczywiste że miałaby być złosliwość.
Myślalam ze z twojej strony również. I dalej uważam, że nie na poważnie wsadzasz do jednego wora, reklame klinik i lekarzy do ewentualnego reklamowania stanika. Taki stanik to jednorazowy koszt do 100zł, a sklepow jest tysiace w internecie. Z klinikami jest trochę inaczej. I też nie o takie stawki tu chodzi. Więc pozwoliłam sobie zasugerować, że może także nie powinnysmy napędzać popytu na konkretne leki
Nie rozumiem dlaczego się czujesz urażona, jeżeli to była tylko analogiczna myśl do twojej.

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2012-08-23, 13:26   #2424
belseno
Zadomowienie

Dziewczynki wrzuciłam moje cycki na wakacjach, troche musiałam te foty pokroić bo gołym tyłkiem nie chciałam przed wami świecić ale cycorki widać. I żeby sprawa była jasna stanik zdjęłam tylko do fotek, specjalnie na tą sesje NIE OPALAŁAM ICH

Cytat:
no proszę Cię 16 lat i liczyłas na to, że przed nią się ukryjesz? mam nadzieję, że wspiera mame w tych trudnych chwilach i myślę, że uczciwa rozmowa i prośba o dyskrecje załatwi temat

---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ----------

Cytat:
Hej dziewczynki
Horo jestem pełna podziwy dla Ciebie, bardzo dzielna kobitka jesteś Życzę bezproblemowego rozwiązania, szybkiego powrotu do normalności i przedewszystkim zdrowia dla Malutkiej i Ciebie

---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ----------

Cytat:
Napisane przez Fuksja132 Pokaż wiadomość
Też tak umiem Z tym, że ja jeszcze nie mam czym ruszać

Ciekawe co z Majirel?
Za Horo oczywiście trzymam kciuki
Miłego dnia
ahahaa.... to jakie Ty masz mięśnie niesamowite...moimi cycorkami nie dało się ruszyć przed zabiegiem...ale w sumie tam sama skóra wisiała Kochana to co Ty będziesz wyczyniać jak już bedziesz miała cyc! Aż strach pomyśleć

Anika przymierzałaś te męskie koszule? Może ma jakieś za małe? Jak wciśniesz to w spodnie i jakąś apaszke dasz na szyje to może obleci....będą suto marszczone w pasie i cycorki ukryjesz

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-08-23 o 13:28
Stary 2012-08-23, 13:26   #2425
gwendolinka
Zadomowienie

Cytat:
Zmieniajac temat, szukam dosc wycietego modelu staniczka z niskim mostkiem i gleboka paszka zapinanego z przodu, oczywiscie bez push-upa. Czy ktoras z Was natrafila gdzies na takie cos w rozmiarze 65E lub 70D?
A tak całkiem poważnie, to nie sadze żebyś trafiła na stanik bez push upa zapinany z przodu nigdy tego nie widziałam. Zawsze są conajmniej mocno sztywne żeby zebrać biust to środka. No ale może Ci się jakoś uda, wtedy zrobie wielkie oczy. W intimissimi mieli np staniki z przezroczysta taśmą z tyłu- taka jak ramiączką robią, tylko trochę szerszą.

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2012-08-23, 13:38   #2426
anika75
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczynki wrzuciłam moje cycki na wakacjach, troche musiałam te foty pokroić bo gołym tyłkiem nie chciałam przed wami świecić ale cycorki widać. I żeby sprawa była jasna stanik zdjęłam tylko do fotek, specjalnie na tą sesje NIE OPALAŁAM ICH

no proszę Cię 16 lat i liczyłas na to, że przed nią się ukryjesz? mam nadzieję, że wspiera mame w tych trudnych chwilach i myślę, że uczciwa rozmowa i prośba o dyskrecje załatwi temat
No liczyłam, durna, liczyłam . A wspiera mnie, jak najbardziej. Odkąd się dowiedziała pomaga mi we wszystkich domowych czynnościach, chociaż to ogólnie leniuszek niesamowity. Myślę, że na jej dyskrecję mogę liczyć, zaproponowałam jej też, że jeśli kiedykolwiek będzie chciała zrobić sobie piersi to jej pomogę . Bo piersi ma niestety po mnie .
A teraz lecę do Twojego albumu

---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ----------

Cytat:
A teraz lecę do Twojego albumu
Byłam, widziałam i dziś nie zasnę z zazdrości . Dziewczyny, jeśli chcecie spokojnie spać, to nie zaglądajcie do albumu Belseno, bo takie widoczki zaserwowała, że normalnie człowiek zębami zgrzyta

Aaaa, dopiero zauważyłam - nie, koszul jeszcze nie mierzyłam, wieczorkiem zrobię przegląd

Edytowane przez anika75
Czas edycji: 2012-08-23 o 13:39
anika75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 13:44   #2427
horo_2
Zadomowienie

Dziękuję dziewczynki
Gwen, Balseno i wszystkie , którym już dziękowałam

A teraz mykam do albumiku

---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ----------

Balseno,
i cycki i fotki rewelacyjne
może za rok też sobie trzasnę taką sesyjkę

Stary 2012-08-23, 13:51   #2428
gwendolinka
Zadomowienie

Belseno ! Ja tak na szybko zaglądnęlam w albumik ale jestem pełna podziwu dla twoich piersi i brawa dla Doktorka
A dla Ciebie brawa że je tak ładnie obfociłaś na tle skał i morza. Rewelacyjne fotki. Uciekam do pracy

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2012-08-23, 13:52   #2429
Olivkaa200
Zakorzenienie

horo i ja zycze duzo wytrwalosci na koncowce cyckaj fotki dla naszej kruszynki jutro zebysmy mialy co podziwiac

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 13:56   #2430
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
horo i ja zycze duzo wytrwalosci na koncowce cyckaj fotki dla naszej kruszynki jutro zebysmy mialy co podziwiac
Olivko,

a fotki to pewnie TŻ będzie pstrykał, bo ja kilka godzin będę tradycyjnie do niczego

a torbę do szpitala przepakowuję chyba 5-6 raz... najpierw ze względu na pogodę musiałam rzeczy dla małej zmienić na przewiewniejsze, a teraz kombinuję gdzie schować laptopika... żeby nie pojawić się jak nawiedzona z laptopem na ramieniu

Edytowane przez horo_2
Czas edycji: 2012-08-23 o 13:59
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości