|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2401 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Cytat:
![]() A cyckami też umiem ruszać, hihihi, dopiero sprawdziłam, ale dziwne uczucie
|
|
#2402 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
[QUOTE=rodzynki;36051207]Puk puk witam i całuje wszystkie cycolinki
---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ---------- Jeśli chodzi o basen to na śmierć juz nie pamiętam jak to było,czy miałam jeszcze strupki,ale może jeszcze poczekaj,bo woda chlorowana nie jest dobra[COLOR="Silver"]---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- anik co do strupkow to wiem ze tasha jakies male jeszcze miala ale dr mimo to powiedziala ze juz moze zaczac chodzic na basen tylko ma dobrze wyplukac chlor po basenie w okolicach blizn ![]() ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- Cytat:
plywac raz jedna raz dluga ciekwae jak ja sie wody boje ))dzieki za rady musze cos wykabinowac bo stroj kupilam jednoczesciowy hehhe
|
|
|
|
|
#2403 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no to się nauczyłam Anika a może jakieś ciuchy swojego męża potestuj? Koszule, t-shirty i takie tam...
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-08-22 o 22:38 |
|
|
|
|
#2404 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
oo znalazłam to się nazywa makaron do pływania
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-08-22 o 22:45 |
|
|
|
|
#2405 |
|
Zadomowienie
|
aaa makaron to ja lubie ale jesc
no chyba lepiej z tym sprobuje
|
|
|
|
#2406 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczynki
Chciałam tylko wrzucić linka do jesiennej ramówki TVN Style, bo dziś zobaczyłam zapowiedź w tivi i sprawdziłam na ich stronce:http://www.tvnstyle.pl/program/sekrety-chirurgii Muszę znaleźć więcej czasu by pochodzić po albumach i popodziwiać ![]() horo kochana Ty już prawie na wylocie Trzymaj się i wracaj szybko z piękną córcią!
...interrupted Chów wielkoprzemysłowy - przeczytaj zanim kupisz mięso, jajka, mleko... Otwarte klatki. Koalicja na rzecz zakazu hodowli zwierząt futerkowych w Polsce. Edytowane przez Sif Czas edycji: 2012-08-23 o 01:22 |
|
|
|
#2407 |
|
Przyczajenie
|
horo powodzenia dziś!!!
Szybko wracajcie |
|
|
|
#2408 |
|
Zadomowienie
|
Witam
Kasik, a Ty już nie masz strupków? Czemu te moje tak długo się trzymają . A może Ty na stojąco takie ruchy żabkowe wykonuj w wodzie, co? Wejdź po szyję i w wodzie rękami machaj jak przy pływaniu ![]() Pachinko, Horo jutro ma cesarkę Horo, już nie zaglądasz, pewnie ciężko Ci bidulko Belseno, w chłopa koszulach mówisz? Hm, w sumie zobaczę jak by to wyglądało, ale on dużo większy ode mnie . A może Twoja instruktorka też miała piersi zrobione i mądrzyła się, jakie to ona cuda potrafi z cyckami wyprawiać ![]() Moja córcia się skapnęła, że matka ma cycki powiększone
Szamanka Edytowane przez anika75 Czas edycji: 2012-08-23 o 07:54 |
|
|
|
#2409 |
|
Raczkowanie
|
Toniu, nie mam klopotow z czytaniem ze zrozumieniem i dlatego napisalam, ze "zaleca sie nie podawanie stron www firm i lekarzy w obawie przed reklama"
Mysle, ze skoro nie wolno reklamowac lekarzy i klinik to takie wybiorcze reklamowanie firm posrednio powiazanych z tematem watku tez moze wygladac na reklame i nie za ladnie sie kojarzyc w kontekscie powyzszego zarzadzenia Wyczuwam w tym jakas niespojnosc i dlatego zglosilam temat do przemyslenia. W koncu w dzisiejszych czasach, kiedy kazdy potrafi wpisac w google nazwe staniczka i wyguglowac sobie strone sklepu handlujacego online, nie ma potrzeby reklamowania w tym watku takiego czy innego sklepu. Jesli zachodzi podejrzenie, ze ktos moze miec klopoty ze znalezieniem sklepu to zamiast podawania linku do sklepu mozna podac instrukcje wyszukiwania i sprawa bedzie wygladala na czysta i nie budzila zadnych skojarzen. No ale jak uwazacie, ja tu tylko sobie pisze
Niczego nie żałuję!!! Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png Edytowane przez Andzikus Czas edycji: 2012-08-23 o 09:09 |
|
|
|
#2410 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczynki
Oj, nie bardzo miałam czas do Was zaglądać... co się zalogowałam, to zawsze coś... ostatnie przygotowania ... i jakoś tak wyszło. Dzisiaj jeszcze chcę sobie mieszkanko sprzątnąć, poszykować wszystko, żeby mieć z głowy na powrót, załatwić opiekę na weekend do dzieci i takie tam Jeszcze deska do prasowania czeka na ostatnie wykorzystanie przed szpitalem ![]() Więc przede mną ostatni pracowity dzień gospodarczy ... później odpocznę
|
|
#2411 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
horo_2 no to wytrwałości dzisiaj
. Ale już prasowanie mogłabyś sobie dzisiaj darować i poleżeć chwile .
|
|
|
|
#2412 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#2413 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja ma 3 i myślę że też się domyśli Cytat:
jeszcze troszkę i córeczka będzie po drugie stronie brzuszkaIdę do klubu.zajrzyjcie za chwilę
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
||
|
|
|
#2414 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kiedy dokladnie bedzie na swiecie??? Jejku juz nie moge sie doczekac kiedy ja zobacze, taka mala slicznotke ach.......
|
|
#2415 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
myślę, ze jutro ok. 15-16 moja cesarka jest 3 z kolei, więc trochę jeszcze poczekam od rana ![]() Ja też już się nie mogę doczekać... ciężko, coraz ciężej... a brzuchol mam przeogromny
|
|
|
#2416 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Z tym, że ja jeszcze nie mam czym ruszać ![]() Ciekawe co z Majirel? Za Horo oczywiście trzymam kciuki ![]() Miłego dnia
|
|
#2417 |
|
Raczkowanie
|
dzien dobry kobitki
Dzidzia Horo 24.08 - Juz jutro kochana powodzenia i czekamy na malą kruszynke Lenkii 06.09 - 14![]() Alex0912 12.11. - 81![]() Ciekawe co z Majirel hm...
|
#2418 |
|
Raczkowanie
|
Horo, widze Cie
A skoro juz Cie widze to przyjmij ode mnie
|
#2419 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zaglądam sobie dzisiaj tutaj
|
|
|
#2420 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wiecie co ja myslę, że nie powinnyśmy podawać nazwy leków i specyfików medycznych również, bo to może powodować podejrzenia czy na pewno nie jesteśmy związani z jakaś firmą farmacentyczną. Myślę, że lepiej byłoby operować łacińskimi nazwami związków chemicznych. ![]() ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- horo lekkiego rozwiazania
|
|
#2421 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Zmieniajac temat, szukam dosc wycietego modelu staniczka z niskim mostkiem i gleboka paszka zapinanego z przodu, oczywiscie bez push-upa. Czy ktoras z Was natrafila gdzies na takie cos w rozmiarze 65E lub 70D?
Niczego nie żałuję!!! Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png Edytowane przez Andzikus Czas edycji: 2012-08-23 o 12:37 |
|
|
|
|
#2422 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Andzik, ja naprawdę nie widzę nic złego we wklejaniu linków sklepów. Tyle jest podróbek, że warto wiedzieć, gdzie kupi się oryginalny, dobry stanik, a nie jego marną imitację. Zwłaszcza, że ja na przykład kupuję wyłącznie drogą internetową i wolę znać sprawdzone sklepy, niż szukać po omacku licząc na to, że trafię na oryginalny produkt, czy na uczciwy, sprawdzony sklep . Ale jak to się ma do regulaminu wizaz.pl to nie wiem, nie lubię czytać regulaminów A jakiś stanik z niskim mostkiem miała Joasi, zajrzyj do Niej
|
|
#2423 |
|
Zadomowienie
|
Andzikus, to chyba oczywiste że miałaby być złosliwość.
Myślalam ze z twojej strony również. I dalej uważam, że nie na poważnie wsadzasz do jednego wora, reklame klinik i lekarzy do ewentualnego reklamowania stanika. Taki stanik to jednorazowy koszt do 100zł, a sklepow jest tysiace w internecie. Z klinikami jest trochę inaczej. I też nie o takie stawki tu chodzi. Więc pozwoliłam sobie zasugerować, że może także nie powinnysmy napędzać popytu na konkretne leki ![]() Nie rozumiem dlaczego się czujesz urażona, jeżeli to była tylko analogiczna myśl do twojej.
|
#2424 | |||
|
Zadomowienie
|
Dziewczynki wrzuciłam moje cycki na wakacjach, troche musiałam te foty pokroić bo gołym tyłkiem nie chciałam przed wami świecić ale cycorki widać. I żeby sprawa była jasna stanik zdjęłam tylko do fotek, specjalnie na tą sesje NIE OPALAŁAM ICH
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- Cytat:
Kochana to co Ty będziesz wyczyniać jak już bedziesz miała cyc! Aż strach pomyśleć ![]() Anika przymierzałaś te męskie koszule? Może ma jakieś za małe? Jak wciśniesz to w spodnie i jakąś apaszke dasz na szyje to może obleci....będą suto marszczone w pasie i cycorki ukryjesz
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-08-23 o 13:28 |
|||
|
|
|
#2425 |
|
Zadomowienie
|
A tak całkiem poważnie, to nie sadze żebyś trafiła na stanik bez push upa zapinany z przodu nigdy tego nie widziałam. Zawsze są conajmniej mocno sztywne żeby zebrać biust to środka. No ale może Ci się jakoś uda, wtedy zrobie wielkie oczy. W intimissimi mieli np staniki z przezroczysta taśmą z tyłu- taka jak ramiączką robią, tylko trochę szerszą.
|
#2426 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. A wspiera mnie, jak najbardziej. Odkąd się dowiedziała pomaga mi we wszystkich domowych czynnościach, chociaż to ogólnie leniuszek niesamowity. Myślę, że na jej dyskrecję mogę liczyć, zaproponowałam jej też, że jeśli kiedykolwiek będzie chciała zrobić sobie piersi to jej pomogę .A teraz lecę do Twojego albumu ---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- Byłam, widziałam i dziś nie zasnę z zazdrości . Dziewczyny, jeśli chcecie spokojnie spać, to nie zaglądajcie do albumu Belseno, bo takie widoczki zaserwowała, że normalnie człowiek zębami zgrzyta Aaaa, dopiero zauważyłam - nie, koszul jeszcze nie mierzyłam, wieczorkiem zrobię przegląd
Szamanka Edytowane przez anika75 Czas edycji: 2012-08-23 o 13:39 |
|
|
|
|
#2427 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję dziewczynki
Gwen, Balseno i wszystkie , którym już dziękowałam A teraz mykam do albumiku ![]() ---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- Balseno, i cycki i fotki rewelacyjne ![]() może za rok też sobie trzasnę taką sesyjkę
|
|
#2428 |
|
Zadomowienie
|
Belseno ! Ja tak na szybko zaglądnęlam w albumik ale jestem pełna podziwu dla twoich piersi i brawa dla Doktorka
![]() A dla Ciebie brawa że je tak ładnie obfociłaś na tle skał i morza. Rewelacyjne fotki. Uciekam do pracy
|
#2429 |
|
Zakorzenienie
|
horo i ja zycze duzo wytrwalosci na koncowce
![]() cyckaj fotki dla naszej kruszynki jutro zebysmy mialy co podziwiac
|
#2430 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a fotki to pewnie TŻ będzie pstrykał, bo ja kilka godzin będę tradycyjnie do niczego a torbę do szpitala przepakowuję chyba 5-6 raz... najpierw ze względu na pogodę musiałam rzeczy dla małej zmienić na przewiewniejsze, a teraz kombinuję gdzie schować laptopika... żeby nie pojawić się jak nawiedzona z laptopem na ramieniu
Edytowane przez horo_2 Czas edycji: 2012-08-23 o 13:59 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:30.

wiec z tego wynika że żaden poślizg nie jest mi potrzebny taki ucisk to mogę i na suchą skóre, w zasadzie to i przez stanik moge to robić...a szczypać to ja za bardzo nie mam jak bo to pod skórą na otoczce.

nie jest dobra[COLOR="Silver"]
Chciałam tylko wrzucić linka do jesiennej ramówki TVN Style, bo dziś zobaczyłam zapowiedź w tivi i sprawdziłam na ich stronce:

. A może Twoja instruktorka też miała piersi zrobione i mądrzyła się, jakie to ona cuda potrafi z cyckami wyprawiać 

jeszcze troszkę i córeczka będzie po drugie stronie brzuszka
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Dzidzia Horo 

Kochana to co Ty będziesz wyczyniać jak już bedziesz miała cyc! Aż strach pomyśleć