|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2101 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini!
Ej a ja nie mam beżowego trenczu
Mam tylko czarny, ale beżowe są śliczne |
|
|
|
#2102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Idę na allegro oglądać trencze
|
|
|
|
|
#2103 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale brzydko robi, jeśli akurat ma wolne, a nie sprząta i nie robi obiadu ;/ ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 23:56 ---------- Poprzedni post napisano o 23:54 ---------- Cytat:
a masz już na oku jakies buty ![]() ja chcę zainwestować w emu
|
|
#2104 |
|
Zakorzenienie
|
Bo ja zawsze sie martwie na zapas ;D Zreszta wiesz jak mi mama kupowala ubrania, to nie moglam wolac wszystkiego co chce od razu, a jak zarobilam swoje, to musze zastanowic sie milion razy, na co je wydam;D i tak wiekszosc zaoszczedze, tzn. 50% idzie na lokate
no wlasnie najpewniej to kupie jakies kozaki, ladne lakierowane oficerki (matowe mialam ostatnio , pora na odmiane ). mam piekne kozaki z Venezii za kolano, ale one sa takie dosc waskie i nie wcisne tam nogi w jeansach, tylko w legginsach, no a ile mozna w nich latac ;D zreszta szkoda mi je tak na codzien do zniszczenia, bo kosztowaly prawie 500zl. myslalam o workerach, ale jednak do mojego stylu bardziej pasuja kozaki. workery to do parki. kurde, to i workery musze kupic? raczej kupie jakies botkikurde na ubrania przeznaczylam 2,5 tysiaca, ale cos czuje, ze szybko sie te pieniadze rozejda jak ja se bede same skorzane buty kupowac. no ale ta jakosc... ;D
Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-08-24 o 00:15 |
|
|
|
#2105 |
|
Zakorzenienie
|
Kozaki za kolano brzmią świetnie ;D ja chciałabym jakieś botki które mogłabym nosić wczesną jesienią i w bardziej chłodne letnie dni, do krótkich jeansów, strasznie mi się podoba takie zestawienie :P ale nie upolowałam jeszcze takich butów ![]() A te kozaki to takie klasyki? przylegające, bez żadnych pier.dolek, klamr itp ja strasznie nie lubie klamr przy oficerkach ;/a dlugo je ponosilas? dalas duzo kasy. w sumie to nie pamietam, czy mialam kiedys buty z venezii
|
#2106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj pierwszy raz to ja wstałam podgrzać sobie mleko,zawsze miałam do łóżka Ale od poniedziałku wraca do pracy to zrobię mu milusi weekend Potem Wam wkleję link do trencza, powiecie co myslicie :P Za 39zeta u Modomanii
|
|
|
|
|
#2107 |
|
Zadomowienie
|
Ja też powinnam kupić sobie jakieś buty na zime.... Ale nie widze funduszy póki co
|
|
|
|
#2108 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja to musze mojego TZ ganiac do sprzatania, ale jak sie za cos wezmie, no to wysprzata na blysk. Ale strasznie syfi w kuchni, ugotowac ugotuje, ale brud jaki tam zostawia, to bez komentarza ![]() Dawaj Cytat:
). Moja mama ma kozaki z Venezii i tez jej sie dobrze nosi. Klasyczne, brazowe na obcasie. Tez bardzo ladne, ale tez drogie, prawie 500zl
|
||
|
|
|
#2109 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam skórzane kozaki za pona 400zł., które miałam na nogach może 2 razy i mama do tej pory mi wypomina,że więcej mi takich drogich butów nie kupi skoro i tak stoją
![]() Całą zimę przelatałam w kopytkach (które są jak nowe ) i biedronkowych emu (które rozpadly się na sam koniec zimy). W tym roku mam zamiar kupić 2 pary tych biedronkowych,o ile będa takie same :P i jakieś wysokie kozaki,tylko nie wiem czy płaskie czy nie W sumie na lodzie pewniej się czuję na obcasie niż na cienkiej podeszwie ![]() Trencz http://allegro.pl/mega-okazja-plaszc...574943131.html Tylko ciekawe jak na żywo,ale w sumie za taką cenę co myślicie?
|
|
|
|
#2110 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i okazało się, ze ja mam predyspozycje na teściową z kawałów eeejjjj a z tym pakowaniem jedzenia, to i tak wielkie wow, że Cię szykuje :P należy mu się milusi weekend Cytat:
hehe w sumie to mam jakąś tam kasę, jeszcze coś przyżule i kupie sobie jakies piekne butki,ach ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja jakoś nie lubię boti dobre buty sa drogie, co zrobić. czasami jest chociaż szansa, że będą długo służyły, jeżeli fason się nie znudzi z kolei tz kupował u/w ? Wojasa/Wojasie, i tragedia, on tak dba o buty, a te bardzo szybko się zn iszczyły, mało tego, reklamacja nie chciała zostać przyjęta ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- Cytat:
hmmm na tych zdjeciach trencz wygląda świetnie, ale nie zamowilabym go nawet za ta cene, bo juz widac, ze jakos jak na bazarze ![]() a ja sie podnieciłam laminowaniem włosów! https://wizaz.pl/Fryzury/Stylizacja-...nowanie-wlosow wizaz jest boski
|
|
#2111 |
|
Zadomowienie
|
nareszcie koniec tego tygodnia
|
|
|
|
#2112 |
|
Zakorzenienie
|
a co z nim nie tak
|
#2113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dostałam w pracy z Ziai kakaowy szampon i odżywkę, będę testować Noo zrobię milusi wieczór, nawet kupiłam wino muszę się upić bo jestem spragniona seksu,a mam @, na trzeźwo się nie dam ![]() Co do teściowych, ja jestem zdania że nie ma tych dobrych Najlepszą teściową będzie moja mamcia żadna inna mama jej nie dorówna! :P A tak serio, w pracy zostałam tak negatywnie nastawiona do teściowych, że jestem z góry uprzedzona Nie wiem, ja tam uważam że najlepiej zachować zdrowy dystans i tyle :PCo tam ![]() Ja tez się cieszę,że ten tydzień minął bo był okropny! ---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- Eeeej jeszcze ![]() Jak obstawiacie - Z KIM SPOTYKA SIE DERESZOWSKA? Internet trąbi o Durczoku |
|
|
|
|
#2114 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja chyba wypróbuję , widziałam efekty w galeriach u wizażanek, no i wooooowTy masz z tej ziai rzeczy których ja nigdy nie widziałam na moje słodziachne oczka Cytat:
![]() ale z was burżuje, winko, hm hm hm ![]() Cytat:
nawet raz powiedziała jej w szale, ze ona jej syna ukradła ![]() ---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- Cytat:
o fak! to ona nie ma męza ![]() ja nie mam pojecia, ale Durczok?! zaraz zaczne sledzic ploty w necie, i zgadne!
|
|
#2115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Polubiłam się z Ziają ), to jak gwiazdka Wino za 15zeta, bo ja kupowałam,nie ma rozpusty ![]() Nie wyobrażam sobie babci banii w roli złej teściowej ____ Dereszowska nie ma męża. To jej facet miał kiedyś zonę, którą dla Niej zostawił. I teraz podobno Ona zostawiła Go dla innego i udaje głupią,ze nie wie dlaczego zwiał z mieszkania Pudelka nie czytasz?!?!?!
|
|
|
|
|
#2116 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tutaj jest wątek poświecony laminowaniu, i w pierwszym poście są galerie tych lasek, które zalaminowały włosy dzisiaj mi się chyba nie chce, jutro idę na wódkę, w niedzielę pewnie też a w przyszłym tygodniu nie bede miała czasu, tyle z mojej podniety laminowaniem o! krem pewnie niedrogi, przyda mi sie! Cytat:
i tez ostatnio czytalam tam o wykssztalceniu gwiazd
|
|
#2117 | ||
|
Zadomowienie
|
Tydzien był po prostu bardzo ciężki , ciągnął się i od nd nie widziałam sie z Tż bo miałam 1 zm a Tż 2
Cytat:
![]() Ej moja przyszła teściówka jest świetna! powaga. ![]() Cytat:
U mnie też podczas @ ochota pojewia się nieziemska i jak tu nie zwariowac ![]() W niedziele idę z Tż na chrzciny i dziś kupiłam sobie mega sukienkę! podoba mi się Jest kremowa i w pasie ma złociutki sznureczek
Edytowane przez alexis77 Czas edycji: 2012-08-24 o 21:43 |
||
|
|
|
#2118 |
|
Zakorzenienie
|
Alexis, chrzciny to elegancka okazja, wypada jak najbardziej
![]() Bania, środek do butow kupilam w ... Venezii |
|
|
|
#2119 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a! poki pamietam, chcialabym Cie pochwalic za podpis! spadek 4,6! graty ;D na teściową uważaj, profilaktycznie trzymaj zdrowy dystans :P Cytat:
![]() ale z Ciebie słodziak, ze pomyslalas o zdjeciach dla nas! szkoda ze nie wyszły ![]() z opisu wynika, ze jest klasyczna, a nie zbyt elegancka dzieki! rozejrze sie. mam podobne sroki z daichaman, tata zawsze ulega kasjerkom, ktore proponuja te cuda :P
|
|
#2120 |
|
Zakorzenienie
|
nie wytrzymałam :P laminuję włosy, ale jestem sierotą, i chyba źle rozpuściłam żelatynę
|
#2121 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
pochwal się efektami
|
|||
|
|
|
#2123 |
|
Zakorzenienie
|
AGA! hejjjjjjjjjj własnie miałam napisać Ci PW, co z Tobą?!
a poza tym: ) i są takie:
|
#2124 | |
|
Zadomowienie
|
heeeeeeeeeeey
Cytat:
|
|
|
|
|
#2125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2126 |
|
Zakorzenienie
|
Jak wroce do domu, to wiem co zrobie
|
|
|
|
#2127 |
|
Rozeznanie
|
Agaaaaaaaaaaaaa
|
|
#2128 |
|
Wtajemniczenie
|
hej kochane
wieczorem postaram się napisać co u mnie... a z tymi włosami to dobry patent, ale chyba mam za krótkie :P ścięłam włosy na krótkiego bobika
|
#2129 | |
|
Zakorzenienie
|
a Ty u TZ siedzisz?
![]() ciekawe co mój powie, jak go zaskoczę dziś wieścią, że wcieram żelatynę we włosy Cytat:
![]() aaaachh pewnie świetnie wyglądasz faaakkkkkk muszę sprzątać, a tak mi się strasznie nie chce
|
|
#2130 |
|
Zakorzenienie
|
No, u TZ teraz jestem
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:23.

Mam tylko czarny, ale beżowe są śliczne 

kupilam rok temu przypadkiem nieplanowanie w F&F

A niech tylko nie bedzie posprzątane jak wrócę! I obiadu na stole!
Przyszła do mnie wczoraj kumpela z którą nie widziałam się jakoś rok... (oczywiście ubzdryngoliłysmy się winem
O!
głowa mi pęka, gardzło okropnie boli i chyba czuję coś w zatokach... Byliśmy w niedzielę nad morzem....
BLOGUJĘ 

pochwal się efektami