|
|
#451 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Skuteczne odchudzanie - od 15.08 start!
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#452 | |||||
|
Zadomowienie
|
Hej
Piszecie jak szalone, będę odpisywać na raty ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Brawo za rowerek Musze i ja się zmotywować, bo stoi w kącie i się kurzy.Cytat:
![]() No jesteś ![]() Cytat:
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36059627]No to moja dzisiejsza karta dań ![]() Co myślicie tak ogólnie?[/QUOTE] Jak zwykle pysznie wygląda
|
|
|
#453 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziekuje ) niestety nie mam takiej maszynki
|
|
|
#454 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Pół grahamki z serkiem? Za mało!!! A gdzie warzywa? Cytat:
Cytat:
Bieszczady Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ja szczerze mówiąc nawet nie wiem, co to ten killer coś czytałam i na tym moja wiedza się kończy.U mnie dziś do południa jedzeniowo podobnie jak wczoraj. A potem: III: z braku kawałka mięsa/ryby pod ręką i z braku czasu była sałatka (resztka łososia, jajo, rukola, kiełki, pomidor, papryka, bazylia) IV: cukinia nadziewana wieśniakiem, wędliną i warzywami V: albo będzie ponownie IV albo twaróg z jakimiś warzywnymi dodatkami. Dalej brak ćwiczeń. Nie mam dziś w ogóle siły. Jedyne co zrobiłam to posprzątałam, odkurzyłam i umyłam auto
|
|
|
#455 |
|
Zakorzenienie
|
ja też nie wiedziłam co to killer, aż do dzisiejszego po południa
Też Ci to powiem, lubię Twoje jadłospisy ja może jeszcze na rower troszkę pójdę, chociaż wieczorem idę na marszobieg, to chociaż na 30 min
|
|
|
|
|
#456 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziękuję Ja sama nie mogę się zmotywować do biegania
|
|
|
#457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szczegolnie, ze było dosyć późno. A warzywa - nie bylo nic rano.. za to teraz mam pod dostatkiem mnóstwo i na pewno coś zjem jeszcze Na obiad była biala kapusta w surówce, na kolacje rzodkiewka bedzie wiec nie jest tak źle z tymi warzywami chyba Chociaż wiem sama, ze sniadanie powinno byc wieksze
Ogarnij dupę, zaciśnij pięści i daj radę. Nie ważne, że nie ma dla kogo, ważne, żeby opadły im kopary -30kg ![]() Edytowane przez eewelinaa92 Czas edycji: 2012-08-23 o 18:13 |
|
|
|
|
|
#458 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie coraz bardziej się podoba, zamawiam sobie licznik do roweru będzie mi pokazywał ile kcal spaliłam i nareszcie przejechany dystans, bo tak to na oko to ciężko..
|
|
|
|
|
|
#459 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- Cytat:
|
|
|
#460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nadrobiłam za to teraz na podwieczorek pomidor i nektarynka byla )
|
|
|
#461 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wczoraj stwierdziłam, że zrobię sobie dwa - trzy ciężkie dni dla mnie na samych jogurtach, wszystkim co białe aby zmniejszyć swój żołądek i oczyścić.Tak więc: I śniadanie: jogurt naturalny ( ok 100 kcal) II śniadanie: jogurt naturalny + błonnik (ok 300 kcal) Obiad: twaróg ze śmietaną i ogórkiem (dla smaku) (ok 300 kcal) w międzyczasie: 2 litry wody, herbata oczyszczająca bez cukru (postęp ).Kupiłam sobie również drożdże na cerę zapuszczam włoski i twarde postanowienie - 20 kilo w dół. Będzie ciężko, ale..... Motywacja = spełnienie dwóch marzeń: I sesja zdjęciowa II tatuaż na połowę pleców )Podziwiam Was kobietki, że jesteście takie staranne i sumienne plastikowa biedronka, Sikorka0204, gaia, gwiazdka93 jesteście moją inspiracją i cała reszta kochanych kobietek.Ja nie byłam u endokrynologa już jakieś pół roku muszę się zmobilizować i pójść do jakiegoś lekarza. Chodziłam do takiej (może słyszałyście) p. dr Wieliczko, ale nie jestem jakoś znacznie zadowolona. Nie lubię się czuć u lekarza jak w fabryce...
|
|
|
|
|
|
#462 |
|
Zakorzenienie
|
chyba już od 1,5h zabieram się za ćwiczenia, a ostatecznie cały czas siedzę przed komputerem
ale przynajmniej zmieniłam fotel na taką dużą piłkę do ćwiczeń, więc automatycznie siedzę prosto i podskakując chyba też jakieś minimalne kcal spalam, a przynajmniej tak sobie wmawiam![]() mój dzisiejszy jadłospis: I kromka razowca z mozzarellą light, pomidorem, oregano i ketchupem zapieczona w piekarniku, gruszka, kawa z mlekiem II warzywa na patelnię podsmażone na oleju rzepakowym z tofu, połową parówki sojowej i sosem pomidorowym, pomidor III serek homo naturalny z kakaem, jabłkowo-cynamonowy extra cienki wafel ryżowy ![]() IV serek wiejski, garść kiełków brokuła, 3 ogórki gruntowe 4 posiłki, ale wstając o takiej, a nie innej porze, nie jestem w stanie zjeść 5, więc pewnie dopóki mam jeszcze wakacje będę jadła cztery ![]() dobra, ruszam dupę i zaczynam ćwiczyć!
|
|
#463 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja wiem, że chcesz szybko zrzucić i się oczyścić, ale Twój dzisiejszy jadłospis jest po prostu tragiczny. Postawiłabym raczej na zdrowe, lekkie przekąski (częściej a mniejsze porcje), jakiś drób, rybka, warzywa, bo po takich 2-3 dniach na jogurtach nie będziesz miała siły na żadną dietę (nie mówiąc już o ćwiczeniach) i rzucisz się na jedzenie. Nie jestem jakimś ekspertem i nie chcę się wymądrzać, ale nie mogę patrzeć jak sama sobie robisz krzywdę.Cytat:
|
|
|
#464 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja mam inny problem. Prawo jazdy mam od roku, w połowie czerwca miałam stłuczkę nie z mojej winy i od tej pory nie jeździłam, mam uraz do jazdy samochodem![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ostatnio wyniki miałam w normie, a lek. i tak zwiększyła mi dawkę leku.Cytat:
, a okazało się, że tarczyca szwankuje i wyszło na moje Choć niestety teraz te 2 kg nie chcą spaść![]() Moje dzisiejsze menu, bardzo proszę o ocenę, bo może coś źle robię ![]() I. 2 kromki chleba orkiszowego z sałatą lodową, plasterkiem szynki i 2 plasterkami małego białego serka II. 50 g kaszy (chyba mazurskiej, ale pewna nie jestem ), 3 klopsy i łyżka żurawinyIII. Jogurt naturalny z 4 suszonymi morelami i łyżka orzechów nerkowca IV. Liście sałaty lodowej, pomidor i plaster żółtego sera V. (dopiero będzie): 3 łyżki twarożku domowego grani z Piątnicy + 4 h prasowania i zamierzam jeszcze 30 min poćwiczyćCo sądzicie? |
||||||
|
|
|
|
#465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
długo prasowałaś![]() co do nazw to racja, choć bardziej mnie przeraża skalpel jakoś źle mi się kojarzy![]() ja za nieco ponad godzinkę wychodzę na marszobieg, dziś próbujemy min marszu i min biegu a potem meczyk i spanie jutro już nie będę tak pisać przez cały dzień, bo mam robotę, odezwę się dopiero wieczorem i będę nadrabiać
|
|
|
|
|
|
#466 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i miałam dużo siły i motywacji jeszcze jutro i pojutrze i dalsza dieta normalna - zbilasnowana, zdrowa tak do 1000 kcal ![]() Cytat:
![]() No i dziś już nic więcej nie zajadam tylko herbata, woda i może kubeczek białej kawy )
|
||
|
|
|
|
#467 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O tak, skalpel gorszy Miłego marszu
|
|
|
|
|
|
#468 |
|
Zakorzenienie
|
lora 1000 kcal to jest minimum, a nie do 1000 kcal
zamierzasz ćwiczyć? jedz co najmniej 1200
|
|
|
|
|
#469 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#470 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#471 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#472 |
|
Raczkowanie
|
Dobrze to dziękuję za rady
![]() A myślicie, że guma do żucia miętowa może być?
|
|
|
|
|
#473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
popatrz na jadłospisy dziewczyn, naprawdę przy ćwiczeniach więcej trzeba jeść, bo automatycznie spalanie jest większe, nie dość, że ogólnie obetniesz kalorie, dojdą ćwiczenia, to za mało dla organizmu kalorii, aby krzywdę byś zrobiła sobie..a ja dziś I 3 cieniutkie kromeczki żytniego, wędlina, papryka, pomidor II serek wiejski truskawkowy III 2 pulpety z dużą ilością ogórków IV ok50 gr orzechów laskowych V sałatka z tuńczyka, jajko, ogórki wstałam później
|
|
|
|
|
|
#474 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie
ale ruch na naszym wątku ![]() Mam do Was pytanie, czy dużo kcl ma shusi??? Czy to dobry pomysł w kontekście naszego odchudzania??? Mąż mnie jutro zaprosił właśnie na shusi i nie wiem.... Jak myślicie?? Przez @ moja dieta prawie się rypła Tak mam, że w czasie @ jestem wygłodniała jak wilk Ale od jutra pełna mobilizacja, stąd pytanie o to shusi ![]() A dziś popłynełam niestety ![]() I śniadanie 4 wasy z pasztetem drobiowym i pomidorem, biała kawa z kostką cukru II śniadanie jogurt naturalny, gruszka i garść płatków nestle fitness z owocami Lunch 2 wasy, jabłko Obiad jajo sadzone, łyżka ziemniaków duszonych z mlekiem i odrobiną masła, szklanka maślanki naturalnej Podwieczorek 4 śliwki Kolacja kawa mocha white średnia, taka z coffe haven, czyli z bitą śmietaną i biała czekoladą wiem, że nie dobrze, ale spotkałam się z przyjaciólką i nie mogłam sie powstrzymać... Jednak potem 2 h latałyśmy po sklepach i dziś 20 min jeździłam rowerkiem ![]() Nie ma lekko, tak bardzo trzeba się pilnować....
|
|
#475 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i za ćwiczenia wymiatasz ![]() Cytat:
od tego tu jesteśmy żeby wesprzeć rzeczywiście to przykre, że nie ma efektów Cytat:
łydki to ja już mam bułowate rozciągam się przed i po ćwiczeniach Cytat:
Ale gdzie chcesz kupić tego orbiego? We Francji czy w Polsce?
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||||
|
|
|
|
#476 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
no to przytulać się i miziać tam najlepszegooo Cytat:
napisz jutro jaka była reakcja męża Cytat:
![]() Cytat:
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||||
|
|
|
|
#477 | ||
|
Zakorzenienie
|
no to się cieszę
![]() Cytat:
no ale mam w planach zdanie jeszcze na starych zasadach, więc przydałoby w końcu to zrobić co do stłuczki to moja przyjaciółka też miała taką sytuację i dopiero po 4 miesiącach odważyła się wsiąść ponownie do samochodu.a prasowanie to chyba najgorsza rzecz na świecie, nienawidzę! Cytat:
|
|
|
#478 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzisiaj też był 80 min (30,2 km) no wyciągaj ten rower, to będziemy razem jeździć ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja rozumiem oczyszczanie, ale kurde 700 kcal? to nie jest dobry pomysł Cytat:
a uczucie po ćwiczeniach O ludzie, zaśliniłam klawiaturę jak smacznie chociaż nie wiem jak smakuje tofu jesteś wege? ![]() Cytat:
![]() 4h prasowania? zeszłabym na zawał nienawidzę prasować ![]() Cytat:
Ja tam żuję na potęgę podobno w nadmiernych ilościach może być efekt przeczyszczający, ale jakoś na mnie nie działa
|
||||||
|
|
|
|
#479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale co tam jest, rybka, jakiś ryż, tak? Może się nada chociaż nie wiem co tam jeszcze dodają, więc niech się ktoś bardziej obeznany wypowie :PNo jadłospis średni pasztet wywal, zastąp jakąś chudą szynką, w ogóle wasa na śniadanie to kiepski pomysł, lepiej razowiec. To masło do ziemniaków też niepotrzebne kolacja to już w ogóle woła o pomstę do nieba nie dość, że praktycznie jej nie ma to jeszcze "wypiłaś" same węgle proszę się poprawić a za rowerek ![]() Ufff, w końcu Was nadrobiłam dzisiaj też pojeździłam na rowerku z dietą trochę średnio, bo gubi mnie podjadanie
|
|
|
|
|
|
#480 |
|
Zakorzenienie
|
Heroine wydaje się mizerny, ale się najdałam
zawsze daję dużo warzyw kalorycznie mi wyszło ok1200 kcal, więc ok![]() pobiegałam jeszcze 30 min, min biegu, 4 marszu Jutro rano na śniadanie owsianka z bananem mniam Jutro drugie podejście do killera będzie ciężko, ale nie mogę się poddaćL
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:22.

tylko te dwa, więcej na razie nie ma
ale już we wrześniowym Shape będzie kolejna, trzecia płyta z ćwiczeniami Ewy. w sprzedaży będzie od 28 sierpnia, więc lepiej iść jak najwcześniej, bo pewnie babeczki się rzucą i potem znowu będzie ciężko zdobyć

Proszę o wparcie...
dobre i tyle 
Brawo za rowerek 
Jutro zrobię sobie podstawowe badania tarczycy, bo 2 mies. byłam w podobnej syt. i konieczna okazała się modyfikacja dawki leku. Jeśli wyjdą ok., zacisnę pasa i walczę dalej
Pół grahamki z serkiem? Za mało!!!
coś czytałam i na tym moja wiedza się kończy.

Ja wiem, że chcesz szybko zrzucić i się oczyścić, ale Twój dzisiejszy jadłospis jest po prostu tragiczny. Postawiłabym raczej na zdrowe, lekkie przekąski (częściej a mniejsze porcje), jakiś drób, rybka, warzywa, bo po takich 2-3 dniach na jogurtach nie będziesz miała siły na żadną dietę (nie mówiąc już o ćwiczeniach) i rzucisz się na jedzenie. Nie jestem jakimś ekspertem i nie chcę się wymądrzać, ale nie mogę patrzeć jak sama sobie robisz krzywdę.