![]() |
#391 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Skuteczne odchudzanie - od 15.08 start!
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() gratulacje! ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() i nie martw się wagą! ani się obejrzysz, a zacznie spadać ![]() ---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- szczerze mówiąc wolałabym Warszawę, Kraków albo Wrocław, no ale nie narzekam, Trójmiasto też fajne ![]()
![]() |
![]() |
#392 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
To spróbuję następnym razem na 1 lub 2 i zobacze jak wyjdzie. Ty na 1 i 2 masz pewnie bardzo duze tempo machania? Bo ja na 6 to sobie bardziej maszerowałam niż biegłam... Cytat:
![]() ![]() ![]() W takim razie jutro zmienię swój trening i spróbuję dłużej i z mniejszym obciążeniem i zobaczymy jak wyjdzie ![]() ---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ---------- Cytat:
Ale ja też wyboru nie miałam, więc jest Kraków. Cytat:
![]() |
![]() |
#393 |
Konto usunięte
|
Aaależ zjadłam dobry makaron z pesto i pomidorem
![]() A wcześniej pobiegałam trochę za psem po parku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#394 | |||||
Zadomowienie
|
Dobry
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziś byłam zmuszona zamienić obiad z podwieczorkiem, bo byłam poza domem i nie bardzo miałam jak. A więc: I: omlet z łososiem, cebulką, cukinią, ziarnami+kiełki, pomidor skropiony oliwą+świeża bazylia II: kefir, jabłuszko III: tu ten nieszczęsny goły serek grani oliwkowy (pycha ![]() IV: filet z kurczaka z pary + warzywa V: będzie rybka (nie wiem jaka, jakaś dzika ![]() Mało wody było ![]()
![]() |
![]() |
#395 | |
Zadomowienie
|
Mój dzisiejszy jadłospis
I. Jogurt naturalny z 3 łyżkami muesli orkiszowego, pół jabłka, biała kawa II. Mała bułeczka z sałatą lodową, papryką i 2 plasterkami polędwicy drobiowej z warzywami, biała kawa III. Kotlet mielony z indyka, 4 łyżki szpinaku z jogurtem, pół brokuły IV. Jogurt naturalny, biała kawa V. Sałatka: wieśniak, sałata lodowa, papryka, ogórek kiszony, pieprz 1400 kcal Ćwiczeń tyle co na rowerze do pracy i z powrotem czyli 10 min ![]() ---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#396 |
Zakorzenienie
|
Ja właśnie zrobiłam 10 km na rowerze
![]() Dzisiejszego jadłospisu nie ujawniam, nie był idealny, ale z każdym dniem mam nadzieję, że będzie lepiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#397 |
Zakorzenienie
|
ja na wódeczkę też i jeszcze bym pewnie piwem popiła
![]() zamówiłam sobie te dwa archiwalne numery Shape'a z płytami Ewy Chodakowskiej i już się nie mogę doczekać aż dotrą! tyle dobrego się o niej naczytałam, że już czuję jak mi centymetry i kilogramy będą leciały ![]()
![]() |
#398 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jakoś mam wstręt do wódki ostatnio hehe z ćwiczeń : 1h53min na rowerze kolacja: jajecznica z 2 jaj + pomidor ![]() teraz zielona i relaks ![]() ale sie zmachałam na tym rowerze ![]() o Ewce słyszałam, a jakie są po tym efekty? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#399 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36041426]U mnie na wadze 59,1kg - dokładnie 1,5kg mniej niż tydzień temu ![]() No kolejny spadek ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Nie płacz, bo to wina wstrętnej @ ![]() ![]() Brawo za orbitka ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#400 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny jestem załamana! Dawno się nie ważyłam, jakoś z 2 tygodnie temu i ważyłam coś kolo 75 kg a dziś się zważyłam i..... 77,8 kg!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() MASAKRA! Zastanawiam się nad wykupieniem 3miesięcznego karnetu na grupowe odchudzanie link: https://www.citeam.pl/oferty/szczeci...odchudzajace-1 Czy myślicie, że to dobre rozwiązanie? Mam karnet na siłownie, saunę i zajęcia fitness, zumbę, abt itd. Póki co nie korzystam za często bo to zawsze coś wypadnie, a zazwyczaj jak nie klientka czy remont to moje lenistwo... Kontynuując zjadłam jeszcze 2 kawałki czekolady, duży kubek białej kawy z miodem, kanapkę z pomidorem i polędwicą, a no i nektarynkę. Jem bardzo dużo błonnika - w tabletkach z ananasem i jako "płatki". Dodatkowo dla przestrogi kupiłam sobie dziś gumę do żucia orbit z zawieszką pączka do telefonu, aby to była przestroga abym tak nie wyglądała! Najgorsze jest to, że wszystko idzie w brzuch i uda. Cellulit mi się zrobił okropny ![]() Boooożee.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#401 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Znowu przesmacznie ![]() Cytat:
![]() Super ![]() Ja też pośmigałam na rowerku treningowym 70 min (26,1 km) ![]() ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#402 |
Rozeznanie
|
Widzę, że duża część właśnie męczy się z @.
No cóż... moja wpadnie za tydzień i jestem ciekawa zmian na wadze ![]() A na dzisiaj: Śniadanie: Pół kromki z a'la nutellą (a co! ![]() 2Śniadanie: jabłko, garść winogron, pół małego banana Obiad: makaron ze serem i z cukrem ![]() ![]() Kawa biała z maca Podwieczorek: mały jogurt z musem truskawkowym 20minutowy spacer szybkim tempem ![]() Kolacja: będzie kromka chleba z jajkiem na twardo. ...Kocham nie mieć nic dobrego w lodówce ![]() Lora dziwne, że w 2tyg przybyło Ci 2kg. Może zbliża Ci się okres? Może przesadziłaś z tłuszczami/węglowodanami? Może organizm odkłada zapasy 'na gorsze dni'?... Co do 'kupowanych diet' nie jestem przekonana. Aby skutkowały trzeba robić i jeść dokładnie to, co tam jest napisane... Ja nie lubię być kontrolowana, poza tym nie miałabym chyba tych wszystkich wymyślnych produktów, z których dania trzeba robić. Takie diety kojarzą mi się głównie z dużym wydatkiem, ale jeśli kogoś stać, to w sumie, czemu ma nie spróbować...
![]() |
#403 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#404 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() idę biegać, tak szalona jestem, paaa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#405 |
Rozeznanie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36056250]Ja w miesiąc przytyłam 5kg - da się
![]() ale chyba nie będąc na diecie...
![]() |
#406 |
Raczkowanie
|
Razem z końca miesiąca dostanę okres... A najwięcej ostatnio przed dietą było cukrów....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#407 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#408 |
Zakorzenienie
|
efektem jest uzyskanie wymarzonej figury
![]() ![]() ![]() ![]() mam już dość tych temperatur! niech już będzie jesień! ![]() najpierw rower, teraz bieganie, szalejesz dziewczyno! ![]() ![]()
![]() |
#409 |
Raczkowanie
|
no to jestem....
![]() ![]() dni są dla mnie za krótkie ![]() ![]() ![]() Cyba nadrobię wszystkie posty jutro, bo już mi się oczy zamykają i zasypiam nad kompem... Dobranoc i co jutra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#410 | |
Zakorzenienie
|
natalia926, gwiazdka93,Sikorka0204, agulaaaa, BeeAnn, plastikowabiedronka, heroine86- dziękuje dziewczyny!
![]() Cytat:
![]() ![]() A ja dzisiaj nie jadłam tak jak powinnam..;/ Tzn nie regularnie strasznie bo jak zjadłam sniadanie przed 10.00 to później dopiero zjadłam po 16 obiad w domu. Co prawda piłam wode w miedzyczasie-przez cały dzien jakieś 3 litry. Ale nie miałam jak nawet jesc bo byłam w pewnym sensie w pracy. Wiec z 5 posiłków zrobily mi się 3:/O 19 zjadłam jeszcze kolacje. Dobrze, ze taka sytuacja u mnie się zdarza sporadycznie. Nie moge się jakoś zmobilizowac do cwiczeń. Tzn nie mam problemu z cwiczeniami na rece, czy z chodzeniem- bo ostatnio chodze sporo. Ale jakos mi sie nie chce cwiczyc miesni brzucha, a to powinnam robić w pierwszej kolejności ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#411 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Zazdroszczę ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#412 |
Konto usunięte
|
No to moja dzisiejsza karta dań
![]() 1. śniadanie: 3 małe kromki ciemnego chleba z twarożkiem i ogórkiem 2. drugie śniadanie: odrobina musli z jogurtem naturalnym 3. obiad: makaron pełnoziarnisty + łyżka pesto + pomidor 4. podwieczorek: nektarynka i utarte jabłko z jogurtem naturalnym 5. kolacja: 60g tuńczyka z kukurydzą i świeżym ogórkiem Tuńczyk mi chyba nie służy, znowu brzuch mnie po nim boli... Co myślicie tak ogólnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#413 | |||
Wtajemniczenie
|
Nareszcie w domku
![]() Mój dzisiejszy dzień wyglądał tak I 2 parówki drobiowe, kromka chleba, pomidor II lody( 2 kulki) III ryż , leczo( ciągle to samo...) IV 2 marchewki surowe Kilka słów wyjaśnienia: -lody musiałam zjeść po potrzebowałam pudełko od nich ![]() -leczo - 3 dni pod rząd bo mój mąż go nie tknął bo zauważył cukinie, której nie cierpi - a myślałam że nie zauważy oszustwa ![]() - między II śniadaniem a obiadem minęło 5 godz - przez szefową bo ciągle stała mi nad głową i nie było jak szybciej zjeść ![]() 15 min na orbim - tylko tyle bo za późno wstałam Dzień 3 oficjalnie uznaję za zakończony ![]() ---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#414 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no co Ty ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Powiem Ci, że brzucha też nie chce mi się ćwiczyć ![]() ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36059627]No to moja dzisiejsza karta dań ![]() 1. śniadanie: 3 małe kromki ciemnego chleba z twarożkiem i ogórkiem 2. drugie śniadanie: odrobina musli z jogurtem naturalnym 3. obiad: makaron pełnoziarnisty + łyżka pesto + pomidor 4. podwieczorek: nektarynka i utarte jabłko z jogurtem naturalnym 5. kolacja: 60g tuńczyka z kukurydzą i świeżym ogórkiem Tuńczyk mi chyba nie służy, znowu brzuch mnie po nim boli... Co myślicie tak ogólnie?[/QUOTE] jak dla mnie idealna ![]() ![]() podkradnę pomysł na obiad, bo niezywkle apetycznie to wygląda ![]() Cytat:
![]() Ja melduję, że przed 22 wyszłam na dwór z koleżanką na marszobieg , zaliczone 40 min ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() w weekend mam 2 imprezy, sobota i niedziela - grill - to będzie prawdziwa próba, z jedzeniem spoko, dam radę, ale z alkoholem... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#415 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
1. Zważ się jutro na spokojnie raz jeszcze może waga sfiksowała? 2. Warsztaty mogą być ciekawe ale my damy Ci wsparcie i motywację za darmo, ale wybór należy do Ciebie -ja tą kasę wydałabym np. na nowy strój do ćwiczeń ![]() 3. Błonnik jest super sama biorę ale pamiętaj, że każdą tabl musisz popić 2 szkl wody bo inaczej zamiast pęcznieć w żołądku zadziała zapierająco - może po części też tu jest przyczyna? 4. Na cellulit nie ma nic lepszego niż masaż bańką chińską ![]() 5. Najważniejszy punt - pociesz się tym, że jestem od Ciebie o ponad 10 kg cięższa ![]() Tyle w temacie... Nie mazać mi się tu więcej prosze ![]() ---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:55 ---------- [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36059627]No to moja dzisiejsza karta dań ![]() 1. śniadanie: 3 małe kromki ciemnego chleba z twarożkiem i ogórkiem 2. drugie śniadanie: odrobina musli z jogurtem naturalnym 3. obiad: makaron pełnoziarnisty + łyżka pesto + pomidor 4. podwieczorek: nektarynka i utarte jabłko z jogurtem naturalnym 5. kolacja: 60g tuńczyka z kukurydzą i świeżym ogórkiem Tuńczyk mi chyba nie służy, znowu brzuch mnie po nim boli... Co myślicie tak ogólnie?[/QUOTE] Jak zawsze perfekcyjna ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:57 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ---------- Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#416 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ja już w pracy. Upału chyba dzisiaj nie będzie ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#417 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Ja też już w pracy. U mnie póki co 22 i straszna duchota ![]()
![]() |
#418 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#419 |
Rozeznanie
|
A u mnie na razie słońca nie widać. Niebo pokryte jest warstwą chmur.
![]() Zobaczymy co będzie dalej. Ja kończę już śniadanko, a o 10 wybieram się na jazdy. ![]() ![]() Dzisiaj też idę do pracy na 4h, więc przerwa między posiłkami będzie większa niż zawsze, ale przynajmniej te 4h się trochę poruszam ![]() Ja również na sobotę planuję imprezę - 8nastka koleżanki. Pozwolę sobie na pół kawałka tortu i jedno piwo, ewentualnie jakieś lody. Nie chcę wszystkim tam mówić, że się odchudzam. ![]() ![]()
![]() |
#420 |
Zakorzenienie
|
Letina w sumie ja całej reszcie też nie chcę mówić, że się odchudzam, wiedzą tylko 3 koleżanki
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:35.