Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 :) cz. III - Strona 136 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-23, 19:26   #4051
ILLUSION
Wtajemniczenie

Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 :) cz. III

djerba o kurde, niezły numer. ja bym poszła gdzieś jeszcze na usg żeby już się upewnić na 100 %

Cytat:
Napisane przez Lenova Pokaż wiadomość
dziewczyny co myślicie o czymś takim :
http://warszawa.gumtree.pl/c-Sprzeda...AdIdZ406963095
Potrzebne to czy lepiej kupić przewijak oddzielnie i wanienkę oddzielnie?
Bardzo mała wanienka, wydaje mi się że będzie niepraktyczne. Moim zdaniem oddzielnie zdecydowanie lepiej.

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
mykam do kuchni grami się potłuc, dzisiaj kalafiorowa przyznac się, która mi smaka wczoraj narobiła?
a na drugie nalesniki z dżemem truskawkowym i bitą śmietaną, mmmmmm
O nie.....naleśników mi się przez Ciebie zachciało! Mam nadzieję że wytrzymam do jutra...

Cytat:
Napisane przez aska27adopcje Pokaż wiadomość
Dorwalam 3pak pajacykow przeceniony z 39 na 19,5 to ciezko bylo nie brac, kolory neutralne,. wiek 6-9 miesiecy ../. Moze sie ktorejs spodoba to jeszcze bedzie w waszym tesco
Przepraszam, ze takie wzgniecione, ale wyjete prosto z opakowania i od razu obfocone
Boskie! to się nazywa rampersy
Cytat:
Napisane przez ilkas Pokaż wiadomość
aha, a tak w temacie imion. Wiecie co mój mąż wymyślił? Jak będzie dziewczynka to powiedział, że będzie Adela i koniec kropka !! hmm....
Nie podoba mi się...ale już Adrianna (Ada) mi się podoba. Adela kojarzy mi się z tęgą gosposią...nie wiem czemu, chyba w jakimś serialu była taka Adela...

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
no, a ja teraz stoję w kolejce w lumpie, bo wyprzedaż mają i ruch masakryczny i za chwilę przede mną jakaś baba rzuca sobie rzeczy. Ja mówię przepraszam, ale ja stoję w kolejce. Ta mnie obcięła z góry na dół i mówi: przecież nikt się nie wpycha. Zostawiła te rzeczy poszła do wieszaków ja już prawie jestem kasowana, a ta za mną spod ziemi wyrasta, machnęła ręką na dziewczynę za kasą:
-kasuj mnie złotko
-6 zł Pani Marysiu, jak dla Pani.
No pff. Pytam się tej kasjerki, czy mam się przedstawić i wejść z nią w niebezpiecznie bliskie stosunki, żeby być obsłużoną poza kolejką. A ta czerwona, że stała klientka to tamto, mówię, że jestem w ciąży i teraz u nich co tydzień buszuję za ciuszkami niemowlęcymi to ja nie jestem? Na to k*rwa Pani Marysia: jakiej ciąży? z McDonalda?!
miałam jej oczy wydrapać, z uszu mi para leci nerwy wzięły górę, mówię, żeby powtórzyła, kasjerka blada mówi ile ja płacę, przeprasza coś tam coś tam, miałam je trzasnąć łbami jedna w drugą, przynajmniej by im echo zęby wybiło dawno nikt mnie tak nie wkur*ił
Hope tak to napisałaś świetnie że aż mnie brzuch od śmiechu boli... Przepraszam bo Tobie do śmiechu nie było
Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
Idąc za ciosem wstawiam najnowsze zdjęcie brzuszka (po powrocie z weselnego obzarstwa ).
Ładna sukienka i piękny brzuszek. Ja wstawię po weselu bo mi się nie chce kiecki nakładać na razie
Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Dziewczyny, nie bedzie mnie przez tydzien, jade do rodzicow do Wladyslawowa, bo akurat tam sa
Oszczedzajcie sie, odpoczywajcie, nie szalejcie z myciem okien, itp
Dbajcie o dzidziochy i robcie zakupki ciazowe
A te, ktore wyjezdzaja na wakacje niech sie dobrze bawia
W sumie jade dopiero po 17, ale juz sie zegnam, zeby nie zapomniec
Uwielbiam Władysławowo. Życzę udanego wypoczynku.

I jeszcze Wam napiszę kobietki że od jutra w Pepco będą pięciopaki body z długim rękawkiem za 29,99 zł. Ciekawe czy tylko takie wzory jak w gazetce czy inne też. http://www.pepco.pl/gazetka (na trzeciej stronie)
Stary 2012-08-23, 19:29   #4052
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Tez coś z pudelka
http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=31623

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 19:32   #4053
antoinette
Wtajemniczenie

GG do antoinette

Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość

I jeszcze Wam napiszę kobietki że od jutra w Pepco będą pięciopaki body z długim rękawkiem za 29,99 zł. Ciekawe czy tylko takie wzory jak w gazetce czy inne też. http://www.pepco.pl/gazetka (na trzeciej stronie)
a ja nie znam płci buuuuuu

antoinette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 19:34   #4054
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:

Ładna sukienka i piękny brzuszek. Ja wstawię po weselu bo mi się nie chce kiecki nakładać na razie

Dziekuję za komplement. W zasadzie dziekujeMY
Szkoda że do pepco mam daleko. Ale pocieszam sie bo nie znam płci więc nawet nie wiedziłabym który zestaw kupic

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 19:38   #4055
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
Śliczne! Te niby chłopięce to wg mnie mogą być i dla dziewczynki

Dominika

Alicja

Edytowane przez Ewik86
Czas edycji: 2012-08-23 o 19:40
Ewik86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 19:43   #4056
Lenova
Wtajemniczenie

Mam pytanie do dziewczyn z Łodzi i okolic.
Co myślicie o tym CH Ptak? Bo mąż chce mnie tam zabrać na zakupy jak już poznamy płeć, mówi że tam są rzeczy w cenach hurtowych i żebyśmy coś kupili dziecku. Ale ja się obawiam że tam sama chińszczyzna no i nie wiem .
Był tam ktoś ?
Lenova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 19:47   #4057
gochaa_p
Zakorzenienie

no wiecie co?!?!? tyle stron w jeden dzień!!!!!

ale Wy pleciugi jesteście :P

My dziś cały dzień u babci na wsi Wojtuś zajął się karmieniem królików, zbieraniem śliwek Tak więc dzień uważam za udany
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 19:47   #4058
malbell
Przyczajenie

Cytat:
Mam pytanie do dziewczyn z Łodzi i okolic.
Co myślicie o tym CH Ptak? Bo mąż chce mnie tam zabrać na zakupy jak już poznamy płeć, mówi że tam są rzeczy w cenach hurtowych i żebyśmy coś kupili dziecku. Ale ja się obawiam że tam sama chińszczyzna no i nie wiem .
Był tam ktoś ?
Szczerze to chociaż mieszkam ponad 6 lat w Łodzi to nigdy tam nie byłam. Podobne są hale z samą chińszczyzną i bez niej. Kiedyś kolega mi pokazywał, że kupił po taniości całkiem dobrej jakości koszule i krawaty...ale o ciuszkach dzięciecych nie mam pojęcia.... Podobne hale są w Nadarzynie i tam faktycznie nic ciekawego z tego co pamiętam

Wygląda na to, że nie pomoge :P

Edytowane przez malbell
Czas edycji: 2012-08-23 o 19:48
malbell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 20:28   #4059
djerba
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Jejku, ile Wy wiecie o tych wozkach...

Widze, ze wiekszosc z Was stawia jednak na nowy.
My chyba jednak dostaniemy go "w spadku".
Ale nawet gdyby tak nie bylo, to TZ juz wczesniej mowil o kupnie uzywanego (za pieniadze przeznaczone na nowy wozek wolimy kupic cos innego dla malucha).
ja tym razem kupię tylko używany...
mój głęboki sprzedałam nawet za mniej niż połowę a był w stanie idealnym..i żaluję

---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ----------

Cytat:
Napisane przez nomenklaturabinominalna Pokaż wiadomość
Piekłam takie z pieczarkami, kapustą i trochę sosu z chili do środka. Dobre, wilgotne i pikantne

Wiecie, to mieszkanie może i niewielkie ale to tylko na okres budowy domku... Hmm TŻtowi też by bardziej na Wiczlinie pasowało, on w Chwaszczynie pracuje I tak najbardziej mi się w moim weju podoba, wszędzie blisko, a spokojnie jednocześnie i czysto w miarę;p

Ooo. Ale nie zdziwię się, jeżeli jednak Ismael nadal jednak będzie Ismaelem

Ja nie golę ud, nie mam za bardzo po co, a jeśli jest tam kilka marnych włosków to póki co pozwolę im żyć dalej na łydkach też ogolę się od wielkiego dzwonu, mam tam cienkie blond włoski, nic nie widać i nie czuć w sumie za bardzo... wszystkie baby mi tego zazdroszczą A na piczce to już nie blond i zazwyczaj golę na zero co kilka dni, czasami paseczek, chociaż TŻ woli chyba całkowitą goliznę

mam dwie paletki sleek, jestem dość zadowolnona. Jak na tą cen ę jakość całkiem dobra. Pędzelek mam tylko jeden, dostałam rok temu na urodziny do smokey eyes, fajny kupiony w drogerii natura
Ooo..a ja ostatnio byłam w w-wie i byłam w takiej fajnej kafejce...art cafe bodajrze na św. jacka..ale tam fajnie cenowo i jakie pyszne deserki i herbatki!!!! mniami!
Stary 2012-08-23, 20:31   #4060
eff8
Zakorzenienie

Ilkas moja babcia ma na imie Adela wiec mi sie tez kojarzy tylko ze staruszka i faktycznie jest przy kosci
no i w sumie mi tez imie sie nie podoba

nie wiem co mialam jeszcze odpisywac jakos dzis nie mam głowy, jestem po ciezkim dniu, ciekawe jaka noc bedzie

pstryczek sliczny brzuszek zaraz lookne na fotke w klubie

eff8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 20:32   #4061
laurka23
Zakorzenienie

Dziewczyny, właśnie poczułam młodego Wreszcie zapukał do matki
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 20:36   #4062
eff8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość
oo jak pieknie zazdroszcze

Stary 2012-08-23, 20:39   #4063
djerba
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
Witamy

to u mnie patrząc od najniższej wagi w początkach ciązy + 4

u mnie +3

---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ----------

Cytat:
Napisane przez Authentic Pokaż wiadomość
Odnośnie wózków, to ja się zastanawiam jak wyjdę z Małą na spacer, jak będziemy same w domu... Podobno w bloku jest miejsce na wózki, ale to i tak nie ułatwia sprawy, bo kto przytrzyma dziecko jak będę wynosiła wózek? Nie mam póki co pomysłu jak to zgrać :P
ja na samym początku mieszkałam na 2gim piętrze... i po CC..z wózkiem i z małą środku schodziłam...po jednym schodku na dwóch tylnich kółkach.
jak bym miała liczyć na kogoś, że mi pomoże, to bym nigdy nie wyszła.
Stary 2012-08-23, 20:39   #4064
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eff8 Pokaż wiadomość
oo jak pieknie zazdroszcze
Ja też zazdroszczę Laurko Mój dzidziol na razie nie chce się ze mną skontaktować. Kilka razy myślałam, że coś mnie puknęło, ale od kilku dni nic się nie dzieje, więc może tylko mi się wydawało

Dominika

Alicja
Stary 2012-08-23, 20:42   #4065
djerba
Wtajemniczenie

Cytat:
ja wózek zostawiałam na dole na klatce.... albo można np a aucie jezeli stoi na parkingu blisko domu....
np. zostawiac sam stelaz a znosic dziecko w gondoli
i ja tak będę robić tym razem..ale u mnie do garażu są 3 x drzwi (w tym jedne na klucz)... lekka przesada..
Stary 2012-08-23, 20:43   #4066
Hosenka*
Zakorzenienie

Godzinę kroiłam składniki na leczo, bo mąż ogląda mecz i mi "nie mógł" pomóc

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 20:46   #4067
eff8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez djerba Pokaż wiadomość
i ja tak będę robić tym razem..ale u mnie do garażu są 3 x drzwi (w tym jedne na klucz)... lekka przesada..
mi wozka nikt nie zakosil ale tez nie kupowalam jakiegos strasznie drogiego
mialam tylko przejscia z jednym starym dziadem tzn. sasiadem z parteru ktory sobie umyslal ze tam gdzie ja klade wozek On bedzie kladl rower i wynosil moj wozek na pol pietro lub pietro wyzej a ja niby z dzieckiem na rekach mialam Go znosic.. nie dalam za wygrana i poki co jego rower zawsze w piwnicy a moj wozek nadal na klatce a przy dwojce dzieci juz na pewno nie bede nic znosic poza dziecmi oczywiscie

Stary 2012-08-23, 20:46   #4068
djerba
Wtajemniczenie

Cytat:
dziewczyny co myślicie o czymś takim :
http://warszawa.gumtree.pl/c-Sprzeda...AdIdZ406963095

Potrzebne to czy lepiej kupić przewijak oddzielnie i wanienkę oddzielnie?
ja mam przewijak i wanienkę..ale właśnie myślę nad czymś takim..bo tej mojej wielkiej wanienki nie będę miała gdzie wstawić (tylko prysznic - a tam nie wejdzie) no a na podłodze nie będzie mi zbytnio wygodnie.
Stary 2012-08-23, 20:48   #4069
LadyWhisper
Zakorzenienie

Laurko gratulacje
Mnie dzisiaj male kopie caly dzien

Hosenko moj gral w diablo i mi przy spagetti nie mogl pomoc, dopiero jak prawie siadlam z bolu na podlodze to od razu zjawil sie w kuchni i skonczyl obiad.

Apropo, strasznie mnie kluje podbrzusze z lewej strony, ktoras tak ma??? Dzisiaj zaczelo i boli jak nie wiem

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 20:49   #4070
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniazlublina Pokaż wiadomość
Z innej beczki-dziewczyny, powiedzialyscie o ciazy w pracy? U mnie tak bardzo nie widac, wiec na razie sie ukrywam, powiedzialam tylko szefowi, ale nikomu ze znaojmych. Jakos nie mam pomyslu jak przeprowadzic te rozmowe zeby nie bylo neizrecznie- w koncu to nie sa moi przyajciele, tylko wspolpracownicy...
Nikomu specjalnie nie mówiłam, bo tez tak bez sensu ni z tego ni z owego wyskoczyć z "jestem w ciąży". Kierownikowi powiedziałam na drugi dzień po teście a to tylko dlatego, bo dzień wcześniej coś zagadał, czy jestem w ciąży Więc był fajny moment, bo zapytałam po prostu skąd wiedział
Koleżance, która siedzi obok powiedziałam też przez przypadek, bo zaczęła się żalić, że rodzina ją wypytuje o ślub i że pewnie ja to znam, bo pewnie nas teraz wypytuja o dziecko. Gdyby takiej gadki nie było to by się wtedy nie dowiedziała.
Inne osoby dowiedziały się w tamtym tygodniu i też tak z głupa (powiedziały o ciąży innej dziewczyny z pracy, która siedzi na L4, na co ja wypaliłam, że też jestem w ciązy a jakoś pracuję) i mimo, że już brzuch mi widać, to zaskoczone były.

Instagram

Stary 2012-08-23, 20:50   #4071
djerba
Wtajemniczenie

Cytat:
mi wozka nikt nie zakosil ale tez nie kupowalam jakiegos strasznie drogiego
mialam tylko przejscia z jednym starym dziadem tzn. sasiadem z parteru ktory sobie umyslal ze tam gdzie ja klade wozek On bedzie kladl rower i wynosil moj wozek na pol pietro lub pietro wyzej a ja niby z dzieckiem na rekach mialam Go znosic.. nie dalam za wygrana i poki co jego rower zawsze w piwnicy a moj wozek nadal na klatce a przy dwojce dzieci juz na pewno nie bede nic znosic poza dziecmi oczywiscie
u mnie na klatce nie było gdzie..jakoś jest tak dziwnie urządzona, że na parterze nie ma żadnego zakątka..a poza tym skoro przy wejściu do garażu jest info : uwaga włamania do samochodów i piwnic - zamykać drzwi na klucz...... to wolałabym nie ryzykować nawet z wózkiem za 400zł
Stary 2012-08-23, 20:55   #4072
LadyWhisper
Zakorzenienie

Ania ja powiedzialam od razu o ciazy, tzn zaraz po wizycie u lekarza to byl jakos 6tc, ale strasznie zle sie czulam mialam takie przeboje zoladkowe ze prawie wpol stalam, wiec zeby nikt mi nie marudzil, ze nie jestem w stanie wystac tych 12h w pracy. Chcialam jeszcze popracowac jakis czas, ale musialam na L4 isc, ciaza zagrozona, na szczescie juz raczej wszystko oki

Stary 2012-08-23, 20:58   #4073
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana widziałam ten zapas ubranek i jestem w szoku ! pełna szafa a to dopiero początek jak się dziecko urodzi to pewnie będziesz komody dokupować hehe
Ja swojego lepiej nie pokażę

Cytat:
Fajne, o ile zna się już płeć.

Cytat:
Ja też dzisiaj poczułam

Cytat:
ja mam przewijak i wanienkę..ale właśnie myślę nad czymś takim..bo tej mojej wielkiej wanienki nie będę miała gdzie wstawić (tylko prysznic - a tam nie wejdzie) no a na podłodze nie będzie mi zbytnio wygodnie.
Ja planuję kąpać dzidziusia w sypialni, bo w łazience jednak trochę zimno może być przez wentylację. No i położyć też bym nie miała gdzie, chyba, że na pralce

Instagram

Stary 2012-08-23, 21:02   #4074
djerba
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
Hello girls

Nigdy nie próbowałam, ale zobaczymy, może się na coś skuszę

Leżę i kwiczę i wstać nie mogę

Nie martw się. Póki co też nic jeszcze nie mam. Na początku września jadę ze szwagierką do lekarza (ona też w ciąży) i może wtedy wspólnie wybierzemy się na zakupy Niestety uniseksy, bo jeszcze nie wiadomo co pływa w brzuszku

WOW! No to się porobiło. Gratuluję dziołchy

Pierwszy raz widzę takie cudo. Sama nie wiem czy się przyda. Trochę mała ta wanienka.

Witam nowe mamuśki

Tak jak pisałam, w poniedziałek byłam u gina, ale niestety nie było USG Gin mnie zmartwił, że pewnie dopiero za 5 tyg. będzie miała robione. Zastanawiam się czy nie skoczyć do 3miasta na usg 3d/4d, tylko dziewczynki z Gdańska, Gdyni, doradźcie gdzie najlepiej się umówić.
Poza tym dostałam skierowanie na posiew moczu, bo jakieś tam bakterie wyszły. W piątek wyniki. Boję się, że mogłam załapać jakąś infekcję

Co do wózków, to my dostaniemy od mojej sis wózek po moim chrześniaku Cieszę się, że spory wydatek nam odpada. Łóżeczko chyba też dostaniemy od kuzynki męża

Ja wczoraj szukałam i jedynie najtańszą kobitę, która robi 4d znalazłam w Gdyni na Szafranowej za 180zł.
Stary 2012-08-23, 21:02   #4075
marsi11
Zakorzenienie

dziewczyny padam
spakowałam się, zrobiłam zakupy, obskoczyłam kosmetyczkę i jeszcze zdążyłam z gościem schody wymierzyć i zamówić
no to chyba jestem gotowa do drogi
jeszcze moczę stópki i biorę się za pedicure
hehe ambitny plan nie ma co! nie ukrywam,że to wręcz arobatyczny wyczyn
Cytat:
gratuluje, Hosenko Tobie również
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 21:03   #4076
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Ja planuję kąpać dzidziusia w sypialni, bo w łazience jednak trochę zimno może być przez wentylację. No i położyć też bym nie miała gdzie, chyba, że na pralce
A ja nie wiem gdzie W łazience nie ma miejsca, w sypialni też nie, może w salonie na stole, tylko nie wiem czy za wysoko dla mnie nie będzie

Dominika

Alicja
Stary 2012-08-23, 21:09   #4077
djerba
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ifwka Pokaż wiadomość
Próbuję wkleić moje nabytki, teżna razie w bezjajecznym kolorze kremowym, no i te bodziaki niebieskie bo stawiałam na chłopca ale gin mówi że raczej dziewczynka, najwyżej bratowej sprezentuję jak by miała chłopa Niebieskie z Lidla a reszta z auchana, i mam jeszcze bluzę z kapturem do śpiochów do kompletu. Bodziaki w auchan po 6 zł.
Ja też mam te same bodziaki... no i skoro u mnie to jednak girl...to i tak je zostawiam...w końcu to bielizna raczej jest..wszystko będzie na nie zakładane, więc nie będzie widać niebieskiego

---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ----------

Cytat:
oj tak, fajnie było! a to, że prowadząca też jest w ciąży to już w ogóle dodaje tym zajęciom uroku nawet mnie wczoraj dupka bolała po tych ćwiczeniach Ale dzisiaj już jest ok.
Kochana, ja jak coś to mogę w poniedziałek

Co do wózków to w sumie szkoda, że nie mam po kim odziedziczyć bo wtedy nie byłoby problemu z wybrzydzaniem
A tak w ogóle to kiedy kupujecie te wózki?Już, czy trochę później?
Ja myślałam, że tak może gdzieś około listopada?
ja w październiku jakoś...zacznę szukać po powrocie męża i razem pojeździmy i popatrzymy

---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ----------

Cytat:
Napisane przez aska27adopcje Pokaż wiadomość
Dziewczynki wropcilam wlasnie z tesco, bylam po klawiature ... obiecalam sobie ze nic wiecej juz nie kupie dla malego, zanim plci nie bede znala, ale pamietam, ze ktoras wklejala 5 cio pak bodziakow po przecenie na dlugi rekawek ... no to oczywiscie poszlam szukac ... niestety nie bylo juz, ale musialam przeciez cos kupic

Dorwalam 3pak pajacykow przeceniony z 39 na 19,5 to ciezko bylo nie brac, kolory neutralne,. wiek 6-9 miesiecy ../. Moze sie ktorejs spodoba to jeszcze bedzie w waszym tesco

Przepraszam, ze takie wzgniecione, ale wyjete prosto z opakowania i od razu obfocone
ale fajne

to rampersy są jak coś
Stary 2012-08-23, 21:12   #4078
LadyWhisper
Zakorzenienie

Odpisali mi z roan i sie okazalo, ze wozki sa bliziutko nas, jutro zabieram meza pod pache i idziemy zmacac marite

Bodziaki z pepco sliczne, moze sie skusze, a niebieskie na dziewczynke tez beda pasowaly, chyba bym ocipiala, gdybym miala szafe dla malucha cala w rozu

Marsi chcialabym to zobaczyc super, ze juz jutro jedziecie, my jeszcze miesiac musimy poczekac

Stary 2012-08-23, 21:14   #4079
djerba
Wtajemniczenie

Cytat:
aha, a tak w temacie imion. Wiecie co mój mąż wymyślił? Jak będzie dziewczynka to powiedział, że będzie Adela i koniec kropka !! hmm....
A u mnie jest do wyboru :

Nailah
albo Aliyah (nie brałam pod uwagę piosenkarki przy wyborze)
Stary 2012-08-23, 21:17   #4080
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Odpisali mi z roan i sie okazalo, ze wozki sa bliziutko nas, jutro zabieram meza pod pache i idziemy zmacac marite

Bodziaki z pepco sliczne, moze sie skusze, a niebieskie na dziewczynke tez beda pasowaly, chyba bym ocipiala, gdybym miala szafe dla malucha cala w rozu

Marsi chcialabym to zobaczyc super, ze juz jutro jedziecie, my jeszcze miesiac musimy poczekac
No to super ze odpisali ja tez musze pojechać ale autobusem to mi się nie widzi jechać taki kawał drogi ;] jak zmacasz, daj znac!!
Bodziaki super, chyba się skusze na niebieskie ja właśnie nie chce dużo różowego.. chyba że taki bardzo bardzooooooo jasny

Ajj zmęczyłam się coś ;p spotkałam się z koleżankami i kolegą z grupy ze studiów, dwie koleżanki i właśnie kolega nie wiedzieli o tym że bedzie dzidzia, jedna koleżanka tak zwróciła szybko uwagę hahaha ale miałam ubaw ...

---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ----------

Cytat:
A u mnie jest do wyboru :

Nailah
albo Aliyah (nie brałam pod uwagę piosenkarki przy wyborze)
łaaaaaaadne!

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości