Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz 8 - Strona 103 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-23, 15:13   #3061
dzaga1989
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Za mną na IIŚ: 2 kanapki z pomidorem i polędwicą, a teraz na obiad: 2 parówki ( ) z 2 kromkami chleba i też pół pomidora.

Lecę do Rossmanna po Bloker dla mamy i może jeszcze o lumpek zahaczę. Dawno byłam
Stary 2012-08-23, 15:26   #3062
zooska
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez dzaga1989 Pokaż wiadomość
Za mną na IIŚ: 2 kanapki z pomidorem i polędwicą, a teraz na obiad: 2 parówki ( ) z 2 kromkami chleba i też pół pomidora.

Lecę do Rossmanna po Bloker dla mamy i może jeszcze o lumpek zahaczę. Dawno byłam
Obiad słaby To nie obiad...!

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 16:39   #3063
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Moje obiadowe wege burito Z maślanka
Oczywiście spięte zapałkami, bo po co w domu wykałaczki
Jaaa wygląda pysznie

---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ----------

Cytat:
Napisane przez mielnus Pokaż wiadomość
ja na szybko... mam chwile przerwy z myciu okien na obiad

u mnie dziś
I. owsianka(2 łyżki płatków+ 1/2 jabłka+ mleko 1,5%) + 1/4 kawałka kołacza z makiem
II. jogurt owocowy+ łyżeczka płatków owsianych
III. pierś + warzywa na patelnie (greckie) z biedrony PYCHA! + łyżeczka ketchupu i majonezu
IV. ??
V. 1/2 serka wiejskiego + ketchup

za mną 6 okien jeszcze zostało mi z 3
Zaraz też się biorę za okna

Wiecie co może ja mam te napady obżarstwa przez to, że za mało cukru mam we krwi? Może ja powinnam więcej słodkiego jeść, ale nie słodyczy tylko np. kanapkę z ciemnego pieczywa z dżemem do kawki porannej. Może to będzie sukces? Jutro spróbuję.

Mój blog active-and-healthy-lifestyle

Edytowane przez Cindy90
Czas edycji: 2012-08-23 o 17:00
Cindy90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 17:04   #3064
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cindy90 Pokaż wiadomość
Jaaa wygląda pysznie

Wiecie co może ja mam te napady obżarstwa przez to, że za mało cukru mam we krwi? Może ja powinnam więcej słodkiego jeść, ale nie słodyczy tylko np. kanapkę z ciemnego pieczywa z dżemem do kawki porannej. Może to będzie sukces? Jutro spróbuję.
Oooj....bo był pyszny Przypieczony ten naleśniczek na patelni i w piekarniku, a w środku dałam tak:
-sałata
-pomidor
-ogórek
-papryka czerwona
-cebula(nie smażona )
-rozciapana mieszanka meksykańska (o taka:
http://www.google.pl/imgres?q=miesza...28&tx=47&ty=54) z przecierem pomidorowym i ostrymi przyprawami

chyba jutro znowu to zrobię xD

Teraz popijam sobie sok warzywny "Śródziemnomorski Ogród" 500ml z Tymbarka
http://www.google.pl/imgres?q=Tymbar...G8YDICw&zoom=1

Uwieeeelbiam te soczki, ale najbardziej ten z ostrymi pomidorami :mmniam:

i będę się brała za robienie sałatki warzywnej bo mnie już ssie...^^

Spróbuj dodawać miód Rano do płatków musli, do herbaty, do jogurtu na chleb. Nie dość, że trawienie poprawi, to zaspokoi ochotę na słodkie, a w dodatku to ten "dobry cukier"

Stary 2012-08-23, 17:15   #3065
mielnus
Wtajemniczenie

Cytat:
jaki masz to przepis na burito?

nie było pytania:P
Stary 2012-08-23, 17:29   #3066
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mielnus Pokaż wiadomość
jaki masz to przepis na burito?

nie było pytania:P
Hehe spoko Napisać Ci jak placek zrobiłam?

1 1/2 szklanki mąki
1/2 łyżeczki soli
1/2 szklanki wody
3 łyżki oleju
mokra ścierka kuchenna

(ja robiłam z połowy składników, na 1 mały placek i 1 wieeeelki dla Tż )

Mąkę z solą, wodą i olejem ugnieść. Podzielić na 6 części. Uformować kulki i rozwałkować. Smażymy z każdej strony po pół minuty. Każdy gotowy placek przykrywamy mokrą ścierką kuchenną (niech leżą pod nią dopóki nie będziemy nakładać farszu).

---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ----------

Podwieczorek zaliczam do udanych Chciałam się rzucić na chleb, ale mówie sobie :"poooczeeekaj głupia, zaraz jajko ci się ugotuje"
tak tak, poczekałam jak nie ja, także się cieszę jak dziecko

podwieczorek: 500ml soku warzywnego i po 15minutach sałatka z :
-2liście sałaty
-2 rzodkiewki
-kawałek ogórka
-pół pomidora
-trochę papryki
-pół puszki tuńczyka w kawałkach
-jajko na twardo
-pół gęstego jogurtu naturalnego
-pół gotowej mieszanki "Zioła polskie"

Teraz sobie piję entą herbatę, ale tym razem dałam duuużo miodu, bo mnie ssie

---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ----------

Boooooooooooosz 1 łyżka musli ma 49kcal, a ja zawsze sobie tak tego treściwie sypię

Edytowane przez zooska
Czas edycji: 2012-08-23 o 17:37
Stary 2012-08-23, 17:38   #3067
dzaga1989
Zakorzenienie

Cytat:
Obiad słaby To nie obiad...!
Ojjj ojjjjj....bo cooo?!
No wiem że powinnam np. ugotować z 2 kartofelki i zjeść o jedną parówę mniej. Ale nie chciało mi się
Jutro u mamy pojem zdrowo
Stary 2012-08-23, 17:47   #3068
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Ojjj ojjjjj....bo cooo?!
No wiem że powinnam np. ugotować z 2 kartofelki i zjeść o jedną parówę mniej. Ale nie chciało mi się
Jutro u mamy pojem zdrowo
Jak to "bo co"? Bo parówka i chleb to II śniadanie albo pierwsze a nie obiad xD A gdzie porcja warzyw itd. itp.? Nie będę pouczać, bo ja mam prbl z utrzymaniem diety, ale Ty nie, więc...aaa będę jednak pouczać Obiad jest be!^^ o! zero wartości

Stary 2012-08-23, 19:56   #3069
Juno123
Rozeznanie

GG do Juno123

A co sądzicie o parówkach Berlinkach z obniżoną zawartością tłuszczu i soli?? Kupiłam dzisiaj i zastanawiam się czy nie zjeść na kolacje z brokułem

No i jest 56 kg/171 tylko 2kg do wagi idealnej

"Ooo Muszu Ty geniuszu"

我爱你 M

Edytowane przez Juno123
Czas edycji: 2012-08-23 o 20:00
Juno123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 20:19   #3070
dzaga1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Juno123 Pokaż wiadomość
A co sądzicie o parówkach Berlinkach z obniżoną zawartością tłuszczu i soli?? Kupiłam dzisiaj i zastanawiam się czy nie zjeść na kolacje z brokułem
Ja kocham parówki ogólnie
A ile ma kcal? Ja tam bym zjadła. Jeśli z samym brokułem to z 1 - 1,5 paróweczki można wszamać
Stary 2012-08-23, 20:54   #3071
heroine86
Zakorzenienie

Doooobry wieczór

Padam na ryj mimo wypitych dzisiaj 7 kaw czuję się jak przemielone gó.wno nawet 80 min przejechane na rowerku mi nie pomogło no normalnie chce mi się spać

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Zoska no właśnie tez mnie to wkurza tym bardziej, że pracuje się tam codziennie do 7:30 w weekendy trochę krócej, to żeby chociaż na chwilkę zajrzeć na neta, a tu doopa przez takich downów mam jeszcze cichą nadzieję, że szef poda hasło, bo teraz jadą prawie sami starsi ludzie, tylko my z Tż tacy młodzi, w zeszłym roku tylko my laptopa mieliśmy, teraz pewnie też, to dla nas mógłby podać to hasło.
No to rzeczywiście wykopali Wam dół co za gałgany! może jakoś udobruchacie szefa i udostępni tylko Wam?

Cytat:
Napisane przez Like_a_women Pokaż wiadomość
Hej.Zaraz jadę po TŻ-ta
I jak? Jest już TŻ w domu? Jak się czuje? Mam nadzieję, że nie jest źle

Cytat:
Heroine, mówisz? Ja tak staram się max 2 kawki dziennie wypić, ale rano to już automatycznie, nie siku, nie telefon, nic, tylko ekspres i kawaaaaa
Ja do kuchni to po omacku idę o 5.20 i uruchamiam ekspres chociaż ostatnio staram się przed kawą wypić szklankę wody z cytryną ale zdarza się, że piję i to i to naraz

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość
Helol wogole!! JA z dieta do doopy dlatego nawet nei mam ochoty sie wypowiadac tutaj.. Wczoraj na wieczor po obiedzie zjadlam rogala z toffi i paczka. Mama przywiozla jeszcze cieple z piekarni. No nie potrafilam sie powstrzymacPrze d okresem jestem. Jutro albo w sobote mam dostac. No ale zeby 2 buly zjesc.. Jedno okrelenie mi sie cisnie na usta: masakrrraa!!! Milego dziewuszki
A masz za karę! mało?! wystarczy?
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 20:56   #3072
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LosingMyWay Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Byłam u gina, wszystko w porządku z moim układem rozrodczym A moje chamskie bóle brzucha to najprawdopodobniej kolka jelitowa i zapewne na tle nerwowym super. No ale mam jakieś leki i zobaczymy co z tym dalej Byłam pewna ze to macica, bo mam tak kilka razy w tygodniu, ze złapie mnie skurcz, boli 3 minuty tak ze się ruszyć nie mogę i przestaje. Lekarz mi powiedzial ze to wlasnie bardzo podobny ból do skurczy porodowych, no to już mam próbkę
O kurde i mówisz, że to od roku masz? Nieciekawie... no ale przepisał Ci coś lekarz? Ileż można się męczyć...

Cytat:
Ech...co prawda trening był miły, ale na koniec kobitka powiedziała, że to był jej ostatni trening i odchodzi z tego klubu rozwijać się dalej A na jej zastępstwo przychodzi babka, która jest okropna, nie potrafi wgl prowadzić zajęć, ona zniechęca do ćwiczeń, a nie zachęca:/ Jest tak apatyczna, brak energii... ech
Buuuu, szkoda no ale może ta się jakoś rozkręci? Naprawdę taka niemrawa jest? To co ona robi jako instruktorka?

Cytat:
W ogóle....stanęłam na wadze po zajęciach a tam magiczna cyfra 63,6 kg

No matko...jak tak można ja się pytam?!?!?
Ja rozumiem, że strój i buty ważą, że po śniadaniu i bez wizyty w toalecie ale....63,6...pooooowaaaa ażnieeee?!?!?!?!
Pewnie znów zwykłe wahanie wagi, a Ty panikujesz po ćwiczeniach mięśnie są spuchnięte i ważą więcej zobaczysz, że na czczo waga pokaże mniej

Cytat:
Ja chcę, chcę, chcę toooo
http://kwejk.pl/obrazek/1374414/lakier.html
Booooski też chcę!

Cytat:
Ciesz się z 63 chciałabym już mieć tyle na wadze a jeszcze rok temu byłby to dla mnie dramat. Ja mam 66/170 !!!!To się nazywa koszmar.

Dzisiaj się mierzyłam mam w tyłku 91 cm w talii 69 a w udzie 53
Rok 2009 w tyłku 85 w talii 62 w udzie 45
O ludzie, ale miałaś wymiary strasznie rygorystyczną dietę miałaś?

Cytat:
No a teraz inna sprawa, powiedziałam szefowi szefów, że odchodzę. Był bardzo miły i stwierdził, żebym się nie przejmowała, że dobrze, że się chcę rozwijać. I że po powrocie pracę mam zapewnioną a w pon powiem moim dyrektorkom, ale będą w szoku
No to widać, że fajny gość a tym zołzom dobrze tak nie będą już miały kogo wykorzystywać mendy
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-08-23, 21:02   #3073
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Nie znam się na mięsie

---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ----------

Heroine Taaa...zapewne też przez te moje "wahania wagi/wody" nie mogę się zapiąć w spodnie, które nosiłam LUŹNO jeszcze 02.08

Kolacja:
Dukanowe tosty Dżagi z serkiem wiejskim 200g z pomidorem, ogórkiem, cebulą.

Stary 2012-08-23, 21:09   #3074
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
We wtorek pojechalismy z tż do mieszkania trzeba było je posprzątać co nam chyba z kilka ładnych godzin zajęlo. Potem jakies zakupy najpotrzebniejszych rzeczy także cały dzień minął a nogi to mi do du.py wchodziy dosłownie. Za nasza pracę zamówiliśmy sobie pizze Wczoraj wróciliśmy do domu. Eh jeszcze mnie @ meczy czuje sie jak pączek. Dzisiaj to spałam do 12 tak mnie brzuch od 8 bolał że myślałam ze sie porzygam, zanim tabletka zaczęła działać to nie było wesoło. Ale pospałam sobie i już sie czuje lepiej.
Na śniadanko zjadłam musli z bananem. A później sie zobaczy
Uciekm umyć głowe bo taką akcje odwaliłam nawaliłam tyle olejków na głowe ze niestety sie nie domyły
No hej! Fajnie, że urządzacie sobie mieszkanko zaraz, Wy pierwszy raz będziecie wspólnie mieszkać czy jak bo jakoś nie w temacie jestem
też czuję się jak pączek mimo, że @ już się kończy
to ile Ty tego nawaliłaś?

Cytat:
W ogóle to znowu mam coś z brzuchem Strasznie boli jak coś zjem, od razu wzdęty, skręcaja mi się jelita...masakra jakaś Muszę iść ZNOWU do lekarza, ileż można
Łoj, widzę, że tu co druga ma jakieś problemy jelitowe... ja też mam jakąś niestrawność, ale jeszcze nie ustaliłam po czym

Cytat:
zapałki

Cytat:
No właśnie co to za obiad? Mało wartościowo Parówki to zuuooo ja jak już mam straszną ochotę to kupuję parówki cielęce, ale też mam opory... bo nie wiem co w nich siedzi

Cytat:
Heroine Taaa...zapewne też przez te moje "wahania wagi/wody" nie mogę się zapiąć w spodnie, które nosiłam LUŹNO jeszcze 02.08
no to ja już nie wiem...
Stary 2012-08-23, 21:12   #3075
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Puk puk

Nie wiem kochane czy ktoś tu mnie jeszcze pamieta, niemniej jednak powracam skruszona

Zupełnie nie wiem co u Was słychac, tak wiec zabiore się za małe nadrabianie, chociaz prowizorycznie rzuce okiem bo z pewnoscia nie nadrobie całosci

Widze stare twarze co mnie cieszy
I witam nowe, jeszcze nie znane
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 21:19   #3076
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Puk puk

Nie wiem kochane czy ktoś tu mnie jeszcze pamieta, niemniej jednak powracam skruszona

Zupełnie nie wiem co u Was słychac, tak wiec zabiore się za małe nadrabianie, chociaz prowizorycznie rzuce okiem bo z pewnoscia nie nadrobie całosci

Jesuuuuuuuuuuuuu nie wierzę Ty żyjesz! dawaj Pysiaka!!!! chyba ściągnęłyśmy Cię z Zooośką telepatycznie co tam u Ciebie? Gdzieś Ty była? Co robiła, opowiadaj wsio! Za karę! Wypracowanie tu mi proszę napisać!
Stary 2012-08-23, 21:20   #3077
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Puk puk

No sieeeeeeeeeeeema!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
Wspominałam o Tobie tutaj niedawno!!! Super że jesteś. Co u Ciebie, opowiadaj!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!

---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ----------

Heroine Ja załatwiam się regularnie od niedzieli, ale brzuch mam wielki jak beczka, boli, skręca mnie, źle się czuję, ociężale, na serio nie wiem o co chodzi

Stary 2012-08-23, 21:32   #3078
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
Oooj....bo był pyszny Przypieczony ten naleśniczek na patelni i w piekarniku, a w środku dałam tak:
-sałata
-pomidor
-ogórek
-papryka czerwona
-cebula(nie smażona )
-rozciapana mieszanka meksykańska (o taka:
http://www.google.pl/imgres?q=miesza...28&tx=47&ty=54) z przecierem pomidorowym i ostrymi przyprawami

chyba jutro znowu to zrobię xD

Teraz popijam sobie sok warzywny "Śródziemnomorski Ogród" 500ml z Tymbarka
http://www.google.pl/imgres?q=Tymbar...G8YDICw&zoom=1

Uwieeeelbiam te soczki, ale najbardziej ten z ostrymi pomidorami :mmniam:

i będę się brała za robienie sałatki warzywnej bo mnie już ssie...^^

Spróbuj dodawać miód Rano do płatków musli, do herbaty, do jogurtu na chleb. Nie dość, że trawienie poprawi, to zaspokoi ochotę na słodkie, a w dodatku to ten "dobry cukier"
To znaczy ja nie mam ochoty na slodkie, ale skads sie biora te moje napady co kilka dni

---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ----------

Cytat:
Hehe spoko Napisać Ci jak placek zrobiłam?

1 1/2 szklanki mąki
1/2 łyżeczki soli
1/2 szklanki wody
3 łyżki oleju
mokra ścierka kuchenna

(ja robiłam z połowy składników, na 1 mały placek i 1 wieeeelki dla Tż )

Mąkę z solą, wodą i olejem ugnieść. Podzielić na 6 części. Uformować kulki i rozwałkować. Smażymy z każdej strony po pół minuty. Każdy gotowy placek przykrywamy mokrą ścierką kuchenną (niech leżą pod nią dopóki nie będziemy nakładać farszu).

---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ----------

Podwieczorek zaliczam do udanych Chciałam się rzucić na chleb, ale mówie sobie :"poooczeeekaj głupia, zaraz jajko ci się ugotuje"
tak tak, poczekałam jak nie ja, także się cieszę jak dziecko

podwieczorek: 500ml soku warzywnego i po 15minutach sałatka z :
-2liście sałaty
-2 rzodkiewki
-kawałek ogórka
-pół pomidora
-trochę papryki
-pół puszki tuńczyka w kawałkach
-jajko na twardo
-pół gęstego jogurtu naturalnego
-pół gotowej mieszanki "Zioła polskie"

Teraz sobie piję entą herbatę, ale tym razem dałam duuużo miodu, bo mnie ssie

---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ----------

Boooooooooooosz 1 łyżka musli ma 49kcal, a ja zawsze sobie tak tego treściwie sypię
Ijesu! Az mnie kiszki skrecaja jak patrze jakie Ty pysznosci jesz. Ja tak nie moge bo 3 dni temu kupilam salate, 6 pomidorow, ogorki, papryki itd. i juz ich nie ma bo sobie rodzinka zjadla.. a ja chyba 50 zl wydalam wszystko mi zjedli ale oni 'nie lubia zdrowych rzeczy' i takim sposobem nie oplaca mi sie kupowac na zapas bo mi i tak wszystko zjedza a sami nawet polowy nie odkupia ehhh same gotowce moge kupowac tak zeby od razu zjesc np salatki z biedronki

---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ----------

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Doooobry wieczór

Padam na ryj mimo wypitych dzisiaj 7 kaw czuję się jak przemielone gó.wno nawet 80 min przejechane na rowerku mi nie pomogło no normalnie chce mi się spać
za rower

---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ----------

Cytat:
no to widać, że fajny gość A tym zołzom dobrze tak Nie będą już miały kogo wykorzystywać Mendy
like:d

---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ----------

Cytat:
Nie znam się na mięsie

---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ----------

Kolacja:
Dukanowe tosty Dżagi z serkiem wiejskim 200g z pomidorem, ogórkiem, cebulą.
Co to za tosty?

Stary 2012-08-23, 21:36   #3079
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Co to za tosty?
Są na blogu Dżagi Pozwolę sobie linka wkleić

http://styleroookie.blogspot.com/201...owe-tosty.html

A co do wyjadania rzeczy: to ja z Tż mieszkam i ustalamy sobie co moje co jego, tzn na co konkretnie mamy ochotę, a tak to wszystko wspólne. Ja przeważnie gotuję, więc nie mamy jak sobie wyjadać.

Stary 2012-08-23, 21:38   #3080
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

No to podsumowanie:
śn- kromka z salata, szynka i pomidorem
2 sn- owsianka z biedronki 250
obiad- baklazan nadziewany miesiem mielonym (1/4) i 1 ziemniak i mizeria, ale z jog nat
kolacja- baklazan nadziewany miesiem mielonym (1/4)
Wiem, ze dzis troszku malo, ale to za kare za wczoraj
Do tego 30 min biegania- pobilam swoj rekord znow 4 kola zrobilam bez zatrzymanki to ponad 4 km prawie 5 dumna jestem nieslychanie. Nawet paznokcie pomalowalam z tej okazji
No i to nieszczesne okno umylam

---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ----------

Cytat:
Są na blogu Dżagi Pozwolę sobie linka wkleić

http://styleroookie.blogspot.com/201...owe-tosty.html

A co do wyjadania rzeczy: to ja z Tż mieszkam i ustalamy sobie co moje co jego, tzn na co konkretnie mamy ochotę, a tak to wszystko wspólne. Ja przeważnie gotuję, więc nie mamy jak sobie wyjadać.
Z exem tez tak mialam, ale starzy to wszystko wyjadaja

Stary 2012-08-23, 21:38   #3081
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Ijesu! Az mnie kiszki skrecaja jak patrze jakie Ty pysznosci jesz.
Hehe, zaczęłam po prostu kochać siedzieć na blogach kulinarnych i śledzić postępy w kuchni wegetariańskiej, stąd te przepisy takie śmieszne Poza tym staram się jeść dużo warzyw, a przyrządzanie ich z czasem może stać się monotonne dlatego tak kombinuję. Wbrew pozorom wszystko jest strasznie proste i szybkie w przyrządzeniu

Stary 2012-08-23, 21:39   #3082
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Jesuuuuuuuuuuuuu nie wierzę Ty żyjesz! dawaj Pysiaka!!!! chyba ściągnęłyśmy Cię z Zooośką telepatycznie co tam u Ciebie? Gdzieś Ty była? Co robiła, opowiadaj wsio! Za karę! Wypracowanie tu mi proszę napisać!
Cytat:
No sieeeeeeeeeeeema!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
Wspominałam o Tobie tutaj niedawno!!! Super że jesteś. Co u Ciebie, opowiadaj!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!

Bozeeeee kochane moje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
Chyba sie normalnie zaraz powyje za to Wasze powitanie

Heroine i Zosienko uwierzcie uwierzcie kochane
Też Was boooooooooooooooooooziam w czólko
Bardzo mozliwe ze pomogła telepatia bo zamierzałam napisac juz od kilku dni ale niestety znowu w zyciu mi nie wyszło
Generalnie lato uderzyło mi do głowy nie wiem ile mnie nie było ale w tym czasie bylam caly czas w jednym wielkim balecie
Obiecuje ze jeszcze poopwiadam co robilam, w wielkim skrocie to wyprowadzilam sie z domu, bylam w Sopocie i w Zakopanym na spontana oczywiscie Poznalam setki ludzi i przepilam polowe kasy na samochod ale było warto
Jednym słowem Boston Massachusetts

Z dieta tragedia dlatego ruszam pełną para
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 21:41   #3083
zooska
Zakorzenienie

Cindy
śn- kromka z salata, szynka i pomidoremTu bym coś dodała, może maly jogurcik? albo po prostu 2 kromki
2 sn- owsianka z biedronki 250Najlepiej by było zamienic kolejność= owsianka na pierwsze śniadanie a ta kromka na II
obiad- baklazan nadziewany miesiem mielonym (1/4) i 1 ziemniak i mizeria, ale z jog nat
Nie widzę podwieczorku :pala
kolacja- baklazan nadziewany miesiem mielonym (1/4) Może być, ale szkoda że nie białko, jeśli mięso nie było smażone na dużej ilości tluszczu to w porządku

Pozwoliłam sobie

Stary 2012-08-23, 21:42   #3084
Juno123
Rozeznanie

GG do Juno123

Cytat:
Ja kocham parówki ogólnie
A ile ma kcal? Ja tam bym zjadła. Jeśli z samym brokułem to z 1 - 1,5 paróweczki można wszamać
Kalorii mają 196 i są pyszneeee..

"Ooo Muszu Ty geniuszu"

我爱你 M

Stary 2012-08-23, 21:43   #3085
zooska
Zakorzenienie

Czekoladka Wiesz jak odpokutujesz wszystkie swoje niecne grzechy...? Wiesz?!?!?! JA WIEM- WKLEJASZ SWOJE FOOOOOOTY!!!!!!!!!:ehe m:

Raz dwa, bo jak nie to....

ehe...!!!

Stary 2012-08-23, 21:43   #3086
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
No hej! Fajnie, że urządzacie sobie mieszkanko zaraz, Wy pierwszy raz będziecie wspólnie mieszkać czy jak bo jakoś nie w temacie jestem
też czuję się jak pączek mimo, że @ już się kończy
to ile Ty tego nawaliłaś?
No my dopiero teraz będziemy razem oficjalnie mieszkać, bo jak był na miejscu to zazwyczaj nocowalismy razem raz u mnie raz u tz. Ale teraz bedziemy zupełnie sami także całkiem cos nowego W końcu mozemy razem mieszkac, bo jak robilam licencjata to mieszkalam w domu a tz studiowal w innym miescie potem wyjechal za granice. Także sie troche naczekalismy do wspólnego mieszkania.

A co do olejku to chciałam je porzadnie nasmarowac i na pasemka nakladalam takze troche tego bylo
Cytat:
Puk puk

No w końcu wróciłaś Opowiadaj co u Ciebie
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 21:47   #3087
Juno123
Rozeznanie

GG do Juno123

Cytat:

O ludzie, ale miałaś wymiary strasznie rygorystyczną dietę miałaś?
Miałam ED czyli byle jak najmniej zjeść a potem ćwiczyć do upadłego w najgorszym momencie, ale teraz już wyszłam z tego Musze jakoś zdrowo i rozsądnie schudnąć i cieszyć się życiem i swoją figurą.

"Ooo Muszu Ty geniuszu"

我爱你 M

Stary 2012-08-23, 21:49   #3088
zooska
Zakorzenienie

Dobra, polecę ze sowim jadłospisem dzisiejszym:

na czczo: woda z cytryną i miodem
śń: musli, otręby, jogurt naturalny, kawka z mlekiem
IIśń: banan zalany maślanką z małą ilością musli, szklanka maślanki
obiad: wege burito z małą ilością keczupu
podwieczorek: 500ml soku warzywnego, sałatka warzywna z tuńczykiem i jajem z sosem jogurtowym (własna robota)
kolacja: dukanowe tosty z 200g serka wiejskiego z ogórkiem, pomidorem i cebulą, 2 mini jabłka (wyszło niecałe jedno średnie) papierówki z działki na 4 gryzy^^

Nie zliczę ile wody, herbat wypiłam dzisiaj ale mnóstwo

Jutro od 14 do 20 pracuję, na dodatek nie mam przerwy więc... Lipa z jedzeniem będzie, a na 22 idę na imprezkę...ech, powinnam coś zjeść wartościowego przed ale kompletnie nie wiem jak to będzie

Na teraz to tak planuję:

na czczo: woda z cytryną i miodem
śń:musli, otręby, jogurt naturalny, kawka z mlekiem
II śń: bułka razowa z serkiem i warzywami, a druga z serem żółtym i warzywmi
obiad: sałatka warzywno-makaronowa z tuńczykiem

tutaj będę pracować, do torby wezmę litr soku warzywnego, a jak przyjdę do domu zjem serek wiejski z warzywami, koktajl białkowy z rossmanna i co jeszcze?!?!?! Jajko na miękko/jajecznica? muszę się najeść przed imprezą, bo padne przy %%, ale nie chcę się nażreć ani zapchać czymś na wieczór

---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ----------

Cocktail
Ciekawe jak będzie się wam razem mieszkać...mam nadzieję, że super Na początku to zawsze pełna euforia, potem życie xD

Edytowane przez zooska
Czas edycji: 2012-08-23 o 21:53
Stary 2012-08-23, 21:59   #3089
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

dziękuję to ja się wytłumaczam
śn- kromka z salata, szynka i pomidoremTu bym coś dodała, może maly jogurcik? albo po prostu 2 kromkinie lubię jogurtów a to są dwie kromki (1 kanapka) o to mi chodzilo
2 sn- owsianka z biedronki 250Najlepiej by było zamienic kolejność= owsianka na pierwsze śniadanie a ta kromka na II ja zawsze na 1 sn musze miec kromke chleba ... pelnoziarnistego
Nie widzę podwieczorku :pala bez podwieczorku za kare za wczorajsze obzarstwo
kolacja- baklazan nadziewany miesiem mielonym (1/4) Może być, ale szkoda że nie białko, jeśli mięso nie było smażone na dużej ilości tluszczu to w porządku przeciez mieso mielone ma duzo bialka

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ----------

Dobranoc kochanki moje hehehe

Stary 2012-08-23, 22:00   #3090
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
za rower
pierwszy raz udało mi się przejechać 30,2 km! no i jeszcze 100 podskoków na skakance było

Cytat:
Do tego 30 min biegania- pobilam swoj rekord znow 4 kola zrobilam bez zatrzymanki to ponad 4 km prawie 5 dumna jestem nieslychanie.
No i Tobie się brawa należą ale jadło kiepskie

Cytat:
Bozeeeee kochane moje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
Chyba sie normalnie zaraz powyje za to Wasze powitanie

Heroine i Zosienko uwierzcie uwierzcie kochane
Też Was boooooooooooooooooooziam w czólko
Bardzo mozliwe ze pomogła telepatia bo zamierzałam napisac juz od kilku dni ale niestety znowu w zyciu mi nie wyszło
Generalnie lato uderzyło mi do głowy nie wiem ile mnie nie było ale w tym czasie bylam caly czas w jednym wielkim balecie
Obiecuje ze jeszcze poopwiadam co robilam, w wielkim skrocie to wyprowadzilam sie z domu, bylam w Sopocie i w Zakopanym na spontana oczywiscie Poznalam setki ludzi i przepilam polowe kasy na samochod ale było warto
Jednym słowem Boston Massachusetts

Z dieta tragedia dlatego ruszam pełną para
ale czad!!!! jak to się wyprowadziłaś z domu? gdzie mieszkasz? ja wiedziałam, że Ty balujesz no normalnie nie byłabyś sobą Tyyyyyyyy, ja chcę zobaczyć jakieś zdjęcia z wyjazdów!!! i nie wykręcaj się, że nie masz
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości