|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2431 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Andzik, triumph Claudette jest miękki i zapinany z przodu, ale nie wiem, jakie mają rozmiary
Gwen, poproszę wielkie oczy
Szamanka Edytowane przez anika75 Czas edycji: 2012-08-23 o 14:06 |
|
|
|
#2432 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Cytat:
|
|
#2433 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Powiesz, że stado cycolin niecierpliwie czeka na zdjęcia Niuni i mamusi
|
|
#2434 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jezuuu ja też muszę się wziąć do roboty, bo na chleb w tym miesiącu nie zarobie....
|
|
#2435 |
|
Raczkowanie
|
Trochę i spali, może nie bezpośrednio ale każda aktywność fizyczna poprawi wydolność organizmu i przemianę materii a co za tym idzie organizm zacznie zwalczać cellulit, nawet intensywne marsze by pomogły a jeszcze lepiej z kijkami, oczywiście musiałabyś poznać technikę ale powinnaś upewnić się lekarza, czy wyrazi zgodę. A czy Twoje bóle są spowodowane reumatyzmem czy czymś innym? Mojej siostrze przy porodzie rozeszły sie biodra, to się nazywało rozejście spojenia łonowego i później łączyli ją na blachę, a na bóle stawów też cierpi ale to od reumatyzmu aczkolwiek mogła chodzić na aquafitness.
|
#2436 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Witam dziewczyny MADZIULASZ. Lekarz stwierdził ze jak na swój wiek mam dość mocno zestarzale stawy , i wytarła mi sie chrzastka ? Pozatym moja babcia i prababcia chorowały na reumatyzm czyli na bóle stawów , bo dziś choroba pod nazwą reumatyzm ma wiele postaci . I ja myśle ze ja to poprostu odziedziczylam to w genach , bo bolą mnie wszystkie stawy nawet w palcach . Np. Jak trzymam w ręce długo cos ciężkiego , to sztywnieje mi nadgarstek i boli , jak sie rozrusza to ból przechodzi . Raz tylko trafiłam na lekarza kory brał mnie na poważnie ,Ale wypowadzilam sie z tego miasta , zawsze słyszałam jest Pani młoda i juz Panią nogi bolą i ha ha ha . teraz zbieram sie na poszukiwania nowego lekarza . Ale zawsze tak jest ze lecę w ostatniej chwili , jak juz ledwo chodze , a jak jest w miarę dobrze , zapominam o problemie |
|
|
|
|
#2437 |
|
Przyczajenie
|
A ja dzisiaj wróciłam z kliniki i mam takie pytanie- czy to normalne, że wyglądam jakby cycki zaczynały mi się od obojczyka? Możliwe, że to opuchlizna? No i najważniejsze- ile dochodziłyście do siebie przy implantach pod mięsień?
|
|
|
|
#2438 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A z dochodzeniem do siebie to każdy ma troszkę inaczej, pierwsze 3 dni masakra potem 2 już ciut lepiej ale nadal kiepsko po 5 dniach już jest przełom a potem coraz lepiej ale tak ze 2 tyg. to trzeba liczyć na jako takie dojście do siebie. I ja nie mówię o bólu bo takowego nie miałam tylko o niemożliwości obsłużenia się samemu ![]() Andzikus tu Ci odpowiem, moje cycorki nie są jeszcze mięciutkie i mimo, że ruchomość im się troszkę poprawiła to są twarde i nadal lekko zdrętwiałe chociaż jak im pomogę rękami to się stykną ze sobą hihihiii
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-08-23 o 19:49 |
|
|
|
|
#2439 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki a ja wstawilam do albumu fotki
bo nie moge sie napatrzec
|
#2440 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
fajnie to wygląda jak się tak szybko przewinie przed po przed po
|
|
#2441 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dzisiaj mija mi miesiac po op![]() ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- horo powodzenia |
|
|
|
|
#2442 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No w starej pracuje.
|
|
#2443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też bym chciała takie coś od swojej usłyszeć ![]() zgadzam się
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
|
#2444 |
|
Raczkowanie
|
Olivko masz bardzo fajny rozmiarek piersi
Przepraszam, że nie pamiętam, ale Ty masz anatomki czy okrągłe?Anika ja też uważam, że jesteś cudowną mamą. Zawsze chciałam od mojej usłyszeć, że mi zrobi cycki
Edytowane przez Fuksja132 Czas edycji: 2012-08-23 o 22:13 |
|
|
|
#2445 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jesteś super dzielna babeczka! ---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ---------- chciałam obejrzeć, ale chyba nie mogę :-(
|
|
|
#2446 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:45 ---------- Poprzedni post napisano o 00:44 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2447 |
|
Raczkowanie
|
Anika ja jeszcze mam pare strupkow a jestem miesiac po operacji i pani dr powiedziala ze mam juz chodzic na basen , plywac zabka i tylko po plywaniu obmyc blizny dokladnie woda zeby tam 'chlor' nie siedzial. A pani dr mowila ci cos o masowaniu? Mi sie wydaje ze mi powiedziala zeby nie masowac...
Belseno piekne masz te piersi. Gratulacje! Dziewczyny mam pytanie: jak dlugo mialyscie piersi twarde? U mnie po 4 tyg trocszke jakby mieksze po bokach ale nadal skaly i nie mam czucia w prawym sutku, na dole piersi tez znieczulica.... ---------- Dopisano o 02:17 ---------- Poprzedni post napisano o 02:05 ---------- Tak mozliwe ze to opuchlizna ja tez na gorze mialam bardzo spuchniete. Daj im troche czasu, ja jestem 4 tyg po(pod miesnie) i jest juz troche lepiej bo opuchlizna schodzi ale mialam opuchniete strasznie na gorze i na dole piersi . Jezeli to nie opuchlizna to z tego co wiem czasem implant siedzi wyzej (szczegolnie w metodzie pod miesien) tak umiejscawia go chirurg i z czasem 'schodzi w dol' w kieszen ktora uformowal chirurg i zajmuje to nawet do 6 miesiecy lub w niektorych przypadkach do roku nawet wiec nie panikuj Podaje ci link w ktorym omawiaja podobny przypadek http://www.realself.com/question/bre...lants-too-highJa jestem 4 tyg po i wrocilam do pracy a bylabym w stanie nawet 3 tyg po . Po 2 tyg podrozowalam pociagiem 12 h babcie odwiedzic , od 5 dnia bylam juz w miare na chodzie. Do pionu z lozka zaczelam sie sama podnosic po ok 3 tyg, ale to wszystko kwestia indywidualna, Piersi sa nadal twarde i czule ale to pewnie zjamnie pare miesiecy zeby zupelnie zniknelo. Powodzenia!
|
#2448 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
lekarze niestety młodych nie traktują poważnie. ja mam od kilku lat problem z biodrem (mam 24lata... jeszcze ). nie umiem stanąć z nogami skrzyżowanymi tak żeby lewa była z przodu a stopy równolegle bo coś mi tą lewą blokuje. poza tym bolą mnie nadgarstki strasznie i mam problemy z kręgosłupem.. to poszłam do ortopedy i mu mówię co i jak i o tym biodrze, że mam małą ruchomość w tym stawie. a ten mnie zbadał tak że ja potrafię lepiej i mi gada: wystarczy pani taka ruchomość (no tak... mam 95lat i biodro potrzebuję tylko po to, żeby mi noga działała podczas chodu.. ) a badanie kręgosłupa polegało na tym, że miałam się na prostych nogach schylić do stóp i jak byłam w połowie drogi to mi powiedział, że nic mi nie jest. a na karteczce mi napisał: subiektywne odczuwanie bólu... posiedziałam w gabinecie 5min i wyszłam z niczym... myślałam, że dziada utłukę..aha i jeszcze jak mu zaczęłam wymieniać co mi się psuje to taki oburzony: a ile pani ma lat? skurczysyn jeden... |
|
|
|
|
#2449 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 03:20 ---------- Poprzedni post napisano o 02:56 ---------- ale wczoraj, czy przed wczoraj? znalazłam jakiś- ale on już chyba stary był![]() ![]() Cytat:
że linki do sklepów są. No są- znajdź proszę zdjęcia katalogowe modeli , podrzuć to zamienimy. Przydaj się na coś się i będzie git Kilka z nas siedziało po nocy by powstał pierszy post. Łatwo przyjść na gotowe i narzekać Więc nie narzekaj tylko podrzuć proszę katalogowe zdjęcia jeśli możesz. No ale czy to nie będzie reklama firmy produkującej dany stanik? Może zrezygnujmy i z firmy wrzućmy sam model- no ale to też będzie reklama danego modelu Nie wrzucajmy więc linku i nazwy - napiszmy jak stanik ma wyglądać . O a najlepiej narysuj nam go i wkleimy obrazek Tylko czy wtedy taka informacja nie będzie zupełnie bezużyteczna?
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
||
|
|
|
#2450 |
|
Zadomowienie
|
Witam
Horo, pomyślnego rozwiązania, całuję Was mooocno Katarzynko, Fuksjo - dziękuję za miłe słowa Tasha, dzięki za wiadomość "z pierwszej ręki". Dzisiaj pierwszy raz jadę na basen - z tygodniowym opóźnieniem, bo bałam się strupków, ale chyba nic się nie stanie, co? A masować dr nie pozwoliła, teraz na wizycie kontrolnej ma dopiero powiedzieć, czy coś mam z bliznami robić, czy nic .
|
#2451 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny jak myslicie bylam na kontroli i mam zalecony ten trumpha trophy n tyle ze od 10 wrzesnia tyle ze ja zaraz zmykam z Pl
moge ich sobie teraz nakupowac nic mi sie nie zmieni w rozmiarze???czy kupic jeden a potem poszukac w Holandii na miejscu??nie wiem czy oni trumpha maja hmm nigdy sie tym nie interesowalam![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ---------- dr powiedziala ze mam dobrze rozcwiczone miesnie ![]() ---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ---------- mi sie wydaje ze trumpha nie maja za to ten super sklep mam na miejscu oj jak tylko bede mogla odwiedze ![]() ![]() http://www.hunkemoller.com/corporate...?langtype=1033 |
|
|
|
#2452 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Horo
|
|
#2453 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
kasikkk87 tez mi się wydaje że raczej rozmiar Ci się nie zmieni. Cycki będą bardziej "miękkie" po jakimś czasie ale raczej się nie powiększą:P
|
|
|
|
#2454 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bo mi się nie udaje wogóle złapać skóry tu przy otoczce, ona jest strasznie napięta i faktycznie jest taki efekt jakby od spodu było coś przyczepione i wciąga tą otoczke do środka ---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- Cytat:
![]() Mya a jak te szwy w środku już się przyczepiły to co teraz?
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-08-24 o 10:21 |
||
|
|
|
#2455 |
|
Raczkowanie
|
hej
Dzidzia Horo 24.08 - To juz dzis, trzymamy kciuki Lenkii 06.09 - 13![]() Alex0912 12.11. - 80
|
#2456 |
|
Przyczajenie
|
a te implanty kiedy opadną? bo mam wrażenie, że sa bardzo wysoko a dół piersi jest 'pusty'...
|
|
|
|
#2457 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- Cytat:
ale przeszło.
|
|
#2458 |
|
Raczkowanie
|
Hej dawno mnie nie było oczywiście też się dołączam do trzymania kciuków za Horo i maleństwo
mnie dopada jakaś deprecha jak zaglądam w wasze albumy wakacyjne mi wakacje w tym roku nie były dane i pewnie już nie będą...a tak bardzo bym chciała gdzieś wyjechać i odpocząć... jeszcze mój tż wyjeżdza z pracy na tydzień na integrację do Bułgarii może jak będzie jakiś tani last to do nich jeszcze dołączę ale jak na razie za drogo jest, myślicie że ja też już bym mogła na basen zacząć chodzić taki mi brakuje ruchu czuje się już jak flak, siłownia wiem że odpada na razie to może chociaż basen ranki mam już ślicznie pogojone strupki wszystkie też poodpadały, jestem 3 tyg po ale na basen bym poszła w przyszłym tygodniu to wtedy będzie już miesiąc, miłego dnia
|
|
#2459 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
patrycjaw1989 Ty nawet się nie zastanawiaj tylko kupuj bilet i doleć do niego jak będzie w tej Bułgarii. Kilka dni wakacji to absolutna konieczność.
reginafalangi cierpliwości, to trochę musi potrwać. |
|
|
|
#2460 |
|
Zadomowienie
|
no kupilam 2 czarny i bialy innych w sumie nie ma
i jakos tak w dotyku mi sie nie podobaja heheh jakies sztywne kupilam te triumpha trophy n![]() mierzylam, przez przypadekk triactiona on to wygodnicki ale to mimoz apiecia bardziej top zreszta mialam problemy zeby go zapiac te moje trophy n kupilam...75 b a buuu zrobie fote wieczorem to ocenicie czy dobrze leza ale mam je jeszcze zszyc posrodku dr kazala przymiezalam c ale na sutkach mi odstaja w sumie tego b tez nie jestem pewna ale ekspedietke spojrzala powiedziala ze ok za to triaction c byl ok ![]() ![]() dziewczyny macie ten stanik w domu ja mam okolo 88,89 w biuscie pod ok 74 to co dobry kupilam ten 75 b???jak myslicie??tak chcialam stanik a teraz mam mase watpliwosci
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:03.

. 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

bo mi się nie udaje wogóle złapać skóry tu przy otoczce, ona jest strasznie napięta i faktycznie jest taki efekt jakby od spodu było coś przyczepione i wciąga tą otoczke do środka 
Dzidzia Horo
mnie dopada jakaś deprecha jak zaglądam w wasze albumy wakacyjne mi wakacje w tym roku nie były dane i pewnie już nie będą...a tak bardzo bym chciała gdzieś wyjechać i odpocząć... jeszcze mój tż wyjeżdza z pracy na tydzień na integrację do Bułgarii może jak będzie jakiś tani last to do nich jeszcze dołączę ale jak na razie za drogo jest, myślicie że ja też już bym mogła na basen zacząć chodzić taki mi brakuje ruchu czuje się już jak flak, siłownia wiem że odpada na razie to może chociaż basen ranki mam już ślicznie pogojone strupki wszystkie też poodpadały, jestem 3 tyg po ale na basen bym poszła w przyszłym tygodniu to wtedy będzie już miesiąc, miłego dnia