Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 82 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-23, 14:01   #2431
anika75
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Andzik, triumph Claudette jest miękki i zapinany z przodu, ale nie wiem, jakie mają rozmiary

Gwen, poproszę wielkie oczy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 10053518.jpg (34,8 KB, 40 załadowań)

Edytowane przez anika75
Czas edycji: 2012-08-23 o 14:06
anika75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 14:02   #2432
belseno
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez horo_2 Pokaż wiadomość
Dziękuję dziewczynki
Gwen, Balseno i wszystkie , którym już dziękowałam

A teraz mykam do albumiku

---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ----------

Balseno,
i cycki i fotki rewelacyjne
może za rok też sobie trzasnę taką sesyjkę
Horo polecam taką sesje, jak robiłam te fotki to nosem kręciłam, że nie takie... że skały za twarde, że ślizko i ciężko z wody wyjść, że tyłek za wielki, nogi z grube i takie tam jak to baba ale jak teraz patrze to wszystko mi się podoba i naprawdę muszę podziękować mojemu TŻ bo go wtedy objechałam, że mi brzydkie zdjęcia robi
Stary 2012-08-23, 14:04   #2433
anika75
Zadomowienie

Cytat:
Olivko,

a fotki to pewnie TŻ będzie pstrykał, bo ja kilka godzin będę tradycyjnie do niczego

a torbę do szpitala przepakowuję chyba 5-6 raz... najpierw ze względu na pogodę musiałam rzeczy dla małej zmienić na przewiewniejsze, a teraz kombinuję gdzie schować laptopika... żeby nie pojawić się jak nawiedzona z laptopem na ramieniu
E tam, od razu nawiedzona . Powiesz, że stado cycolin niecierpliwie czeka na zdjęcia Niuni i mamusi
Stary 2012-08-23, 14:05   #2434
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
Belseno ! Ja tak na szybko zaglądnęlam w albumik ale jestem pełna podziwu dla twoich piersi i brawa dla Doktorka
A dla Ciebie brawa że je tak ładnie obfociłaś na tle skał i morza. Rewelacyjne fotki. Uciekam do pracy
Gwen a co z Twoją pracą? Doczytałam już, że Cię przyjęli na intratne stanowisko, potem, że to kręty... rozumiem, że pracujesz w swojej starej robocie?
Jezuuu ja też muszę się wziąć do roboty, bo na chleb w tym miesiącu nie zarobie....
Stary 2012-08-23, 14:22   #2435
madziullasz
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Littaleya Pokaż wiadomość
MADZIULASZ. Lekarz mówi ze mogę pływać tylko tyle , a mi sie wydaje ze pływanie mi cellulitu nie spali .
Trochę i spali, może nie bezpośrednio ale każda aktywność fizyczna poprawi wydolność organizmu i przemianę materii a co za tym idzie organizm zacznie zwalczać cellulit, nawet intensywne marsze by pomogły a jeszcze lepiej z kijkami, oczywiście musiałabyś poznać technikę ale powinnaś upewnić się lekarza, czy wyrazi zgodę. A czy Twoje bóle są spowodowane reumatyzmem czy czymś innym? Mojej siostrze przy porodzie rozeszły sie biodra, to się nazywało rozejście spojenia łonowego i później łączyli ją na blachę, a na bóle stawów też cierpi ale to od reumatyzmu aczkolwiek mogła chodzić na aquafitness.
Stary 2012-08-23, 15:07   #2436
Littaleya
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez madziullasz Pokaż wiadomość
Trochę i spali, może nie bezpośrednio ale każda aktywność fizyczna poprawi wydolność organizmu i przemianę materii a co za tym idzie organizm zacznie zwalczać cellulit, nawet intensywne marsze by pomogły a jeszcze lepiej z kijkami, oczywiście musiałabyś poznać technikę ale powinnaś upewnić się lekarza, czy wyrazi zgodę. A czy Twoje bóle są spowodowane reumatyzmem czy czymś innym? Mojej siostrze przy porodzie rozeszły sie biodra, to się nazywało rozejście spojenia łonowego i później łączyli ją na blachę, a na bóle stawów też cierpi ale to od reumatyzmu aczkolwiek mogła chodzić na aquafitness.

Witam dziewczyny

MADZIULASZ. Lekarz stwierdził ze jak na swój wiek mam dość mocno zestarzale stawy , i wytarła mi sie chrzastka ? Pozatym moja babcia i prababcia chorowały na reumatyzm czyli na bóle stawów , bo dziś choroba pod nazwą reumatyzm ma wiele postaci . I ja myśle ze ja to poprostu odziedziczylam to w genach , bo bolą mnie wszystkie stawy nawet w palcach . Np. Jak trzymam w ręce długo cos ciężkiego , to sztywnieje mi nadgarstek i boli , jak sie rozrusza to ból przechodzi . Raz tylko trafiłam na lekarza kory brał mnie na poważnie ,Ale wypowadzilam sie z tego miasta , zawsze słyszałam jest Pani młoda i juz Panią nogi bolą i ha ha ha . teraz zbieram sie na poszukiwania nowego lekarza . Ale zawsze tak jest ze lecę w ostatniej chwili , jak juz ledwo chodze , a jak jest w miarę dobrze , zapominam o problemie
Littaleya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 19:07   #2437
reginafalangi
Przyczajenie

A ja dzisiaj wróciłam z kliniki i mam takie pytanie- czy to normalne, że wyglądam jakby cycki zaczynały mi się od obojczyka? Możliwe, że to opuchlizna? No i najważniejsze- ile dochodziłyście do siebie przy implantach pod mięsień?
reginafalangi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 19:36   #2438
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez reginafalangi Pokaż wiadomość
A ja dzisiaj wróciłam z kliniki i mam takie pytanie- czy to normalne, że wyglądam jakby cycki zaczynały mi się od obojczyka? Możliwe, że to opuchlizna? No i najważniejsze- ile dochodziłyście do siebie przy implantach pod mięsień?
no może nie od obojczyka ale faktycznie zaraz po op. wyglądały na mocno napompowane i od góry i od dołu a opuchliznę to na bank masz. Jak się wogóle czujesz? I jaki rozmiar wzięłaś?

A z dochodzeniem do siebie to każdy ma troszkę inaczej, pierwsze 3 dni masakra potem 2 już ciut lepiej ale nadal kiepsko po 5 dniach już jest przełom a potem coraz lepiej ale tak ze 2 tyg. to trzeba liczyć na jako takie dojście do siebie. I ja nie mówię o bólu bo takowego nie miałam tylko o niemożliwości obsłużenia się samemu

Andzikus tu Ci odpowiem, moje cycorki nie są jeszcze mięciutkie i mimo, że ruchomość im się troszkę poprawiła to są twarde i nadal lekko zdrętwiałe chociaż jak im pomogę rękami to się stykną ze sobą hihihiii

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-08-23 o 19:49
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 20:16   #2439
Olivkaa200
Zakorzenienie

Dziewczynki a ja wstawilam do albumu fotki bo nie moge sie napatrzec jak bylo a jak jest normalnie magia

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 20:37   #2440
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Dziewczynki a ja wstawilam do albumu fotki bo nie moge sie napatrzec jak bylo a jak jest normalnie magia
uśmiałam się niesamowicie fajnie to wygląda jak się tak szybko przewinie przed po przed po noo magia nie ma co
Stary 2012-08-23, 21:28   #2441
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
Witam

Kasik, a Ty już nie masz strupków? Czemu te moje tak długo się trzymają.
A może Ty na stojąco takie ruchy żabkowe wykonuj w wodzie, co? Wejdź po szyję i w wodzie rękami machaj jak przy pływaniu

Pachinko, Horo jutro ma cesarkę

Horo, już nie zaglądasz, pewnie ciężko Ci bidulko

Belseno, w chłopa koszulach mówisz? Hm, w sumie zobaczę jak by to wyglądało, ale on dużo większy ode mnie . A może Twoja instruktorka też miała piersi zrobione i mądrzyła się, jakie to ona cuda potrafi z cyckami wyprawiać

Moja córcia się skapnęła, że matka ma cycki powiększone . Moja tajemnica powoli wychodzi na jaw . Oby nie dotarło do pracy, resztę przeżyję
mam jeszcze strupkidzisiaj mija mi miesiac po op

---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ----------

horo powodzenia
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 21:41   #2442
gwendolinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
Gwen a co z Twoją pracą? Doczytałam już, że Cię przyjęli na intratne stanowisko, potem, że to kręty... rozumiem, że pracujesz w swojej starej robocie?
Jezuuu ja też muszę się wziąć do roboty, bo na chleb w tym miesiącu nie zarobie....
No intratne jak cholera. Po jednym dniu zrezygnowałam
No w starej pracuje.

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 22:10   #2443
katarzynka00
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
No liczyłam, durna, liczyłam . A wspiera mnie, jak najbardziej. Odkąd się dowiedziała pomaga mi we wszystkich domowych czynnościach, chociaż to ogólnie leniuszek niesamowity. Myślę, że na jej dyskrecję mogę liczyć, zaproponowałam jej też, że jeśli kiedykolwiek będzie chciała zrobić sobie piersi to jej pomogę . Bo piersi ma niestety po mnie .

Byłam, widziałam i dziś nie zasnę z zazdrości . Dziewczyny, jeśli chcecie spokojnie spać, to nie zaglądajcie do albumu Belseno, bo takie widoczki zaserwowała, że normalnie człowiek zębami zgrzyta
cudowną mamą jesteś
też bym chciała takie coś od swojej usłyszeć

zgadzam się i popieram w całej rozciągłości
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny

katarzynka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 22:11   #2444
Fuksja132
Raczkowanie

Olivko masz bardzo fajny rozmiarek piersi Przepraszam, że nie pamiętam, ale Ty masz anatomki czy okrągłe?

Anika ja też uważam, że jesteś cudowną mamą. Zawsze chciałam od mojej usłyszeć, że mi zrobi cycki

Edytowane przez Fuksja132
Czas edycji: 2012-08-23 o 22:13
Fuksja132 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 23:39   #2445
Precelka1
Raczkowanie

Cytat:
Dzięki Andzik
zaglądam sobie dzisiaj tutaj ... siedzę w domku, więc laptopik włączony i trochę go wykorzystuję

jesteś super dzielna babeczka!

---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ----------

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
chciałam obejrzeć, ale chyba nie mogę :-(
Stary 2012-08-24, 00:45   #2446
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Andzikus Pokaż wiadomość
Zmieniajac temat, szukam dosc wycietego modelu staniczka z niskim mostkiem i gleboka paszka zapinanego z przodu, oczywiscie bez push-upa. Czy ktoras z Was natrafila gdzies na takie cos w rozmiarze 65E lub 70D?
ja natrafiłam na taki. ale linku Ci nie mogę podesłać bo nie chcę robić reklamy. ale fajne staniki tam mają

---------- Dopisano o 00:45 ---------- Poprzedni post napisano o 00:44 ----------

Cytat:
Hej Żabulku,
myślę, ze jutro ok. 15-16
moja cesarka jest 3 z kolei, więc trochę jeszcze poczekam od rana
Ja też już się nie mogę doczekać... ciężko, coraz ciężej... a brzuchol mam przeogromny
pamiętam jak napisałaś, że się dowiedziałaś o ciąży... a w sumie już dzisiaj.... Mała się pojawi powodzenia
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 02:17   #2447
tasha2
Raczkowanie

Anika ja jeszcze mam pare strupkow a jestem miesiac po operacji i pani dr powiedziala ze mam juz chodzic na basen , plywac zabka i tylko po plywaniu obmyc blizny dokladnie woda zeby tam 'chlor' nie siedzial. A pani dr mowila ci cos o masowaniu? Mi sie wydaje ze mi powiedziala zeby nie masowac...

Belseno piekne masz te piersi. Gratulacje!

Dziewczyny mam pytanie: jak dlugo mialyscie piersi twarde? U mnie po 4 tyg trocszke jakby mieksze po bokach ale nadal skaly i nie mam czucia w prawym sutku, na dole piersi tez znieczulica....

---------- Dopisano o 02:17 ---------- Poprzedni post napisano o 02:05 ----------

Tak mozliwe ze to opuchlizna ja tez na gorze mialam bardzo spuchniete. Daj im troche czasu, ja jestem 4 tyg po(pod miesnie) i jest juz troche lepiej bo opuchlizna schodzi ale mialam opuchniete strasznie na gorze i na dole piersi . Jezeli to nie opuchlizna to z tego co wiem czasem implant siedzi wyzej (szczegolnie w metodzie pod miesien) tak umiejscawia go chirurg i z czasem 'schodzi w dol' w kieszen ktora uformowal chirurg i zajmuje to nawet do 6 miesiecy lub w niektorych przypadkach do roku nawet wiec nie panikuj Podaje ci link w ktorym omawiaja podobny przypadek http://www.realself.com/question/bre...lants-too-high
Ja jestem 4 tyg po i wrocilam do pracy a bylabym w stanie nawet 3 tyg po. Po 2 tyg podrozowalam pociagiem 12 h babcie odwiedzic, od 5 dnia bylam juz w miare na chodzie. Do pionu z lozka zaczelam sie sama podnosic po ok 3 tyg, ale to wszystko kwestia indywidualna, Piersi sa nadal twarde i czule ale to pewnie zjamnie pare miesiecy zeby zupelnie zniknelo. Powodzenia!

Cytat:
Stary 2012-08-24, 02:22   #2448
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Littaleya Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny

MADZIULASZ. Lekarz stwierdził ze jak na swój wiek mam dość mocno zestarzale stawy , i wytarła mi sie chrzastka ? Pozatym moja babcia i prababcia chorowały na reumatyzm czyli na bóle stawów , bo dziś choroba pod nazwą reumatyzm ma wiele postaci . I ja myśle ze ja to poprostu odziedziczylam to w genach , bo bolą mnie wszystkie stawy nawet w palcach . Np. Jak trzymam w ręce długo cos ciężkiego , to sztywnieje mi nadgarstek i boli , jak sie rozrusza to ból przechodzi . Raz tylko trafiłam na lekarza kory brał mnie na poważnie ,Ale wypowadzilam sie z tego miasta , zawsze słyszałam jest Pani młoda i juz Panią nogi bolą i ha ha ha . teraz zbieram sie na poszukiwania nowego lekarza . Ale zawsze tak jest ze lecę w ostatniej chwili , jak juz ledwo chodze , a jak jest w miarę dobrze , zapominam o problemie
może RZS?
lekarze niestety młodych nie traktują poważnie. ja mam od kilku lat problem z biodrem (mam 24lata... jeszcze ). nie umiem stanąć z nogami skrzyżowanymi tak żeby lewa była z przodu a stopy równolegle bo coś mi tą lewą blokuje. poza tym bolą mnie nadgarstki strasznie i mam problemy z kręgosłupem.. to poszłam do ortopedy i mu mówię co i jak i o tym biodrze, że mam małą ruchomość w tym stawie. a ten mnie zbadał tak że ja potrafię lepiej i mi gada: wystarczy pani taka ruchomość (no tak... mam 95lat i biodro potrzebuję tylko po to, żeby mi noga działała podczas chodu.. ) a badanie kręgosłupa polegało na tym, że miałam się na prostych nogach schylić do stóp i jak byłam w połowie drogi to mi powiedział, że nic mi nie jest. a na karteczce mi napisał: subiektywne odczuwanie bólu... posiedziałam w gabinecie 5min i wyszłam z niczym... myślałam, że dziada utłukę..
aha i jeszcze jak mu zaczęłam wymieniać co mi się psuje to taki oburzony: a ile pani ma lat?
skurczysyn jeden...
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 03:20   #2449
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
jak ja nie miałabym co na siebie wcisnąć też bym wpadła w dół... ja w sumie niewielu rzeczy musiałam się pozbyć i w zasadzie chodze w tym co przed op. tylko teraz fajnie jest uwypuklona pierś....hahaaa.....no to pięknie wykombinowałaś, w opiętej bluzce na cyckach ale jak coś to zawsze możesz największej plotkarze w pracy szepnąc niechcący, że przytyłas tu i ówdzie ale chyba nie jesteś w ciąży.... reszte dopowie sobie i innym sama. A co do pływania to mi dr powiedział, że mogę dopiero jak blizny będą wygojone czyli wszystko musiało poodpadać

---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ----------

strasznie oszczędni w informowaniu są w tej mojej klinice, dostałam info że mam przycisnąć zgrubienie palcem i masować kolistymi ruchami i tyle wiec z tego wynika że żaden poślizg nie jest mi potrzebny taki ucisk to mogę i na suchą skóre, w zasadzie to i przez stanik moge to robić...a szczypać to ja za bardzo nie mam jak bo to pod skórą na otoczce.

A z dziwnych rzeczy odkryłam wczoraj, że umiem poruszać cyckami jakoś tak napiełam mieśnie, że mi się podniosły do góry potem poluzowałam i one opadły i odkryłam, że da się to kontrolować wiec moge je podnosić oba na raz i każdy pojedyńczo, raz jeden raz drugi albo tylko jeden ahahaaa.... umiecie tak?:haha ha:
no własnie te na otoczce dziewczynki szczypały- min. po to żeby się nie przyczepiła, bo te na otoczce lubią to robić. I na razie jeszcze nie dźwigaj piersi mięśniami

---------- Dopisano o 03:20 ---------- Poprzedni post napisano o 02:56 ----------

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
Mya wyslałam ci PW
ale wczoraj, czy przed wczoraj? znalazłam jakiś- ale on już chyba stary był

Cytat:
Napisane przez Andzikus Pokaż wiadomość
[/COLOR

[/COLOR]Kobietki, chyba wazne!!!!
Zajrzalam dzis do pierwszej wiadomosci naszego watku i zauwazylam pewna niekonsekwencje - zaleca sie nie podawanie stron www firm i lekarzy w obawie przed reklama itd a ponizej podaje sie linki do sklepow sprzedajacych staniczki. Przeciez to zywa reklama przed ktora chcemy sie chronic. Czy raczej nie powinno sie podawac nazwe modelu staniczka zamiast linkow do sklepow je sprzedajacych
?
Ale że co Ci nie pasuje znowu? że linki do sklepów są. No są- znajdź proszę zdjęcia katalogowe modeli , podrzuć to zamienimy. Przydaj się na coś się i będzie git Kilka z nas siedziało po nocy by powstał pierszy post. Łatwo przyjść na gotowe i narzekać
Więc nie narzekaj tylko podrzuć proszę katalogowe zdjęcia jeśli możesz. No ale czy to nie będzie reklama firmy produkującej dany stanik? Może zrezygnujmy i z firmy wrzućmy sam model- no ale to też będzie reklama danego modelu Nie wrzucajmy więc linku i nazwy - napiszmy jak stanik ma wyglądać. O a najlepiej narysuj nam go i wkleimy obrazek Tylko czy wtedy taka informacja nie będzie zupełnie bezużyteczna?

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 07:39   #2450
anika75
Zadomowienie

Witam

Horo, pomyślnego rozwiązania, całuję Was mooocno

Katarzynko, Fuksjo - dziękuję za miłe słowa . Moja mama w życiu by mi tego nie zaproponowała, ba! odwodziłaby mnie od takiej fanaberii ze wszystkich sił

Tasha, dzięki za wiadomość "z pierwszej ręki". Dzisiaj pierwszy raz jadę na basen - z tygodniowym opóźnieniem, bo bałam się strupków, ale chyba nic się nie stanie, co? A masować dr nie pozwoliła, teraz na wizycie kontrolnej ma dopiero powiedzieć, czy coś mam z bliznami robić, czy nic .
Stary 2012-08-24, 08:33   #2451
kasikkk87
Zadomowienie

dziewczyny jak myslicie bylam na kontroli i mam zalecony ten trumpha trophy n tyle ze od 10 wrzesnia tyle ze ja zaraz zmykam z Plmoge ich sobie teraz nakupowac nic mi sie nie zmieni w rozmiarze???czy kupic jeden a potem poszukac w Holandii na miejscu??nie wiem czy oni trumpha maja hmm nigdy sie tym nie interesowalam

---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ----------

dr powiedziala ze mam dobrze rozcwiczone miesnie

---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ----------

mi sie wydaje ze trumpha nie maja za to ten super sklep mam na miejscu oj jak tylko bede mogla odwiedze

http://www.hunkemoller.com/corporate...?langtype=1033
Stary 2012-08-24, 09:40   #2452
Wiola33
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
dziewczyny jak myslicie bylam na kontroli i mam zalecony ten trumpha trophy n tyle ze od 10 wrzesnia tyle ze ja zaraz zmykam z Plmoge ich sobie teraz nakupowac nic mi sie nie zmieni w rozmiarze???czy kupic jeden a potem poszukac w Holandii na miejscu??nie wiem czy oni trumpha maja hmm nigdy sie tym nie interesowalam
Moim zdaniem rozmiar już się raczej nie zmieni, więc spokojnie możesz kupować. Ale nie przesadzaj z ilością

Horo powodzenia dzisiaj
Stary 2012-08-24, 10:05   #2453
kissy1234
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

kasikkk87 tez mi się wydaje że raczej rozmiar Ci się nie zmieni. Cycki będą bardziej "miękkie" po jakimś czasie ale raczej się nie powiększą:P
kissy1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 10:18   #2454
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
no własnie te na otoczce dziewczynki szczypały- min. po to żeby się nie przyczepiła, bo te na otoczce lubią to robić. I na razie jeszcze nie dźwigaj piersi mięśniami
kurcze nie wiem jak ja mam to szczypać bo mi się nie udaje wogóle złapać skóry tu przy otoczce, ona jest strasznie napięta i faktycznie jest taki efekt jakby od spodu było coś przyczepione i wciąga tą otoczke do środka a jak naciskam palcem i robie takie kółeczka to jest to bardzo nieprzyjemne, troche boli i jest taki efekt...hmmm...no ciężko to opisać ale robi mi się niedobrze no rwie mnie jakoś w żołądku i ślina mi się wydiela jakbym cytryne jadła....może to jakaś fobia....tak czy siak naciskam i masuje. Oki dźwigać nie będę...to jakoś tak niechcący wyszło

---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ----------

Cytat:
Napisane przez tasha2 Pokaż wiadomość
Belseno piekne masz te piersi. Gratulacje!
Dziewczyny mam pytanie: jak dlugo mialyscie piersi twarde? U mnie po 4 tyg trocszke jakby mieksze po bokach ale nadal skaly i nie mam czucia w prawym sutku, na dole piersi tez znieczulica....
Dziękuję tasha. A co do twardości to ja jestem 2 miesiące po i nadal są twarde, czucia nie mam ani w sutkach ani pod spodem (cięcie miałam dookoła otoczek) Tzn. zmiękły troche u góry i po bokach tak od połowy piersi w górę i są troszkę bardziej ruchome niż na początku ale cały czas czuję odrętwienie i są mocno naciągnięte, sama się zastanawiam ile im czasu potrzeba

Mya a jak te szwy w środku już się przyczepiły to co teraz?

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-08-24 o 10:21
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 10:43   #2455
Alex0912
Raczkowanie

GG do Alex0912

hej

Dzidzia Horo 24.08 - To juz dzis, trzymamy kciuki
Lenkii 06.09 - 13
Alex0912 12.11. - 80
Stary 2012-08-24, 10:43   #2456
reginafalangi
Przyczajenie

a te implanty kiedy opadną? bo mam wrażenie, że sa bardzo wysoko a dół piersi jest 'pusty'...
reginafalangi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 11:26   #2457
gwendolinka
Zadomowienie

Cytat:
a te implanty kiedy opadną? bo mam wrażenie, że sa bardzo wysoko a dół piersi jest 'pusty'...
Na pewno opadną. Zawsze sa sterczace na początku a poźniej się ukladaja i "opadają"

---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ----------

Cytat:

Dziękuję tasha. A co do twardości to ja jestem 2 miesiące po i nadal są twarde, czucia nie mam ani w sutkach ani pod spodem (cięcie miałam dookoła otoczek) Tzn. zmiękły troche u góry i po bokach tak od połowy piersi w górę i są troszkę bardziej ruchome niż na początku ale cały czas czuję odrętwienie i są mocno naciągnięte, sama się zastanawiam ile im czasu potrzeba

Mya a jak te szwy w środku już się przyczepiły to co teraz?
Ja miałam twarde z pół roku, później dopiero jak szłam czułam że się "ruszaają" i było to conajmniej dziwne... A co do czucia, ja miałam akurat nadwrażliwość, bardzo czułe na dotyk i ocieranie sie koszulek etc. Ogólnie mi się to podobało ale przeszło.

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 13:04   #2458
patrycjaw1989
Raczkowanie

Hej dawno mnie nie było oczywiście też się dołączam do trzymania kciuków za Horo i maleństwo mnie dopada jakaś deprecha jak zaglądam w wasze albumy wakacyjne mi wakacje w tym roku nie były dane i pewnie już nie będą...a tak bardzo bym chciała gdzieś wyjechać i odpocząć... jeszcze mój tż wyjeżdza z pracy na tydzień na integrację do Bułgarii może jak będzie jakiś tani last to do nich jeszcze dołączę ale jak na razie za drogo jest, myślicie że ja też już bym mogła na basen zacząć chodzić taki mi brakuje ruchu czuje się już jak flak, siłownia wiem że odpada na razie to może chociaż basen ranki mam już ślicznie pogojone strupki wszystkie też poodpadały, jestem 3 tyg po ale na basen bym poszła w przyszłym tygodniu to wtedy będzie już miesiąc, miłego dnia
Stary 2012-08-24, 13:26   #2459
kissy1234
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

patrycjaw1989 Ty nawet się nie zastanawiaj tylko kupuj bilet i doleć do niego jak będzie w tej Bułgarii. Kilka dni wakacji to absolutna konieczność.

reginafalangi cierpliwości, to trochę musi potrwać.
kissy1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 13:33   #2460
kasikkk87
Zadomowienie

no kupilam 2 czarny i bialy innych w sumie nie ma i jakos tak w dotyku mi sie nie podobaja heheh jakies sztywne kupilam te triumpha trophy n
mierzylam, przez przypadekk triactiona on to wygodnicki ale to mimoz apiecia bardziej topzreszta mialam problemy zeby go zapiac te moje trophy n kupilam...75 b a buuu zrobie fote wieczorem to ocenicie czy dobrze leza ale mam je jeszcze zszyc posrodku dr kazala przymiezalam c ale na sutkach mi odstaja w sumie tego b tez nie jestem pewna ale ekspedietke spojrzala powiedziala ze okza to triaction c byl ok

dziewczyny macie ten stanik w domu ja mam okolo 88,89 w biuscie pod ok 74 to co dobry kupilam ten 75 b???jak myslicie??tak chcialam stanik a teraz mam mase watpliwosci
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości