|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2401 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. VII
|
|
|
|
#2402 |
|
Raczkowanie
|
ona sama siebie pojechala- w sensie swoj gust, skoro uwaza, ze on jest brzydki... co za puste dziewcze... a glosu tez zdzierzyc nie moge, drze sie jak stare przesieradlo
|
|
#2403 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#2404 |
|
Zakorzenienie
|
Naprawdę? Wygląda na dużo starszego (ale na pewno jest dużo mądrzejszy od niej). Porażka po całej linii, aż mi się płakać zachciało
. Jak ona mogła coś takiego w sieć wrzucić? Boże, no brak słów. Przecież jak się kogoś kocha, to ta osoba jest dla nas najpiękniejsza na świecie, a tu takie coś . Zaraz się popłaczę
|
|
#2405 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie widziałam reklamę programu Hani na TLC. Mega pozytywnie i ciepło się zapowiada, rewelacja
|
#2406 |
|
Karo
|
życze mu żeby przejrzał na oczy
|
|
|
|
#2407 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?Cytat:
1. woli mieszkać w swym cudownym pokoju niż z TŻ ? czy może mamusia z tatusiem na to nie pozwalają? Ja bym wolała mieszkać z moim TŻ wspólnie w małym mieszkanku niż oddzielnie2. Robi filmik z chłopakiem, przy czym przez większość czasu nie dopuszcza go do głosu, bo 'ona jest najważniejsza' 3. Można sobie tłumaczyć ich zachowanie tak jak stosunki Katosu i Maxineczki, czyli pewną zażyłością, ale ja z moim TŻ czasami sobie dokuczamy, ale nie ośmieszyłabym przed innymi i nasze złośliwości zostawiamy sobie na te chwile kiedy jesteśmy we dwoje. 4. i ten tekst 'kraj! Rozumiesz co to znaczy kraj?' Ja nie odebrałam tego żartobliwie a raczej jako chamska odzywka i robienie z niego głupiego... Ja sama nie wiem czy zwróciłabym od razu uwagę na słowo kraj i nie palnęłabym w odpowiedzi 'Paryż' 5. 'wybrałabym chłopaka, bo skoro już mam to nie muszę się o nikogo starać' ![]() 6. 'czy pomagasz mu się ubierać?' 'czasami kupuje coś czego nie chcę' yyy... to chyba on się ma dobrze czuć w ubraniu nie ona 7. 'ja na początku nie chciałam z nim być, no ale wyszło, że jestem' 8. Komentarz dotyczący jego wyglądu 9. 'zaraz to ja Cię mogę pobić...' 10. "Czy Twoja mama od razu zaakceptowała Alana?" i jej odpowiedź Mówcie co chcecie, ale ja w większości jej chamskich wypowiedzi nie widzę żartobliwego tonu... do tego wiele z tych pytań jest bardzo prywatnych....
|
|
#2408 |
|
Przyczajenie
|
Zarzucanie komuś, że nie kocha swojego partnera jest kuriozalne :| Nie każdemu z łatwością przychodzą emocje i okazywanie ich, niektórzy się krępują. Bezczelność i kuriozum. Nie wiecie, jak jest w ich związku, ani jak im się układa, więc z łaski swojej zostawcie ich w spokoju, jak cywilizowani i kulturalni ludzie
Obejrzałam ten filmik i jak ktoś nie potrafi odróżnić poczucia humoru(sarkazm) od chamstwa to... ![]() Widziałam inny filmiku, w którym to chłopak robi makijaż dziewczynie i ogólnie na początku on mówi, że ona jest brzydka itp. i że trzeba ją upiękrzyc(sarkazm, poczucie humoru) i też komentarze były, że jest niemiły Nie ma to jak nie rozumienie i przekręcanie.
|
|
|
|
#2409 |
|
Zakorzenienie
|
Ale ona sobie nie robiła żartów, nie rozumiesz?! Poza tym i żartowanie ma swoje granice, a jak je się przekroczy, jest się zwykłym chamem!
|
|
#2410 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Dziękuję
|
|
|
|
|
#2411 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak pisałam wyżej w jej odzywkach nie widziałam niczego, co mogłoby sugerować, że żartuje, było to raczej 'nastawianie' się na niego
|
|
#2412 |
|
summer vibes;)
|
Chłopak zakochany rzeczywiście, a ona traktuje go chyba jako kolegę raczej... To wygląda zupełnie tak, jakby badała na ile sobie może pozwolić, a on jej pozwala na bardzo dużo, więc jest coraz bardziej chamska wobec niego. Nie powinna, ale taki typ, a chłopak jest uległy, trochę się poobraża i tyle tylko. Straci przy niej całą pewność siebie.
|
|
|
|
#2413 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jego w tym momencie też uważasz za mało ogarniętego skoro w momencie dotyczącym jego wyglądu filmik jest poucinany. No ale on przecież też sarkazmu nie wyczuł. Dla mnie to było chamstwo i tyle. Mówienie komuś tego na osobności i może dla jaj to chyba co innego niż publiczne ośmieszanie w necie?
|
|
#2414 |
|
Raczkowanie
|
Obejrzałam ten filmik. Oj biedny ten chłopak
|
|
|
|
#2415 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tej laluni nie przychodzi wcale z trudem okazywanie emocji, okazuje je i nie sa to pozytywne emocje. |
|
|
|
|
#2416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem jak Wy, ale ja wolałabym być głupia i znać granice niż być 'inteligentna' i chamska
|
|
#2417 |
|
Raczkowanie
|
http://www.pudelek.tv/video/UDAWAL-C...-nabrali-1050/ widziałyście ?
Edytowane przez Violettea Czas edycji: 2012-08-24 o 11:45 Powód: dupa |
|
|
|
#2418 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- Cytat:
![]() Żeby nie było dziewczyny nie bronię, ogólnie uważam, że jest w filmikach bardzo zarozumiała, kiedyś ją oglądałam, ale nie lubię osób tak zapatrzonych w siebie
|
||
|
|
|
#2419 |
|
Rozeznanie
|
Nowy filmik u Red Lipstick M0nster
http://www.youtube.com/watch?v=YfnC7yaD_Hc Ciasteczko25 nowy filmik http://www.youtube.com/watch?v=h44UFN-eL9k |
|
|
|
#2420 |
|
Zakorzenienie
|
Mi się wydaje,że to jeszcze młoda dziewczyna i stąd takie zachowanie. Mój licealny związek też był ...
tzn po czasie myślę sobie : jak mogłam tak się zachowywać względem swojego chłopaka.
|
#2421 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bardzo nierozsądne, kolejny przykład głupoty na youtube, znów miało wyjść "czadowo" czyli śmieszne z jajem a wyszło marnie , ośmieszyła siebie a nie swojego faceta. Olimpi wpis na blogu: "heheh no a na koniec kochani ja chyba kiedyś o tym wspominałam...ale...dziś oglądałam filmik jednej z młodych dziewczyn na yt swoją drogą bardzo fajny kanał waniliowymakeup ![]() no i ona wspominała, że na wizażu ją obsmarowują i m i się przypomniał jeden tekst heheh o mnie rzecz jasna (nie wiem dlaczego ale teraz to mnie tak bawi ) pisały pisze swoimi słowami bo nie mam cytatu ale sens będzie taki jak powinien *"dała zdjęcie ze swoim mężem taki młodzi pewnie wpadli jako nastolatkowie"*" quiz u niej na blogu jest, ciekawe co jest do wygrania
Życie jest łatwiejsze niż się Nam się wydaję. Wystarczy godzić się z tym, co jest nie do przyjęcia, obywać się bez tego co niezbędne i znosić rzeczy nie do zniesienia. Edytowane przez isabelka00 Czas edycji: 2012-08-24 o 12:10 |
|
|
|
|
#2422 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyna chyba chciała wyglądać na bardzo wyluzowaną i nonszalancą. Niestety wyszła na arogancką i wyniosłą. Jest jeszcze młoda i (pewnie) niedojrzała i stąd takie zachowanie.
|
|
|
|
#2423 |
|
Zadomowienie
|
To jest wychowanie i charakter. Ja nie widzę powodu żeby coś takiego usprawiedliwiać młodością
Ona nie ma 5 czy 8 lat, że nie myśli nad tym co mówi.
|
#2424 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
komentarz Alana pod tym filmikiem: Do tych wszystkich co tak wyskakują na Martę, że mnie nie szanuje, nieprawda szanuję mnie tylko podejdźcie do tego filmiku z zapasem bo miał być żartobliwy a nie poważny ![]() Alan Bartczak 1 tydzień temu 56 |
|
|
|
|
#2425 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() niefajnie to wszystko wygląda tak czy siak
|
|
#2426 |
|
Przyczajenie
|
Nie podobało mi się to co powiedziała, czasami warto pomyśleć zanim coś się powie. Ale to nie znaczy że go nie kocha czy nie szanuje, nie jesteśmy z nimi 24 godziny na dobę. Marta w którymś filmiku powiedziała że nie ma kontaktu z ojcem, że w niczym jej nie pomaga i to może mieć wpływ na jej okazywanie uczuć publicznie, ale tak naprawdę możemy pisać że Alan jest biedny itp. ale nie znamy ich prywatnych relacji między sobą.
|
|
|
|
#2427 |
|
Raczkowanie
|
ja ją pierwszy I chyba ostatni raz widziałam w tym załączonym filmiku - i kopara mi opadła że ona ma ponad 8 tys. subskrybentów!
|
|
|
|
#2428 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Afera to jej drugie imie (albo glupota)
|
|
|
#2429 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2430 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A tutaj Digitalka opowiada o swoim programie: http://www.youtube.com/watch?v=72nIo...&feature=g-u-u I niezbyt atrakcyjne jak dla mnie paznokcie u Michelle: http://www.youtube.com/watch?v=EtNOI...&feature=g-u-u |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:51.

? czy może mamusia z tatusiem na to nie pozwalają? Ja bym wolała mieszkać z moim TŻ wspólnie w małym mieszkanku niż oddzielnie

jego w tym momencie też uważasz za mało ogarniętego skoro w momencie dotyczącym jego wyglądu filmik jest poucinany. No ale on przecież też sarkazmu nie wyczuł. Dla mnie to było chamstwo i tyle. Mówienie komuś tego na osobności i może dla jaj to chyba co innego niż publiczne ośmieszanie w necie?
swoją drogą bardzo fajny kanał waniliowymakeup
) 
(albo glupota)