Ostatnie chwile z brzuszkami, czas na wrześniowo-październikowe mamy! - Strona 98 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-25, 13:00   #2911
LadyBeatta
Zadomowienie

Dot.: Ostatnie chwile z brzuszkami, czas na wrześniowo-październikowe mamy!

colds, spioszka- gratulacje! a Zuzia jaka sliczna i rozesmiana
Stary 2012-08-25, 13:05   #2912
I_K
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maggie123 Pokaż wiadomość
Jeszcze raz dziękuję Kochane za wszystko
maggie jeszcze raz gratuluje śliczne maleństwo jakie ma długie włoski
Stary 2012-08-25, 13:13   #2913
niegrzeczna88
Wtajemniczenie

hej dziewczyny
Nocka u mnie srednia.. mala tak wariowala , wypinala sie ze mialam dosyc tak bardzo chciałabym juz urodzic i miec moja malutka w domku
U mnie dzis pochmurno, fajne powietrze wiec jest czym oddychac.
Jakis festyn mamy na lidlu wiec bylam od rana z moja chrzesniaczka i dopiero teraz mam czas do Was zajrzec

Gda rewelacyjnie wygladasz, pozazdroscic figurki naprawde
Spioszka gratuluje,ale duzy synus, czekamy na fotki
maggie witaj w domku Zuzia jest przepiekna a jak sie usmiecha

juz nie wiem co mialam komu odpisac

IGA

Maja

niegrzeczna88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-25, 13:18   #2914
tamlin111
Zakorzenienie

Ja na pobranie zawsze na czczo, ale ja nie umiem jeść tak rano. Wstaję normalnie około 7-ej a jem koło 10-tej więc bez problemu wytrzymuję.

Zuzia cudowna
Stary 2012-08-25, 13:30   #2915
karolluki
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Sojka1990 Pokaż wiadomość
Witam się

u nas również cisza... pewnie już więcej sierpniówek sierpniówkami się nie stanie :P
Ładne jaja nie ??
Ja naprawdę się nastawiałam na poród pod koniec sierpnia więc trochę się rozczarowałam że jeszcze nic się nie dzieje, no chyba że wszystko się jakoś ekspresowo zacznie i urodzę do piątku

Cytat:
Napisane przez sandra23s Pokaż wiadomość
a ja mam w nosie strasznie sucho i musze sobie wodą morską psikac.

ja u sie u siebie doszukuje oznak porodu ale jak sie zaczną to pewnie bede chciała,zeby sie cofneły
To tak jak ja, tylko czekam żeby mnie coś zakłuło czy zabolało, a jak za długo boli to się boję a wieczorem jak kładę się spać to się zastanawiam czy prześpię całą noc czy coś się będzie działo, a jak budzę się rano w swoim łóżku to czuję taką ulgę że to jeszcze nie dziś

Cytat:
Jezuu znając moje szczęście i to że podły człowiek jestem to mała się urodzi 31sierpnia :P się z TŻtem śmialiśmy kiedyś że jakby się tak urodziła to by zrobiła niezly prezent urodzinowy pewnej pani- a mianowicie jego byłej żonie
Ja mogę rodzić nawet 31, byle by nie po terminie Mąż mówi że Paulinka czeka na 31 bo wtedy są imieniny Pauliny i będzie miała dwa w jednym- urodziny i imieniny

Maggie ale słodka ta twoja maluszkowa
karolluki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-25, 13:38   #2916
lidka0308
Zadomowienie

Maggie twoja malutka ma niesamowite te włosy, normalnie zaraz będziesz jej mogła kucyki robić i jest prześliczna - jak każde nasze wątkowe dziecko.
lidka0308 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-25, 13:44   #2917
zielona1911
Zakorzenienie

ja mam teraz pytanie do Was,bo juz 4 razy wymienialam wkladke bo strasznie sie ze mnie leje. Patrzylam na wc lusterkiem i widac bylo jak cos sie przezroczystego saczy i czasami w tym jest troche bialego. Jednym slowem jestem zesrana
zielona1911 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-25, 13:46   #2918
sandra23s
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zielona1911 Pokaż wiadomość
a ja piore kołdre w pralce i modle sie zeby nic sie nie stało

ja chcialam swoja ostatnio wyprac ale sie do pralki nie zmiescila bo ma 200x220 cm

maggie malutka jest cudowna

Wiktor 1.09.2007,g.9:10,3600g 54cm

Pola 5.09.2012, g.0:03,4090g 53cm
sandra23s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-25, 13:53   #2919
katiem
Wtajemniczenie

Cześć kochane

Jestemw domku i obiad robie.

Cytat:
Dziewczyny, wróciłyśmy od wczorajszego popołudnia wreszcie w domku. Troszkę dłużej potrzymali nas w szpitalu, bo najpierw zaobserwowano delikatne/dziwne drgania rączek i trzeba było sprawdzić. Całe szczęście usg główki wyszło ok. na razie mam skierowanie do neurologa (na wszelki wypadek) i mam obserwować (a to akurat nic trudnego, bo godzinami mogę się wpatrywać w moją królewnę i podziwiać ten mój mały wielki cud jestem zakochana po uszy...

Bardzo Wam wszystkim dziękuję za wsparcie, kciuki i smsy podtrzymujące na duchu (Tamlin)

Jeszcze nie wiem, komu mam gratulować, bo ciągle nie mam czasu nadrabiać. Ale mimo to ze szczerego serca gratuluję Nowym Mamusiom - na pewno byłyście bardzo dzielne i wszystkim Maluszkom - rośnijcie zdrowo dzieciaczki

Dla tych kobietek, które martwią się powrotem do siebie po porodzie - nawet po tych moich przejściach, można w miarę ekspresowo. Rano już zajmowałam się małą, a w nocy zaraz po porodzie kilka razy ją karmiłam. No i spadek wagi - wróciłam do domu już tylko z 4 kg na plusie i codziennie mi 0,5-1kg ubywa
Hej Maggie

Cytat:
Napisane przez Anusia479 Pokaż wiadomość
[/COLOR]A i nie pochwaliłam sie dzisiaj mamy 33 tydzień czyli wkraczamy w 34
Z tej okazji stawiam karpatke

Cytat:
Napisane przez angel166 Pokaż wiadomość

a dodatkowo dziś kolejny powód mamy do radości. Kończymy dziś 37 tc i
zaczynamy 38tc także soczek i ciacho dla wszystkich

anusia , kajaja i świętuję razem z Tobą

katiem i trzymanie kciuków pomogłodzieki mężulowi ściągnięto gips i dostał jeszcze tydzień l4
)
Gratuluje
I super ze u meza lepiej. I brawa dla niego za tesciow

Cytat:
Napisane przez karolluki Pokaż wiadomość
Wczoraj wieczorem miałam wizytę ale było opóźnienie u mojej gin i późno wróciłąm do domu już nie miałam siły pisać co i jak. Wszystko jest w porządku oprócz tego że nic na razie się na poród nie zapowiada, termin za tydzień a szyjka zamknięta, nie gotowa do porodu. Więc jest duże prawdopodobieństwo że nie zostanę mamą sierpniową tylko wrześniową. Gdybym nie urodziła do 5 września to mam się zgłosić do szpitala, będą chyba wywoływać, już się boję
No to super ze ok. I u mnie to samo z szyjka. W poniedzialek mam wizyte i zobaczymy co powie

Cytat:
Napisane przez gda Pokaż wiadomość
o...My też dziś kończymy 37 tydzień!!!

A powiedzcie - jeśli podczas seksu, wyraźnie czuję że jestem troszeczkę luźniejsza niż przez całą ciążę, to może być znak, że się troszkę tam rozwiera/skraca???

Pawełek

Kubuś
katiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-25, 13:56   #2920
Almariel
Zakorzenienie

Maggie Malutka jest boska
Almariel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-25, 14:05   #2921
Sojka1990
Zadomowienie

Zielona jest taki sposób domowy zeby sprawdzić czy to wody.

Weź sobie troche waty wsadź w gacie zamiast wkładki, jeśli wata szybko przemoknie zgłoś się na IP. jeśli to tylko śluz to wata będzie mokra ale nic z niej nie wyciśniesz
Stary 2012-08-25, 14:09   #2922
zielona1911
Zakorzenienie

Cytat:
Zielona jest taki sposób domowy zeby sprawdzić czy to wody.

Weź sobie troche waty wsadź w gacie zamiast wkładki, jeśli wata szybko przemoknie zgłoś się na IP. jeśli to tylko śluz to wata będzie mokra ale nic z niej nie wyciśniesz
zrobilam i czekam.
A to jak sie powinny one saczyc? tak caly czas czy z przerwami?
Stary 2012-08-25, 14:10   #2923
katiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Jezuu znając moje szczęście i to że podły człowiek jestem to mała się urodzi 31sierpnia :P się z TŻtem śmialiśmy kiedyś że jakby się tak urodziła to by zrobiła niezly prezent urodzinowy pewnej pani- a mianowicie jego byłej żonie
No kiepsko by bylo

Cytat:
Napisane przez weronika_91 Pokaż wiadomość
no ja nigdy nie prałam więc nie mam pojęcia co z niej będzie nie no jak zrobiłaś na delikatne to myślę że się nic nie powinno stać

Czy wy chodzicie na czczo na pobranie krwi ? bo ja ostatnio wyczytałam że nie trzeba i dziś normalnie przed pójściem śniadanie zjadłam
Ja po sniadanku.

Asiulka co za gowniara. ale moze wreszcie dotrze.

Byłam dzisiaj w SR bo mnie polozna srodowiskowa zaprosila. Ona jest bezplatna. bylo o szczepieniach - temat rzeka i dostalam gratisy allerco - ale sklad mi sie nie podoba wiec maluszka w tym kapac nie bede.

Pawełek

Kubuś
Stary 2012-08-25, 14:15   #2924
martusia26
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez katiem Pokaż wiadomość
Uwaga Uwaga Wieści od COLDS
Po przebiciu pęcherza pecherza zaczelam odczuwac skurcze. Melcia jest juz nami od ok 16:30. Ma 3060g i 54cm

Heloł,
chciałam nadrobić wczorajszy dzien a tu od razu takie wiadomości. Ja to rycze jak szalona na takie wieści. Bardzo się cieszę, że nie musieli robić cięcia. Gratuluje ColdsJestem przeszczęśliwa jakbym to ja sama urodziła.
Ciekawe co czeka mnie na dalszych stronach?
My wczoraj kupiliśmy wózio i łóżeczko Tylko mąż uparł się na x-landera x-move majątek kosztował jak dla mnie, ale juz siły nie miałam upierać się przy Larecie. No ale muszę przyznać że śliczny jest. Za tydzień odbieramy.
Stary 2012-08-25, 14:47   #2925
anesh_
Zakorzenienie

Dzień dobry... Ale dzisiaj śpiąca jestem... Poszłam spać o 1, mój psiur całą noc szczekał. On też nie mógł zasnąć w nowym miejscu (u mojej mamy) - heheh, cały tydzień już mu mówiłam, że pojedziemy na kilka dni i nagle zdziwiony:P. O 6 obudził mnie budzik, którego ktoś zapomniał wyłączyć, o 7 siostra smsem.... ajjjj masakra.
Wstałam o 9 zjadłam z rodzicami śniadanie, tata poszedł na grzybki, a ja z mamą w kuchni gotowałyśmy i sprzątałyśmy. Dopiero teraz skończyłyśmy. Ciekawe jak tam w moim domku..... Mam nadzieję, że żadna rura nie pęknięta i wszystko inne też całe... Ja rzadko wyjeżdżam i stąd tak myślę o tym.

Wszystkich rozpoczętych tygodni gratuluję. Coraz bliżej czasu, kiedy wszystkie poznamy nasze maleństwa.

Gratuluję także wszystkich udanych wizyt Maggie i spioszce już cudownych malców gratulowałam. Spioszka pokaż nam swojego szkraba. Maggie, a ile przytyłaś przez całą ciążę? Super, ze zostały Ci tylko 4 kg, a może teraz to już mniej.

Asiulka bardzo dobrze zrobiliście z tą młodą.
Angel dobrze, że wszystko po waszej myśli i że mężul mógł zdjąć już gips.

Cytat:
Napisane przez karolluki Pokaż wiadomość
Anesh mam nadzieję że zdałaś ten egzamin, trzymam mocno kciuki za to
Dziękuję Też już chciałabym mieć to z głowy i móc powiedzieć - że pierwszy rok magisterki za mną.

Dobrze, ze wizyta udana, a urodzić i tak urodzisz niedługo, no nie? Nie ma wyboru

Cytat:
Kwasy DHA są osobno.
A już własnie doczytałam, że w femibionie 2, który ja biorę jest. W sensie są dwie tabletki i jedna to witaminki, a druga to ten DHA.

Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość
Dzień dobry. Matko jaka okropna noc. Nie mogłam spać na prawym boku. Spałam na lewym, ale jak biodro mi ścierpło i bolało to położyłam się na prawy, a wtedy masakra jakaś, niedobrze mi się robiło, cały pokój wirował... Pierwszy raz tak miałam, no i się nie wyspałam.
Kropek ma dziś o 15-tej wrócić i robić pokój. A tak w ogóle mam dylemat gdzie rodzić. Byłam na tą Trzciankę nastawiona co jest 30km od nas, ale wczoraj okazało się że Kropka byłego kolegi z pracy żona jet oddziałową porodówki u nas i mówiła mu abym przyszła zobaczyła i ona do porodu przyjedzie jeśli będę chciala. I teraz niewiem. W tygodniu pojadę zobaczę tą naszą porodówkę.

Naszego busa ma jutro jeden facet oglądać. Fajnie by było jakby kupił, bo tak to stoi i się brudzi.
Egzamin zdasz A zalania kuchni współczuję.
Matko biedna. Współczuję nocy. A to nie było tak, ze lepiej na lewym boku spać?.
Ja też cały czas myślę nad ta Trzcianką.... ale od nas to trochę daleko...
Oby autko się sprzedało. My mogliśmy ten nasz w sumie trochę drożej sprzedać i mieć więcej na nowe autko....bo dobre ten nasz stary samochód, dość komfortowy... no ale cóż mój kuzyn chciał wziąć i miał tylko tyle za ile mu sprzedaliśmy...:P

Cytat:
Napisane przez kasiam187 Pokaż wiadomość
femibion ma 2 tabletki w opakowaniu(rozowa-witaminy i zółta-DHA), i bierzesz dwie za jedyn razem
O już właśnie doczytałam. Dziękuję.

Cytat:
A najśmieszniejsze jest to, że okropnie się ślinię! Po prostu budzę się z twarzą, całą dłonią, a czasem ręką aż po łokieć i poduszką przemoczoną! Obrzydliwe

Ja tez się śliniłam... ale nie tak mocno:P. Teraz śpię cały czas z zamkniętą buzią, bo mam takie gumki na aparacie ortodontycznym, które mi wszystko ściskają

---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ----------

Cytat:
Na pewno chcecie wiedzieć? Bo sam poród wspominam dość traumatycznie, ale za to cały dzień (z perspektywy czasu) zapisał się jako najszczęśliwszy dzień mojego życia. I zdecydowanie muszę powiedzieć, że ból da się przeżyć (choć nie wyobrażałam sobie, że to aż tak boli, że człowiek modli się o to, żeby się wreszcie skończyło, żeby coś sie nagle zmieniło, chce się wycofać i gdzieś przed tym bólem schować a odwrotu nie ma) a później pamięta się tylko to wielkie, nieopisane szczęście, gdy dostaje się maluszka w ramiona... I już nic nie jest takie samo....
Boję się.... Ale masz rację te maleństwo wszystko wynagrodzi.
Dawaj znać jak mała Zuzka się czuje. Jest prześliczna.
Dobrze, ze już macie wózek
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-25, 14:47   #2926
Sojka1990
Zadomowienie

Cytat:
zrobilam i czekam.
A to jak sie powinny one saczyc? tak caly czas czy z przerwami?
z tego co pamiętam chyba Tamllin (?) mówiła o tym że wody najmocniej wyciekają w pozycji leżącej bo na stojąco lub siedząco główka dziecka może utrudniać wyciek.
Stary 2012-08-25, 14:53   #2927
anesh_
Zakorzenienie

martusia26 gratuluję wózia
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-25, 15:23   #2928
zielona1911
Zakorzenienie

Cytat:
z tego co pamiętam chyba Tamllin (?) mówiła o tym że wody najmocniej wyciekają w pozycji leżącej bo na stojąco lub siedząco główka dziecka może utrudniać wyciek.
a no to u mnie nie na lezaco. to dobrze

---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ----------

chyba jednak to wody,polozylam sie na plecach i wycieklo ze mnie i cale majktki na dupie mokre i poszlam do wc i juz troche wiecej sie lało. Chyba zbieram sie do szpitala
Stary 2012-08-25, 15:26   #2929
katiem
Wtajemniczenie

zielona to jedz lepiej.

Pawełek

Kubuś
Stary 2012-08-25, 15:29   #2930
Sojka1990
Zadomowienie

Cytat:

---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ----------

chyba jednak to wody,polozylam sie na plecach i wycieklo ze mnie i cale majktki na dupie mokre i poszlam do wc i juz troche wiecej sie lało. Chyba zbieram sie do szpitala
no to nie ma żartów.
uciekaj jak najszybciej
Stary 2012-08-25, 15:39   #2931
martusia26
Rozeznanie

Nadrobiłam
Cytat:
Napisane przez spioszka Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, wybaczcie,ze tak długo się nie odzywalam, ale po prostu nie miałam siły ... Nasz Julian urodził się o 3.16 angielskiego czasu, waży 3 .80 kg i mierzy 57cm. Jakimś cudem miałam sile jeszcze przec, ale i tak poszło szybko, bo tylko 26min i był już z nami!!! Fakt faktem, ze po tak długim porodzie nie miałam siły go nawet dobrze potrzymac i się nim nacieszyć . Julek jest cudowny!!! P.S- nie byłam nacinana i tez nie peklam
Gratuluję Kochana no i że bez tego nacięcia się udało to rzeczywiście rewelacja. Czekamy na zdjęcia.
Cytat:
Dziewczyny, wróciłyśmy od wczorajszego popołudnia wreszcie w domku. Troszkę dłużej potrzymali nas w szpitalu, bo najpierw zaobserwowano delikatne/dziwne drgania rączek i trzeba było sprawdzić. Całe szczęście usg główki wyszło ok. na razie mam skierowanie do neurologa (na wszelki wypadek) i mam obserwować (a to akurat nic trudnego, bo godzinami mogę się wpatrywać w moją królewnę i podziwiać ten mój mały wielki cud jestem zakochana po uszy...

Bardzo Wam wszystkim dziękuję za wsparcie, kciuki i smsy podtrzymujące na duchu (Tamlin)

Jeszcze nie wiem, komu mam gratulować, bo ciągle nie mam czasu nadrabiać. Ale mimo to ze szczerego serca gratuluję Nowym Mamusiom - na pewno byłyście bardzo dzielne i wszystkim Maluszkom - rośnijcie zdrowo dzieciaczki

Dla tych kobietek, które martwią się powrotem do siebie po porodzie - nawet po tych moich przejściach, można w miarę ekspresowo. Rano już zajmowałam się małą, a w nocy zaraz po porodzie kilka razy ją karmiłam. No i spadek wagi - wróciłam do domu już tylko z 4 kg na plusie i codziennie mi 0,5-1kg ubywa
Super Maggie że już jesteś z nami. Cały czas szukalam foty Zuzi, a nie wiedziałam że ona na mailu jest. Jest prześliczna z tymi długimi włosami No i trzymam kciuki żeby nosek się malutkiej odetkał
Cytat:
Napisane przez Anusia479 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
My sie wyspaliśmy,ale na dworze tak pochmurno,że ciężko sie rozkręcić.

Maggie witajcie
Czekamy na relacje

---------- Dopisano o 07:28 ---------- Poprzedni post napisano o 07:23 ----------

A i nie pochwaliłam sie dzisiaj mamy 33 tydzień czyli wkraczamy w 34
Z tej okazji stawiam karpatke
A właśnie karpatka... Wczoraj upiekłam ciasto, ale nie miałam sily na krem. Zaraz lecę robić, bo już mi ślinka leci.
Gratuluję nowego tygodnia
Cytat:
Napisane przez angel166 Pokaż wiadomość
Kończymy dziś 37 tc i zaczynamy 38tc także soczek i ciacho dla wszystkich

Angel również gratuluję nowego tygodnia
Cytat:
Napisane przez Asiuulka89 Pokaż wiadomość
Hej

a ja znowu się nie wyspałam i ledwo chodzę oczywiście przez mą szanowną sąsiadkę która znowu sobie zrobiła imprezę policja przyjechała i tym razem ona mandatu nie przyjęła i potem policja przyszła do nas spisać nasze dane no i widzimy się w sądzie. To teraz juz laska ma przesrane nie odpuścimy.. i mam nadzieję że dzisiaj żadnej imprezy nie będzie bo jak ja mam funkcjonować jak przez tą małpę nie śpię po nocach gdzie moje dzieci pięknie śpią. ehh oby dzisiaj była cisza...
Asiuulka współczuje sąsiadki. A zaczynacie w tym roku budowę domu? jak z papierami?
Cytat:
Napisane przez sandra23s Pokaż wiadomość
a ja mam w nosie strasznie sucho i musze sobie wodą morską psikac.

ja u sie u siebie doszukuje oznak porodu ale jak sie zaczną to pewnie bede chciała,zeby sie cofneły
ja w szpitalu dostałam oxycort do smarowania i natłuszczania w nosie. moje ciągłe krwawienie z nosa jakoś nie wydawalo się lekarzom normalne. odkąd smaruje nic z nosa nie leci

Ale mnie pod żebrami piecze . tam jest głowa małej i czuję jakby mi jakieś tkanki porozrywała i przed chwila było, ale co tam idę karpatkę kończyć i pewnie zjem z połowę. resztę mogę dla Was zostawić. Alfabia ty masz rzut beretem do mnie. Zapraszam

---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ----------

Cytat:

Dziewczyny mają rację, zbieraj się na IP. Lepiej chuchać na zimne
Stary 2012-08-25, 15:59   #2932
karolluki
Raczkowanie

Zielona to zmykaj do szpitala, lepiej to sprawdzić, nie ma co czekać

A ja zrobiłam obiad, posprzątałam, upiekłam sernik i miałam nadzieję na miłe popołudnie z mężusiem, a on mi dzwoni że musi zostać dłużej w pracy, najprawdopodobniej do 20, więc spędzam popołudnie sama przed kompem
karolluki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-25, 16:02   #2933
tamlin111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
Matko biedna. Współczuję nocy. A to nie było tak, ze lepiej na lewym boku spać?.
Ja też cały czas myślę nad ta Trzcianką.... ale od nas to trochę daleko...
Oby autko się sprzedało. My mogliśmy ten nasz w sumie trochę drożej sprzedać i mieć więcej na nowe autko....bo dobre ten nasz stary samochód, dość komfortowy... no ale cóż mój kuzyn chciał wziąć i miał tylko tyle za ile mu sprzedaliśmy...:P
No na lewym lepiej spać, ale już biodra nie czułam, to hop na prawy a tam helikoptery. Coś strasznego.
A ile masz do Trzcianki?
I też liczę na to że sprzedamy busa, już nawet z ceny zjadę, bo nam on zbędny całkowicie.

Cytat:
To nie ja mówiłam. Wszystko zależy czy główka jest wstawiona czy galotuje nad wejściem do kanału.

Cytat:

Kurde, a Ty jeszcze tyle czasu masz do terminu... Jedź i daj znać czy to wody i co dalej planują. Buziaki wielkie i nie stresuj się

A my jedziemy po zakupy budowlane
Stary 2012-08-25, 16:07   #2934
marta1986222
Zakorzenienie

Witam

Po długiej nieobecności w końcu w domku jestem i to na dodatek w dwupaku

Do środy mam nakaz leżenia plackiem a wtedy zaczynamy już 37 tydzień więc niech się dzieje co chce.

Fenoterol nadal przyjmuję mam odstawić właśnie około 37 tygodnia.

Tak się cieszę że jestem już w domku.

Wątek nadrobiłam,ale naskrobałyście przez ten czas ale udało się.

Gratuluję Wszystkim szczęśliwym rozpakowanym mamusiom i ich dzidziusiom.

Piękne dzieciaczki nam się rodzą

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

marta1986222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-25, 16:09   #2935
Iwoncia81
Zakorzenienie

Jezu, zielona nie strasz że Ty już matko te wiadomości mnie stresują.

Ja dzisiaj ciągle śpie.
W nocy spałam a po obiedzie gdzieś po 12tej sie położyłam i do teraz spałam z drobnymi przerwami.
Dalej mi sie spać chce
Iwoncia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-25, 17:17   #2936
kajaja
Zadomowienie

Laski macie jakieś sprawdzone sposoby na pęknięte pięty kurde boli jak niewiem
30.03.2016 Antek Fabian
kajaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-25, 17:31   #2937
LadyBeatta
Zadomowienie

zielona daj znac co i jak, przydaloby sie zeby jednak to nie byla pora malucha.
kajaja a masz popekane az do "miesa", czy jak? doraznie moze nawet zwyklym kremem do rak posmaruj, czy nivea, jak nie masz typowego do stop i wskocz w skarpetki, moze cos pomoze
Stary 2012-08-25, 17:59   #2938
lidka0308
Zadomowienie

ojoj weszłam podczytać a tu Zielona chyba w szpitalu, oby okazało się, że to jednak nie wody, choć jak pisałam, moja pracownica z terminem ciut wcześniejszym od Zielonej już zaraz będzie dwa tygodnie po porodzie i z małą wszystko dobrze, tyle, że malutka jest, więc oby tutaj w razie porodu też wszystko dobrze się potoczyło a najlepiej niech synek siedzi w brzusiu jeszcze trochę
lidka0308 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-25, 18:07   #2939
niegrzeczna88
Wtajemniczenie

Sms od Zielonej:
Zostawili mnie w szpitalu bo przy badaniu dosc duzo wod ze mnie polecialo. Dostalam dexaven i zrobili mi ktg i morf.

IGA

Maja

niegrzeczna88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-25, 18:18   #2940
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek

cześć laski nie odzywam się bo nie mam zbyt wiele do powiedzenia u nas nadal bez zmian, a nie może zmiana jest - odpuściłam sobie leżenie plackiem bo już nie dałam rady wszystko mnie bolało i zero sił, doszło do tego, że po ścianach szłam do wc bo nogi jak z waty w domu nic nie robię, poleguję często, ale też dużo siedzę z wyciągniętymi kopytami skurczy nie ma, więc chyba wsio dobrze wizyta dopiero 3IX mała sie wierci, rozpycha i sprawia mi ból dzisiaj mnie dopadł ból zęba przeraźliwy a nic się z nim zrobić nie da, bo jest do wyrwania, a najpierw muszę go prześwietlić więc d.pa zbita i muszę sobie jakoś radzić...łykłam apap i tż mi kupił dentosept, niby pomaga ale i tak boli
Widzę (tzn. czytam, bo nie mam jak zobaczyć) nowe wątkowe dzieciaczki gratuluję wszystkim
Zielona - trzymam kciuki, Ty tylko kilka dni przede mną masz tp., więc przeżywam z Tobą...jesteś pod opieką, wszystko dobrze będzie

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości