Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz 8 - Strona 107 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-25, 11:29   #3181
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
monia dzięki
cindy w sumie to dobrze , że ta koleżankę exa spotkałaś, utwierdziłaś się w słuszności decyzji ale , że nie pływałaś to gorzej a i baw się dziś u przyjaciółki dobrze
meeedzik zdrówka !!!
Like taka okazja była to by grzech było nie zjeść dziś już grzecznie i kontynuujemy dalej razem odchudzanie

Mam dziś wieczorem gości-znajomych Tż, muszę chatę ogarnąć i coś jedzeniowego przygotować ale się zastanawiam jak 7 osób usadzić na 4 krzesłach i kanapie będzie losowo ktoś zawsze na chodzie Tż poszedł po zakupy to ja na wizażu zamiast sprzątać
Dzięki kochaniutka no tak wyszło no z tym pływaniem ale nadrobię, dziś cała klatka do postprzątania

---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------

No i tak, ostatnio fajnie ćwiczę, jakiś ruch zawsze jest jestem z siebie bardzo dumna, że ruszyłam wreszcie
Na wadze coraz mniej, a przed @ jestem więc strasznie się cieszę, bo jak woda zleci to będzie jeszcze mniej coraz bliżej do celu.
Powiem wam, że jak gadałam z tą koleżanką to tak trochę wywnioskowałyśmy, że ex chyba kogoś miał od kilku miesięcy jak ze mną był... i to może być prawda dlatego jest mi smutno znów ale przy okazji motywacja do odchudzania poszła ch.le.nie do góry! Muszę się stać superlaską! Taką żeby każdy koleś o mnie marzył! Takie mam mieć ciało

Dziś na śniadanie o 11.00 były 2 naleśniki z dżemem- 400 kcal potem będzie zupka pomidorowa, no a później urodziny

Mój blog active-and-healthy-lifestyle
Cindy90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-25, 13:19   #3182
Ladywithweapon
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cindy i będziesz taka :P Eksami sie nie ma co przejmować :P Ja mialam strasznego

Dziś ok. 10 zjadłam duże śniadanie :P Ale dopiero za jakaś godzine ruszę obiad ;p I mały mnie wymęczył

W ogóle Zoska jak pogoda jest we Wro? :P
Ladywithweapon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-25, 14:20   #3183
lisa87
Raczkowanie

medzik nie daj się chorobie
Cytat:
Napisane przez Ladywithweapon Pokaż wiadomość
we Wrocławiu gorąco i jakoś duszno. miało padać ale na razie się nie zanosi

dziś śniadanie było później, bo spałam dłużej.
10.00musli z jogutrem
13.30 wczoraj ugotowałam pomidorową i dziś ją z razowymi świderkami zjadłam na obiad pycha będe miała na kilka dni
17:00 gruszka, jabłko, kisiel bez cukru
20.00 serek wiejski z pomidorami(dużoooo) i papryką

kupiłam ulgix wzdęcia. mam nadzeje że pomoże. bo to już przegięcie z tym wielkim brzuchem i bolącym. zauważyłąm że przy okresie jest gorzej, a że odtsawiłam tabletki to mam teraz okres co 2 tyg czasami więc i wzdęcia częściej zaczynam kurację mam nadzieje ze będzie lepiej
lisa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-25, 14:44   #3184
Ladywithweapon
Zadomowienie

Nie wiem co spakować :P Chyba jedne dłuższe spodnie na wieczory takie dzinsy pociapane w biale plamy, a drugie na drogę takie ze ściągaczami na dole. I nie wiem czy brać coś krótszego... chyba wcisnę spódnicę :P nie chce za dużo, bo jakoś się we wszystkim przemęczę :P Jakies koszulki i będziemy szaleć

Muszę ruszyć tyłek, żeby ogarnąc to wszystko... i prasowanie mnie czeka ;(
Ladywithweapon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-25, 16:48   #3185
madzia6245
Raczkowanie

witajcie spowrotem
Przepraszam,ze nic sie do was nie oddzywalam,ale brak czasu siostra przyleciala, wiec ciagle praca,miasto,zwiedzanie itpa jutro juz do domku z dietka bylo dobrze, nie cwiczylam,bo nie mialam kiedy,ale duzo ruchu mialam w pracy i prawie codziennie 3 godzinny spacer w miescie w tamtym tygodniu bylam w Londynie,jest pieknieee,akurat udalo sie,ze pogoda byla sloneczna i cieplo, chodzilam 7 godzin po Londynie,myslalam ze umre,ale ruch to zdrowie
dzisiaj weszlam na wage po 2 tygodniach,bylam pewna,ze przytylam przez picie alkoholu,slodkiego troszke sie jadlo, a chwile temu na wadze 58 kg!! wiec 2 kg w sumie do przodu,bo 2 tyg.temu wazylam 60 kg
a widze,ze wam dobrze idzie nie mam czasu nawet odpisac kazdej, ale gratuluje wszystkim spadkow i oby tak dalej
juz jutro wracam do polski,czeka mnie dlugi remont i meczacy, a za tydzien do szkoly i zaczynam chodzic na silownie, chyba ze uda mi sie tego orbitreka kupic bede tutaj zagladac w wolnej chwili i cos pisac do was buziakii laseczki

11.3 kg za mną
zostalo 6 kg do zrzucenia
termin: czerwiec
cel: zgrabne ładne nóżki

''Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie''
madzia6245 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-25, 17:07   #3186
meeedzik
Zakorzenienie

Cocktail, Cindy, Lisa dziękuję kochane taka osłabiona jestem, że jak położyłam się spać o 13.30 tak po 16 wstałam pewnie w nocy nie będę mogła spać.
Już jest mi trochę lepiej, wypiłam dwie saszetki Coldrexu zaraz będę trzecią piła i 4 przed spaniem ssam tabletki i z gardłem też dużo lepiej.
Muszę zaopatrzyć się w jakieś witaminki na wyjazd, żeby tam mnie nic nie złapało.

W ogóle pogoda się u mnie zrobiła i jest dość ciepło

Cindy skoro ex kogoś miał to jeszcze lepiej, że go zostawiłaś i od Ciebie to wyszło. Gorzej by było gdybyś go przyłapała, albo gdyby on Cię zostawił dla innej.
No i super, że motywacja wzrosła na pewno Ci się uda osiągnąć wymarzoną wagę, bo super laską to już jesteś

Lisa ostatnio w tv widziałam reklamę jakiegoś suplementu, który jest na to, żeby woda nie zatrzymywała się w organizmie tak jak podczas @ i w ogóle, może takie coś byłoby dobre dla Ciebie?
Współczuję tego okresu

Madzia super, że waga spadła zaglądaj do nas jak najczęściej i pisz co u Ciebie teraz pewnie będziesz miała mniej czasu, ale mimo wszystko gdy tylko znajdziesz chwilkę to pisz
Stary 2012-08-25, 17:07   #3187
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Chciałam tylko napisać, że dodałam zdjęcia do albumu

Mój blog active-and-healthy-lifestyle
Cindy90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-25, 17:08   #3188
marakesza
Raczkowanie

Witam wszystkich! Mogę do Was dołączyć?
Start: 62 kg przy wzroście 168 cm.

Odżywiam się przy diecie ok. 1000 kcal. Odchudzam się już od dłuższego czasu, ale zaczynam się odchudzać od 12 dni.
13 dzień diety 1000 kcal
Ś jogurt Jogobella Light (malina) z garścią malin
Ś II trochę kupnej almowskiej sałatki z brokułami + plaster żółtego sera
O sznycel z pomidorami i odrobiną fety, fasolka szparagowa
P średnia porcja jabłek na ciepło z cynamonem
K ? ale planuję 2 chrupki Wasa z serem żółtym i pomidorami
marakesza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-25, 17:52   #3189
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
No bierzemy dup.cię w troki pracujesz dziś?

Masakra z tymi skurczami ja się zastanawiam co kupić...
Oj bierzmy sie kochana

Skurcze są tragiczneeee, mnie łapia tak nad ranem jak sie wyciagam, wtedy normalnie zaciskam zęby i modle się zeby mnie pusciły
Cytat:
Napisane przez Cindy90 Pokaż wiadomość
Ja po 6 latach też zaręczona skończyłam związek i też ostatnio baluje sobie

No i gratuluje
Zmiany są dobre

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość

cześć świetnie że wróciłaś i jaaaa Cie pamiętam !!
Cytat:
Napisane przez Like_a_women Pokaż wiadomość
Białaczekoladka My sie nie znamy,więc witaj
Witaj

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
Czekoladko witaj skarbie widziałam Twoje foteczki na fejsie z nad morza szkoda że Wam pogoda nie sprzyjała ale widać że świetnie się bawiłaś super!!!!
Heeeeeej skarbulaa
Kochana sprzyjała!!!!! Nie było wcale deszczu
Fakt faktem w skorze chodzilam ale to ze wzgledu na wiatr, bo ogolnie było od 20-23 stopni
Upału nie było ale mnie akurat to cieszy, bo nienawidze jak jest goracoo
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-25, 18:05   #3190
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
heroine dzięki ja za siebie też trzymam kciuki będzie ciężko
a ta igła to właśnie mega cienka była a ja się tyle czasu bałam, ale cóż ten typ tak ma, panika w oczach i jak na śmierć - a jeszcze jedna babka zemdlała jak wyszła to ja wiesz
A powiedz mi proszę , rowerek stacjonarny to masz już magnetyczny czy może elektromagnetyczny? I ile czasu już uzyskujesz i czy bez problemów technicznych? ja taki mechaniczny po 1,5 roku na śmierć zajechałam i się zastanawiam nad magnetycznym ale teraz chce rozważniej kupić i zbieram info
Jesooo wspolczuje, a ile mialas nakuc?
Ja mialam 5 takze po tym juz chyba nic mnie nie złamie

Wrocilam niedawno z pracy i na obiadek mialam szpinak z 2 jajami
Dzisiaj znowu wieczor zapowiada sie imprezowo, niebawem wyruszam do kolezanki
Ale tym razem juz drinki bez soku, ewentualnie cos pod cytrynke do tego jak piwo to tez juz bez soku tylko same i wszytsko w mniejszych ilosciach niz do tej pory
Głodna tez nie pojde wiec po powrocie wiec mam nadzieje ze nie rzuce sie jak wilk na lodowke

Aha i foty dodałam do albumu
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-25, 20:02   #3191
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Halo
A mnie dziś całkiem choróbsko rozłożyło Tż kupił mi Coldrex i tabletki na gardło. W ogóle kości mnie bolą i łeb nienawidzę być chora
Bidulka kuruj się dużo zdrówka życzę

Cytat:
Napisane przez Like_a_women Pokaż wiadomość
Ola Czikas.Weżcie mnie ogranijcie,bo chyba mi bozia rozum odebrała.Wczoraj jak wróciliśmy z wycieczki ok.19 to jak siadłam do "kolacji" to skończyłam po 21-ej Obżarłam się jak prosie To wszystko przez to,że na co dzień w domu tego nie ma.No,a że dłuuugo nie będzie okazji na takie pyszności to człowiek głupieje i w.p.i.e.r.dz.i.e.l.a Teraz żałuje,bo w nocy myślałam że wykituje
Nie mam ochoty na śniadanie,łeee Ale pogoda się zepiła,a dzisiaj miało być drugie podejście do wejścia na Babią Górę
Miłego Dzionka dziewczynki
co to za obżarstwo? masz karę podwójną, bo w nocy cierpiałaś nie rób tak więcej, bo widzisz jak to się kończy

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
A ja wstałam przed 9 zjadłam owsianke i musiałam do sklepu zasuwać. Ciasto na rogaliki zarobione zaraz będę piekła, później musze posprzątać bo rodzina przyjeżdża także na dzisiaj mam robote
Jestem ciekawa jakie Ci wyszły mam nadzieję, że będą smakować

Cytat:
Mam dziś wieczorem gości-znajomych Tż, muszę chatę ogarnąć i coś jedzeniowego przygotować ale się zastanawiam jak 7 osób usadzić na 4 krzesłach i kanapie będzie losowo ktoś zawsze na chodzie Tż poszedł po zakupy to ja na wizażu zamiast sprzątać
Hehe
A imprezka z jakiejś okazji czy bez okazji? co tam przygotowałaś?

Cytat:
ważę 57,1 kg
Gratuluję coraz bliżej celu

Cytat:
Pytanko mam, a czujesz jakiś opór jak jeździsz? Bo ja też mam rowerek, bez podłączania do prądu, ale żadnego oporu nie czuję i nie wiem czy warto na nim jeździć? Ale to jak się zimno zrobi, bo jak na razie zakochana jestem w bieganiu
Opór faktycznie średni, ale czemu ma być nie warto jeździć? Ja po godzinie jazdy jestem taka mokra jakbym z wody wyszła no i jak widzę prawie 500 kcal spalonych to mi się gęba cieszy
Ja w terenie biegać nie lubię
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-25, 20:14   #3192
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Powiem wam, że jak gadałam z tą koleżanką to tak trochę wywnioskowałyśmy, że ex chyba kogoś miał od kilku miesięcy jak ze mną był... i to może być prawda dlatego jest mi smutno znów ale przy okazji motywacja do odchudzania poszła ch.le.nie do góry! Muszę się stać superlaską! Taką żeby każdy koleś o mnie marzył! Takie mam mieć ciało
O ludzie to bardzo dobrze, że zostawiłaś tego szuję niech Ci wcale nie będzie smutno wylaszczysz się tak, że każdy facet Twój cieszę się, że masz taką motywację

Cytat:
Napisane przez madzia6245 Pokaż wiadomość
witajcie spowrotem
Przepraszam,ze nic sie do was nie oddzywalam,ale brak czasu siostra przyleciala, wiec ciagle praca,miasto,zwiedzanie itpa jutro juz do domku z dietka bylo dobrze, nie cwiczylam,bo nie mialam kiedy,ale duzo ruchu mialam w pracy i prawie codziennie 3 godzinny spacer w miescie w tamtym tygodniu bylam w Londynie,jest pieknieee,akurat udalo sie,ze pogoda byla sloneczna i cieplo, chodzilam 7 godzin po Londynie,myslalam ze umre,ale ruch to zdrowie
dzisiaj weszlam na wage po 2 tygodniach,bylam pewna,ze przytylam przez picie alkoholu,slodkiego troszke sie jadlo, a chwile temu na wadze 58 kg!! wiec 2 kg w sumie do przodu,bo 2 tyg.temu wazylam 60 kg
a widze,ze wam dobrze idzie nie mam czasu nawet odpisac kazdej, ale gratuluje wszystkim spadkow i oby tak dalej
juz jutro wracam do polski,czeka mnie dlugi remont i meczacy, a za tydzien do szkoly i zaczynam chodzic na silownie, chyba ze uda mi sie tego orbitreka kupic bede tutaj zagladac w wolnej chwili i cos pisac do was buziakii laseczki
No hej! zastanawiałam się gdzie wsiąkłaś już jutro wracasz do Polski? O rany, jak szybko minęło no i gratuluję spadku!
wpadaj do nas w miarę możliwości i dziel się sukcesami w diecie
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-08-25, 20:24   #3193
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Chciałam tylko napisać, że dodałam zdjęcia do albumu
Laska!

Cytat:
Napisane przez marakesza Pokaż wiadomość
Witamy

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Skurcze są tragiczneeee, mnie łapia tak nad ranem jak sie wyciagam, wtedy normalnie zaciskam zęby i modle się zeby mnie pusciły
No dokładnie ja też mam nad ranem! I zawsze jak się wyciągam ostatnio to tak mnie bolało, że się rozdarłam z tego bólu to jest nie do wytrzymania

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Aha i foty dodałam do albumu
Pięknie! No i Ty jaka uśmiechnięta widać, że świetnie się bawiliście też chcę nad morze

A w ogóle to heloł wysprzątałam dzisiaj całe mieszkanie, że nogi mi do wchodzą w końcu umyłam lodówkę, bo zbierałam się za to 2 miesiące zawsze były ważniejsze sprawy no i byłam na zakupach, gotowałam, prałam iście kura domowa

A gdzie jest Zoooska? nic nie mówiła, że jej nie będzie
Stary 2012-08-25, 20:41   #3194
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
O ludzie padłabym naprawdę nie ma kiedy zjeść? trzymaj się jakoś miłego
Naprawdę Wczoraj jak wyszłam z pracy o 20 coś tam to dopiero sok pomidorowy wypiłam.
Dzisiaj zjadlam sniadanie o 8:40, a potem podkradałam te musy owocowe co sprzedaję, to zjadłam z 5 tubek (1 ma 60kcal, zero cukrów, konserwantów, 100% natury:P ) Ale !!! No i o 15 zjadłam bułkę słodką. Po pracy poszłam z koleżanką na lody(2 gałki). A teraz wcinam małe spagetti z makaronu razowego.

---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ----------

Cytat:
A widziałyście w Biedronce jakaś nowość jest, owsianka w takich kubeczkach jak jogurty dobre na śniadanie, dla kogoś kto pracuje i nie ma jak przyrządzić w pracy kupiłam sobie jedno opakowanie z truskawką, wypróbuję jutro na śniadanie, ma 214 kalorii
Ooo...jutro po to pójdę

---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ----------

Cytat:
I tak w ogóle mam pytanie- dlaczego ta dieta (1000kcal) jest w dziale odchudzania i w zaburzeniach? Czym to sie różni? :P
Bo 1000kcal to teoretycznie za mało dla człowieka w naszym wieku. Ale równie dobrze możesz zjeść 2 hamburgery w ciągu dnia i też jest 1000kcal, a jak rozplanujesz ładnie zbilansowane posiłki to jest bardzo dobrze i idzie przeżyć

---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ----------

MoniaTeraz to nawet szkoda czas na kompa marnować, jak masz całą rodzinkę w komplecie Widzisz, w końcu się pogoda unormuje niedługo, najważniejsze że w nocy nie masz tropików

---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ----------

Cytat:
Napisane przez lisa87 Pokaż wiadomość
ide kupić jutro, bo dziś tak mi brzuch napęczniał ze aż płakać mi się chciało z bólu
Mi pomaga Z dnia na dzień coraz lepiej!!! Wczoraj jeszcze na noc białam balon, ale dzisiaj już prawie normalnie!

---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ----------

Cytat:
[/COLOR]Ciekawe gdzie Zoooska wsiąkła miała być przed 21 mam nadzieję, że nie napadła na lodówkę
A i owszem, napadłam!!!!!!! ZIMNE PIWO BYŁO!!!^^ Hiehie, skończyłam prace o 20, wróciłam przed 21, Tż wyprawkę do pracy dałam, on poszedł, a ja zamiast na kompa to do lusterka make up, kiecka i impresssska :P:P:P Poszalałam trochę Spałam 2,5 godz, a dzisiaj musiałam wstać po 8, bo na 10 do pracy do 18 robilam XD hiehie

---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ----------

Cytat:
obiad- spaghetti
Czemu spagetti ma torbe na głowie? ja zrobiłam sobie takie meeeeega dobre Zaraz dam przepis Wrzuciłam w sumie wszystko co miałam Ale na serio polecam na obiadek

---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ----------

Cytat:
Ciężko jest mi tylko się zebrać, bo jestem zmęczona po pracy... ale jak już siądę to jakoś zleci ostatnio oglądałam Ukrytą Prawdę i Trudne Sprawy bożeee jakie to durne a jak wciąga ale zazwyczaj pedałuję przy 4fun.tv lub przy Vivie
Wiesz, ważne że...pedałujesz hiehie, mnie po tej bieżni zakwasy do dzisiaj trzymają...eee w sumie od wczoraj, no ale nic ^^ Ładna przebieżke miałam, zwłaszcza że ja nie biegam, a tu bum 40 minut ^^

Zazdroszczę Ci tego rowerka

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-25, 20:47   #3195
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry

A co to ja pierwsza? Śpicie? Ja dzisiaj jak na złość wstałam po 7 i nie mogłam już zasnąć a teraz kawka i śniadanko
Ja bylam pierwsza,ale nie napisałam bo byłam jeszcze...wczorajsza/dzisiejsza XD xD

---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ----------

Cytat:
Halo
A mnie dziś całkiem choróbsko rozłożyło Tż kupił mi Coldrex i tabletki na gardło. W ogóle kości mnie bolą i łeb nienawidzę być chora

Weszłam dziś na wagę, a od tygodnia się nie ważyłam, jem normalnie, to co mam ochotę, a na wadze 48,9 kg także jest ok
Biedna Zdrowiej, bo wakacje sa !!!

CZAROWNICA!!!

---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ----------

Cytat:
Dzień dobry! ważę 57,1 kg
No i elegancko!!!
Tak trzymać!

---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ----------

Cytat:
Szału nie ma, krótki rękawek rybaczki ciepło jest A na wieczór legginsy, tunika i git!

---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ----------

Cytat:
Napisane przez marakesza Pokaż wiadomość
Heeeeloł

---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ----------

Cytat:

A gdzie jest Zoooska? nic nie mówiła, że jej nie będzie
Jestem jestem, z pracy wróciłam pół godziny temu

---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ----------

Cindy Laska z Ciebie!!!!

---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ----------

Czekoladka Super zdjęcia!!! W kooońcu się doczekałyśmy!:P

Stary 2012-08-25, 20:49   #3196
heroine86
Zakorzenienie

Zooooośka!!!!! jesteś! tak coś podświadomie czułam, że Ty imprezujesz kieckę założyłaś?
Ty to masz łeb i co w takim stanie poszłaś do pracy? :P ja bym chyba zgona walnęła na wstępie nie wstałabym za chiny ludowe musieliby mnie siłą z łóżka zedrzeć

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Jestem jestem, z pracy wróciłam pół godziny temu

Mam ochotę zgrzeszyć
Stary 2012-08-25, 20:54   #3197
zooska
Zakorzenienie

Heroine W poprzedniej pracy, w tej odzieżówce obliczyłam, że na miesiąc pracy, byłam trzeźwa bądź nieskacowana 8 dni xD maaaasakra.
Taa...ja daję tak radę, na lajcie, chyba mi się organizm przyzwyczaił Walnęłam mocną siekierę na dzień dobry to się ocknęłam
Aaaa jak, kiecka, szpile, krechy namalowałam i dzień dobry wszystkim^^

Też mam ochotę zgrzeszyć...ale nie mam czym W lodówce mam sok pomidorowy i jogurty naturalne. Ty pewnie masz wybór!

Stary 2012-08-25, 21:00   #3198
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Heroine W poprzedniej pracy, w tej odzieżówce obliczyłam, że na miesiąc pracy, byłam trzeźwa bądź nieskacowana 8 dni xD maaaasakra.
Taa...ja daję tak radę, na lajcie, chyba mi się organizm przyzwyczaił Walnęłam mocną siekierę na dzień dobry to się ocknęłam
Aaaa jak, kiecka, szpile, krechy namalowałam i dzień dobry wszystkim^^

Też mam ochotę zgrzeszyć...ale nie mam czym W lodówce mam sok pomidorowy i jogurty naturalne. Ty pewnie masz wybór!
ja Cię podziwiam mnie nawet 3 siekiery po 2 godzinach snu by nie dobudziły

No proszę a to taka wyjściowa imprezka?

No właśnie... powiem Ci, że tak... średnio mam czym jedynie krem czekoladowy, ale on mnie jakoś nie kręci bardziej mam ochotę na redd'sa i jakieś ciasto ciasta nie wykombinuję, ale sklep z piwem mam do 22 jest jeszcze tesco całodobowe (ale 4 km od domu ) ale ze mnie dałn
Stary 2012-08-25, 21:03   #3199
zooska
Zakorzenienie

Heroine J alkoholu nie zaliczam do grzechów xD! toż to anielska przyjemnośc jest!!! Ja za 20minut lece do monopola i uciekam do koleżanki A co sie będę^^! Mnie ciągnie do czipsów sssstraaasznie, albo do tostów

Stary 2012-08-25, 21:03   #3200
ChocoMonster
Zakorzenienie

Czeeść!
Wybaczcie, że się nie odzywam, ale mam tyyyyle spraw na głowie, że na wizaż mam 5 minut, by trochę podczytać nowych wiadomości
Z dietą w porządku, oprócz tego, że przez założenie dolnego łuku aparatu moje menu składa się z jogurtów i zup wagę utrzymuję - 56,4. Myślę, że już jutro zacznę normalnie jeść, a na pewno w poniedziałek-wtorek, także na pewno się będę odzywać częściej
Stary 2012-08-25, 21:07   #3201
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Heroine J alkoholu nie zaliczam do grzechów xD! toż to anielska przyjemnośc jest!!! Ja za 20minut lece do monopola i uciekam do koleżanki A co sie będę^^! Mnie ciągnie do czipsów sssstraaasznie, albo do tostów
Oooooooo tak, jakieś prażynki lub popcorn bym zjadła
Tylko się nie schlej znowu jedno piwo

Cytat:
Napisane przez ChocoMonster Pokaż wiadomość
Czeeść!
Wybaczcie, że się nie odzywam, ale mam tyyyyle spraw na głowie, że na wizaż mam 5 minut, by trochę podczytać nowych wiadomości
Z dietą w porządku, oprócz tego, że przez założenie dolnego łuku aparatu moje menu składa się z jogurtów i zup wagę utrzymuję - 56,4. Myślę, że już jutro zacznę normalnie jeść, a na pewno w poniedziałek-wtorek, także na pewno się będę odzywać częściej
No hej! pisz pisz więcej ojjj, biedna Ty z tym jedzeniem...
Stary 2012-08-25, 21:20   #3202
ChocoMonster
Zakorzenienie

Cześć heroine co u Ciebie?
a no, troszkę cierpię najgorzej było w czwartek, dzień po założeniu, wtedy nie mogłam nawet ziewać ani kaszleć dziś już lepiej o wiele tylko dziąsła napuchnięte, ale przejdzie na pewno
będę pisać więcej
Stary 2012-08-25, 21:25   #3203
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć heroine co u Ciebie?
a no, troszkę cierpię najgorzej było w czwartek, dzień po założeniu, wtedy nie mogłam nawet ziewać ani kaszleć dziś już lepiej o wiele tylko dziąsła napuchnięte, ale przejdzie na pewno
będę pisać więcej
a u mnie po staremu praca i obowiązki żony na co dzień i tak mijają dnie i tygodnie...

Buuu, domyślam się, że jest Ci ciężko ja przy usunięciu zęba myślałam, że zgłupieję jak miałam coś zjeść a przy aparacie.... lody możesz szamać
Stary 2012-08-25, 21:36   #3204
ChocoMonster
Zakorzenienie

Cytat:
a u mnie po staremu praca i obowiązki żony na co dzień i tak mijają dnie i tygodnie...

Buuu, domyślam się, że jest Ci ciężko ja przy usunięciu zęba myślałam, że zgłupieję jak miałam coś zjeść a przy aparacie.... lody możesz szamać
U mnie też, szare życie ale nie narzekam póki co
najgorsze za mną, więc nie jest źle
Stary 2012-08-25, 21:54   #3205
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Oooooooo tak, jakieś prażynki lub popcorn bym zjadła
Tylko się nie schlej znowu jedno piwo
ja nigdy nie jestem schlana. oooj...weź 5 minimum

Stary 2012-08-25, 21:55   #3206
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie też, szare życie ale nie narzekam póki co
najgorsze za mną, więc nie jest źle

Cytat:
ja nigdy nie jestem schlana. oooj...weź 5 minimum
5? ja po 2 redd'sach jestem taka nabombolona że oddychać nie mogę, a co dopiero się ruszać znów wrócisz nad ranem
Stary 2012-08-25, 21:56   #3207
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Heroine rogaliki przepyszne zaniosłam do tż troche to w chwile nie było ani jednego nawet teściowa sie nie załapala Goście w domu też sie zajadali Zrobiłam z nutella i marmoladą wieloowocowa oczywiście z nutella troche wiecej

Zoska szacun ja dzisiaj miałam o 8 wstać robić rogaliki i tak pol godziny drzemke mialam i wstalam dopiero 8:30 nieżywa ;/ A Ty nie dosc ze niewyspana to do pracy

A ja troche sie nasprzatalam dzisiaj musialam ogarnac rzeczy co zabrac co wyrzucić jutro z tz wieczorem jedziemy do ,,siebie''
Dzisiaj jedzeniowo średnio, bo był grill piwo także same wiecie. Jutro sie zważe
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-25, 21:58   #3208
zooska
Zakorzenienie

Heroine Nie...ja niestety muszę wypic, żeby poczuc coś... żałuję, bo sie truje bardziej, też po 2 piwach chciałabym miec dobrze. Ja zawsze na imprezę biorę 5 piw i piję wódkę i to, co wpadnie w rączki i jest w sam raz, idealnie wręcz

Stary 2012-08-25, 22:01   #3209
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Heroine rogaliki przepyszne zaniosłam do tż troche to w chwile nie było ani jednego nawet teściowa sie nie załapala Goście w domu też sie zajadali Zrobiłam z nutella i marmoladą wieloowocowa oczywiście z nutella troche wiecej
Cieszę się, że smakowały u mnie to samo, zaniosłam na grilla 60 sztuk to poszły wszystkie po godzinie każdy przepis chciał
a robiłaś z prawdziwą nutellą czy z kremem czekoladowym?

Cytat:
Heroine Nie...ja niestety muszę wypic, żeby poczuc coś... żałuję, bo sie truje bardziej, też po 2 piwach chciałabym miec dobrze. Ja zawsze na imprezę biorę 5 piw i piję wódkę i to, co wpadnie w rączki i jest w sam raz, idealnie wręcz
No to masz niezły spust ja bym pewnie już w rowie leżała po takiej dawce
Stary 2012-08-25, 22:02   #3210
zooska
Zakorzenienie

Cocktail Moi znajomi się ze mnie śmieją że jestem jakimś cyborgiem. Prawie nie śpię, działam na pełnych obrotach, imprezuję, pracuję, uczę się i jeszcze żyje xD

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości