|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3181 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
ale nadrobię, dziś cała klatka do postprzątania ![]() ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- No i tak, ostatnio fajnie ćwiczę, jakiś ruch zawsze jest ![]() Na wadze coraz mniej, a przed @ jestem więc strasznie się cieszę, bo jak woda zleci to będzie jeszcze mniej Powiem wam, że jak gadałam z tą koleżanką to tak trochę wywnioskowałyśmy, że ex chyba kogoś miał od kilku miesięcy jak ze mną był... i to może być prawda dlatego jest mi smutno znów ale przy okazji motywacja do odchudzania poszła ch.le.nie do góry! Muszę się stać superlaską! Taką żeby każdy koleś o mnie marzył! Takie mam mieć ciało ![]() Dziś na śniadanie o 11.00 były 2 naleśniki z dżemem- 400 kcal potem będzie zupka pomidorowa, no a później urodziny
|
|
#3182 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cindy i będziesz taka :P Eksami sie nie ma co przejmować :P Ja mialam strasznego
Dziś ok. 10 zjadłam duże śniadanie :P Ale dopiero za jakaś godzine ruszę obiad ;p I mały mnie wymęczył W ogóle Zoska jak pogoda jest we Wro? :P |
|
|
|
#3183 |
|
Raczkowanie
|
medzik nie daj się chorobie
![]() we Wrocławiu gorąco i jakoś duszno. miało padać ale na razie się nie zanosi dziś śniadanie było później, bo spałam dłużej. 10.00musli z jogutrem 13.30 wczoraj ugotowałam pomidorową i dziś ją z razowymi świderkami zjadłam na obiad pycha będe miała na kilka dni![]() 17:00 gruszka, jabłko, kisiel bez cukru 20.00 serek wiejski z pomidorami(dużoooo) i papryką ![]() kupiłam ulgix wzdęcia. mam nadzeje że pomoże. bo to już przegięcie z tym wielkim brzuchem i bolącym. zauważyłąm że przy okresie jest gorzej, a że odtsawiłam tabletki to mam teraz okres co 2 tyg czasami więc i wzdęcia częściej zaczynam kurację mam nadzieje ze będzie lepiej
|
|
|
|
#3184 |
|
Zadomowienie
|
Nie wiem co spakować :P Chyba jedne dłuższe spodnie na wieczory takie dzinsy pociapane w biale plamy, a drugie na drogę takie ze ściągaczami na dole. I nie wiem czy brać coś krótszego... chyba wcisnę spódnicę :P nie chce za dużo, bo jakoś się we wszystkim przemęczę :P Jakies koszulki i będziemy szaleć
Muszę ruszyć tyłek, żeby ogarnąc to wszystko... i prasowanie mnie czeka ;( |
|
|
|
#3185 |
|
Raczkowanie
|
witajcie spowrotem
![]() Przepraszam,ze nic sie do was nie oddzywalam,ale brak czasu siostra przyleciala, wiec ciagle praca,miasto,zwiedzanie itp z dietka bylo dobrze, nie cwiczylam,bo nie mialam kiedy,ale duzo ruchu mialam w pracy i prawie codziennie 3 godzinny spacer w miesciedzisiaj weszlam na wage po 2 tygodniach,bylam pewna,ze przytylam przez picie alkoholu,slodkiego troszke sie jadlo, a chwile temu na wadze 58 kg!! a widze,ze wam dobrze idzie nie mam czasu nawet odpisac kazdej, ale gratuluje wszystkim spadkow i oby tak dalej![]() juz jutro wracam do polski,czeka mnie dlugi remont i meczacy, a za tydzien do szkoly i zaczynam chodzic na silownie, chyba ze uda mi sie tego orbitreka kupic bede tutaj zagladac w wolnej chwili i cos pisac do was buziakii laseczki![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
poczatek:67.3 kg,obecnie58,57,56,55,54,53,52,51,50 11.3 kg za mną zostalo 6 kg do zrzucenia termin: czerwiec cel: zgrabne ładne nóżki ![]() ''Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie'' |
|
|
|
#3186 |
|
Zakorzenienie
|
Cocktail, Cindy, Lisa dziękuję kochane
taka osłabiona jestem, że jak położyłam się spać o 13.30 tak po 16 wstałam pewnie w nocy nie będę mogła spać.Już jest mi trochę lepiej, wypiłam dwie saszetki Coldrexu zaraz będę trzecią piła i 4 przed spaniem ssam tabletki i z gardłem też dużo lepiej.Muszę zaopatrzyć się w jakieś witaminki na wyjazd, żeby tam mnie nic nie złapało. W ogóle pogoda się u mnie zrobiła i jest dość ciepło Cindy skoro ex kogoś miał to jeszcze lepiej, że go zostawiłaś i od Ciebie to wyszło. Gorzej by było gdybyś go przyłapała, albo gdyby on Cię zostawił dla innej. No i super, że motywacja wzrosła na pewno Ci się uda osiągnąć wymarzoną wagę, bo super laską to już jesteś ![]() Lisa ostatnio w tv widziałam reklamę jakiegoś suplementu, który jest na to, żeby woda nie zatrzymywała się w organizmie tak jak podczas @ i w ogóle, może takie coś byłoby dobre dla Ciebie? Współczuję tego okresu Madzia super, że waga spadła zaglądaj do nas jak najczęściej i pisz co u Ciebie teraz pewnie będziesz miała mniej czasu, ale mimo wszystko gdy tylko znajdziesz chwilkę to pisz
|
#3187 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałam tylko napisać, że dodałam zdjęcia do albumu
|
#3188 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkich!
Mogę do Was dołączyć?Start: 62 kg przy wzroście 168 cm. Odżywiam się przy diecie ok. 1000 kcal. Odchudzam się już od dłuższego czasu, ale zaczynam się odchudzać od 12 dni. 13 dzień diety 1000 kcal Ś jogurt Jogobella Light (malina) z garścią malin Ś II trochę kupnej almowskiej sałatki z brokułami + plaster żółtego sera O sznycel z pomidorami i odrobiną fety, fasolka szparagowa P średnia porcja jabłek na ciepło z cynamonem K ? ale planuję 2 chrupki Wasa z serem żółtym i pomidorami |
|
|
|
#3189 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Skurcze są tragiczneeee, mnie łapia tak nad ranem jak sie wyciagam, wtedy normalnie zaciskam zęby i modle się zeby mnie pusciły ![]() Cytat:
![]() Zmiany są dobre ![]() ***Witaj Cytat:
Kochana sprzyjała!!!!! Nie było wcale deszczu ![]() Fakt faktem w skorze chodzilam ale to ze wzgledu na wiatr, bo ogolnie było od 20-23 stopni ![]() Upału nie było ale mnie akurat to cieszy, bo nienawidze jak jest goracoo
|
|||
|
|
|
#3190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mialam 5 takze po tym juz chyba nic mnie nie złamie ![]() Wrocilam niedawno z pracy i na obiadek mialam szpinak z 2 jajami ![]() Dzisiaj znowu wieczor zapowiada sie imprezowo, niebawem wyruszam do kolezanki Ale tym razem juz drinki bez soku, ewentualnie cos pod cytrynke do tego jak piwo to tez juz bez soku tylko same i wszytsko w mniejszych ilosciach niz do tej pory ![]() Głodna tez nie pojde wiec po powrocie wiec mam nadzieje ze nie rzuce sie jak wilk na lodowke ![]() Aha i foty dodałam do albumu
|
|
|
|
|
#3191 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
masz karę podwójną, bo w nocy cierpiałaś nie rób tak więcej, bo widzisz jak to się kończy ![]() Cytat:
mam nadzieję, że będą smakować Cytat:
A imprezka z jakiejś okazji czy bez okazji? co tam przygotowałaś? ![]() Gratuluję coraz bliżej celu ![]() Cytat:
Ja w terenie biegać nie lubię
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||||
|
|
|
#3192 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to bardzo dobrze, że zostawiłaś tego szuję niech Ci wcale nie będzie smutno wylaszczysz się tak, że każdy facet Twój Cytat:
zastanawiałam się gdzie wsiąkłaś już jutro wracasz do Polski? O rany, jak szybko minęło no i gratuluję spadku! ![]() wpadaj do nas w miarę możliwości i dziel się sukcesami w diecie
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
|
|
|
#3193 | ||
|
Zakorzenienie
|
Laska!
Cytat:
Cytat:
![]() ostatnio to tak mnie bolało, że się rozdarłam z tego bólu ![]() Pięknie! No i Ty jaka uśmiechnięta widać, że świetnie się bawiliście też chcę nad morze ![]() A w ogóle to heloł wysprzątałam dzisiaj całe mieszkanie, że nogi mi do w końcu umyłam lodówkę, bo zbierałam się za to 2 miesiące no i byłam na zakupach, gotowałam, prałam A gdzie jest Zoooska? nic nie mówiła, że jej nie będzie
|
||
|
|
|
#3194 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj jak wyszłam z pracy o 20 coś tam to dopiero sok pomidorowy wypiłam.Dzisiaj zjadlam sniadanie o 8:40, a potem podkradałam te musy owocowe co sprzedaję, to zjadłam z 5 tubek (1 ma 60kcal, zero cukrów, konserwantów, 100% natury:P ) Ale !!! No i o 15 zjadłam bułkę słodką. Po pracy poszłam z koleżanką na lody(2 gałki). A teraz wcinam małe spagetti z makaronu razowego.---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- MoniaTeraz to nawet szkoda czas na kompa marnować, jak masz całą rodzinkę w komplecie Widzisz, w końcu się pogoda unormuje niedługo, najważniejsze że w nocy nie masz tropików![]() ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- Cytat:
Wczoraj jeszcze na noc białam balon, ale dzisiaj już prawie normalnie![]() ![]() !---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- Cytat:
Spałam 2,5 godz, a dzisiaj musiałam wstać po 8, bo na 10 do pracy do 18 robilam XD hiehie---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- Czemu spagetti ma torbe na głowie? Zaraz dam przepis Wrzuciłam w sumie wszystko co miałam Ale na serio polecam na obiadek---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- Cytat:
Zazdroszczę Ci tego rowerka
|
|
#3195 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- Cytat:
![]() CZAROWNICA!!! ![]() ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- No i elegancko!!! Tak trzymać! ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- Szału nie ma, krótki rękawek rybaczki ciepło jest A na wieczór legginsy, tunika i git---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- Jestem jestem, z pracy wróciłam pół godziny temu ![]() ---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- Cindy Laska z Ciebie!!!! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- Czekoladka Super zdjęcia!!! W kooońcu się doczekałyśmy!:P
|
|
#3196 |
|
Zakorzenienie
|
Zooooośka!!!!!
jesteś! ![]() Ty to masz łeb nie wstałabym za chiny ludowe Mam ochotę zgrzeszyć
|
|
|
|
#3197 |
|
Zakorzenienie
|
Heroine W poprzedniej pracy, w tej odzieżówce obliczyłam, że na miesiąc pracy, byłam trzeźwa bądź nieskacowana 8 dni xD maaaasakra.
Taa...ja daję tak radę, na lajcie, chyba mi się organizm przyzwyczaił Walnęłam mocną siekierę na dzień dobry to się ocknęłam![]() Aaaa jak, kiecka, szpile, krechy namalowałam i dzień dobry wszystkim^^ Też mam ochotę zgrzeszyć...ale nie mam czym !
|
#3198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No proszę ![]() No właśnie... powiem Ci, że tak... średnio mam czym jest jeszcze tesco całodobowe (ale 4 km od domu
|
|
|
|
|
#3199 |
|
Zakorzenienie
|
Heroine J alkoholu nie zaliczam do grzechów xD! toż to anielska przyjemnośc jest!!! Ja za 20minut lece do monopola i uciekam do koleżanki
A co sie będę^^! Mnie ciągnie do czipsów sssstraaasznie, albo do tostów
|
#3200 |
|
Zakorzenienie
|
Czeeść!
Wybaczcie, że się nie odzywam, ale mam tyyyyle spraw na głowie, że na wizaż mam 5 minut, by trochę podczytać nowych wiadomości ![]() Z dietą w porządku, oprócz tego, że przez założenie dolnego łuku aparatu moje menu składa się z jogurtów i zup wagę utrzymuję - 56,4. Myślę, że już jutro zacznę normalnie jeść, a na pewno w poniedziałek-wtorek, także na pewno się będę odzywać częściej
|
|
#3201 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko się nie schlej znowu jedno piwo ![]() Cytat:
pisz pisz więcej ojjj, biedna Ty z tym jedzeniem...
|
||
|
|
|
#3202 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć heroine
co u Ciebie?a no, troszkę cierpię najgorzej było w czwartek, dzień po założeniu, wtedy nie mogłam nawet ziewać ani kaszleć tylko dziąsła napuchnięte, ale przejdzie na pewno ![]() będę pisać więcej
|
|
#3203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a u mnie po staremu praca i obowiązki żony na co dzień i tak mijają dnie i tygodnie... Buuu, domyślam się, że jest Ci ciężko a przy aparacie....
|
|
|
|
|
#3204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie narzekam póki co ![]() najgorsze za mną, więc nie jest źle
|
|
|
#3205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#3206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja po 2 redd'sach jestem taka nabombolona
|
|
|
|
|
#3207 |
|
Zakorzenienie
|
Heroine rogaliki przepyszne zaniosłam do tż troche to w chwile nie było ani jednego nawet teściowa sie nie załapala
Zrobiłam z nutella i marmoladą wieloowocowa oczywiście z nutella troche wiecej ![]() Zoska szacun ja dzisiaj miałam o 8 wstać robić rogaliki i tak pol godziny drzemke mialam i wstalam dopiero 8:30 nieżywa ;/ A Ty nie dosc ze niewyspana to do pracy ![]() A ja troche sie nasprzatalam dzisiaj musialam ogarnac rzeczy co zabrac co wyrzucić jutro z tz wieczorem jedziemy do ,,siebie'' ![]() Dzisiaj jedzeniowo średnio, bo był grill piwo także same wiecie. Jutro sie zważe
|
|
|
|
#3208 |
|
Zakorzenienie
|
Heroine Nie...ja niestety muszę wypic, żeby poczuc coś... żałuję, bo sie truje bardziej, też po 2 piwach chciałabym miec dobrze. Ja zawsze na imprezę biorę 5 piw i piję wódkę i to, co wpadnie w rączki i jest w sam raz, idealnie wręcz
|
#3209 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie to samo, zaniosłam na grilla 60 sztuk to poszły wszystkie po godzinie każdy przepis chciał a robiłaś z prawdziwą nutellą czy z kremem czekoladowym? ![]() Cytat:
ja bym pewnie już w rowie leżała po takiej dawce
|
||
|
|
|
#3210 |
|
Zakorzenienie
|
Cocktail Moi znajomi się ze mnie śmieją że jestem jakimś cyborgiem. Prawie nie śpię, działam na pełnych obrotach, imprezuję, pracuję, uczę się i jeszcze żyje xD
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:13.

a i baw się dziś u przyjaciółki dobrze

dlatego jest mi smutno znów 

zaczynam kurację mam nadzieje ze będzie lepiej
siostra przyleciala, wiec ciagle praca,miasto,zwiedzanie itp
na pewno Ci się uda osiągnąć wymarzoną wagę, bo super laską to już jesteś

ja się zastanawiam co kupić...
ja taki mechaniczny po 1,5 roku na śmierć zajechałam i się zastanawiam nad magnetycznym ale teraz chce rozważniej kupić i zbieram info
masz karę podwójną, bo w nocy cierpiałaś 
!!! No i o 15 zjadłam bułkę słodką. Po pracy poszłam z koleżanką na lody(2 gałki). A teraz wcinam małe spagetti z makaronu razowego.
Spałam 2,5 godz, a dzisiaj musiałam wstać po 8, bo na 10 do pracy do 18 robilam XD hiehie
Zaraz dam przepis