|
|||||||
| Notka |
|
| Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3061 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ślubujące w 2012 - część II
Cytat:
Cytat:
Cytat:
z chorwacji przywiozłam zdechłego jeżowca - nie byłam jedyna i w sumie nie wiem po co ![]() ale najlepsza to byłam jak wracałam z Londynu, miałam 1 kg nadbagażu, ponieważ duży juz poszedł (w ogóle to mnie już zaraz przed odprawą dokumentów wrócili, chcieli ode mnie 70 funtów za to 1 kg!!! więc tak zaczełam kombinować i się rozglądac co tu robić i jakiś chłopak mi zaproponował, że on ma miejsce to może coś zabrać, a ja najlepsza bo wrzuciłam mu mój aparat, książkę i cos tam jeszcze, przecież mógł sobie pójść do domu z moim aparatem, nawet razem nie siedzieliśmy, ale gentelman dzielnie czekał na mnie ale co mi strezliło do głowy żeby mu dać aparat??Magnusia ja wiecznie wożę moje brudne rzeczy w walizce i też coś zawsze owijam tym - przeważnie latam tylko z podręcznym...Cytat:
a zdjęcia z podróży prześliczne, masz piekne długie włoski... skąd wy wszystkie je macie? rozdają w tej Polsce czy co?jak chę na wakacje!!!! kto leci następny? będę grzecznym tragarzem, podnóżkiem, chłopcem na posyłki (a właściwie dziewczynką , czym tylko chcecie umiem gotować i piec ![]() Cytat:
i udanej zabawy na panieńskim! Cytat:
koszty oczywiście przeważnie przekraczają przynajmniej podwójnie zamierzone wydatki
|
||||||
|
|
|
#3062 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
My wylatujemy za 3 tygodnie jak chcesz to zapraszamy w roli przewodnika. Ja jeżowców przywiozłam z 10 (i jedną rozgwiazdę) potem oskubałam i do tej pory leżą na regale
|
||
|
|
|
#3063 |
|
Zakorzenienie
|
o ja też mam rozgwiazdę... dobrze, że nie chciałam z grecji meduzy wieźć
mieliśmy taki jeden dzień, że plaża była niebieska, bo meduzy wyrzuciło na brzeg... a niektóre wielkości średniej pizzy ![]() chętnie! Już jestem spakowana
|
|
|
|
#3064 |
|
Zakorzenienie
|
Co Wy z tych wakacji przywozicie za dziwne rzeczy
Jeszcze trochę i Wasze zdjęcia będą na odprawach wisiały i z daleka będą Was rozpoznawać
|
|
|
|
#3065 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc tydzień starczy...dobre i to![]() ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- Cytat:
kurde ale jestem zacofana ![]() ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Cytat:
![]()
|
|
#3066 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- Cytat:
|
|
#3067 |
|
Zakorzenienie
|
Monika - oczywiście w bagażu głównym możesz mieć płyny, żele, co tylko chcesz
jeśli kupicie sobie alkohol to jest limit chyba litr na łebka jakoś nigdy do tego nie przywiązuję uwagi i przeważnie mam dwie butelki 0,7 no i na papierosy jest limit, ale nie przewożę więc zupełnie się tym nie interesuję.---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- Magalska wszystkiego co najlepsze na jutro! Niech wasz dzień będzie taki jaki sobie wymarzyliście
|
|
|
|
#3068 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3069 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
zazdroszczę urlopu![]() Magalska duuuzo uśmiechu i słonka w tym najpiękniejszym dniu w Twoim życiu
|
|
#3070 |
|
Zakorzenienie
|
magalska i wszystkie dzisiejsze PM-ki- wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia ze swoimi mężusiami
|
|
#3071 |
|
Zakorzenienie
|
Inusiaa88 - uwielbiam Turcję
|
|
|
|
#3072 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję Wam bardzo kochane za miłe słowa
Cieszę się, że zdjęcia się podobają Ale jestem zdziwiona, że zwróciłyście uwagę na moje włosy Miło mi bardzo, bo ja uwielbiam mieć długie włosy i fajnie, że ktoś to "docenia"justiii87 - ja dopiero pierwszy raz byłam w Turcji ale też zdecydowanie mogę powiedzieć, że ją baaardzo lubię i chętnie jeszcze tam kiedyś wrócę! ![]() Eh, ale mi żal, że już jestem po ślubie, po podróży poślubnej Jakie to smutne, chciałabym to wszystko od nowa ![]() A tak przy okazji to może pochwale się Wam jak wygląda nasza płytka z filmem bo ja jestem nią zauroczona ![]() Dla nas jest z takie jakby zamszowe, takie milusie, a to z samochodem to egzemplarz dla rodziców
09.06.2012 godz. 13:00 - ŻONKA "Jeżeli cokolwiek warto na tym świecie czynić, to tylko jedno - miłować" - Jan Paweł II Edytowane przez Inusiaa88 Czas edycji: 2012-08-25 o 11:56 |
|
|
|
#3073 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wiedzieliście że taka będzie czy kamerzysta wam zrobił niespodziankę?
|
|
#3074 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ale myślałam ze to ta jaśniejsza wersja To faktycznie musiałaś mieć jaśniutkie wcześniej ![]() Cytat:
My też bylismy na takiej przedślubnej podróży nad morzem. Bardzo fajnie było ale szkoda że tak krótko ![]() Jak tam sie czujesz na tydzień przed? U mnie już mały stresik jest Za tydzień o tej porze będę u fryzjera A poza tym ciągle się sprzeczamy z TŻtem.. Ja jego poganiam bo wydaje mi się że nie zdążymy ze wszystkim, a on na mnie krzyczy że go stresuje tym poganianiem Eh.. faceci! Dzisiaj jedziemy na salę ustalić ostatecznie wystroj i dogadać szczegóły. Mamy w końcu 1 piosenkę - będzie to Farna "nie przegap". Szału nie ma ale na coś się trzeba było zdecydować ![]() Czuje że ten tydzień będzie mega intensywny.. Poniedziałek farba, wtorek przedłużanie rzęs do tego pracuje do środy. Tak więc luźniej będę miała od czwartku a wtedy spowiedź i piątek pazurki, sala i jeszcze do księdza... O matkooooooooooooooo ![]() :brzyda l:---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- Cytat:
katie99kasia udanej zabawy dziś!!! Ja żałuje że mój panieński tak szybko minął
Edytowane przez qmpela86 Czas edycji: 2012-08-25 o 12:50 |
|||
|
|
|
#3075 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Na filmie też znalazło się kilka ciekawych niespodzianek![]() Drogie mężatki Co zrobiłyście z Waszymi sukniami? Sprzedajecie czy coś? :P
09.06.2012 godz. 13:00 - ŻONKA "Jeżeli cokolwiek warto na tym świecie czynić, to tylko jedno - miłować" - Jan Paweł II |
|
|
|
|
#3076 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() stresuję się już strasznie a najbardziej boję się o pogodę trzymajmy kciuki żeby nie padało i żeby słonko wyszło![]() dziś wrócę do domku, to posprzątam i będę się przygotowywała do imprezy
|
|
#3077 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Płytka jest śliczna .No i mnie zamiast stres łapać to taka nostalgia że już zaraz będzie po wszystkim ![]() Cytat:
Tak podczytuje ja ma wyglądać Wasz ostatni tydzień i próbuję sobie wyobrazić że u mnie zaraz też tak będzie ale jakoś sobie nie umiem tego wyobrazić ![]() Cytat:
Cytat:
![]() No i dziś udanej zabawy Magalska wszystkiego co najlepsze !!! Wczoraj dotarły do nas lampiony i zastanawiam się czy nie wystawić po raz pierwszy negatywna (kontakt ze sprzedającym praktycznie zerowy, miały mieć 110cm wysokości a mają 80cm no i 1 brakuje) a dziś z kolei byliśmy zapłacić za wesele, ustalić menu i dekoracje i inne szczegóły i brat gościa z którym do tej pory wszystko ustalaliśmy powiedział że nie pozwalają puszczać lampionów bo za bardzo brudzą |
|||||
|
|
|
#3078 |
|
Zakorzenienie
|
Inusiaa88- piękne zdjęcia,
![]() Co do sukienki- moja wisi cały czas Wymyśliłam, że ją ufarbuje i skrócę i będę miała taką wieczorową- zobaczymy co z tego wyjdziequmpela- oj jeszcze intensywnie widzę przez ten tydzień, no ale już na finiszu jesteś ![]() katie99kasia- szalej maleńka, szalej przed Tobą intensywny okres więc się odstresuj ![]() A my wczoraj poszliśmy w miasto z grupką znajomych. Wyobraźcie sobie, że chodziliśmy po klubach tak około 1 w nocy i połowa klubów w Warszawie była zamknięta
|
|
#3079 |
|
Rozeznanie
|
Ja bym bez dwóch zdań wystawiła negatywa gdyby nie chciał chociaż wyrównać strat - jednego zwrócić i policzyć jak za 80cm a nie 110.
a tak dla odmiany żeby odejść od tematu ślubno nerwowego chcę Wam pokazać mój azyl )) Domek nieżyjącego już dziadka Tż. Niestety jak widzicie jest w stanie 'do roboty' - bo i schody, i dach - gont mi się marzy, ale uwielbiam to miejsce i co roku jak tylko odłożymy parę groszy coś tam zmieniamy - teraz na wiosnę okna, drzwi i podmurówkę ze schodami będziemy wykładać łupkiem ))i zapraszam wszystkie na wieś na domowe ciasto i kawkę ! )
|
|
|
|
#3080 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak zamówienie jest niezgodne z aukcja to na pozytywa nie zasługuje Co będziesz miała dobrego do jedzonka? Czy będzie ten człowiek z którym ustalaliście wszystko bo może brat nie jest poinformowany?
|
|
|
#3081 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Toż to Ty masz raj na ziemi ubóstwiam drewniane domki Cytat:
Wybraliśmy rosół, borowikową i barszczyk z krokietem, filet z indyka w migdałach z pieczonymi ziemniakami, schab w sosie myśliwskim i kluski śląskie, zrazy z kaszą i cała zimna płyta, ciasta i owoce. Ale gość stwierdził ze na 17.30 będzie pierwszy posiłek a moim zdaniem to nie realne. na 16 ślub (-/+ 50 minut) życzenia 30 minut (wydaje mi sie że będzie dłużej) z kościoła na sale jest około 25 km wiec kolejne 30 minut, potem przed wejściem przywitanie itd z 15 minut wiec według moich obliczeń 18.10 to najwcześniej i nie wiem teraz jak mam na menu napisać? co myślicie? |
||
|
|
|
#3082 |
|
Zakorzenienie
|
Inusiaa - Ja w Turcji byłam dwa razy i jestem nią po prostu zauroczona. W tym roku też mieliśmy się wybrać do Turcji, ale stwierdziliśmy, że lecimy do Egiptu bo nigdy tam nie byliśmy, więc czas najwyższy zobaczyć piramidy.
Pradip - daj negatywa i koniec! Towar jest niezgodny więc nie ma się nad czym zastanawiać! szczesliwa - uwielbiam takie klimaty ![]() My też mamy dom ale murowany na wsi w którym mieszkają. Jedne położony przy lesie Moi dziadkowie w tym roku mieli atak bocianów i babcia była w siódmym niebie bo co tylko do nich jedziemy to mówiła " dzieciaczki bocianów u Nas tyle więc pewnie prawnuk będzie niedługo" Ja zaraz zmykam na ostatnie Nasze wesele w tym sezonie 4 z rzędu dziś z TŻ zastanawialiśmy się co My będziemy robić za tydzień, chyba będzie brakowało Nam weselnego klimatu Nawet kosmetyczka dziś pomalowała mnie gratis bo co tydzień do niech przychodziłam więc mała niespodzianka na koniec Udanego weekendu Wam życzę Edytowane przez justiii87 Czas edycji: 2012-08-25 o 16:58 |
|
|
|
#3083 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zdjęcia z podróży ekstra ![]() Cytat:
![]() Pradip poczekaj aż sprzedawca się odezwie, może zaproponuje jak odkupić swoje winy jak nie to wal negatywa ![]() Justii bawcie się dobrze ![]() Siedzę w pokoju z rozwalonym po podłodze całym moim dobytkiem, muszę się pakować i jutro zwieźć rzeczy do teściów, nienawidzę się pakować ![]() Magalska niech dzisiejszy dzień będzie jednym z najpiękniejszych w życiu, a Wy bądźcie szczęśliwi i kochajcie się zawsze a nawet mocniej niż teraz
|
|
#3084 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A może te bociany naprawdę coś znaczą... ![]() Faktycznie można się przyzwyczaić tak tydzień po tygodniu ale jak Ci się będzie nudziło to na panieński zapraszam ![]() Cytat:
To i tak dobrze że na jednej podłodze ten Twój dobytek się zmieścił. Mogę pomóc lubię sie pakować ![]() Super że w końcu z chrzestnym sie dogadałaś. Pracowity poniedziałek Was czeka (jakie ciasta i tort zamawiasz? ciesze się ze ja już dzisiaj to załatwiłam ![]() Ale tu znowu cisza Tż szaleje ze świadkiem a ja siedzę sama... Idę chałupkę ogarnąć to może w końcu zrobię dla Was tą obiecaną fotkę kominka.
|
||
|
|
|
#3085 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ojjeeej błagam pomocy przy tym pakowaniu końca nie widać a jeszcze rzeczy w kuchni i łazience czekają ![]() Jakie ciasto zamawiam to jeszcze do końca nie wiem, zależy jakie ceny będą miały ciasta w cukierni do której się wybieram - mam tam kilka ulubionych ciast ale jak ceny będą za duże to będę szukać dalej Co do tortu to chciałabym chyba śmietankowy, ale to też jeszcze nie zdecydowanie ostatecznie ![]() A i nie mówiłam - byłam wczoraj zaliczyć pierwszą spowiedź - poszło ekspresowo i bezboleśnie - to ja sama się zestresowałam a nie było czym ![]() Czekamy na fotki kominka ![]()
|
|
#3086 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do godzin najwyżej będzie mały poślizg Najważniejsze ay kuchnia była gotowa na wydawanie jedzonka---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- Cytat:
ale fajnie
|
|
|
#3087 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już do Ciebie lecę z moją walizą a daleko masz do teściowej?Gratulacje za spowiedź ![]() Ja dziś stresa złapałam z tymi ciastami jak zapytałam się go jakie mają a on do mnie "no standardowo to sernik i szarlotkę i reszta kremowe" więc mówie ze ja nie chce tych kremowych bo one zaraz popłyną że wolałabym jakiś orzechowiec, coś z galaretką a on "no to przecież mowie że tofinka, cappuccino, rafaello to nie są kremowe? A z tortem to się zastanawiam czy dobrze zrobiłam że największą część śmietankową wzięłam. Masz rację ale chciałam żeby goście wiedzieli o której mniej więcej co będzie a jak już na początku będzie prawie godzinny poślizg to cała moja praca jest bez sensu |
|
|
|
|
#3088 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a sprawdziłaś czy nie ma czasem urlopu? jeśli nie ma, poczekaj do wtorku, daj mu szansę się z tobą skontaktować, znajdźcie jakiś kompromis - jesli nie to negatyw. Ja ostatnio zamówiłam coś i wysłali na zły adres, paczka wróciła do nich to mi w ramach rekompensaty dorzucili kilka produktów, a nawet nie prosiłam Cytat:
![]() Cytat:
co do ciast my mieliśmy, nawet nie wiem ile rodzajów, ale raczej takie, które właśnie się nie rozpływały i nie miały takich słodkich mas... a muszę przyznać, że były pyszne... ale pani, która piekła nam doradziła co i jak. |
||||
|
|
|
#3089 | |||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
my mamy ślub na 15 i obiad mamy umówiony na 17... godzina mszy, potem życzenia pod kościołem (jak dobrze pójdzie to spokojnie 30 min + 30min dojazd, bo w okolicę skrzyżowania Marszałkowskiej i Świętokrzyskiej musimy dojechać). także ja bym ustaliła tak jak piszesz 18.10, a nawet później... a teraz Wam się pochwalę kupiliśmy dzisiaj buty dla TŻta! jupi! fotki wrzucę do klubu! nałaziliśmy się po Arkadii ponad 2h! a w końcu stanęło na tych które mierzył jako drugie, bo tak idealnie mu leżały, ale cena mu nie odpowiadała i uparł się że znajdzie jakieś tańsze ![]() a propos ciast - ja dzisiaj napisałam do dziewczyny u której robiliśmy tort z Krecikiem na 1-sze urodziny malucha i spróbujemy się z nią spotkać w tym tygodniu ![]() zaproszenia - wręczyliśmy ostatnie zaproszenie na obiad! zostało nam już tylko kilka takich ogólnych do wysłania i powiadomienie dalszych znajomych mailem btw, chciałam się was podpytać - robiłyście sobie Event na Facebooku informujący o Waszym ślubie?---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- Cytat:
widzę że w Ksuadasi byliście jak wam się podobało? ja tam byłam rok temu na pierwszych wakacjach maluszka (miał 9 miesięcy) ![]() katie - udanej zabawy na panieńskim! Cytat:
Cytat:
![]() to mi przypomniało wczorajszą akcję ze znajomymi, umówiliśmy się na pożegnalne spotkanie z przyjaciółmi (wyjeżdżają na miesiąc na podróż poślubną do USA) w Bierhalle. zamówiłam sobie jakieś danie w którym jednym ze składników miały być papryczki jalapeno (które uwielbiam i zjadam słoikami), czekamy, czekamy, w końcu danie przyszło, a tam jakieś dziwne kulki, więc pytam kelnerkę co to takiego? a ona mi mówi że to te papryczki... otworzyliśmy jedną kulkę a tam biała masa... więc zapytaliśmy czy możemy pogadać z menadżerem. przyszła menadżerka, pytam ją co to? a ona mi mówi że to takie zmiksowane drobinki papryczek z serem, żeby nie było w Bierhalle mają przy każdej pozycji w menu zdjęcie dania, więc zapytałam Pani czy mogłabym prosić o zmianę tych kulek na całe papryczki na co usłyszałam: "ale my całych nie mamy...". w końcu mi wymieniła danie na co innego. a potem się śmialiśmy że przeze mnie stworzą ścianę z naszym zdjęciem: "tych Państwa nie obsługujemy" ![]() Cytat:
no właśnie się bałam, że jak włożę do głównego to mi się wszystko wyleje, bo to taka oliwa kupiona od Turka na targu, sam ją przelewał do butelek ![]() Cytat:
![]() szczesliwa - bardzo fajny domek! Magalska - Wszystkiego najlepszego w Waszym dniu!!! |
|||||||
|
|
|
#3090 |
|
Zakorzenienie
|
Neave - nie potrafię powiedzieć, czy to dużo czy mało za buty... wydaje mi się dość dużo, ale coraz częściej się łapię na tym, że obecnie zupełnie w cenach w PL się nie orientuję...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:59.

ale dla mnie to już kolosalna różnica
)
Ale nieważne, najważniejsze, że filmem z wesela jestem wprost zachwycona!!! Nasz kamerzysta spisał się w 100%. Szczególnie teledyskami z sesji plenerowej jestem zauroczona- szczerze polecam, jeśli macie taką możliwość to zabierajcie kamerzystę na sesję 
ale ten nieszczęsny makijaż wrrr
Na sesje plenerową pomalowałam się lepiej niż umalowała mnie makijażystka na ślub. I grzywkę jeszcze bym troche poprawiła hehe, ale to już naprawdę detale 
Poznaliśmy świetnych ludzi, byliśmy w pięknym miejscu - ah, przynajmniej będzie co wspominać 

16.06.2012 

Za tydzień o tej porze będę u fryzjera
trzymajmy kciuki żeby nie padało i żeby słonko wyszło