Ostatnie chwile z brzuszkami, czas na wrześniowo-październikowe mamy! - Strona 102 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-26, 13:37   #3031
m_moni
Zadomowienie

Dot.: Ostatnie chwile z brzuszkami, czas na wrześniowo-październikowe mamy!

cześć dziewczyny!

Zielona trzymaj się

Nisia dziś na obchodzie dowiedziała się, że to nie cholestaza
dają jej nospę, magnez i 3x dziennie ma ktg. jak leży na wznak to ma mocne skurcze. liczy, że jutro zrobią jej usg. pozdrawia Was i dziękuje za wsparcie

mnie wczoraj było tak słabo, że myślałam, że zemdleję. pierwszy raz tak miałam, bo generalnie nigdy nie zemdlałam
m_moni jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-26, 13:44   #3032
elena_100
Wtajemniczenie

cześć

Cytat:
Napisane przez kraven Pokaż wiadomość
Cześc dziewczyny. Wróciliśmy niedawno i właśnie się rozpakowałam.

Zielona
trzymam kciuki za każdy dzień. Wytrzymaj ile się da

Nisia kciukasy za pomyslne wyniki

Z urlopu przywieźliśmy dla Jasia Wózek i fotelik
fajny

Cytat:
Napisane przez zielona1911 Pokaż wiadomość
ale jestem glodna odobiadu nic nie jadlam. wogole nie wyspalam sie bo dziecieczki placza caly czas i w dodatku same dziewczynki,tylko ja mam chlopczyka
po nocy mam cala podpaske poporodowa mokra,ale czuje sie dobrze,2razy mialam ktg ale skurczy brak usg nie mialam jeszcze robionego,,wiec niewiem ile maly wazy.Dzis dostane druga dawke dexaven o 17tej.dostaje jeszcze tabletke na to aby nie wdarlo sie zakazenie do drog. generalnie teraz czekamy na moje skurczea jak nie to potrzymaja kilka dni-max tydz zeby wywolac bo boja sie ze dzieciaczek bedzie bez wod.
JA nie lubie szpitali,ale wole byc tutaj niz na wojewodzkim.Tu jest jakas milsza atmosfera,tak domowo,fajniutkie pielegniarki i lekarze,mowia do mnie sloneczko itd
Trzymam kciuki, może nigdzie nie przewiozą. Dużo dobrego słyszałam o tym szpitalu, na pewno będzie wszystko ok

elena_100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-26, 13:51   #3033
lidka0308
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez m_moni Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny!

Zielona trzymaj się

dają jej nospę, magnez i 3x dziennie ma ktg. jak leży na wznak to ma mocne skurcze. liczy, że jutro zrobią jej usg. pozdrawia Was i dziękuje za wsparcie

mnie wczoraj było tak słabo, że myślałam, że zemdleję. pierwszy raz tak miałam, bo generalnie nigdy nie zemdlałam
Wspaniała nowina od Nisi!!!

A co do słabnięcia to ja mam tak dzisiaj, w głowie mi się jakoś kręci podejrzewam, że to przez pogodę i niskie ciśnienie, w ciąży zdarza mi się to chyba trzeci raz, na szczęście Lilianka się ładnie rusza, więc chyba jej to nie przeszkadza

A nie pisałam wam jak była u mnie moja mała siostrzyczka:
w rodzinnym domu mają pralkę ładowaną od góry, więc nie widać, jak się pranie w środku kręci. Jak mała była u nas to nastawiłam pranie z ubrankami dla córci i Elizka pomagała mi wkładać je do pralki i później nastawiała ze mną program i włączyła pralkę, taką klasyczną z drzwiami z przodu. Zafascynowana była tym, że widać co się w pralce dzieje i co jakiś czas biegała sobie zaglądać do tego prania. Jak pralka zaczęła wirować to słychać było taki gwizd, więc mała pobiegła zobaczyć co się dzieje i nagle wpada do pokoju i woła: Lidziu, a gdzie zniknęło pranie Lilianki? od wirowania rozłożyło się ono na boki i nie było widać, że jest w bębnie a mała pomyślała, że zniknęło
lidka0308 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-26, 13:56   #3034
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

Super,że u Nisi dobre wyniki

Zielona a Ty miałaś to usg? Zdaj relacje.

My sie objadliśmy obiadkiem.
Mąż z synkiem śpią,a ja leże sobie chociaż pewnie zaraz usne.
Dzidzia jest ciagle w ruchu,ja nie wiem kiedy on śpi.

Kochane te co mają już dzieciaczki poradźcie co moge ździałać na mojego nie jadka,bo on prawie nic nie chce jeść. No ciężko coś w niego wmusić. Może coś poradzicie

Gracjanek

Fabianek
Anusia479 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-26, 14:04   #3035
gda
Zakorzenienie

Cytat:
cześć dziewczyny!

Zielona trzymaj się

Ufff, jak dobrze, że brak cholestazy!!!

Dziewczyny, a może na pierwszą stronę byśmy dały ten link do licznika skurczy?

http://www.thebump.com/calculators/c...spx?MsdVisit=1

Tzn. jak Colds wróci A swoją drogą, to ciekawe co u Colds i Śpioszki.
gda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-26, 14:26   #3036
tamlin111
Zakorzenienie

Cytat:

Czyli jednak przeczucie mnie nie myliło, że to nie cholestaza Super, teraz tylko wyciszyć skurczyki i będzie pieknie

Cytat:
Napisane przez Anusia479 Pokaż wiadomość
Kochane te co mają już dzieciaczki poradźcie co moge ździałać na mojego nie jadka,bo on prawie nic nie chce jeść. No ciężko coś w niego wmusić. Może coś poradzicie
Zgłodnieje to zje. Paula też niejadek, kiedyś się przejmowałam, teraz nie chce jeść to nie je. Będzie głodna to powie albo sobie weźmie. Jeszcze nie słyszałam aby jakieś dziecko się zagłodziło, także matka spokojnie. Inne wyjście to spełnianie jedzeniowych zachcianek synka
Stary 2012-08-26, 14:34   #3037
sandra23s
Zadomowienie

anusia ja swojego tez nie zmuszam do jedzenia.daje mu jak jest głodny i nie wpycham na siłe.

Wiktor 1.09.2007,g.9:10,3600g 54cm

Pola 5.09.2012, g.0:03,4090g 53cm
sandra23s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-26, 14:36   #3038
katiem
Wtajemniczenie

Cześć laseczki

Jakoś nie mam weny. I tak jakoś mi smutno.

Ale mam wiesci od Colds - miala problemy z karmieniem, ale juz jest lepiej. Czuja sie dobrze. Karmi cycem i dokarmia. Mala sie najada i obie sa zadowolone. Ma nadzieje ze jutro wyjda bo dzisiaj waga Malej byla na rowni z 10% i ich zostawili.. Trzyma kciuki za dziewczyny pozdrawia kazda a osobna.

---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ----------

NIsia super wiesci

Anusia ja tez nie zmuszam. Nie chce to nie. Zglodnieje to przyjdzie.

Zielona trzymaj sie skarbie

Pawełek

Kubuś
katiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-26, 15:16   #3039
marzenka1984
Rozeznanie

Witajcie, nadrobiłam i mogę coś naskrobać

Zielona trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze

Colds szybkiego powrotu do domciu

Nisia suuper wiadomość, że to jednak nie cholestaza, ja też się okrutnie boje tego

gda bardzo fajna stronka

Wczoraj nareszcie przywiozłam od siostry komodę i ubranka po siostrzeńcu mam pełno czystych pieluch tetrowych zwykłych i z flaneli bo moja siostra miała dużo w zapasie mam ze cztery komplety pościeli do łóżeczka, ręczniki kąpielowe z kapturem i rożki takie do spania i podkłady do przewijania

Jak dobrze mieć siostrę która pomyślała o mnie i wszystko zostawiła
Teraz tylko muszę kupić proszek i się wziąć za pranie i prasowanie ale to już sama przyjemność

Po praniu i prasowaniu wkładacie do szafki i nie nakrywacie już niczym czy zabezpieczyć czymś trzeba przed kurzem

Jestem ciekawa jak moja kotka będzie się zachowywać w stosunku do nowego domownika do klatki gdzie mam dwie świnki morskie potrafi łapki wsadzać żeby dotknąć którąś a poza tym ma godziny wieczorne gdzie lata z kąta w kąt jak szaleniec i nie patrzy gdzie skacze, gamoń jeden. Ciekawe czy będzie kultura czy nie
Stary 2012-08-26, 15:26   #3040
katarzinka
Wtajemniczenie

cześć

trzymam kciuki za rozwój sytuacji wątkowcyh

u nas nadal nic się nie dzieje, więc zgodnie z tym co gin zalecił jutro z rana zjawiam się w szpitalu...

a dziś jeszcze parę razy pewnie tu zajrzę
Zanim czas pokona nas"
katarzinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-26, 15:37   #3041
aga_ton
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kajaja Pokaż wiadomość
Laski a jakie rozmiary pieluch wielorazowych kupowałyście?
chodzi o tetrę i flanelki? bo jeśli tak to kupowałam 70x80.
a jeśli o inne to nie pomogę

Cytat:
Napisane przez lidka0308 Pokaż wiadomość
A nie pisałam wam jak była u mnie moja mała siostrzyczka:
w rodzinnym domu mają pralkę ładowaną od góry, więc nie widać, jak się pranie w środku kręci. Jak mała była u nas to nastawiłam pranie z ubrankami dla córci i Elizka pomagała mi wkładać je do pralki i później nastawiała ze mną program i włączyła pralkę, taką klasyczną z drzwiami z przodu. Zafascynowana była tym, że widać co się w pralce dzieje i co jakiś czas biegała sobie zaglądać do tego prania. Jak pralka zaczęła wirować to słychać było taki gwizd, więc mała pobiegła zobaczyć co się dzieje i nagle wpada do pokoju i woła: Lidziu, a gdzie zniknęło pranie Lilianki? od wirowania rozłożyło się ono na boki i nie było widać, że jest w bębnie a mała pomyślała, że zniknęło
śmieszne są takie małe dzieciaczki

Cytat:
Napisane przez katiem Pokaż wiadomość

Ale mam wiesci od Colds - miala problemy z karmieniem, ale juz jest lepiej. Czuja sie dobrze. Karmi cycem i dokarmia. Mala sie najada i obie sa zadowolone. Ma nadzieje ze jutro wyjda bo dzisiaj waga Malej byla na rowni z 10% i ich zostawili.. Trzyma kciuki za dziewczyny pozdrawia kazda a osobna.

-
za szybki powrót do zdrowia i do domku

Cytat:
Napisane przez marzenka1984 Pokaż wiadomość

Wczoraj nareszcie przywiozłam od siostry komodę i ubranka po siostrzeńcu mam pełno czystych pieluch tetrowych zwykłych i z flaneli bo moja siostra miała dużo w zapasie mam ze cztery komplety pościeli do łóżeczka, ręczniki kąpielowe z kapturem i rożki takie do spania i podkłady do przewijania

Jak dobrze mieć siostrę która pomyślała o mnie i wszystko zostawiła
Teraz tylko muszę kupić proszek i się wziąć za pranie i prasowanie ale to już sama przyjemność

Po praniu i prasowaniu wkładacie do szafki i nie nakrywacie już niczym czy zabezpieczyć czymś trzeba przed kurzem

Jestem ciekawa jak moja kotka będzie się zachowywać w stosunku do nowego domownika do klatki gdzie mam dwie świnki morskie potrafi łapki wsadzać żeby dotknąć którąś a poza tym ma godziny wieczorne gdzie lata z kąta w kąt jak szaleniec i nie patrzy gdzie skacze, gamoń jeden. Ciekawe czy będzie kultura czy nie
dobrze mieć taką siostrę, moja niestety chętna do żadnej pomocy nie jest, za to do udzielania "dobrych rad" wyrywa się jako pierwsza

ja ubranka wkładam do szuflad i już niczym nie przykrywałam. chyba że większe rozmiary, takie na wiosnę przyszłego roku, które zapakowałam w worki próżniowe i schowałam do tekturowych pudeł.

ja też się zastanawiam jak mój psiak zareaguje na małą
ostatnio, jak usłyszał przeraźliwy płacz niemowlaka to się przestraszył i uciekł do swojego legowiska

dziewczyny, jeszcze trochę nam stron zostało do końca tej części ale może znajdzie się jakaś chętna do prowadzenia kolejnej.
wiadomo, Colds będzie miała znacznie mniej wolnego czasu więc trudno wymagać by jeszcze wizaz ogarniała. myślę, że najlepiej jakaś późna wrześniówka albo dziewczyna z terminem na październik by była najlepsza. ale to taka luźna propozycja, równie dobrze może to być nadal Colds
aga_ton jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-26, 15:41   #3042
tamlin111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katarzinka Pokaż wiadomość
cześć

u nas nadal nic się nie dzieje, więc zgodnie z tym co gin zalecił jutro z rana zjawiam się w szpitalu...

Zjawisz się i czekanie, czy wywoływanie czy cc? Chyba cięcie o ile dobrze pamiętam, tak?

Alfabia też ma się zgłosić do szpitala w przyszłym tygodniu, nie?

Wstawiłam ciacho

---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ----------

Cytat:
Napisane przez aga_ton Pokaż wiadomość
dziewczyny, jeszcze trochę nam stron zostało do końca tej części ale może znajdzie się jakaś chętna do prowadzenia kolejnej.
wiadomo, Colds będzie miała znacznie mniej wolnego czasu więc trudno wymagać by jeszcze wizaz ogarniała. myślę, że najlepiej jakaś późna wrześniówka albo dziewczyna z terminem na październik by była najlepsza. ale to taka luźna propozycja, równie dobrze może to być nadal Colds
Poczekajmy moze na Colds, niech się wypowie jak ocenia swoje siły. Jeśli będzie chciała oddać przewodnictwo, to jakaś późno październikowa udzielająca się regularnie mamusia będzie najlepsza
Stary 2012-08-26, 15:50   #3043
katarzinka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość
Zjawisz się i czekanie, czy wywoływanie czy cc? Chyba cięcie o ile dobrze pamiętam, tak?
dobrze pamiętasz - gin mówi, że jak jutro się zjawie to wt lub środa - a jak będzie okaże się na miejscu
Zanim czas pokona nas"
Stary 2012-08-26, 15:52   #3044
tamlin111
Zakorzenienie

Cytat:
dobrze pamiętasz - gin mówi, że jak jutro się zjawie to wt lub środa - a jak będzie okaże się na miejscu
Jeszcze troszkę i niespodzianka się ujawni Masz jakieś przeczucia?
Stary 2012-08-26, 15:58   #3045
alfabia
Raczkowanie

Cytat:

Alfabia też ma się zgłosić do szpitala w przyszłym tygodniu, nie?
że ty o mnie pamiętasz

Jutro ostatni dzień w domu przed hospitalizacją. Mam być we wtorek rano.
Dużo o tym myślę. Trzymam kciuki aby nie kazali nam za długo czekać na jakiekolwiek działania. W domu ten czas jakoś leci. W szpitalu będzie się strasznie dłużyło.

Dziś w nocy dokuczała mi strasznie zgaga. Po raz pierwszy nie pomagały żadne leki. Zeszłam na dół i usiłowałam spać na siedząco na kanapie co nie okazało się wcale łatwe. Wtedy poczułam też skąd te dolegliwości. Malutka tak elegancko kopała w żołądek, że wszystko podchodziło do gardła.
Teraz, po obiedzie, zajęła się żebrami.
alfabia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-26, 16:03   #3046
aga_ton
Wtajemniczenie

pokażę Wam, co ostatnio kupiliśmy małej

mata:

http://www.ibutik.pl/ogloszenie/mata...ol-2290-247580

album:

http://www.arkady.com.pl/product/187...iewczynka.html

wprawdzie nie miałam tych rzeczy w planach ale mój małżonek uparł się, że jest to niezbędne a ja nie chciałam mu robić przykrości widząc jak zawzięcie przeszukuje regały

niech się cieszy, że wybrał coś dla córci, skoro większość rzeczy wybierałam sama

Edytowane przez aga_ton
Czas edycji: 2012-08-26 o 16:06
Stary 2012-08-26, 16:04   #3047
lidka0308
Zadomowienie

Oby wypuścili nam Colds niedługo do domku z ładnie przybierającą na wadze Melcią.

Katarzinka, Alfabia trzymam kciuki za szybkie decyzje w szpitalach, żebyście nie musiały tam za długo niepotrzebnie siedzieć!!! no i przywitamy kolejne maluszki w przyszłym tygodniu
Stary 2012-08-26, 16:05   #3048
katarzinka
Wtajemniczenie

Cytat:
Jeszcze troszkę i niespodzianka się ujawni Masz jakieś przeczucia?
mam - dziewczynka
Zanim czas pokona nas"
Stary 2012-08-26, 16:07   #3049
Dearlie
Zakorzenienie

My również cieplutko pozdrawiamy colds i czekamy tutaj na nią i Melcię.

A ciekawe jak tam spioszka i Julek. Według tego co pisała, to już pewnie są w domu, stąd mniej czasu na zajrzenie tutaj do nas.

Cytat:
cześć

Ale jestem ciekawa tej Waszej niespodzianki. Jakie macie wybrane imiona? Trzymam za Was kciuki i czekam z niecierpliwością w następnych dniach na wieści, że już tulisz swoją kruszynkę.

Cytat:
Napisane przez alfabia Pokaż wiadomość
że ty o mnie pamiętasz

Dużo o tym myślę. Trzymam kciuki aby nie kazali nam za długo czekać na jakiekolwiek działania. W domu ten czas jakoś leci. W szpitalu będzie się strasznie dłużyło.

Dziś w nocy dokuczała mi strasznie zgaga. Po raz pierwszy nie pomagały żadne leki. Zeszłam na dół i usiłowałam spać na siedząco na kanapie co nie okazało się wcale łatwe. Wtedy poczułam też skąd te dolegliwości. Malutka tak elegancko kopała w żołądek, że wszystko podchodziło do gardła.
W takim razie za Was również mocno trzymamy od wtorku kciuki!
Stary 2012-08-26, 16:12   #3050
aga_ton
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez alfabia Pokaż wiadomość
że ty o mnie pamiętasz

w takim razie zaciskam kciuki by wszystko poszło jak po maśle

a zgaga dokucza mi praktycznie od samego początku, u mnie najlepiej sprawdzają się migdały. przez całe życie nie zjadłam ich tyle co podczas ciąży

---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ----------

Cytat:
również zaciskam kciuki
a właśnie, jak z imionami? jakieś typy?
Stary 2012-08-26, 16:37   #3051
marzenka1984
Rozeznanie

Kurczę nie pamiętam która z was dziewczyny kupiła to łóżeczko
http://allegro.pl/lozeczka-lozeczko-...559193357.html i narzekała, że mąż narzekał przy skręcaniu

zaczęłam oglądać na allegro i już zwątpiłam które chcę

ciekawa jestem jak to się sprawdza.
Stary 2012-08-26, 17:25   #3052
alfabia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez marzenka1984 Pokaż wiadomość
Kurczę nie pamiętam która z was dziewczyny kupiła to łóżeczko
http://allegro.pl/lozeczka-lozeczko-...559193357.html i narzekała, że mąż narzekał przy skręcaniu

zaczęłam oglądać na allegro i już zwątpiłam które chcę

ciekawa jestem jak to się sprawdza.
Ja kupiłam takie, ale jeszcze nie skręcone. Mąż zajmie się tym jak będę w szpitalu.
Stary 2012-08-26, 17:41   #3053
lidka0308
Zadomowienie

no znowu mi z cycucha pociekło - pierwszy raz w dzień i mam plamę na bluzce, chyba muszę zacząć nosić wkładki, bo jak mi tak w pracy poleci to lipa
Stary 2012-08-26, 17:46   #3054
kasiam187
Wtajemniczenie

GG do kasiam187 Wyślij wiadomość przez MSN do kasiam187 Send a message via Skype™ to kasiam187

Cytat:
pokażę Wam, co ostatnio kupiliśmy małej

mata:

http://www.ibutik.pl/ogloszenie/mata...ol-2290-247580

album:

http://www.arkady.com.pl/product/187...iewczynka.html

wprawdzie nie miałam tych rzeczy w planach ale mój małżonek uparł się, że jest to niezbędne a ja nie chciałam mu robić przykrości widząc jak zawzięcie przeszukuje regały

niech się cieszy, że wybrał coś dla córci, skoro większość rzeczy wybierałam sama

super mata!!!! my tez chcemy kupic ale nie wiem jeszcze jaka na razie mamy wybrany lezaczek.
i ten albumik swietna sprawa, my tez mamy, mam nadzieje ze sie zmobilizuje zeby go ladnie uzupelniac

Nisia super wiesci

---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ----------

Cytat:
Napisane przez lidka0308 Pokaż wiadomość
no znowu mi z cycucha pociekło - pierwszy raz w dzień i mam plamę na bluzce, chyba muszę zacząć nosić wkładki, bo jak mi tak w pracy poleci to lipa
znam ten bol mi cieknie w sumie od polowy ciazy non stop. szczegolnie z prawego. strasznie mnie to denerwuje bo ja nielubie nosic stanikow wiec zaraz ciuch brudny

kasiam187 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-26, 17:57   #3055
lidka0308
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasiam187 Pokaż wiadomość
super mata!!!! my tez chcemy kupic ale nie wiem jeszcze jaka na razie mamy wybrany lezaczek.
i ten albumik swietna sprawa, my tez mamy, mam nadzieje ze sie zmobilizuje zeby go ladnie uzupelniac

Nisia super wiesci

---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ----------

znam ten bol mi cieknie w sumie od polowy ciazy non stop. szczegolnie z prawego. strasznie mnie to denerwuje bo ja nielubie nosic stanikow wiec zaraz ciuch brudny
mi też sporadycznie się ujawnia to cieknięcie, ale odwrotnie niż u ciebie, bo z lewego cycuszka i do tej pory tylko po nocy występowało a tu nagle patrzę - plama na środku cycka, dobrze, że dziś w domku jestem a jutro do pracy wkładkę założę.
Stary 2012-08-26, 18:09   #3056
zielona1911
Zakorzenienie

nie mialam dzis usg robionego niestety bo strasznie duzo cesarek i lekarze czasu nie maja.pewnie jutro mi zrobia. Za to co chwila gonie na ktg i zadnych skurczy. Kolo poludnia dosc duzo wod ze mnie polecialo,a teraz od jakis dwoch godz nic sie nie leje.
Tesciowa przyniosla mi super obiad
wylicytowalam wozek za 300zl-w koncu sie zmobilizowalam-nie mialam wyjscia. espiro 2w1 na zdjeciu jest tylko gondolka.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2577503054_2.jpg (112,0 KB, 66 załadowań)
zielona1911 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-26, 18:25   #3057
lidka0308
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zielona1911 Pokaż wiadomość
nie mialam dzis usg robionego niestety bo strasznie duzo cesarek i lekarze czasu nie maja.pewnie jutro mi zrobia. Za to co chwila gonie na ktg i zadnych skurczy. Kolo poludnia dosc duzo wod ze mnie polecialo,a teraz od jakis dwoch godz nic sie nie leje.
Tesciowa przyniosla mi super obiad
wylicytowalam wozek za 300zl-w koncu sie zmobilizowalam-nie mialam wyjscia. espiro 2w1 na zdjeciu jest tylko gondolka.
No to brawa dla teściowej i oby jutro zrobili ci usg!
i powóz piękny a cena jeszcze lepsza
Stary 2012-08-26, 18:36   #3058
aga_ton
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasiam187 Pokaż wiadomość
a jaki leżaczek, jeśli można zapytać?
bo ja raczej zamówię taki

http://allegro.pl/fisher-price-lezac....html#delivery
Stary 2012-08-26, 18:46   #3059
alfabia
Raczkowanie

Cytat:
a jaki leżaczek, jeśli można zapytać?
bo ja raczej zamówię taki

http://allegro.pl/fisher-price-lezac....html#delivery
Bardzo dobry wybór. To taki leżaczek rozwojowy. Na dłużej starczy
Stary 2012-08-26, 19:38   #3060
gda
Zakorzenienie

A dziewczyny, czy te leżaczki rozkładają się zupełnie na płasko? Bo do kiedy dziecko nie powinno w takiej "złamanej" pozycji leżeć?

Ja się zastanawiam, czy na początku nie trzymać go w koszu mojżesza, takim na kółkach...
gda jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości