|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4741 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Dot.: Niekończące się rozstanie, ładne włosy, wódki chlanie
Ogólnie do słoików i do mrożenia, na zimę do zup i sałatek jak znalazł
Teraz jest okres owocowo-warzywny, siedzimy z matulą w kuchni i kroimy, tarkujemy, gotujemy, pasteryzujemy...nawet nie ma kiedy iść do lasu zerknąć czy grzyby są, a te też potem trzeba będzie w słoiki poupychać ![]() Cytat:
|
|
|
#4742 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kupuję ubrania ostatnio kupiłam sporo rzeczy na codzień, a rzeczy imprezowe to swoją drogą. Miałam kupić sobie sukienkę na wesele, a zamiast tego wczoraj kupiłam spódniczkę pale pink z bastinką i do tego czarne body, wyszłam w tym wczoraj na imprezę i stwierdziłam, że to nie jest chyba to, w czym pójdę na wesele lol. Więc dzisiaj kupiłam czerwoną bluzkę z bastinką i do tego mam czarną spódniczkę. No i w sumie nie wiem jeszcze czy to jest to czego chcę
|
|
|
#4743 |
|
Zakorzenienie
|
A ja postanowiłam wymienić szafę na większą
|
|
|
|
#4744 |
|
Zakorzenienie
|
Po co mam się udzielać i pisać co u mnie skoro za każdą wypowiedź, czy to w żartach czy na serio dostaję zje.bkę?
![]() Tylko sobie czytam.
|
#4745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bejbe - nikt Cie nie krytykuje, tylko Twoję toksyczną relację z Marudą. ---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- Elve - robiłam spore zapasy przetworów w zeszłym roku i dużo mi zostało. W tym roku kompletnie olałam sobie zaprawianie i marynowanie.
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . Edytowane przez kimi1000 Czas edycji: 2012-08-26 o 20:43 |
|
|
|
|
#4746 |
|
Zakorzenienie
|
Przez to nic nie piszę już, nie mam nic sensownego do powiedzenia. W temacie Marudy się nie wypowiadam. Mam wakacje, nic ciekawego nie robię. Nie trę buraków, nie chodzę na zakupy bo mnie nie stać, nie imprezuję bo nie mam z kim, nie medytuje bo... nie.
Ogólnie widzicie jakie mam nudne i ch.ujowe życie.
|
#4747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ok, ja rozumiem, że jesteś rozżalona i zawiedziona. Każdy ma kryzysy, ale można siedzieć i użalac sie nad sobą, co jest najłatwiejsze, ale można też wziąść sie za siebie i iść do przodu. Nie jest łatwo, ale nie jest to niemożliwe. Wszystko zależy od Ciebie.
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cały czas się zastanawiałam skąd mam w niektórych miejscach na włosach takie zgrubienia albo przewężenia... http://en.wikipedia.org/wiki/Trichorrhexis_nodosa
Edytowane przez Fubizka Czas edycji: 2012-08-26 o 21:41 |
|
|
|
|
#4749 | |
|
Paul's girl
|
Cytat:
![]() byłam dziś na spacerze z poex (w sensie z gościem, z którym się spotykałam po exie), pogadali my (głównie on), dostałam ciasto a teraz siedzę i grzebię w sprawach zawodowych. Edytowane przez istari Czas edycji: 2012-08-26 o 21:46 |
|
|
|
|
#4750 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Przecież już go nie ma w Twoim życiu, to o czym pisać...
Cytat:
![]() Ja też. No i?
|
|
|
#4751 |
|
Zakorzenienie
|
Głównie to jest walka samej z sobą o wszystko. Ale mam podobnie jak Ty, wielką potrzebe nauki.Istari pomyślałam, ale sobie koleś dał na imię.
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . Edytowane przez kimi1000 Czas edycji: 2012-08-26 o 22:15 |
|
|
|
#4752 | ||||
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() I jak nowy on? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Jak mi dają za darmo warzywka, to grzechem by było nie skorzystać, wystarczy się rozejrzeć po półkach sklepowych i od razu człowiekowi lepiej, że tyle się przyoszczędziło ![]() Cytat:
|
|
|
#4753 | |
|
Paul's girl
|
Cytat:
miałam dylemat jaką by mu tu ksywę dać i poex najlepiej pasuje![]() ---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- marcowo-lipcowy był
|
|
|
|
|
#4754 |
|
po drugiej stronie szafy
|
|
|
#4755 |
|
Paul's girl
|
|
|
|
|
#4756 |
|
po drugiej stronie szafy
|
E, to nie, człowiek się nagoli, napachni, nagimnastykuje i żadnego profitu emocjonalnego, pfff.
|
|
#4757 |
|
Paul's girl
|
|
|
|
|
#4758 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Dziewczyny, gacie z La Senzy mi potrzebne, znacie jakiś polski sklep online oprócz perhapsMe?
|
|
#4759 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- Ja do tego mam beznadziejne; przynajmniej według najbliższych. Moja rodzicielka odwiedziła mnie dziś. Gadamy, gadamy, gadamy... aż w pewnym momencie, ze łzami w oczach, zapytała: "KZ, a Tobie nie jest smutno, jak przychodzisz po pracy do domu i jesteś sama?". Nie kumam, skąd takie pytanie. Czuję się doskonale - zakładam dresik, czochram włosy i rzucam się do łóżka
Edytowane przez krolowazimy Czas edycji: 2012-08-26 o 23:04 |
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4760 |
|
Paul's girl
|
|
|
|
|
#4761 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A propos - właśnie doszłam do wniosku, że zarzucam całkowicie opcję występowania w moim życiu takich układów. Nie mówię, że jeśli latami będę sama, to pozostanę w celibacie, ale zdecydowanie szukam czegoś innego a takie zabawy w tym "czymś innym" przeszkadzają. |
|
|
|
|
#4762 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nie wiem, kiedys dawno napisalam cos z raz czy dwa razy, ale nie potrafilam sie wkrecic, bo wy wszystkie juz sie dosc dobrze znalyscie ![]() ogolnie to na forum lepiej mi wychodzi czytanie niz pisanie
Edytowane przez _Monia_ Czas edycji: 2012-08-26 o 23:36 |
|
|
|
|
#4763 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4764 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja to w ogóle nawet szafy nie mam
![]() Cytat:
![]() Spódnica nude, nie pink, o taka: http://www.missselfridge.com/webapp/...35&pageSize=40 Ja się dobrze czuję, bo bastinka zakrywa mój odstający brzuch ![]() Ja też. Z naciskiem na ch.ujowe. Ja myślałam, że to jakiś nick z chata czy cuś
|
|
|
#4765 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Ale ja bym nie ubrała, strasznie poszerza biodra...
|
|
|
#4766 | ||
|
po drugiej stronie szafy
|
Na tym moim zadupiu? To już prościej w Twoim cywilizowanym świecie się w składanie słoików pobawić
![]() Cytat:
ale nie oddam ![]() ![]() Cytat:
Też tak miałam na początku, w ogóle zanim się zarejestrowałam to chyba z rok czytania mi upłynął A potem jak zaczęłam...to przestać nie mogę ![]() Mnie te baskinki jakoś nie leżą, co widzę na jakiejś dziewczynie, to ma przez ten krój zmasakrowaną figurę. Dziwne toto.
|
|
|
#4767 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4768 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio jak wyszłam do ogórka z rana z psem na siku naszły mnie straszne rozkminy. Wyszłam w laćkach, było koło 6-7 rano. Rosa na trawie, zimno paskudnie, w powietrzu unosił się zapach mokrej trawy, trochę jakby jeziora i glonów. I wiesz, skojarzyło mi się z Twoimi zadupiami. Jak byłam tam na wakacjach mając 10 lat.. Tak bardzo zamarzyło mi się tam być. Nieogrzewany domek, wychodzisz rano, trawa mokra i ten specyficzny zapach jezioro-rybny. Świerze powietrze, człowiek bez kawy w sekundę się budzi.. I być tam na wakacjach. Wstać o świcie, ubrać kalosze, ciepłą bluzę i iść połowić rybki na starej drewnianej łódce. Nie malować się, włosy związać niedbale.. i mieć wszystko w nosie.. Najlepiej z Marudą u boku.. ![]() Cytat:
Dzisiaj mam koszmarny dzień. Wczoraj nie umiałam spać, dzisiaj od rana boli mnie brzuch na myśli o jazdach.. nie chcę tam chodzić! Jestem przerażona, nerwowa, boli mnie serce jak pomyślę że mam wsiąść na motor i go prowadzić. Prawo jazdy to był wielki błąd.
|
|
#4769 | |||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
To jak u mnie... Ale w sumie żałuję, wolałabym się tu nie rejestrować i układać życie inaczej.
|
|
|
#4770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Motocykl to dla nich świętość i nie dziwię im się wcale, bo to nie dość że kupa kasy, to jeszcze babie mają pozwolić się wozić? zapomnij Cóż, jeżdżąc z tyłu miałam wrażenie że to cholernie proste i łatwe i przyjemne. Niestety, zawiodłam się strasznie. Luzowanie manetki, hamowanie, wciskanie sprzęgła i zmiana biegów na niższy bieg to dla mnie za dużo. Boję się jeździć.. Wierzcie lub nie, ale w aucie jedzie z wami instruktor który w każdej chwili może interweniować. Tutaj jestem zdana tylko na siebie i to mnie przeraża najbardziej. Kurde, a myślałam że to takie fajne. Fajnie się jeździ z tyłu, ogląda widoczki i ma się wszystko w nosie. Skupiasz się tylko na tym żeby umilić czas sobie i nie przeszkadzać zbytnio kierowcy.. Mogę się puknąć w łeb! Marzyłam o R6, która ma 600cmm3..
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:54.

Motocykl to dla nich świętość i nie dziwię im się wcale, bo to nie dość że kupa kasy, to jeszcze babie mają pozwolić się wozić? zapomnij