|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2581 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Ile masz lat??i dzidzia ile
ja piersi zrobilam przed ciaza nie ma na co czekac heeh
|
|
|
|
#2582 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Cytat:
A na fotki czekamy baaardzo niecierpliwie Hahah, ale fajnie, beda nowe cycuchy do ogladania
|
|
#2583 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
. Ja kilkanaście razy prosiłam Ją o mniejsze i nic z tego nie wyszło
|
|
#2584 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i jak byłam młodsza to miałam zero wątpliwości a teraz jak mogę je w końcu zrobić to się zastanawiam - i jak dogodzić babie ![]() w tym tyg umówię się na konsultację i wtedy podejmę chyba jakąś decyzję. Najgorsze, że będę musiała poprosić mamę, żeby się przynajmniej na tydzień wprowadziła do nas, bo Tż ma własną działalność i nie zostawi wszystkiego żeby się zająć małym. A jakoś nie mogę sobie wyobrazić tego, że znowu po tylu latach zamieszkam z mamą ---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- Cytat:
![]() A młody wczoraj skończył 4mce, także ciężko będzie
Edytowane przez Kulkaaga Czas edycji: 2012-08-27 o 11:25 |
||
|
|
|
#2585 |
|
Raczkowanie
|
heloł
Lenkii 06.09 - 10![]() Alex0912 12.11. - 77
|
#2586 |
|
Zadomowienie
|
ubuniu a jakie masz wymiary wzrost ,waga, w piersiach i pod
??rodzilas??? jestes zadowolona z rozmiaru i efektu pooperacyjnego???ja mam ciutke mniejsze wkladki 325 )
|
|
|
|
#2587 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, jakis czas temu byla tu mowa na temat czegos dzialajacego jak henna do brwi i rzez, ktora trzyma miesiac lub nawet dluzej. Probuje szukac w watku ale nic znalezc nie moge
|
#2588 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kobietki
![]() Pogoda fatalna no ale zaraz wrzesniej wiec co tu sie dziwic wlasnie wracam z miasta troszke zmoknieta i zmeczona machaniem raczkami no ale kochane ten efek w lusterku hihi kocham moje cycki ![]() ![]() Kulkaaga czy mozna wiedziec dlaczego nie chce tak anatomkow?
|
#2589 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tez sie tym interesowalam to bylo chyba na ebayu ale jak sie to nazywalo??no wlasnie
|
|
|
|
|
#2590 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
|
|
|
|
#2591 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Witam dziewczyny :cmok TONIU Mi sie problemy zaczęły jak miałam 25 lat , i było dokładnie tak jak piszesz. Lekarze myślą , ze jak młodego cos boli , to pewnie wymyśla . A gdzie nie wejdziesz to wszędzie piszą ze na RZS chorują nawet dzieci w wieku 16 lat . Ja obecnie dużo pracuje i nie mam czasu , ale kiedyś w końcu trzeba coś z tym zrobic. I Tobie tez życzę, zeby Ci sie udało znaleść dobrego lekarza, który poważnie podejdzie do sprawy . MADZIULASZ Dostałam od Ciebie pw i dziekuje Ci bardzo za dobre rady , które mogą sie tyczyć rownież i mnie , ponieważ ja jeszcze nie robiłam piersi ![]() Dziewczyny ja rownież używam kremu antycellulitowego z eveline , ale ja tam żadnych spektakularnych efektów nie widzę , bo mojego cellulitu to juz chyba nic nie ruszy Dziewczyny ja teraz szukam, jakiegoś fajnego naturalnego szamponu do włosów . Szwedzi mnie skóra , wychodzą jakieś krostki a ja to rozdrapuje i pózniej aż stropy na głowie mam . I cos mi sie wydaje ze moja skóra ma juz dość chemi ktora jest w większości szamponow . Może któraś z Was zna jakiś fajny szampon? o prostym składzie , bez całej sterty chemi . Ja obecnie używam czerwony z loreala , i jest fajny dla wlosow , ale nie dla skory głowy ![]() HORO MAJIREL gratuluję
Edytowane przez Littaleya Czas edycji: 2012-08-27 o 15:19 |
|
|
|
|
#2592 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.google.pl/imgres?q=szampo...,r:4,s:85,i:18 Tylko mało sie pieni no i wlosy tego blasku nie maja jak po tych napelnionych silikonami, ale mi po nim praktycznie wcale nie wypadaja włosy, nie jest drogi mozesz kupic a moze bedzie dobry
|
|
#2594 |
|
Zadomowienie
|
litealeyaa ja moge polecic Ci szampon oczyszczajacy bielend on jest taki blotny gleboko oczyszczajacy dostepny w rossmannie za 2,50
nie wiem czy jest duzy tylko on nie jest do codziennego ale raz na jakis czas super fajnie oczyszcza az skora glowy przestala mnie po nim swedzic a mam te same problemy co Ty na polce z szamponami w rossmannie jest tylko jeden wiec bedziesz wiedziala ze to ten![]() aaa i to jest jednorazowa saszetka
Edytowane przez kasikkk87 Czas edycji: 2012-08-27 o 17:04 |
|
|
|
#2595 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2596 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2597 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2598 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mam dwie córki i co prawda czasami patrze na nie i się dziwuję, że to moje prywatne.... Jestem najszczęśliwsza na świecie, że nareszcie mam piersi!!!!!!!!!!!
|
|
#2599 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- ano właśnie? Dlaczego? Ja nie miałam....tzn. nie żeby mnie to martwiło, bo fajnie mi bez pasa było a wiem, że dziewczyna, która robiła w tej samej klinice co ja miała pas...wiec to chyba od cycków zależy? ---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- a co on IM robi?
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-08-27 o 19:30 |
|||||||
|
|
|
#2600 |
|
Przyczajenie
|
Drogie doświadczone koleżanki
, jestem 6 dobę po operacji i wieczorami ciągle utrzymuje mi się temp około 37,5- 38 stopni. Też tak miałyście? Czy to sygnał, że coś się dzieje?
|
|
|
|
#2601 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny mam pytanko oswieccie mnie
![]() wiem ze po operacji iles tam czasu dlugie kapiele nie sa wskazane a basen jak najbardziej no wiec dlaczego kapac dluzej sie nie mozna a w basenie pluskac tak?? ![]()
|
|
|
|
#2602 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- ja mam tylko prysznic więc nawet nie zwrócilam uwagi, że jest taki zakaz.... może to chodzi o temperature wody?
|
|
#2603 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wiem ze to jest zwiaze z bliznami ze nie mozna ich za dlugo moczyc![]() ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- mya mam pyatnko do Ciebie polecilas mi kiedys krem la roche cicaplast...moge go stosowac tez na cala twarz??bo jakies wypryski pojawily mi sie na twarzy maskara a sudocrem juz nie pomaga mam w domu jeszcze masc cynkowa-aktualnie na twarzy i tormentiol codziennie bede probowac czegos innego bo na razie to wstyd z domu wyjsc i na dekolcie tez je mam buuuu
|
|
|
|
|
#2604 |
|
Raczkowanie
|
Cześć wszystkim
![]() Horo się nic nie odzywa? Czy po prostu jestem ślepa i przegapiłam jej posty? ![]() Majirel czekamy na fotki! ![]() ---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- I nie mogę znaleźć pracy u mnie na zadupiu. jestem zła, zła zła..
|
#2605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiec nie ma co sie martwic to dopiero 6 doba
|
|
#2606 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Ja też nie jetem młodziutka bliżej mi 40 niż 30, więc nawet mam więcej latek niż ty kochana. Mam 2 dzieci lat 5 i 7. Zrobiłam coś w końcu DLA SIEBIE!!! Mój mąż ma dużo marzeń, które konsekwentnie realizował, ja natomiast tylko jedno, ale za to drogie, a mianowicie piersi. Jak się pojawiła większa gotówka zaproponował mi, czy nie chciałabym sobie iść na tą wymarzoną operację? Byłam przerażona i jednocześnie strasznie, strasznie szczęśliwa. Wyboru dokonałam. Owszem, myślę, że całe życie będę się bała czy na pewno wszystko jest ok. Z drugiej strony ile mi tego życia zostało? W każdej chwili może się coś stać. Chciałabym chociaż raz wyjść na plażę i być KOBIETĄ, a nie ukrywać się pod paero itd. Jeżeli chodzi o branie małego na ręcę, to żaden problem, przecież możesz się koło niego położyć, pogłaskać, przytulić dać buziaka, będziesz go miała na oku, więc tak naprawdę niewiele stracisz.
|
|
#2607 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki
Hej Belseno, to Ja miałam w tej klinice co Ty i pas zalecony, nie każda go ma bo to zalezne jest od naszej budowy chyba, tzn on ma ułożyć implanty we właściwym miejscu,utrzymac je i zbliżyć piersiaki,ale nie każdej kobietce jest on potrzebny,Ja widziałam ogromną różnicę w pasie i bez, wiec przyznam ze do tej pory na noc się z nim męczę...myślę że warto. jestem z wami ciągle, ale mało piszę ponieważ głównie w pracy korzystam teraz. w pt lecę na 2 tygodniowe wakacje, nareszcie!!! i jak wrócę będę już więcej się tu udzielała obiecuję. moję pierwsze wakacje c cycuszkami... już się rozmarzyłam... czekam na zdjęcie dzidzi Horo kocham dzieciaczki, Pracuję w żłobku zresztą,sama myślę o drugim ale teraz na 2 lata pozbawilam się tej możliwosći. czy myślicie że szybciej bym mogła zaryzykować.. ?? cycuszki są super śliczne, wkleję może jutro jakieś nowe zdjęcia, ale nadal uważam że za małe jednak niedosyt mam i żal trochę do siebie :/ KLAUDECZKA jakie śliczne foty tam masz,te cycuchy, jejjjjj, olivka tez, dojrzewa w ogóle super dziewczyny, fajnie ze nie ma tu zadnej niezadowolonej dziewczynki. Ja tez musze sie pochwalic ze namowilam kolezanke na operacje i sama umowilam ją na wrzesien na konsultacje Mijarel gratulacje przeogromne!!!! czekam z niecierpliwośią na Joasi po wizycie u lekaża z TŻ całuję was i ciągle podglądam
|
#2608 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- Cytat:
|
|
#2609 |
|
Zadomowienie
|
UBUNIA MASZ RACJĘ!!!!I przyjęłam zaproszonko!!!!;-)
|
#2610 |
|
Raczkowanie
|
jak mi się uda, to jutro co nieco wkleję. baaardzo się zmieniły
ogólnie mają piekny kszałt szkoda ze wakacje się juz konczą,ale cieszę sie ze wreszcie lecę sobie na odpoczynek, i na to pierwsze prawdziwe plażowanie oczywiscie nie wytrzymam i będę latała z laptopem do recepcji gdzie ma być wifi,także strzeżcie się
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:42.

ja piersi zrobilam przed ciaza nie ma na co czekac heeh

A na fotki czekamy baaardzo niecierpliwie
Hahah, ale fajnie, beda nowe cycuchy do ogladania 

Lenkii 06.09 - 10

wlasnie wracam z miasta troszke zmoknieta i zmeczona machaniem raczkami no ale kochane ten efek w lusterku

Musze sie zajac gosciem

mam w domu jeszcze masc cynkowa-aktualnie na twarzy