Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz 8 - Strona 110 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-27, 11:53   #3271
Juno123
Rozeznanie

GG do Juno123
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Tez tak sadzę

Wlasnie na drugie sniadanie zjadłam rosołku
Nie pamietam nawet kiedy jadłam cos gotowanego
Nałozyłam sobie dosłownie jedna łyzke makaronu i jedna mama chochle rosołu i odrazu mi jakos lepiej

Natomiast na łobiad planuje sałatke z kurczakiem, z pomidorem i sałata i przydałby sie jakis sosik zrobic do tego, moze ktos ma jakis pomysł?
Bo majonez ostatecznie mam ale napewno nie w wersji light
Czosnku tez nie posiadam a do sklepu to ja sie do tego czasu napewno nie wybiore Bo dzisiaj mam wolne, takze lenistwo błogie

Ja robię tak : Oliwa z oliwek, musztarda, zioła i odrobina wody

No i jest 56 kg/171 tylko 2kg do wagi idealnej

"Ooo Muszu Ty geniuszu"

我爱你 M

Juno123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 12:19   #3272
zooska
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Acabar Hello! Ja Cię pamietam!!! Ale pod innym avkiem Witamy!
Ja jestem czekoladoholiczką i to zawodową

---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ----------

Juno Beżowa ładniej biust wygląda, lepiej leży na figurce

---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ----------

Cytat:
Zdecydowanie czarna
Wlacz tylko do tego jakiś ciekawy kolorek paznokci i bucikow, ja bym poszla w nude
I jakas ciekawa bizuteryyyyja
Tylko ja jestem za nude?! Inny gust

---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ----------

Cytat:
Napisane przez ChocoMonster Pokaż wiadomość
Ja się zmotywowałam, zrobiłam 10 minut ćwiczeń, wymachów i 25 minut rowerka Teraz się zastanawiam co zjem na obiad... Mam pełnoziarnisty makaron i fasolkę
Na drugie śniadanie wsuwam rzodkiewki
Teee no, za ćwiczenia!!!
Ja chciałam iść na fit o 9, nawet wstałam patrzę a tam @... i to w dodatku mega bolący

---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ----------

Ja na czczo wypiłam wodę z cytrynką i miodem
potem na śńtręby,musli, jogurt naturalny (przerzuciłam się na naturalne już od tygodnia nie jem owocowych tak dużo jak kiedyś), kawka

na obiad planuje ziemniaki z jogurtem i koperkiem, kotlety sojowe i surówka ta co wczoraj. Podobny do wczorajszego obiadu, tylko zamiast jaja sadzonego są kotlety, ale ziemniaki mi już kwitną i muszę je wykorzystać A dawno smażonych rzeczy nie jadłam to akurat

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 12:27   #3273
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Juno123 Pokaż wiadomość
Chyba oliwy tez nie mam, ale za pomysł jak najbardziej dziekuje
Zawsze cos mozna pokombinowac

Zabieram sie od pewnego czasu zeby kupic olej kokosowy i stosowac go w celach spozwczych i pielegnacyjnych, ale cos sie zebrac nie moge

---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ----------

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ----------

Juno Beżowa ładniej biust wygląda, lepiej leży na figurce
Własnie mi ten dekolt jakos nie podpasował w tej bezowej, byc moze to wina zdjecia
Cytat:

Tylko ja jestem za nude?! Inny gust
Jezu ja kolor nude to ubostwiam poprostu
Ale kroj zupelnie mi nie odpowiada

Cytat:

potem na śńtręby,musli, jogurt naturalny (przerzuciłam się na naturalne już od tygodnia nie jem owocowych tak dużo jak kiedyś), kawka
I bardzo dobrze zrobilas ze przerzucilas na naturalne!
Ja to w ogole jogurtow nie jadam praktycznie
Czytalam ostatnio artykuł o jogurtach owocowych i nawet go znalazłam http://potreningu.pl/diety/artykuly/...wojej-sylwetki
Cytat:

na obiad planuje ziemniaki z jogurtem i koperkiem, kotlety sojowe i surówka ta co wczoraj. Podobny do wczorajszego obiadu, tylko zamiast jaja sadzonego są kotlety, ale ziemniaki mi już kwitną i muszę je wykorzystać A dawno smażonych rzeczy nie jadłam to akurat
Zjadłabym takiego ziemniaczka mniam
Na podwieczorek albo kolacyje ugotuje sobie ze dwa
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 12:34   #3274
ChocoMonster
Zakorzenienie

Cytat:
Teee no, za ćwiczenia!!!
Ja chciałam iść na fit o 9, nawet wstałam patrzę a tam @... i to w dodatku mega bolący

---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ----------

ale żeś mi smaka narobiła na sojowe
pyyycha obiad!!
mi się @ wczoraj skończyła

Cytat:
Własnie mi ten dekolt jakos nie podpasował w tej bezowej, byc moze to wina zdjecia

Jezu ja kolor nude to ubostwiam poprostu
Ale kroj zupelnie mi nie odpowiada

I bardzo dobrze zrobilas ze przerzucilas na naturalne!
Ja to w ogole jogurtow nie jadam praktycznie
Czytalam ostatnio artykuł o jogurtach owocowych i nawet go znalazłam http://potreningu.pl/diety/artykuly/...wojej-sylwetki

Zjadłabym takiego ziemniaczka mniam
Na podwieczorek albo kolacyje ugotuje sobie ze dwa
mi też nie pasował i też uwielbiam nude, a szczególnie na paznokciach
tez jem rzadko jogurty, ostatnio tylko co nic gryźć nie mogłam, teraz mam ich dość
Stary 2012-08-27, 13:18   #3275
Margot85
Wtajemniczenie

Cytat:
Hahaha Moja tez ulubiona
Ale nie pamietam kiedy ostatnio jadłam
Jak schudne to w nagrode sie pociesze tą rozkosza, ale poki co dluga droga przedemna

No ja to weteranka, choruje juz ok 5 lat
Wynik biopsji był ok ale mam jeszcze Hashimoto a to tez komplikuje sprawe. A Ty co dokladnie masz?

A kupilam rower gorski Hypersonic, dlugo sie zastanawilam nad wszytskim ale ostatecznie wybrałam go
Ma amortyzacje, swietnie sie jedzi i jest bielutki
Wklejam foto, mam dokładnie taki sam
Rowerek boski można poszaleć
Mi problemy z tarczyca zasugerowałam moja kosmetyczka, długo wmawiałam sobie , że to może te nowe pigułki, że tak przytyłam nagle no ale inne objawy kazały mi jednak poszukać innego rozwiązania i niestety też wyszło iż to Hashimoto.

juno ja bym beżową założyła bo ładniej figurę podkreśla
A co czerni na weselach to ja długo nad tym swojego czasu myślałam i generalnie jeżeli jest ślub katolicki a potem wesele to jednak w tej konwencji czarny to żałobny kolor i nie wypada go z tego względu na wesele zakładać a jak wesele po ślubie cywilnym to raczej to znaczenia już nie ma ale i na katolickich imprezach mało kto już na to patrzy, choć zdarzają się przewrażliwieni i jak panna młoda jest bliska Ci osoba to po prostu zapytaj .

Ja na obiad mam naleśniki ze szpinakiem dla mnie wersja bardziej sucha he he a Tż posypane dużą ilością sera żółtego
Stary 2012-08-27, 13:22   #3276
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:
Ja lepiej się w czarnej czuje tylko słyszałam, że czasami państwo młodzi nie życzą sobie żeby dziewczyny w czarnych sukienkach przychodziły.
Na moim ślubie prawie wszystkie Panie były na czarno Jakoś mi to nie przeszkadzało.Dopiero na zdjęciach i video zauważyłam

Edytowane przez Like_a_women
Czas edycji: 2012-08-27 o 13:24
Like_a_women jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 13:24   #3277
LosingMyWay
Zadomowienie

Hej Wracam po weekendzie Wypadł mi wyjazd dzięki któremu odpoczełam i naładowałam baterie Coś tam przytyłam ale nawet nie wiem ile waże, bo boje się wejść na wagę

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
O kurde i mówisz, że to od roku masz? Nieciekawie... no ale przepisał Ci coś lekarz? Ileż można się męczyć...
Przepisał mi jakieś rozkurczowe i przeciwbólowe, no ale to ginekolog a nie gastrolog Mam do niego dzwonic po wyniki cytologii i mi wtedy powie czy dalej mam brac leki. Ale tak czy tak bedę musiała zrobic jakieś badania. No ale co ciekawsze, jak jestem zelaksowana i spokojna to zadnych skurczy nie mam Może lepiej jakaś psychoterapia a nie piguły

Czekoladka heeeej kope lat Fajnie ze jesteś z powrotem

Medzik ale piękne fotki cudownie wyglądacie Tacy szczęśliwi Aż się miło Was ogląda

Like a woman idź koniecznie ja na punkcie spraw ginekologicznych to mam trochę świra. Za to zaniedbuje inne badania, no ale powolutku wszystko się zrobi

Zelka A idz Ty kurde LACHONIE!!

Heroine ja nie wiem co te winka domowej roboty mają w sobie, ale mam tez swoje prywatne i po jednej lampce czuje się jak po dwóch piwach

Zbieram się zaraz za ćwiczenia, bo niedługo się w lustrze nie poznam
LosingMyWay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 13:29   #3278
meeedzik
Zakorzenienie

Losing dziękuję kochana
Milenko haha ja chyba tez tak zacznę leczyć gardło, bo aż się zdziwiłam, że tak mi pomogło

Kurcze ale mnie nos boli od kataru
Stary 2012-08-27, 13:39   #3279
zooska
Zakorzenienie

Myślałam ,że nie zjem II śniadania i od razu obiad, ale plany sie pozmieniały, bo Tż stwierdził, że to ja cały czas gotowałam ostatnio i on chce teraz coś zrobić. A jak on robi obiad, to zajmuje 2 godziny i syf w kuchni jest, wszystko jest z mega ilością tłuszczu itp. To starcie było, ale doszliśmy do kompromisu
Ja zjadłam na IIśniadanie: 2 kromki chleba razowego z :margaryna,plaster goudy,sałata,pomidory,ogó rki,przyprawy, do tego serek homo truskawkowy
(wiem, mogłam darować sobie tę drugą kanapkę:/)

a na obiad będzie makaron canneloni nadziewany warzywami z sosem pomidorowym

---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ----------

Cytat:
Napisane przez LosingMyWay Pokaż wiadomość
Hej Wracam po weekendzie Wypadł mi wyjazd dzięki któremu odpoczełam i naładowałam baterie Coś tam przytyłam ale nawet nie wiem ile waże, bo boje się wejść na wagę

Zbieram się zaraz za ćwiczenia, bo niedługo się w lustrze nie poznam
Eee tam, to na pewno nadmiar tylko zaległości wizyty w wc
Dobrze, przynajmniej odpoczęłaś! To jest najważniejsze. Hm..ćwiczonka...a jakie? Z płytą, czy na fitness chodzisz;>?

---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ----------

Cytat:
tez jem rzadko jogurty, ostatnio tylko co nic gryźć nie mogłam, teraz mam ich dość
Ja kocham jogurty jak nie zjem 2 dziennie to mnie nosi i źle się czuję Zawsze szamałam owocowe, ale jak zaczęłam sobie na za dużo pozwalać, to zaczęłam zmiany od jedzenia na śniadanie TYLKO naturalnych. Nie smakują mi tak jak owocowe, to pozwalam sobie na owocowe tylko w postaci Activii
A czasem na mieście się trafi jakiś jogurt pitny w pośpiechu, czy coś, ale przeważnie staram się stawiać na kefiry i maślanki

---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ----------

Cytat:
Zabieram sie od pewnego czasu zeby kupic olej kokosowy i stosowac go w celach spozwczych i pielegnacyjnych, ale cos sie zebrac nie moge
Jak kupisz, to daj znać jak działa Bo też się zabieram za to...od roku

Stary 2012-08-27, 13:42   #3280
LosingMyWay
Zadomowienie

Cytat:
Eee tam, to na pewno nadmiar tylko zaległości wizyty w wc
Dobrze, przynajmniej odpoczęłaś! To jest najważniejsze. Hm..ćwiczonka...a jakie? Z płytą, czy na fitness chodzisz;>?
Ale ja do toalety chodze regularnie, wiec to raczej nie o to chodzi, poza tym widze wyraźnie po brzuszku A ćwiczenia to skakanka i hula hop
Stary 2012-08-27, 14:11   #3281
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Ale ja do toalety chodze regularnie, wiec to raczej nie o to chodzi, poza tym widze wyraźnie po brzuszku A ćwiczenia to skakanka i hula hop
Aha...to przesadziłas tak jak ja (tylko ja bardziej^^) I mamy efekty

---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ----------

Utyć to można w 2 dni, a zrzuca się nadwyżkę w 2 miesiące
Monia Dzięki, że powiedziałaś mi o tym espumisanie Działa rzeczywiście A jak dlugo to brać można...? Powinnam robić sobie jakieś przerwy?

Stary 2012-08-27, 14:50   #3282
LosingMyWay
Zadomowienie

Zoska dokładnie!! Jutro się zważe i zobaczymy

Dzisiaj za mną 700 skoków na skakance i 40 minut hula hop
Stary 2012-08-27, 15:04   #3283
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Zoska dokładnie!! Jutro się zważe i zobaczymy

Dzisiaj za mną 700 skoków na skakance i 40 minut hula hop

Kręcisz 20minut w jedną stronę, 20minut w drugą;>?

Stary 2012-08-27, 15:07   #3284
ChocoMonster
Zakorzenienie

dlaczego ja nie umiem kręcic hula hop !!!
Stary 2012-08-27, 15:10   #3285
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
dlaczego ja nie umiem kręcic hula hop !!!
Ja umiem, ale tylko w prawo Nie umiem się nauczyć w drugą stronę:/ A jak kręciłam tylko w 1 to talia mi się nierównomiernie wyrobiła

Stary 2012-08-27, 15:15   #3286
LosingMyWay
Zadomowienie

Choco praktyka czyni mistrza

Zoska ja tez krece w jedna strone, bo w drugą mi jakoś koślawo, ale nic mi się krzywo nie wyrobiło
Stary 2012-08-27, 15:16   #3287
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Zoska ja tez krece w jedna strone, bo w drugą mi jakoś koślawo, ale nic mi się krzywo nie wyrobiło
Widzisz, a mnie się zrobiła bardzo widoczne większe wcięcie z jednej strony, a z drugiej nie, głupio to wyglądało i musiałam dopracować skośnymi brzuchami do normy.

Stary 2012-08-27, 15:45   #3288
ChocoMonster
Zakorzenienie

Cytat:
Ja umiem, ale tylko w prawo Nie umiem się nauczyć w drugą stronę:/ A jak kręciłam tylko w 1 to talia mi się nierównomiernie wyrobiła
o.O masakra

Cytat:
Choco praktyka czyni mistrza

ja się szybko demotywuję
kostki sobie poobijałam, siniaki, wyglądałam jak pobita
Stary 2012-08-27, 15:49   #3289
heroine86
Zakorzenienie

Siema

Ja już po pracy nareszcie boooże jaka ja dzisiaj zdechła i niekumata jestem w pracy wszystko mi się pier.dzieliło, wklepując dane do komputera ciągle jakieś literówki robiłam, że aż mnie szlag trafiał! a na koniec przywaliłam kolanem w szafkę, że aż się krew polała no i teraz wyglądam jak dzieć z przedszkola ze zdartym kolanem jak szłam przez miasto to widziałam te wszechobecne oczy skierowane na moje obtarte kolano

Także tego, czuję się dzisiaj jak przemielone przez maszynkę mięso i nawet 6 kaw wypitych nic nie dało... do tego pogoda jest cudowna no ja pier.dolę! Żeby z 30 stopni zjechało do 14?

Cytat:
Napisane przez Like_a_women Pokaż wiadomość
Heroine Ja też nie lubię bezsensownych filmów,ale na tym naprawdę można się pośmiać.Zero durnych tekstów,ale wiadomo-kwestia gustu [LEFT]Ale u mnie pogoda... jestem już w domu Moje dziecko za tydzień idzie do szkoły-jaka ja stara jestem Weekendu nie wspominam na szczęście wymiary bez zmian
Skojarzyło mi się, że to taki durny film no ale może jest inaczej ja po prostu nie lubię takich amerykanideł ale wiadomo, co osoba to inny gust
Dziecię do przedszkola czy do pierwszej klasy? No ale to za tydzień chyba dopiero?
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 15:50   #3290
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Acabar Pokaż wiadomość
Dobry dzień, mam 24 lata i jestem nałogową cukroholiczką
Witaj możemy sobie przybić piątkę!

Cytat:
Hej dziewczyny dorwałam wreszcie kabel od telefonu i mam zdjęcia sukienek. Pomóżcie mi którą wybrać ??
Mi się bardziej widzi czarna tylko jakieś żywe dodatki świetnie wyglądasz w tej sukience no i co Ty narzekasz na kg?

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Heroine te lody są tak pyszne, że nie potrafiłam sobie odmówić ale wiesz, że chyba ten lód mnie wyleczył już mnie wcale gardło nie boli mogłam tak od razu
No domyślam się, że pyszne jak wyleczył to dobrze niektórym ludziom właśnie pomagają zimne lody/napoje na bolące gardło :P ale niektórym szkodzi jeszcze bardziej, dlatego nie chciałam nic mówić mojej mamie np. służą lody jak ją gardło boli :P

Cytat:
Jezu az sama byłam w szoku
Z reguły po takich imprezach normalnie funkcjonowałam cały dzien, dopiero normalnie jak człowiek w nocy odsypialam
A wczoraj? Spalam prawie cały dzien i pozniej tez ok 19 polozylam sie ogladac film i zasnelam przy nim
Kolacji w ogole nie było
No to pięknie wyspałaś się za wszystkie czasy ale już po urlopie jesteś? czy Ty w ogóle miałaś urlop?

Cytat:
Na tym rowerze wczoraj to ja bym sie chyba zabiła, taki wrak ze mnie był i pomyslec ze to wszytsko na własne zyczenie i za własne pieniadze
A kupilam rower gorski Hypersonic, dlugo sie zastanawilam nad wszytskim ale ostatecznie wybrałam go
Ma amortyzacje, swietnie sie jedzi i jest bielutki
Wklejam foto, mam dokładnie taki sam

Czadoooowy! też chcę! ile za niego zapłaciłaś?
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-08-27, 15:51   #3291
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Tak tak jest Japoński i Botaniczny. Obok Botanicznego kiedyś mieszkałam, dosłownie miałam go przez ulicę przejść
Zazdroszczę Ci mieszkasz w przepięknym mieście

Cytat:
Ja się zmotywowałam, zrobiłam 10 minut ćwiczeń, wymachów i 25 minut rowerka
No brawo

Cytat:
Ja lepiej się w czarnej czuje tylko słyszałam, że czasami państwo młodzi nie życzą sobie żeby dziewczyny w czarnych sukienkach przychodziły.
Niektórym przeszkadza ale to po prostu trzeba zapytać panny młodej ale myślę, że obecnie to już na nikim nie robi wrażenia czarna kiecka tak jak mówiłam, na ostatnim weselu, którym byłam połowa lasek była na czarno

Cytat:
Wlasnie na drugie sniadanie zjadłam rosołku
Nie pamietam nawet kiedy jadłam cos gotowanego
Nałozyłam sobie dosłownie jedna łyzke makaronu i jedna mama chochle rosołu i odrazu mi jakos lepiej
Przez Ciebie gotuję rosół! w pracy Was podczytywałam i jak przeczytałam, że zjadłaś rosół to po pracy migiem poleciałam do sklepu po udko, warzywka i voila! Gotuje się nie mogę się doczekać!
Stary 2012-08-27, 16:06   #3292
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Zelka A idz Ty kurde LACHONIE!!
tak tak mówisz o Sobie chyba

---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ----------

Cytat:

Gdzie Ty masz krzywe nogi kobito?!
Jaaaak Ci faaaajnie, grill!!! Bawcie się bawcie!
mam mam no fajnie czasem grill taki potrzebny nawet nie jadłam dużo bo ochoty nie miałam

---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ----------

Cytat:
Napisane przez Milena001 Pokaż wiadomość

mówiłam ci że masz charakterystyczny wygląd? laska z Ciebie że aż
dzięki Milenka no no Ty też laska będziesz na swoim ślubie to już tylko 4 dni bez soboty
Ps. śliczna fryzurę będziesz mieć

---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ----------

Cytat:
Żelka jaka Ty laska chudzina!
hahaha z krzywymi nogami czubku
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 16:07   #3293
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Też taki robię

Cytat:
śmieję się jak durna ale tak śmiesznie to napisałaś : "patrzę, a tam @" soorry, to wcale nie jest śmieszne mi na szczęście się wczoraj skończyła no ale ileż można? 7 dni miałam

Cytat:

Uzależniłam się od wody z cytryną rano! Dzięki Tobie teraz nawet przed kawą piję
I super, że przerzuciłaś się na naturalne jogurty, bo w tych owocowych to nie powiem co jest aż się człowiekowi niedobrze robi też zrezygnowałam chociaż tak jak Ty czasem sobie pozwalam na Activię pitną owocową

Aleeeee pycha obiad! mam kotlety sojowe w szafce będzie pomysł na obiad na któryś dzień

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
Ja na obiad mam naleśniki ze szpinakiem dla mnie wersja bardziej sucha he he a Tż posypane dużą ilością sera żółtego
Uwielbiam! zresztą ja jestem nieobiektywna, bo kocham wszystko co szpinakowe
Stary 2012-08-27, 16:12   #3294
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Przepisał mi jakieś rozkurczowe i przeciwbólowe, no ale to ginekolog a nie gastrolog Mam do niego dzwonic po wyniki cytologii i mi wtedy powie czy dalej mam brac leki. Ale tak czy tak bedę musiała zrobic jakieś badania. No ale co ciekawsze, jak jestem zelaksowana i spokojna to zadnych skurczy nie mam Może lepiej jakaś psychoterapia a nie piguły

Heroine ja nie wiem co te winka domowej roboty mają w sobie, ale mam tez swoje prywatne i po jednej lampce czuje się jak po dwóch piwach
czyli chyba powodem jest stres? mam nadzieję, że Ci to przejdzie z czasem

No dokładnie! Ja zwykle obalę pół wina ze sklepu i nic mi nie jest, a tu wypiłam lampkę i byłam uchachana wszystko mnie cieszyło

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Kurcze ale mnie nos boli od kataru
Biedna a stosujesz coś?

Cytat:
Myślałam ,że nie zjem II śniadania i od razu obiad, ale plany sie pozmieniały, bo Tż stwierdził, że to ja cały czas gotowałam ostatnio i on chce teraz coś zrobić. A jak on robi obiad, to zajmuje 2 godziny i syf w kuchni jest, wszystko jest z mega ilością tłuszczu itp. To starcie było, ale doszliśmy do kompromisu
Ja zjadłam na IIśniadanie: 2 kromki chleba razowego z :margaryna,plaster goudy,sałata,pomidory,ogó rki,przyprawy, do tego serek homo truskawkowy
(wiem, mogłam darować sobie tę drugą kanapkę:/)

a na obiad będzie makaron canneloni nadziewany warzywami z sosem pomidorowym
No proszę jak się TŻ zgłosił do gotowania ale dobrze, daj się chłopu wykazać pewnie będzie pysznie

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
hahaha z krzywymi nogami czubku
gdzie Ty masz krzywe nogi czubku? puku puku w główkę dałabym się pokroić za takie nogi
Stary 2012-08-27, 16:26   #3295
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
kocham nude, a szczególnie na paznokciach

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
Rowerek boski można poszaleć
Mi problemy z tarczyca zasugerowałam moja kosmetyczka, długo wmawiałam sobie , że to może te nowe pigułki, że tak przytyłam nagle no ale inne objawy kazały mi jednak poszukać innego rozwiązania i niestety też wyszło iż to Hashimoto.

No boski boski ale jak uda mi sie wyruszyc na nim dwa razy w tygodniu to jest dobrze

A z tarczyca to piatke mozemy przybic
Cytat:
Czekoladka heeeej kope lat Fajnie ze jesteś z powrotem
Heeeeeeeeej kochana
Ja rowniez sie ciesze
Ogromnie tęsknilam!
Cytat:
Jak kupisz, to daj znać jak działa Bo też się zabieram za to...od roku
Kupie napewno! Tylko jak podreperuje troche swoj budzet
Ten olej musi być rewelacyjny, tyle sie o nim naczytałam dobrego ze spac po nocach nie moge
Na dodatek to jedyna rzecz ktorej jeszcze nie mialam na głowie
Znaczy na włosach

Cytat:

No to pięknie wyspałaś się za wszystkie czasy ale już po urlopie jesteś? czy Ty w ogóle miałaś urlop?

Czadoooowy! też chcę! ile za niego zapłaciłaś?
No niby tak Ale i tak jakaś nieogarnieta dzisiaj chodze

Rower kosztował kilka stow, juz dokladnie nie pamietam ile ale drogi bardzo nie był, kupilam okazyjnie na all bo jest z Angli sprowadzony
Stary 2012-08-27, 16:28   #3296
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:

Przez Ciebie gotuję rosół! w pracy Was podczytywałam i jak przeczytałam, że zjadłaś rosół to po pracy migiem poleciałam do sklepu po udko, warzywka i voila! Gotuje się nie mogę się doczekać!
Hahahaha
Wiemy co dobre kochana
Moj zoładek domagal sie wkoncu czegos tersciwego a nie wiecznie mix zupek chmielowych i wooodzitsu
Ilez mozna tak ciagnac

---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ----------

Cytat:

Uwielbiam! zresztą ja jestem nieobiektywna, bo kocham wszystko co szpinakowe
I jaaaaaaaaaaa kocham szpinak
Stary 2012-08-27, 17:23   #3297
zooska
Zakorzenienie

HeroineJak ja nie zacznę dnia od wody z cytryną i miodem to czuję, że coś nie tak i zaburzyłam rutynę i plan dnia poza tym to zdrowo. Nooo odstawiłam na śniadanie jogurty owocowe, teraz jak już owocowe to serki homo, albo właśnie activia.

---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ----------

Cytat:
No proszę jak się TŻ zgłosił do gotowania ale dobrze, daj się chłopu wykazać pewnie będzie pysznie
Nooooo on mega gotuje!!! Strasznie niezdrowo co prawda, ale jak robi dla mnie coś, to się stara jak najmniej tłuszczu
Dzisiaj wyczarował cannelloni nadziewane warzywami(w tym szpinak,serek wiejski,czosnek,cebulka) i polane sosem pomidorowym z przyprawami, na wierzch plastry sera żółtego
Super było!!!Zjadłam 4 takie rurki na obiad, oczywiście bez sera, bo Tż zjadł cały ser z tym makaronem z wierzchu, a ja te z dołu. Przed chwila 1 wciągnęłam z małym jabłuszkiem i garścią czokapików i idę na fitness

Stary 2012-08-27, 17:59   #3298
meeedzik
Zakorzenienie

Heroine widać i mnie lody na gardło pomagają ale zimnego bym się nie napiła bo pewnie jeszcze bardziej by mnie rozłożyło
A co do kataru to nie stosuję żadnych kropli, bo kiedyś byłam uzależniona od Afrinu i teraz się boję jakichkolwiek używać chodzę i smarkam co chwila, że zaraz nos mi odpadnie
Stary 2012-08-27, 18:51   #3299
ChocoMonster
Zakorzenienie

Zjadłam na kolację sałatkę:
1 jajko, pomidor, papryka, ogórek, pieprz, sos czosnkowy, zielona herbata
po kolacji troszkę poćwiczę jeszcze

---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ----------

medzik kuruj się tam kochana
Stary 2012-08-27, 18:58   #3300
lisa87
Raczkowanie

Cytat:
Wgl nie wiem o co chodzi, ale ostatnio muszę dosłownie wmuszać w siebie śniadanie Bo jak nie, to nie potrafię zjeść, a jak zjem, to muszę czekać jakieś 20minut, bo mi niedobrze
też miałam czasem takie sytuacje, ale minęło. bałam się wtedy że w ciąży jestem, a może Ty będziesz miała dzidzię ?
juno beżowa lepsza, weselsza
Cytat:
Aha...to przesadziłas tak jak ja (tylko ja bardziej^^) I mamy efekty

---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ----------

Utyć to można w 2 dni, a zrzuca się nadwyżkę w 2 miesiące
Monia Dzięki, że powiedziałaś mi o tym espumisanie Działa rzeczywiście A jak dlugo to brać można...? Powinnam robić sobie jakieś przerwy?
a ja biorę ten ulgix wzdęcia. i mam tak że już mnie nie rozsadza tak meeega tylko burkocze mi w brzuchu i tak jakby wielki balon rozbijał się na mniejsze i po mału się wszystko ulatnia ale to dopiero 2gi dzień, mam nadzieje ze wróci do normy bo to troche irytujące
lisa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości