|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3271 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
Ja robię tak : Oliwa z oliwek, musztarda, zioła i odrobina wody
|
|
#3272 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Acabar Hello!
Ja Cię pamietam!!! Ale pod innym avkiem Witamy!![]() Ja jestem czekoladoholiczką i to zawodową ![]() ---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- Juno Beżowa ![]() ---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- Cytat:
Inny gust![]() ---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- Cytat:
za ćwiczenia!!!![]() Ja chciałam iść na fit o 9, nawet wstałam patrzę a tam @... i to w dodatku mega bolący---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- Ja na czczo wypiłam wodę z cytrynką i miodem potem na śń tręby,musli, jogurt naturalny (przerzuciłam się na naturalne już od tygodnia nie jem owocowych tak dużo jak kiedyś), kawkana obiad planuje ziemniaki z jogurtem i koperkiem, kotlety sojowe i surówka ta co wczoraj. Podobny do wczorajszego obiadu, tylko zamiast jaja sadzonego są kotlety, ale ziemniaki mi już kwitną i muszę je wykorzystać A dawno smażonych rzeczy nie jadłam to akurat
|
|
#3273 | |||
|
Zakorzenienie
|
Chyba oliwy tez nie mam, ale za pomysł jak najbardziej dziekuje
![]() Zawsze cos mozna pokombinowac ![]() Zabieram sie od pewnego czasu zeby kupic olej kokosowy i stosowac go w celach spozwczych i pielegnacyjnych, ale cos sie zebrac nie moge ![]() ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- Cytat:
![]() Jezu ja kolor nude to ubostwiam poprostu ![]() Ale kroj zupelnie mi nie odpowiada ![]() Cytat:
Ja to w ogole jogurtow nie jadam praktycznie ![]() Czytalam ostatnio artykuł o jogurtach owocowych i nawet go znalazłam http://potreningu.pl/diety/artykuly/...wojej-sylwetki Cytat:
![]() Na podwieczorek albo kolacyje ugotuje sobie ze dwa
|
|||
|
|
|
#3274 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pyyycha obiad!! mi się @ wczoraj skończyła Cytat:
tez jem rzadko jogurty, ostatnio tylko co nic gryźć nie mogłam, teraz mam ich dość
|
|
|
#3275 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mi problemy z tarczyca zasugerowałam moja kosmetyczka, długo wmawiałam sobie , że to może te nowe pigułki, że tak przytyłam nagle no ale inne objawy kazały mi jednak poszukać innego rozwiązania i niestety też wyszło iż to Hashimoto. juno ja bym beżową założyła bo ładniej figurę podkreśla A co czerni na weselach to ja długo nad tym swojego czasu myślałam i generalnie jeżeli jest ślub katolicki a potem wesele to jednak w tej konwencji czarny to żałobny kolor i nie wypada go z tego względu na wesele zakładać a jak wesele po ślubie cywilnym to raczej to znaczenia już nie ma ale i na katolickich imprezach mało kto już na to patrzy, choć zdarzają się przewrażliwieni i jak panna młoda jest bliska Ci osoba to po prostu zapytaj . Ja na obiad mam naleśniki ze szpinakiem
|
|
#3276 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jakoś mi to nie przeszkadzało.Dopiero na zdjęciach i video zauważyłam
mają przewagę liczebną Edytowane przez Like_a_women Czas edycji: 2012-08-27 o 13:24 |
|
|
|
|
#3277 | |
|
Zadomowienie
|
Hej
Wracam po weekendzie Wypadł mi wyjazd dzięki któremu odpoczełam i naładowałam baterie Coś tam przytyłam ale nawet nie wiem ile waże, bo boje się wejść na wagę Cytat:
Mam do niego dzwonic po wyniki cytologii i mi wtedy powie czy dalej mam brac leki. Ale tak czy tak bedę musiała zrobic jakieś badania. No ale co ciekawsze, jak jestem zelaksowana i spokojna to zadnych skurczy nie mam ![]() Czekoladka heeeej ![]() kope lat Fajnie ze jesteś z powrotem Medzik ale piękne fotki Tacy szczęśliwi Aż się miło Was ogląda ![]() Like a woman idź koniecznie ![]() Zelka A idz Ty kurde LACHONIE!! ![]() Heroine ja nie wiem co te winka domowej roboty mają w sobie, ale mam tez swoje prywatne i po jednej lampce czuje się jak po dwóch piwach ![]() ![]() Zbieram się zaraz za ćwiczenia, bo niedługo się w lustrze nie poznam
|
|
|
|
|
#3278 |
|
Zakorzenienie
|
Losing dziękuję kochana
![]() Milenko haha ja chyba tez tak zacznę leczyć gardło, bo aż się zdziwiłam, że tak mi pomogło Kurcze ale mnie nos boli od kataru
|
#3279 | |||
|
Zakorzenienie
|
Myślałam ,że nie zjem II śniadania i od razu obiad, ale plany sie pozmieniały, bo Tż stwierdził, że to ja cały czas gotowałam ostatnio i on chce teraz coś zrobić. A jak on robi obiad, to zajmuje 2 godziny i syf w kuchni jest, wszystko jest z mega ilością tłuszczu itp. To starcie było, ale doszliśmy do kompromisu
![]() Ja zjadłam na IIśniadanie: 2 kromki chleba razowego z :margaryna,plaster goudy,sałata,pomidory,ogó rki,przyprawy, do tego serek homo truskawkowy (wiem, mogłam darować sobie tę drugą kanapkę:/) a na obiad będzie makaron canneloni nadziewany warzywami z sosem pomidorowym ![]() ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- Cytat:
![]() Dobrze, przynajmniej odpoczęłaś! To jest najważniejsze. Hm..ćwiczonka...a jakie? Z płytą, czy na fitness chodzisz;>?![]() ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- Cytat:
Zawsze szamałam owocowe, ale jak zaczęłam sobie na za dużo pozwalać, to zaczęłam zmiany od jedzenia na śniadanie TYLKO naturalnych. Nie smakują mi tak jak owocowe, to pozwalam sobie na owocowe tylko w postaci Activii ![]() A czasem na mieście się trafi jakiś jogurt pitny w pośpiechu, czy coś, ale przeważnie staram się stawiać na kefiry i maślanki ![]() ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- Cytat:
Bo też się zabieram za to...od roku
|
|
#3280 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A ćwiczenia to skakanka i hula hop
|
|
|
|
|
#3281 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- Utyć to można w 2 dni, a zrzuca się nadwyżkę w 2 miesiące Monia Dzięki, że powiedziałaś mi o tym espumisanie Działa rzeczywiście
|
|
#3282 |
|
Zadomowienie
|
Zoska dokładnie!! Jutro się zważe i zobaczymy
Dzisiaj za mną 700 skoków na skakance i 40 minut hula hop
|
|
|
|
#3283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kręcisz 20minut w jedną stronę, 20minut w drugą;>?
|
|
#3284 |
|
Zakorzenienie
|
dlaczego ja nie umiem kręcic hula hop !!!
|
|
#3285 |
|
Zakorzenienie
|
Ja umiem, ale tylko w prawo
Nie umiem się nauczyć w drugą stronę:/ A jak kręciłam tylko w 1 to talia mi się nierównomiernie wyrobiła
|
#3286 |
|
Zadomowienie
|
Choco praktyka czyni mistrza
![]() Zoska ja tez krece w jedna strone, bo w drugą mi jakoś koślawo, ale nic mi się krzywo nie wyrobiło
|
|
|
|
#3287 |
|
Zakorzenienie
|
Widzisz, a mnie się zrobiła bardzo widoczne większe wcięcie z jednej strony, a z drugiej nie, głupio to wyglądało i musiałam dopracować skośnymi brzuchami do normy.
|
#3288 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() kostki sobie poobijałam, siniaki, wyglądałam jak pobita
|
|
|
#3289 | |
|
Zakorzenienie
|
Siema
![]() Ja już po pracy nareszcie boooże jaka ja dzisiaj zdechła i niekumata jestem w pracy wszystko mi się pier.dzieliło, wklepując dane do komputera ciągle jakieś literówki robiłam, że aż mnie szlag trafiał! no i teraz wyglądam jak dzieć z przedszkola ze zdartym kolanem Także tego, czuję się dzisiaj jak przemielone przez maszynkę mięso ![]() Cytat:
no ale może jest inaczej ja po prostu nie lubię takich amerykanideł ale wiadomo, co osoba to inny gust ![]() Dziecię do przedszkola czy do pierwszej klasy? No ale to za tydzień chyba dopiero?
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#3290 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Witaj
Cytat:
Cytat:
![]() mojej mamie np. służą lody jak ją gardło boli :PCytat:
wyspałaś się za wszystkie czasy ale już po urlopie jesteś? czy Ty w ogóle miałaś urlop? Cytat:
Czadoooowy! ile za niego zapłaciłaś?
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||||
|
|
|
#3291 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mieszkasz w przepięknym mieście Cytat:
![]() Cytat:
ale to po prostu trzeba zapytać panny młodej tak jak mówiłam, na ostatnim weselu, którym byłam połowa lasek była na czarno ![]() Cytat:
po pracy migiem poleciałam do sklepu po udko, warzywka i voila! Gotuje się nie mogę się doczekać!
|
||||
|
|
|
#3292 | |
|
Zadomowienie
|
tak tak
![]() ![]() mówisz o Sobie chyba ![]() ---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ---------- Cytat:
![]() no fajnie czasem grill taki potrzebny nawet nie jadłam dużo bo ochoty nie miałam ![]() ---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ---------- dzięki Milenka ![]() to już tylko 4 dni bez soboty ![]() ![]() Ps. śliczna fryzurę będziesz mieć ---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ---------- hahaha z krzywymi nogami ![]() czubku |
|
|
|
|
#3293 | |||
|
Zakorzenienie
|
Też taki robię
![]() Cytat:
soorry, to wcale nie jest śmieszne 7 dni miałam ![]() Cytat:
teraz nawet przed kawą piję ![]() I super, że przerzuciłaś się na naturalne jogurty, bo w tych owocowych to nie powiem co jest aż się człowiekowi niedobrze robi też zrezygnowałam chociaż tak jak Ty czasem sobie pozwalam na Activię pitną owocową Aleeeee pycha obiad! mam kotlety sojowe w szafce będzie pomysł na obiad na któryś dzień ![]() Cytat:
zresztą ja jestem nieobiektywna, bo kocham wszystko co szpinakowe
|
|||
|
|
|
#3294 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli chyba powodem jest stres? ![]() No dokładnie! Ja zwykle obalę pół wina ze sklepu i nic mi nie jest, a tu wypiłam lampkę i byłam uchachana Biedna Cytat:
ale dobrze, daj się chłopu wykazać pewnie będzie pysznie ![]() gdzie Ty masz krzywe nogi czubku? puku puku w główkę
|
||
|
|
|
#3295 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A z tarczyca to piatke mozemy przybic ![]() Heeeeeeeeej kochana Ja rowniez sie ciesze ![]() Ogromnie tęsknilam! Kupie napewno! Tylko jak podreperuje troche swoj budzet ![]() Ten olej musi być rewelacyjny, tyle sie o nim naczytałam dobrego ze spac po nocach nie moge Na dodatek to jedyna rzecz ktorej jeszcze nie mialam na głowie Znaczy na włosach ![]() Cytat:
Ale i tak jakaś nieogarnieta dzisiaj chodze ![]() Rower kosztował kilka stow, juz dokladnie nie pamietam ile ale drogi bardzo nie był, kupilam okazyjnie na all bo jest z Angli sprowadzony
|
||
|
|
|
#3296 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiemy co dobre kochana ![]() Moj zoładek domagal sie wkoncu czegos tersciwego a nie wiecznie mix zupek chmielowych i wooodzitsu ![]() Ilez mozna tak ciagnac ![]() ---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3297 | |
|
Zakorzenienie
|
HeroineJak ja nie zacznę dnia od wody z cytryną i miodem to czuję, że coś nie tak i zaburzyłam rutynę i plan dnia
poza tym to zdrowo. Nooo odstawiłam na śniadanie jogurty owocowe, teraz jak już owocowe to serki homo, albo właśnie activia.---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ---------- Cytat:
![]() Dzisiaj wyczarował cannelloni nadziewane warzywami(w tym szpinak,serek wiejski,czosnek,cebulka) i polane sosem pomidorowym z przyprawami, na wierzch plastry sera żółtego ![]() Super było!!!Zjadłam 4 takie rurki na obiad, oczywiście bez sera, bo Tż zjadł cały ser z tym makaronem z wierzchu, a ja te z dołu. Przed chwila 1 wciągnęłam z małym jabłuszkiem i garścią czokapików i idę na fitness
|
|
#3298 |
|
Zakorzenienie
|
Heroine widać i mnie lody na gardło pomagają
ale zimnego bym się nie napiła A co do kataru to nie stosuję żadnych kropli, bo kiedyś byłam uzależniona od Afrinu i teraz się boję jakichkolwiek używać chodzę i smarkam co chwila, że zaraz nos mi odpadnie
|
#3299 |
|
Zakorzenienie
|
Zjadłam na kolację sałatkę:
1 jajko, pomidor, papryka, ogórek, pieprz, sos czosnkowy, zielona herbata ![]() po kolacji troszkę poćwiczę jeszcze ---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ---------- medzik kuruj się tam kochana
|
|
#3300 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
juno beżowa lepsza, weselsza Cytat:
ale to dopiero 2gi dzień, mam nadzieje ze wróci do normy bo to troche irytujące
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:30.

Bo dzisiaj mam wolne, takze lenistwo błogie
Ja Cię pamietam!!! Ale pod innym avkiem
Witamy!
za ćwiczenia!!!
i to w dodatku mega bolący
tręby,musli, jogurt naturalny (przerzuciłam się na naturalne już od tygodnia nie jem owocowych tak dużo jak kiedyś), kawka

Wracam po weekendzie 

Moje dziecko za tydzień idzie do szkoły-jaka ja stara jestem
na szczęście wymiary bez zmian 
ile za niego zapłaciłaś?
też zrezygnowałam