Babie lato za pasem, ranki chłodne, Młode Żonki 2012 i PMki są relacji głodne cz. 29 - Strona 21 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-27, 14:14   #601
zubi89
Zakorzenienie

Dot.: Babie lato za pasem, ranki chłodne, Młode Żonki 2012 i PMki są relacji głodne c

Cytat:
Napisane przez nuna2 Pokaż wiadomość
zamówiłam soczewki przez net... mam nadzieję, że zrobiłam to dobrze...
Ja kupiłam też przez all jednodniowe i jestem z nich bardzo zadowolona muszę dokupić sobie kolejne bo są świetne.

Niespodzianka 21.10.2021r.
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 14:18   #602
nuna2
Zakorzenienie

Dot.: Babie lato za pasem, ranki chłodne, Młode Żonki 2012 i PMki są relacji głodne c

Czarna kawa teledysk slubny cudny
Stary 2012-08-27, 14:25   #603
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Jak zrobisz mu zdjęcie to pokaż

nuna przypomnij mi coś robiła z włosami, to może i ja się skuszę
Zrobię i wstawię
Podpinam się pod pytaniem - laminowanie??

Chatko - brawo za plener i czekam na foto

E87 - dziękuję I solidaryzuję się w niewyspaniu, ale moje sponsoruje sunia

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Śliczny ten na zdjęciu
Ja bym chciała kotka, ale muszę poczekać co najmniej do grudnia. I zastanawiam się nad adopcją właśnie
Dziękuję w imieniu Tequili Adopcje są super - wdzięczność psa, czy innego zwierzęcia, któremu da się dom jest bezcenna

Blacky: tylko adopcje uznaję - "Always adopt never buy"
Wiktusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 14:27   #604
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Pocieszę Cię tylko, że komplikacje zdarzają się bardzo rzadko, jak zwykle padło na mnie. Ale ogólnie byłam na NFZ i nie mogę powiedzieć nic złego, pełen profesjonalizm, mili lekarze i świetne podejście do pacjenta. Tylko znieczulenie miałam lepsze, prywatne, bo na standardowym NFZowskim bym się bała.
Na szczęście moje zęby wyszły z dziąsła na tyle, że nie powinno być problemu z ich usunięciem. Jedynie boje się, że podczas podważania lub wyciągania ząb się ukruszy lub połamie i będzie musiała nacinać dziąsło by się do resztek po zębie dostać... a tak już miałam i jak mi o tym powiedziała to mi się przed oczami ciemno zrobiło (nic nie bolało, ale wyobraźnia zrobiła swoje).

Kawo teledysk widziałam, ale bez głosu. Pomimo tego, to bardzo mi się podobał! Rewelacja!

Edytowane przez jagata
Czas edycji: 2012-08-27 o 14:28
jagata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 14:27   #605
Jamee
Zakorzenienie

Dziewczyny na grouponie jest kupon na fotoksiążkę z Colorland
http://www.groupon.pl/oferty/tychy/C...-08-02/9758938

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 14:32   #606
Blacky
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
Wiesz, Oni marzyli o zrobieniu takich zdjęć od bardzo dawna i jak tylko się z nami spotkali (2 lata temu, kiedy Ich "zamawialiśmy" na ślub) i opowiadaliśmy, jak bardzo lubimy gwiazdy, kosmos i ogólnie tematykę, to się zjarali, że z nami może Im się udać - przez ostatnie 2 lata więc doszkalali się jeszcze w robieniu nocnych zdjęć specjalnie na tę naszą sesję
Poza tym oni są niezmordowani - wróciliśmy po tych fotkach po drugiej w nocy (nocowaliśmy w domku w lesie, który jest własnością Rodziców mojego Mężula) i jeszcze chcieli, żebyśmy w niedzielę wstali robili foty o wschodzie słońca we mgle To są wariaty, nie nadążysz za nimi, żeby nie wiem co Niestety nie daliśmy rady, bo w niedzielę musieliśmy wracać niestety do Warszawy, a to jednak 5 godzin jechania i i tak ledwo żyliśmy - mieliśmy w niedzielę skończyć o 14:00, a przeciągnęło się do 17:30 i ostatecznie byliśmy w domu o północy! Dziś jestem całkowitym zombie.
To super, że tak dobrze trafiliście!

Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość
Dziękuję w imieniu Tequili Adopcje są super - wdzięczność psa, czy innego zwierzęcia, któremu da się dom jest bezcenna

Blacky: tylko adopcje uznaję - "Always adopt never buy"

Zdecydowałam podzielić indyka na pół - połowa piecze się już w panierce, a połowa marynuje w jabłkach.

---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ----------

Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
Na szczęście moje zęby wyszły z dziąsła na tyle, że nie powinno być problemu z ich usunięciem. Jedynie boje się, że podczas podważania lub wyciągania ząb się ukruszy lub połamie i będzie musiała nacinać dziąsło by się do resztek po zębie dostać... a tak już miałam i jak mi o tym powiedziała to mi się przed oczami ciemno zrobiło (nic nie bolało, ale wyobraźnia zrobiła swoje).

Kawo teledysk widziałam, ale bez głosu. Pomimo tego, to bardzo mi się podobał! Rewelacja!
Kochana, bez stresu. Ja jestem apnikarą - przeraża mnie dentysta, igły, skalpele. A miałam usuwane wszystkie ósemki w kompletach po 2 sztuki na raz. Jedna rosła bokiem i trzeba było bardzo naciąć dziąsło, żeby ją wyciągnąć. Nic nie czułam - ani tego ani zakładania szwów.

Oczywiście koszmar się zaczął, jak mi znieczulenie zeszło i dwa dni byłam jak narkoman czekając na kolejną dawkę Ketonalu. Ale w trakcie nie było źle. Pamiętajcie, żeby przykładać lód/icepacka/mrożonkę - pomaga i na ból i na opuchliznę.

Pomyślna blog
Pani Mgr
22.09.2012
Blacky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 14:34   #607
E87
Wtajemniczenie

Laseczki jakie byscie imie dla kotki proponowaly? Jest to sliczna kotka - burasek z bialymi skarpetkami i brzusiem pol na pol bialo-butym - cala w pregi
Mi chodza po glowie: Luna, Esme, Bafi, Barsa, Puma, Inka, Mili...

---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ----------

gosza szybkiego powrotu do zdrowia... 3maj sie
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 14:35   #608
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:

wczoraj z mezem ja zamówilismy i 9 godzin robilismy

normalnie juz nie mialam siły, ale bedzie piekna

100 stron.

Dzisiaj od rana ogarnialismy mieszkanko, dopiero teraz mielismy czas na to

jutro maz juz do pracy a ja mam tydzien wolnego jeszcze

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 14:39   #609
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Blacky Pokaż wiadomość
To super, że tak dobrze trafiliście!

Zdecydowałam podzielić indyka na pół - połowa piecze się już w panierce, a połowa marynuje w jabłkach.

---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ----------

Kochana, bez stresu. Ja jestem apnikarą - przeraża mnie dentysta, igły, skalpele. A miałam usuwane wszystkie ósemki w kompletach po 2 sztuki na raz. Jedna rosła bokiem i trzeba było bardzo naciąć dziąsło, żeby ją wyciągnąć. Nic nie czułam - ani tego ani zakładania szwów.

Oczywiście koszmar się zaczął, jak mi znieczulenie zeszło i dwa dni byłam jak narkoman czekając na kolejną dawkę Ketonalu. Ale w trakcie nie było źle. Pamiętajcie, żeby przykładać lód/icepacka/mrożonkę - pomaga i na ból i na opuchliznę.
Dziękuję za wsparcie. Wiele przeżyłam ze swoimi zębami i tak jak piszesz, sam zabieg nie powinien boleć, ale mój rozumek nie potrafi tego przetrawić

---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ----------

Cytat:
Napisane przez E87 Pokaż wiadomość
Laseczki jakie byscie imie dla kotki proponowaly? Jest to sliczna kotka - burasek z bialymi skarpetkami i brzusiem pol na pol bialo-butym - cala w pregi

---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ----------

z podanych to wybrałabym Luna
Stary 2012-08-27, 14:40   #610
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Blacky - to ja chcę tą połowę z jabłkami

gosza: trzymaj się

E87: ja proponuję Łatka, Luna, Lady (Nasz przydomowy, bezpański, dokarmiany kot nazywa się.... Kot )
Wiktusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 14:41   #611
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:

Podoba mi się Luna i Esme

Ja już dla kota imię mam wymyślone

Stary 2012-08-27, 14:53   #612
E87
Wtajemniczenie

Cytat:

gosza: trzymaj się

E87: ja proponuję Łatka, Luna, Lady (Nasz przydomowy, bezpański, dokarmiany kot nazywa się.... Kot )
Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
Dziękuję za wsparcie. Wiele przeżyłam ze swoimi zębami i tak jak piszesz, sam zabieg nie powinien boleć, ale mój rozumek nie potrafi tego przetrawić

---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ----------

z podanych to wybrałabym Luna
Cytat:
Podoba mi się Luna i Esme

Ja już dla kota imię mam wymyślone
Dzieki, widze ze Luna wygrywa Esme mi sie tez podoba i chyba by do niej pasowalo... musze Wam fotke wstawic to moze cos wymyslicie

A Ty jak Jamee nazwalas?
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 14:56   #613
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Dzieki, widze ze Luna wygrywa Esme mi sie tez podoba i chyba by do niej pasowalo... musze Wam fotke wstawic to moze cos wymyslicie

A Ty jak Jamee nazwalas?
Jeszcze nie nazwałam bo jeszcze nie mam kotka. Ale będzie się nazywał Swetoniusz, w skrócie Swetek albo Toniusz Z tym imieniem wiąże się pewna historia dlatego tak postanowiłam

Stary 2012-08-27, 15:02   #614
Blacky
Zadomowienie

Cytat:
To zapraszam jutro

Ja ostatnio mam fazę na latynoskie imiona: Juan, Juanita, Pepe, Sanchez, Rodrigez, Mamba, itd.

Chociaż ostatniego adopcyjnego królika nazwałam Bigos - zrobił furorę na fb.

Pomyślna blog
Pani Mgr
22.09.2012
Stary 2012-08-27, 15:03   #615
anusia-girl
Rozeznanie

Hej dziewczynki

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość

Krótka relacja z wakacji:
póki co wklejam takie, na resztę pewnie przyjdzie poczekać do jesieni
)
Jak pięknie!!!!
Cytat:
A my w ten weekend byliśmy na ślubnym plenerze...
Zapowiadają się nieziemskie foty!!!
Cytat:

Przed godzina wróciłam ze szpitala, musiałam chirurgicznie usuwać ząb mądrości,
Biedna! Oby ból po usunięciu szybko minął!!! Wiadomo, że pierwsze dni są najgorsze!
Cytat:
Napisane przez Oriflame_Rybnik Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam kilka zdjęć na nk i fb jeśli chcecie zobaczyć,to zapraszam do znajomych ,dane podam na PW
Ja poproszę!!!
Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość

a i wrzucam moj pierwszy teledysk slubny
Dziewczyno jaki Ty masz zabójczo piękny i naturalny uśmiech!!! A teledysk świetny!

A myśmy spędzili bardzo udany weekend i muszę powiedzieć, że nawet pogoda dopisała chodź zapowiadało się niezbyt fajnie, bo od rana w piątek lało, ale później po południu jak wyjeżdżaliśmy pogoda się poprawiła .A tak poza tym to muszę się Wam dziewczynki pochwalić dwoma sprawami:
- zarezerwowaliśmy podróż poślubną ( co prawda dopiero na koniec września) ale cieszę się ogromnie i doczekać się nie mogę... Wylatujemy na Kretę
- Mój TŻ od września dostaje podwyżkę, dziś go kierownik poinformował o tym fakcie
A z rzeczy mniej przyjemnych:
To od południa boli mnie głowa i jakoś nie przechodzi... aż mi normalnie niedobrze jest
Stary 2012-08-27, 15:17   #616
__Paulinka__
Zakorzenienie

Hello!

rano dopadł mnie @ i zdychalam,a trzeba bylo wstac do pracy.. na szcsescie juz przeszlo

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
czołgiemmmmmmmmm

nie nadrobie mije Bobry

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA SOBOTNICH PMek

a i wrzucam moj pierwszy teledysk slubny
http://www.youtube.com/watch?v=KeTNjzkSeMI&feature=plcp
pomijajc moje glupie miny i ogolnie brak fotogenicznosci przed kamera to jest cool (to pierwszy slub krecony przez nasza kamerzystke wiec jestem pod wrazeniem)
za☠☠☠isty filmik ten Twoj usmiech..

Cytat:
wstałam dziś rano z głową pełną planów na najbliższy tydzień (a jest ich nie mało) i oczywiście wszystkie one legły w gruzach, kiedy tylko na 5 minut odpaliłam kompa..."a wejdę sobie na wizaż". Mąż poszedł do pracowni, więc cały bajzel na mojej głowie. Dobrze, że jeszcze caaaalutki tydzień urlopu przede mną, bo bym psychicznie się przekręciła. Generalnie po powrocie do Polski oboje z mężem złpaliśmy trochę doła, bo bardzo łatwo przyzwyczaić się do pokojówki, przygotowanych dla nas posiłków i cudownej plaży za oknem. A tu rzeczywistość: brudy same się nie upiorą, a obiad sam nie ugotuje.

Krótka relacja z wakacji:
zaczęło się nie najlepiej - od nadbagażu na lotnisku i mojej pstrykanki, która padła już pierwszego dnia (błąd karty - oby to nie było uszkodzenie wejścia). Na szczęście mieliśmy jeszcze drugi aparat, z tym że jest on dużo droższy i początkowo szkoda nam go było zabierać na plażę. W końcu nie było wyjścia. Nasza miejscowość, to istna Ibiza. Przyjechaliśmy w piątek wieczorem i około 22.00 wyszliśmy na miasto. Przyznam że początkowo zgiełk i wszechobecne imprezy mnie przeraziły, bo przecież mieliśmy odpoczywać! Ale potem przerzuciliśmy się na tryb imprezowania i odsypiania na plaży. Sam hotel, jak to hotel w kurortach, nic szczególnie nadzwyczajnego. Plaża zatłoczona przez wszechobecnych Angoli. Ale wystarczyło przejść kawałeczek w jedną bądź drugą stronę, a zaczynał się inny świat. Cudownie przejrzysta woda o turkusowej barwie, bardzo ciepła i tak zasolona, że wystarczyło położyć się na plecach i nie zapomnieć o oddychaniu, a nie było mowy o jakimkolwiek utonięciu. Co niestety stanowiło problem dla mojego męża, który nurkował z maską.
Zwiedziliśmy całą wyspę wzdłuż i wszerz. Pożyczyliśmy samochód na caly tydzień i codzień kąpaliśmy się na innej plaży. Bogactwo kolorów wody, zróżnicowanie terenu - od piaszczystej plaży, po żwirową, kamienistą, skalistą, wysokie klify, urwiska, góry porośnięte iglastymi drzewami i masa masa zieleni - były niesamowite i niespotykane jak na tę część świata.
Tam gdzie nie mogliśmy dotrzeć samochodem, dojechaliśmy quadem z napędem 4x4 i po prostu jestem teraz ekspertem od Zante.
Ludzi w kurortach ocywiście bardzo duzo, w odleglejszych zakątkach można natomiast było poczuć się jak na bezludnej wyspie.
A całkiem anonimowo było, kiedy wypożyczyliśmy motorówkę i opłynęliśmy cały skalisty półwysep znajdując ukryte plaże, na które można dostać się tylko od strony morza. Byliśmy na nich zupełnie sami i oj działo się działo....mam tylko nadzieję, że @ pojawi się w terminie
Tymczasem wklejam kilka fotek widoczków, które jeszcze kilka dni temu, były dla mnie tak bardzo rzeczywiste:

póki co wklejam takie, na resztę pewnie przyjdzie poczekać do jesieni nie mam czasu zrobić selekcji nawet. a zdjęc zrobiliśmy po prostu ZA DUŻO. po zgraniu na kompa wyszło pond 10 GB

wow co za pamięć!! rzeczywiście, strasznie mi się ona podoba (piosenka i cheryl )
helloooooo!! jestes wkoncu piwkne widoczki przypomnij gdzie to bylas?
Cytat:
Kochana, ależ ja czekam na Twoją relację! Pisz pisz, no i gratulacje oczywiście! Obyś zawsze była taka szczęśliwa jak jesteś teraz

Gratuluje adopcji, czekam na fotki

nena, zdjęcia super! Pięknie Wam się udał wyjazd

A my w ten weekend byliśmy na ślubnym plenerze.... niesamowitym! Pojechaliśmy z naszymi Fotografami na całą sobotę i niedzielę na Roztocze, gdzie zrobiliśmy niezliczoną ilość zdjęć i pozowaliśmy tak w sumie 16 godzin! Z czego 4 w zupełnej nocy Udało nam się zrobić coś absolutnie fantastycznego, mianowicie my na tle niesamowicie rozgwieżdżonego nieba i całej pięknej drogi mlecznej! Już myśleliśmy, że z tymi gwiazdami nam nie wypali w sobotę, bo wieczorem całe niebo było zachmurzone i właściwie straciliśmy już nadzieję. Ok. 22 zaczęliśmy robić fotki z rozświetlonymi na drzewie lampionami z Ikei (swoją drogą były dekoracją naszej sali tanecznej na weselu i przydały się raz jeszcze i to jak!) i w ciągu 2 godzin niebo się całkowicie rozchmurzyło odsłaniając taki widok, że zapierało dech. No więc o północy wsiedliśmy w samochód i pojechaliśmy do starych kamieniołomów, gdzie do 2 w nocy robiliśmy foty - rewelacyjne miejsce, bo wielki dół, wkoło tylko lasy i zero świateł cywilizacji - niebo wyglądało niesamowicie, a oni ustawiali aparat chyba z pół godziny, ale było warto! Nie mogę się doczekać, kiedy zobaczę te fotki, ale coś czuję, że zrobimy sobie z któregoś z tych zdjęć wielki obraz na ścianę Normalnie będzie naprawdę LoboChatka w kosmosie
Poza tym zrobiliśmy mnóstwo innych zdjęć, których też jestem bardzo ciekawa. Dostałam od mojej Fotografki 3metrowy welon, który niestety w niedzielę na jednym z ostatnich zdjęć porwała mi rzeka Sopot z głowy i niestety się rozdarł Ale funkcję swoją spełnił, bo całe 2 dni służył w świetnych ujęciach.

Ale powiem Wam, że po tych 2 dniach to normalnie mogę już być tap fotomadl tak się dobrze nauczyłam trwać nieruchomo i mało oddychać, że w niedzielę jak zdjęłam kiecę, w której jeszcze w sobotę rano prawie w ogóle nie mogłam oddychać i kazałam Im się mnie ciągle rozpinać, to już prawie nie czułam różnicy - organizm przyzwyczaił się do małej ilości tlenu dochodzącego do mózgu
zdjecia będą niesamowite! juz nie moge sie doczeka az bedziesz sie nim chwalic

Cytat:
Ja tylko o takim pomarzę, bo przez co najmniej 3 dni musze być na samych papkach, kleikach, kisielach i jogurtach...

Przed godzina wróciłam ze szpitala, musiałam chirurgicznie usuwać ząb mądrości, bez komplikacji się nie obyło, póki znieczulenie i prochy działają jakoś siedzę, ale boję się nastepnych godzin...
Sprzątać po wczorajszym zalaniu nie mogę, zakaz jakichkolwiek cięższych prac poza podnoszeniem kubka z zimnym napojem i spuszczaniem wody w kiblu, o jedzeniu mogę pomarzyć, chociaż za chwilę spróbuję zjeść zimny kisiel, buzia mi puchnie z prędkością światła, ból się nasila, a następną silną tabletkę mogę wziąć dopiero wieczorem, ale chociaż dostałam naklejkę "dzielny pacjent". Idealnie mi się wczoraj tydzień skończył, a dziś zaczął
biedna...
Cytat:
ja zawszezamawiam a all i wszystko jest ok
Cytat:
Napisane przez anusia-girl Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki

Jak pięknie!!!!

Biedna! Oby ból po usunięciu szybko minął!!! Wiadomo, że pierwsze dni są najgorsze!

Ja poproszę!!!

Dziewczyno jaki Ty masz zabójczo piękny i naturalny uśmiech!!! A teledysk świetny!

A myśmy spędzili bardzo udany weekend i muszę powiedzieć, że nawet pogoda dopisała chodź zapowiadało się niezbyt fajnie, bo od rana w piątek lało, ale później po południu jak wyjeżdżaliśmy pogoda się poprawiła .A tak poza tym to muszę się Wam dziewczynki pochwalić dwoma sprawami:
- zarezerwowaliśmy podróż poślubną ( co prawda dopiero na koniec września) ale cieszę się ogromnie i doczekać się nie mogę... Wylatujemy na Kretę
- Mój TŻ od września dostaje podwyżkę, dziś go kierownik poinformował o tym fakcie
To od południa boli mnie głowa i jakoś nie przechodzi... aż mi normalnie niedobrze jest
za suepr newsy!
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 15:18   #617
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Hej dziewczynki

Super, że będzie podwyżka u Tżcika
A z Krety to ja poprosze obszerna relację, co, gdzie i jak, jak już powrócicie, bo nam Kreta łazi po głowie ale na wiosnę. Póki co żyjemy relacjami i poleceniami innych
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 15:24   #618
anusia-girl
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Super, że będzie podwyżka u Tżcika
A z Krety to ja poprosze obszerna relację, co, gdzie i jak, jak już powrócicie, bo nam Kreta łazi po głowie ale na wiosnę. Póki co żyjemy relacjami i poleceniami innych
Jak już wrócimy relacji nie omieszkam zdać... ale jeszcze miesiąc do wyjazdu
Stary 2012-08-27, 15:25   #619
__Paulinka__
Zakorzenienie

a i chcialam jezcze napisac odnośnie farb , my kupilismy Beckersa, bardzo fajne kolory, i jedyna zmywalna (tak nam powiedzial pan w sklepie, powiedzial tez ze po innych zostaje slad albo zmywa sie tez farba), ja zmywalam juz troche brudu z Beckersa, wszystko schodzi i nie ma zadnych sladow
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 15:26   #620
Blacky
Zadomowienie

Cytat:
A tak poza tym to muszę się Wam dziewczynki pochwalić dwoma sprawami:
Wspaniale
Ja ostatnio miałam przez dwa dni taką migrenę, że aż się do neurologa zapisałam. Po prostu się przestraszyłam. Ale to chyba pogoda tak kiepsko wpływa na ludzi.

Zjadłam obiad. W ramach ślubnej diety: góra frytek, indyk w panierce i sos czosnkowy z taką ilością majonezu, że jedząc go czułam, jak mi cholesterol żyły zatyka. Od jutra wprowadzam zasadę więcej warzyw.

Pomyślna blog
Pani Mgr
22.09.2012
Stary 2012-08-27, 15:27   #621
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Hej dziewczynki

Jak pięknie!!!!

Ja poproszę!!!

oooa gdzie dokładnie na Krete ?
my niedawno wrócilismy z niej

jak cos służe rada

Mia i Tosia <3

Stary 2012-08-27, 15:43   #622
Magdzia0108
Zadomowienie

Cytat:
Już zamówiłam 4

Też mam farby z beckersa i polecam

Filcowo, biżutowo:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=365901&p age=12

06.07.2004r razem
01.01.2010r zaręczyny
23.06.2012r Żonka
Magdzia0108 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 15:47   #623
anusia-girl
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
oooa gdzie dokładnie na Krete ?
my niedawno wrócilismy z niej

jak cos służe rada
Miejscowość: Pigianos Kampos okolice Rethymnon
Wynajmowaliście może samochód? Jeśli tak, jak się ceny przedstawiają? Bo nie wiem czy musimy jeszcze euro dokupować sobie czy nam wystarczy tyle ile obecnie mamy
Stary 2012-08-27, 15:47   #624
kasia_kuku
Zakorzenienie

Sobotnim PMkom jeszcze raz wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!

Cytat:
ola chicas!!! a w zasadzie powinnam powiedzieć Kalimera!

wróciliśmy, zmordowani (wyjazd w piątek wieczorem ze stolicy graniczy z cudem - kuku jak możesz tam mieszkać??)
Nie mogę, raczej muszę Ale kiedyś chcemy wrócić w nasze strony...
Widziałam fotki, cudowne My jednak zdecydowaliśmy się gdzieś polecieć w 2 półowie września

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
Wita się z wami najszczęśliwsza na świecie żona swojego męża

Powiem tylko tyle - to był najpiękniejszy dzień w moim życiu Ja chcę jeszcze raz!

Przepraszam, nie dam rady nadrobić Was po kolei Niestety moja praca odbija się znacząco na moim zdrowiu i nie mam siły na nic...

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 15:48   #625
(kicia)
Zakorzenienie

ja zamówiłam fotoksiążki z colorlandu ale przez ich stronę bo była promocja na przesyłkę bardziej opłacalna niż na gruponie ale wpisuje numer zamówienia i wyskakuje że nie poprawny a zamówienie przesłane w sobotę
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 15:49   #626
nuna2
Zakorzenienie

robie szarlotke kto się pisze??
Stary 2012-08-27, 15:50   #627
anusia-girl
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość

Przepraszam, nie dam rady nadrobić Was po kolei Niestety moja praca odbija się znacząco na moim zdrowiu i nie mam siły na nic...
Stary 2012-08-27, 15:52   #628
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja tylko o takim pomarzę, bo przez co najmniej 3 dni musze być na samych papkach, kleikach, kisielach i jogurtach...

Przed godzina wróciłam ze szpitala, musiałam chirurgicznie usuwać ząb mądrości, bez komplikacji się nie obyło, póki znieczulenie i prochy działają jakoś siedzę, ale boję się nastepnych godzin...
Sprzątać po wczorajszym zalaniu nie mogę, zakaz jakichkolwiek cięższych prac poza podnoszeniem kubka z zimnym napojem i spuszczaniem wody w kiblu, o jedzeniu mogę pomarzyć, chociaż za chwilę spróbuję zjeść zimny kisiel, buzia mi puchnie z prędkością światła, ból się nasila, a następną silną tabletkę mogę wziąć dopiero wieczorem, ale chociaż dostałam naklejkę "dzielny pacjent". Idealnie mi się wczoraj tydzień skończył, a dziś zaczął
Bliźniaczko moja Kochana, aż mnie rozbolał ząb, jak to przeczytałam... biedulu! Mam nadzieję, że to Ci naprawdę szybko minie, bo ból zęba to dezorganizacja całego życia. Jesteś naprawdę dzielnym pacjentem, skoro to wszystko znosisz, jestem z Tobą duchem!

Cytat:
Ja zawsze zamawiam przez net, bardzo się to opłaca, a soczewki są takie same, jak w sklepie, tylko dużo taniej.

Cytat:
Luna mi się podoba - byłabyś jak Czarodziejka z Księżyca

Cytat:
Gratuluję załatwienia podróży, a TŻtowi podwyżki!

A co do głowy, to może ciśnienie? Spróbuj napić się kawy, mnie czasem pomaga.

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 15:54   #629
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Miejscowość: Pigianos Kampos okolice Rethymnon
Wynajmowaliście może samochód? Jeśli tak, jak się ceny przedstawiają? Bo nie wiem czy musimy jeszcze euro dokupować sobie czy nam wystarczy tyle ile obecnie mamy
my bylismy w okolicach Chani
jak cos to polecam! jak w Wenecji

Auta nie bralismy bo troche sie balismy, grecy jezdza jak dzikusi i strasznie na wszystko dookola trabia

ceny pamietam bo maz sie tym interesował

na wynajecie auta za 3 dni było koło 100 euro u nas w hotelu byla taka oferta

a za dzien od 44 euro sie zaczynały ceny

Mia i Tosia <3

Stary 2012-08-27, 15:54   #630
Oriflame_Rybnik
Zadomowienie

Cytat:
robie szarlotke kto się pisze??

Ja poproszę i kawkę do tego

14.07.2012

Oriflame_Rybnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości