|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: Wybieramy kolejny tytuł
|
|||
| Roczki już za nami, zaraz jesień witamy. |
|
1 | 1,72% |
| Rok już za nami, teraz na bunt dwulatka czekamy. |
|
2 | 3,45% |
| Choc tak długo sie juz znamy- Z krzaków wyganiamy podczytujace mamy! |
|
1 | 1,72% |
| Kosi Kosi łapki-Jestem taaaki duży ze zjadać kanapki |
|
0 | 0% |
| Póki to lato nie minie każdy maluch na tym wątku nie jedno wywinie |
|
0 | 0% |
| Minął roczek, czas tak leci - mamy i ich wakacyjne dzieci |
|
8 | 13,79% |
| wspólny roczek już za nami i za dziećmi wciąż biegamy |
|
2 | 3,45% |
| pierwszy roczek naszych dzieci, jak len czas szybciutko leci |
|
5 | 8,62% |
| roczek mam ,zęby mam i na nerwach mamie gram |
|
14 | 24,14% |
| wizaż nadal funkcjonuje, z nami dzieci wychowuje |
|
2 | 3,45% |
| Dzieciaczki sztukę chodzenia szlifują, a mamuśki na zlot się szykują.... |
|
1 | 1,72% |
| Czas zakończyć letnie plażowanie ale nie wizażowanie. Mamuśki lipcowo-sierpniowe 2011 |
|
1 | 1,72% |
| Roczki wyprawione, dumne mamy i ich dzieci zadowolone. Mamusie lipcowo-sierpniowe 2011 |
|
0 | 0% |
| Niemowlęctwo juz za nami, drugi roczek zaczynamy! Letnie dzieci 2011 i ich rozgadane mamy. |
|
17 | 29,31% |
| Roczek minął - nie do wiary, cieszą sie lipcowe i sierpniowe mamy |
|
4 | 6,90% |
| Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4651 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czasem się przewrócą robiąc pierwsze kroczki-wakacyjne dzieci właśnie kończą ro
Hejo mamolinki
Ale miałam nadrabiania Nawet nie próbowałam cytowac Marzenko- Hania cudowna, jak ona ślicznie chodzi Trochę zazdroszczę mamom chodzących dzieci Brumeczku - cudowne fotki Tymek meeeeega przystojny pięknie mu w takim błekitnym kolorze Ty sliczna Mialysmy takie same talerzyki - te biało czarne I taki sam kolor tortu ![]() A co to za klopoty napisz bo sie martwię ![]() Madziarew - bardzo ładnie tam u was Aniu jestem zdumiona wytrzymaloscia Adasia ![]() Cieszę sie ze tak urlop wsie wam udaje, muszę przyznać ze bardzo mi sie podoba wasz aktywny tryb życia. Natko Marinko - nie słyszałam jeszcze o takich domach, a pracuję w podobnej branży. Jakby mi sie udało coś dowiedzieć to napisze Dobija mnie bałagan w moim domu
Edytowane przez telik Czas edycji: 2012-08-27 o 22:21 |
|
|
|
#4652 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czasem się przewrócą robiąc pierwsze kroczki-wakacyjne dzieci właśnie kończą ro
Cytat:
|
|
|
|
|
#4653 |
|
Zakorzenienie
|
Brumek, Madzia niezłe party, ja o naszym roczku już prawie nie pamiętam...kiedy to było
![]() Stronczek27 zostaw dla mnie coś tego torciku i wogole to Wiki kluseczka na tych fotkach, a wcześniej chyba taka nie była, generalnie jakś duża- w sensie wysoka wyszła
|
|
|
|
#4654 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4655 | |
|
Zadomowienie
|
bosko
sliczni jestescie Cytat:
Natko kurcze nie fajne te wyniki, no ale poczekajmy jeszcze na opinie alergologa. Jestem padnieta dziewczyny. Caly moj dobytek jest juz w kartonach.
|
|
|
#4656 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tez wlasnie zwrocilam na to uwage ze jakos tak kluskowato wyglada. Na zywo nie... ogolnie duza dziewczynka z niej. Wazy ok 11 kg teraz |
|
|
|
|
#4657 |
|
Zadomowienie
|
cookie mleczko dotarlo. Dziekuje
|
|
#4658 |
|
Wtajemniczenie
|
Kajoolku
Jedziesz do Tzta? Trzymam kciuki za was
|
#4659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4660 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4661 |
|
Raczkowanie
|
Proszę bardzo Brumku
![]() Moj Borysek nad morzem na początku czerwca ![]() Kajoolku faktycznie samo centrum, trzymam kciuki za wyjazd i bycie "wreszcie razem"
Edytowane przez DDewik Czas edycji: 2012-08-27 o 23:06 |
|
|
|
#4662 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Talerzyki ładne, nie? Pokaż tort. Pokaż Was!!! A w ogóle dziękuję ślicznie A jutro Wasz wielki dzień (po raz drugi )! ![]() O kłopotach spróbuję w Klubie. Chociaż cały czas usiłuję jakiś artykuł spłodzić, tylko że mnie odrywacie
|
|
#4663 | ||
|
Zakorzenienie
|
Śliczne jesteście dziewczyny
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Co mnie ominęło, że dopiero teraz się dowiaduje że Kajool wyjeżdża?!! Eh tż poszedł się położyć ze slowami "idę już do łóżka, ale nie zasnę Ci jeszcze" - po 5 min tak chrapie że pewnie sąsiedzi go slyszą
|
||
|
|
|
#4664 |
|
Zakorzenienie
|
Kajool wyjeżdżasz??? coś mnie chyba ominęło
|
#4665 |
|
Zakorzenienie
|
Kajool, ale Ty do rodziców na razie tak? Nie do męża?
|
#4666 |
|
Rozeznanie
|
Och ile milych slow od Was sie naczytalam , az sie mi buzia cieszy.
Brumciu kolo mnie ta blondyneczka to mojej siostry corka ma 11 lat , a ta para z dzieckiem to znajomi wlosi maja o 4 miesiace starsza corcie Clelia. Brumciu nie zrozumialas mnie odnosnie jajecznicy , Bo ja pisalam ze Sophie wyglada jak poparzona , a nie ze sie parzy goraca jajecznica , staram sie jej podawac cieple nie gorace. Dzieki dziewczyny za odpowiedz , musze sprawdzic na co jest konkretnie uczulona. Nie bedzie latwo , Bo ona lubi wszytko wypluwac , wiec zobaczymy. Stronczku jestem szczesliwa , czasami tylko mam zle dni
|
|
|
|
#4667 |
|
Raczkowanie
|
Ijeszcze jedno z dnia kiedy skończył roczek
![]() Dobranoc |
|
|
|
#4668 |
|
Zakorzenienie
|
Kajool wyjeżdża ?????????????????:confuse d:
Chyba jeszcze nie |
|
|
|
#4669 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4670 | |
|
Zakorzenienie
|
Ale elegant
Cytat:
![]() 2. Tak to jest jak się robi 5 rzeczy na raz
|
|
#4671 |
|
Zakorzenienie
|
i szykuje się do pracy - do potem
|
|
#4672 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
kajool gdzie wyruszasz, do męża wreszcie?Cytat:
Madziara ja Cię chyba nie widziałam nigdy, lachon z Ciebie. Cześć. Dziewczyny mogę drukować pracę Jeszcze ta prezentacja. Qrwa nadal mnie coś tam na górze w zębach ćmi.
|
|
#4673 |
|
Wtajemniczenie
|
Patik to
jeszcze trochę i koniec "koszmaru" aaniu fajnie wypoczywacie madziaranew, stronczek śliczne macie córeczki Borysek bella moja pralka tez szwankuje i muszę się roze4jrzeć za nową właśnie dziewczyny-możecie jakąś polecić?? energooszczędną, z możliwością skracania czasu prania i opóźnionym startem?? i w ludzkiej cenie ![]() coś jeszcze chciałam, ale nie pamiętam.... ![]() Jaś, Antoś najlepsze życzenia urodzinowe witam się z pracy jej jak ja nie lubię sierpnia...zimno rano, popołudniu gorąco, wieczorem znowu zimno. nie wiadomo co ubrać, żeby było człowiekowi ok. a w ogóle to już jesień czuć, zaraz zima będzie... wczoraj sie narobiłam, że na pyszczek opadłam wieczorem. narobiłam prania, wywiesiłam to wszystko na dwór, nagotowałam się, nasprzątałam, zakupy na tydzień zaliczone... nasz hamax ma wielką zaletę-mój tż bez namawiania najmniejszego zabiera Hankę na dwór na przejażdżki!! bo wcześniej musiałam go troszkę mobilizować, żeby na spacer wyszedł z mała (mój tż nie znosi spacerów bieganie, rower-jak najbardziej, ale łażenie już
|
|
|
|
#4674 |
|
Rozeznanie
|
to sie szybko sprawili
mam nadzieje, że w całości doszło, bo to była moja pierwsza samodzielnie zapakowana paczka w życiu ![]() ja to tak 21:30 zaraz po tym jak Zuzia zaśnie, od jej urodzenia tak mam![]() Dzień dobry
|
|
|
|
#4675 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
reszta pozniej... Mery sie obudzila
|
|
#4676 | |||
|
Zakorzenienie
|
Jaki on sliczny
Cytat:
Boli bo Ci poruszali wczoraj ![]() Cytat:
Za to mojego tż juz prędzej na spacer wieczorem wyciągnę niż rower - nigdy nie ma na niego siły.. ale w sumie sie nie dziwię, haruje caly dzień to ma prawo być zmęczony ![]() Ciekawe czy Hania będzie najmłodszą protestującą ![]() Cytat:
![]() Dzień dobry ![]() ---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ---------- Panie Antoni i Panie Janie wszystkiego najlepszego w tym ważnym dniu P.s. Wasi synowie maja tak dostojne imiona, że nie mogłam inaczej...
|
|||
|
|
|
#4677 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4678 |
|
Rozeznanie
|
edziemy na male zakupy, wiec bede pozniej.Lili , Patik przeciez ja wstawialam zdjecia , moze mnie nie pamietacie Bo nie pisze nic ciekawego ![]() Brumciu a wiesz ze siostrzenice kocham jak corke ,mieszkalysmy w jednym domu jak byla malutka ---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:13 ---------- Jasiu , Antosiu wszystkiego najslodszego
|
|
|
|
#4679 | |
|
Zakorzenienie
|
Jaś, Antoś wszystkiego co najsłodsze w życiu z okazji pierwszych urodzin
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ---------- Cytat:
Na tyle mamusiek ciężko się czasem zorientować ![]() Teraz już będę pamiętała tę blond piękność
|
|
|
|
|
#4680 |
|
Wtajemniczenie
|
Jasiu, Antosiu, 100 lat
![]() : roza:witam w końcu sloneczko u nas i jako tako ciepło, zrobiłam sobie herbatkę z cytryna bo po kawie ostatnio mam jakies rewolucje ![]() fajnie w końcu wrócić do " żywych" ![]() idę nadrobić ---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ---------- a no ja tez miałam napisac,że chyba pierwszy raz widzę Cię madzia, nie wiem czemu myślałam,że jesteś brunetką, ale ja pierwszy raz, Cie widzę ładna jestes
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:56.

napisz bo sie martwię 

zębole

Zakończone: 2
Tak to jest jak się robi 5 rzeczy na raz
i szykuje się do pracy - do potem