|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2611 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
ANNE witaj słonko!!!ja też zabiegana ostatnio!!!i daj nam zdjęcia i nie pozwól byśmy czekały!!!!!!!;-)
JA dziewczyny tak z doskoku!!!jak nie w knajpie to ktoś mnie odwiedza!!!albo ja gdzieś wybywam!!!ale niech tak będzie!!..coś się dzieje przynajmniej!!!;-) i powoli zaczynam się pakować!!!!!!!!!!!!!!;-))))) ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- Cytat:
![]() bo JOASI stęskniłam się za tobą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
|
|
#2612 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
kochana byłam na majorce, także szykują Ci się cudowne,imprezowe wakacje
naprawdę super tam jest, wzdłuż całej plaży kluby które nocą ożywają ) lecę już w pt wieczorem,ale nie pobaluję bo z córcią będziemy fajnie, widzę że nie będę sama oblukana przez obcokrajowców mam nadzieje ze mój mąż nie będzie za bardzo mnie ograniczał z laptopem, umrę z tęsknoty za wami, nie umiem tu nie zaglądać co najmniej raz dziennie. muszę na odwyk,ale to jak wrócę. może ![]() ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- zdjęcia obiecuję jutro
|
#2613 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny,
ja też mam ciągle obawy, czy dobrze robię??? . Moim zdaniem trzeba być odważnym by to zrobić! Wszystkie cycolinki podziwiam za odwagę i dziękuję,że jesteście tutaj, bo pokazujecie, że można zawalczyć o siebie i swoje samopoczucie we własnym ciele. Pozdrawiam!!! Edytowane przez magdalen_32 Czas edycji: 2012-11-19 o 22:54 |
|
|
|
#2614 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i gdybym wiedziała wcześniej ze nie taki diabeł straszny,, nie czekałabym na nic. a jak by trzeba było to bym to powtórzyła i 3 razy. bo warto, tak niewiele a takie szczęście nam dają, cała nasza kobiecość powraca. głowa do góry, myśl tylko o efektach.
|
|
#2615 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale teraz jadę z tż i synkiem9lat i córcią 3latka więc nie szykuję się na zabawę a rodzinne wakacje!!! także jak i ty!!!!to udanych wakacji!!a na ile jedziecie??my na 2 tyg,a bikini zakupione???ja jeszcze 2 nie miałam okazji włożyć i już nie mogę się doczekać..ech ta próżność![]() MAGDALEN ja nie wiem czy zrobiłabym op gdyby nie to forum...ale uwierz!!!jeśli już o tym myślisz...to będzie jedna z najlepszych decyzji w twoim życiu,..może brzmi to próżnie...ale dla nas kobiet..piersi są częścią naszej kobiecości....i to daje takie szczęście..że nie wiem jak to opisać!!!życzę trafnej decyzji....
|
|
#2616 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No i jak na Ibizie????? Tylko opowiastki czy całkowita prawda
|
|
|
#2617 |
|
Raczkowanie
|
my też Klaudeczko na 2 tygodnie. tylko my Maroko, więc nie wiem jak tam będzie. domyślam się co na Ibizie się działo
Ja na Majorce byłam 3 lata temu,ale powiem Ci ze na rodzinne wakacje równiez OK. zależy tylko od hotelu,położenia jego i gości. bikini skromnie, tylko 2 komplety,do tego z calzedonii dokupiłam ostatbio w cubusie białe, po przecenie za 40 zł w sumie , ale my dużo zwiedzamy więc plażowania to moze z tydzien będzie mój mąż niespokojna dusza, nie wyjeżdża żeby dupę kłaść na piasku, jak to mówi szkoda że się nie zgrałyśmy z miejscem,ale by było
|
#2618 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
)) ale trochę się boję.... to fakt. Dam radę!!!!Trochę mi przeszkadza... rozum i rozsądek, bo mówi - piersi przecież nie są takie ważne ...ale z drugiej strony inny głos mówi - jesteś nieszczęśliwa to działaj i wpływaj na to- na co możesz mieć wpływ I ten drugi głos jest silniejszy!
|
|
|
|
|
#2619 |
|
Raczkowanie
|
Trochę mi przeszkadza... rozum i rozsądek, bo mówi - piersi przecież nie są takie ważne ...ale z drugiej strony inny głos mówi - jesteś nieszczęśliwa to działaj i wpływaj na to- na co możesz mieć wpływ
I ten drugi głos jest silniejszy! [/QUOTE]i bardzo dobrze. tak trzymaj i bez marudzenia tu nam. wszystko będzie superrrrr---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ---------- zmykam kochane, rano do pracy jeszcze na trochę ;/ ale tak jak obiecałam jutro nowe fotki do obgadania miłych snów cycolinki ( te jeszcze mniejsze też )
|
#2620 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Tyłek przy kompie też można spinać .Kochana jesteś, dziękuję ![]() Cytat:
Fuksja, a może jakiś własny biznesik, co ![]() Anne001, za małe!!! . To mój wymarzony rozmiarek, miałyśmy się zamieniać Magdalen, słuchaj tego drugiego głosu . Trzymam kciuki
|
|
#2621 |
|
Raczkowanie
|
Anika, mam 167cm i ok 54-55 kg wagi. tak nago to są OK,ale pod ubraniem to jakoś tak giną... możemy się zamienić, tylko jak,kiedy ?
też myślałam o własnym biznesie niewielkim jakimś,ale wiecie... pomysłów wciąż brak ;/
|
#2622 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
OBAWY ZAWSZE SA kazda je ma a u kogo robisz i jakie wkladki??
|
|
|
|
|
#2623 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień doberek
![]() Własnie wracam od lekarza zaszlam sobie, usiadlam i czekam a obok mnie siedzi chłop ja czytam gazetke a ten ciagle mi zerka na cycki a przeciez katem oka widac wszystko ale chlopczyna sie speszyl chcialam mu zwrócic uwage no bo co to za niegrzeczne zachowanie![]() Zakupilam sobie maske do wlosow i czepek dzis bede regeneracja moich wlosow ostatno troszke podcielam wiec mam nadzieje ze coraz mniej beda poniszczone ![]() magdalen_32 ja bylam deseczka nie mialam nic a nic wlasnej piersi balam sie operacji strasznie ale nigdy nie myslalam ze moze ta operacja mi niepotrzebna zaw sze wiedzialam ze tego chce. I to co zrobilam pomimo tego ze strasznie przechodzilam czas po operacji to byla moja najlepsza decyzja w zyciu. Piersi niedlugo skoncza 2 miesiace a ja nie wiem jak moglam zyc bez nich uwielbiam je jezeli jestes nieszczesliwa z tym co masz to dzialaj, trzymam kciuki![]() a jak bedzie Ci zle albo dopadna Cie watpliwosci to zawsze tu bedziemy
|
#2624 |
|
Zadomowienie
|
hejka z rana
ANNE noo szkoda że się nie zgadałyśmy,byłyby jaja a w maroko jeszcze nie byłam,a chcę kiedyś jechać więc..zdasz relację!!![]() PRECELKO ..IBIZA jest niewiarygodna,usypiałam ,pamiętam w rytmach makareny po jednej i drugiej str ulicy knajpy i do wszystkich cię wciagają,nie mówiąc o tych sławnych dyskotekach pacha i innych...normalnie sprawdza się tam sex-drugs and rock and roll ![]() kurde mi się przelewa w piersiach coś,może zepsułam sobie coś tym masażem robi mi się tak jak na początku...kurde...zepsuł am torebkę czy co ale ja tylko je przesuwam w jedną i drugą stronę,to cóż mogłam zepsuć![]() OLIVKO ja też nie wiem jak mogłam żyć bez moich cycków!!!a panu daj spokój ważne że nie chciał dotykać
dr.M.W. Wrocław!!! 04.06.2012r.. .cpg322MENTOR330cc..:jupi :Edytowane przez klaudeczka2010 Czas edycji: 2012-08-28 o 09:47 |
|
|
|
#2625 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Dziewczyny podbijam to pytanie o szampon bez chemii
|
|
|
|
#2626 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja w sweterku pod szyje a tu prosze a myslalam ze tylko sie panowie patrza na duzeee wyciecia grom go wie co on tam chcial---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- Cytat:
ja uzywam tez szmpon z seri biovax nie jest az tak strasznie napakowany tym wszystkim, dzis zakupilam maske z tej serii bo mojej odzywki z waxa nie bylo mam nadzieje ze bedzie dobra
|
|
#2627 | |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, wyczytalam wczoraj na WP, ze Doda wyjela sobie implanty. Jakos trudno mi w to uwierzyc ale jesli to prawda to bardzo jestem ciekawa czemu?
Cytat:
|
|
#2628 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja mam teraz ziaja lawendowy ladnie pachnie fajnie sie pieni ale na sklad nie zerkalam ale chyba mniej drazni niz te lepsze tzw firmowe
|
|
|
|
|
#2629 | |
|
|
dzięki, bo już myślałam, że to tylko moje włosy takie sianowate i że coś jest nie tak
![]() Cytat:
a póki co właśnie jakąś odżywkę bo z takim sianem to wstyd chodzić |
|
|
|
|
#2630 |
|
Zadomowienie
|
andzikus ja ogladalaam foty dody te najnowsze na moje oko ona ma mniejsze wkladki chyba zmienila bo na biust po wyjeciu to nie wyglada dalej ma jedrne tyle ze duzo mniejsze ale jak jest nie wiem hehe
bo wczesniej to to ona miala duzoooo mniejszeeee
|
|
|
|
#2631 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Witam kochane Dziewczyny dzięki za odpowiedzi na tema szamponów . Weszłam na recenzje tego szamponu https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ra-wersja.html I chyba sie skuszę i do tego odzywka https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...aloe-vera.htmlSpróbuje i zobaczymy. ANNEO HEYKA Tez ostatnio o Tobie myślałam i ciekawa byłam , jak tam Twoje cycuszki ? , czekam na zdjecia Ja byłam na Majorce i na Maroko , ale i tak zazdroszczę ....... Klaudek i ANNEO życzę udanego urlopu , no bo jaki ma być jak sie ma takie piękne piersi ?! I bikini z CALZEDONIA ![]() ![]()
Edytowane przez Littaleya Czas edycji: 2012-08-28 o 12:05 |
|
|
|
|
#2632 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
może chodzi o te jej rogi co swego czasu sobie dorobiła albo ....wyjeła ...i wsadziła większe. Jakoś nie wyobrazam sobie Dody bez cycków...---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- MA MNIEJSZE?! lece oglądać !!! a może przeszczep tłuszczu? Chociaż i tak nie wierze, żeby tam była sama natura---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- Ma mniejsze. Pewnie teraz bedzie wielka kampania nt. tego że cycki na naturalne i się zmienia, zmienia relgiię, jedzie do Indii medytować i jest nową osobą... ---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- ALE O DZIWO... MI SIĘ TE JEJ MAŁE CYCKI PODOBAJA !?
|
|
#2633 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A może poprostu cos jej sie porobiło i musiała wyciągnąć
|
|
|
|
|
#2634 |
|
Raczkowanie
|
chodziłam z dodą do liceum, do równoległej klasy i cycki miała małe b, wiec takie jak my przed operacją. i zawsze mówiła że zrobi sobie wielkie cycki bo tak chce.
|
#2635 |
|
|
mi też się wydaje, że ma mniejsze te cycki, ale może to kwestia wkładek jak już ktoś napisał. albo może sukienki? a może nie miała push upów? bo coś mi się nie wydaje, żeby Doda mogła sobie coś zmniejszyć
|
|
|
|
#2636 |
|
Raczkowanie
|
mogła. poniewaz ma bardzo chory kręgosłup,ale nie widziałam tych zdjęć więc sie nie wypowiadam
|
#2637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy ona zawsze byla taka?chodzi mi o jej zachowanie itp. Kiedys mialam okazje byc na koncercie dody i mialam wejsciowki VIP za scene i dobrego wrazenia na mnie nie zrobila niestety. Ale jej piersi za to zrobily ludzie robili z nia zdjecia to sie usmiechala przestawali to miala mine jakby chciala pozabijac wszystkich. I tylko pytala "juz?" i tak w kolko. A niektorz czekali naprawde bardzo dlugo az ksiezniczka raczy wyjsc ze swojej kanciapy
|
|
#2638 |
|
Raczkowanie
|
jakoś mi do głowy nie przyszło się chwalić
ma swoje wariacje ale kto ich nie ma. była zakręcona i bezpośrednia, nie wstydziła sie mówic o bzykaniu czy o cyckach co jeszcze kilka lat temu to takie wielkie tabu istniało. ma humory jak każda,ale Ja akurat ją lubie.---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- co do kontaktu z fanami, trudno mi sie wypowiedziec... moze ma juz dosyć a może taka też jest.. ludzie sie zmieniają.
|
#2639 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=K_MONZIyTxc na tym filmiku widac ze raczej nie pozbyla sie implantow
pewnie zdjecia byly zrobione jakos dziwnie![]() anne001 ja tam ludzi nie lubie oceniac ktorych nie znam osobiscie, napisalam ze nie zrobila na mnie dobrego wrazenia i tyle. Moze ma dosc fanow nie mowie ze nie ale mogla w bardzej kulturalny sposb jakos powiedziec a nie tylko sapac pod nosem no ale to jest doda i chyba to lubia w niej jej fani nie mam pojecia
|
#2640 |
|
Raczkowanie
|
dla zainteresowanych pochwale się też że ze do mnie na siłownie śmiga Bożydar I.
![]() ---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- oczywiście, ale jeżeli jest gwiazdą i wpuszcza fanów a pózniej każe na siebie czekac i sie niecierpliwi nieprzyjemnie przy tym to masz prawo ją ocenić tak a nie inaczej, Ja jej nie bronie. nie miałam z nią styczności jako fanka więc obiektywna nie będę.
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:44.

ogólnie mają piekny kszałt 

fajnie, widzę że nie będę sama oblukana przez obcokrajowców

. To mój wymarzony rozmiarek, miałyśmy się zamieniać 

robi mi się tak jak na początku...kurde...zepsuł am torebkę czy co
ale ja tylko je przesuwam w jedną i drugą stronę,to cóż mogłam zepsuć