|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#751 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Babie lato za pasem, ranki chłodne, Młode Żonki 2012 i PMki są relacji głodne c
Cytat:
wklejam kokoloka, to klasyczny przykład fryzury, która króluje w mojej miejscowosci |
|
|
|
|
#752 | ||||
|
Konto usunięte
|
Dot.: Babie lato za pasem, ranki chłodne, Młode Żonki 2012 i PMki są relacji głodne c
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#753 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobiłam sobie peeling kawowy (polecam, rewelacja!), nałożyłam balsam brązujący, nakładki wybielające na zęby, maskę odżywczą na włosy.... ślub coraz bliżej
kurcze, mam już suknię w domu, ale nie chce mi się w nią przebierać i robić fotek... może jutro to uczynię ![]() ---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- [1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;36166136] ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- nie strasz bo będę miała koszmary że mam takiego srokoloka [/QUOTE]mi własnie takie cudo wyczarowały pierwsza i druga fryzjerka obie miejscowe fryzjerki.... jak za pierwszym razem zrobiła mi ta jedna modelowego kokoloka, to nie wierzyłam, że druga zrobi to samo, mimo wydrukowania zdjęć przykładowych i zaklinania, by nie robiła tego cuda, to jednak wyszedł kokolok... przy czym mojej mamie podobaja sie te fryzy....
|
|
|
|
#754 |
|
Wtajemniczenie
|
Lady dlatego masz taki wielki garaż, bo mąż chce Ci kupić po wprowadzeniu się pięknego, białego range rovera, a gdzie on w małej klitce ustoi?
|
#755 |
|
Zakorzenienie
|
a czy to jest kokolok??---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- http://www.fryzury-katalog.pl/Images...bne%20624a.gif
|
#756 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to jak zetniesz wlosy to wyslij do mnie, dokleje sobie - bo zapuszczam nadal ![]() Cytat:
a bylo to 2 miesiace temu, teraz pyszczek znow mam mniej ladny Cytat:
nie moj jest ten porszak po prawej a za nim w miejscu gdzie wrysowalam mezowi stolik to bedzie stal moj Smarcik, za ktorym tak tesknie i kiedys znow sobie kupie Cytat:
nie moge
|
|
#757 |
|
Zakorzenienie
|
to dajcie teraz upiecie nie kokolokowe??
|
#758 |
|
Rozeznanie
|
Pamiętacie mnie jeszcze ? ![]() Nigdy w życiu was nie nadrobię, a nie lubię nie być na bieżąco... Nie mam kompletnie czasu na siedzenie przy komputerze. Nie mam nawet neta w mieszkaniu. Jedynie na telefonie męża. Non stop jakieś zakupy, urządzanie, urodziny męża, teściowej, siostrzeńca tż-a, szwagra tż-a, no oszaleć można. Ale byliśmy 2 dni we Wrocławiu siedzę jak na szpilkach.Jak tylko znajdę chwilę to napiszę w końcu relację. Aktualni piekę ciasto
|
|
#759 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lady, Ty zawsze jesteś ładna! |
|
|
|
|
#761 | |
|
Zakorzenienie
|
dokladnie tak samo mialam jak mnie olśniło.
ale jestem tumok. Masakra. Powiem wam ze pod stolem zaczelam sobie to przeliczac ale jakos tak zeszlismy do innego tematu. Nie chce nic na nia zle mowic bo w sumie fajna z niej kobieta i jedzenia za to bedziemy miec wypasne ![]() ale niesmak pozostal. Ciekawe co ona na to jak jej synusie bede biegac co moment miedzy stolami po te buteleczki. ![]() Cytat:
![]() ![]() takze spokooojnie. Moze jutro dostaniesz natchnienia na zalozenie jej ![]() audrey- Jak ja Wam zazdroszcze tego pleneru w gorach. marzenie moje marylko- dziękuje za mile slowa ![]() aaaha i faktycznie moglam ja miec za nisko.. ale nie chcialam jej juz dotykac bo jak zobaczylam te plamke to stresa zlapalam. :/ ale bardzo mozliwe... kurcze mam nadzieje :/ Jutro tez ja zmierze i oblukam dokladnie jak to jest z ta dlugoscia...
Edytowane przez melod_y Czas edycji: 2012-08-27 o 23:30 |
|
|
|
|
#762 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Oparzyłam się - wylałam na prawą rękę wodę wrzącą z czajnika i ledwo piszę... Musiałam obrączkę ściągnąć i zaręczynowy, bo jak mi ręka zaczęła puchnąć to się wystraszyłam aż Co za baba-niezdara ze mnie ![]() Kiciu - mój Mąż też na nocce i ciężko samej się mi ogarnąć :/ Nena: |
||
|
|
|
#763 |
|
Zadomowienie
|
A dziś upiekłam muffinki - pokażę Wam na koniec dnia
|
|
|
|
#764 |
|
Zakorzenienie
|
Wiktusiaczku to się łącze w bólu
powinnam już iść spać ale nie lubie spać sama buuu i jak już się człowiek pzez 3 tyg przyzwyczai do Męża w łóżku to na czwarty tydzień są nocki i : jeszcze się zimno zrobiło i nie ma kto grzać
|
#765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a i piekna miejscowka na zdjecia to wrzosy czy lawenda ?? a tu macie jeszcze jeden koncowka z Letnim Chamskim Podrzwem, kiepska jakosc tej koncowki no ale niestety kaerzystki juz nie bylo Audrey
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() Edytowane przez czarna_kawa80 Czas edycji: 2012-08-27 o 23:48 |
|
|
|
|
#766 |
|
Zadomowienie
|
Kawo - właśnie teledysk obejrzałam! Miałaś piękny makijaż, ale czerwona szminka i Twój oryginalny look długo zostaną mi w pamięci
A powiedz mi, czy ja dobrze kojarzę i to Ty zapisałaś się na wolontariat w schronisku?? ![]() Kiciu: dobrej nocy U mnie zimno, bo to poddaszeA tu coś ciekawego http://wiadomosci.wp.pl/gid,14875691...a,galeria.html Dobranoc |
|
|
|
#767 |
|
Zakorzenienie
|
Mąż ( Tak, mąż!) bierze prysznic więc na chwilkę zaglądam tu do was. Dłuższa relacja i fotki będą niebawem ale póki co powiem, że to był najcudnowiejszy dzień w naszym życiu! Wszystko udało się idealnie, pogoda była wspaniała. Ja w ogóle nie czułam stresu, uśmiech nie schodził mi z twarzy, czułam się najszczęśliwsza na świecie
. Wesele było rewelacyjne! Najlepsze na jakim kiedykolwiek byłam! Wszystko inne też było cudne!
|
|
|
|
#768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiecie co? jeszcze nie bylo jakiegos nieudanego( tfu tfu) slubu i wesela w 2012 i mam nadzieje ze mi tez sie uda wszystko tak jak chce
Edytowane przez melod_y Czas edycji: 2012-08-27 o 23:56 |
|
|
|
|
#769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#770 |
|
Zakorzenienie
|
idę spróbować spać
dobranoc
|
#771 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Bycie o 6.30 w pracy to zdecydowanie masakra. Ale przynajmniej wczęsniej można wyjść. ![]() Cytat:
Pewnie, tak jak radzi Nena, takie zrobione na zamówienie przez zaufabeg stolarza będą lepsze od wszystkich sklepowych. ![]() Chociaż ja na przykład kupiłam już ładnych pare lat temu łóżko w Jysk, co najlepsze z materacem za tak naprawdę psie pieniądze. Akurat wtedy z kasa było krucho, a łóżko potrzebne, bo meble w wynajmowanym mieszkaniu to się nadawały do wywalenia. Kupiłam i nie zamieniłabym poki co na żadne inne. Trzyma sie dzielniea materac mega wygodny. Mam ndzieję, że jak się będziemy urządzać, to też będziemy mieli szczęście przy zakupie mebli. Że nam po miesiącu nic nie zacznie odpadać ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Czekamy więc na Twoją opowieść.---------- Dopisano o 07:12 ---------- Poprzedni post napisano o 07:06 ---------- Cytat:
|
||||||
|
|
|
#772 |
|
Zadomowienie
|
Witam się
![]() Dziś mam urwanie głowy wpierw jadę robić makijaż,a potem na miasto,muszę jakichś długich spodni poszukać dla siebie,troszkę sobie pochodzę po sklepach,bo nie pamiętam kiedy byłam na mieście tak na spokojnie
|
#773 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() oj mężulek to ma z Tobą za dobrze |
||
|
|
|
#774 |
|
Zakorzenienie
|
Nena piękna zapowiedź pleneru wyjazdowego (My niestety będziemy musieli zrezygnować z pleneru we Włoszech )Lady świetny domek, bardzo mi się podoba Fablous i Zakręcona witam Was żonki Marylko miejsce na sesję idealne |
|
|
|
#775 |
|
Zakorzenienie
|
Meble brw odradzam. Moje siostry mają sypialnie i meble do salonu - i już po 2 latach szafa i półki rozchodzi się na łączeniach. Niestety teraz idą na ilość a nie jakość.
My część mebli zamówiliśmy u stolarza, część kupujemy w salonie meblowym gdzie pracuje kolegą męża - ogólnie akurat te meble chwalą w okolicach (jest to niewielki zakład prywatny)
|
#776 |
|
Zakorzenienie
|
Oznajmiam, że wróciły mi koszmarki przedślubne
![]() Wybiła godzina 15.03 a jego dalej nie było widać. Dzwonię gdzie są, a on mówi, że zrobimy dziś tylko wesele, a ślub innym razem, bo się nie wyrobili Jakim cudem to nie wiem i dzwonię do Tż , że jednak zdążymy i ma szybko przyjechać. Jak się zjawił to auto nie było przystrojone nawet i zanim zdążyłam go zobaczyć, to się obudziłam. Dziś robię listę rzeczy, które mam ze sobą zabrać
|
#777 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No proszę, takie rzeczy dzieją się niedaleko mnie a ja nawet nie wiem
|
|
|
#778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#779 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie my się liczymy z kasą i się boję, żeby nie wpaść w tandete i nie rzucić 1500 na coś co za 2 lata będzie dupowate
|
#780 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej
![]() Czy ktoś mnie tu jeszcze pamięta? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:46.

hicior.

obie miejscowe fryzjerki.... jak za pierwszym razem zrobiła mi ta jedna modelowego kokoloka, to nie wierzyłam, że druga zrobi to samo, mimo wydrukowania zdjęć przykładowych i zaklinania, by nie robiła tego cuda, to jednak wyszedł kokolok... przy czym mojej mamie podobaja sie te fryzy....
a czy to jest kokolok??
i oto koniec blondu na końcówkach, ktore po pobycie na Zante są tak jasne jak u Dody 

i jedzenia za to bedziemy miec wypasne 

dziękuje za mile slowa 

Czekamy więc na Twoją opowieść.
)