Babie lato za pasem, ranki chłodne, Młode Żonki 2012 i PMki są relacji głodne cz. 29 - Strona 26 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-27, 22:52   #751
kilianna
Zakorzenienie

Dot.: Babie lato za pasem, ranki chłodne, Młode Żonki 2012 i PMki są relacji głodne c

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość

No i chyba wreszcie znalazlam miejsce na plener. Moze w weekend uda sie mi go obejrzezc na zywo Kilka fotek w zalaczeniu...
przepieknie!!!!
Cytat:
Napisane przez nuna2 Pokaż wiadomość
wiecie nie chcemy jakiegos badziewia...
a co z tymi kokolokami??
wklejam kokoloka, to klasyczny przykład fryzury, która króluje w mojej miejscowosci
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kokolok.jpg (15,5 KB, 36 załadowań)
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 22:53   #752
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435
Konto usunięte

Dot.: Babie lato za pasem, ranki chłodne, Młode Żonki 2012 i PMki są relacji głodne c

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
wiesz jakie sa te umowy...
bylo zaznaczone ze cena moze ulec zmianie... ale 20 zl to jednak duzo...

ps. piekny domek

wiecie co Wam powiem ze ta kobieta z sali mnie omotala i zaslepila

nie uwierzycie jaki kit nam wcisnela a ja na to poszlam
oczywiscie jutro zadzwonie i jej powiem co o tym mysle.

kiedys na samym poczatku jak zamawialismy sale pytalam czy napoje sa podowane w tych malutkich buteleczkach czy mozna przelac je do dzbankow..
szczerze mowiac nie pamietam co mi odpwoiedziala, ale dzisiaj przypomniala mi moje slowa, po tym jak zapytalam czy napoje sa bez ograniczen.
Wicie co mi powiedziala?
Ze sa i mozemy pic ile chcemy ale czy pamietam jak kiedys sie ja pytalam o te dzbanki.. ja jej na to ze mozliwe ze pytalam bo zawsze wydawalo mi sie to schludniejsze.. A ona mi na to ze moga nam dac te napoje w dzbankach jak doplacimy 5 zl do kazdej osoby...
No to ja sobie mysle no spoko luz, bedzie ladnie. (TO BYLO JESZCZE PRZED TYM JAK DOWIEDZIALAM SIE O PODNIESIONEJ KWOCIE ZA SALE)
czyli wyszlo na to ze mamy doplacic po 25 zl za osobe hicior.
a najlepsze jest to, ze za napoje zaplacimy z wlasnej kieszeni 600 zl (za te dzbanki)
fajnie to sobie wymyslili. jutro jej zadzwonie i powiem ze w sumie wole aby kelnerzy mieli wiecej do beigania i wymieniania butelek co 5 minut na stolach. w sumie walic to. nie moj problem tylko ich aby to dopilnowac. Chyba lepiej byloby im to w dzbabkach dawac ale k.a przeginaja z tym doplacaniem. Strasznie sie wnerwilam....

I chyba dobrze robie majac w ich te dzbanki?
wg. mnie baba przegina nasz kucharz podniósł cenę za dwudniowe o 10zł z napojami a ona 20zł bez napoi

Cytat:
Napisane przez karolinka85 Pokaż wiadomość
Witam się z Wami już jako szczęśliwa żonka
Relacja i jakieś fotki w najbliższym czasie..
Cytat:
Napisane przez zakrecona82 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki!!!!!
ja Was baaaaarrddzzzoo przepraszam,że mnie nie było tyyylllee czasu,ale jak znajdę dłuższą chwilę to wszystko opisze
w skrócie to ..... jestem już mężatką

---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ----------

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
przepieknie!!!!

wklejam kokoloka, to klasyczny przykład fryzury, która króluje w mojej miejscowosci
nie strasz bo będę miała koszmary że mam takiego srokoloka
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 23:00   #753
kilianna
Zakorzenienie

Zrobiłam sobie peeling kawowy (polecam, rewelacja!), nałożyłam balsam brązujący, nakładki wybielające na zęby, maskę odżywczą na włosy.... ślub coraz bliżej kurcze, mam już suknię w domu, ale nie chce mi się w nią przebierać i robić fotek... może jutro to uczynię

---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ----------

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;36166136]

---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ----------

nie strasz bo będę miała koszmary że mam takiego srokoloka [/QUOTE]
mi własnie takie cudo wyczarowały pierwsza i druga fryzjerka obie miejscowe fryzjerki.... jak za pierwszym razem zrobiła mi ta jedna modelowego kokoloka, to nie wierzyłam, że druga zrobi to samo, mimo wydrukowania zdjęć przykładowych i zaklinania, by nie robiła tego cuda, to jednak wyszedł kokolok... przy czym mojej mamie podobaja sie te fryzy....
Stary 2012-08-27, 23:02   #754
a u d r e y
Wtajemniczenie

Lady dlatego masz taki wielki garaż, bo mąż chce Ci kupić po wprowadzeniu się pięknego, białego range rovera, a gdzie on w małej klitce ustoi?
Stary 2012-08-27, 23:07   #755
nuna2
Zakorzenienie

a czy to jest kokolok??

---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ----------

http://www.fryzury-katalog.pl/Images...bne%20624a.gif
Stary 2012-08-27, 23:08   #756
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
gratulujemy

a ja wam powiem, że jutro ścinam swoje włosiska i oto koniec blondu na końcówkach, ktore po pobycie na Zante są tak jasne jak u Dody

---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ----------

lady - już widzę jak teść góral z krwi i kości zgodziłby się na jakąś imitację jego synuś ma to samo, jeśli drewno - to tylko lite, sklejka to masakra. dla mnie to trochę przerost formy nad treścią, skoro nowe technologie pozwalają na takie rozwiązania, ale co ja tam wiem..
z goralami sie nie dyskutuje

to jak zetniesz wlosy to wyslij do mnie, dokleje sobie - bo zapuszczam nadal ostatnio jak mnie fryzjerka zapytala twierdzaco "podcinamy?" to wykrzyknelam, ze nie!, wiec podciela mi chyba tylko 1 mm, mowiac "to tak je tylko postraszymy nozyczkami" padlam jak to uslyszalam

Cytat:
Zrobiłam sobie peeling kawowy (polecam, rewelacja!), nałożyłam balsam brązujący, nakładki wybielające na zęby, maskę odżywczą na włosy.... ślub coraz bliżej kurcze, mam już suknię w domu, ale nie chce mi się w nią przebierać i robić fotek... może jutro to uczynię
tez kiedys bylam taka piekna i zadbana a bylo to 2 miesiace temu, teraz pyszczek znow mam mniej ladny

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
Lady dlatego masz taki wielki garaż, bo mąż chce Ci kupić po wprowadzeniu się pięknego, białego range rovera, a gdzie on w małej klitce ustoi?

nie moj jest ten porszak po prawej a za nim w miejscu gdzie wrysowalam mezowi stolik to bedzie stal moj Smarcik, za ktorym tak tesknie i kiedys znow sobie kupie

Cytat:
a czy to jest kokolok??

---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ----------

nie moge

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 23:09   #757
nuna2
Zakorzenienie

to dajcie teraz upiecie nie kokolokowe??
Stary 2012-08-27, 23:16   #758
chocolate muffin
Rozeznanie

Pamiętacie mnie jeszcze ?

Nigdy w życiu was nie nadrobię, a nie lubię nie być na bieżąco...

Nie mam kompletnie czasu na siedzenie przy komputerze. Nie mam nawet neta w mieszkaniu. Jedynie na telefonie męża.
Non stop jakieś zakupy, urządzanie, urodziny męża, teściowej, siostrzeńca tż-a, szwagra tż-a, no oszaleć można.

Ale byliśmy 2 dni we Wrocławiu zaliczyliśmy plener, a właściwie 2. Nocny i dzienny. Fotograf tak się nas nachwalił że już się nie mogę doczekać zdjęć siedzę jak na szpilkach.

Jak tylko znajdę chwilę to napiszę w końcu relację.
Aktualni piekę ciasto ktoś ma ochotę na serniczek chałwowy ?
Stary 2012-08-27, 23:17   #759
marylka80
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
Kochana toz to RAJ, nie wiedzialam, ze takie miejsca sa w rzeczywistosci chce tam byc!!! Teraz mam na tapecie wrzucony podobny widok i teraz chyba zmienie go na ten kocham pola lawendowe

Co do domku to jest spizarnia , to jest wlasnie to pomieszczenie pomiedzy garazem, a kuchnia, bardzo zalezalo mi na tym, zeby byla wlasnie w tym miejscu, bo marzy mi sie, abym nie musiala targac reklamowek z zakupami z garazu przez caly dom do kuchni, tylko, abym mogla wiekszosc zostawic w spizarce.

Co do wanny to projekt jest zrobiony w ten sposob, zeby sprawdzic czy wszystko sie zmiesci - najwieksza wanna, prysznic, wc itd, a projekty wnętrz zrobie pozniej i zapewne bedzie wszystko mocno odbiegac od tego co jest narysowane w tym projekcie.

Garderoba jest choc nie wiem czy nie za mala ale maz nie pozwolil wiekszej ale ona byla warunkiem koniecznym tak jak pralnia z wyjsciem na "strych" - to cos w prawym gornym rogu na poddaszu (bede dzielic strych ze sznurami na pranie z silownia ) oraz kuchnia z wyspa i spizarka, reszta byla nie wazna
To sa akurat pola wrzosowe, lawenda juz dawno przekwitla, i mozna ja tylko chyba w prowansji w takich ilosciach spotkac
marylka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 23:25   #760
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:
a czy to jest kokolok??

jak dla mnie to tak, tą pierwszą to pewnie zrobiliby Ci bardziej do gory i wypisz wymaluj kokolok, a druga to też kokolok wg mnie.
Cytat:

tez kiedys bylam taka piekna i zadbana a bylo to 2 miesiace temu, teraz pyszczek znow mam mniej ladny
Lady, Ty zawsze jesteś ładna!
Stary 2012-08-27, 23:26   #761
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
dokladnie tak samo mialam jak mnie olśniło.

ale jestem tumok. Masakra. Powiem wam ze pod stolem zaczelam sobie to przeliczac ale jakos tak zeszlismy do innego tematu.
Nie chce nic na nia zle mowic bo w sumie fajna z niej kobieta i jedzenia za to bedziemy miec wypasne
ale niesmak pozostal. Ciekawe co ona na to jak jej synusie bede biegac co moment miedzy stolami po te buteleczki.

Cytat:

ja mialam sukienke juz w piatek a przymierzylam dopiero dzisiaj... powiem Ci ze omojalam ja szerokim lukiem przez caly weekend
takze spokooojnie. Moze jutro dostaniesz natchnienia na zalozenie jej

audrey- Jak ja Wam zazdroszcze tego pleneru w gorach. marzenie moje

marylko- dziękuje za mile slowa
aaaha i faktycznie moglam ja miec za nisko.. ale nie chcialam jej juz dotykac bo jak zobaczylam te plamke to stresa zlapalam. :/ ale bardzo mozliwe... kurcze mam nadzieje :/ Jutro tez ja zmierze i oblukam dokladnie jak to jest z ta dlugoscia...

Edytowane przez melod_y
Czas edycji: 2012-08-27 o 23:30
melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 23:39   #762
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
Wiktusiaczki ja niestety też tak uważam, robię się z tego spam, nie wiem czy ktoś to czyta czy w złości omija
Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
Wiki ja niestety też traktuje to jako spam i zwykle odsybskrubywuje taką osobę bo jestem zdania że sens ma pomaganie czynne niż udostepnianie tego na facebooku- lepiej robić to na forach na których faktycznie ludzie kasę wpłacają, a nie wkurzaja się że muszą to oglądać.
Dziękuję za szczere opinie - Wy napisałyście to w sposób bardzo kulturalny, a ludzie piszą do mnie tak, że zgłaszam ich wiadomości do "administracji"...

Oparzyłam się - wylałam na prawą rękę wodę wrzącą z czajnika i ledwo piszę... Musiałam obrączkę ściągnąć i zaręczynowy, bo jak mi ręka zaczęła puchnąć to się wystraszyłam aż Co za baba-niezdara ze mnie

Kiciu - mój Mąż też na nocce i ciężko samej się mi ogarnąć :/

Nena:
Wiktusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 23:42   #763
Wiktusiaczek
Zadomowienie

A dziś upiekłam muffinki - pokażę Wam na koniec dnia
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMAG1148.jpg (129,9 KB, 27 załadowań)
Stary 2012-08-27, 23:42   #764
(kicia)
Zakorzenienie

Wiktusiaczku to się łącze w bólu powinnam już iść spać ale nie lubie spać sama buuu i jak już się człowiek pzez 3 tyg przyzwyczai do Męża w łóżku to na czwarty tydzień są nocki i : jeszcze się zimno zrobiło i nie ma kto grzać
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 23:46   #765
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość

Kawuniu-widzialam teledysk...i mysle co by tu napisac zeby nikogo nie obrazic...jest po prostu boski, taki z klimatem, taki dopasowany do was, ta muzyka...te kolory, ten polmrok, to zwolnione tempo, te efekty swietlne...to zblizenie na buty..ten usmiech, no po prostu moglabym tak wymieniac bez konca. Nie lubie filmow, i zadko ktory mi sie podoba ale ten jest mega. I jesli to jest pierwszy raz tej pani to pogratuluj jej odemnie i powiedz ze gdyby wiedziala o jej istnieniu 3 miesiace temu to wzielabym ja od reki Jedyne co mi sie rzucilo w oczy, z czym moze troche przedobrzyla to ten efekt swietlny (pewno wiesz o czym mysle) tzn on jest boski i super tutaj pasuje, ale w pewnym momencie juz mialam go dosc. Ale to wiesz taka uwaga poza konkursem, bo filmik jest nie do przebicia!

.
wiem o ktorym momencie mowisz ale powiedzialam jej zeby juz nie poprawiala (a chciala) podoba mi sie w takiej formie chociaz piosenki nie znosze
a i piekna miejscowka na zdjecia to wrzosy czy lawenda ??

a tu macie jeszcze jeden koncowka z Letnim Chamskim Podrzwem, kiepska jakosc tej koncowki no ale niestety kaerzystki juz nie bylo

Audrey

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

Edytowane przez czarna_kawa80
Czas edycji: 2012-08-27 o 23:48
czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 23:51   #766
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Kawo - właśnie teledysk obejrzałam! Miałaś piękny makijaż, ale czerwona szminka i Twój oryginalny look długo zostaną mi w pamięci
A powiedz mi, czy ja dobrze kojarzę i to Ty zapisałaś się na wolontariat w schronisku??

Kiciu: dobrej nocy U mnie zimno, bo to poddasze

A tu coś ciekawego http://wiadomosci.wp.pl/gid,14875691...a,galeria.html

Dobranoc
Stary 2012-08-27, 23:51   #767
fablous
Zakorzenienie

Mąż ( Tak, mąż!) bierze prysznic więc na chwilkę zaglądam tu do was. Dłuższa relacja i fotki będą niebawem ale póki co powiem, że to był najcudnowiejszy dzień w naszym życiu! Wszystko udało się idealnie, pogoda była wspaniała. Ja w ogóle nie czułam stresu, uśmiech nie schodził mi z twarzy, czułam się najszczęśliwsza na świecie . Wesele było rewelacyjne! Najlepsze na jakim kiedykolwiek byłam! Wszystko inne też było cudne!

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 23:55   #768
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
Mąż ( Tak, mąż!) bierze prysznic więc na chwilkę zaglądam tu do was. Dłuższa relacja i fotki będą niebawem ale póki co powiem, że to był najcudnowiejszy dzień w naszym życiu! Wszystko udało się idealnie, pogoda była wspaniała. Ja w ogóle nie czułam stresu, uśmiech nie schodził mi z twarzy, czułam się najszczęśliwsza na świecie . Wesele było rewelacyjne! Najlepsze na jakim kiedykolwiek byłam! Wszystko inne też było cudne!
kurcze czekamy z niecierpliwością na dłuższa relacje

wiecie co? jeszcze nie bylo jakiegos nieudanego( tfu tfu) slubu i wesela w 2012 i mam nadzieje ze mi tez sie uda wszystko tak jak chce

Edytowane przez melod_y
Czas edycji: 2012-08-27 o 23:56
melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 23:56   #769
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość
Kawo - właśnie teledysk obejrzałam! Miałaś piękny makijaż, ale czerwona szminka i Twój oryginalny look długo zostaną mi w pamięci
A powiedz mi, czy ja dobrze kojarzę i to Ty zapisałaś się na wolontariat w schronisku??

Dobranoc
tak to ja

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 00:08   #770
(kicia)
Zakorzenienie

idę spróbować spać dobranoc
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 07:12   #771
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Bycie o 6.30 w pracy to zdecydowanie masakra. Ale przynajmniej wczęsniej można wyjść.
Cytat:
znacie jakas dobrą firmę z meblami?? w sensie czy np black red white są dobre?? szukamy porządnych mebli z TZ.... ale skoro za lozko ccemy dac kolo 2000 albo za szafe to już chcemy na lata a nie wypieprzac potem za 2
Z tymi meblami to różnie bywa. Zależy, jak się trafi. Czasami mebel z sieciówki będzie lepszy i bardziej wytrzymały od jakiegoś z gornej półki.
Pewnie, tak jak radzi Nena, takie zrobione na zamówienie przez zaufabeg stolarza będą lepsze od wszystkich sklepowych.
Chociaż ja na przykład kupiłam już ładnych pare lat temu łóżko w Jysk, co najlepsze z materacem za tak naprawdę psie pieniądze. Akurat wtedy z kasa było krucho, a łóżko potrzebne, bo meble w wynajmowanym mieszkaniu to się nadawały do wywalenia. Kupiłam i nie zamieniłabym poki co na żadne inne. Trzyma sie dzielniea materac mega wygodny. Mam ndzieję, że jak się będziemy urządzać, to też będziemy mieli szczęście przy zakupie mebli. Że nam po miesiącu nic nie zacznie odpadać
Cytat:
sypialnia ma 4,3 x 3,5, jak na lozko, polke z ksiazkami i tv to dla nas wystaczy moi rodzice maja duza i jednoglosnie stwierdzili, ze to dla nich strata powierzchni, za to 2 pokoje dla dzieci mamy duuuze ale chcialam, zeby byla mozliwosc wydzielenia garderob kiedys w przyszlosci w tych pomieszczeniach

a myslisz ze czemu mamy taki duzy garaz? to efekt negocjacji garderobowych a kuchnie z wyspa mam za silownie na poddaszu
Jesteś boska
Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
siłownie za garderoby w nowych domach negocjujemy, codzienne życie małżeńskie celebrujemy

Nena: super dom Teściów
Kuku, czy w Twojej głowie kiedyś kończą się pomysły?
Cytat:
Napisane przez karolinka85 Pokaż wiadomość
Witam się z Wami już jako szczęśliwa żonka
Relacja i jakieś fotki w najbliższym czasie..
Witaj witaj żonko! Czekamy na relację
Cytat:
Napisane przez zakrecona82 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki!!!!!
ja Was baaaaarrddzzzoo przepraszam,że mnie nie było tyyylllee czasu,ale jak znajdę dłuższą chwilę to wszystko opisze
w skrócie to ..... jestem już mężatką
Gratki żonko Czekamy więc na Twoją opowieść.

---------- Dopisano o 07:12 ---------- Poprzedni post napisano o 07:06 ----------

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
kurcze czekamy z niecierpliwością na dłuższa relacje

wiecie co? jeszcze nie bylo jakiegos nieudanego( tfu tfu) slubu i wesela w 2012 i mam nadzieje ze mi tez sie uda wszystko tak jak chce
Zdecydowanie się uda
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 07:26   #772
Oriflame_Rybnik
Zadomowienie

Witam się

Dziś mam urwanie głowy wpierw jadę robić makijaż,a potem na miasto,muszę jakichś długich spodni poszukać dla siebie,troszkę sobie pochodzę po sklepach,bo nie pamiętam kiedy byłam na mieście tak na spokojnie

14.07.2012

Oriflame_Rybnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 07:42   #773
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435
Konto usunięte

Cytat:

---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ----------

mi własnie takie cudo wyczarowały pierwsza i druga fryzjerka obie miejscowe fryzjerki.... jak za pierwszym razem zrobiła mi ta jedna modelowego kokoloka, to nie wierzyłam, że druga zrobi to samo, mimo wydrukowania zdjęć przykładowych i zaklinania, by nie robiła tego cuda, to jednak wyszedł kokolok... przy czym mojej mamie podobaja sie te fryzy....
chyba powinnam się cieszyć bo tż nie podobają sie takie kokoloki a tylko jego zdanie się dla mnie liczy ( nie licząc was)

Cytat:
Dziękuję za szczere opinie - Wy napisałyście to w sposób bardzo kulturalny, a ludzie piszą do mnie tak, że zgłaszam ich wiadomości do "administracji"...

Oparzyłam się - wylałam na prawą rękę wodę wrzącą z czajnika i ledwo piszę... Musiałam obrączkę ściągnąć i zaręczynowy, bo jak mi ręka zaczęła puchnąć to się wystraszyłam aż Co za baba-niezdara ze mnie

Kiciu - mój Mąż też na nocce i ciężko samej się mi ogarnąć :/

Nena:
biedna

Cytat:
A dziś upiekłam muffinki - pokażę Wam na koniec dnia
oj mężulek to ma z Tobą za dobrze
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 08:01   #774
Jamee
Zakorzenienie

Nena piękna zapowiedź pleneru wyjazdowego:l ove:
(My niestety będziemy musieli zrezygnować z pleneru we Włoszech)

Lady świetny domek, bardzo mi się podoba

Fablous i Zakręcona witam Was żonki

Marylko miejsce na sesję idealne

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 08:11   #775
maruda80
Zakorzenienie

Meble brw odradzam. Moje siostry mają sypialnie i meble do salonu - i już po 2 latach szafa i półki rozchodzi się na łączeniach. Niestety teraz idą na ilość a nie jakość.

My część mebli zamówiliśmy u stolarza, część kupujemy w salonie meblowym gdzie pracuje kolegą męża - ogólnie akurat te meble chwalą w okolicach (jest to niewielki zakład prywatny)

maruda80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 08:14   #776
Nattiv
Zakorzenienie

Oznajmiam, że wróciły mi koszmarki przedślubne
Wybiła godzina 15.03 a jego dalej nie było widać. Dzwonię gdzie są, a on mówi, że zrobimy dziś tylko wesele, a ślub innym razem, bo się nie wyrobili No masakra jakaś. Ja zaczęłam szukać perfum i się okazało, że nie zabrałam z krk. Wkurzona na całego patrze, a tu zaczęło lać za oknem. Znowu zerkam na zegarek i patrze a tam 13:30 Jakim cudem to nie wiem i dzwonię do Tż , że jednak zdążymy i ma szybko przyjechać. Jak się zjawił to auto nie było przystrojone nawet i zanim zdążyłam go zobaczyć, to się obudziłam.

Dziś robię listę rzeczy, które mam ze sobą zabrać

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 08:14   #777
morelka1987
Zadomowienie

Cytat:

Dobranoc

No proszę, takie rzeczy dzieją się niedaleko mnie a ja nawet nie wiem
Stary 2012-08-28, 08:15   #778
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Oznajmiam, że wróciły mi koszmarki przedślubne
Wybiła godzina 15.03 a jego dalej nie było widać. Dzwonię gdzie są, a on mówi, że zrobimy dziś tylko wesele, a ślub innym razem, bo się nie wyrobili No masakra jakaś. Ja zaczęłam szukać perfum i się okazało, że nie zabrałam z krk. Wkurzona na całego patrze, a tu zaczęło lać za oknem. Znowu zerkam na zegarek i patrze a tam 13:30 Jakim cudem to nie wiem i dzwonię do Tż , że jednak zdążymy i ma szybko przyjechać. Jak się zjawił to auto nie było przystrojone nawet i zanim zdążyłam go zobaczyć, to się obudziłam.

Dziś robię listę rzeczy, które mam ze sobą zabrać
Co za dziwny sen

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 08:18   #779
nuna2
Zakorzenienie

no właśnie my się liczymy z kasą i się boję, żeby nie wpaść w tandete i nie rzucić 1500 na coś co za 2 lata będzie dupowate
Stary 2012-08-28, 08:20   #780
ona8686
Zakorzenienie

hej hej
Czy ktoś mnie tu jeszcze pamięta?

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości