|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4681 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 :) cz. III
O rajusiu, właśnie udzielałam korków z angielskiego, kompletnie mi nie znanej osobie;p zawsze jak kogoś uczyłam to była koleżanka czy ktoś kogo też już znałam.
Ajjj ciężko będzie... dziewczyna taka nieśmiała bidulka, mam nadzieje ze sie rozkręci bo o nic nie pyta a też wiedzy nie ma praktycznie żadnej hmmmm.......... musze jakos to dobrze rozplanować, kurde;] ---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- Cytat:
No własnie nie wiem z jednej strony baldachim fajnie ok, ale juz jakas kasa, wole chyba kupić posciel, a mam pytanie odnośnie KOŁDERKI czy ona musi być jakas specjalna bo teraz na tym allegro to kazda z innego materialu itp itd jaką polecacie? Ide zaraz sie spotkać z kumpelą moze cos w lumpku bedzie fajnegodla mojej dzidziuni i do CH zobacze tez nowe ciuszki i moze jakies sweterki dla mnie a i buty....
|
|
|
#4682 |
|
Zakorzenienie
|
A my nie mamy nawet jednych spiochow, kompletnie nic.
W czwartek polowkowe i wtedy pewnie juz zaczniemy kompletowac. Dalej sniadania nie jadlam
|
#4683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A i rożek mam ale niebieski zresztą musze kupić drugi który bedzie u tesciowej, znaczy niebieski bedzie u tesciowej a u mnie ten co sobie kupie ![]() Czemuu nie jadłaś sniadania?! w dupke chcesz dostać?! ![]() ja ide zjesc banana mniam mniam
|
|
|
#4684 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a w jakim wieku ta dziewczyna? chodzi do szkoły? Na początku kazdy jest niesmiały, jeszcze sie rozkręci, zobaczysz ![]() ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- Cytat:
podziwiam! Ja tu już za obiadkiem się rozglądam
|
|||
|
|
|
#4685 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4686 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak u Was samopoczucie przed dzisiejszymi wizytami? Ja powiem szczerze, że stresuję się chyba bardziej niż przed własnym ślubem. Od rana nie mogę sobie miejsca znaleźć i tak mi się dłuży a wizyta dopiero na 17. Może to dlatego że to usg połówkowe, że płeć poznam, że lekarz oceni wszystkie narządy, że mąż pierwszy raz będzie ze mną...no nie wiem ale mam stresa dużego
|
#4687 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie
![]() Cytat:
, ja kilkanaście lat udzielam korków z angielskiego właśnie obcym osobom, bardzo to lubię. Z tych korepetycji kilka fajnych znajomości się nawiązało - uczę i dzieci i dorosłych.Cytat:
![]() normalne, że się stresujesz...będzie dobrze ![]() no i płeć poznasz, świetnie
|
|
#4688 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4689 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja całe studia dawałam korki i zawsze miałam po kilka osób, z jednej strony myślę że mogłabym być nauczycielką bo frajde mi to dawało, ale czasami miałam ochotę powystrzelać ![]() Illusion będzie dobrze!
|
|
#4690 |
|
Zakorzenienie
|
No ja tez mam kilka tylko rzeczy dla dzidzi i aż mnie głowa boli jak pomyśle ile to jeszcze kasy, chyba że płec się nie zmieni a u bratowej będzie chłopak to biore po jej córeczce ubranka
![]() Dziewczyny jak z tym kombinezonem: na dziewczynkę urodzoną w połowie sierpnia brac 3-6m
|
#4691 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wczoraj udało mi się jedynie znaleść tshirt fajny za 0,91gr a tak to kiepskawo...---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- Cytat:
Zazdroszczę Wam...ja niestety oszczędna nie jestem i wydaje non stop....ciągle coś mi się przydaje..ciągle coś kupuję czego nie było na liście musthave heh---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#4692 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też bym wzięła większy - lepiej większy niż za mały.
---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- Ponawiam pytanie
|
#4693 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#4694 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nie stresuj się, mąż nie będzie wzroku odrywał od monitora Mój tak miał, bardzo był wzruszony ![]() Ja się doczekać nie mogę ![]() Niestety nie pomogę, ale bardzo mi się podoba. Spróbuj może poszukać informacji na jakimś wózkowym forum, na gazecie.pl na pewno takie jest. |
|||
|
|
|
#4695 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też już zrobiłam EKG, wyszło wszystko w porządku
![]() ![]() klask i: ale się denerwowałam strasznie Spytam się Was o wyniki bo obeznane jesteście ![]() TSH 4,692 ( 0,27 - 4,7) FT4 13,69 ( 9 - 20 ) to dobrze czy źle ?? A glukoza mi wyszła na czczo 89,50, a po 2-óch godzinach 92,50. Ale to już wiem że jest w porządku. nazeczona z meblami kuchennymi z BRW nie miałam do czynienia, ale zamawialiśmy łóżko z tej firmy i nigdy więcej. Powiem że łóżka nadal nie mamy. Edytowane przez Aga8484 Czas edycji: 2012-08-28 o 13:34 |
|
|
|
#4696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki za rady co do kombinezonika, pwnei kupię ten większy. Siostra właśnie buszuje w H&M i kupiła mi dla dziecka tez zestawik żabkę
|
|
#4697 |
|
Zakorzenienie
|
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty. Poznacie juz pleć, ehh ...
Na pewno wszystko bedzie dobrze Ja zrobiłam mężusiowi niespodziankę, posprzątałam mu w srodku w samochodzie. Ciekawe czy zauważy... |
|
|
|
#4698 |
|
Wtajemniczenie
|
Ojjj żeby mi tak też ktoś posprzątał :P
|
|
|
|
#4699 |
|
Zakorzenienie
|
Założyłam sobie konto na YT
![]() A teraz zmykam na obiadek |
|
|
|
#4700 |
|
Zadomowienie
|
Hej Drogie Mamy
![]() Wczoraj wróciliśmy z urlopu w Grecji u rodziców więc witam się szybcikiem ![]() Było oczywiście cudownie, zresztą pochwalę się fotkami ![]() Nie dam rady nadrobić 50 stron I trochę boję się, że wypadłam z forumowego rytmu, bo przez 2 tyg nie zajrzałam ani razu...W każdym razie melduję się i już patrzę mniej więcej co tam jak tam
|
|
|
|
#4701 |
|
Raczkowanie
|
hej
Ja nadal u rodziców, miałam się odezwać dopiero jak wróce do siebie do domku, bo nie lubie tylko o sobie pisać, ale nie dam rady odpisać wszystkim. A chciałam się pochwalić, byliśmy dzisiaj z Tż na usg i na 100% będziemy mieć synka Filipa widzieliśmy małe jajeczka i sisiorka , wiercił się mały okropnie, aż nie dało się go pomierzyć, ale najlepiej jak zarzucił sobie nogę na głowę i się stopą po czole podrapał, tak to bynajmniej wyglądałoTylko cały czas się martwie tym polipem na szyjce, ale całe szczęście żadnego plamienia nie ma tfuu, tfuuu Jak już wrócę do domku i posprzątam ten armagedon w mieszkaniu to będę się na bieżąco odzywać Trzymajcie się kochane, udanych wizyt ehh dziewczyny jaka ja jestem szczęśliwa ![]()
|
#4702 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4703 |
|
Zakorzenienie
|
Marta gratulacje
![]() Ja stracilam 15 min przy umywalce, powrocily lodowkowe mdlosci z I trymestru, nosz kur...... az mnie podbrzusze rozbolalo
|
#4704 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Meduza dobrze że odpoczęłaś ![]() My dziś zaczynamy 21 tydzień Zbieram się do lekarza.
|
|
|
|
|
#4705 |
|
Rozeznanie
|
A wiecie co wczoraj słyszałam;> Zadzwoniła do mnie babcia TŻta- ogólnie rzecz biorąc dosyć dwulicowa kobieta. Złożyła mi życzenia imieninowe, chociaż ja obchodzę kiedy indziej, ale mniejsza z tym
" Bo wiesz, nie żebym Cię straszyła, ale muszę Cię pouczyć. Nie wpatruj się w tego pieska. Bo ja znałam taką dziewczynę jak Ty. Miała chłopaka, wzięli ślub i było wesele. Zaszłą w ciążę i ona też miała pieska. I to dziecko urodziło się całe w sierści. Robią mu operacje i przyszywają na wierzch inną skórę, ale te włosy i tak wychodzą na zewnątrz. A skoro Ty masz 2 psy to Ciebie to już raczej i tak nie ominie... Ale lepiej zerwij z tymi psami wszelki kontakt i zasłaniaj oczy jak już będziesz u siebie w domu i one też tam będą" i takie tam podobne Na moje kochane pieski miałabym się nie patrzeć? Wstawię potem do klubu ich zdjęcie, śliczne są i kochane
|
|
|
|
#4706 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to czekamy na fotki ![]() Cytat:
ale dzisiaj wizyt ja tez powoli sie szykuje
|
|
#4707 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na następną lekcje kazałam jej się nauczyć czasów present s,c. słówek opisać siebie i swój dom bo to takie podstawy mam nadzieje ze dam rade bo tak obcą osobę to całkiem inne podejscie musze miec;p nie moge się przede wszystkim drzeć haah Cytat:
kiedyyyyyyyyyyyyy wrócisz wreszcie czekamy na fotki![]() Cytat:
Gratuluje sisiorka!! Cytat:
Ale jestem zmęczona.....
|
|
|
#4708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to moja dzidzia będzie jak z ten stworek z gwiezdnych wojen hahahawrzuc zdjęcia piesków ![]() ale w tej ZARZE drogie rzeczy dla dzidziolków :O
|
|
|
#4710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Odkurzylam mieszkanie, umylam podlogi, ogarnelam moje siano na glowie i padam. Aha jeszcze w miedzyczasie drzemke sobie walnelam, znowu u nas goraco jak fiks, nie cierpie takiej pogody.....
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:02.

moze cos w lumpku bedzie fajnegodla mojej dzidziuni 

podziwiam! Ja tu już za obiadkiem się rozglądam

22.05.2008
14.08.2011
heh

klask i: ale się denerwowałam strasznie