|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: Wybieramy kolejny tytuł ![]() |
|||
Roczki już za nami, zaraz jesień witamy. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 1,72% |
Rok już za nami, teraz na bunt dwulatka czekamy. |
2 | 3,45% |
Choc tak długo sie juz znamy- Z krzaków wyganiamy podczytujace mamy! |
1 | 1,72% |
Kosi Kosi łapki-Jestem taaaki duży ze zjadać kanapki |
0 | 0% |
Póki to lato nie minie każdy maluch na tym wątku nie jedno wywinie |
0 | 0% |
Minął roczek, czas tak leci - mamy i ich wakacyjne dzieci |
8 | 13,79% |
wspólny roczek już za nami i za dziećmi wciąż biegamy |
2 | 3,45% |
pierwszy roczek naszych dzieci, jak len czas szybciutko leci |
5 | 8,62% |
roczek mam ,zęby mam i na nerwach mamie gram |
14 | 24,14% |
wizaż nadal funkcjonuje, z nami dzieci wychowuje |
2 | 3,45% |
Dzieciaczki sztukę chodzenia szlifują, a mamuśki na zlot się szykują.... |
1 | 1,72% |
Czas zakończyć letnie plażowanie ale nie wizażowanie. Mamuśki lipcowo-sierpniowe 2011 |
1 | 1,72% |
Roczki wyprawione, dumne mamy i ich dzieci zadowolone. Mamusie lipcowo-sierpniowe 2011 |
0 | 0% |
Niemowlęctwo juz za nami, drugi roczek zaczynamy! Letnie dzieci 2011 i ich rozgadane mamy. |
17 | 29,31% |
Roczek minął - nie do wiary, cieszą sie lipcowe i sierpniowe mamy |
4 | 6,90% |
Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4741 |
Zadomowienie
|
Dot.: Czasem się przewrócą robiąc pierwsze kroczki-wakacyjne dzieci właśnie kończą ro
|
![]() ![]() |
![]() |
#4742 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Czasem się przewrócą robiąc pierwsze kroczki-wakacyjne dzieci właśnie kończą ro
Cytat:
![]() i podpinam się pod pytanie, mam tak samo z gumowymi kaczuszkami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4743 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=CookieMonsters;3617 9177]i ja mam parasolkę, ale też nie taką i tej swojej nie polecę bo jest do d*py
![]() czyli jakiej parasolki nie kupować? |
![]() ![]() |
![]() |
#4744 |
Zadomowienie
|
Można wystawić więcej niż jedną sondę na wątku? Bo rozumiem, że będzie z tytułami na następny wątek.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4745 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=madziaranew;3617912 6]jeszcze mialam Was sie pytac o czyszczenie zabawek , ktorych dziecko uzywa w wannie. u nas zauwazylam ze w zabawkach jest taki czarny sluz , probowalam to wyplukac , ale nie daje rady , nie jestes w stanie wysuszac zabawki po kazdej kapieli , nawet jak wisza w siatce
---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- a ja dzisiaj sprawdzę, czy u nas też coś się dzieje, bo jakoś nigdy nie patrzyłam im do środka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4746 | |
Rozeznanie
|
[QUOTE=anka_1984;36179306]
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4747 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ---------- [QUOTE=madziaranew;3617937 9] Cytat:
![]() I nie zauważyłam zmian, no może są troche pogryzione, ale to nie ich wina... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4748 |
Zakorzenienie
|
Madziara - a co Ty masz w avatarze?
![]() Parasolki nie mam. Zabawki do kąpieli tez mnie wkurzają ![]() ![]()
#4749 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4750 |
Rozeznanie
|
to moj Tz
![]() ---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- z mother care ,,ubanite", lekka , szybko sie sklada , moge polecic z czystym sumieniem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4751 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() BARDZO chcę poznać mamę z rocznym Tymusiem ![]() My tylko na jeden dzień- do P. brata i dziewczyny jedziemy, ale głównie w planach mamy to zoo ![]() ![]() Cytat:
![]() Moja dama wstała po 2,5 godzinnej drzemce ![]() ![]() Muszę wymyśleć jakiś ekscytujący spacer, żeby w nocy nie było problemów ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4752 |
Wtajemniczenie
|
Ja mam quinny zapp. Nie zamienie na inny
|
![]() ![]() |
![]() |
#4753 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ---------- madziara widzę Cię chyba pierw.zy raz...Mowę mi odjęło - je.te. prze.liczna!!!!! Mała również bardzo dziewczęca. Aha, wyobrażałam .obie Ciebie jako brunetkę! ---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ---------- Aniu ale czad ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ---------- Ddewik ale ma.z ładne dziecko!!! wydaje mi .ię, że będzie zawadiaka ![]() ---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ---------- ja zaraz w.tawię I. Wrócili.my z placu zabaw i wzięłam aparat ![]()
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4754 |
Zakorzenienie
|
Mały I.
Dawno go tu nie było ![]()
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
|
![]() ![]() |
![]() |
#4755 |
Zakorzenienie
|
Odno.nie para.olki to miałam milo- dla mnie porażka oku. Za namową blondynki kupiłam firmówkę, ale używaną. I mam bugg.tera i nie zamieniłabym już na żaden inny.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4756 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja nie jestem matka polka i uwazam że dziecko nie jest pępkiem swiata. za dwa trzy lata nie będzie juz nas az tak potrzebowało, a my?... no właśnie i dlatego zamierzam się teraz wziąśc za jakieś szkolenia i znaleźc jakąś fajna pracę. tylko jak już wspominałam ze wzgledu na charakter pracy mojego T. musi byc to coś uniwersalnego, co bedę mogła robić w kazdym kraju przy minimalnej znajomości języka innego niz angielski lub polski. ooo włąśnie a może macie jakies pomysły, co oprócz fotografowania mogłabym robić??? ogłaszam konkurs do wygrania : duuuuży lizak ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4757 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Mama mnie łaskawie dopuściła do komputera, to ponadrabiam trochę ![]() Dziękujemy z Amelką za wyrazy współczucia ![]() ![]() Do wesela się zagoi, jak to mówią ![]()
![]() |
#4758 | |
Raczkowanie
|
[QUOTE=Lili 83;36177826]Radek chodzi
![]() ![]() Gratulacje, ja na to czekam! ![]() ---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ---------- Kurcze nie mogę się zebrac, żeby sfotografować ubranka Julki i wystawić na all ![]() ---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- ja tez nie moge sie zebrac z tegoz samego powodu ![]() [QUOTE=brumek;36178955]Witam już z działeczki ![]() ![]() ![]() ![]() Biedny Tymus ![]() Pewnie że tak ![]() My mamy rekinki ![]() 1. Pod każdym postem z prawej strony, między ikonką CYTUJ a ODP. masz jeszcze jedną małą ikonkę różową. I to ją musisz wciskać przy każdym poście, który będziesz chciała zacytowac. Ona wtedy się zmieni z różowej na żółtą i nic więcej się nie zadzieje. Potem, jak już przelecisz przez wszystkie posty, klikasz ikonkę na dole ODPOWIEDZ i otwiera się okno ze wszystkimi cytatami. Tylko ostrzegam, że diabelstwo lubi "zjeść" część cytatów po drodze ![]() Dziekuje Brumeczku ![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4759 | ||
Zakorzenienie
|
Nadrabiam od końca, bo tak mi łatwiej
![]() Cytat:
![]() Niestety, żeby zabawki były idealne w środku, trzeba by chyba za każdym razem dawać dziecku nowy komplet, albo opracować jakiś tajemny sposób ich czyszczenia ... ![]() ![]() Super ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale ze mnie gapa - teraz na pierwszą stronę popatrzyłam ![]() Jaś, Antoś - wszystkiego najlepszego dla Was ![]()
![]() Edytowane przez agawoo Czas edycji: 2012-08-28 o 17:25 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4760 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
http://www.ceneo.pl/10894042s?toSpec Zdecydowaliśmy się na nią, bo jest wąska a przy naszej micro łazience to bardzo ważne. Poza tym jest ładna, a to dla mnie ważne ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Fajne, ale drogie jak na taki kawałek sznurka z zawieszką. Choć może na rocznicę wysępię właśnie lilou od męża. A jak nie, to myślę o czymś taki http://allegro.pl/bransoletka-all-me...543935169.html Antoś, Jaś ![]() ![]() Ja mam parasolkę mamas & papas tour. Polecam ![]() ![]()
Tam, gdzie nie ma dzieci, brakuje nieba ... Dominik ![]() Edytowane przez jacieeeee Czas edycji: 2012-08-28 o 17:26 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4761 |
Raczkowanie
|
Ddewik ale ma.z ładne dziecko!!! wydaje mi .ię, że będzie zawadiaka ![]() Marinko- dziekuje.Już jest ![]() Igorek śliczny jest i jaki duzy, wyglada na 3 latka ![]() Dzielna z Ciebie dziewczyna ![]() Maż poszedl z Boryskiem na spacer(nie mial od rana goraczki ), troszke sie moje dziecko dotleni a na dworze cieplutko, ale pochmurnie.Ja mialam isc z nimi , ale po tych 2 nieprzespanych nocach zabraklo sil ![]() A jak robicie zeby te cytaty byly w takiej ramce? Edytowane przez DDewik Czas edycji: 2012-08-28 o 17:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#4762 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() JASIU, ANTOSIU, STO LAT!!!!!! ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() super, gratulacje!!!! Cytat:
świetne wieści!!!! I za ząbki ![]() ![]() ![]() przystojniak ![]() Cytat:
Ja też ![]() Adaś przed południem spał ponad 2 godziny, potem poszliśmy na 4-godzinny spacer i znów padł na ponad 2 godziny... dla porównania, wczoraj jedna drzemka godzinna... ciekawe kto będzie za niego spał w nocy... Chyba że postanowił że zrobi zieloną noc przed wyjazdem ![]() Plus taki, że ja też się zdrzemnęłam ![]() Cytat:
![]() A Igorek już ślicznie chodzi ![]() Od 2 lat i 3 godzin jestem mężatką ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4763 | |||||
Zakorzenienie
|
Super
![]() Cytat:
![]() ![]() Crazy, jesteś z Rzeszowa? Cytat:
---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ---------- Sliczny synek ![]() Super, już za chwile będzie po obronie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4764 |
Zadomowienie
|
Agawoo - tak, a co?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4765 |
Zakorzenienie
|
Aniu,wszystkiego najlepszego
![]() ![]() ![]() ![]() Zdjęcie Adasia z Tztem i misiem - cudo ![]()
![]() |
#4766 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4767 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale robisz smaka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [QUOTE=madziaranew;3617937 9] Cytat:
![]() ![]() Gratulacje ![]() ![]() Byłysmy na spacerku, placu zabaw i Lili padła jak długa ![]() A o mnie się deska do prasowania upomina i pranie muszę powiesić ![]() Wiecie co... chyba zacznę się bawić w naszą Blondynkę ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4768 |
Zakorzenienie
|
A ja chyba pobiję .wój rekord- zaraz pójdę .pać. Tak w za.adzie to już idę.
Dobranoc!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4769 |
Rozeznanie
|
Co do zabawek łazienkowych typu kaczuszka
![]() Tez zauważyłam w naszek kaczuszce jakiś nalot w środku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4770 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- ![]() Z wątku też nie uciekaj ![]() ![]() Nie uciekam ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:14.